Notulen wijkraad vergadering van u in de Ster te Lent

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen wijkraad vergadering 3-9-2015 van 20.00-22.00u in de Ster te Lent"

Transcriptie

1 Notulen wijkraad vergadering van u in de Ster te Lent De Ster voorzieningenhart Lent: vergaderzaal 1.46 Aanwezigen: Charles Meijer, Bert Velthuis, Nico Weel, Henri Pollaert, Henry Louves, Carline Westen, Erik van Ewijk, Willy Edelijn, Riet Leferink Mientjes, Ben Schilder, Alphons Backx, Joos Jansen, Masoud Kamalizadeh, Fred Tank, Markus Travaille, Andre Disselhorst, Bram Friesen, Leonie Schuijt, Ton Pennings, Patries Lessmann. Afwezig met afmelding: Pim Lammerinks (wijkagent), Rob Tromp(webmaster), Dennis Greijn ( journalist Gelderlander), Jan Maassen, Bram Lamberts (Stadslab Nijmegen). 1. Opening en welkom door de voorzitter Ton Pennings. Ton geeft uitleg over de aangepaste agenda. De brief aan de gemeente verstuurd op 22 juni komt pas op 9 september ter tafel. In overleg binnen het bestuur en met de griffie gaat er op 27 augustus een naar de fractievoorzitters met de mededeling dat er n nieuwe datum gepland wordt en z.s.m. kenbaar gemaakt wordt. 2. Ingekomen stukken. Brief van de griffie dat de brief ontvangen is.

2 Zwemwaterprofiel. (staat op de website) Aankondiging 1 wijk 1 plan en de opstart van Vijftigvijftig. Notulen van de bijeenkomst over de statushouders van 30-6 en de huisvestingsvergunning. KNHM heeft folders en begeleidende brief gestuurd waarmee bewoners nieuwe plannen ter verbetering van hun wijk kunnen indienen en zo meedingen naar n geld prijs in Verkeersborden doodlopende weg naar Veur-Lent: zijn inmiddels weggehaald. 3. Status rapportage lopende zaken: Acties rond wandelpad Turennesingel/hondenlosloopgebied. Ton vermeld dat er n gesprek plaats gevonden heeft op 12 juli tussen Bert Velthuis, Ton Pennings en Jan Maassen en dat er in dat gesprek naar voren kwam dat er alternatieven bespreekbaar zijn. Er werden geen beslissingen genomen en werd er even gedreigd met stappen naar de Raad van State. Er staat nu over 2 weken n gesprek gepland tussen partijen en komt men hopelijk tot n recreatief wandelpad voor wandelaars, sporters en honden eigenaren. Dit als aanvulling aangegeven door Henri Pollaert. Lentmark. NVOB Cultuurfonds(eigenaar) heeft verlenging van de vergunning aangevraagd die voor max. 5 jaar Verlengd kan worden. Binnenkort starten gesprekken met mogelijke ondernemers. Mogelijk is 5 jaar te kort om investeringen er weer uit te krijgen. Heeft men ideeën, meld ze aan bij de Wijkraad of rechtstreeks bij de NVOB.

3 Verondiepen in de Groene Oevers. Wat gaat de gemeente nu doen? Het document is eigenlijk geen zwemwater-profiel, maar een opsomming van maatregelen die getroffen zouden moeten worden om te komen tot mogelijk goedgekeurd zwemwater. Mag je wel verondiepen (Waterschap) als je goed zwemwater wilt krijgen? Wordt de bagger ook getest. Het lijkt er op dat een en ander nog lang gaat duren. (er wordt gesproken over 2 jaar) Het nieuwe filmhuis gaat ook aan het water voorzieningen neerleggen. Wachten zal moeilijk worden. Ton heeft veel kanttekeningen gemaakt op het rapport: Onderzoek naar de potentie van zwemwater door H2OKE Water en Gezondheid Advies en die sturen we naar de wijkmanager zodat de projectleider voorbereid is wanneer hij voor de volgende wijkraad bijeenkomst wordt uitgenodigd om een en ander toe te lichten. Bijeenkomst statushouders Citadel. Over het algemeen is er sprake van n positieve kijk op de komst van 100 jeugdige Eritreeërs. De enige kanttekening was de jonge meisjes die van en naar school langs de woonvoorziening fietsen. Wel zijn er de vragen: Gaat het om 3 jaar zolang het gebouw nog bewoonbaar is of gaat het langer duren? Blijft het bij de eerste 100 of gaan zij na verhuizing vervangen worden door nieuwe mannen? Het vluchtelingen probleem verandert, moet er niet meer en langer opgevangen worden. Het acute probleem van de vluchtelingen is niet hetzelfde als dat van deze statushouders die inmiddels al langere tijd in Nederland verblijven.

4 De gemeente heeft W4 benaderd, de 4 welzijnsorganisaties werkzaam in Nijmegen Noord. Wendel van Hees van Tandem geeft uitleg over de samenwerking tussen gemeente en de instanties om voor goede begeleiding te zorgen. Ook inwoners van Lent kunnen daar terecht. De omgeving denkt mee over aktiviteiten voor inburgering. Zo gaat het Citadelcollege sport activiteiten organiseren. ( het gaat om 2 groepen jongeren 1 groep in de school en 1 erbuiten) Een initiatief van aktieve lentenaren heeft n welkom initiatief gestart Welcome to the neigbourhood, o.a. met het uitbrengen van een reisgids over Lent/ Nijmegen Op de Oeversspelen zullen zij n stand bemannen om aandacht en invulling voor dit idee te verkrijgen. De Historische tuin bied aan dat er d.m.v. vrijwilligerswerk ervaring en kennis kan worden opgedaan van het voormalig tuindersleven in Lent. Zouden ze als 100 mannen uit een ver land mee kunnen doen aan de 100ste vierdaagse in Nijmegen in Erik van Ewijk geeft aan dat er op 23 september n bijeenkomst georganiseerd wordt voor alle betrokken partijen om ter plekke de woonvoorziening te bekijken hoe de veiligheidsaspecten zijn om het gebouw. Deelnemers aan de vergadering kunnen zich bij hem melden om deel te nemen. Werkgroep verkeer: Hotze Bleeker: Ton vervangt Hotze die nog met vakantie is. Masoud Kamalizadeh verteld over de verkeerssituatie op het Buske en de stappen die ze reeds richting gemeente gezet hebben. Op n aantal vragen wachten ze nog op antwoord. Het doel van deze gesprekken en de inhoud van de vragen gaan over

5 snelheids-beperkende maatregelen op het BUSKE. Er wordt voorgesteld om binnen de werkgroep verkeer van de Wijkraad het probleem onder de aandacht te houden. De problematiek en ontwikkelingen rond de busroute op de Frankrijkstraat wordt door Joos Janssen toegelicht. Er is nog geen antwoord van mevrouw Tiemen waarmee in juni al n gesprek is geweest en waarvan n reactie/beslissing voor de 4daagse verwacht werd. De wijkraad heeft n mail gestuurd met de vraag naar het antwoord. Bewoners van de Frankrijkstraat gaan, ook al is er met borden aangegeven dat het n 30km weg is buurtbewoners stickers verstrekken met het 30km bord. Het verslag van de bijeenkomst Joos Janssen-Ton Pennings- Mevrouw Tiemen komt op de website. Fietsprobleem stationsplein Lent en de fiets tunnel. De bewegwijzering is slecht en fietsers kruisen veel bovenlangs. Fietstunnel nodigt uit tot skateboarden en skaten. Beveiligings camera s zijn toegezegd maar nog niet geplaatst. Nog altijd zijn de stoplichten op de kruising Mauritssingel/ Vrouwe Uda singel niet goed afgesteld en ook te hoog geplaatst. Graag snel actie van de gemeente. Men kan verkeersonveiligheden ook melden bij de Gelderlander, hoe meer meldingen, hopelijk eerder actie. Een en ander zal ook bekeken worden tijdens de fietsroute georganiseerd voor bewoners, gemeente en wijkbeheer om knelpunten op te sporen en dan hopelijk z.s.m op te lossen. Werkgroep Recreatie cultuur en Landschap: Fred Tank. Veel groen gaat verdwijnen. Er is n nieuwe vergunning verleend voor de Lentse Aarde, moestuinen complex aan

6 Smidjesland. Er is veel belangstelling voor, zelfs n wachtlijst voor aspirant tuinders. Mogelijk ook nog ruimte voor moestuinen in Park Lingezegen. Hoe zit het met de kas tegenover het pompstation? Er wordt af en toe wat georganiseerd. Er is vergunning afgegeven voor 5 jaar maar er is al bijna 3 jaar om. Jammer? Fred gaat contact opnemen met de organisatie SLAK, het kunstenaars initiatief die de gebruiker is. 4. Kern met Pit: stand van zaken. Leonie Schuijt: Stadslab Nijmegen geeft aan niet aanwezig te kunnen zijn. Het is n buro in Nijmegen dat bewoners wil ondersteunen bij initiatieven ter verbetering van hun woonomgeving. Mogelijk kunnen we ze n keer uitnodigen binnen de werkgroep kern met pit die schreeuwt om n leider. Er wordt aan de gemeente gevraagd of zij kunnen zorgen voor het civiel technisch raming, zodat we bij benadering weten wat een en ander gaat kosten aan geld, tijd en inzet. Het plan wordt aangepast en gaat dan naar Erik van Ewijk. 6. Notulen Wijkraad De bus blijft stoppen voor Thermion aan de Edith Piaafstraat. Spiegelbos moet Park Lingenzegen zijn. Wandelpad begraafplaats komt er nog niet. Gemeente en GEM- Waalsprong in overleg met de beheerder over wat er allemaal nodig is ter verbetering van de omgeving van de begraafplaats. Het moet n parkachtige uitstraling krijgen. Secretaris doet de aanpassingen op de website. 7. Rondvraag.

7 Patries: Nieuwe datum voor overleg met de gemeente over de vraag gesteld in de brief. Contact opnemen met de griffie. Nico: Oosterhoutsedijk moeilijk per bus bereikbaar. Halte op de brug? Wijkraad stelt de vraag aan de verantwoordelijk instantie. Wendel: Nieuw jongeren centrum in aanbouw. 18 jongeren denken mee in ontwerp inrichting en invulling. Ook enkele ouderen zijn inmiddels betrokken. Het zou gedragen moeten worden door oa de omwonenden. Henri P.: Notulen: waarom aan het eind van de vergadering. Belangrijke items krijgen als eerste de aandacht en tijd. Vanaf heden worden ze naar alle deelnemers van de vergadering g d en kan men reageren naar de secretaris. Na aanpassingen gaat hij op de site. Carline: Inmiddels zijn er 25 deelnemers voor Vijftig vijftig en er stromen nog aanmeldingen binnen. Riet Leferink: meld als oud Lentenaar en betrokken geweest bij de politiek in Elst voor de annexatie van Lent en ook nog deelgenoot van het bestuur wijkraad Lent, ziet nu enthousiaste deelnemers aan deze wijkraad vergadering. Ze komt eigenlijk voor Hof van Holland, wanneer komt er weer n bijeenkomst? In november volgens Bert Velthuis. Masoud Kamalizadeh: ervaart het collectief gevoel in Lent. Bert Velthuis: de inwoners van Lent zullen de eerste bezoekers zijn van het cinemapark. 8. Sluiting. Het was n goede start op n centrale plek met gemotiveerde mensen die Lent n warm hart toedragen.

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 3-12-2015 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Notulen van de openbare vergadering Wijkraad Lent Datum : 03-12-2015 Tijd : 20.00-22.00 uur Plaats : De Ster Voorzieningenhart Lent,

Nadere informatie

Agenda wijkraadvergadering om 20.00uur in de Dorpsschuur.

Agenda wijkraadvergadering om 20.00uur in de Dorpsschuur. Agenda wijkraadvergadering 8-1-2015 om 20.00uur in de Dorpsschuur. 1. Opening en welkom door de voorzitter Ton Pennings. 2. Voorstelrondje. 3. Status rapportage lopende zaken: Verkeerssituatie Verwondering.

Nadere informatie

Agenda Wijkraadvergadering: van u in de Ster

Agenda Wijkraadvergadering: van u in de Ster Agenda Wijkraadvergadering: 7-4-2016 van 20.00-22.00u in de Ster Agenda Wijkraadvergadering: 7-4-2016 van 20.00-22.00u. De Ster voorzieningenhart Lent: vergaderzaal 1.46 1. Opening en welkom door de voorzitter

Nadere informatie

Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016

Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016 Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016 Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016: Aanwezig: Jan Maassen. Tonnie de Krosse, Willy Edelijn, Ben Schilder, Paul Reuling, Carline Westen, Rob Stoof, Joos

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 04-02-2016 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Notulen van de openbare vergadering Wijkraad Lent Datum : 04-02-2016 Tijd : 20.00-22.00 uur Plaats : De Ster Voorzieningenhart Lent,

Nadere informatie

Agenda Wijkraadvergadering van u

Agenda Wijkraadvergadering van u Agenda Wijkraadvergadering 1-9-2016 van 20.00-22.00u Agenda Wijkraadvergadering 1-9-2016 van 20.00-22.00u De Ster, Queenstraat 37, vergaderzaal 1.46 Voorzitter: Ton Pennings 1. Opening Welkom Vacature

Nadere informatie

Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf uur in de bar bij de Ster.

Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf uur in de bar bij de Ster. Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf 20.00 uur in de bar bij de Ster. Nieuwjaarsreceptie is op woensdagavond 10 januari vanaf 20.00 uur in de bar bij de Ster. Agenda Wijkraadvergadering

Nadere informatie

Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN

Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN Manifest DORPENSINGEL MOET ER KOMEN Al jarenlang probeert Lent de verkeersintensiteit in woongebieden te verlagen en doorgaand verkeer vanuit en naar Lingewaard te voorkomen. Dit streven heeft uiteindelijk

Nadere informatie

Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015

Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015 Notulen bestuurlijk overleg busroutes Lent, d.d. 26 november 2015 Aanwezig: Gerben Siebenga, Senior Beleidsadviseur Mobiliteit Gemeente Nijmegen Klaas Jan Grafe, Beleidsadviseur Mobiliteit Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van 20.00 uur tot 23.00 uur Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 6 oktober 2016 van 20.00 uur tot 23.00 uur Aanwezig Bestuur : Ton Pennings, Tonnie

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Datum Locatie Aanvang Notulist 08-12-2016 de Ster 20.00 uur Saskia Mulder Aanwezig Bestuur: Ton Pennings, Tonnie de Krosse, Hotze Bleeker en Léonie

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent

Notulen Wijkraadvergadering van u De Ster te Lent Notulen Wijkraadvergadering 5-11-2015 van 20.00-22.00u De Ster te Lent Aanwezig: Fred Tank, Tonnie de Krosse, Ad van Doorn, Ben Schilder, Rob Tromp, Joos Jansen, Paul Reuling, Dennis Greijn, Maarten Broks,

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

Notulenvergadering wijkraad Lent:

Notulenvergadering wijkraad Lent: Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016 Notulenvergadering wijkraad Lent: 3-3-2016: Aanwezig: Jan Maassen. Tonnie de Krosse, Willy Edelijn, Ben Schilder, Paul Reuling, Carline Westen, Rob Stoof, Joos

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld.

*Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. Notulen MR vergadering 15-12-2014 *Welkom door de voorzitter; In het bijzonder Paul Drost die voor de eerste keer aanwezig is. Manon, Miranda, Marja en John hebben zich afgemeld. *Notulen vorige vergadering

Nadere informatie

Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick

Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick Werkwijze Klankbordgroep bij het ontwerp van de onderwijsvoorziening Laauwick 1.0 vastgesteld 21 januari 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Doel klankbordgroep... 4 Rol van de klankbordgroep...

Nadere informatie

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK)

Verslag ARSD van 6 juli Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Verslag ARSD van 6 juli 2017. Locatie gemeentehuis MBG. 22 Aanvang 19.30 uur Presentielijst: Harry Vrieze (Vz) Voorzitter Miranda Kaandorp (MK) Marja Tinga (MT) Cor van Putten (CvP) Gerben Gringhuis (GG)

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016 Welkom 14 maart 2016 20.10 Welkom - Voorstelronde bestuursleden LBG - Terugblik jaarplan 2015 - -groepen - jaarplan 2016 - jaarplan 2016 en leefbaarheid - Verkeer 21.30 Afsluiting met een drankje Irma

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

3 december december Aanvang 19:30 uur

3 december december Aanvang 19:30 uur Openbare bijeenkomst Dorpsraad Galder-Strijbeek Aanvang 19:30 uur Onderwerpen Dorpsraad Galder-Strijbeek Servicepunt Buurtpreventie gastspreker Frie van Rijsbergen, wijkagent Galder en Paul Sintnicolaas,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer

Nadere informatie

Geachte heer, mevrouw,

Geachte heer, mevrouw, Geachte heer, mevrouw, Hierbij ontvangt u het verslag van de informatiedag, zaterdag 12 maart 2016 in het Rat Verlegh Stadion, over de verhuizing van azc De Boschpoort naar het belastingkantoor aan de

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 APRIL 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 1 APRIL 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Agenda van vanavond 24 november 2014. 1) Verslag van gebeurtenissen tot nu toe. 2) Bezwaren buurtbewoners/stichting/werkgroep

Agenda van vanavond 24 november 2014. 1) Verslag van gebeurtenissen tot nu toe. 2) Bezwaren buurtbewoners/stichting/werkgroep Agenda van vanavond 24 november 2014 1) Verslag van gebeurtenissen tot nu toe 2) Bezwaren buurtbewoners/stichting/werkgroep 3) Actuele stand van zaken op 24 november 2014 4) Wijziging bestemmingsplan 5)

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer Afkir (lid), mevrouw

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden

Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden Verslag bijeenkomst Werkgroep Omgeving Windmolens van Windpark De Rietvelden Datum: 27 september 2017 Begintijd: 19.30 uur Eindtijd: 21.30 uur Locatie: Cultuurhuis De Engelenburcht, Heuvel 18, s-hertogenbosch

Nadere informatie

Zwemwaterprofiel Lentse Plas. Huisvesting vergunninghouders in Nijmegen

Zwemwaterprofiel Lentse Plas. Huisvesting vergunninghouders in Nijmegen Zwemwaterprofiel Lentse Plas Via deze link is het definitieve zwemwaterprofiel Lentse Plas te downloaden. Uitleg vergunninghouders / statushouders Huisvesting vergunninghouders in Nijmegen Het is elke

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist)

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Vergadering maandag 24 september 2018 Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Afwezig met bericht: Jan, Harry, Paul, 1. Opening en definitieve vaststelling

Nadere informatie

notulen Klankbordgroep

notulen Klankbordgroep notulen naam overleg Klankbordgroep datum overleg 22-02-2018 aanwezig John Zeebregts (voorzitter), Monique Pfennings (notulist), John Zeebregts, Laura Hurkmans, Mieke de Heus, Marc Bartholomeus, Monique

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraadsvergadering. Datum: woensdag 18 januari 2017 Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 26 november 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 26 november 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 26 november 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Afwezig Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER VAN HET BESTUUR Het zomerreces is weer voorbij. Als u deze nieuwsbrief leest zijn de eerste commissievergaderingen en raadsvergaderingen al weer achter de rug. Er is veel wat aandacht vraagt, de zondagsontheiliging

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

21 april 2015 Café/restaurant Stegeman. 21 april 2015 Algemene Ledenvergadering

21 april 2015 Café/restaurant Stegeman. 21 april 2015 Algemene Ledenvergadering 21 april 2015 Café/restaurant Stegeman 21 april 2015 Algemene Ledenvergadering 2014 1 1. Opening door voorzitter 2. Notulen 22 ste ALV van 4 maart 2014 3. Ingekomen stukken en mededelingen 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Datum: Donderdag 14 oktober 2014 Locatie: MFC t Centrum, Ooltgensplaat Tijd: 19.30-22.00 Aanwezig: Hans Bal, Bram den Exter, Harry Scheermeijer, Bas de Vos (notulen), Gerrie

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016

Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Notulen Wijkraadvergadering Lent d.d. 8 december 2016 Datum Locatie Aanvang Notulist 08-12-2016 de Ster 20.00 uur Saskia Mulder Aanwezig Bestuur: Ton Pennings, Tonnie de Krosse, Hotze Bleeker en Léonie

Nadere informatie

Notulen vergadering 3 maart 2011

Notulen vergadering 3 maart 2011 Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl Secretariaat: Previnaireweg 3 1759 GW Callantsoog Notulen vergadering 3 maart 2011

Nadere informatie

Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord

Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord Infokaart aanvraag van subsidies Nijmegen Noord Download [63.53 KB] Bewonersbrief tijdelijke verkeersmaatregelen Laauwikstraat Vossenpelssestraat Klik hier voor Bewonersbrief tijdelijke verkeersmaatregelen

Nadere informatie

Notulen vergadering 15 april 2014

Notulen vergadering 15 april 2014 Overleg nr2/2014 Aanwezig: Henk Jansen Henk Buitelaar Dré Wagemans Kees Grijsbach Jan te Mey Mary Schilders Jos Chorus Notulen vergadering 15 april 2014 voorzitter vice-voorzitter en penningmeester secretaris

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Verslag gesprek met direct omwonenden Willibrordhaeghe

Verslag gesprek met direct omwonenden Willibrordhaeghe Verslag gesprek met direct omwonenden Willibrordhaeghe Donderdag 16 juni, 18.00 20.00 uur, hoofdgebouw Willibrordhaeghe Genodigden waren de bewoners van de Vlierdenseweg 92 t/m 115. Burgemeester Hilko

Nadere informatie

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter).

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter). Bestuursvergadering Wijkraad Molenhoek, d.d. 12 maart 2019 Aanwezig : Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Hendrik-Jan Melissen, Ingrid Nijskens, Ad Prince, Maria van der Sommen

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp

Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 13 december 2016 Aanwezig: Suzanne, Jack, René, Jochem, Hans W, Bram, Robert Afwezig: Hans L., Marieke Agenda 1 Opening 2 Notulen 22 november 2016 3 Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Welkom op de algemene ledenvergadering. van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar!

Welkom op de algemene ledenvergadering. van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar! Welkom op de algemene ledenvergadering van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar! Programma voor deze avond Opening Notulen van vorige ALV Begroting voor 7 Reactie op motie van vorige ALV Contactgroep Hoornaar

Nadere informatie

DORPSGESPREK BALKBRUG 2025

DORPSGESPREK BALKBRUG 2025 VRIJDAG 19 juni 2015 DORPSGESPREK BALKBRUG 2025 01 mei 2015 Hoi! EVEN VOORSTELLEN Wij zijn een groep enthousiaste dorpelingen die samen willen bouwen aan de toekomst van Balkbrug en daarop slim samenwerken.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Wijkraadsvergadering Noordoost

Wijkraadsvergadering Noordoost verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst: Wijkraadsvergadering Noordoost Datum bijeenkomst 13 oktober 2005 Aanwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraad vergadering. Datum: woensdag 20 september 2017. Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

Wijkraadsvergadering 8 oktober 2018

Wijkraadsvergadering 8 oktober 2018 Wijkraadsvergadering 8 oktober 2018 Voorzitter: Penningmeester: Secretaris: Willie Beuseker Gerdien Klaasen (afwezig) Hetty Poort Aanwezig: Anton Poort, Isabell Verhoef, Ton Merkx, Antonio Risiglione,

Nadere informatie

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015.

Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Verslag 2015-1 Vergadering wijkplatform Oldenbarneveld van 21 januari 2015. Aanwezig: Zie bijlage presentielijst 1. Opening Vergadering geopend door de voorzitter. 1.1. Annalies heeft zich kort voorgesteld,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 24 april 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager J A A R P L A N 2 0 1 3 2 0 1 4 Thema Jongeren Vermindering overlast voetbalveld Frankenskamp Werkgroep Jeugd: Delia Brouwer Verantwoordelijke Vermindering overlast Vervangen van de metalen omheiningen

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

1. Opening JB opent de vergadering om 20:00 uur en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening JB opent de vergadering om 20:00 uur en heet iedereen van harte welkom. Notulen vergadering 09-09-2013 Deze vergadering werd gehouden bij onze voorzitter Joop van den Berg, Waldfeuchterbaan 27 te Maria Hoop. Aanwezig: Joop van den Berg (JB/voorzitter), Ydo Hoeben (YH/penningmeester),

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 23 januari 2016 Aanwezig: Ivan Louer (IL, voorzitter), Jan Snoek (JS, penningmeester), Max de Groot (MdG,

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL

PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL PROCEDUREBLAD BEHANDELING RAADSVOORSTEL HET COLLEGE VERZOEKT U DIT RAADSVOORSTEL TE BEHANDELEN ONDERWERP : De Raad op Pad in Broekland ZAAKNUMMER : 3398-2016 B&W VERGADERING : 17 mei 2016 AGENDACOMMISSIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12

Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Nieuwsbrief Nijmegen nummer 12 Wijkenfestival FlyerWijkenfestival Wijkschouw Lent 17-06-2017 schouwlijst definitief Lijst wijkschouw Lent 2017 klik hier Nieuwsbrief Nijmegen

Nadere informatie

Openbare bijeenkomst. Zorg en Welzijn Keldonk

Openbare bijeenkomst. Zorg en Welzijn Keldonk Openbare bijeenkomst Zorg en Welzijn Keldonk 14 mei 2014 Openbare bijeenkomst Zorg en Welzijn Keldonk, 14 mei 2014 Keldonk Welkom Agenda Inleiding Doel van de avond Presentatie Hannie Penninx Pauze Discussie

Nadere informatie

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop.

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop. Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 15 mei 2013 Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, van Warmerdam (secretaris),

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: JH, L v W, B d G, M. v.d.

Nadere informatie

Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen.

Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen. Verslag bewonersavond 9 maart Opening wethouder van der Donk Wethouder Gerry van der Donk heet alle aanwezigen (ongeveer 80) van harte welkom. Zij vervangt wethouder Sander van Alfen. Van der Donk licht

Nadere informatie

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema van activiteiten van de stichting Kindervakantiewerk Tilburg en de aangesloten afdelingen. (incl. algemeen vergaderschema) publicatie: 01-03 uitgave: 4 datum: april 2018 bestand: 01-03.docx Microsoft

Nadere informatie

IVN afdeling Dordrecht (Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie)

IVN afdeling Dordrecht (Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie) IVN afdeling Dordrecht (Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie) secretariaat; Pieter G. Slot Pelserstraat la 3311VP Dordrecht telefoon: 078-6350027 of 06-12148752 email: p.g.siot@planet.nl Aan de leden

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB

AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB AGENDA VERGADERING OUDERCOMMISSIE HET NGB Datum vergadering: 30 Oktober 2013 Plaats: de Pijl te Naaldwijk Aanvangstijd: 19.30 uur Einde: 21.00 uur 1. Opening / Welkom 2. Vorige notulen 3. Mededelingen

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 31-05-2018 Datum verslaglegging 03-06-2018 Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

Resultaten Enquête Dorpsraad Meterik 2014

Resultaten Enquête Dorpsraad Meterik 2014 Resultaten Enquête Dorpsraad Meterik 2014 T. Hendriks, F. Janssen, K. Reijnders Dorpsraad Meterik info@dorpsraadmeterik.nl 1 Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 Doel enquête 3 Verantwoording enquête 4 Hoofdpunten

Nadere informatie