Graag zetten we nog even de voordelen van deze werkmethode op een rij :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Graag zetten we nog even de voordelen van deze werkmethode op een rij :"

Transcriptie

1 Geachte collega, Ingevolge het verschijnen van het KB van 24/6/99 (verschenen in het Belgisch Staatsblad van 10/09/1999) vervalt de verplichting om reagentia in voorraad te houden. Deze reagentia kunnen enkel op een professionele manier verwerkt worden en komen eveneens in aanmerking voor dezelfde procedure van ophaling als voor de vervallen grondstoffen. In bijlage vindt u de volledige informatie in dit verband. Graag zetten we nog even de voordelen van deze werkmethode op een rij : Deze georganiseerde ophaling biedt een goede oplossing voor grondstoffen die ouder zijn dan vijf jaar en bijgevolg niet meer in voorraad mogen worden gehouden (KB van 17/05/1990) evenals voor de reagentia. De ophaling verloopt vlot, op regelmatige tijdstippen. De kostprijs ligt aanzienlijk lager dan de kostprijs voor een individuele ophaling. Het factureren en de verplichte aangifte van het vernietigingscertificaat wordt door KAVA waargenomen om de administratieve overlast van de apotheker te beperken. Wij raden u aan de omschreven procedure nauwkeurig te volgen. Bijzondere aandacht is nodig voor de producten vermeld onder Beperkingen bij de aanleveringen van vervallen grondstoffen en reagentia. Indien de hoeveelheden van deze producten worden overschreden, dienen ze verzameld te worden in een afzonderlijk vat. Aan dit vat dient dan een duidelijke inventarislijst te worden toegevoegd. Voor verdere inlichtingen kan u terecht op het KAVA-secretariaat, 03/ Het bestelformulier stuurt u rechtstreeks door naar Indaver.

2 1) KAVA zendt u in bijlage, samen met de modaliteiten van deze dienst, 2 orderformulieren. 2) Op het 1 ste formulier (zie bijlage 1) wordt door u het aantal te leveren vaten ingevuld en dit formulier stuurt u rechtstreeks naar Indaver (levering dekselvat : 37,95 per leveringsadres). 3) De door Indaver geleverde vaten worden door u volgens de bepalingen gevuld (max. 50 kg). ZOALS U DE VATEN VULT, ZO KOMEN ZE IN DE OVEN TERECHT! 4) Wanneer de producten vermeld onder Beperkingen bij de aanleveringen van vervallen grondstoffen en reagentia de aangegeven hoeveelheden overschrijden, dienen deze in een afzonderlijk vat te worden gedaan. 5) Wanneer de vaten gevuld zijn, stuurt u het 2 de formulier (zie bijlage 2) met melding van het aantal op te halen vaten ook naar Indaver. Sluitingsdagen en uren vermelden alsook uw adres. 6) Indaver verwittigt 1 week op voorhand wanneer de vaten zullen worden opgehaald. 7) Indaver levert etiketten voor de vaten alsook begeleidingsformulieren voor ondertekening. Van de 3 exemplaren behoudt u er ook één. 8) Indien u op het 2 de formulier (zie bijlage 2) eveneens lege vaten bestelt, worden deze u vrij van extra leveringskosten afgeleverd. 9) Indien u tussentijdse levering van vaten wenst, zie punt 2. 10) KAVA zendt u de factuur, alsook een kopie van het vernietigingscertificaat en van uw begeleidingsformulier. 11) Nieuwe orderformulieren kunnen worden aangevraagd bij het secretariaat van KAVA. Vooraleer u begint de vaten te vullen : LEES ZEER AANDACHTIG DE WETTELIJKE BEPALINGEN VAN HET CONTRACT. U BENT VERANTWOORDELIJK VOOR DE INHOUD TOT IN DE VERBRANDINGSOVEN.

3 Indaver NV KAVA INZAMELEN VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA UIT DE APOTHEEK PROCEDURE BESTELLEN LEVEREN LEGE VATEN EN/OF OPHALEN VOLLE VATEN 1) U bestelt bij Indaver het gewenste aantal lege vaatjes van 60 liter met behulp van de order tot levering (zie bijlage 1). 2) Indaver brengt u op de hoogte wanneer deze lege vaatjes zullen geleverd worden. 3) Van zodra u de vaatjes gevuld hebt, rekening houdend met de beperkingen, stuurt u een order tot ophaling (zie bijlage 2) naar Indaver. Daarop vermeldt u het aantal volle vaatjes dat moet opgehaald worden. U hebt hierbij ook de kans om nog een aantal lege vaatjes te bestellen, met het oog op een latere ophaling. 4) Indaver verwittigt opnieuw op voorhand wanneer de volle vaatjes zullen opgehaald worden. De ophaling van de vervallen grondstoffen en reagentia gebeurt per huifwagen, overeenkomstig alle reglementeringen voor het transport van gevaarlijke goederen over de weg. 5) Bij de ophaling zorgt de chauffeur voor de noodzakelijke etikettering, het op pallet plaatsen van de vaatjes en het omcirkelen met folie.

4 Indaver NV KAVA BEPERKINGEN BIJ DE AANLEVERING VAN DE VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA maximaal gewicht per vat : 50 kg taragewicht van dekselvat: 3 kg afwezigheid van radio-actieve afvalstoffen, metallisch kwikafval, explosieven, batterijen en bacteriologisch besmette afvalstoffen. anorganische zouten: max.5 kg per vat metaalzouten van vluchtige metalen: max.0,5 kg per vat (als vluchtig metaal worden beschouwd: Sn, Se, Sb, As, Pb, Cd) anorganische zuren en basen: max.5 kg per vat jodium en broom (zuiver of in verbinding): max.0,5 kg per vat organische kwikverbindingen en kwikzouten: max.200 gr per vat gewicht van de recipiënten in de vaten: max.5 kg Indien aan deze voorwaarden niet kan voldaan worden, dienen deze producten in een apart vat verzameld te worden en een duidelijke inventarislijst toegevoegd worden. Let op: U bent verantwoordelijk voor de inhoud van de vaten, alsook voor de wijze waarop deze vervallen grondstoffen en reagentia zijn verpakt en geschikt. U dient de grondstoffen en reagentia zoveel mogelijk in de originele verpakking en lek-en breekvrij over te brengen in het dekselvat van 60 L. Producten die onderling tot gevaarlijke reacties kunnen leiden, dienen in afzonderlijke vaten verpakt te worden.

5 Indaver NV KAVA INZAMELEN VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA UIT DE APOTHEEK WERKWIJZE MET BETREKKING TOT DE OPHALING VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA De aangeboden dekselvaten (60L) worden door de verantwoordelijke van het ophaalpunt bij de wagen aangeboden. De vaten worden op de door Indaver ter beschikking gestelde palletten geplaatst. Op hetzelfde ogenblik worden, vermits voorzien op de order, 1 of meerdere lege dekselvaten (60L) afgegeven. Indien de aangeboden dekselvaten (60L) ouder zijn dan 5 jaar dient de verantwoordelijke van het ophaalpunt dit uitdrukkelijk aan Indaver te melden. In dit geval stelt Indaver een oversized vat (400L) ter beschikking op het moment van ophaling. Indien dit niet tijdig werd doorgegeven en pas op het moment van ophaling wordt opgemerkt zal Indaver de ophaling niet kunnen uitvoeren wegens inbreuk tegen een ADR-transport. ADMINISTRATIEVE EN LOGISTIEKE BEGELEIDING DOOR INDAVER Indaver staat in voor het plannen en het opstellen van alle begeleidingsdocumenten zoals: - begeleidingsnota - etikettering van de vaten volgens de wettelijke voorschriften De afrekening van Indaver naar K.A.V.A. gebeurt op basis van het totaalgewicht, vastgesteld bij de diverse ophaalpunten en vermeld op de begeleidingsformulieren, en op basis van de in bijlage 1 vermelde prijzen. Een kopie van het vernietigingscertificaat en van de begeleidingsformulieren wordt bij de totaalfactuur gevoegd. Jaarlijks (januari) bekomt K.A.V.A. een overzicht van de ophalingen (datum en gewicht) van het voorbije jaar, alsmede de OVAM-codering. Deze gegevens kunnen gebruikt worden door K.A.V.A. voor de jaarlijks verplichte OVAM-melding.

6 Indaver NV KAVA Indaver NV K.A.V.A. PRIJZEN LEVERING DEKSELVATEN, OPHALING EN VERWERKING VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA Op basis van de geografische spreiding van de ophaalpunten en in functie van het aantal ophaalpunten, wordt volgende prijszetting vooropgesteld (geldig tot 31/12/2013): Levering dekselvaten 40,06 /leveringsadres UN-gekeurd polyethyleen dekselvat van 60 L 16,30 /stuk Ophaling volle vaten : Standaard ophaling (binnen 1 maand) Expres ophaling (binnen 14 dagen) Oversized vat (400L ompakkingsvat indien aangeboden vaten ouder dan 5 jaar) - 91,00 41,53 /stuk Verwerkingsprijs/kg (inclusief milieuheffing) 2,516 /kg Gevaarsetiket 0,88 /stuk Deze prijzen zijn exclusief BTW.

7 Opmerking : Bij de eerste levering van vaten wordt 40,06 /leveringsadres in rekening gebracht. Vanaf de tweede levering vervalt deze kost, op voorwaarde dat de lege vaten kunnen geleverd worden bij ophaling van de volle. Voorbeeld : reagentia: u bestelt 2 vaten en hebt in totaal 80 kg vervallen grondstoffen en/of Levering vaten : 40,06 Kostprijs vaten : 2 x 16,30 = 32,60 Afhaling binnen 2 weken : 91,00 Verwerking : 80 kg x 2,516 = 201,28 Totaal : 364,94

8 Bijlage 1 Indaver NV K.A.V.A. Terug te sturen naar: Indaver NV TEL: 03/ FAX: 03/ mediwaste@indaver.be ORDER TOT LEVERING VAN DEKSELVATEN VOOR DE OPSLAG VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA HIERBIJ BEVESTIGEN WIJ TE WILLEN OVERGAAN TOT DE AANKOOP VAN RECIPIENTEN VOOR DE OPSLAG VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA, AAN DE VOORWAARDEN ZOALS VERMELD IN BIJGAANDE BROCHURE. GELIEVE.. (*) LEGE VATEN VAN 60L TE LEVEREN. NAAM: STRAAT: PC + GEMEENTE: TEL: FAX: BTW-NUMMER: STAMNUMMER: OPENINGSUREN: SLUITINGSDAG: STEMPEL + HANDTEKENING: (*) AANTAL IN TE VULLEN

9 Bijlage 2 Indaver NV K.A.V.A. Terug te sturen naar: Indaver NV TEL: 03/ FAX: 03/ mediwaste@indaver.be ORDER TOT OPHALING VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA HIERBIJ BEVESTIGEN WIJ TE WILLEN OVERGAAN TOT DE OPHALING VAN VERVALLEN GRONDSTOFFEN EN REAGENTIA, AAN DE VOORWAARDEN ZOALS VERMELD IN BIJGAANDE BROCHURE. GELIEVE.. (*) LEGE VATEN VAN 60L TE LEVEREN. GELIEVE.. (*) VOLLE VATEN VAN 60L STANDAARD OP TE HALEN. (binnen 1 maand) GELIEVE.. (*) VOLLE VATEN VAN 60L EXPRES OP TE HALEN. (binnen 14 dagen) NAAM: STRAAT: PC + GEMEENTE: TEL: FAX: BTW-NUMMER: STAMNUMMER: OPENINGSUREN: SLUITINGSDAG: STEMPEL + HANDTEKENING: (*) AANTAL IN TE VULLEN

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België.

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België. AANVULLENDE VERKOOPSVOORWAARDEN STRADUS INFRA Alle verbintenissen tussen onze klanten en Stradus Infra zijn onderworpen aan de algemene verkoopsvoorwaarden, voor zover er niet schriftelijk van afgeweken

Nadere informatie

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1 Vrachtbon uitleg Tijdens het uitvoeren van de ritopdracht maakt u gebruik van een zogenaamde Easy2send vrachtbon, hieronder vindt u een voorbeeld. Veel van onze klanten hebben al voorgedrukte exemplaren

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER Perceel 1

OFFERTEFORMULIER Perceel 1 BESTEK HOUDENDE DE VOORWAARDEN VOOR HET AANSTELLEN VAN EEN NOTARIS MET BETREKKING TOT DE DIENSTEN VAN JURIDISCHE AARD TEN BEHOEVE VAN DE STAD GENT Open offerteaanvraag met bekendmaking OFFERTEFORMULIER

Nadere informatie

Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk

Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk DEEL E. FERTEFORMULIER Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk Bestek: AGSTAN/OD/SP/HB/BE02 Programma Openbaar domein/strategische Projecten (natuurlijke

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA 1. Inleiding Met de ondertekening van dit formulier neemt uw bedrijf via * deel aan het Convenant Verpakkingen

Nadere informatie

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST Brasem: PRIJSLIJST 2015-2016 Belgische kwaliteit (vijver gekweekt) 200 1.000 gr. per kilo 3.05 vanaf 500 kg 2.95 Nederlandse kwaliteit (import uit Nederland) per kilo 2.60 vanaf 500 kg 2.45 vanaf 1.000

Nadere informatie

AAN: T.A.V.: AANTAL BLZ. (Dit blad inbegrepen): 6 BETREFT: Aanlevervoorwaarden bestemd voor cementatie en conditionering

AAN: T.A.V.: AANTAL BLZ. (Dit blad inbegrepen): 6 BETREFT: Aanlevervoorwaarden bestemd voor cementatie en conditionering AAN: T.A.V.: AANTAL BLZ. (Dit blad inbegrepen): 6 BETREFT: Aanlevervoorwaarden 2017 - bestemd voor cementatie en conditionering Geachte, Hierbij vindt u de aanlevervoorwaarden van Asbeco bvba. Asbeco verwerkt

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016 open aanbesteding OFFERTEFORMULIER Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld.. Het totaalbedrag (excl.

Nadere informatie

TUSSEN... (kring) met zetel te... (adres) vertegenwoordigd door... (naam)

TUSSEN... (kring) met zetel te... (adres) vertegenwoordigd door... (naam) LOKO CENTRAAL CONTRACT BESTELWAGEN KU LEUVEN 's Meiersstraat 5-3000 Leuven tel.: 016/22 31 09 loko@loko.be http://www.loko.be CONTRACT TUSSEN... (kring) met zetel te......... (adres) vertegenwoordigd door...

Nadere informatie

PRIJSLIJST

PRIJSLIJST Karper levering in november/december PRIJSLIJST 2017-2018 NAJAAR ACTIE*!!! Spiegel- en/of Schubkarper 250 500 gr per kilo 4.75 vanaf 250 kg 4.50 Spiegel- en/of Schubkarper 750 1.200 gr of per kilo 3.95

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

CONTRACTEN NEDERLAND

CONTRACTEN NEDERLAND CONTRACTEN NEDERLAND VOORSTEL VOOR MINIMUM 3 JAAR Elk voorstel bestaat uit een combinatie van RECLAMEBORDEN (zie punt 1) en KLEDIJSPONSORING (zie punt 2, type A of B) en wordt aangegaan voor minstens 3

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

Carpoolreglement: versie 20/12/2012 i

Carpoolreglement: versie 20/12/2012 i Carpoolreglement: versie 20/12/2012 i Audi Brussels wil actief carpooling stimuleren. Dit gebeurt onder meer door het faciliteren van een fiscaal voordeel, het aanbieden van een internetplatform voor het

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL Domein Werk Besteknummer : Diverse gebouwen

Nadere informatie

p r o v i n c i e Limburg

p r o v i n c i e Limburg p r o v i n c i e Limburg D i r e c t i e Omgeving D i e n s t Wegen en Routestructuren Belangrijk aandachtspunt om te vermijden dat offertes reeds voor de openingszitting zouden geopend worden! Indien

Nadere informatie

Handleiding Lumap Webshop

Handleiding Lumap Webshop A) Hoe zoek ik artikelen op?. Log in op de Lumap Webshop www.lumap.be met jouw persoonlijke login gegevens. 2. Kies hier of je de prijzen inclusief btw of exclusief btw wenst te zien. 3. Via de zoekbalk

Nadere informatie

Directoraat-generaal Geneesmiddelen. Omzendbrief n 440. Betreft: Levering en aflevering van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik

Directoraat-generaal Geneesmiddelen. Omzendbrief n 440. Betreft: Levering en aflevering van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik Amazone Bischoffsheimlaan 33 B-1000 BRUSSEL Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: DGG/ 10 februari 2004 Omzendbrief n 440 Ter attentie van de apothekers die een voor het publiek toegankelijke officina

Nadere informatie

TUSSENTIJDSE EVALUATIE

TUSSENTIJDSE EVALUATIE TUSSENTIJDSE EVALUATIE Doel Een stage is een groeiproces en moet dan ook gepast geëvalueerd worden. Het is belangrijk om tijdig en gestructureerd feedback te geven op het functioneren van de stagiair.

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

AFVALBANDEN ONZE OPLOSSING VOOR UW ZORG

AFVALBANDEN ONZE OPLOSSING VOOR UW ZORG AFVALBANDEN ONZE OPLOSSING VOOR UW ZORG DO S EN DON TS BIJ HET BEHEER VAN AFVALBANDEN Deze brochure is bestemd voor professioneel gebruik binnen de bandensector. Uitgave van vzw Recytyre, het beheersorganisme

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende".

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen derde betalende. MANDAAT Ondergetekende STEMPEL PLAATSEN verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende". Het innen van de gelden gebeurt via de

Nadere informatie

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen.

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen. Algemene voorwaarden Artikel 1- Het toepassingsgebied De hiergenoemde algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand van de Stichting Peuterspeelzalen Boxtel (wij), en dekken

Nadere informatie

INZAMELING VAN BEDRIJFSAFVAL DAT VERGELIJKBAAR IS MET HUISHOUDELIJK AFVAL

INZAMELING VAN BEDRIJFSAFVAL DAT VERGELIJKBAAR IS MET HUISHOUDELIJK AFVAL INZAMELING VAN BEDRIJFSAFVAL DAT VERGELIJKBAAR IS MET HUISHOUDELIJK AFVAL GRATIS Infolijn: 0800 90 441 Geachte ondernemer De gemeente waar u gevestigd bent, heeft beslist om over te schakelen op een DIFTAR-inzameling

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven

Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Toelichting ESF op Rijopleidingen voor bedrijven Inhoudsopgave Inleiding.. pagina 2 Belangrijkste kenmerken. pagina 3 Voorwaarden voor de werkgever pagina 5 Het waarmerken van documenten.. pagina 6 Stappenplan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Technische fiche. Drukwerk specificaties Verpakking en conditionering Correct palletiseren Planning en aanlevering. huis-aan-huiscommunicatie

Technische fiche. Drukwerk specificaties Verpakking en conditionering Correct palletiseren Planning en aanlevering. huis-aan-huiscommunicatie Technische fiche Drukwerk specificaties Verpakking en conditionering Correct palletiseren Planning en aanlevering huis-aan-huiscommunicatie Drukwerk specificaties maximaal formaat Afmetingen De hoogte

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C - Middelen L - 2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG AANBESTEDING N INLO.AO-2013-019-LUX-UTB-02 DIENSTVERLENING OP

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS An-Sofie Van Parys Commerciële naam: Fil de Parys Ondernemersnummer: 0700.308.128 Plein 64 te 9970 Kaprijke fil.de.parys@gmail.com fildeparys.be fildeparys.com 0495 20

Nadere informatie

Bestek nr. : INF Dossier nr. : WA 2012/0538/02 OFFERTEFORMULIER

Bestek nr. : INF Dossier nr. : WA 2012/0538/02 OFFERTEFORMULIER Aanbestedende overheid: Sociale Huisvestingsmaatschappij Vooruitzien cvba Burgemeester Geyskensstraat 1 3580 Beringen Opdracht: Verkavelingsproject aan Kleuterweg, Heusden-Zolder Bestek nr. : INF2016-0038

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 44 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk Besteknummer

Nadere informatie

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME B Beste Klant, De feestdagen komen er weer aan! Graag stellen wij u in deze brochure onze feestelijke fruitkorven voor. U kan kiezen uit een aanbod van drie fruitkorven, gevuld

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/240

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/240 1/5 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20/12/2017 Referentienummer agendapunt: GR/2017/240 HUISHOUDELIJK REGLEMENT OP DE GEMEENTELIJKE UITLEENDIENST - BESLUIT Toelichting De gemeente

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 18 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Studie en Advies Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

1-Dagverzekeringen Versie 2012

1-Dagverzekeringen Versie 2012 1-Dagverzekeringen Versie 2012 1. Inleiding Beste lezer, In samenwerking met onze partners FROS (amateursportfederatie) en ARENA (de verzekeringsmaatschappij) kan Airsoft Alliantie België vzw een verzekering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

LOGISTIEKE VOORWAARDEN Versie oktober 2015

LOGISTIEKE VOORWAARDEN Versie oktober 2015 1 1. Administratief traject : LOGISTIEKE VOORWAARDEN Versie oktober 2015 Order via Florecom (voorkeur) Order wordt elektronisch doorgegeven, waarbij aantal, prijs, hoogte van de plant (we verwachten steeds

Nadere informatie

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende".

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen derde betalende. MANDAAT Ondergetekende STEMPEL PLAATSEN verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende". Het innen van de gelden gebeurt via de

Nadere informatie

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG BV/PDT/juli 2013 INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG OFFERTEFORMULIER VOOR AANNEMINGEN VAN WERKEN BESTEK NUMMER: 2016-1 IN OPDRACHT VAN: INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON Nieuwland

Nadere informatie

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding

De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding De nieuwe elektronische aangifteformulieren van de IVC Handleiding Hoe de formulieren correct invullen? Om toegang te krijgen tot uw aangifte ga naar: https://forma.ivcie.be en geef uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

BURGERLIJK HUWELIJK GETUIGEN HUWELIJKSAANGIFTE

BURGERLIJK HUWELIJK GETUIGEN HUWELIJKSAANGIFTE BERICHTEN UGA TM Division of Continuga TM nv 8501 KORTRIJK-HEULE tel. 056 36 32 00 fax 056 35 60 96 e-mail: sales@uga.be September 2010 BURGERLIJK HUWELIJK GETUIGEN HUWELIJKSAANGIFTE Tot 1 juli 2010 waren

Nadere informatie

een net feest, sport of ander festijn? dan moet je bij de evenementencontainer zijn.

een net feest, sport of ander festijn? dan moet je bij de evenementencontainer zijn. MIROM Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 121, 8800 Roeselare. Tel: 051/26 03 50 of e-mail: info@mirom.be een net feest, sport of ander festijn? dan moet je bij de evenementencontainer zijn. Enkele definities:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid 1.) Definities a.) Hares Web Design, ontwerpbureau voor webdesign te Kajuit 8, 1319 AN te Almere met KvK nummer 32144407. b.) Opdrachtgever, de particulier of rechtspersoon met wie Hares Web Design een

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Beroep op Mededinging MIT

Beroep op Mededinging MIT Beroep op Mededinging 2018.05 MIT Verkoop van ongeveer 192 wielen, met rollagers en assen In CW Salzinnes, voor verschroting. Tussen 17.08.2018 en 16.08.2019 Contenu 1. BEKNOPTE OMSCHRIJVING... 2 2. OFFERTE...

Nadere informatie

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Instructie voor de kledingbesteller in de Veiligheid Regio Productgroep brandweerkleding Facilitair Diensten Centrum IFV / Beheer & Logistiek Versie

Nadere informatie

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder

Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van voertuigen met bestuurder Bijlage 7: Modelformulier Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren van met bestuurder Aanvraag van een vergunning voor het exploiteren van een dienst voor het verhuren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF art.1 Toepassingsgebied Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met, op alle offertes die uitgaan van en op alle bestellingen gericht aan Y&S Transport

Nadere informatie

KB 21 januari 2009: Onderrichtingen der apothekers Checklist Internet

KB 21 januari 2009: Onderrichtingen der apothekers Checklist Internet KB 21 januari 2009: Onderrichtingen der apothekers Checklist Internet In 2006 maakte de Belgische wetgever bij de hervorming van de Geneesmiddelenwet een opening voor verkoop op afstand, volgens het vrij

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Oproep tot mededinging 2017.138 Verkoop van Rollend Materieel Werkplaats : Schaarbeek Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2 Asbest...2

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

KB 21 januari 2009: onderrichtingen der apothekers Checklist Internet

KB 21 januari 2009: onderrichtingen der apothekers Checklist Internet KB 21 januari 2009: onderrichtingen der apothekers Checklist Internet In 2006 maakte de Belgische wetgever bij de hervorming van de Geneesmiddelenwet een opening voor verkoop op afstand, volgens het vrij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJKE INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten laatste 5 werkdagen voor de

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010 Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Bijzonder lastenkohier voor de

Nadere informatie

Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen

Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen Erkenning als kleinverdeler van officiële afvalzakken van stad Antwerpen EDITIE: december 2014 BEDRIJVENLOKET ONDERNEMEN EN STADSMARKETING 2 Inhoud 1 Wat is kleinverdeler?... 3 Afnamehoeveelheid:... 3

Nadere informatie

Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van. Mevrouw, Mijnheer,

Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van. Mevrouw, Mijnheer, Uw correspondent : Tel : Fax : +32 (0)2 678 81 48 Email : po.ong@axa.be Onze referte : Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van naam van Mevrouw, Mijnheer, Teneinde de problemen te vermijden eigen aan de

Nadere informatie

OFFERTE. Afvalophaling, de afvalverwerking en sensibiliseringsacties van het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke

OFFERTE. Afvalophaling, de afvalverwerking en sensibiliseringsacties van het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke PROVINCIE OOST-VLAANDEREN OPDRACHTGEVER : Provinciaal domein Puyenbroeck 1 OFFERTE Afvalophaling, de afvalverwerking en sensibiliseringsacties van het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke (Deze

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services:

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services: Inhoud B & R Transport Services Handelsregister KvK Eindhoven 70054096 BTW nr. NL858121438B01 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Aanbiedingsvoorwaarden 4. Vergoeding 5. Opslag van zending 6.

Nadere informatie

Elektronische indiening fiscale fiches

Elektronische indiening fiscale fiches Elektronische indiening fiscale fiches De intentie van dit document is niet alle gevolgen en mogelijkheden van de elektronische indiening van de fiscale fiches weer te geven. Het probeert enkel een praktische

Nadere informatie

Communicatie. Wijzigingen van bestelformulieren worden gedaan door Marketing en gecommuniceerd naar de inrichters, met Ivo in de CC.

Communicatie. Wijzigingen van bestelformulieren worden gedaan door Marketing en gecommuniceerd naar de inrichters, met Ivo in de CC. Communicatie Om het proces van een inrichting goed te laten verlopen, is een goede en duidelijke communicatie erg belangrijk. We maken daarom gebruik van de volgende communicatielijnen. De inrichters hebben

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail.

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail. IAB-OPLEIDINGEN Afspraken over inschrijven, betalen, subsidies, afwezigheid, annuleren, inhaalsessies, afgelasting, aanwezigheidsattest, documentatie, evaluatie, vragen 1. U ONTVANGT NA UW INSCHRIJVING

Nadere informatie

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN KBO-PUB-NL006-060327 Pagina 1 van 13 KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN Aanvraag voor de invoering van gegevens van een ontbrekende onderneming en vestigingseenheid rechtspersoon KBO-PUB-NL006

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie Geldig na laatste wijziging (maart 2014) Producten: Schapenwolcreme, Eilandzeep, Texelse Schapenwol 1. Product met een verhaal. De Texelse Schapenwolcrème

Nadere informatie

Prijsoverzicht September 2015

Prijsoverzicht September 2015 Prijsoverzicht September 2015 VanLien Noodverlichting prijzen 2015 prijzen 2015 Controller 51000030/13 DCP Data Collection Point 1.000,00 Basispakket software 9177100/13 NAV-SITE 100* Software voor maximaal

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST REGLEMENTERING

AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST REGLEMENTERING AANVRAAG TOT ERKENNING ALS OPHALER VAN GEVAARLIJKE AFVALSTOFFEN, AFVALOLIEN EN/OF PCB/PCT IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Aanwijzingen betreffende het opstellen van de dossiers REGLEMENTERING DE

Nadere informatie

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 MODEL LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 t.b.v. Voor de leden van CST- GROEP VZW Kortrijksesteenweg 198 8530 HARELBEKE LC (Contractnummer) LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT

Nadere informatie

Pallet en minicontainer reglement

Pallet en minicontainer reglement Pallet en minicontainer reglement 1. Gebruiksbeperking Glaspallets en minicontainers mogen uitsluitend gebruikt worden voor het transport van het glas van de productieplaats naar het door de klant opgegeven

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Document: 14_LML Algemene_Voorwaarden_NL_30032014_A.docx Datum: 30-03-2014 Versie: A Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Inhoudsopgave 1 Voorwaarden... 3.

Nadere informatie

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. LARGE HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. MEDIUM HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR. 1180 GR. LARGE HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: naam bedrijf: Harmens Meubelmakerij vestigingsplaats:

Nadere informatie

Aankoop van gerecycleerd papier van hoge kwaliteit voor kopieerapparaten

Aankoop van gerecycleerd papier van hoge kwaliteit voor kopieerapparaten Directoraat-generaal Infrastructuur en Logistiek Directoraat C - Resources L-2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN LUXEMBURG AANBESTEDING NR. INLO.AO - 2012-028-LUX-UAGBI-03 Aankoop van

Nadere informatie

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS Bestek verkoop dienst patrimonium en landbouw contactpersoon: Ellen Heyrman, deskundige patrimonium. e-mail: ellen.heyrman@sint-niklaas.be tel. 03 778 32 63, fax 03 766 08 82 STAD SINT-NIKLAAS VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

Aanvraag van het verminderd tarief van successierechten voor familiale ondernemingen en familiale vennootschappen

Aanvraag van het verminderd tarief van successierechten voor familiale ondernemingen en familiale vennootschappen Aanvraag van het verminderd tarief van successierechten voor familiale ondernemingen en familiale vennootschappen Vlaamse Belastingdienst Vaartstraat 16, 9300 AALST Tel. 053 72 24 40 Fax 053 72 23 75 E-mail:

Nadere informatie

Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel 7.1.6. 2 van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid

Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel 7.1.6. 2 van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid Verkoopprocedure groenestroomcertificaten in uitvoering van artikel 7.1.6. 2 van het Energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid Onderhavige verkoopprocedure werd opgemaakt door Elia System

Nadere informatie

GESCHIKTMAKINGSWERKEN

GESCHIKTMAKINGSWERKEN Opdrachtgever: VZW KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS REGIO TESSENDERLO Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo Project: SCHOOLCOMPLEX PIUS X COLLEGE Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo GESCHIKTMAKINGSWERKEN PERCEEL

Nadere informatie

ADR audit 2010. Naam onderneming: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Fax: E-mail: Ingevuld door: Houtigehage

ADR audit 2010. Naam onderneming: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Fax: E-mail: Ingevuld door: Houtigehage ADR audit 2010 Naam onderneming: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Fax: E-mail: Ingevuld door: Veiligheidsadviseurs: Jolmers IVVO Houtigehage M. Jolmers nr. 56647735 S.G. Jolmers nr. 80216811 ADR jaarverslag

Nadere informatie

Importrestricties Rusland (versie 1.0)

Importrestricties Rusland (versie 1.0) Hervatting van douaneplichtige zendingen voor klanten van DHL naar Moskou, Rusland Service is alleen beschikbaar voor commerciële importeurs in Rusland Verscherpte controlemaatregelen die door de douaneautoriteiten

Nadere informatie