Communicatie. Wijzigingen van bestelformulieren worden gedaan door Marketing en gecommuniceerd naar de inrichters, met Ivo in de CC.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Communicatie. Wijzigingen van bestelformulieren worden gedaan door Marketing en gecommuniceerd naar de inrichters, met Ivo in de CC."

Transcriptie

1

2 Communicatie Om het proces van een inrichting goed te laten verlopen, is een goede en duidelijke communicatie erg belangrijk. We maken daarom gebruik van de volgende communicatielijnen. De inrichters hebben rechtstreeks contact met de accountmanagers. Alle communicatie m.b.t. inrichtingsorders (voorraden, backorders, levertijden etc.) tussen inrichters en kantoor loopt enkel via Ivo. Communicatie tussen kantoor en leveranciers loopt enkel via Inkoop. Inkoop informeert Ivo en vice versa, Ivo informeert de inrichters. Inrichters hebben géén direct contact met InBasics of WMN, m.u.v. retouropdrachten van WMNmateriaal Wijzigingen van bestelformulieren worden gedaan door Marketing en gecommuniceerd naar de inrichters, met Ivo in de CC.

3 Standaard De inrichter mailt de order naar de verkoop binnendienst met cc naar marketing. Kosten kunnen worden geboekt op de dealer, kunnen t.l.v. MMO of de inrichting is gratis. ORDERS BESTAAND MATERIAAL De account manager mailt de bestelling naar de inrichter. De inrichter mailt de order met ordernummer naar Verkoop Binnendienst met cc naar Verkoop Binnendienst bevestigt ontvangst van de order aan de inrichter en voert de order in BPCS in. WMN-materiaal: In het geval van WMN-materiaal, faxt het magazijn de pakbon naar de WMN. WMN verzorgt de order. Marketing archiveert order voor factuurcontrole. WMN faxt de afgevinkte pakbon naar het magazijn. Het magazijn meldt de order af in BPCS. De leverancier stuurt de factuur van transport en het order picken naar marketing. Marketing tekent de factuur voor akkoord.

4 Order De AM voorziet de inrichter van de dealerinfo. Bij alle bestelformulieren dient alles ingevuld te worden. Datum Ordernummer Boeken Account manager Inrichter Datum levering Bedrijfsnaam Debiteurennummer Contactpersoon Tel. Contactpersoon Afleveradres Postcode & plaats Datum inrichting Wanneer het formulier incompleet wordt aangeleverd nemen wij deze niet meer in behandeling en wordt deze terug gestuurd.

5 Order De inrichters bepalen welke artikelen nodig zijn a.d.h.v. de door de account managers opgegeven machines en wandindeling. De inrichters sturen orders, rechtstreeks naar de VKB. Een cc gaat naar marketing voor de controle van de facturen. Incomplete orderformulieren worden niet in behandeling genomen en retour gestuurd. De VKB stuurt uiterlijk de volgende dag per een bevestiging van ontvangst van de order aan de inrichter. Heeft de inrichter eind volgende dag geen bevestiging ontvangen, dan moet hij contact opnemen met de VKB. De VKB stuurt tevens per een bevestiging aan de inrichter, wanneer de order is verwerkt en vermeldt hierin eventuele bijzonderheden en backorders.

6 Tegometall Inrichter stuurt de order rechtstreeks naar WMN met een cc naar Ivo en Marketing. Gebruik hiervoor het speciale orderformulier met daarop het bijbehorende inrichtings ordernummer. Let op: EV-nummer enkel gebruiken voor eigen voorraad bestellingen.

7 Backorders Wanneer er artikelen in backorder vallen, informeert de VKB de inrichter over de betreffende backorder artikelen en de verwachte levertijd. Geen leverdatum: staat er bij een artikel geen due date (verwachte levertijd) in BPCS, dan vraagt de VKB na bij de afdeling Inkoop. Inkoop informeert de VKB zo snel mogelijk over de verwachte levertijd van een artikel en VKB communiceert dit naar de inrichter. Wanneer de leverancier meldt dat de verwachte levertijd overschreden gaat worden, informeert Inkoop de VKB. De VKB controleert tevens in BPCS welke orders hierdoor nog meer in de problemen kunnen komen, en meldt dit aan de betreffende inrichter(s). De inrichter laat weten of de gehele order door kan gaan of niet en zo ja, of er een aparte order moet worden gemaakt voor de backorder artikelen en of deze dan naar de dealer of de inrichter thuis moet worden verstuurd.

8 Backorders Wanneer de VKB constateert dat er iets in backorder loopt en de order mag van de inrichter doorgaan, dan zet de VKB in de tekstregel: BACKORDER. Dit is voor het magazijn (Ludo / Bruce) de indicatie dat zij de order al 2 dagen voor verzenddatum moeten afmelden om de backorders tijdig vrij te geven zodat de zending op de dag van verzenden ook compleet verstuurd kan worden. De inrichter informeert bij de Account manager of de inrichting moet worden verplaatst, of niet. Indien de inrichting i.v.m. backorders wordt verplaatst, neemt de account manager contact op met de dealer om een nieuwe inrichtingsdatum te plannen en informeert de inrichter. De inrichter vraagt de VKB de uitleveringsdatum van de order te verzetten. Advies voor inrichters: plan een nieuwe inrichtingsdatum minimaal 10 werkdagen na de verwachte levertijd i.v.m. opboeking en doorlooptijd van de order in het systeem.

9 Levertijden Orders moeten 3 weken voor de leverdatum worden ingediend, i.v.m. mogelijke levertijden van materialen. Tussen de bevestiging van een order en het uitleveren door de leverancier, zit standaard 4 tot 5 werkdagen. Tussen de uitleverdatum en inrichtingsdatum, moet de inrichter minimaal 3 werkdagen plannen.

10 Belangrijk Het bestellen van alle types winkelmateriaal voor eigen voorraad loopt via Ivo. De Inrichters moeten het winkelmateriaal dat ze in eigen voorraad houden in kleiner hoeveelheden bestellen, omdat dit een te grote impact op de voorraad kan hebben. Ivo controleert en informeert hen hierover indien nodig.

11 Te boeken kosten Kosten kunnen worden geboekt: t.l.v. de dealer, t.l.v. MMO of de inrichting is gratis. Gratis: Makita dealers: ,00 omzet + MTF 2% Dolmar dealers Ten laste van dealer: Ten laste van MMO account manager:

12 Retouren Voor retouren maken we gebruik van de daarvoor bestemde retourformulieren, deze zijn terug te vinden op de FTP-server (N:) > Inrichtingsopdrachten > Formulieren. De inrichter vult het formulier, horende bij het te retourneren materiaal, volledig in en stuurt deze naar de leverancier of VKB met een cc naar marketing. Retouren WMN-materiaal: Retourformulieren voor WMN-materiaal worden verstuurd naar WMN. Voor WMN geldt dat zij, na controle van de retourgoederen, Makita op hetzelfde formulier een overzicht sturen van wat er gecrediteerd kan worden. Retouren IB-materiaal: Retourformulieren voor IB-materiaal worden verstuurd naar VKB. VKB maakt een retouropdracht aan bij DHL. Belangrijk is dat op het retourformulier is ingevuld hoe de materialen zijn verpakt, dus het aantal colli en/of pallets.

13 Nieuw artikel NIEUWE ARTIKELEN VAN WMN OF INBASIX WAAR MET REGELMAAT BEHOEFTE AAN IS Een inrichter of product manager signaleert dat er behoefte is aan een nieuw artikel of een bestaand artikel voldoet niet meer. De Inrichter meldt deze aan de Marketing Assistente De Marketing Assistente overlegt met Marketing Manager. Na akkoord MM vraagt MA afdeling Inkoop voor voorlopige prijsopgave bij leverancier. Inkoop meldt prijs aan Marketing. Na akkoord worden artikelen bestelt via Inkoop. Eventueel wordt er eerst een prototype bij de leverancier gemaakt. De inrichter en product manager testen het prototype. Na akkoord van de inrichter/product manager plaatst Inkoop de order bij de leverancier. Inkoop informeert Marketing (assistente), inrichter en product manager over het nieuwe artikelnummer en de levertijd. De Marketing Assistente past het orderformulier en de retouropdracht aan en informeert de inrichters.

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

Logistiek Nederland Afspraken Aannemer - Regio Logistiek versie 1.2

Logistiek Nederland Afspraken Aannemer - Regio Logistiek versie 1.2 Logistiek Nederland Afspraken Aannemer - Regio Logistiek versie 1.2 Tijdig bestellen, afroepen, leveren van materialen op de juiste locatie en het beheersen van retourstromen. Inventarisatie van onderwerpen

Nadere informatie

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding

Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Werkinstructie manco s en retourorders brandweerkleding Instructie voor de kledingbesteller in de Veiligheid Regio Productgroep brandweerkleding Facilitair Diensten Centrum IFV / Beheer & Logistiek Versie

Nadere informatie

Werkinstructie CBL SLA ING Car Lease

Werkinstructie CBL SLA ING Car Lease Verschillen tussen de ING en de LeasePlan werkwijze De werkwijze voor bestellingen voor ING en LeasePlan hebben veel overeenkomsten en slechts enkele verschillen. Voor de duidelijkheid worden de verschillen

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

Een beknopte uitleg van onze website

Een beknopte uitleg van onze website Een beknopte uitleg van onze website www.officeshopwks.nl Wanneer u bent ingelogd vindt u onder uw persoonlijke account een aantal mogelijk heden: In Mijn account vindt u uw gegevens zoals bij ons bekend

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-BB 2004

Examenopgaven VMBO-BB 2004 Examenopgaven VMBO-BB 2004 tijdvak 2 woensdag 23 juni 9:00-10:30 uur ADMINISTRATIE CSE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Beantwoord alle vragen in dit opgavenboekje. Dit examen bestaat uit 38 vragen. Voor

Nadere informatie

1. Afwijkingen leveranciers (levertijden) t.b.v. leveranciersbeoordeling 2. Omloopsnelheid

1. Afwijkingen leveranciers (levertijden) t.b.v. leveranciersbeoordeling 2. Omloopsnelheid Pagina: van 6. DOEL PROCES Het op doeltreffende wijze kunnen inkopen van artikelen die voldoen aan de eisen en de verwachtingen van onze klanten. 2. TOEPASSINGSGEBIED Voorraad in het centrale magazijn

Nadere informatie

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op "Voltooien" klikt.

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op Voltooien klikt. Veelgestelde vragen Bestellen Op welke manieren kan ik bestellen bij HandyHeater.be? Hier op www.handyheater.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Plaats eenvoudig

Nadere informatie

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 Tekst Direct Connect Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 1 Inhoudsopgave Inloggen Orders invoeren Orders bekijken Offertes maken Overig 3 4-10 11-13 14-19 20-23 2 Tekst Inloggen Welkom bij DirectConnect

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-GL 2004

Examenopgaven VMBO-GL 2004 Examenopgaven VMBO-GL 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei 13:30-15:30 uur ADMINISTRATIE CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Beantwoord alle vragen in de uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 36

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

De receptie. De aankoopafdeling. De verkoopafdeling

De receptie. De aankoopafdeling. De verkoopafdeling De receptie Op de receptie komt al de correspondentie van ons bedrijf binnen, deze briefwisseling verdelen zij onder de verschillende afdelingen. Zij staan ook in voor het versturen van alle nodige documenten.

Nadere informatie

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen

4. Verzenden. 4.1 De bestelling afhandelen 4. Verzenden Nadat je de artikelen online te koop hebt staan kan een koper 24-uur per dag een bestelling plaatsen via bol.com. Zodra de koper de bestelling geplaatst heeft, gaat de koper een koopovereenkomst

Nadere informatie

Brochure manchetknopen groothandel

Brochure manchetknopen groothandel Groothandel aanbod 2014 Brochure manchetknopen groothandel Aanbod manchetknopen groothandel Businessme.nl Postbus 86 2900AB Capelle aan den IJssel info@businessme.nl KVK: 50942662 BTW: 823011641B01 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Hoogvliet BV wil met haar partners alle bovenstaande berichten via EDI uitwisselen.

Hoogvliet BV wil met haar partners alle bovenstaande berichten via EDI uitwisselen. Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC Via Van Datum 22-04-2016 Versie V1.0 E-mail Hoogvliet EDI Support Hoogvliet BV EDI Informatie EDI Electronic Data Interchange = Elektronisch uitwisselen

Nadere informatie

ecommunicatie document met begeleidend schrijven

ecommunicatie document met begeleidend schrijven Bijlage 1 ecommunicatie document met begeleidend schrijven T.a.v. Betreft: TBlox ecommunicatie document voor leveranciers Beste leverancier, , 10 mei 2011

Nadere informatie

Brochure dasspelden groothandel

Brochure dasspelden groothandel Groothandel aanbod 2014 Brochure dasspelden groothandel Aanbod dasspelden groothandel Businessme.nl Postbus 86 2900AB Capelle aan den IJssel info@businessme.nl KVK: 50942662 BTW: 823011641B01 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Dropshipment Algemene Voorwaarden

Dropshipment Algemene Voorwaarden Dropshipment Algemene Voorwaarden Laatst herzien januari 2014 Wat is Dropshipment? U bent (weder)verkoper maar u wilt geen bergen investeren en u maakt zich liever geen zorgen om een eigen voorraad en

Nadere informatie

Procesbeschrijving Punch out aansluiting DigiInkoop

Procesbeschrijving Punch out aansluiting DigiInkoop Procesbeschrijving Punch out aansluiting DigiInkoop Versie 1.1 Datum 28 mei 2014 Status Definitief Colofon Projectnaam DigiInkoop Versienummer 1.1 Contactpersoon Centraal Functioneel Beheer DigiInkoop

Nadere informatie

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Maart 2019 Versie 4.

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Maart 2019 Versie 4. Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC Via Van Datum Maart 2019 Versie 4.1 E-mail Hoogvliet EDI Support Hoogvliet BV EDI Informatie 1. Inleiding 2. Informatie over EDI met Hoogvliet BV

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Bestellen. Voor het vinden van de benodigde onderdelen is de groep 'Originele onderdelen' één van de belangrijkste functies op onze site.

Bestellen. Voor het vinden van de benodigde onderdelen is de groep 'Originele onderdelen' één van de belangrijkste functies op onze site. WWW.SCOOTERSELEX.NL In deze handleiding laten we u enkele hoofdpunten zien die van belang zijn op ScooterSelex.nl Als u bent ingelogd op www.scooterselex.nl met uw bij ons opgegeven e-mailadres en wachtwoord

Nadere informatie

Mogelijke toepassingen. RealtimeWMS. "Webbased software to manage and control your warehouse."

Mogelijke toepassingen. RealtimeWMS. Webbased software to manage and control your warehouse. RealtimeWMS "Webbased software to manage and control your warehouse." Het standaard pakket RealtimeWMS is een zogenaamd Logistic Execution System. RealtimeWMS ondersteunt de medewerkers op de werkvloer

Nadere informatie

Implementierungsrichtlinie Datenaustausch BESTELLUNGEN / AUFTRAG Version 1.22. Implementierungsrichtlinie. Datauitwisseling Bestellingen / Opdrachten

Implementierungsrichtlinie Datenaustausch BESTELLUNGEN / AUFTRAG Version 1.22. Implementierungsrichtlinie. Datauitwisseling Bestellingen / Opdrachten Implementierungsrichtlinie Datauitwisseling Bestellingen / Opdrachten door middel van ASCII-bestanden Versie 1.22, Juni 2015 Voor een overzicht van de nieuwste functies kunt u de rode tekst raadplegen

Nadere informatie

Handleiding aanpassen foutieve orders. MyQuantos

Handleiding aanpassen foutieve orders. MyQuantos Handleiding aanpassen foutieve orders MyQuantos Inhoudsopgave 1. Overzicht orders 2. Validatiestatus ingestuurde orders 3. Aanpassen orders met onjuiste besteldetails 3.1 Order met foutief adres 3.2 Order

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95 Algemene Voorwaarden voor Online Webshop Artikel 1. Algemene Voorwaarden 1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten

Nadere informatie

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Februari 2012 Versie 4.

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Februari 2012 Versie 4. Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC Via Van Datum Februari 2012 Versie 4.0 E-mail Hoogvliet EDI Support Hoogvliet BV EDI Informatie 1. Inleiding 2. Informatie over EDI met Hoogvliet

Nadere informatie

OEFENFIRMA. Handleiding ordergenerator-marktplaats. Auteur: Albert Geuens

OEFENFIRMA. Handleiding ordergenerator-marktplaats. Auteur: Albert Geuens OEFENFIRMA Handleiding ordergenerator-marktplaats Auteur: Albert Geuens Inhoudstabel 1 Algemeen... 3 2 Webwinkels... 4 2.1 Handelsproducten bestellen... 5 2.2 Een spontane offerte... 8 De ordergenerator

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

Handreiking Digipoort X400, SMTP, POP3 en FTP Bedrijven

Handreiking Digipoort X400, SMTP, POP3 en FTP Bedrijven Handreiking Digipoort X400, SMTP, POP3 en FTP Bedrijven Versie 1.01 Datum 16 september 2010 Status Definitief Colofon Projectnaam Digipoort Versienummer 1.01 Organisatie Logius Postbus 96810 2509 JE Den

Nadere informatie

Nieuwe website Zoeken Snel bestellen Check out Account-/gebruikersbeheer

Nieuwe website Zoeken Snel bestellen Check out Account-/gebruikersbeheer Nieuwe website Zoeken 2 Snel bestellen 6 Check out 7 Check out Afwijkend afleveradres 9 Check out Licentie-informatie 10 Check out - ideal betalingen 11 Account-/gebruikersbeheer 12 Accountbeheer websitegebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden.

1. Definities. 3. Ontvangstbevestiging. De ontvangstbevestiging, zoals omschreven in artikel 3.2 van deze Voorwaarden. 1. Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: keukenproducten.nl,. De Keukenproducten-site van Lemmers coordinates vof, gevestigd te Hellendoorn. 2. Lemmers coordinates, verzorgt

Nadere informatie

Bemiddelingsbijdrage. Algemene voorwaarden voor partners (versie: September 2018)

Bemiddelingsbijdrage. Algemene voorwaarden voor partners (versie: September 2018) Akkoordverklaring samenwerkingsovereenkomst Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst gaat de deelnemer akkoord met de gestelde voorwaarden aangaande het contract en de opgestelde gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid Algemene voorwaarden 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid 2. Leveringsvoorwaarde 2.1 Veiligheid 2.2 Gebruik van je persoonlijke gegevens 2.3 Orderbevestiging 2.4 Levertijd

Nadere informatie

Een goede controle had dit kunnen voorkomen!

Een goede controle had dit kunnen voorkomen! Goederen ontvangst In de voorgaande weken hebben we inzicht gegeven in de eisen die aan een magazijn gesteld kunnen worden en welke hulpmiddelen aanwezig zijn om goederen te lossen en te verplaatsen. Het

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (logistiek) References Project : 17V13688 v1.0 Intelly B.V. Datum : 1 augustus 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

De Ridder forceertechniek B.V.

De Ridder forceertechniek B.V. CONCEPT Handboek bedrijfsbureau De Ridder forceertechniek B.V. Concept: Wordt nog aangevuld angevuld eind november 2008 na ERP implementatie Auteur: Koenders en Partners B.V. te Midwoud Datum: september

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK?

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? 1) Het RETOURFORMULIER DOWNLOADEN op de website www.tennispro.nl/returns. Hiervoor klikt u RETOURFORMULIER aan. 2) Het retourformulier opent, zodat u dit ONLINE

Nadere informatie

UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT

UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT voorraadsystemen Work smarter not harder We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. Albert Einstein De evolutie staat niet stil. De

Nadere informatie

Economie en handel. Assistent logistiek. Deel 1 van 6 Ontvangt Goederen/producten

Economie en handel. Assistent logistiek. Deel 1 van 6 Ontvangt Goederen/producten Economie en handel Assistent logistiek Deel 1 van 6 Ontvangt Goederen/producten Colofon Uitgeverij: Edu Actief b.v. 0522-235235 info@edu-actief.nl www.edu-actief.nl Auteur: Marien Kempeneers Inhoudelijke

Nadere informatie

Handleiding Sellerconnect ordersysteem. Versie mei 2016

Handleiding Sellerconnect ordersysteem. Versie mei 2016 Handleiding Sellerconnect ordersysteem Versie mei 2016 Verleij Trading Europe 2016 Inhoud: Hoofdstuk Onderwerp Bladzijde Hoofdstuk 1 Algemene uitleg 3 Hoofdstuk 2 Orders inzien 4 Hoofdstuk 3 Orders behandelen

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

t.b.v. Dealers Verlinde

t.b.v. Dealers Verlinde Handboek t.b.v. Dealers Verlinde Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Algemene gegevens Verlinde 2 Hoofdkantoor 2 Filiaal 2 Contactpersonen 2 Belangrijke Websites 2 Hoofdstuk 2. Organisatiestructuur 3 Hoofdstuk

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR BOEKHANDELS

VOORWAARDEN VOOR BOEKHANDELS VOORWAARDEN VOOR BOEKHANDELS Dit zijn de algemene voorwaarden die gelden tussen Bookaroo en de aangesloten boekhandels. Algemene Voorwaarden voor boekhandels Bookaroo B.V. KVK 69465975 1 / 6 HOE WERKT

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F 19-11-2007 Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus 7010 6801 HA Arnhem T 026 355 24 00 F 026 351 50 51 info@nifv.nl Inhoudsopgave Welkom pag. 3 Inloggen pag. 4 Debiteurnummer of wachtwoord

Nadere informatie

Examen VMBO-GL. administratie CSE GL. tijdvak 1 maandag 21 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage.

Examen VMBO-GL. administratie CSE GL. tijdvak 1 maandag 21 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Examen VMBO-GL 2007 tijdvak 1 maandag 21 mei 9.00-11.00 uur administratie CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Beantwoord alle vragen in de uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 37 vragen.

Nadere informatie

Bijlage 1c Programma van Eisen - Logistiek

Bijlage 1c Programma van Eisen - Logistiek Bijlage 1c Programma van Eisen - Logistiek Bestellen Leverancier is in staat om de voor het LUMC beschikbare catalogus beschikbaar te stellen via de cataloguspartner (broker) van het LUMC, GHX, door middel

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-GL 2003

Examenopgaven VMBO-GL 2003 Examenopgaven VMBO-GL 2003 tijdvak 1 maandag 19 mei 13.30-15.30 uur ADMINISTRATIE CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkboekje en een bijlagenboekje. Dit examen bestaat uit 31 vragen. Voor dit examen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014 Klik op één van de meest gestelde vragen hierbeneden om het antwoord op uw vraag te krijgen. Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden gelieve contact op te nemen via DSBelgium@herbalife.com Algemeen

Nadere informatie

C A T A L O G U S Reparatie-asfalt en toebehoren

C A T A L O G U S Reparatie-asfalt en toebehoren Reparatie-asfalt en toebehoren Spekking BV (077)3824185 (077)3873827 I N H O U D S O P G A V E 1. Koudasfalt 2. Reactie-asfalt 3. Spuitbussen 4. Scheurentape 5. Voegband 6. Toebehoren Koudasfalt 8805 Koudasfalt

Nadere informatie

Hallmark Retail Internet Services

Hallmark Retail Internet Services HRIS RETOUREN Hallmark Retail Internet Services Instructieboek voor retailer Hallmark voegt een nieuwe functionaliteit aan HRIS toe: Uw retouren via internet doorgeven! Hallmark Retail Internet Services

Nadere informatie

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt.

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt. Gebruik Wilmink klantportal Uw nieuwe klantportal en de voordelen van deze portal Met ons nieuwe klantportal verwachten we u nog beter te kunnen ontzorgen door alle interacties die u met ons heeft op één

Nadere informatie

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers.

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Toelichting vooraf: Er zijn namelijk twee verschillende accounts mogelijk:

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

Optimalisering berichtenstroom. tussen. leveranciers en aannemers in de infrasector concept 3.02

Optimalisering berichtenstroom. tussen. leveranciers en aannemers in de infrasector concept 3.02 Optimalisering berichtenstroom tussen leveranciers en aannemers in de infrasector concept 3.02 Producent Een initiatief van S@les in de Bouw in samenwerking met: Dyka DuraVermeer Kijlstra VolkerWessels

Nadere informatie

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties.

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Rabobank Nederland - Trade Services Contactgegevens Aanlevering trade-transacties Voor het aanleveren van transacties kunt u gebruikmaken

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Bestelhandleiding Het kopen van 2ehands boeken

Bestelhandleiding Het kopen van 2ehands boeken biedt aan bestelt 1 2 http://www.bol.com verkoper betaalt 5 betaalt 3 koper verzendt product 4 1. 2ehands boeken kopen via bol.com Bol.com biedt online meer dan 1,5 miljoen artikelen aan. En nu krijgen

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT

DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT DE VRIJE UNIVERSITEIT ALS KLANT De Vrije Universiteit Amsterdam zet de puntjes op de i van inkoop. Eén van de speerpunten van de inkoopprofessionalisering is een goede klant

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR LEZERS

VOORWAARDEN VOOR LEZERS VOORWAARDEN VOOR LEZERS Dit zijn de algemene voorwaarden die gelden tussen Bookaroo en de lezers. Algemene Voorwaarden voor lezers Bookaroo B.V. KVK 69465975 1 / 5 HOE WERKT HET? BOOKAROO Heeft het platform.

Nadere informatie

1 en 2 Inleiding Logistiek. Walther. Ploos van Amstel (w.ploos.van.amstel@hva.nl) Hessel Visser (hesselvisser@chello.nl )

1 en 2 Inleiding Logistiek. Walther. Ploos van Amstel (w.ploos.van.amstel@hva.nl) Hessel Visser (hesselvisser@chello.nl ) 1 en 2 Inleiding Logistiek Walther. Ploos van Amstel (w.ploos.van.amstel@hva.nl) Hessel Visser (hesselvisser@chello.nl ) 1 Belangrijkste leerdoelen ILO In kaart kunnen brengen van de personen- en goederenstromen

Nadere informatie

Bestellen en formulieren

Bestellen en formulieren Bestellen en formulieren Wat leer je in dit hoofdstuk: - Waar je het orderbeheer vindt - Wat de functie is van orderbeheer - Welke formulieren het systeem aanmaakt: o Voorlopige bestelling o Bestelbevestiging

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

AO beschrijving. Afhandelen bemiddelingsverzoeken en klachten door het Kabinet van de Commissaris der Koningin. Proceseigenaar: Hoofd Kabinet

AO beschrijving. Afhandelen bemiddelingsverzoeken en klachten door het Kabinet van de Commissaris der Koningin. Proceseigenaar: Hoofd Kabinet AO beschrijving Afhandelen bemiddelingsverzoeken en klachten door het Kabinet van de Commissaris der Koningin Proceseigenaar: Hoofd Kabinet Opgesteld door: Sjaak Buter Concern AO beheerder Betrokken directie(s)

Nadere informatie

code NVWA_WIEP_007 versie 3 ingangsdatum pag. 1 van 5 Wijzigingen ten opzichte van eerdere versie

code NVWA_WIEP_007 versie 3 ingangsdatum pag. 1 van 5 Wijzigingen ten opzichte van eerdere versie code NVWA_WIEP_007 versie 3 ingangsdatum 29-06-2018 pag. 1 van 5 Goedkeuring Versie datum 03 29-06-2018 02 03-08-2017 01 18-11-2016 Wijzigingen ten opzichte van eerdere versie n.a.v. terugtrekking douane,

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-GL 2004

Examenopgaven VMBO-GL 2004 Examenopgaven VMBO-GL 2004 tijdvak 2 woensdag 23 juni 9:00-11:00 uur ADMINISTRATIE CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Beantwoord alle vragen in de uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 38

Nadere informatie

Web-ordering bij Bonnes Bestel Service B.V. (algemene versie)

Web-ordering bij Bonnes Bestel Service B.V. (algemene versie) Web-ordering bij Bonnes Bestel Service B.V. (algemene versie) Bonnes Bestel Service wil haar relaties de mogelijkheid geven om via de digitale snelweg ritten door te geven, hiervoor hebben wij, voor degene

Nadere informatie

Handleiding Directe distributie

Handleiding Directe distributie Handleiding Directe distributie Versie : Jan 2009-2009 Copyright Asperion Hosting bv INHOUD 1 Distributievormen die Asperion ondersteunt... 4 1.1 Directe distributie... 4 1.2 Indirecte distributie... 4

Nadere informatie

VEILIGHEIDSBULLETIN

VEILIGHEIDSBULLETIN VEILIGHEIDSBULLETIN 110002 Datum: 27.06.2011 Betrokken modellen en serienummers: S-40: 832 t/m 16027 S-45: 832 t/m 16027 Onderwerp: Benodigde tijd: 30 Informatie belasting ondergrond minuten Uitleg: Genie

Nadere informatie

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren RMA procedure Reparaties en verkoopretouren AMPCO FLASHLIGHT SALES - Proostwetering 50-3543 AH Utrecht - sales@ampco-flashlight.nl - Tel.: +31 (0)30 2414070 Inhoud Inhoud 1 RMA procedure 2 Aanmelden van

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties.

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Rabobank Nederland - Trade Services Contactgegevens Aanlevering trade-transacties Voor het aanleveren van transacties kunt u gebruikmaken

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN Let op: Wanneer u besteld bij Megadrukwerk.nl, verklaart u dat u akkoord gaat met de voorwaarden die in dit document staan beschreven. Versie 1.2 juni 2006 Hiermee

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING WALLEBROEK IDENTITY Versie 1.1 GEBRUIKERS HANDLEIDING WEBSHOP EMAILLE HUISNUMMERS EN NAAMPLATEN INHOUD: 1. Startscherm 3 2. Beginscherm WEBSHOP IDENTITY: STAP 1 5 3. Bestelproces Maatwerk emaille bordjes:

Nadere informatie

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL De VU is met het inkoopproces overgegaan naar één bestelsysteem: de Web winkel. Bestelformulieren en andere vormen van bestellen, zoals per telefoon, fax,

Nadere informatie

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op

Nadere informatie