Keulen NIEUWS & INFO VERBOUWING... KEULEN NIEUWSBRIEF! een prachtige nieuwe winkel! Het tweede exemplaar van de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keulen NIEUWS & INFO VERBOUWING... KEULEN NIEUWSBRIEF! een prachtige nieuwe winkel! Het tweede exemplaar van de"

Transcriptie

1 Keulen NIEUWS & INFO EERSTE JAARGANG VERBOUWING Een nieuwe uitstraling, met een nog groter assortiment! Met een lekkere rookworst als openingcadeau! Boer Ruud ONZE AMBASADEUR Boer Ruud hecht grote waarde aan transparantie, voor nu en in de toekomst. PASSIE voor vleeswaren! Alleen het beste is goed genoeg. We streven naar de beste kwaliteit... HERFST 2015 NUMMER 2 Het tweede exemplaar van de KEULEN NIEUWSBRIEF! Op de eerste plaats dank voor de vele positieve reacties op onze eerste Nieuwsbrief van vlak voor de zomer. Na de verschijning hiervan hebben we zeker niet stilgezeten... De voorbereidingen voor de aanstaande verbouwing zijn in volle gang en achter de schermen zijn we steeds met innovaties en nieuwe producten bezig. De zomer ligt inmiddels achter ons. Wij zorgen dat u ook dit najaar weer kunt genieten van onze (h)eerlijke producten VERBOUWING... een prachtige nieuwe winkel! Leef beter met Beter Leven Keurmerken hebben als doel het waarborgen van kwaliteitseisen. WITSTE NOG vreuger Hoe zag de slagerij er vroeger uit... VERTEL EENS Een mederwerker in de schijnwerper. Deze uitgave Renata. Kent u DRY-AGED al? De bereiding van dry-aged vlees is anders dan een gewoon stukje vlees. feestelijke OPENINGSACTIE Probeer de Keurslager culinaire maaltijd en ontvang een extra stempel! Onze slager gaat Culinair Elke dag een verse maaltijd die u zelf kunt samenstellen! DE INRICHTING VAN ONZE WINKEL DATEERT UIT HET MILLENIUM JAAR; INMIDDELS ALWEER 15 JAAR GELEDEN. WIJ VONDEN HET TIJD WORDEN OM HET INTERIEUR GRONDIG TE VERNIEUWEN EN AAN TE PASSEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN WENSEN VAN NU. Tijd dus voor een nieuwe uitstraling van onze slagerij. Maar zoals u weet, gaat dat niet vanzelf. De nodige inspanningen zullen hiermee gemoeid gaan en deze zullen ook enige tijd kosten. U als klant willen wij echter zo min mogelijk ongemak bezorgen! Daarom hebben wij vanaf 14 september tijdelijk een mobiele verkoopwagen naast de zaak staan, zodat de verkoop gewoon door kan gaan, terwijl binnen de verbouwing in volle gang is. Op donderdag 22 oktober om 8.00 uur gaat onze compleet vernieuwde winkel open! De dag ervoor, woensdag 21 oktober zullen we één dag gesloten zijn, om alles in te ruimen in de nieuwe winkel. Ons assortiment zal nog verder uitgebreid worden, vooral met culinaire maaltijden, soepen en sauzen. Laat u maar verrassen! Bij onze opening op 22 oktober ontvangt iedere klant een zelfgemaakte rookworst van Keulen vleeswaren. * * één rookworst per klant

2 AANGENAAM Onze ambassadeur Boer Ruud BOER RUUD MAG MET RECHT ONZE AMBASSADEUR HETEN! HIJ IS ÉÉN VAN ONZE TOPLEVERANCIERS VAN HET ALLERBESTE VARKENSVLEES UIT LIMBURG. BOER RUUD HOUDT VAN ZIJN VAK EN DAT PROEF JE! Ook hecht hij net als u grote waarde aan transparantie in de voedselketen. Het dierenwelzijn staat voorop, waardoor de gezonde biggen opgroeien tot tevreden varkens. Ze eten vezelrijk met producten uit aardappelen en granen, aangevuld met vitaminen en mineralen. Op zijn bedrijf wordt de mest van de varkens duurzaam verwerkt; het water hieruit wordt gebruikt voor luchtzuivering en reiniging van de stallen. Het restprodukt wordt verwerkt tot kunstmest. LEUK OM TE WETEN! Sinds dit jaar beschikt onze Keurslagerij ook over Kamado`s van het merk Monolith (concurrent heet Green Egg ) Ze zijn er in het groot, klein, rijdend of als tafelmodel. Een kamado is een keramische bbq op houtskool met een keramische deksel en is ontstaan in de oude Chinese cultuur, overgebracht en doorontwikkeld via Amerika naar Europa. Een kenmerk is de regelbare temperatuur tussen 60 ºC en 300 ºC met een directe (voor bbq vleeslappen) of indirecte houtskoolverhitting (voor grotere stukken vlees o.a. lamsbout, hele kalkoen of sappige rib eye uit de dry-aged kast, check artikel). Tevens kun je in de kamado prima pizza en brood bakken op de broodsteen. Komend jaar starten we met workshops. Hou de nieuwsbrief en onze website in de gaten! Voor meer info vraagt u gerust in onze winkel.

3 PASSIE VOOR VLEESWAREN! HET IS ALS EEN WAY OF LIFE; ALLÉÉN HET BESTE IS GOED GENOEG HET BESTE VAN HET BESTE EN GÉÉN CONCESSIES BETREFFENDE KWALITEIT VAN ONZE GROND- EN HULPSTOFFEN. ONZE PASSIE IS STEEDS TE STREVEN NAAR DE BESTE KWALITEIT MET DE BESTE SMAAK VAN AL ONZE VLEESWAREN. LIMBURG STAAT BEKEND ALS DE MEEST BOURGONDISCHE PROVINCIE VAN NEDERLAND, MET TYPISCHE LIMBURGSE VLEESWARENSPECIALITEITEN. DAT IS OOK EEN AANTAL SUPERMARKTEN OPGEVALLEN. ZIJ WILDEN DAAROM GRAAG MET ONS SAMENWERKEN. INMIDDELS PRODUCEREN EN LEVEREN WIJ AAN HEN DIVERSE REGIONALE- EN LOKALE STREEKPRODUCTEN. DEZE ZIJN INMIDDELS OOK IN DE REST VAN NEDERLAND TE KOOP. IETS WAAR WE ENORM TROTS OP ZIJN! Onze vleeswaren vinden hun weg naar de consument via: onze eigen slagerij natuurlijk regionale supermarkten en detailhandel landelijke retailers sinds kort exporteren we ook naar Belgische retailers Ál onze vleeswaren worden nog áltijd zo geproduceerd, zoals we ze vroeger hier in de slagerij ook maakten; eerlijk, ouderwets en ambachtelijk. Deze producten worden veelal verkocht onder onze merknaam Lekker uit Limburg. We hebben met zorg Limburgse boeren gezocht die met ons wilden meedenken in dit concept. Deze boeren zijn állemaal gecertificeerd volgens het Milieukeurmerk, waardoor wij met garantie kunnen vertellen, dat niet alleen onze varkens leven volgen het dieren welzijnsplan van de Dierenbescherming (Beter Leven 1 ster), maar dat we állemaal in de keten kijken naar onze milieu aspecten, waaronder: Afvalmanagement (kijken naar afbreekbare materialen of herbruikbare materialen) Zo zie je; we gaan verder dan het maken van een worstje... MET BETER LEVEN Keurmerken hebben als doel het waarborgen van kwaliteitseisen, zodat het voor de consument duidelijk is wat hij koopt. Voorheen werd alles getoetst aan de Milieurkeur richtlijnen. Nu is dit Beter Leven Keurmerk, een initiatief van de Dierenbescherming, om vooral het dierenwelzijn te waarborgen. Wij hanteren daarbij ook het label Varken van Morgen. Dit gaat in de keuringseisen nog een stap verder dan het Beter Leven Keurmerk. Vooral op het gebied van milieu-aspecten (energie-, water- en afvalmanagement). Zelfs nog verder dan de wettelijke eisen Energie management (energie reductie of gebruik van groene energie) Watermanagement (varkensmest zelf zuiveren, waardoor het schone water weer gebruikt wordt voor de luchtzuivering)

4 VERTEL EENS... Wie is Renata? HALLO, IK WIL MIJ EVEN VOORSTELLEN; MIJN NAAM IS RENATA SMEETS-FRIJNS, IK BEN 46 JAAR EN BEN GEBOREN EN GETOGEN IN SCHIN OP GEUL. SINDS 1990 BEN IK GETROUWD MET ARNO SMEETS. IK HEB 2 KINDEREN; DOCHTER KIM VAN 21 JAAR EN ZOON DANNY VAN 18 JAAR, (DANNY IS ALS ZATERDAGHULP OOK WERKZAAM BIJ KEURSLAGERIJ KEULEN). In 1987, op 17-jarige leeftijd, ben ik als verkoopster in dienst gekomen bij Keurslagerij Keulen na een pittige interne opleiding door de leermeester; Jack Keulen himself. Ik ben gaan werken op de versafdeling. Op de versafdeling hou ik mij vooral bezig met verwerken van verse vleesproducten o.a. kappen karbonades, biefstuk en hamlappen snijden, enz. Door mijn jarenlange ervaring in het verwerken van verse vleesproducten, testen en proeven van nieuwe producten, heb ik een prima inzicht verkregen in het bereiden en verwerken van verse producten. Mijn voorkeur gaat uit naar een entrecôte of een heerlijke biefstuk, bereid met een overheerlijke saus, verse groente en gebakken aardappelen. Sinds enkele jaren verricht ik ook werkzaamheden op kantoor met als voornaamste taken het opstellen van de reclame folders, PowerPoint presentaties die op het scherm in de winkel getoond worden en het registreren, plannen en afhandelen van uitgebreide bestellingen. Mede door het afwisselend werk en de zeer goede sfeer die er in dit bedrijf en tussen collega s heerst kom ik al 28 jaar met plezier naar mijn werk. Naast de werkzaamheden bij Slagerij Keulen heb ik natuurlijk mijn huishoudelijke en gezins-activiteiten. Mijn ontspanning haal ik uit de fijne wandelingen met onze hond Bono; een Husky van 5 jaar oud. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag werken in deze zaak en diverse leuke momenten tijdens mijn werkzaamheden met klanten en collega s mag meemaken. Groeten en tot de volgende keer! Renata WITSTE NOG... vreuger! Deze foto van onze oude dorpsslagerij is genomen in In 1983 namen Tonny en ik de slagerij van mijn ouders over. In 1987 werd de woonkamer bij de winkel getrokken en werden we Keurslager. In 1999 werd onze winkel wederom verbouwd en werden wij uitgeroepen tot Beste slagerij van Nederland. Nu, anno 2015, wordt de winkel nogmaals verbouwd en geopend op donderdag 22 oktober 2015.

5 Kent u DRY-AGED al? IN DE NIEUWE WINKEL IS OOK PLAATS GEMAAKT VOOR EEN HEUSE DRY-AGED KAST. HIERIN WORDT VLEES VAN RUND EN WILD GERIJPT. Vroeger noemde men dit afsterven of afhangen van vlees. Deze kast is ingesteld op een ideale constante temperatuur en luchtvochtigheid. Hierin wordt het vlees enkele weken bewaard. Het vocht in het vlees neemt af en de natuurlijke enzymen breken spierweefsel af. Het resultaat is een supermals stukje vlees met een krachtige mooie smaak. Wij kunnen voor u dit vlees in lappen, met of zonder been, afsnijden zodat u het in de pan of op de bbq kunt bereiden. Ook kunnen wij voor u een groter stuk afsnijden, zodat u het kunt braden in de oven of in de Monolith kunt klaarmaken (zie het artikel elders in deze nieuwsbrief). Feestelijke OPENINGSACTIE!!!!! Zelf houden wij niet van een hoop feestelijkheden rondom de heropening op 22 oktober, maar willen wel graag u als klant een extraatje aanbieden tijdens het openingsweekend (22 t/m 24 oktober). Knip de bon uit! (zie elders in de nieuwsbrief) Wij hebben een speciale actie rondom de Keurslager Culinaire Maaltijden. Buiten de actieperiode ontvangt u bij een maaltijd één gratis stempeltje op de spaarkaart. Bij 9 stempels is uw kaart vol en is de spaarkaart een GRATIS maaltijd naar keuze waard! Vanaf 22 oktober en de hele week erna (wk 44) ontvangt u dubbele stempels bij elke culinaire maaltijd. OPENINGSACTIE dubbele stempels bij de culinaire maaltijden! geldig week 43 en week 44

6 Keulen gaat CULINAIR De keukenafdeling v.l.n.r. Stanneke, Cis(ka), Corry en Marissa IN ONZE VERNIEUWDE SLAGERIJ HEBBEN WE STRAKS 2 AFDELINGEN, NAMELIJK DE VERS VLEES AFDELING (ZIE VORIGE EDITIE) EN DE KEUKEN-AFDELING. Wat houdt Keurslager Culinair precies in? We maken op de keukenafdeling iedere dag lekkere verse oer-hollandse standaard gerechten, waarbij u moet denken aan 3 koolhydraat-gerechten (aardappel, rijst, pasta), 5 groentegerechten (verse seizoen groenten) en 5 vleesgerechten (vers uit onze vers vleesafdeling) met saus. U als consument bepaalt zelf welke combinatie (aardappel-groente-vlees met saus) u maakt als totaal menu. U kunt bij de menu s tevens kiezen uit de hoeveelheid. Dus u kiest uw favoriete gerecht(en) in uw ideale hoeveelheid! Perfect dus! Koopt u vaker een menu, dan ontvangt een spaarkaart. Bij ieder menu dat u koopt, ontvangt u een stempel. Is de spaarkaart vol (9 menu`s) ontvangt u één menu gratis. Elders in deze nieuwsbrief leest u over onze gratis extra stempel actie! in 3 stappen voor iedereen een lekkere maaltijd op tafel! Slagerij Keulen B.V. Kerkstraat BB HULSBERG T F info@lekkeruitlimburg.nl COLOFON vorm & opmaak: BONAPETIT food design fotografie: Roger Coenders Astrid Petit-Offermans Keurslager druk: Andi Druk Deze nieuwsbrief is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Niks mag zonder (schriftelijke) toestemming gepubliceerd of vermenigvuldigd worden.

Keulen NIEUWS & INFO EVEN VOORSTELLEN... KEULEN NIEUWSBRIEF! wie staan er altijd voor u klaar! Het allereerste exemplaar van de

Keulen NIEUWS & INFO EVEN VOORSTELLEN... KEULEN NIEUWSBRIEF! wie staan er altijd voor u klaar! Het allereerste exemplaar van de Keulen NIEUWS & INFO EERSTE JAARGANG EVEN VOORSTELLEN Van dorpsslagerij naar één van de grootste vleeswarenbedrijven uit de regio met duidelijke visie. KIJK! Hier komt ons vlees vandaan onze producten

Nadere informatie

Word jij een goede productiemedewerker?

Word jij een goede productiemedewerker? Werkblad Word jij een goede productiemedewerker? Bij de slagerij kun je allerlei soorten vlees kopen. Dit vlees komt bijvoorbeeld van een varken of rund (koe). Maar je kunt niet van elk stuk rundvlees

Nadere informatie

Eindejaarsspecialiteiten. Kerstfolder slagerij Besteman. Hendrik Burgerstraat EL Beverwijk

Eindejaarsspecialiteiten. Kerstfolder slagerij Besteman. Hendrik Burgerstraat EL Beverwijk Eindejaarsspecialiteiten Kerstfolder slagerij Besteman Hendrik Burgerstraat 2 1942 EL Beverwijk 0251-223892 www.slagerijbesteman.nl Geachte klant Kerst 2014 staat voor de deur. Het kabinet regelt van alles

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

BARBEQUEFOLDER. Quetin N.V. Maastrichterstraat HASSELT tel: 011/ fax: 011/ website:

BARBEQUEFOLDER. Quetin N.V. Maastrichterstraat HASSELT tel: 011/ fax: 011/ website: BARBEQUEFOLDER 2017 Quetin N.V. Maastrichterstraat 14 3500 HASSELT tel: 011/ 22.32.92 fax: 011/ 22.73.71 website: www.quetin.be info@quetin.be BBQ MENU MENU 1 Brochette varkens of kip Spare rib van 01

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

3+1. Weekaanbiedingen GRATIS. Week 39 en 40. Slagersboterhamworst. Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS. p/kilo WK39.

3+1. Weekaanbiedingen GRATIS. Week 39 en 40. Slagersboterhamworst. Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS. p/kilo WK39. Geldig van 23 september t/m 4 oktober 2013 Week 39 en 40 Weekaanbiedingen Slagersboterhamworst half PRIJSIMPULS Selderijsalade met kruidencrème PRIJSIMPULS ± 2,25 kilo Bak 1 kilo Dus ACTIEPRIJS 5,10 NU

Nadere informatie

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema Welkom bij Intréal! Het motto van ons familiebedrijf is: voel je thuis. In deze drukke tijd is het huis een plaats om tot rust te komen, elkaar te ontmoeten en bij te praten. In een keuken die ruimte biedt

Nadere informatie

DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING

DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING DE ZUID-AFRIKAANSE BRAAI CATERING Ontdek de authentieke Afrikaanse smaak van de Braai De scharrelslager Michel Welling Voorbaan 5-1271 RR Huizen Tel. 035-5253415 www.scharrelslagerij.com - info@scharrelslagerij.com

Nadere informatie

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018 SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018 Beste klant, In deze party folder vindt U de nodige informatie om van al uw feestjes zoals: verjaardagsfeestjes, communie feest, lente feest, gebuurten feest, of een

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering!

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering! MET NIEUWE RECEPTUUR! THEMAROLLADES NEWSLETTER AUGUSTUS 2014 EDITIE NR.12 HERFST/NAJAARS ROLLADE Nieuwe receptuur. Een traditionele topper: een mager spek rond een fijn deeg van kip en kalkoen, verrijkt

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28 Geldig van 1 juli t/m 12 juli 2013 Week 27 en 28 Weekaanbiedingen Spianata Romana heel PRIJSIMPULS NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS De enige salami met een platte vorm, van origine uit Rome. ± 1,7

Nadere informatie

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k Maaltijd aan huis Food Connect PASSIE VOOR ETEN L Lekker eten maakt je dag een stuk leuker. D Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k koken van hun maaltijden over aan onze koks, d dan kunt

Nadere informatie

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun Vers voedsel Als je tussenhandel kunt voorkomen, blijft er meer voor de boer over. Dat is een argument voor korte ketens. Die vormen ook een antwoord op de toenemende vraag naar vers en ambachtelijke

Nadere informatie

Vlees. Waar gaat deze kaart over? Keuring. Wat wordt er van jou verwacht? Vlees eten hoeft niet. Algemeen. Inkopen van vlees

Vlees. Waar gaat deze kaart over? Keuring. Wat wordt er van jou verwacht? Vlees eten hoeft niet. Algemeen. Inkopen van vlees Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over vlees en de verdeling ervan. We behandelen enkele delen van kalfsvlees, varkensvlees en rundvlees. Deze les sluit aan bij kaart 24 van de theorie. Daar staat

Nadere informatie

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager 1992-2012 20 jaar Frank & Marleen van der Zande Keurslager 20 jaar Frank & Marleen van der Zande, Keurslager Ja beste mensen, het lijkt een hele periode, maar voor ons is het als gisteren. Samen met ons

Nadere informatie

VOEDING OP DE BUURDERIJ

VOEDING OP DE BUURDERIJ VOEDING OP DE BUURDERIJ De voeding op de Buurderij voldoet aan de richtlijnen Gezonde Voeding van het Voedingscentrum. Per 1 januari 2018 is er gemiddeld 6,60 beschikbaar per bewoner per dag voor het eten.

Nadere informatie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inhoud Labelling varkensvlees: Stalconcepten Ras differentiatie Alternatieve voeders Labelling

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal?

Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal? DIT VRAAG IK AAN MIJN KEURSLAGER Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal? Wie een goede gehaktbal wil maken, moet veel oefenen. Bij Keurslagerij Horst in Epe draait Marco Jurriëns er soms wel zevenhonderd

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk Maak kennis met dé Voordeelslager Het lekkerste rundvlees Kijkje in eigen keuken Bak de perfecte biefstuk MAAK HET LEKKERSTE VLEES NÓG LEKKERDER MET DE SAUZEN VAN KNORR! Producten van hoge kwaliteit tegen

Nadere informatie

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414

étumé Daalseweg 5 6521 GE Nijmegen KvK 09185414 Beste heer/mevrouw, Wat leuk dat u de informatiemap van étumé heeft aangevraagd! In deze map vindt u alle informatie over étumé en kunt u zich direct als klant aanmelden. Zeven jaar geleden ben ik, Sander,

Nadere informatie

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019 SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019 BARBECUE S Wij verzorgen voor U een volledig afgewerkte barbecue om thuis zelf te bakken met vlees, groenten, aardappelen, sausen, broodjes, pasta s. Al onze BBQ pakketten

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze barbecue specialiteiten Barbecuën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004

Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004 Landelijk EKO-Onderzoek Milieudefensie eind 2004 Resultaten van het Landelijk EKO-Onderzoek van Milieudefensie in het laatste kwartaal van 2004. Het onderzoek is gehouden onder lezers van de Licht op Groen

Nadere informatie

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN De MONOLITH is vrijheid. Een keramische grill die voldoet aan alle behoeften: grillen, barbecueën, roken, koken, bakken en garen. Geniet van uw keuze. Geniet

Nadere informatie

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees NEDERLANDS Assortiment Varkens- en rundvlees 1 Van voorloper naar ketenregisseur Ingegeven door zorg voor dierenwelzijn en voor het milieu, maar vooral vanuit de wens om lekkere vleesproducten te maken

Nadere informatie

Keurslager Geert & Kristel. Barbecuefolder

Keurslager Geert & Kristel. Barbecuefolder Keurslager Geert & Kristel Barbecuefolder Troeven van de Keurslagers Wij, de Keurslagers, hebben heel veel gemeen met elkaar: niet alleen onze passie voor het vak verbindt ons met elkaar! Kwaliteit, elke

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

putman Eten is een ambacht

putman Eten is een ambacht 1 onze geschiedenis Peter Putman uit Westervoort was de eerste generatie Slagter. In 1873 werkte Peter s zomers als rietdekker, maar in de winter had hij geen werk en ging hij als slagter aan de slag dat

Nadere informatie

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland Almanak Almanak kleinschalige initiatieven Van en voor iedereen die zich sterk maakt voor duurzaam voedsel Dit is een dummy met een paar pagina s van de

Nadere informatie

WAT ALS... Junior journalist culinair

WAT ALS... Junior journalist culinair Junior journalist 2012 - culinair WAT ALS... Wat als 's avonds de prei, de selder en de wortelen een eigen leven gaan leiden in je koelkast? Het kan onzin zijn, maar ik denk toch iets helemaal anders.

Nadere informatie

Verrassend, lekker en puur!!!

Verrassend, lekker en puur!!! Verrassend, lekker en puur!!! Dát zijn de kerstpakketten van streekwinkel Prince-Heerlijk. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Want wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

Welkom bij Brasvar. Het Brasvarken van Nevele. Pure kwaliteit. Voeding, zo belangrijk. Charcuterie

Welkom bij Brasvar. Het Brasvarken van Nevele. Pure kwaliteit. Voeding, zo belangrijk. Charcuterie BRASVAR D a t s m a a k t, d a t r a a k t Welkom bij Brasvar Het Brasvarken van Nevele Pure kwaliteit Voeding, zo belangrijk Charcuterie 2 3 Welkom bij Brasvar Het Brasvarken van Nevele 3 Pure kwaliteit

Nadere informatie

VOEDING OP DE BUURDERIJ

VOEDING OP DE BUURDERIJ VOEDING OP DE BUURDERIJ De voeding op de Buurderij voldoet aan de richtlijnen Gezonde Voeding van het Voedingscentrum. Per 1 januari 2018 is er gemiddeld 6,60 beschikbaar per bewoner per dag voor het eten.

Nadere informatie

Het derde exemplaar IN OKTOBER 2015 HEBBEN WE ONZE WINKEL IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN, NADAT DE VORIGE WINKELVERBOUWING DATEERDE UIT 1999.

Het derde exemplaar IN OKTOBER 2015 HEBBEN WE ONZE WINKEL IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN, NADAT DE VORIGE WINKELVERBOUWING DATEERDE UIT 1999. Keulen NIEUWS & INFO TWEEDE JAARGANG TROTS op onze winkel In oktober 2015 hebben we onze winkel in een nieuw jasje gestoken. WITSTE NOG vreuger Sjaak senior is het begin van onze slagerij, zoals deze nu

Nadere informatie

De moderne manier van vlees kopen... BOORDEVOL TIPS & TRICKS

De moderne manier van vlees kopen... BOORDEVOL TIPS & TRICKS De moderne manier van vlees kopen... BOORDEVOL TIPS & TRICKS Het voorjaar en de zomer bieden bij uitstek de gele- Het stoere schort dat hij voor vaderdag heeft gekregen genheid tot gezellig buitenbijeenkomsten

Nadere informatie

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart FEESTELIJKE opening WOE 6 JULI Mijn buurt, mijn SPAR Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen verse appeltaart *Exclusief betaald en uit te keren statiegeld en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren,

Nadere informatie

SOUSVIDE MASTERCLASS

SOUSVIDE MASTERCLASS De culinaire eigenschappen van voedingswaarde gewaarborgd Sous vide, oftewel vacuüm garen. Wat zijn nou daadwerkelijk de voordelen voor u als slager om met deze klassieke manier van koken aan de slag te

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe bestellen? Het bestelformulier invullen en 2 dagen op voorhand afgeven in het restaurant Gewenste

Nadere informatie

Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek - Presentatie - Vers van de boer voor instellingen

Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek - Presentatie - Vers van de boer voor instellingen Presentatie - gezond en duurzaam eten & drinken in de Sint Maartenskliniek -Jelle Ferwerda Achtergrond Sint Maartenskliniek en het eten & drinken concept Aanpak en waardering van eten in de Sint Maartenskliniek

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel Bor, keurslager Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel. 0488-441327 info@bor.keurslager.nl, www.bor.keurslager.nl Beste klant, Beste klant 2 Barbecue Burger Party 4 Barbecue Vegetarisch 4 Barbecue Basis 5 Barbecue

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant! Al het vlees en groenten uit de KOOK-OOK tas zijn biologisch. Maar wat is biologisch ook alweer precies?

Beste KOOK-OOK klant! Al het vlees en groenten uit de KOOK-OOK tas zijn biologisch. Maar wat is biologisch ook alweer precies? Beste KOOK-OOK klant! Al het vlees en groenten uit de KOOK-OOK tas zijn biologisch. Maar wat is biologisch ook alweer precies? Biologische voeding is onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd.

Nadere informatie

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen.

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De volgende onderwerpen komen aan bod: mmmakkelijk.nl Basis uitgangspunten recepten

Nadere informatie

Lekker en compleet onze BBQ pakketten!

Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Alleen vlees compleet 7.00 BBQ-hamburger Slagers shaslick Portie saté BBQ Populair 12,00 Alleen vlees compleet 11.00 Slagers shaslick Gemarineerde karbonade Portie

Nadere informatie

Peter de Jong, keurslager

Peter de Jong, keurslager Ruud en Miny van Schaik, W.c. Holleblok 38 * Huizen Tel. 035-5260817 info@vanschaikhuizen..nl www.vanschaikhuizen..nl Wim Koelewijn, Kerkstraat 20-22 * Huizen Tel. 035-5254217 info@koelewijn..nl www.koelewijn..nl

Nadere informatie

Kees Jacobs, keurslager

Kees Jacobs, keurslager Kees Jacobs, keurslager verstand van lekker eten Buffetten Wij helpen u graag bij de culinaire invulling van uw feest, of verjaardag. Ons prachtig opgemaakte buffet is een lust voor het oog! Hoe groot

Nadere informatie

Laat u met Pasen gezellig bij U thuis verwennen

Laat u met Pasen gezellig bij U thuis verwennen D VERSMARKT AMBACHTELIJKE VLEESWAREN SLAGERIJ TRAITEUR KAAS BROOD GROENTEN Laat u met Pasen gezellig bij U thuis verwennen HET IS PAS FEEST ALS JE BIJ VERSMARKT BENT GEWEEST MEENEEMGERECHTEN - WIJ LEVEREN

Nadere informatie

Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer

Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer Lekker eten doe je bij Kraton Rosbeijer - November 2018 - Een nieuwe scherpe Kraton deal & kerst 2018 Onze gast vraagt, wij geven die deal! "Heerlijk hoor, herfst! Ik kijk er wel naar uit hoor, roept Tien

Nadere informatie

BBQ. assortiment RODENBURG. Hofleverancier

BBQ. assortiment RODENBURG. Hofleverancier BBQ assortiment RODENBURG Hofleverancier Welkom bij Keurslagerij Rodenburg Rodenburg, Keurslager en Hofleverancier Sinds 1901 is deze slagersfamilie al bezig met goed en beter verzorgde kwaliteit van uw

Nadere informatie

Heerlijk genieten van het voorjaar

Heerlijk genieten van het voorjaar Heerlijk genieten van het voorjaar met ambachtelijke vleeswaren van Het Gouden Label AMBACHTELIJKE VLEESWAREN SMAKEN NAAR MEER Heerlijke vleeswaren van hoogwaardige kwaliteit Genieten van een heerlijk

Nadere informatie

Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes

Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes Boerderijuitje.nl BV postbus 629 1000 Ap Amsterdam T 020 419 7080 F 020 419 7081 info@boerderijuitje.nl Boerderijuitje.nl Buitengewone Bedrijfuitjes b u i t e n g e w o n e b e d r i j f s u i t j e s

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en GroentenBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Verheyen. Culinaire Slagerij

Verheyen. Culinaire Slagerij Verheyen Culinaire Slagerij WAT IS GERIJPT VLEES? Dry-aging of rijpen is een proces dat min of meer bij toeval in de Verenigde Staten werd ontdekt. Het Vlees werd open en bloot in treinwagons vervoerd,

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante (voedsel)keten binnen de regio. Met onze partners laten wij

Nadere informatie

Weekaanbiedingen NIEUW. sauzen. Week 13 en 14. Kip-kerrie salade. Gebakken rozemarijn rollade. p/kilo p/kilo. p/kilo

Weekaanbiedingen NIEUW. sauzen. Week 13 en 14. Kip-kerrie salade. Gebakken rozemarijn rollade. p/kilo p/kilo. p/kilo Geldig van 24 maart t/m 4 april 2014 Week 13 en 14 Weekaanbiedingen NIEUW sauzen Kip-kerrie salade Royaal gevulde toastsalade met stukjes malse kip in een milde kerrie yoghurtsaus. Bak 1 kilo PRIJSIMPULS

Nadere informatie

Experience Menu de Oude Leest

Experience Menu de Oude Leest Experience MENU Experience Menu de Oude Leest Experience Menu Bistro de Oude Leest is een sfeervol en veelzijdig restaurant. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

BBQ. assortiment ZOMER 2017 RODENBURG. Hofleverancier

BBQ. assortiment ZOMER 2017 RODENBURG. Hofleverancier BBQ assortiment ZOMER 2017 Hofleverancier RODENBURG Welkom bij Keurslagerij Rodenburg Rodenburg, Keurslager en Hofleverancier Sinds 1901 is deze slagersfamilie al bezig met goed en beter verzorgde kwaliteit

Nadere informatie

Enquête uitbrengmaaltijden Open Waard

Enquête uitbrengmaaltijden Open Waard Uitslag enquête Uitbrengmaaltijden Open Waard augustus 2015 Goed Redelijk Matig Slecht NVT N % N % N % N % N % 1 Hoe ervaart u de samenstelling van uw maaltijd? 28 7 8 2 4 1 0 0 2 Hoe ervaart u de smaak

Nadere informatie

Vers. uit eigen. bakkerij

Vers. uit eigen. bakkerij Vers uit eigen bakkerij Deka Proef t Verschil De eigen bakkers van Deka zijn er s ochtends al vroeg bij. Voor dag en dauw bakken zij het lekkerste brood, dat daarna regelrecht naar uw eigen winkel gaat.

Nadere informatie

Ambacht in een nieuw jasje

Ambacht in een nieuw jasje 1. Ambacht in een nieuw jasje Inhoud Hollandse ambacht in een nieuw jasje Batavia 4 Rembrand 5 Duroflame productieproces 7 Pelle 8 Rinus 9 Dit mag jij als klant van ons verwachten 10 De behaaglijke, gezellige

Nadere informatie

Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize!

Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize! Delhaize Parklaan Nieuws van de Week! vrijdag 13 zaterdag 14 en zondag 15 november Supermarkt Delhaize Parklaan blijft open en wordt AD Delhaize! De supermarkt Delhaize op de Parklaan blijft open en gaat

Nadere informatie

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030)

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030) menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat 61 3581 AD Utrecht (030) 2 40 04 43 info@restaurantaantafel.com www.restaurantaantafel.com Welkom bij ons Aan Tafel. Aan Tafel staat voor heerlijk ontspannen

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU!

BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU! BK NEW VINTAGE HET GEVOEL VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN NU! INHOUDSOPGAVE Pagina 3 Welkom in de wereld die BK heet Pagina 4-5 Van BK naar Hoe wil jij koken Pagina 6-7 Emaille Pagina 8-9 Koper Pagina 10-11

Nadere informatie

Uw Groenteman Eddy Pleiter neede

Uw Groenteman Eddy Pleiter neede Uw Groenteman Eddy Pleiter neede Ik heb jullie assortiment natuurlijk eerst uitgetest voordat ik het ging verkopen in mijn zaak, zegt Eddy. Mijn zoon en een stel vrienden hadden afgelopen weekend zin in

Nadere informatie

H E T I D E E V O O R J O U

H E T I D E E V O O R J O U NOITIDE 2019 OKTOBER GETAWAY HET IDEE Het idee ontstond in september 2018. Ik kwam zelf net terug uit Lissabon. Mijn eerste workation. Weg met een aantal andere onderneemsters om te werken AAN mijn bedrijf.

Nadere informatie

TIMMERS & Zn. In deze folder vindt u:

TIMMERS & Zn. In deze folder vindt u: TIMMERS & Zn. - VLEES MET EEN VERHAAL - Alles voor een geslaagd kerstdiner In deze folder vindt u: alle soorten vlees Rollades GOURMET SALADESCHOTELS TAPASPLATES borrelpannen sauzen VLEESWAREN recepten

Nadere informatie

VAN TOL CONVENIENCE FOOD

VAN TOL CONVENIENCE FOOD Van Tol Food Book 2 FOOD BOOK VAN TOL CONVENIENCE FOOD 3 MAAK KENNIS MET VAN TOL CONVENIENCE FOOD Voor u ligt het Van Tol Food Book. Wij werken al ruim vijftien jaar aan de ontwikkeling, productie en levering

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN De MONOLITH is vrijheid. Een keramische grill die voldoet aan alle behoeften: grillen, barbecueën, roken, koken, bakken en garen. Geniet van uw keuze. Geniet

Nadere informatie

De smaak van Van den Beuken

De smaak van Van den Beuken De smaak van Van den Beuken Ingrediënten: Meer dan 100 jaar ambacht Persoonlijk en smaakvol Zorg en aandacht voor kwaliteit Bewust genieten Uw dorpsslager uit de Peel Van den Beuken Meijel Mogen wij ons

Nadere informatie

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf Afhalen kan 7 dagen op 7 Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe kiezen? Maak je keuze uit de folder: 1. Kies je voorgerecht 2. Kies je favoriete hoofdgerecht 3. Kies

Nadere informatie

Kookworkshops op de gemengde boerderij

Kookworkshops op de gemengde boerderij Battle of Concepts Taskforce Multifunctionele Landbouw Augustus 2010 Kookworkshops op de gemengde boerderij Inleiding Het Taskforce Multifunctionele Landbouw is op zoek naar een vernieuwend concept voor

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

Weekaanbiedingen. Week 37 en 38. VAS BEURS 23 & 24 september Food Center, Amsterdam. Reserveer alvast in uw agenda. Schouderham superieur

Weekaanbiedingen. Week 37 en 38. VAS BEURS 23 & 24 september Food Center, Amsterdam. Reserveer alvast in uw agenda. Schouderham superieur Geldig van 9 september t/m 20 september 2013 Week 37 en 38 Weekaanbiedingen Reserveer alvast in uw agenda VAS BEURS 23 & 24 september Food Center, Amsterdam Schouderham superieur ± 3,3 kilo PRIJSIMPULS

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform

Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n. bij Châteauform Het recept voor de huisgemaakte g e r e c h t e n bij Châteauform De huisgemaakte gerechten bij Châteauform'... Châteauform' bestaat al 16 jaar - de tijd vliegt! Als er een gebied is waar de tijd beter

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf Folder_traiteur_okt-nov-dec_NL_v3.indd 1 22/08/16 16:30 WERKWIJZE Hoe bestellen? Het

Nadere informatie

Proeverijen. Voorgerechten. Geniet van een heerlijke avond! Ontdek onze passie voor pure smaken KAAS PROEVERIJ 8,50 VLEES PROEVERIJ 9

Proeverijen. Voorgerechten. Geniet van een heerlijke avond! Ontdek onze passie voor pure smaken KAAS PROEVERIJ 8,50 VLEES PROEVERIJ 9 Proeverijen KAAS PROEVERIJ 8,50 KAASTAART, KAASSOEPJE, KAASTERRINE, OUDWIJKER KAASSOORTEN, KLETZENBROOD EN HUISGEMAAKTE CHUTNEY VLEES PROEVERIJ 9 DRIE SOORTEN FIJNE VLEESWAREN, PREPARÉ, GEROOKTE OSSENWORST

Nadere informatie

barbecuen Puur genieten

barbecuen Puur genieten barbecuen Puur genieten Kwaliteit is onze reclame Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is sinds 2005 gevestigd aan plein 1944 nr.39 in Schijndel Zuid. Dennis heeft deze winkel overgenomen van de Gebroeders

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

De Guijt. De basiswaarden:

De Guijt. De basiswaarden: Banquetingmap Merin 2 3 De Guijt Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

D E S U C C E S F O R M U L E

D E S U C C E S F O R M U L E DE SUCCESFORMULE De succesformule Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Door de brede visie op marketing,

Nadere informatie

Peter de Jong, keurslager. Oostermeent-oost 56 * Huizen Tel

Peter de Jong, keurslager. Oostermeent-oost 56 * Huizen Tel Peter de Jong, keurslager Oostermeent-oost 56 * Huizen Tel. 035-5262743 info@peterdejong.keurslager.nl www.peterdejong.keurslager.nl BBQ 20 18 buitengewoon lekker BBQ pakketten 3 Speciale BBQ pakketten

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie