Notulenvergadering wijkraad Lent:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016"

Transcriptie

1 Notulenvergadering wijkraad Lent: Notulenvergadering wijkraad Lent: : Aanwezig: Jan Maassen. Tonnie de Krosse, Willy Edelijn, Ben Schilder, Paul Reuling, Carline Westen, Rob Stoof, Joos Janssen, Nico Weel, Fred Tank, Leonie Schuijt, Ton Pennings, Patries Lessmann. Afwezig met afmelding: Hotze Bleeker. Aan de agenda wordt toegevoegd het onderwerp Historische Tuin. Ingekomen stukken: Ellen van de Heuvel: vertrek van Erik van Ewijk als wijkmanager noord. Hij gaat hier vervangen worden door Inge van Hoogen. Hans Kropman: stuurt n lijst met afspraken t.a.v. betere samenwerking tussen Platvorm Waalsprong en de gemeente Nijmegen. En geeft in n begeleidende aan dat het belangrijk is om n afvaardiging van de wijkraad Lent in het platvorm te hebben. Dit is al zo vanaf de oprichting van het platvorm.

2 Wijzijnnijmegen: doet n oproep aan Nijmegenaren hun ideeën om Nijmegen innovatiever en of socialer te maken, in te sturen en zo in aanmerking te komen voor ondersteuning of financiële middelen. Bea de Ruijter: heeft n uitnodiging gestuurd om met 5 hulpverleningsorganisaties om tafel te gaan om zicht te krijgen wat er in de hulp aan bewoners verbeterd kan worden. Na uitleg van Paul Reuling, over de verandering van organisatie; alles onder een koepel, omdat binnen de participatiewet wel uitgegaan word van samenwerking, maar dat juridisch niet allemaal goed afgedekt is. Men wil met deze bijeenkomst vooral ook bewoners van Nijmegen noord horen. Ton Pennings bied aan er heen te gaan maar met verschillende petten op. Dat lijkt verstandig, het gaat niet alleen om het idee van de wijkraad over dit onderwerp. Werkgroep verkeer: Frankrijkstraat; de bus krijgt n wachthalte bij Thermion en er komt n halte op het eiland. Er wordt n zebrapad aangelegd, verkeersdrempels verhoogd en men gaat de straat zodanig aanplanten dat het de rijsnelheid zal beïnvloeden. Dank aan Joos Jansen voor zijn grote inzet in dit traject. Integrale verkeersproblematiek: Al in 2011 zijn er beslissingen genomen om de dorpensingel aan te leggen en daarmee het verkeer in Nijmegen noord te reguleren en te zorgen voor n verkeersluwte binnen de singel. Het weren van regionaal verkeer. Kern probleem bij dit alles zijn de

3 ontbrekende 2 miljoen die Lingewaard niet op tafel legt. Nu worden er allerlei deelpunten ter tafel gebracht waarbij ad hoc en niet doordacht naar oplossingen worden gezocht. Ook in de laatste bijeenkomst was er geen sprake van democratisch overleg maar lagen de vragen vast. Er is n brief uitgegaan naar wethouder Thiemens waarin de wijkraad en draagvlak Lent hun zorgen uitspreken over het gaan her-beoordelen wat al in 2011 is onderzocht en afgewezen is door de raad. En wederom de vraag om met de belangengroepen zoals ondertekenaars van de brief om tafel te gaan en af te zien van deel oplossingen, maar het verkeersprobleem integraal aan te pakken. Dit niet in n uurtje vergadertijd afdoen. Ook is er n brief klaar die naar de provincie kan om de dorpensingel eerder op hun agenda te krijgen. Mogelijk is daar wel geld om de dorpensingel te verwezenlijken. Belangrijk is om eerst de gemeente zo ver te krijgen dat zij ook volledig achter de dorpensingel staan. Daarna kunnen we naar de provincie. Joos en Rob lezen de brief aan de provincie ter beoordeling. Er is n uitnodiging gekomen om op 9 maart over.. te komen praten, er 1 uur ingeplant, daarom zouden we er alleen naar toe moeten gaan om informatie te krijgen, maar geen instemming te geven. Dit kan gezien worden als we hebben het toch voorgesteld, het is toch met jullie besproken. Niet doen. We wachten de reactie op de brief af en Ton zal n sturen. Wel gaat de brief naar de griffie en alle fractie voorzitters.

4 Werkgroep jongeren: Crossbaantje; er is n eerste bijeenkomst geweest. Het zoeken is naar n geschikte locatie. DVOL heeft geen mogelijkheid. De grond die ze hebben gebruik ze om, in dien mogelijke, uit te breiden of als camping tijdens de vierdaagse. Het schijnt n soort van inkomsten te zijn. Er werd nog even gesproken over n stuk helemaal zuidelijk van het grote terrein. Mogelijkheid die er nu nog is, is in de buurt van hondenspeelplaats Fikkie. Het zou al op n terrein van 10x20meter kunnen. Dan wordt het n smaller pad maar wel met allerlei heuveltje, kuilen en spannende bochtjes. De aanmeldingen voor vrijwilligers lopen binnen. Werkgroep recreatie, cultuur en landschap: Er moeten groene plekken blijven en historisch cultuurlandschap behouden blijven. Er zijn diverse groene initiatieven binnen n platform die daar volop mee bezig zijn. Elkaar stimuleren en het duurzame estafette stokje aan elkaar doorgeven (stadsblad ) Zo mag het Perelaantje samen met de oude wal blijven en wordt er meegedacht met verticale aanplant langs de doorgaande weg Nijmegen noordzuid. Het zou n stadsweg moeten worden. Er hebben zich 5 mensen aangemeld voor deze werkgroep. Werkgroep ruimtelijke ordening:

5 Historische tuin; tijdens alle bijeenkomsten over Hof van Holland is er gesproken over handen af van het Fort en de Historische tuin. Op de derde tekening was te zien dat men door de bouw van huizen/appartementen de historische tuin als het ware 90 graden gedraaid had. Er was nog steeds sprake van n tuin met gebouwen. Nu bij de laatste presentatie heeft men 4000m2 afgenomen en is er alleen nog sprake van n gebouwen terrein en is er geen tuin meer. Men is altijd netjes in gesprek gebleven maar nu is de maat vol. Wat te doen? Misschien organisaties benaderen zoals Gelders Landschap. Er is wel n vergunning afgegeven voor de tuin. Meer n recht op bestaan wat zo n 10 jaar geldig is. Ton gaat n tranentrekkende brief schrijven aan de gemeente en projectbegeleiders. Werkgroep evenementen: Jan Maassen is stilzwijgend benoemd tot lid van deze werkgroep. Voorzitter wil hij niet worden, maar verder vind hij het wel okay. Hij bezocht de bijeenkomst over de vierdaagse. Men had het over de invulling op Veur Lent. De afsluiting voor verkeer en toegangsstikkers voor aanwonenden. Parkeermogelijkheden moeten nog bekeken worden. Over de Giro d Italie is niet meer bekend in april weer n bijeenkomst. Kermis; locatie is altijd voor omwonenden n probleem.

6 Misschien is het niet zo gek om het te koppelen aan n evenement op Veur Lent; Oeverspelen bv. Werkgroep Ouderen: Fysiotherapie, St Jozef en studenten van de HAN onderzoeken de mogelijkheid voor n beweegtuin voor alle leeftijden. Men zit nog in de brainstorm fase. Op 14 maart is de eerste bijeenkomst. Er wordt ook gedacht aan de slogan Groen Verbind en daarmee de tuin van St Jozef, het Dorpsplein, het dieren weitje en de Bloemenhof te verbinden. Ook binnen de gemeente leeft dit initiatief en heeft men al n bijeenkomst met de aanwonenden van de Bloemenhof geplant op 24 maart. Het zou n mooie groene opleving in de uitgestorven dorpskern geven. Evaluatie schouw: Men ervaart de schouw als n dode lijst die op eenvoudige punten snel afgewerkt en afgevinkt worden, maar de moeilijker kwesties blijven jaarlijks terugkeren. Ook de input van 50/50 geeft dezelfde knelpunten aan. n Voorstel is die zaken die jaarlijks terugkeren nu prioriteit te geven. Ook al lijkt het dat 50/50 de wijkschouw overschaduwt, het gaat er niet om wie de punten scoort. De wijkraad is bezig de bewonersgroepen en vrijwilligersorganisaties binnen Lent op te sporen en uit te nodigen naar de vergaderingen te komen. Dit kan bij dragen in het gevoel van samenwerking i.p.v. allemaal losse eindjes. Ook binnen n facebook pagina zou het mogelijk zijn punten in te brengen, samen over te overleggen en met oplossingen komen. Het moet n gedragen onderdeel van het onderhoud van de wijk worden. De wijkschouw verlevendigen, wij gaan er ons op beraden.

7 Bespreken notulen wordt verplaatst naar de volgende vergadering. Rondvraag: Fred Tank penningmeester: Subsidie is goed gekeurd. Joos Jansen: De laatst gebouwde basisschool raakt al weer aardig vol. (Vruchtbare grond in Lent, daar wisten de tuinders alles van.) Er zal op termijn weer n locatie gezocht moeten worden voor de 5de basisschool in Lent. Voortgezet onderwijs is geen probleem. Veel Lentse jongeren gaan in Nijmegen naar het voortgezet onderwijs. De Citadel heeft vooral n regio functie. Rob Stoof: Wat is G1000. n Vergelijkbaar project als 50/50. Wordt in heel Nijmegen uitgezet en mogelijk ook elders in den lande. De wijkraad is niet specifiek uitgenodigd. Paul REULING: NLDoet (het landelijk initiatief wat 1 dag in het jaar iedereen uitnodigt zich vrijwillig te kwijten van n taak die plaats vindt op n door de organisatie aangewezen locatie) heeft het tegenover de opvang voor statushouders gelegen pand op Griftdijk 14 aangewezen om op te knappen en gebruiksklaar te maken zodat het kan functioneren als ontmoetingslocatie voor de statushouders. Voor de skatebaan gaat de schep in de grond. Het sociaal wijkteam is verhuisd naar Thermion evenals de Stip. Jongeren hebben hebben bij de actie van Jan Linders behoorlijk wat geld opgehaald en Jan

8 Linders zal dat verdubbelen. Er gaat n festival georganiseerd worden met de statushouders en dat vind eind augustus plaats. Jan Maassen: Het koor Young at Heart bestaat 50 jaar en gaat 4 juni n concert in de kerk samen met de harmonie St. Theresia. Op de zwarte zand plekken aan de Turennesingel worden bomen geplant, welke is niet duidelijk. En zal de spiegelwaal feestelijk geopend worden. Ton Pennings: Als Heumensoord gesloten wordt, komt Nijmegen Noord dan in beeld om vluchtelingen op te nemen? Nee, dat is voor als nog niet aan de orde.

Agenda Wijkraadvergadering: van u in de Ster

Agenda Wijkraadvergadering: van u in de Ster Agenda Wijkraadvergadering: 7-4-2016 van 20.00-22.00u in de Ster Agenda Wijkraadvergadering: 7-4-2016 van 20.00-22.00u. De Ster voorzieningenhart Lent: vergaderzaal 1.46 1. Opening en welkom door de voorzitter

Nadere informatie

Notulenvergadering wijkraad Lent:

Notulenvergadering wijkraad Lent: Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016 Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016: Aanwezig: Jan Maassen. Tonnie de Krosse, Willy Edelijn, Ben Schilder, Paul Reuling, Carline Westen, Rob Stoof, Joos

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 04-02-2016 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Notulen van de openbare vergadering Wijkraad Lent Datum : 04-02-2016 Tijd : 20.00-22.00 uur Plaats : De Ster Voorzieningenhart Lent,

Nadere informatie

Agenda Wijkraadvergadering van u

Agenda Wijkraadvergadering van u Agenda Wijkraadvergadering 1-9-2016 van 20.00-22.00u Agenda Wijkraadvergadering 1-9-2016 van 20.00-22.00u De Ster, Queenstraat 37, vergaderzaal 1.46 Voorzitter: Ton Pennings 1. Opening Welkom Vacature

Nadere informatie

Notulen wijkraad vergadering 3-9-2015 van 20.00-22.00u in de Ster te Lent

Notulen wijkraad vergadering 3-9-2015 van 20.00-22.00u in de Ster te Lent Notulen wijkraad vergadering 3-9-2015 van 20.00-22.00u in de Ster te Lent De Ster voorzieningenhart Lent: vergaderzaal 1.46 Aanwezigen: Charles Meijer, Bert Velthuis, Nico Weel, Henri Pollaert, Henry Louves,

Nadere informatie

Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN

Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN Al jarenlang probeert Lent de verkeersintensiteit in woongebieden te verlagen en doorgaand verkeer vanuit en naar Lingewaard te voorkomen. Dit streven heeft uiteindelijk

Nadere informatie

Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf uur in de bar bij de Ster.

Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf uur in de bar bij de Ster. Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf 20.00 uur in de bar bij de Ster. Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf 20.00 uur in de bar bij de Ster. Agenda Wijkraadvergadering

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 3-12-2015 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Notulen van de openbare vergadering Wijkraad Lent Datum : 03-12-2015 Tijd : 20.00-22.00 uur Plaats : De Ster Voorzieningenhart Lent,

Nadere informatie

Agenda wijkraadvergadering om 20.00uur in de Dorpsschuur.

Agenda wijkraadvergadering om 20.00uur in de Dorpsschuur. Agenda wijkraadvergadering 8-1-2015 om 20.00uur in de Dorpsschuur. 1. Opening en welkom door de voorzitter Ton Pennings. 2. Voorstelrondje. 3. Status rapportage lopende zaken: Verkeerssituatie Verwondering.

Nadere informatie

Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015

Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015 Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015 Aanwezig: Gerben Siebenga, Senior Beleidsadviseur Mobiliteit Gemeente Nijmegen Klaas Jan Grafe, Beleidsadviseur Mobiliteit Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 5-11-2015 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Aanwezig: Fred Tank, Tonnie de Krosse, Ad van Doorn, Ben Schilder, Rob Tromp, Joos Jansen, Paul Reuling, Dennis Greijn, Maarten Broks,

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van 20.00 uur tot 23.00 uur Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van 20.00 uur tot 23.00 uur Aanwezig Bestuur : Ton Pennings, Tonnie

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12

Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Wijkenfestival FlyerWijkenfestival Wijkschouw Lent 17-06-2017 schouwlijst definitief Lijst wijkschouw Lent 2017 klik hier Nieuwsbrief Nijmegen

Nadere informatie

Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord

Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord Download [63.53 KB] Bewonersbrief tijdelijke verkeersmaatregelen Laauwikstraat Vossenpelssestraat Klik hier voor Bewonersbrief tijdelijke verkeersmaatregelen

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Datum Locatie Aanvang Notulist 08-12-2016 de Ster 20.00 uur Saskia Mulder Aanwezig Bestuur: Ton Pennings, Tonnie de Krosse, Hotze Bleeker en Léonie

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

Aanpassing busroute Frankrijkstraat

Aanpassing busroute Frankrijkstraat Openbaar Onderwerp Aanpassing busroute Frankrijkstraat Programma Mobiliteit BW-nummer Portefeuillehouder H. Tiemens Samenvatting Op 25 juni 2013 heeft ons college een besluit genomen over de busroute via

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden

Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden Datum: 27 september 2017 Begintijd: 19.30 uur Eindtijd: 21.30 uur Locatie: Cultuurhuis De Engelenburcht, Heuvel 18, s-hertogenbosch

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 5 maart 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Norbert van Doorn, Hans van Irsen, Joke Kaptein (voorzitter), Roy Piket, Marco van Schadewijk (notulist), Pepijn van de Burgt

Nadere informatie

Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens

Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens Datum: 1 april 2014 Nr.: 212 Aanwezig: Rob, Ed, Sandra, Willy, Carla, Nico en Agnes (notulen) Afwezig: Mohammed Gast: Marjolein Steffens 1. Concept notulen vergadering 4 maart 2014: Notulen worden goedgekeurd

Nadere informatie

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Vergadering Wijkplatform Landweert d.d. 02-04-2013 Aanwezig : Joop Linders, Herman Hendrix, Trinus Dijkstra, Han Verkuijlen, Joyce van de Laar, Math Goumans, Cor van Dijk, Bas Woldenberg en Liesbeth Arts.

Nadere informatie

Vereniging Dorpsbelangen Ressen

Vereniging Dorpsbelangen Ressen Vereniging Dorpsbelangen Ressen Intro Nieuwe bedrijvigheid Ressen Leefbaarheid en Sluipverkeer Oplossingsrichting leefbaarheid en bereikbaarheid Ressen, Lent,Bemmel Intro -- Vereniging Dorpsbelangen Ressen

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Datum Locatie Aanvang Notulist 08-12-2016 de Ster 20.00 uur Saskia Mulder Aanwezig Bestuur: Ton Pennings, Tonnie de Krosse, Hotze Bleeker en Léonie

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST Het bestuur De stichting heeft een bestuur bestaande uit een oneven aantal leden met een minimum aantal van 5 personen. Bestuursleden

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Jaarvergadering 18 mei Welkom

Jaarvergadering 18 mei Welkom Welkom Welkom / opening 1 e Jaarvergadering met het nieuwe bestuur Wat willen we? De wijkbewoner een stem geven Leefbaarheid van de wijk op niveau houden Meepraten over zaken die er ECHT toe doen De meest

Nadere informatie

Verslag openbare vergadering Dorpsraad Broekhuizen-Broekhuizenvorst 18 mei 2017

Verslag openbare vergadering Dorpsraad Broekhuizen-Broekhuizenvorst 18 mei 2017 Verslag openbare vergadering Dorpsraad Broekhuizen-Broekhuizenvorst 18 mei 2017 1. Opening H. van Wylick opent de vergadering met een hartelijk welkom aan de aanwezigen. Er zijn afmeldingen ontvangen van

Nadere informatie

Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick

Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick 1.0 vastgesteld 21 januari 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Doel klankbordgroep... 4 Rol van de klankbordgroep...

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Woensdag 25 november René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Woensdag 25 november René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Woensdag 25 november 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Jack, Robert Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Verslag wijkbijeenkomst verkeersveiligheid Keijzershof/rotonde N470

Verslag wijkbijeenkomst verkeersveiligheid Keijzershof/rotonde N470 Verslag wijkbijeenkomst verkeersveiligheid Keijzershof/rotonde N470 Sprekers: Marianne van Baaren (Secretaris Bewonersvereniging Oude Leede) MB Joe Soedirman (Coördinator Veilig Verkeer Nederland werkgroep

Nadere informatie

Notulen vergadering 22 februari 2016

Notulen vergadering 22 februari 2016 Stichting Leefbaarheidsgroep Kerkeveld Secretariaat: De Meren 1218, 6605 XM Wijchen, e-mail secretariaat@kerkeveld.info, www.kerkeveld.info Notulen vergadering 22 februari 2016 Aanwezig: Roeleven (voorzitter),

Nadere informatie

Verslag Inventarisatieavond extra parkeervoorziening Sculptura

Verslag Inventarisatieavond extra parkeervoorziening Sculptura Verslag Inventarisatieavond extra parkeervoorziening Sculptura 03-06-09 Aanwezig: WonenBreburg Wijkbelang Heuvel Bewoners Bewonerscommissie De Brink Afwezig: Gemeente Breda School Odija Opening door Egbert

Nadere informatie

WELKOM OPENBARE VERGADERING 2018

WELKOM OPENBARE VERGADERING 2018 WELKOM OPENBARE VERGADERING 2018 Agenda openbare vergadering 2018 1. Welkom & Opening 2. Lopende zaken 2018 3. Kijk op Beugen 2025 deel 1 A. Kermis Beugen B. Welkom in Beugen C. Wonen 4. Pauze 5. Kijk

Nadere informatie

Bestuursvergadering Dorpsraad Kloosterzande Donderdag 3 mei 2018

Bestuursvergadering Dorpsraad Kloosterzande Donderdag 3 mei 2018 Bestuursvergadering Dorpsraad Kloosterzande Donderdag 3 mei 2018 Agenda 1: Opening, vaststellen agenda 2: Mededelingen en ingekomen stukken 3: Goedkeuring notullen vangadering 5 april 2018 4: Jaarvergadering

Nadere informatie

Agenda Wijkraadvergadering Lent 14 september 2017 in de Ster

Agenda Wijkraadvergadering Lent 14 september 2017 in de Ster Wijkschouw Lent 17-06-2017 schouwlijst definitief Lijst wijkschouw Lent 2017 klik hier Plan Vossenpels Bijlage 1 Verbeelding Vossenpels (1) Agenda Wijkraadvergadering Lent 14 september 2017 in de Ster

Nadere informatie

- Haarle - Nijverdal Zuid - Nijverdal Noord, Hulsen - Hellendoorn, Hancate, Egede, Eelen en Rhaan - Marle, Daarle, Daarlerveen

- Haarle - Nijverdal Zuid - Nijverdal Noord, Hulsen - Hellendoorn, Hancate, Egede, Eelen en Rhaan - Marle, Daarle, Daarlerveen Woonservicegebieden en Gebiedsgericht werken binnen de gemeente Hellendoorn Samen verder onder de noemer Buurt aan Zet Vastgesteld in de Stuurgroepvergadering Wonen Welzijn Zorg/ Zorgoverleg op 7 maart

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Moeten we een nieuwe vereniging/stichting oprichten? (Arjaan) Rechtsvorm: dat kan Toevershof zijn of aparte coöperatie of vereniging.

Moeten we een nieuwe vereniging/stichting oprichten? (Arjaan) Rechtsvorm: dat kan Toevershof zijn of aparte coöperatie of vereniging. Agenda 30 januari dorpstafel Varik Heesselt Locatie: Toevershof Start 19:30 Aanwezig: Florian Spanhak, Ronald van Veen, Roeland Grip, Koen Dibbets, W. A. Van Driel, Bart van Driel, Anne de Vries & Jolande

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

2. Vaststellen agenda Vastgesteld. Punt 9 wordt geschrapt ivm tijdsdruk vergadering.

2. Vaststellen agenda Vastgesteld. Punt 9 wordt geschrapt ivm tijdsdruk vergadering. Verslag Stichting Wijkpanel Aldlân Datum: woensdag 21 december 2016 Tijd: 19.30-21.30 uur Locatie: Froskenburch, Salomonszegel 99, Leeuwarden 1. Opening en mededelingen a) Afwezig mkg Ellen en Judith en

Nadere informatie

Downloads Schone Waaier informatieavond

Downloads Schone Waaier informatieavond Downloads Schone Waaier informatieavond 3-11-2016 Zoals op deze avond aangegeven zullen we de gebruikte documenten en presentatie online zetten. PowerPoint Informatiebijeenkomst Remco Blom Presentatie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Wijkraad Lent - Rekenkamer Nijmegen

Wijkraad Lent - Rekenkamer Nijmegen Wijkraad Lent - Rekenkamer Nijmegen Hieronder een eerste en tweede reactie van de Rekenkamer. 1 Bijlage: Ambitiedocument Burgerparticipatie met bijbehorende Verordening te downloaden via deze link. Eerste

Nadere informatie

Stadsavond Klundert 30 maart 2016

Stadsavond Klundert 30 maart 2016 Stadsavond Klundert 30 maart 2016 PROGRAMMA 19:30 uur Welkom door Melten Dekkers en openingswoord wethouder Fakkers 19:40 20:30 uur Presentatie werkgroepen/onderwerpen Wat is er bereikt? Wat staat er nog

Nadere informatie

Bijeenkomst omwonenden van de Nieuwendijk

Bijeenkomst omwonenden van de Nieuwendijk Bijeenkomst omwonenden van de Nieuwendijk Zonnepark Lievelde 22 mei 2018 1 Bijeenkomst omwonenden van de Nieuwendijk Inhoud 1. Introductie 3. Gemaakte afspraken 2 1. Introductie Introductie De bijeenkomst

Nadere informatie

Draagvlakonderzoek Blauwe Zone bij het Witte Huis

Draagvlakonderzoek Blauwe Zone bij het Witte Huis Draagvlakonderzoek Blauwe Zone bij het Witte Huis Ingekomen mail, 2 Bijlagen, 1 Parkeerplaatsen blauwe zone Witte Huis te downloaden via deze link 2 Brief draagvlak Blauwe Zone Witte Huis te downloaden

Nadere informatie

Eigen kracht van ouders en kinderen. Behoefte aan/vraag naar deze activiteit.

Eigen kracht van ouders en kinderen. Behoefte aan/vraag naar deze activiteit. Hoe verder na 25 mei Op 25 mei 2011 werden door de deelnemers aan de LEA conferentie in twee fasen acties benoemd. In eerste instantie actie-ideeën per wijk, deze wijkacties staan al op de site. Daarna

Nadere informatie

Verslag openbare jaarvergadering Dorpsraad Oosterhout inwoners en belangstellenden

Verslag openbare jaarvergadering Dorpsraad Oosterhout inwoners en belangstellenden Verslag openbare jaarvergadering Dorpsraad Oosterhout 2016 Datum: 13 januari 2016 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 50 inwoners en belangstellenden John Berns en Vincent Dinissen (gem. Overbetuwe) 1.

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 4 september 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Leo Hellinga (vice-voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke

Nadere informatie

Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen.

Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen. Verslag bewonersavond 9 maart Opening wethouder van der Donk Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen. Van der Donk licht

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL HET COLLEGE VERZOEKT U DIT RAADSVOORSTEL TE BEHANDELEN ONDERWERP : De Raad op Pad in Broekland ZAAKNUMMER : 3398-2016 B&W VERGADERING : 17 mei 2016 AGENDACOMMISSIE

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist)

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Vergadering maandag 24 september 2018 Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Afwezig met bericht: Jan, Harry, Paul, 1. Opening en definitieve vaststelling

Nadere informatie

Inleiding / Wijkraadsleden / Wijkraadvergaderingen. Contacten buiten de wijk / Publiciteit / Participatie van wijkbewoners / Werkwijze Wijkraad

Inleiding / Wijkraadsleden / Wijkraadvergaderingen. Contacten buiten de wijk / Publiciteit / Participatie van wijkbewoners / Werkwijze Wijkraad Inhoudsopgave blz. 1 blz. 2 blz. 3/4 blz. 4 blz. 5/6 Inhoud Voorwoord Inleiding / Wijkraadsleden / Wijkraadvergaderingen Themabijeenkomsten Contacten buiten de wijk / Publiciteit / Participatie van wijkbewoners

Nadere informatie

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Werkgroep Vrijwilige Inzet met Toekomst, 28 september 2015 Aanleiding In Nieuwegein zetten vele inwoners zich vrijwillig in. Dit is goud waard! Het eigen

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

De visie voor de Zandweg

De visie voor de Zandweg Zandweg 2.0 Agenda Aftrap door de wethouder. Presentatie van de visie, uitgangspunten en algemene maatregelen. Uitleg van het shared space concept. Het groenplan. Een animatie van de nieuwe inrichting.

Nadere informatie

1. Opening en vaststelling agenda Joke Jansen is bij een informatieavond als vertegenwoordiging van de p-raad.

1. Opening en vaststelling agenda Joke Jansen is bij een informatieavond als vertegenwoordiging van de p-raad. PARTICIPATIERAAD Kort verslag P-raad aan : Leden participatieraad van : Elly Werkman datum : 1 juni 2015 aanwezig : Han van Oosterbos, Lidia Verstege, Elly Geurts, Carla Stapelbroek, Theo Beeftink, Fred

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 13 december 2016 Aanwezig: Suzanne, Jack, René, Jochem, Hans W, Bram, Robert Afwezig: Hans L., Marieke Agenda 1 Opening 2 Notulen 22 november 2016 3 Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Dorpsraad s Gravenmoer Notulen vergadering 21 oktober 2015

Dorpsraad s Gravenmoer Notulen vergadering 21 oktober 2015 Dorpsraad s Gravenmoer Notulen vergadering 21 oktober 2015 1. Opening Vergaderingnummer: 8 2015 Onderwerp: Terugkoppeling Openbare Vergadering 2015 Plaats: Dorpshuis De Geubel Datum en tijd: 21 oktober

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 19 oktober 2015 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Harry Jansen (voorzitter), Anita Gerritsen, Carlo Heuveling, Anita Derksen, José Miedema,

Nadere informatie

Westerbaan en Cantineweg. Informatieavond 22 april 2015

Westerbaan en Cantineweg. Informatieavond 22 april 2015 Westerbaan en Cantineweg Informatieavond 22 april 2015 Programma 19:30 uur Welkom en aftrap Wethouder Klaas Jan van der Bent 19:40 uur Presentatie: Ton Massaro Korte terugblik Waar staan we nu Vervolgstappen

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

Verslag intern overleg WIN

Verslag intern overleg WIN Verslag intern overleg WIN 23 april 2013 Aanwezig: Afwezig: Ruud de Bruijn, Murielle Facon, Joke Kaptein (voorzitter), van Schadewijk (notulist), Jan van de Burgt, Liesbeth Roelse, Ani van der Winden Hans

Nadere informatie

Stichting Wijkraad Maliskamp

Stichting Wijkraad Maliskamp Notulen van de Openbare vergadering van de stichting Wijkraad Maliskamp donderdag 27 november 2014, aanvang 20.00 uur in t Trefpunt. 35 personen aanwezig 1. Opening en vaststelling van de agenda Welkom,

Nadere informatie

Datum: 28-10-2010 L.Bongarts J.Wauben, JP Spelthan, S.Niekamp Mariena van der Slot, Ineke van der Laan, Alf Schösser

Datum: 28-10-2010 L.Bongarts J.Wauben, JP Spelthan, S.Niekamp Mariena van der Slot, Ineke van der Laan, Alf Schösser Projectplan samenwerking Onderdeel Week van de Jeugd Opdrachtnemers Werkgroep Datum: 28-10-2010 L.Bongarts J.Wauben, JP Spelthan, S.Niekamp Mariena van der Slot, Ineke van der Laan, Alf Schösser 1. Projectomschrijving

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris).

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris). Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 3 augustus 2018 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Leden: Marja van Galen, Thea Hooijer, Roel Keuken (voorzitter),

Nadere informatie

Toekomstvisie: Fort Beneden Lent

Toekomstvisie: Fort Beneden Lent Toekomstvisie: Fort Beneden Lent 2016-2021 Stichting Fort Beneden Lent De aankomende veranderingen in het Hof van Holland zullen van grote invloed zijn op de toekomst van het Fort Beneden Lent. Wij vinden

Nadere informatie

antwoordbrief schriftelijke vragen CDA brandbrief Mesdagstraat Uitnodiging bewonersbrief

antwoordbrief schriftelijke vragen CDA brandbrief Mesdagstraat Uitnodiging bewonersbrief Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Antwoordbrief schriftelijke vragen CDA over brandbrief Mesdagstraat Programma / Programmanummer Openbare Ruimte / 1062 Portefeuillehouder T. Tankir Samenvatting De CDA

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 29 februari 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs (voorzitter), Carlo Heuveling, Jurgen Thijssen, José Miedema, Anita Gerritsen,

Nadere informatie

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting.

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 30 augustus 2016 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT16.0538 Kenmerkcode

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Berg aan de Maas en Nattenhoven EERSTE DORPSAVOND. 12 december

Berg aan de Maas en Nattenhoven EERSTE DORPSAVOND. 12 december Berg aan de Maas en Nattenhoven EERSTE DORPSAVOND 12 december 2016 19.30 22.00 Agenda - totstandkoming DOP - werkgroepen, budget, verantwoordelijkheden -- tijdelijke samenwerkingsovereenkomst met PIW -

Nadere informatie

ARENADEBAT 1. Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM

ARENADEBAT 1. Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM ARENADEBAT 1 Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM PROGRAMMA 19.30 uur: welkom, wethouder Teus van Houwelingen 19.40 uur: toelichting gespreksleider Bas Verbruggen 19.45 uur: eerste

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 december 2011. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1

Nadere informatie

Zienswijze op Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017

Zienswijze op Ontwikkelingskader Horeca Utrecht 2017 Stadsdorp Wolvenburg Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Utrecht p/a Gemeente Utrecht Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie t.a.v. Marco van Dijk, Postbus 16200 3500 CE Utrecht

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne verslag OR 10 mei 2016 1. Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne 2. Notulen vorige vergadering 14-3-2016 n.a.v. de notulen: Heely

Nadere informatie

IGP Laarakkerse Waterleiding: nieuw perspectief

IGP Laarakkerse Waterleiding: nieuw perspectief Nieuwsbrief IGP Laarakkerse Waterleiding: nieuw perspectief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het Integraal Gebiedsprogramma (IGP) Laarakkerse Waterleiding. In deze brief vindt u informatie over een

Nadere informatie

Maatregelen platanen Seghwaert, deelgebied 2: Vogeldreef- Velddreef (deel1) Zaaknummer Documentnummer DOC Versie

Maatregelen platanen Seghwaert, deelgebied 2: Vogeldreef- Velddreef (deel1) Zaaknummer Documentnummer DOC Versie B&W-voorstel Onderwerp Maatregelen platanen Seghwaert, deelgebied 2: Vogeldreef- Velddreef (deel1) Zaaknummer -2015-000775 Documentnummer DOC-2015-005724 Versie Auteur Gemeentesecretaris mw. ing. A.H.

Nadere informatie

-------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------ Openbare dorpsraadvergadering op 24 juni 2015. Aanwezig: wethouder

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19. Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 14 augustus 2017 Bij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.30 uur Naam Aanwezig Afwezig Naam Aanwezig Afwezig Fred Fens X Anita

Nadere informatie

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK)

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Verslag ARSD van 6 juli 2017. Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang 19.30 uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Marja Tinga (MT) Cor van Putten (CvP) Gerben Gringhuis (GG)

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wijkvereniging 'Van Stolkpark' Postbus 87783, 2508 DD Scheveningen

Wijkvereniging 'Van Stolkpark' Postbus 87783, 2508 DD Scheveningen Wijkvereniging 'Van Stolkpark' Postbus 87783, 2508 DD Scheveningen info@vanstolkpark.nl www.vanstolkpark.nl Per mail gestuurd aan politieke partijen in de gemeenteraad van Den Haag. Onderwerp: Verkiezingstijd:

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer Afkir (lid), mevrouw

Nadere informatie