Keulen NIEUWS & INFO EVEN VOORSTELLEN... KEULEN NIEUWSBRIEF! wie staan er altijd voor u klaar! Het allereerste exemplaar van de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keulen NIEUWS & INFO EVEN VOORSTELLEN... KEULEN NIEUWSBRIEF! wie staan er altijd voor u klaar! Het allereerste exemplaar van de"

Transcriptie

1 Keulen NIEUWS & INFO EERSTE JAARGANG EVEN VOORSTELLEN Van dorpsslagerij naar één van de grootste vleeswarenbedrijven uit de regio met duidelijke visie. KIJK! Hier komt ons vlees vandaan onze producten komen van geselecteerde boeren en leveranciers uit de regio. ONZE WORSTKEUKEN in bedrijf Ál onze vleeswaren worden nog áltijd zo geproduceerd, zoals we ze vroeger hier in de slagerij ook maakten. ZOMER 2015 NUMMER 1 Het allereerste exemplaar van de KEULEN NIEUWSBRIEF! Graag willen wij onze trots voor ons bedrijf, onze producten en natuurlijk niet te vergeten onze medewerkers met u delen. In de nieuwsbrief vertellen wij over onze heerlijke streekproducten, gerechten, ontwikkelingen binnen het bedrijf en komt een medewerk(st)er aan het woord. In deze editie trapt mijn zus Marjo af. Zij was destijds onze eerste medewerkster; velen zijn haar gevolgd.. EVEN VOORSTELLEN... wie staan er altijd voor u klaar! TRANSPARANT Keulen wil graag transparant zijn in de voedselketen. WITSTE NOG vreuger Hoe ging het vroeger bij ons thuis. VERTEL EENS Een mederwerker in de schijnwerper. Deze uitgave Marjo. GREENTEAM denk aan de toekomst Wij staan garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. BBQ MET KEULEN Waan u met onze heerlijke bbq-gerechten meteen op vakantie in Griekenland! ONZE SLAGERS Elke morgen vroeg uit de veren, om voor u de mooiste en lekkerste vleeswaren klaar te maken. IN JUNI 1983 HEBBEN JACK EN TONNY DE SLAGERIJ VAN JACK S OUDERS OVERGENOMEN. 32 JAAR LATER IS DANKZIJ DE VOLLE INZET EN PASSIE VOOR HET SLAGERSVAK DEZE ZELFDE SLAGERIJ UITGEGROEID TOT EEN GROOT EN MOOI BEDRIJF WAAR WE TROTS OP ZIJN. DE NAAM KEULEN IS EEN BEGRIP IN DE REGIO! We leggen de kwaliteitslat hoog. Alleen het beste is goed genoeg! Ook door mee te doen aan vakwedstrijden leggen we de lat steeds hoger. Kwaliteit en service is de kracht waarmee wij ons kunnen onderscheiden bij u als klant. Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van verse vleesspecialiteiten, maar ook voor onze vleeswaren, salades, broodjes, maaltijden, panklare artikelen en grillspecialiteiten. Voor goed verzorgde party s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in koude en warme buffetten, fondue, gourmet én natuurlijk barbecue. De inzet en passie van ons en hele team heeft ons de titel Beste Slagerij van Nederland opgeleverd, en onlangs nog een 2-sterren bekroning voor onze slagerij in Hulsberg. Al trek gekregen? Bezoek onze winkel in Hulsberg. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag!

2 KIJK! Hier komt ons vlees vandaan... WIJ HECHTEN ZEER AAN DE SAMENWERKING MET REGIONALE PRODUCENTEN. OF HET NU GAAT OM VLEES, GROENTEN OF STROOP AL ONZE PRODUCTEN KOMEN UIT LIMBURG! Méér dan 95% van ál ons rundvlees, dat wij in onze winkel (biefstukjes, stooflapjes, etc) verkopen is afkomstig van boer Winfried uit Daniken. Deze boerderij ligt aan de rand van het Daniker bos en de oude steenfabriek van Puth-Schinnen. 30 Jaar geleden ontmoette Jack bij het uitzoeken van zijn runderen (ging vroeger áltijd zelf zijn koeien uitzoeken in de regio bij de boer), een gepassioneerde boer. Boer Winfried, van oorsprong eigenlijk ook slager, steekt zijn liefde voor zijn koeien niet onder stoelen of banken. De koeien van Winfried hebben een ouderwets mooi leven op zijn boerderij. Hoe weet je nu zeker dat deze koeien een mooi leven hebben? Nou, ze kunnen lekker in de stal vertoeven of ze lopen gewoon naar buiten de wei op om wat gras te eten. De koeien hebben een zee van ruimte en een lekkere warme stal met veel licht. De stal is groot, met daarin een ouderwetse potstal (dit is een stal met een strobed van 50-60cm hoogte). Op een strobed kunnen ze lekker lopen of liggen. Dit is super mooie gedachte, je weet waar het vlees vandaan komt! Volgende editie spreken we over onze Limburgse varkensboeren, waaronder boer Ruud. Boer Winfried kijkt met Jack naar de koeien! LEUK OM TE WETEN! Wist je, dat Slagerij Keulen zijn Serrano ham zélf importeert uit het beste gebied voor de Serrano hammen, nl de streek Trevelez in de Sierra Nevada, van de familie Antonio Alvarez. In Italië bestaan de volgende categorieën voor hammen; 1. Prosciutto (standaard hammen die overal in Italië gedroogd kunnen zijn) 2. Prosciutto di Parma (deze mogen uitsluitend gezouten en gedroogd worden in de streek Parma; beschermde naam) 3. Prosciutto di San Daniele (deze hammen zijn uitsluitend gezouten en gedroogd in het dorpje San Daniele (Friuli) (deze hammen behoren tot de beste van Italië)

3 ONZE WORSTKEUKEN in bedrijf... TOT 2007 WERDEN AL ONZE VLEESWAREN GEPRODUCEERD IN HULSBERG, ACHTER DE SLAGERIJ. OMDAT DE PRODUCTIE ZO HARD GROEIDE WERD DE RUIMTE IN HULSBERG TE KLEIN EN VERHUISDE DE AFDELING NAAR HET INDUSTRIETERREIN IN NUTH. HIER WORDEN ELKE WEEK TUSSEN DE EN KG VLEESWAREN GEPRODUCEERD. Wilma en Ine verpakken onze overheerlijke Barbequeworstjes Deze vleeswaren vinden hun weg naar de consument via: - onze eigen slagerij natuurlijk - regionale supermarkten en detailhandel - landelijke retailers - sinds kort exporteren we ook naar Belgische retailers Ál onze vleeswaren worden nog áltijd zo geproduceerd, zoals we ze vroeger hier in de slagerij ook maakten; eerlijk, ouderwets en ambachtelijk. Deze producten worden veelal verkocht onder onze merknaam Lekker uit Limburg. We hebben met zorg Limburgse boeren gezocht die met ons wilden meedenken in dit concept. Deze boeren zijn állemaal gecertificeerd volgens het Milieukeurmerk, waardoor wij met garantie kunnen vertellen, dat niet alleen onze varkens leven volgen het dieren welzijnsplan van de Dierenbescherming (Beter Leven 1 ster), maar dat we állemaal in de keten kijken naar onze milieu aspecten, waaronder: - Energie management (energie reductie of gebruik van groene energie) - Watermanagement (varkensmest zelf zuiveren, waardoor het schone water weer gebruikt wordt voor de luchtzuivering) - Afvalmanagement (kijken naar afbreekbare materialen of herbruikbare materialen) Zo zie je; we gaan verder dan het maken van een worstje. TRANSPARANT Geconcentreerd verpakt Jos onze lekker gebraden gehaktballen! Transparant zijn voor de consument die wil weten waar zijn voeding vandaan komt en wat er mee gebeurt. Onze producten zijn voorzien van allerlei keurmerken. Zoals Milieukeur, Beter Leven en Lekker uit Limburg. Keulen wil graag transparant zijn in de voedselketen, zeg maar Van boer tot op het bord. We mogen met trots zeggen: Wij zijn één van de weinige bedrijven in héél Nederland, die dit kunnen waarmaken. We zullen in een volgende editie de toepassing en uitleg van deze keurmerken nader toelichten!

4 WITSTE NOG... vreuger! Mam Keulen (rechts) achter de toonbank in de slagerij 1959 Pap en mam Keulen bouwden en startten in juni 1958 de dorpsslagerij in Hulsberg. In die tijd hadden de supermarkten nog géén vleesverkoop, daarom had ieder dorpje één of meerdere slagerijen. Zij slachtten zelf koeien en varkens uit de omgeving. Zo ook Pa Keulen; iedere maandag 6 varkens en 1 koe. Mam Keulen stond in de winkel, deed het huishouden en kreeg tussendoor ook nog even 5 kinderen in 6 jaar tijd. Vroeger was dit de gewoonste zaak van de wereld. Hoe tijden kunnen veranderen.. VERTEL EENS... MIJN NAAM IS MARJO L ORTYE - KEULEN, ZUS VAN JACK KEULEN. GEBOREN IN 1960 IN EEN SLAGERSGEZIN, GETROUWD MET JOEP L ORTYE EN MOEDER VAN THIJS EN TWAN, BEIDEN ACTIEF IN DE SLAGERIJ. THIJS ALS PLANNER IN HET VLEESWAREN BEDRIJF IN NUTH EN TWAN ALS CHEF SLAGER IN HULSBERG. VROEGER THUIS WAS HET EERST EVEN MEEHELPEN IN DE SLAGERIJ, DAN BUITEN SPELEN. Wie is Marjo? Na mijn schooltijd ben ik eerst een jaar als au-pair naar Engeland vertrokken, om daarna in dienst te treden in de slagerij van mijn ouders. Hier moest ik werken waar het op dat moment nodig was, dat kon in de winkel zijn of vader helpen met de worstmakerij of meehelpen met het maken van koude buffetten. In 1983 hebben Jack en Tonny de slagerij van mijn ouders overgenomen en ben ik bij hen in dienst getreden. Jack twijfelde eraan of er in de slagerij voor mij genoeg werk was. Nu, die twijfel bleek helemaal ongegrond. In die tijd werkten wij 70 tot 80 uur per week. Daar ga je niet dood van zeiden ze dan bij ons thuis. Dat waren mooie tijden; veel flauwekul, veel geouwehoer en veel gelachen. Na de geboorte van onze kinderen, ben ik er 12 jaar uit gestapt. Toen Thijs en Twan naar de middelbare school gingen ben ik weer terug gegaan naar mijn vertrouwde werkplek. In die tijd was er al veel veranderd en op dit moment ben ik, samen met een aantal collega s, verantwoordelijk voor het catering gedeelte, iets wat in de loop der jaren steeds omvangrijker is geworden en hetgeen ik met veel plezier doe en veel voldoening uit haal. Mijn werkzaamheden zijn heel onregelmatig en variëren van heel veel werkuren (denk aan Kerstmis) tot rustige periodes. Daarbij werk ik elk weekend in de avonduren en op zondag zelden een vrije dag. Dit alles was voor mijn gezin in het begin niet altijd even leuk, maar die hadden hun draai al snel gevonden. Zelf zeg ik altijd, als je dit werk niet graag doet hou je dat ook niet vol. De toekomst??? Geen idee, zolang ik het werk nog leuk vind en de gezondheid het toelaat blijf ik gewoon door sjravelle.. (H)EERLIJK LIMBURG!

5 TE EEN GR AM WIJ DENKEN AAN DE TOEKOMST het Keulen Greenteam! ONLANGS HEBBEN WE BINNEN ONZE KEULEN GROEP EEN GREENTEAM OPGERICHT. DIT TEAM STAAT GARANT VOOR MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO). Dit team richt zich met name op: - People (bewustwording, opleiding, gedragscode) - Planet (omgaan met duurzaamheid, energie- en water management, Milieukeur) - Gezondheid - Profit (als iedereen zich aan zijn verantwoording houdt, krijgen álle schakels winst) Wij hebben daaraan toegevoegd de stelling: Niet zeggen maar DOEN!!! ALLEEN NOG DE BBQ AAN en proef de smaak van Griekenland Last minute zin in barbecuen, maar weinig tijd? Geen nood; Slagerij Keulen heeft overheerlijke souvlaki in haar assortiment, maar ook Griekse koolsalade en bijpassende tzatzikisaus. Samen met wat lekker vers stokbrood en een heerlijk glaasje Griekse wijn, waan je je direct op vakantie in Griekenland! Kom langs in onze winkel en bekijk ons complete assortiment barbecue-producten. AANBIEDING 2 souvlaki`s 150 gr knoflooksaus en bakje Griekse Kool 3.95 Geldig tot 31 augustus 2015

6 VROEG OP... voor lekker vers vlees! DE AFDELING VERS VLEES IS ELKE MORGEN VROEG UIT DE VEREN. ZIJ STARTEN OM UUR MET HUN WERKZAAMHEDEN OP DE WINKELVLOER, ZOALS; Het juist beoordelen van vers ontvangen vlees op de juistheid van onze kwaliteitsnormen (versheid, kleur, geur, temperatuur, etc.); Het snijden van mooie biefstukjes (van boer Winfried, lees elders in deze nieuwsbrief) tot lekkere hamlapjes (van boer Ruud). Ze presenteren dit vlees mooi in de vitrine, zodat u als consument lekker veel keuze heeft in gezonde, lekkere en eerlijke producten. Het ontwikkelen van de lekkere Vlees Specials die óf in de pan óf lekker op de barbecue kunnen worden gelegd, zodat u iedere dag een feestje beleeft met onze (H)eerlijke producten. Alle medewerk(st)ers op deze afdeling hebben een Slagersvak opleiding gevolgd óf op de SVO of intern, zodat u hen altijd om advies kunt vragen over lekkere stukken vlees en/of de bereiding hiervan. Het slagersvak is een zeer mooi en uitgebreid vak, waarin diverse onderdelen aan bod komen, zoals het slachten en het uitbenen, produceren van vleeswaren, bereiden van maaltijden en snacks, de presentatie in de winkel etc. Onze slagers kunnen u vertellen waar uit Limburg ons vlees vandaan komt. Meer dan 95% ons vlees komt namelijk uit LIMBURG; Ons Vers Vlees team weet waarover ze praten. Daag hen uit en brand maar los met uw vragen! Moniek, Renata, Nicol, Luc & Twan Slagerij Keulen B.V. Kerkstraat BB HULSBERG T F info@lekkeruitlimburg.nl COLOFON vorm & opmaak: BONAPETIT food design fotografie: Roger Coenders Astrid Petit-Offermans druk: Jacobs Drukkerij Deze nieuwsbrief is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Niks mag zonder (schriftelijke) toestemming gepubliceerd of vermenigvuldigd worden.

Keulen NIEUWS & INFO VERBOUWING... KEULEN NIEUWSBRIEF! een prachtige nieuwe winkel! Het tweede exemplaar van de

Keulen NIEUWS & INFO VERBOUWING... KEULEN NIEUWSBRIEF! een prachtige nieuwe winkel! Het tweede exemplaar van de Keulen NIEUWS & INFO EERSTE JAARGANG VERBOUWING Een nieuwe uitstraling, met een nog groter assortiment! Met een lekkere rookworst als openingcadeau! Boer Ruud ONZE AMBASADEUR Boer Ruud hecht grote waarde

Nadere informatie

Het derde exemplaar IN OKTOBER 2015 HEBBEN WE ONZE WINKEL IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN, NADAT DE VORIGE WINKELVERBOUWING DATEERDE UIT 1999.

Het derde exemplaar IN OKTOBER 2015 HEBBEN WE ONZE WINKEL IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN, NADAT DE VORIGE WINKELVERBOUWING DATEERDE UIT 1999. Keulen NIEUWS & INFO TWEEDE JAARGANG TROTS op onze winkel In oktober 2015 hebben we onze winkel in een nieuw jasje gestoken. WITSTE NOG vreuger Sjaak senior is het begin van onze slagerij, zoals deze nu

Nadere informatie

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager 1992-2012 20 jaar Frank & Marleen van der Zande Keurslager 20 jaar Frank & Marleen van der Zande, Keurslager Ja beste mensen, het lijkt een hele periode, maar voor ons is het als gisteren. Samen met ons

Nadere informatie

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun Vers voedsel Als je tussenhandel kunt voorkomen, blijft er meer voor de boer over. Dat is een argument voor korte ketens. Die vormen ook een antwoord op de toenemende vraag naar vers en ambachtelijke

Nadere informatie

Lekker en compleet onze BBQ pakketten!

Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Alleen vlees compleet 7.00 BBQ-hamburger Slagers shaslick Portie saté BBQ Populair 12,00 Alleen vlees compleet 11.00 Slagers shaslick Gemarineerde karbonade Portie

Nadere informatie

de Dierenbescherming Spreekbeurt Beter Leven Kenmerk van

de Dierenbescherming Spreekbeurt Beter Leven Kenmerk van Spreekbeurt Beter Leven Kenmerk van de Dierenbescherming Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt over het Beter Leven kenmerk gaat doen! Ik kan je daar heel veel over vertellen Bijvoorbeeld dat

Nadere informatie

Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek - Presentatie - Vers van de boer voor instellingen

Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek - Presentatie - Vers van de boer voor instellingen Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek -Jelle Ferwerda Achtergrond Sint Maartenskliniek en het eten & drinken concept Aanpak en waardering van eten in de Sint Maartenskliniek

Nadere informatie

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees NEDERLANDS Assortiment Varkens- en rundvlees 1 Van voorloper naar ketenregisseur Ingegeven door zorg voor dierenwelzijn en voor het milieu, maar vooral vanuit de wens om lekkere vleesproducten te maken

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

De lekkerste barbecues en panfeesten

De lekkerste barbecues en panfeesten De lekkerste barbecues en panfeesten Slagerij Keulen in Hulsberg verzorgt de lekkerste barbecues en grotepanfeesten in de regio. Want we gebruiken altijd verse en eerlijke producten. Bovendien maken we

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels. Op bezoek bij de boer

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels. Op bezoek bij de boer Nieuwsbrief nummer 7! De zomerse temperaturen zijn enerzijds een verademing na de kou van afgelopen tijd, maar voor onze koeien is het bijna alweer te warm. Op bezoek bij de boer Met regelmaat krijgen

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004

Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004 Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004 Resultaten van het Landelijk EKO-Onderzoek van Milieudefensie in het laatste kwartaal van 2004. Het onderzoek is gehouden onder lezers van de Licht op Groen

Nadere informatie

Passie voor rundvlees MET LIEFDE VOOR MENS, DIER EN NATUUR. 28 gezondnu.nl

Passie voor rundvlees MET LIEFDE VOOR MENS, DIER EN NATUUR. 28 gezondnu.nl MET LIEFDE VOOR MENS, DIER EN NATUUR 28 gezondnu.nl Tekst NIENKE CAZEMIER Fotografie GIJS VERSTEEG Dat we nu onze koeien zien lopen vanuit het keukenraam is echt een droom Wat zesendertig jaar geleden

Nadere informatie

Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink

Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink Dit is de mailwisseling die wij hadden met Hans Baaij (Varkens in Nood) en Wim van den Brink (Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) naar aanleiding van

Nadere informatie

Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager. onderscheidend vermogen en meerwaarde

Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager. onderscheidend vermogen en meerwaarde Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager Duurzaam op weg naar onderscheidend vermogen en meerwaarde Historie van een sterk merk Het Keurslager DNA Hij is een vakman Hij werkt met en levert verse producten

Nadere informatie

Streekproducten en eten uit de buurt

Streekproducten en eten uit de buurt Spreekbeurt of werkstuk Streekproducten en eten uit de buurt Inhoud Stap 1. Ga zelf op onderzoek uit Stap 2. Streekproducten of gewoon producten uit de buurt Stap 3. Waarom zijn streekproducten zo bijzonder?

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28 Geldig van 1 juli t/m 12 juli 2013 Week 27 en 28 Weekaanbiedingen Spianata Romana heel PRIJSIMPULS NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS De enige salami met een platte vorm, van origine uit Rome. ± 1,7

Nadere informatie

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week Wij wensen u fijne feestdagen! Na een week hard lopen krijgt u de kans om er twee dagen lekker van te genieten. Hoe u die dagen invult is aan u zelf. Wij hopen dat het naar uw eigen wens ingevuld kan worden.

Nadere informatie

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie.

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie. petrus team Wij verzorgen uw: - Feesten (verjaardag, communie, ) - Events - Walking dinner (mini gerechten) - Recepties (koude en warme hapjes, broodjes) - Buffetten - Dessertbuffetten - Vergaderingen

Nadere informatie

Marketingplan De Lekkerstejamm

Marketingplan De Lekkerstejamm De Lekkerstejamm Klas: CML01D Vak: Informatica 1 Inhoud 1. Doel 2. SWOT- analyse 3. Marketingdoelgroep 4. Marketingdoelstellingen 5. Marketingbudget 6. Marketinginstrumenten 2 1. Doel Het doel van mijn

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Biologische producten en duurzame keurmerken Wij kochten in 2014 voor iets meer dan 1 miljard euro aan biologische producten. Dat is een groei van 6% ten opzichte van 2013. We worden steeds bewuster en

Nadere informatie

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema Welkom bij Intréal! Het motto van ons familiebedrijf is: voel je thuis. In deze drukke tijd is het huis een plaats om tot rust te komen, elkaar te ontmoeten en bij te praten. In een keuken die ruimte biedt

Nadere informatie

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland Almanak Almanak kleinschalige initiatieven Van en voor iedereen die zich sterk maakt voor duurzaam voedsel Dit is een dummy met een paar pagina s van de

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Directie Voedings- en Veterinaire Aangelegenheden LNV Consumentenplatform Consumentenonderzoek Natuurlijkheid, waarde voor beleid

Directie Voedings- en Veterinaire Aangelegenheden LNV Consumentenplatform Consumentenonderzoek Natuurlijkheid, waarde voor beleid Directie Voedings- en Veterinaire Aangelegenheden LNV Consumentenplatform Consumentenonderzoek Natuurlijkheid, waarde voor beleid 11 juni 2004 I Opinie-onderzoek 1. Inleiding 1 2. Associaties met natuurlijkheid

Nadere informatie

inspiratie voor uw BBQ

inspiratie voor uw BBQ BBQ inspiratie voor uw BBQ BBQ pakketten Wij bereiden al onze vleesspecialiteiten in eigen traiteurkeuken en worstmakerij, altijd vers en ambachtelijk. Vanaf 4 personen per pakket te bestellen. Populair

Nadere informatie

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering!

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering! MET NIEUWE RECEPTUUR! THEMAROLLADES NEWSLETTER AUGUSTUS 2014 EDITIE NR.12 HERFST/NAJAARS ROLLADE Nieuwe receptuur. Een traditionele topper: een mager spek rond een fijn deeg van kip en kalkoen, verrijkt

Nadere informatie

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment BARBECUE FONDUE/GOURMET Assortiment BBQ/Gourmet/Fondue Scampi-spies p/stuk Zalmspies p/stuk 3,40 3,35 Aanvullend pakket mogelijk voor de bbq, gourmet, fondue en steengrill 3 soorten sauzen: - knoflooksaus

Nadere informatie

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek Slagerij Maertens Leopold I-laan 98, 8000 Brugge 050 31 61 05 www.maertensbrugge.be Bestel online in onze webshop en win tijd... Je mag direct door

Nadere informatie

Ik ben de Klomp. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent. EUROPEES LANDBOUWBELEID GROEP 5 6

Ik ben de Klomp. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent. EUROPEES LANDBOUWBELEID GROEP 5 6 Ik ben de Klomp De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese

Nadere informatie

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414 Beste heer/mevrouw, Wat leuk dat u de informatiemap van étumé heeft aangevraagd! In deze map vindt u alle informatie over étumé en kunt u zich direct als klant aanmelden. Zeven jaar geleden ben ik, Sander,

Nadere informatie

De lekkerste kaas komt uit Winkel

De lekkerste kaas komt uit Winkel De lekkerste kaas komt uit Winkel Vanaf de eerste grasspriet draait alles om kaas DE BASIS VOOR DE LEKKERSTE KAAS Sinds 1977 is Klaver Kaas een begrip. Van grasspriet tot kaas; bij Klaver wordt iedere

Nadere informatie

Ik ben de Klomp. Europees landbouwbeleid groep 5-6. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent.

Ik ben de Klomp. Europees landbouwbeleid groep 5-6. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent Zo! Goedemorgen of goedemiddag, wat is t? Ik moet zo de koeien weer melken, dus... Excuus, dat ik wat stink. Ik heb het zo

Nadere informatie

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante (voedsel)keten binnen de regio. Met onze partners laten wij

Nadere informatie

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk Maak kennis met dé Voordeelslager Het lekkerste rundvlees Kijkje in eigen keuken Bak de perfecte biefstuk MAAK HET LEKKERSTE VLEES NÓG LEKKERDER MET DE SAUZEN VAN KNORR! Producten van hoge kwaliteit tegen

Nadere informatie

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder Herman van Teylingen Herman van teylingen Maestro cortador profesional Herman van Teylingen is sinds 1998 actief op de Spaanse foodmarkt. Met zijn bedrijf

Nadere informatie

De biologische veehouderij

De biologische veehouderij oerwafels meergranenbolletjes Biologisch boeren meergranen olijfolie De biologische veehouderij Wij vinden het belangrijk dat onze klanten verantwoorde producten kunnen kopen. Bij de inkoop van onze producten

Nadere informatie

barbecuen Puur genieten

barbecuen Puur genieten barbecuen Puur genieten Kwaliteit is onze reclame Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is sinds 2005 gevestigd aan plein 1944 nr.39 in Schijndel Zuid. Dennis heeft deze winkel overgenomen van de Gebroeders

Nadere informatie

Op een gure februaridag worden wij, de stagiare M. Eshuis en ik, warm onthaald door de heer en mevrouw Havik.

Op een gure februaridag worden wij, de stagiare M. Eshuis en ik, warm onthaald door de heer en mevrouw Havik. Slager Cees Havik Op een gure februaridag worden wij, de stagiare M. Eshuis en ik, warm onthaald door de heer en mevrouw Havik. Zij dreven hun slagerij "Havik" op de Zuiddijk nr. 186 in Zaandam. Op een

Nadere informatie

Garantie tot succes www.sjaakvanderschaaf.nl Aantal Omschrijving Aantal Omschrijving Barbeque worstje Huzaresalade p. schaal Hamburger voorgebraden Rundersalade p. schaal Karbonade lekker gemarineerd Zalmsalade

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Wie gaat er mee, Olé..? Op de beurs hebben we het al aangekondigd: we gaan weer een gezellige studiereis organiseren!

Wie gaat er mee, Olé..? Op de beurs hebben we het al aangekondigd: we gaan weer een gezellige studiereis organiseren! Week 43/205 Herfstvakantie.. De zomer is nog maar amper voorbij en de herfstvakantie is al weer een feit. Een week die zich kenmerkt als rustig, zo leert de ervaring. Ook uw klant heeft, als ze niet op

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL STEGEMAN Oktober 2014 CAMPOFRIO FOOD GROUP ALGEMENE INFORMATIE De basis van het moderne en innovatieve bedrijf Stegeman werd in 1858 gelegd door Johannes Stegeman in Deventer. Zijn slagerij

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2014 2015 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Uit

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels. De zomer van 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels. De zomer van 2018 Droog, droger, droogst en wat een hitte! Pfff, de zomer viel bepaald niet mee op de boerderij. Zowel voor de dieren als voor onszelf was het regelmatig afzien geblazen. Hoewel we tussendoor ook wel wat

Nadere informatie

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit?

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit? Zomer 7 6 5 4 3 2 1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit? 66% 31% (n=186) 1 Gemiddeld tussen 20-25 graden Gemiddeld tussen 25 30 graden 2% Gemiddeld boven de 30 graden 4% 4% Alles is goed

Nadere informatie

EEN NIEUWE FOLDER weken

EEN NIEUWE FOLDER weken AGTERBERG VLEESWAREN B.V. weken 11 + 12 Onze nieuwste auto koelt op zonne-energie. Spreuk: Onze auto s knalden tegen elkaar, precies op het moment dat we elkaar tegenkwamen. Agterberg Vleeswaren B.V.,

Nadere informatie

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen

Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder. Herman van Teylingen Jamón ibérico het spaanse goud! Meester hamsnijder Herman van Teylingen Herman van teylingen Maestro cortador profesional Herman van Teylingen is sinds 1998 actief op de Spaanse foodmarkt. Met zijn bedrijf

Nadere informatie

Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan. van voedselproductieketens en de herkomst van

Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan. van voedselproductieketens en de herkomst van Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan van voedselproductieketens en de herkomst van ons eten, zullen ze deze kennis later bewuster laten meewegen bij

Nadere informatie

Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes

Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes Boerderijuitje.nl BV postbus 629 1000 Ap Amsterdam T 020 419 7080 F 020 419 7081 info@boerderijuitje.nl Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes b u i t e n g e w o n e b e d r i j f s u i t j e s

Nadere informatie

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt Wat is er nu lekkerder dan met elkaar te genieten van een heerlijk stukje vlees van de barbecue met wat lekkere bijgerechten. Wat ons

Nadere informatie

In Nederland zijn het klimaat en het landschap zeer geschikt voor veeteelt. Logisch dat we veel koeien houden en melkproducten maken.

In Nederland zijn het klimaat en het landschap zeer geschikt voor veeteelt. Logisch dat we veel koeien houden en melkproducten maken. DE ZUIVELSECTOR > Inleiding In Nederland zijn het klimaat en het landschap zeer geschikt voor veeteelt. Logisch dat we veel koeien houden en melkproducten maken. De zuivelsector is belangrijk voor de Nederlandse

Nadere informatie

F OR A U N IQUE BB Q E X PE R I E NC E SMOKEY GOODNESS AUTHENTIEKE BBQ CATERING

F OR A U N IQUE BB Q E X PE R I E NC E SMOKEY GOODNESS AUTHENTIEKE BBQ CATERING F OR A U N IQUE BB Q E X PE R I E NC E SMOKEY GOODNESS AUTHENTIEKE BBQ CATERING SMOKEY GOODNESS: Duurzaamheidsmanifest Catering heeft altijd iets feestelijks: lekker eten, drankje er bij en een hoop gezelligheid.

Nadere informatie

Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903)

Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903) Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903) Methoni Pure Griekse Olijfolie De absolute top in olijfolie. Met een zuurgraad van slechts 0,35% behoort Methoni

Nadere informatie

Interview met de heer J.W. Wesselius

Interview met de heer J.W. Wesselius Interview met de heer J.W. Wesselius Op 4 mei jl. is de heer J.W. Wesselius in de Hofkamer komen wonen. Samen met zijn dochter heb ik hem uitgenodigd voor een interview, want twee weten altijd meer dan

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL?

OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL? OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL? Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en

Nadere informatie

Make it A December to remember

Make it A December to remember Make it A December to remember Feestdagen assortiment 2016 van: Catering Service Twente www.cateringservicetwente.nl 06-14778878 info@cateringservicetwente.n Namens Catering Service Twente Een hele fijne

Nadere informatie

Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het

Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het INSCHRIJFFORMULIER Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert een derde seizoen van het televisieprogramma Van Slager tot Chef en daarvoor zoeken wij

Nadere informatie

Voedselcollectief Emmeloord

Voedselcollectief Emmeloord Voedselcollectief Emmeloord Boer en consument vinden elkaar De themagroep Voedsel van Stichting Pioniers van de Toekomst heeft de wens om een voedselcollectief te starten in Emmeloord. Een voedselcollectief

Nadere informatie

Branche Slagerijen. Omschrijving. Visie. Trends

Branche Slagerijen. Omschrijving. Visie. Trends Branche Slagerijen Omschrijving De consument is voor zijn aankopen van vlees en vleeswaren in hoge mate aangewezen op de detailhandel. Hoewel de slagerijspeciaalzaak als traditionele aanbieder geldt, vindt

Nadere informatie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inhoud Labelling varkensvlees: Stalconcepten Ras differentiatie Alternatieve voeders Labelling

Nadere informatie

De smaak van Van den Beuken

De smaak van Van den Beuken De smaak van Van den Beuken Ingrediënten: Meer dan 100 jaar ambacht Persoonlijk en smaakvol Zorg en aandacht voor kwaliteit Bewust genieten Uw dorpsslager uit de Peel Van den Beuken Meijel Mogen wij ons

Nadere informatie

VOOR EEN EERLIJKE TOEKOMST

VOOR EEN EERLIJKE TOEKOMST ALDI RT D KIEST VOOR FAIRT R RADE VOOR EEN EERLIJKE TOEKOMST filterkoffie honing rietsuiker pure chocolade ALDI START T SAMENWERKING MET F EN ER KOMEN NOG MEER FAIRTRADE PRODUCTEN... EEN GOED ALDI KIEST

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze barbecue specialiteiten Barbecuën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd

Nadere informatie

Verse Huzaren- en Zalmsalades

Verse Huzaren- en Zalmsalades GRATIS FLES ROSÉ PROSECCO bij bestelling voor 20 december, vanaf 100 bestelwaarde Decemberbrochure 2018 Lue hapjes - Salades Visschotels - Gourmetschotels - Wijn Verse Huzaren- en Zalmsalades (minimaal

Nadere informatie

Jong & Duurzaam. Klimaat Dieet

Jong & Duurzaam. Klimaat Dieet Jong & Duurzaam Klimaat Dieet Wie zijn wij en waarom zijn we hier? Wij zijn Wij zijn Werkgroep Jong & Duurzaam Eefke Wij zijn De jongerenvertegenwoordigers Wij zijn 1. 2. 3. 4. Klimaat dieet Duurzame Kleding

Nadere informatie

Streekkantine. Achterhoek. een kantine is meer dan alleen eten.

Streekkantine. Achterhoek. een kantine is meer dan alleen eten. STREEKKANTINE ACHTERHOEK Met het concept Streekkantine streven we ernaar om minimaal 20% procent van het assortiment in kantines te vervangen voor streekproducten. Hiermee geef je als gemeente een goed

Nadere informatie

Make it A December to Remember

Make it A December to Remember Make it A December to Remember Feestdagen assortiment 2018 van: Catering Service Twente www.cateringservicetwente.nl 06-14778878 info@cateringservicetwente.nl Namens Catering Service Twente Een hele fijne

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Menukaart. Smakelijk eten en heel veel plezier! Welkom bij het Knooppunt van de Smaak

Menukaart. Smakelijk eten en heel veel plezier! Welkom bij het Knooppunt van de Smaak Menukaart Geniet van heerlijke, verse streekproducten van telers, kwekers en boeren uit de regio! De ingrediënten voor onze gerechten komen uit ons eigen achterland: in Tuindorp e.o. telen, kweken en verbouwen

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Catering tblokske. Events&Festivals

Catering tblokske. Events&Festivals Catering tblokske Events&Festivals The story of t Blokske Er was eens. Catering t Blokske is opgericht door gediplomeerd chef-kok Robin Vanhoof Samen met zijn hoogopgeleid team verzorgt hij alle soorten

Nadere informatie

In deze map vindt u volgende items:

In deze map vindt u volgende items: Hartelijk welkom op de vierde B2B Smaakmarkt met de lekkerste lokale hoeve- en streekproducten. Deze B2B Smaakmarkt wordt georganiseerd naar aanleiding van de oprichting van Westreex, het logistieke platform

Nadere informatie

Duurzame melk in supermarkten

Duurzame melk in supermarkten Onderzoekssamenvatting Stelt u zich voor dat er voortaan alleen nog maar duurzaam geproduceerde melk te verkrijgen is in de supermarkt. Alle niet duurzame soorten worden niet langer verkocht. Hoe zou de

Nadere informatie

Food en Flowers - Business Models

Food en Flowers - Business Models Food en Flowers - Business Models Tijdens de tweede workshop op 26 september zijn in teams drie concepten uitgewerkt tot business model: de vriendenpas en twee varianten van de stamboom. Dit gebeurde aan

Nadere informatie

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel Bor, keurslager Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel. 0488-441327 info@bor.keurslager.nl, www.bor.keurslager.nl Beste klant, Beste klant 2 Barbecue Burger Party 4 Barbecue Vegetarisch 4 Barbecue Basis 5 Barbecue

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2013 2014 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Half

Nadere informatie

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers Gastheer/vrouw zijn is ook een vak Goed boeren is een vak, een goede gastvrouw of heer zijn is ook een vak.

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

putman Eten is een ambacht

putman Eten is een ambacht 1 onze geschiedenis Peter Putman uit Westervoort was de eerste generatie Slagter. In 1873 werkte Peter s zomers als rietdekker, maar in de winter had hij geen werk en ging hij als slagter aan de slag dat

Nadere informatie

Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize!

Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize! Delhaize Parklaan Nieuws van de Week! vrijdag 13 zaterdag 14 en zondag 15 november Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize! De supermarkt Delhaize op de Parklaan blijft open en gaat

Nadere informatie

FAIRTRADE. Een beter leven. Wat is Fairtrade

FAIRTRADE. Een beter leven. Wat is Fairtrade Wat is Fairtrade EERLIJKE HANDEL STAAT VOOROP KEURMERK INTERNATIONALE SAMENWERKING HANDEL GEMEENTE DUURZAAMHEID Een beter leven Veel boeren en arbeiders in arme landen (ook wel ontwikkelingslanden ) hebben

Nadere informatie

Eindejaarsfeesten met

Eindejaarsfeesten met Eindejaarsfeesten met - Lekker vlees kan niet ontbreken op je feesttafel! Kwaliteit proef je meteen. Daarom kweekt Neerkouter al zijn dieren zelf, van geboorte tot slacht. De runderen ontvangen het hele

Nadere informatie

Pannenkoeken. zoet of hartig? Zwolle Giethoorn Deventer Enschede. Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch

Pannenkoeken. zoet of hartig? Zwolle Giethoorn Deventer Enschede. Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch Pannenkoeken Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch Zwolle Giethoorn Deventer Enschede zoet of hartig? Inleiding Stroop, poedersuiker, kaas of spek. Allemaal beleg dat

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets.

Is jouw doel om ze te overtuigen ook in Nederland te komen wonen? Nee hoor; ik ga ze gewoon kennis laten maken; verder niets. Een stedentrip is wat Giga (28) het liefste doet tijdens zijn vakanties: het lijstje van steden die hij dit jaar nog gaat bezoeken is enorm; Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Gent, Praag,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Herkomst en Dierenwelzijnseisen

Herkomst en Dierenwelzijnseisen Scharrel Vlees Van Ommeren Vlees Herkomst en Dierenwelzijnseisen Inhoud Eisen en herkomst Van Ommeren Vlees Scharrel Rundvlees... 2 Eisen en herkomst Van Ommeren Vlees Scharrel Varkensvlees... 3 LIVAR...

Nadere informatie

Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel deelnemers Oktober 2009

Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel deelnemers Oktober 2009 Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel 24.000 deelnemers Oktober 2009 Hoe vaak eet u vlees bij de warme maaltijd? (Bijna) iedere dag 42,5 5-6 keer in de week 18,1 3-4 keer in de

Nadere informatie

De toekomst van rosé kalfsvlees Paul Meeuwissen Vitelco BV

De toekomst van rosé kalfsvlees Paul Meeuwissen Vitelco BV De toekomst van rosé kalfsvlees Paul Meeuwissen Vitelco BV Oirschot, 6 december 2011 Programma Introductie PALI Group / Vitelco Definitie kalfsvlees Kenmerken kalfsvlees Verschillen in kalfsvlees Huidige

Nadere informatie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie specialist IN VERSE mediterrane delicatessen Wie is Beliès? Beliès is gespecialiseerd in de productie en verpakking van koelverse mediterrane delicatessen zoals olijven, antipasti, tapenades en pesto s.

Nadere informatie

Beter Leven keurmerk. Gebruikersprotocol en stijlhandboek

Beter Leven keurmerk. Gebruikersprotocol en stijlhandboek Beter Leven keurmerk Gebruikersprotocol en stijlhandboek Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevens-bestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk,

Nadere informatie