IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail."

Transcriptie

1 IAB-OPLEIDINGEN Afspraken over inschrijven, betalen, subsidies, afwezigheid, annuleren, inhaalsessies, afgelasting, aanwezigheidsattest, documentatie, evaluatie, vragen 1. U ONTVANGT NA UW INSCHRIJVING EEN TER BEVESTIGING Vanaf dan rekenen op uw aanwezigheid. Stelt u nadien vast dat u toch niet kunt deelnemen, verwittig ons dan zo snel mogelijk per telefoon of . Lees aandachtig onderstaande afspraken. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail. Om misverstanden te vermijden, zal elke wijziging van uw inschrijving (zoals annulering, vervanging, afwezigheid ) pas definitief zijn zodra het IAB dat ook per bevestigt. 2. INSCHRIJVINGSGELD We vermelden naast het totale inschrijvingsgeld, ook het deel van het inschrijvingsgeld dat in aanmerking komt voor subsidies (het subsidieerbare deel) en het deel van het inschrijvingsgeld dat u rechtstreeks aan het IAB dient te betalen (het niet-subsidieerbare deel). 3. BETALEN/DEBETNOTA U hoeft op voorhand niet te betalen, de debetnota volgt na het einde van de opleiding. U kunt uw subsidie alvast aanvragen bij de Vlaamse kmop, of de opleidingscheques van het Waalse Gewest bestellen (zie 4. Subsidies). a. U betaalt na de opleiding in elk geval het volledige inschrijvingsgeld. Gaat het om een opleiding van meerdere modules en mist u één daarvan, dan zult u toch het volledige inschrijvingsgeld moeten betalen (zie 8. Inhaalsessies en 9. Inschrijvingsgeld bij afwezigheid). b. Er wordt per deelnemer en per opleiding een aparte debetnota opgemaakt. Wacht met betalen tot u de debetnota ontvangen hebt. Maak gebruik van de gestructureerde mededeling die zorgt voor een vlotte registratie van uw betaling. c. Vraag ook de subsidies apart per deelnemer en per opleiding aan. d. De debetnota is binnen een termijn van veertien dagen te betalen. Stelt er zich een probleem, verwittig ons dan zo snel mogelijk via . e. Het betalen van de debetnota zal een voorwaarde zijn om te kunnen inschrijven in de IAB-opleidingen die daarna georganiseerd worden.

2 4. SUBSIDIES De subsidies waarop u een beroep kunt doen bij de IAB-opleidingen, staan beschreven: / IAB Sessies. Na uw inschrijving kunt u het krediet bij de Vlaamse kmop aanvragen, of de opleidingscheques van het Waalse Gewest bestellen. Kmop a. Vraag de subsidies apart per deelnemer en per opleiding aan. U zult ook een debetnota per deelnemer en per opleiding ontvangen. b. Vraag uw subsidies tijdig aan, liefst voor de start van de opleiding en ten laatste twee weken na de start van de opleiding. c. Wacht met de betaalopdracht tot u de debetnota ontvangen hebt, en vermeld op het betaalscherm van uw kmop ook de gestructureerde mededeling die op de debetnota staat. Chèques-formation a. Vraag het gepaste aantal CF en een code d utilisation aan per deelnemer en per opleiding. b. Vul alle gegevens op de fiche signalétique correct in en bezorg ze ten laatste bij de start van de opleiding aan het IAB. Let op! Subsidies kunnen enkel ingezet worden voor werkelijk gevolgde uren, zie 9. Inschrijvingsgeld bij afwezigheid. 5. AFWEZIGHEID a. Kunt u zelf niet aanwezig zijn, dan kunt u zich bij sommige opleidingen laten vervangen door een lid of medewerker van uw kantoor die aan de deelnemingsvoorwaarden voldoet. Daartoe neemt u eerst zo snel mogelijk contact op met ons, ten laatste 24 u voor de start van de opleiding, via telefoon én . b. Het kan gebeuren dat u buiten uw wil om toch niet aanwezig kan zijn op de geplande opleiding, bijvoorbeeld door staking, ziekte, overlijden in uw naaste omgeving U neemt dan zo snel mogelijk contact op met ons, via telefoon, ten laatste één uur na de start van de opleiding. U zendt ook een ter bevestiging daarvan. U ontvangt dan geen debetnota. c. Bent u afwezig zonder tijdige annulering of tijdige verwittiging, dan blijft u het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd en ontvangt u een debetnota. Subsidies zijn in dat geval niet mogelijk. Het betalen van deze debetnota zal een voorwaarde zijn om te kunnen inschrijven in de IAB-opleidingen die daarna georganiseerd worden.

3 Volgt u een opleiding van meerdere modules en kunt u niet aanwezig zijn op één van de modules, dan kunt u - voor zover u tijdig verwittigt zoals hierboven beschreven - inhaalsessies volgen wanneer de opleiding opnieuw georganiseerd wordt, zie 8. Inhaalsessies. U betaalt in elk geval het volledige inschrijvingsgeld. Voor de implicaties op het subsidieerbare bedrag, zie 9. Inschrijvingsgeld bij afwezigheid. 6. ANNULEREN Annuleren kan tot op de zesde werkdag voor de start van de opleiding, via telefoon én e- mail. Onze opleidingen lopen meestal snel vol en niet zelden is er een wachtlijst. Wanneer u tijdig annuleert, tot op de zesde werkdag voor de start van de opleiding, dan biedt ons dat de kans een ander lid in te schijven in uw plaats. Annuleert u niet tijdig, dan blijft u het inschrijvingsgeld verschuldigd en ontvangt u een debetnota voor het volledige inschrijvingsgeld. Subsidies zijn in dat geval niet mogelijk. Het betalen van deze debetnota zal een voorwaarde zijn om te kunnen inschrijven in IABopleidingen die daarna georganiseerd worden. 7. OPLEIDINGEN WAARVOOR GEEN INSCHRIJVINGSGELD WORDT GEVRAAGD Gratis opleidingen waarvoor het aantal inschrijvingen beperkt is: kunt u niet aanwezig zijn, geef ons dan tijdig een seintje zodat we een ander lid de kans kunnen geven alsnog in te schrijven. Bent u toch afwezig zonder tijdige annulering of tijdige verwittiging, dan blijft u een bijdrage van 50 voor administratieve en andere kosten verschuldigd (no-show fee). Het betalen van deze bijdrage in de kosten zal een voorwaarde zijn om te kunnen inschrijven in de IAB-opleidingen die daarna georganiseerd worden. 8. INHAALSESSIES U bent ingeschreven voor een opleiding met meerdere modules en u bent op een geldige manier afwezig gemeld op één of meerdere modules: we rekenen erop dat u de gemiste module(s) zult inhalen tijdens de volgende opleiding. Daartoe moet u zich per inschrijven op de lijst van de inhaalsessie(s). Wij verwittigen u zodra er een inhaalsessie georganiseerd wordt voor de opleiding waarin u ingeschreven was. We vragen u toch om ook zelf initiatief te nemen. Telkens het IAB een opleiding organiseert, ontvangt u immers een uitnodiging. Aangezien het volledige inschrijvingsgeld voor de opleiding betaald werd bij de eerste inschrijving, is elke inhaalsessie gratis. Past de voorgestelde inhaalsessie niet in uw agenda, dan meldt u dat per . U komt dan opnieuw op de lijst voor een volgende gelegenheid. Laat u ons niets weten, dan vervalt de mogelijkheid van een inhaalsessie. Houdt er rekening mee dat een eventueel certificaat in dat geval evenmin uitgereikt kan worden.

4 9. INSCHRIJVINGSGELD BIJ AFWEZIGHEID Bij afwezigheid wijzigt het subsidieerbare gedeelte van het inschrijvingsgeld. Subsidies kunnen enkel ingezet worden voor werkelijk gevolgde uren. Kmop: u kunt het volledige aangevraagde subsidiebedrag inzetten op voorwaarde dat u de gemiste uren zult inhalen wanneer de opleiding opnieuw georganiseerd wordt. U hebt u dus ingeschreven op de lijst van de inhaalsessie. U ontvangt een debetnota voor het volledige inschrijvingsgeld, u betaalt de inhaalsessie(s) niet apart. Chèques-formation: er kan voor de uren waarop u afwezig was geen gebruik gemaakt worden van chèques-formation. Dat betekent dat het subsidieerbare gedeelte van het inschrijvingsgeld daalt: enkel de werkelijk gevolgde uren komen in aanmerking. Voorbeeld verrekening chèques-formation U schreef u in voor een opleiding van 40 uren, verspreid over verschillende modules, met een inschrijvingsgeld van 1 850: - het subsidieerbare gedeelte = 40 u x 30 = het niet-subsidieerbare gedeelte = = 650 U verwittigde ons tijdig dat u door omstandigheden buiten uw wil om niet kon deelnemen aan één van de modules die 4 u duurde. U was slechts op 36 u vorming werkelijk aanwezig: - het subsidieerbare gedeelte = 36 u x 30 = het niet-subsidieerbare gedeelte = = 770 U ontvangt een debetnota voor het volledige inschrijvingsgeld. U betaalt de inhaalsessie(s) niet apart. 10. REGISTRATIE VAN UW AANWEZIGHEID/ATTEST U tekent persoonlijk de aanwezigheidslijst bij het begin van elke sessie. Hebt u zich laten vervangen, dan zal op de aanwezigheidslijst de naam van die vervanger verschijnen. Bij de start van elke sessie ontvangt u een blanco aanwezigheidsattest. U vult uw gegevens zelf in, waarna het aantal uren dat vermeld staat op het attest gevalideerd kan worden met een IAB-stempel. Dat gebeurt enkel op het einde van de sessie of op het einde van een tijdvak voor zover dat voorzien is op het attest. Let op! Zonder stempel is het aanwezigheidsattest niet geldig! 11. DOCUMENTATIE Het IAB vermijdt zo veel mogelijk het gebruik van papier. We bezorgen u een link naar de documentatie die we op het intranet plaatsen, maar niet publiceren. Ze is enkel toegankelijk voor de deelnemers. Wifi is ter plaatse voorzien.

5 12. EVALUATIE Na elke opleiding ontvangt u per een link naar een elektronisch evaluatieformulier. Wij waarderen uw inspanning om dit formulier in te vullen. Uw antwoorden zullen ons helpen de opleiding verder te optimaliseren. 13. AFGELASTING DOOR HET IAB Het IAB behoudt zich het recht voor om omwille van organisatorische redenen een opleiding te annuleren (bijv. door te weinig deelnemers), het programma, de datum of de locatie te wijzigen (bijv. door ziekte van de lesgever, door een staking ) Alle deelnemers worden daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld, hetzij via e- mail, hetzij telefonisch. In geval van een verplaatsing naar een andere datum, kan elke deelnemer hetzij zijn of haar inschrijving overzetten naar deze datum, hetzij de inschrijving annuleren. 14. VRAGEN Elke vraag is welkom. Aarzel dus niet om contact op te nemen met de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail.

Praktische richtlijnen organisatoren

Praktische richtlijnen organisatoren Praktische richtlijnen organisatoren Praktische richtlijnen en taken voor de sportfederaties/sportdiensten die een Sportac - opleiding aanvragen Inhoud 1. Accommodatie 2. Promotie van de opleiding 3. Inschrijvingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden.

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Hoe maak je een afspraak voor een individuele supervisie, coaching of therapiesessie? Je mailt naar Linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu

Nadere informatie

Praktische richtlijnen voor de organisatoren van Sportac opleidingen

Praktische richtlijnen voor de organisatoren van Sportac opleidingen Praktische richtlijnen voor de organisatoren van Sportac opleidingen 1. Accommodatie De accommodatie die u wenst te gebruiken voor de opleiding wordt door u gekozen en gereserveerd. De accommodatie dient

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis Gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Leeuwarden onder nummer: 31-2013, d.d. 1 mei 2013. Indien u vragen of mededelingen heeft betreffende uw registratie of inschrijving voor een

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd

Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd De jeugddiensten van stad Antwerpen organiseren elke schoolvakantie leuke activiteiten voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar en voor jongeren van 13 t.e.m. 18 jaar. U betaalt

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Standaard Bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke bezoeker of groep van bezoekers van het Standaard Bezoek van toepassing zijn. Mogen wij vriendelijk verzoeken deze grondig

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt.

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Geachte confrater, Geachte mevrouw, heer, Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Wij wensen u veel succes bij het verkennen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS PROFICIAT! U HEBT ZOPAS EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA DE GESPECIALISEERDE DIENSTEN VAN HAYS! hays.be Meteen willen wij u graag wat wegwijs maken in de wereld van de

Nadere informatie

Het aanvragen van attesten inkomenstarief door

Het aanvragen van attesten inkomenstarief door Het aanvragen van attesten inkomenstarief door medewerker opvang/ocmw Ouders waarvan het kind naar een opvang gaat waar ze betalen volgens inkomen, hebben een attest inkomenstarief nodig. Er zijn 4 stappen

Nadere informatie

Opleiding Aquaristiek

Opleiding Aquaristiek DEPARTEMENT VERPLEEGKUNDE EN BIOTECHNOLOGIE Wilgenstraat 32 T +32 51 23 23 30 www.katho.be/hivb B-8800 Roeselare F +32 51 22 82 58 hivb@katho.be Permanente vorming Academiejaar 2012-2013 Opleiding Aquaristiek

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

We overlopen even alle stappen, zodat het inschrijvingssysteem voor iedereen duidelijk is.

We overlopen even alle stappen, zodat het inschrijvingssysteem voor iedereen duidelijk is. Beste RTC-onderwijspartner Vanaf januari 2014 is RTC Vlaams-Brabant gestart met een nieuw inschrijvingssysteem. Via dit inschrijvingssysteem gaat u vanaf het begin op de hoogte zijn van de status van uw

Nadere informatie

Algemene scholingsvoorwaarden ParkinsonNet

Algemene scholingsvoorwaarden ParkinsonNet Algemene scholingsvoorwaarden ParkinsonNet Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 2 Artikel 2 Inschrijven... 2 2.1 Inschrijving basisscholing, klassikale nascholingen en congres:... 2 2.2 Inschrijving digitale

Nadere informatie

L-Management Gebruiksaanwijzing

L-Management Gebruiksaanwijzing Versie 2.017 NL L-Management Gebruiksaanwijzing Contact Heb je administratieve of technische vragen rond je eigen L-management profiel of betreffende de toegepaste tarieven (zie p. 14), dan gebruik je

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

EXAMENREGLEMENT Opleiding juridisch / gerechtelijk expert September 2016

EXAMENREGLEMENT Opleiding juridisch / gerechtelijk expert September 2016 EXAMENREGLEMENT Opleiding juridisch / gerechtelijk expert September 2016 EXAMENREGLEMENT NVKVV vzw SEPTEMBER 2016 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Evaluatiemodaliteiten... 3 2.1 Examenvorm... 3 2.2 Examenorganisatie...

Nadere informatie

Events met Registratieservice Handleiding

Events met Registratieservice Handleiding Events met Registratieservice Handleiding Wilt u veel mensen tegelijkertijd bereiken? Dan biedt Event Call van KPN een uitkomst. Via de telefoon, eventueel ondersteund met communicatie via internet of

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier vult u in als u tijdens de periode waarin u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier vult u in als u tijdens de periode waarin u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt.

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Brussel, 1 september 2015 Geachte confrater, Geachte mevrouw, heer, Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Wij wensen u veel

Nadere informatie

STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK

STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK Secretariaat: Postbus 557 2300 AN Leiden Telefoon: 071 519 1041 Fax: 071 517 5835 e-mail: secretariaat@stichtingstrafrechtpraktijk.nl ABN AMRO Bank te Den Haag: 58.92.49.010

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

De praktische informatie betreffende de organisatie van het examen (adres, ) zal aan de deelnemers gecommuniceerd worden na hun inschrijving.

De praktische informatie betreffende de organisatie van het examen (adres, ) zal aan de deelnemers gecommuniceerd worden na hun inschrijving. Artikel 1 Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing vanaf 1 oktober 2017 voor het centraal examen voor certificateurs georganiseerd door Leefmilieu Brussel. Het centraal examen is ingevoerd na

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteit in het kader van 800 jaar Sint-Niklaas

Aanvraagformulier activiteit in het kader van 800 jaar Sint-Niklaas Aanvraagformulier activiteit in het kader van 800 jaar SintNiklaas A. Contactinformatie organisator HOOFDAANVRAGER Datum aanvraag: 1. (naam): 2. (adres): 3. (tel.): 4. (email): 5. (website): VZW / Feitelijke

Nadere informatie

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager.

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager. Het reglement In dit Reglement gebruikte begrippen hebben de hieronder aangegeven betekenis: "Stichting": De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland; "Register": Het elektronisch domeinnamenregister;

Nadere informatie

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE ALGEMENE VOORWAARDEN Standaard bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke deelnemer of groep van deelnemers aan het Standaard bezoek van toepassing zijn. Neem deze grondig door zodat onze organisatie

Nadere informatie

VR DOC.1125/2

VR DOC.1125/2 VR 2018 1210 DOC.1125/2 Besluit van de Vlaamse Regering houdende de kinderopvangtoeslag en kleutertoeslag DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het decreet van 27 april 2018 tot regeling van de toelagen in het

Nadere informatie

Nieuwe regels bij het afgelasten van een tolkopdracht in werk, welzijn en onderwijs

Nieuwe regels bij het afgelasten van een tolkopdracht in werk, welzijn en onderwijs Dendermondesteenweg 449, 9070 Destelbergen tolkaanvraag@cabvlaanderen.be www.cabvlaanderen.be - www.tolkaanvraag.be 09/228.28.08-09/228.18.14-0473/92.33.11 - Nood 0476/22.91.75 Nieuwe regels bij het afgelasten

Nadere informatie

Dienstenovereenkomst m.b.t. KMO-portefeuille voor ondernemers

Dienstenovereenkomst m.b.t. KMO-portefeuille voor ondernemers Dienstenovereenkomst m.b.t. KMO-portefeuille voor ondernemers KMO-portefeuille ondersteunt ondernemers in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren, door subsidies te verlenen voor

Nadere informatie

Zie hiervoor ook de gedeponeerde voorwaarden uit de studiegids, waarvan hier kopie:

Zie hiervoor ook de gedeponeerde voorwaarden uit de studiegids, waarvan hier kopie: Algemene voorwaarden: Droomstudio Algemeen: Betaling -betaling geschiedt bij start van de workshop/trainingreeks: -door betaling via www.droomshop.nl waar je de voor jouw betreffende droomkaart kan kopen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden aanmelding en deelname ibestuur Congres 2016

Algemene voorwaarden aanmelding en deelname ibestuur Congres 2016 Algemene voorwaarden aanmelding en deelname ibestuur Congres 2016 1. Het ibestuur Congres 2016 Artikel 1.1 Het congres Het ibestuur Congres is het jaarlijkse congres voor bestuurders en professionals die

Nadere informatie

Fascia College Cursistenovereenkomst

Fascia College Cursistenovereenkomst Fascia College Cursistenovereenkomst Volgens de richtlijnen van de kmo-portefeuille dient dit document door elke cursist ingevuld en ondertekend te worden, uiterlijk bij het begin van de eerste sessie.

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID www.vnz.be Hoogstratenplein 1-2800 Mechelen Tel. 03 491 09 88 Vlaams & Neutraal Ziekenfonds Hoogstratenplein 1 arbeidsongeschiktheid@vnz.be 2800 MECHELEN AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvoor dient dit formulier? Dit formulier vult u in als u tijdens de periode waarin u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

Examenspreiding in de praktijk

Examenspreiding in de praktijk 1 Examenspreiding in de praktijk De KU Leuven hanteert een vervroegde examenregeling. Dit betekent dat je aan het begin van het academiejaar, in september, bij het invullen van je Individueel StudieProgramma

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 4 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse kinderopvang voor opvang

Nadere informatie

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega s, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS SCHOOLJAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS SCHOOLJAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS SCHOOLJAAR 2019-2020 Als je een Verkeersweek reserveert, ga je akkoord met onderstaande afspraken. Deze algemene voorwaarden gelden als een contract.

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

Reglement voor het toelatingsexamen van accountant en/of belastingconsulent

Reglement voor het toelatingsexamen van accountant en/of belastingconsulent Reglement voor het toelatingsexamen van accountant en/of belastingconsulent 1. Algemeenheden 1.1. Het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, afgekort IAB, dient overeenkomstig artikel

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Administratieve Module CNaVT

Administratieve Module CNaVT Administratieve Module CNaVT Handleiding voor kandidaten Nederlandse Taalunie, Paleisstraat 9, 2514 JA Den Haag KU Leuven, Centrum voor Taal en Onderwijs, Blijde- Inkomststraat 7, 3000 Leuven www.cnavt.org

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing. Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: Nascholing: Inschrijfgeld: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Artikel 1: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. cursist : degene die aan het onderwijs, de training of de opleiding waarvoor

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS

ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSWEKEN SECUNDAIR ONDERWIJS SCHOOLJAAR 2018-2019 Als je een Verkeersweek reserveert, ga je akkoord met onderstaande afspraken. Deze algemene voorwaarden gelden als een contract.

Nadere informatie

Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques

Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques 1. Algemeen Met de dienstencheques kunnen particulieren, met financiële tussenkomst van de overheid, beroep doen op huishoudelijke hulp. De dienstencheque

Nadere informatie

EXAMENREGLEMENT EPB-VERSLAGGEVER

EXAMENREGLEMENT EPB-VERSLAGGEVER EXAMENREGLEMENT EPB-VERSLAGGEVER SYNTRA BRUSSEL 2018 Examenreglement EPB-verslaggever Inhoud Dit les- en examenreglement voor EPB-verslaggever omvat volgende hoofdstukken: - Hoofdstuk 1 Algemeen - Hoofdstuk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van De Godevaart De Godevaart Sint-Katelijnevest 23 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0458733289 Hierna De Godevaart genoemd.

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Welkom bij kinderdagverblijf De Kleine Draeck In dit plaatsingsbeleid vindt u de mogelijkheden en de regels

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement

Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement Versie november 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden: deze voorwaarden. Arrangementskosten: de

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Integratiedienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Woodrow Wilsonplein 1 9000 Gent tel.: 09 265

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Afstemming, Opmaat-Coach, De Zangerij, hier vertegenwoordigd door Opdrachtnemer Marjolein Koetsier.

Algemene Voorwaarden De Afstemming, Opmaat-Coach, De Zangerij, hier vertegenwoordigd door Opdrachtnemer Marjolein Koetsier. Algemene Voorwaarden De Afstemming, Opmaat-Coach, De Zangerij, hier vertegenwoordigd door Opdrachtnemer Marjolein Koetsier. Artikel 1: Algemeen en aanbieding 1.1 Onder Klant wordt verstaan de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Opleidingen en trainingen Nieuwland Automatisering BV Nieuwland Geo-Informatie H. v. Suchtelenweg 4 6703 CT Wageningen Postbus 522 6700 AM Wageningen t: 0317 421711 i: www.nieuwlandgeo.nl

Nadere informatie

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens Standaard-cv Jobpunt Vlaanderen (zone 3C bus 42) Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel Tel. 02-553 01 08 Fax 02 553 52 00 Waarvoor dient dit formulier? Dit standaard-cv wordt bij de Vlaamse overheid gebruikt

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Opleidingsovereenkomst Floranails.

Opleidingsovereenkomst Floranails. Opleidingsovereenkomst Floranails. 1. Overeenkomst Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Floranails als opleider voor de duur van de opleiding waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven.

Nadere informatie

EXAMENREGLEMENT. Examen Integraal Adviseren. Begripsomschrijving

EXAMENREGLEMENT. Examen Integraal Adviseren. Begripsomschrijving EXAMENREGLEMENT Examen Integraal Adviseren Begripsomschrijving Artikel 1 Assessor Beroepscommissie Bestuur Commissie Vakbekwaamheid Directeur Fraude Examengecommitteerde Kandidaat Toetstermen Reglement

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

Vormingspakket Energie

Vormingspakket Energie Verhuis Vanuit ons project merken we dat er regelmatig problemen opduiken bij personen die verhuizen. Vaak worden voorschotfacturen nog te lang voor het oude adres opgemaakt, of men krijgt geen voorschotfacturen

Nadere informatie

SPECIFIEK REGLEMENT NT2. Voorwaarden. Inschrijvingen

SPECIFIEK REGLEMENT NT2. Voorwaarden. Inschrijvingen SPECIFIEK REGLEMENT NT2 Voorwaarden Minimumvoorwaarde (categorie2): Elke nieuwe kandidaat moet een diploma hoger secundair onderwijs (minstens 12 jaar scholing) hebben. Dit document moet voorgelegd worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert C. BIJZONDERE VOORWAARDEN SCHOLINGEN De in deze Bijzondere voorwaarden Scholingen vermelde bepalingen

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

Een attest inkomenstarief aanvragen door de gemachtigde persoon van de opvang of OCMW

Een attest inkomenstarief aanvragen door de gemachtigde persoon van de opvang of OCMW Een attest inkomenstarief aanvragen door de gemachtigde persoon van de opvang of OCMW Ouders waarvan het kind naar een opvang gaat waar ze betalen volgens inkomen, hebben een attest inkomenstarief nodig.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland

ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing op het inschrijven op en deelnemen aan de taalcursussen van Taleninstituut Waterland Artikel 1. Definities 1.1 Aanbieder: Taleninstituut Waterland, de Aanbieder van

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Meer info Opsturen Persoonlijk afgeven tel.: 09 266 80 00 sportdienst@stad.gent t.a.v. Sportdienst

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst Schriftelijke overeenkomst De organisator Steurs Marleen Houthulststraat 161 2170 Merksem Gsm : 0497/62.55.10 Tel. in noodgeval : 03/645.77.81 ondernemingsnummer : BE0826.917.575 rechtsvorm : eenpersoonszaak

Nadere informatie

SCHADEPROCEDURE. 1. Geplande ziekenhuisopname. 2. Spoedopname

SCHADEPROCEDURE. 1. Geplande ziekenhuisopname. 2. Spoedopname SCHADEPROCEDURE Evonik Degussa Antwerpen NV Collectieve verzekering "gezondheidszorgen" maatschappij KBC Verzekeringen NV - makelaar Vanbreda Risk & Benefits Dankzij Medi-Link zal in de meeste gevallen:

Nadere informatie

Handleiding VervangingsManager Invalleerkrachten Versie 1.1

Handleiding VervangingsManager Invalleerkrachten Versie 1.1 Handleiding VervangingsManager Invalleerkrachten Versie 1.1 VervangingsManager alle rechten voorbehouden Inhoudsopgave 1. Wat is de VervangingsManager?... 3 2. Inloggen... 3 3. Hoe werkt de VervangingsManager?...

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Administratieve Module CNaVT

Administratieve Module CNaVT Administratieve Module CNaVT Handleiding voor kandidaten Nederlandse Taalunie, Paleisstraat 9, 2514 JA Den Haag KU Leuven, Centrum voor Taal en Onderwijs, Blijde- Inkomststraat 7, 3000 Leuven www.cnavt.org

Nadere informatie

Rijbewijs op School in 10 stappen

Rijbewijs op School in 10 stappen Rijbewijs op School in 10 stappen Om je zo goed mogelijk te begeleiden bij Rijbewijs op School, vind je hieronder een gedetailleerd stappenplan. Vul je dossier aan de hand van dit plan in. Zo verloopt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Bistrot du Nord voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Bistrot du Nord Bistrot du Nord Lange Dijkstraat 36 BE 2060 Antwerpen BTW-nummer: 0849273602 Hierna Bistrot du Nord genoemd.

Nadere informatie

Draaiboek voor opvolging van een lopende permanente vorming

Draaiboek voor opvolging van een lopende permanente vorming Draaiboek voor opvolging van een lopende permanente vorming CPV 2011-2012-005 Dit document kan je gebruiken als draaiboek om het ganse verloop van je permanente vorming op te volgen en in goede banen te

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID

AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID AANVRAAG TOT TOESTEMMING OM EEN ACTIVITEIT UIT TE OEFENEN TIJDENS EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEID (Werknemersregeling) Bezorg ons dit formulier ingevuld terug voor uw werkhervatting AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE

Nadere informatie

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk.

We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. Definities Artikel 1. We proberen het zo helder mogelijk te maken. Definities is niet nodig maar wel leuk. 1. Klant: koning 2. Fysieke producten: boeken, software op een materiele drager. 3. Digitale producten:

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 juli 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor

Nadere informatie

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n).

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Toestemming publiceren van foto- of beeldmateriaal Bijlage 7 Toestemming om beeldmateriaal te maken Manitobalaan

Nadere informatie