Orco Bank N.V., rekeningnr

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Orco Bank N.V., rekeningnr.103395-0001"

Transcriptie

1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum 17 maart 2010 Vergaderlocatie Lions Dive & Beach Resort Van Gerry Adriaansen Telefoon Functie gerr Secretaris Fax Aanweig: Aanwezig leden: Stanley Marks, voorzitter Menno ter Bals, penningmeester gerry Gerry Adriaansen,secretaris Ruben Suriël, vice voorzitter Andre van Klinken, plv. secretaris S.Valks K. Mostert P. Burgos M. van Regteren Fred Scheper Ray Seferina 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om uur en heet eenieder van harte welkom. Hij constateert dat er niet voldoende leden aanwezig zijn voor een quorum. De voorliggende agendapunten worden door de aanwezige leden ingebracht en gaat men over tot een Buitengewoon Algemene Ledenvergadering.

2 Vergadering Buitengewone Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum 17 maart 2010 Vergaderlocatie Lions Dive & Beach Resort Van Gerry Adriaansen Telefoon Functie Secretaris Fax Aanweig: Aanwezig leden: Stanley Marks, voorzitter gerry Menno ter Bals, penningmeester Gerry Adriaansen,secretaris Ruben Suriël, vice voorzitter Andre van Klinken, plv. secretaris S.Valks K. Mostert P. Burgos M. van Regteren Fred Scheper Ray Seferina 1. Opening. De voorzitter opent de Buitengewone Algemene Ledenvergadering en gaat over tot agendapunt Mededelingen. De heer Van Regteren deelt mede dat door TEC een intensieve looptraining georganiseerd wordt. Hij vraagt of het mogelijk is informatie hierover via CTA te verspreiden. Afgesproken wordt dat alle nodige informatie naar Gerry g d zullen worden en zij zal zorgdragen voor verspreiding. 3. Notulen van de Algemene Ledenvergadering d.d. 11 maart 2009 en van de Buitengewone Algemene Ledenvergadering d.d. 11 maart Beiden notulen worden paginagewijs door genomen. Beiden notulen worden goedgekeurd met dank aan de secretaris. Hierna merkt de voorzitter op dat de volgende actiepunten die genoemd worden in het verslag als volgt behandeld zijn: Pagina 4: De voorkeur is uitgesproken om s-morgens de triathlons te laten plaatsvinden. Dit is bekeken. De sponsoren zien graag dat het evenement in de namiddag plaatsvindt i.v.m. een betere exposure en het is moeilijker om 20 vrijwilligers in de vroege ochtenduren bij elkaar te krijgen. Pagina 6: Wordt afgesproken dat het huisreglement aangepast zou worden. Dit zal op korte termijn gebeuren en toegezonden worden aan de CTA leden.

3 4. Verslag van de penningmeester en kascommissie. Alle aanwezigen ontvangen van de penningmeester een hand-out waarop de volgende punten staan die toegelicht worden door de penningmeester: Overzicht inkomsten en uitgaven 2009 Balanstotaal per 31 december 2009 Begroting 2010 CTA heeft over 2009 een winst van Naf 1.423,74. De ingekomen post van sponsoren is groot omdat er ook Naf aan subsidie is ontvangen. Daarnaast zijn is er wat extra inkomsten in verband met het verhuren van het timingsysteem aan derden. Aan de uitgaven kant ziet men dat er in 2009 weer medailles, bekers en prijzen gekocht zijn voor de komende jaren. Er is ook een behoorlijke kostenpost vanwege het aanschaffen van nieuwe spullen voor in de container, onderhoud container, timing spullen, cursussen en afschrijving timingsysteem. Er is een klok aangeschaft die met het subsidie geld van Sedreko bekostigd is. Deze subsidie is eenmalig en wordt jaarlijks door het CTA aangevraagd waarbij een begroting ingediend wordt. Op de begroting 2010 is toegevoegd het lidmaatschap ITU, gezien de staatkundige situatie is het belangrijk dat CTA zelf lid wordt van ITU en dit niet meer via NATFr te St. Maarten laten lopen. Ook is het YOG traject inclusief voorbereidingen toegevoegd. De Youth Olympic Games vindt plaats in augustus Het CTA bestuur heeft hiervoor 2 atleten die in samenwerking met het NOAC hiervoor klaar gemaakt worden. Zij hebben deelgenomen aan een voorbereidingswedstrijd te Suriname en in april gaan ze deelnemen aan de kwalificatie wedstrijd te Mexico. Daarna richting YOG te Singapore. Kosten zijn vrij hoog en e.e.a. wordt mede opgevangen door aangevraagde subsidies. De vergoeding van het NAOC is bij de inkomsten onder subsidie geboekt. Daarbij is Naf ,-- bijgeboekt voor overige aan te vragen subsidies. De kascommissie 2009 bestond uit Martin Eekhof en John Brenters. Zij hebben de cijfers gecontroleerd en akkoord bevonden. De kascommissie van de CTA verklaart, per brief, dat zij de volledige financiële boekhouding van de CTA over het boekjaar 2009 hebben gecontroleerd en in orde hebben bevonden. Een punt van aanbeveling is om in de toekomst voor uitgaven boven de Naf 1.000,-- een volledig gespecificeerde offerte aan te vragen en een volledig gespecificeerde factuur te latenopstellen. De vergadering gaat hiermee akkoord. De voorzitter vraagt decharge aan de vergadering voor de penningmeester. De vergadering gaat hier unaniem mee akkoord. Voor volgend jaar zullen Loek Smit en Gerry Adriaansen als kascommissie optreden. De voorzitter bedankt de penningmeester voor het afgelopen jaar.

4 5. Verslag van de secretaris. De secretaris heeft een kopie van haar jaarverslag uitgereikt. Dit wordt nader toegelicht door haar. Hoofdzaken zijn: Vergaderingen: het bestuur heeft 8 x vergaderd waarin niet alleen evenementen voorbereid werden, maar ook beleidszaken voor de toekomst besproken zijn. Tevens hebben er in de tweede helft van 2008 extra vergaderingen plaatsgevonden ter voorbereiding van deelname aan de Youth Olympic Games (YOG) te Singapore. In december heeft men hierover met het NAOC vergaderd, waarbij verschillende punten besproken zijn over het traject richting YOG. Het CTA bestuur heeft Menno ter Bals als delegatie leider bij het NAOC aangemeld, de heer Valks als trainer/coach in samenwerking met de heer Scheper. Ranking: wordt in het verslag geëvalueerd aangevuld met gegevens over deelname YOG. Wedstrijden: worden in het verslag geëvalueerd. Overigen: contact met sponsoren, onderhoud container, deelname algemene ledenvergaderingen CSF en NAOC, ontwerpen nieuwe website CTA, regelmatig hebben gesprekken plaatsgevonden met Juan Pablo en de heer Bus van NATrF te St. Maarten, het timingsysteem is verhuurd, de heer Valks volgt de cursus trainer, feest voor de CTA vrijwilligers georganiseerd en subsidies aangevraagd. Daar er geen vragen zijn bedankt de voorzitter de secretaris voor haar inbreng. Hierna wordt er een pauze ingelast van 15 minuten. 6. Wedstrijdkalender De voorzitter informeert dat de wedstrijdkalender er als volgt uitziet: Fria Jeugd Triathlon Zondag 28 februari SDK BDO Sprint Zondag 28 maart, St. Cruz Olympische Triathlon Zondag 23 mei, Koredor ENNIA Kids Zondag 13 juni BDO Off Road Triathlon Zondag 17 oktober, Porto Mari ENNIA Kids Zondag 21 november, Koredor De vergadering gaat akkoord met dit programma. De voorzitter deelt mede dat Fatum in december 2008 heeft aangegeven dat zij hun sponsoring terug wilde trekken. Na een goed gesprek heeft het CTA overeen kunnen komen dat zij in 2009 nog zouden sponsoren. Op dit moment moet er nog een gesprek plaats gaan vinden over de sponsor mogelijkheden in De heer Valks stelt voor dat AA-drinks benaderd zou kunnen worden om deze sponsoring over te nemen, indien Fatum zich terug gaat trekken. Ook wordt voorgesteld om aan een ander parkoers te denken. De voorstellen zullen in de overwegingen mee worden genomen. Hierna ontstaat er een discussie over de bestaande parkoersen en eventueel andere plaatsen te gaan gebruiken. Geconcludeerd wordt dat gezien het ranking programma het niet echt wenselijk is om de parkoersen te veranderen. De bestaande parkoersen zijn volgens de ITU regels afgestemd. Wel kunnen de clubs, zoals TEC met de RBR, elders een evenement organiseren waarbij CTA ondersteuning kan verlenen..

5 7. Ranking junioren. De voorzitter stelt voor om een ranking voor junioren in het leven te roepen. Hierbij wil men niet uit het oog verliezen dat jonge kinderen spelenderwijs aan de triatlons mee moeten doen. Het CTA zit op dit moment in een traject om atleten te vormen en dan heb je meetpunten nodig. Vanuit het CTA bestuur is naar voren gekomen dat men toch angst heeft dat met een rankingsysteem de jongeren te veel wedstrijdminded gaan worden en daardoor blessure gevoelig. Hierover is contact geweest met dokter Best, die de CTA geïnformeerd heeft dat ranking een technische kwestie is en niet zozeer medisch. Gebruikelijk is om bij een rankingsysteem voor junioren min of meer atleten van vergelijkbare fysiek (en dus te verwachten prestatieniveau en fair competition ) bij elkaar te doen. Soms wordt er dan meer gekeken naar lengte en gewicht als criteria dan leeftijd. Hierna ontstaat er een discussie en na ampele overwegingen wordt besloten dat het CTA bestuur start met een rankingsysteem van 12 t/m 14 jarigen. 8. Deelname YOG (Youth Olympic Games) te Singapore. De voorzitter deelt mede dat het jaarprogramma 2010 van de CTA mede in het licht staat van de uitzending van atleten naar internationale wedstrijden, ter voorbereiding van o.a. de Youth Olympic Games (YOG) te Singapore. Naast onze jaarlijkse evenementen (6), waarvan er 3 voor de jeugdontwikkeling zijn en 3 voor senioren, heeft het CTA in 2009 een rankingsysteem toegepast voor o.a. het kunnen selecteren van 2 atleten voor deelname aan het YOG. Bij de voorbereiding en begeleiding van deze twee atleten zijn er verschillende facetten nodig zoals begeleiding in de vorm van trainen, voeding en technische begeleiding. Dit houdt o.a. ook in dat er kosten gemaakt moeten worden voor het uitzenden naar internationale wedstrijden zoals de Triathlon Suriname februari 2010 en de kwalificatiewedstrijd te Monterey, Mexico in april. Dit alles wordt in samenwerking met het NAOC gerealiseerd. Het CTA bestuur heeft ervoor gekozen om deelname van senioren aan overige buitenlandse spelen zoals CAC etc. te verplaatsen naar volgend jaar, zodat men zich nu volledig kan bezighouden met deelname van de junioren aan het YOG. 9. Verkiezingen. De voorzitter deelt mede dat Gerry Adriaansen zich als bestuurslid terug trekt. Stanley Marks stelt zich weer beschikbaar als voorzitter van de CTA. Ruben Suriël, Menno ter Bals en André van Klinken stellen zich beschikbaar als bestuurslid. Er is geen nieuwe kandidaat naar voren gedragen en statutair dient men minimaal 5 bestuursleden te hebben. Het CTA komt 1 kandidaat te kort. De heer Schepers stelt zich tijdens de vergadering beschikbaar en het CTA bestuur draagt hem als kandidaat naar voren. De vergadering gaat unaniem akkoord met de benoeming van de Stanley Marks als voorzitter en met de benoeming van Fred Scheper als bestuurslid.

6 Rondvraag. De heer Burgos vraagt extra aandacht voor de veiligheidsaspecten bij de evenementen. Het CTA bestuur zegt toe de veiligheidsaspecten extra aandacht te geven. De heer Van Regteren stelt voor om bij ITU uit te zoeken wat volgens hun reglement de leeftijd is waaronder de junioren vallen. Het CTA bestuur zegt toe dit uit te zoeken. De heer Valks vraagt wat men gaat doen als er in oktober bij de ENNIA kids triathlon wederom hoge golven zijn zoals vorig jaar? De voorzitter stelt voor om meer mensen voor de veiligheid in het water te zetten met kano s en aan de kant. CITRO kan vanwege het te ondiepe water niet met hun boot binnen komen. Zij kunnen aan de kant ingezet worden. De secretaris deelt mede dat zij van mevrouw Francis van Eijndhoven via een mail de volgende punten voor de rondvraag heeft ingediend: BDO Sprint te St. Cruz, bekijken of er een driehoek in het water gelegd kan worden. Heengaande en teruggaande zwemmers hadden ontzettend veel last van elkaar, omdat er in 1 lijn gezwommen moest worden. BDO Off Road te Porto Mari: over het tweede geitenpad hing een tak heel gevaarlijk over het pad. Eventueel een rode zakdoek of een ander soort waarschuwing gebruiken. Afgesproken wordt dat deze 2 punten meegenomen zullen worden. De secretaris deelt mede dat de nieuwe website helaas niet van de grond is gekomen. De heer Krijn Mostert heeft aangegeven dat hij met zijn IT achtergrond bereid is de bestaande CTA website in de toekomst te gaan onderhouden. Hiermee gaat men akkoord. De secretaris neemt van de rondvraag gebruik om het CTA bestuur te bedanken voor de prettige samenwerking. Tevens wijst zij de aanwezigen erop dat het huidige CTA bestuur uit minimaal 5 personen bestaat, wat volgens haar ervaring te weinig is. Zij spreekt dan ook de hoop uit dat de aangesloten verenigingen en leden van de CTA zoveel mogelijk ondersteuning zullen verlenen aan het CTA bestuur. Zij zelf zal als vrijwilliger haar ondersteuning blijven geven. Dankzij het doorzettingsvermogen en inzet van de huidige bestuursleden is het CTA niet alleen evenementen aan het organiseren, maar hebben ze ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen van topatleten gerealiseerd. De secretaris is blij hieraan een steentje te hebben mogen bijdragen. Zij is het laatste bestuurslid die de CTA heeft opgericht en hoopt dan ook dat zij voldoende informatie aan het bestaande bestuur heeft overgedragen voor een succesvolle voortgang.

7 De voorzitter bedankt, mede namens de overige CTA bestuursleden, de secretaris voor haar inzet. Hij is er van overtuigd dat haar inbreng zeker heeft bijgedragen aan het vormen van de mogelijkheid om topatleten te vormen en nog vele andere zaken die van de grond zijn gekomen de afgelopen 3 jaren. 11. Sluiting. De voorzitter bedankt alle aanwezigen voor hun komst en inbreng. Hierna sluit hij de vergadering om uur. -o-o-o-o-o-o-

Orco Bank N.V., rekeningnr

Orco Bank N.V., rekeningnr Vergadering Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum 11 maart 2009 Vergaderlocatie SDK Van Gerry Adriaansen Telefoon 5219666 Functie Secretaris Fax 4657826 Aanweig: Aanwezig leden: Stanley Marks, voorzitter

Nadere informatie

Aanwezige leden: 10 plus 15 machtigingen. Dit houdt in dat er in totaal 25 stemgerechtigde leden aanwezig zijn.

Aanwezige leden: 10 plus 15 machtigingen. Dit houdt in dat er in totaal 25 stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Vergadering: Algemene Ledenvergadering CTA Datum: 25 mei 2011 Locatie: Tijd: SDK 20.00 uur Van: Functie: Andre van Klinken Plv. secretaris Aanwezig: Stanley Marks, voorzitter Ruben Suriel, plv. voorzitter

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK)

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK) Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart 2012 20:00 uur (Lokatie: SDK) Aanwezig: Stanley Marks Krijn Mostert Ruben Suriel Natasja Ordelmans Menno ter Bals Iwan Jonker Machtigingen: Carine Bergan (Krijn

Nadere informatie

Bijzondere Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum al 30 Ledenvergadering januari 2008 SDK. Gerry Adriaansen

Bijzondere Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum al 30 Ledenvergadering januari 2008 SDK. Gerry Adriaansen Vergadering Bijzondere Algemene Ledenvergadering Vergaderdatum al 30 Ledenvergadering januari 2008 Nummer 2008-1 Vergaderlocatie SDK Van Gerry Adriaansen Telefoon 5219666 Functie gerr Secretaris Fax 4657826

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005.

Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005. Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005. Aanwezig bestuur: Leo Wolters (voorzitter), Gerry Adriaansen (secretaris), Loek Smit (penningmeester), Monica Marks en Wil van Dijk. Afwezig

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur.

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. ST.ECOLIFE Vergadering ST ECOLIFE Datum 04-04-2015 Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. 1- Opening en vaststelling

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam Jaarboek 2014 Afdeling Zaandam 1 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Locatie: Buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1a, 1504 NX ZAANDAM Datum: maandag 20 april 2015 Aanvang: 19:30 uur 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015

VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015 VERSLAG ALV d.d. 7 maart 2015 1. Opening De voorzitter opent de negende ALV en heet iedereen namens het bestuur welkom. De voorzitter dankt de IVA Driebergen (IVA), goede vriend, wederom voor de gastvrijheid.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Nederlandse Rope Skipping Organisatie Brediusweg 15 1401 AA, Bussum ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 MAART 2014 Plaats: UWC Maastricht, Discusworp 65, 6225XP, Maastricht Aanvang vergadering: 15:00 Copyright

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Aanwezig: Afgemeld: 16 leden incl. bestuur 4 leden/ouders van leden De volgende punten zijn besproken: 1. Opening en vaststellen agenda Voorzitter Henk Dibbets

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel van het reglement De vereniging regelt in dit huishoudelijk reglement de zaken, welke in de statuten niet zijn geregeld en de zaken, waarvan in de statuten wordt verwezen naar een huishoudelijk

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014. Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig. Toelichting jaarverslag KNMV door Jan de Geus

District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014. Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig. Toelichting jaarverslag KNMV door Jan de Geus District Oost Ledenvergadering gehouden op 24 april 2014 Locatie Zalencentrum Buitenlust Lochemseweg 132 7217 RK Harfsen Tel: 0573 431210 Naast het bestuur waren er 32 leden aanwezig Agenda 1. Opening

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Verslag. 1.1. Opening.

Verslag. 1.1. Opening. Verslag Verzenddatum 17 januari 2008 Onderwerp Vergadering van het 'nieuwe' Drechtstedenbestuur Vergaderdatum 16 januari 2008, 20.00 uur Locatie Lokaal 'de Luchtbode' (1738) Aanwezig de heer L. (Leen)

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 )

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) Inleiding De Probusclub Zeewolde te Zeewolde is opgericht op 14 januari 2009, op initiatief van Probusclub Nijkerk. Installatie door Probus Nederland

Nadere informatie

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst.

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. 1 NEDERLANDSE UNIFIL VERENIGING SECRETARIS 18 MAART 2017 CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART 2017 Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. Voor deze vergadering

Nadere informatie

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka biedt sinds 1996 de wijk Vrijenban en omgeving in Delft een veilige, schone, beheerde en gratis toegankelijke speelomgeving en zet zich in voor versterking van het saamhorigheidsgevoel in de wijk. Verslag

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering Datum: 27 maart 2018 Aanvang: 19.30 uur Vergaderlocatie: Kantoor KNMvD te Houten Aanwezigen: Het DPD-bestuur: B. vd Heijden (voorzitter), F.P. Zwanenburg, C. Buck en R. Baltussen.

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen

Verslag Algemene Ledenvergadering. Vereniging De Negen Nessen. 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Verslag Algemene Ledenvergadering 26 maart 2009, Clubgebouw TC Bergen Bestuur: Mw. J Doucet, Dhr. J. de Boer, penningmeester, Dhr. T. Jonker, secretaris, Mw. S. Hopman en Dhr. J. Schmeitz 1. Opening De

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Op bladzijde 2 een typefout: instaan moet zijn instaat

Op bladzijde 2 een typefout: instaan moet zijn instaat VERSLAG LEDENVERGADERING ONS WOONGOED 28-4-2016 Aanwezig namens OW: Hans Schoenmaker, Ben Bronner, Anton Bruijn, Nancy Reitsma. De aanwezige leden hebben de presendelijst getekend. Notulist: Truus te Winkel

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

Myrte opent om 19.05u de vergadering en licht het verloop van de ALV toe.

Myrte opent om 19.05u de vergadering en licht het verloop van de ALV toe. Vergadering: ALV Datum: 03-10-2007 Aanwezig: Bestuur 06-07: Myrte, Marleen, Jos, Karijn, Mike en Arieke Bestuur 07-08: Jorien, Gaby, Milou, Jacqueline en Meike Raad van Advies: Christiane en Carlijn Leden:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013.

Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. Huishoudelijk Reglement Vereniging ShantyNederland Status van dit document: vastgesteld in de ALV van maart 2013. 1 Wijze van besturen: 1.1. Besluiten worden zoveel mogelijk genomen binnen een bestuursoverleg.

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013

Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013 Notulen algemene ledenvergadering A.V. Spirit d.d. 11 december 2013 Locatie : clubgebouw A.V. Spirit, Sportpark Kikkershoek Aanwezig : 55 leden, inclusief 2 bestuursleden zie presentielijst Afwezig : de

Nadere informatie

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo.

Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. 1 Doorlopende tekst van de statuten van Volleybalvereniging Gemini Akte op 23 juli 2008 verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. www.berkelstede.nl Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Verslag najaarsvergadering OCN, op 10 maart 2010 te Roelofarendsveen.

Verslag najaarsvergadering OCN, op 10 maart 2010 te Roelofarendsveen. Verslag najaarsvergadering OCN, op 10 maart 2010 te Roelofarendsveen. Aanwezig: ongeveer 39 leden, belangstellenden, zeilcoaches en de bestuursleden Paul Vrijenhoek (voorzitter), Jan Boers (penningmeester),

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie