een verbindende Zorgmanager (32-36 u per week) en een manager Bedrijfsvoering(16-20 u per week)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een verbindende Zorgmanager (32-36 u per week) en een manager Bedrijfsvoering(16-20 u per week)"

Transcriptie

1 Normaal en toch bijzonder Voor een nieuw ouder- wooninitiatief met unieke mooie mensen op een prachtige locatie zoeken we op korte termijn: een verbindende Zorgmanager (32-36 u per week) en een manager Bedrijfsvoering(16-20 u per week) Organisatie: Stichting de Zevenhoek is een ouder- wooninitiatief met 24-uurszorg. Locatie: Woonhuis met 16 appartementen aan de Thornerbeek 13 in Tilburg. Bewoners en bewoonsters: 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking met WLZ verblijfsindicatie. Allen wonen nu nog thuis en gaan in oktober de grote stap maken om samen met elkaar aan de Thornerbeek 13 te gaan wonen. Situatieschets: In de Zevenhoek wonen straks 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking die elkaar kennen en/of bevriend zijn vanuit schoolsituatie, werk, hobby en/of sport. Kenmerkend voor de Zevenhoek is het bieden van kwalitatieve zorg door het werken met korte lijnen. De opgestelde zorgvisie die zorgvuldig is ontwikkeld door de ouders, is steeds de inspiratie, de bedoeling, van het werk. Er is een Raad van Toezicht in oprichting. Hierin nemen naast drie onafhankelijke leden, ook drie ouders deel van de bewoners van Stichting de Zevenhoek. Het wooninitiatief zal worden aangestuurd door een verbindende zorgmanager en een manager bedrijfsvoering die samen het management/de directie vormen. Het te vormen team medewerkers (circa 10 fte) bestaat hoofdzakelijk uit begeleiders, assistent-begeleiders en vrijwilligers met een diversiteit aan opleiding en werkervaring. Bewoners- en ouderparticipatie hebben een belangrijke plaats binnen ons initiatief: Er is een cliëntenraad waarin 16 ouders (wettelijke vertegenwoordigers) van de 16 bewoners deelnemen. Voorts is er een bewonersraad waarin bewoners die dat willen deelnemen. Ouders zijn betrokken in commissies die beide managers kunnen ondersteunen bij de uitvoering van hun taken.

2 Functie zorgmanager en manager bedrijfsvoering: Van beide functies wordt verwacht dat zij samen met de ouders, Raad van Toezicht en een team van enthousiaste medewerkers een woonvorm ontwikkelen die past bij de locatie, huis en tuin en de natuurlijke omgeving. Beide functionarissen gaan een gelijkwaardige verantwoordelijkheid en bevoegdheid nemen, welke nader wordt vastgelegd in een directiestatuut/reglement dat door de Raad van Toezicht wordt vastgesteld. Zij leggen beiden verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De zorgmanager zal zich bezig gaan houden met alles wat de zorg betreft en de manager bedrijfsvoering met de bedrijfsvoering. Een goede samenwerking en aanvulling op elkaars werk is essentieel. In samenwerking met een vertegenwoordiging van de ouders stelt de zorgmanager een zorgteam samen met begeleiders en assistenten, en een huishoudelijk team. Verder zal hij/zij in de aanloop tot het wonen alle voorbereidende werkzaamheden op zich gaan nemen die daar voor nodig zijn. In de loop van deze periode zal de manager bedrijfsvoering zich gaan voegen bij het project en alle organisatorische en bedrijfsmatige voorbereidingen en werkzaamheden voorafgaande aan het wonen op zich gaan nemen. Van beide functionarissen wordt verwacht dat zij een actieve bijdrage leveren aan het volledig uit laten groeien van deze mooie kleinschalige woonvorm met al zijn idealen. Hiervoor is door de ouders een gezonde basis gelegd. Het uitgangspunt van de werkzaamheden is vastgelegd in de zorgvisie van de Zevenhoek, met respect voor de bewoners en waarin kwaliteit van leven, wonen en zorg centraal staan. Juist in de beginperiode, die enkele maanden in beslag zal nemen, zal veel van beider inzet en creativiteit gevraagd worden. Ook hier is de samenwerking en aanvulling op elkaars werk van belang. Vanzelfsprekend kan dit alleen door extra ruimte en tijd vrij te maken en vanuit bevlogenheid te helpen dit project tot een succes te maken. Zowel voor als ver na het moment van wonen. Belangrijk hierbij is het vermogen en de bereidheid tot een eigen inbreng van ideeën en creativiteit. Persoonskenmerken en communicatieve vaardigheden: Voor beide functies zoeken we een mensenmens die vooral een aantoonbare goede klik heeft met de doelgroep. Hoge eisen worden gesteld aan vaardigheden zoals motiveren, conflict hanteren en overbruggen van tegenstellingen, het begeleiden van veranderingen en het voeren van diverse besprekingen, ook met de ouders. Weet mensen te binden en heeft teamspirit. Is openhartig en eerlijk om de betrouwbare hoeksteen te zijn van de Zevenhoek. Is in staat bezinning en reflectie op eigen handelen/ verkregen inzichten met elkaar te communiceren en evalueren in o.a. een moreel beraad. Een bewuste en betrokken houding t.a.v. het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid. Initiatiefnemer, energiek, daadkrachtig, praktische en concrete instelling.

3 Verbindende Zorgmanager Kern van de functie: De meewerkend zorgmanager is verantwoordelijk voor het beheer en organisatie van de 24-uurs zorg, het ontwikkelen en uitvoeren van het zorg- en personeelsbeleid en het creëren van de randvoorwaarden voor een optimale zorg en begeleiding. De meewerkend zorgmanager geeft het voorbeeld in de uitvoering van de dagelijkse zorg. Samen met de manager bedrijfsvoering vormt hij of zij een duaal leiderschap. Plaats in de organisatie: De zorgmanager vormt samen met de manager bedrijfsvoering het managementteam/directie van de stichting de Zevenhoek. Legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Geeft leiding aan de medewerkers binnen de zorg en werkt ook binnen dat team zelf mee. Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen: Neemt zelfstandig beslissingen binnen de kaders van het directiereglement. Werkt naar en draagt de zorgvisie uit van Stichting de Zevenhoek zoals beschreven in de statuten. Leiding geven aan de 24-uurs zorg binnen de vastgestelde financiële en inhoudelijke kaders. Voorbereiden en uitvoeren van zorgbeleid conform het op te stellen jaarlijkse Zorgplan. Beheren/evalueren van de zorg welke is vastgelegd in de individuele zorgplannen. Heeft de verantwoordelijkheid voor het naleven van alle protocollen welke vereist zijn en houdt deze ook actueel. Zorg voor de bedrijfshulpverlening en het periodiek oefenen van noodsituaties/ontruiming. Leveren van bijdragen aan het (meerjaren)beleid van de Stichting de Zevenhoek. Vertegenwoordigen van de Stichting en onderhouden van externe contacten op zorgvlak. Leiding geven aan de zorg Geeft leiding aan de medewerkers binnen de zorg, zowel in teamverband als individueel. Ondersteunt, motiveert, stimuleert de medewerkers tot vernieuwing, bijblijven op vakgebied etc. Draagt zorg voor het doelmatig dagelijks functioneren van de zorg en stelt binnen vastgesteld beleid richtlijnen op. Draagt zorg voor het opstellen van zorgplannen, roosters, werkinstructies en dergelijke en ziet toe op de uitvoering ervan. Draagt zorg voor een goede personeelsplanning, inzet van externe deskundigen en voor vervanging bij ziekte en vakantie. Werft en selecteert nieuwe medewerkers, conform de daarvoor geldende richtlijnen. Voert eigentijdse jaargesprekken met de medewerkers en legt voorstellen over de inschaling, aanstelling, ontslag en dergelijke voor aan de Raad van Toezicht. Draagt zorg voor informatieoverdracht naar de medewerkers en voor gestructureerd overleg binnen de zorg. Behandelt in eerste instantie conflicten en klachten binnen de zorg. Houdt toezicht op de voeding, hygiëne, veiligheid, arbeidsomstandigheden en uitvoering van het ARBO-beleid binnen de zorg. Creëert en handhaaft een klimaat waardoor de identiteit van de organisatie conform de statuten tot uitdrukking wordt gebracht.

4 Voorbereiden en uitvoeren van het zorgbeleid: Bewaakt de uitvoering van het zorgbeleid binnen de zorg op hoofdlijnen. Volgt en signaleert relevante ontwikkelingen en knelpunten op het terrein van de dagelijkse zorg aan de cliënten. Doet voorstellen aan het personeel over aanpassingen van het zorgbeleid. En neemt daarin ook beslissingen. Zorgt mede voor het initiëren, ontwikkelen en voorbereiden van nieuwe activiteiten. Organiseert en leidt besprekingen van het deskundigen- of begeleidingsteam. Draagt zorg voor het opstellen, evalueren en bijstellen van individuele begeleidingsplannen. Draagt zorg voor verslaglegging en dossiervorming. Stemt binnen de zorg vraag en aanbod op elkaar af. Participeert desgevraagd in projectgroepen ten behoeve van de uitwerking van een bepaald (zorg gerelateerd) thema. Voert functioneringsgesprekken met de medewerkers. Functie-eisen: kennis vaardigheden en ervaring: Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van de verstandelijke gehandicaptenzorg. Managementopleiding en ervaring in management vereist, bij voorkeur in een kleinschalig woonproject. Hbo denk- en werkniveau om mede vorm te geven aan het beleid van de stichting. Heeft affiniteit met de doelgroep en is zorgzaam en toegewijd. Beschikt over de vaardigheid en heeft de bereidheid zich hard te maken om een beginnend woonproject uit te laten groeien tot een volwaardige woonvorm. Hoge eisen worden gesteld aan vaardigheden zoals motiveren, conflict hanteren en overbruggen van tegenstellingen bij het aansturen van het team, het begeleiden van veranderingen en het voeren van diverse besprekingen ook met de ouders. Heeft een natuurlijk overwicht maar wel met respect voor de eigenheid van mensen. Weet mensen te binden en heeft teamspirit. Is openhartig en eerlijk om de betrouwbare hoeksteen te zijn van de Zevenhoek. Is in staat bezinning en reflectie op eigen handelen/verkregen inzichten met elkaar te communiceren en evalueren in o.a. een moreel beraad. Heeft een bewuste en betrokken houding t.a.v. het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Ontwikkelingen in de gezondheidszorg kunnen volgen en vertalen naar beleid. Is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

5 Manager bedrijfsvoering met een warm hart voor de zorg Kern van de functie: De manager bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor alle bedrijfsvoering die samenhangt met het wonen, beheer en organisatie van de Stichting. Vormt tezamen met de zorgmanager een duaal leiderschap. Plaats in de organisatie: De manager bedrijfsvoering vormt samen met de zorgmanager het managementteam/directie van de stichting de Zevenhoek. Legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen: Zorgt voor een goede uitvoering, coördinatie en bewaking van alle ondersteunende processen van het wooninitiatief. Neemt zelfstandig beslissingen binnen de kaders van het directiereglement, specifiek op het gebied van de financiën, ICT, en bedrijfsvoering. Is eerstverantwoordelijke voor alle financiële en administratieve zaken. Is eindverantwoordelijk voor de facturering van de zorgovereenkomsten en de huurcontracten. Levert een bijdragen aan het (meerjaren) beleid van de Stichting de Zevenhoek met name in de sfeer van de bedrijfsvoering: financiën, ICT, etc. Vertegenwoordigt de Stichting en onderhoudt externe contacten op financieel en administratief vlak. Ontwikkelt beleid m.b.t. financieringsstromen en mogelijkheden. Is eindverantwoordelijk voor fondsenwerving en het onderhouden van contacten met externe financiers, met ondersteuning van een interne oudercommissie. Coördineert het onderhoud aan en rondom de woning. Doet het contractbeheer zowel met betrekking tot het wonen als de zorg. Heeft indien noodzakelijk ook werkcontact met de zorgmedewerkers en stemt werkzaamheden af met de zorgmanager. Neemt deel aan het periodieke overleg met de Raad van Toezicht. Functie-eisen: kennis, vaardigheden en ervaring: Een Hbo denk- en werkniveau om mede vorm te geven aan het beleid van de Stichting. Ervaring met het dragen van financiële verantwoordelijkheid en een goed inzicht in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. Heeft affiniteit met de doelgroep. Goede communicatieve vaardigheden. Een proactieve en zelfstandige houding en een gezonde dosis doorzettingsvermogen, stressbestendigheid. Lost als lid van het managementteam/directie de vraagstukken binnen de bedrijfsvoering op. Ervaring met leiding geven in een veranderende organisatie. Is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag(vog).

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING PREZZENT Functiebeschrijving Functie Persoonlijk begeleider Organisatie Prezzent Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING Draagt zorg voor de ondersteuning, begeleiding en/of verzorging van cliënten

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Plaats in de organisatie De teamleider zorg en bedrijfsvoering is werkzaam in het zorgcentrum ten behoeve van

Nadere informatie

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel) Functiebeschrijving Algemeen Instelling Sector/dienst/afdeling NNCZ Economische en Administratieve Dienst Functie (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Nederlandse Culturele Sportbond

Nederlandse Culturele Sportbond Bestuursprofielen Type bestuur De NCS heeft een collegiaal bestuur. Alle bestuursleden zijn gelijk verantwoordelijk voor het totale beleid. Binnen het bestuur is er een portefeuilleverdeling, waarbij de

Nadere informatie

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement.

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement. Verpleegkundig Hoofd Zorgeenheid / Manager 10 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plaats in de organisatie/oriëntatie:

Nadere informatie

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan het huidige bestuurslid: Jerre Lubberts via voorzitter@jumpteam.nl

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan het huidige bestuurslid: Jerre Lubberts via voorzitter@jumpteam.nl Voorzitter Binnen het 9-koppige bestuur van Jumpteam is de voorzitter verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding & de aansturing van het bestuur en daarmee voor Jumpteam als vereniging. Taken & verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel en enkele Utrechtse

Nadere informatie

TEAMMANAGER voor de afdelingen PG De Blije Borgh en kleinschalig wonen Sophiastaete 32-36 uur per week

TEAMMANAGER voor de afdelingen PG De Blije Borgh en kleinschalig wonen Sophiastaete 32-36 uur per week Vertrouwd, Liefdevol, Ondernemend, Gastvrij! De Blije Borgh organiseert cliëntgericht en herkenbaar in de buurt haar diensten. Cliëntgericht wil zeggen dat de wens van de cliënt centraal staat en zijn

Nadere informatie

MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID AI Nr. 8586 Bijvoegsel Stcrt. d.d. 13 augustus 1996, nr. 154 ALGEMEEN VERBINDENDVERKLARING VAN BEPALINGEN VAN DE COLLECTIEVE ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR DAGVERBLIJVEN

Nadere informatie

Coördinator Bijna Thuis Huis Best e.o. (11 uur)

Coördinator Bijna Thuis Huis Best e.o. (11 uur) Niemand hoeft in eenzaamheid te sterven Stichting Bijna Thuis Huis Best e.o. opent 30 november a.s. haar deuren in Best. De voorziening is bedoeld voor mensen in de laatste fase van hun leven, die om uiteenlopende

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider A

Functiebeschrijving begeleider A Functiebeschrijving begeleider A 1. Doel van de functie De begeleider A regisseert en coördineert de zorg en begeleiding van de toegewezen cliënten en biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan

Nadere informatie

Profielschets directeur/bestuurder

Profielschets directeur/bestuurder Profielschets directeur/bestuurder Per 01 juni 2018, omvang 1,0 fte. 12 april 2018 Versie 0.3 1. De organisaties Sinds 1 januari 2016 zijn Stichting Welzijn Albrandswaard en Stichting KijkopWelzijn samenwerkingspartners

Nadere informatie

Functiebeschrijving Financieel adviseur

Functiebeschrijving Financieel adviseur Functiebeschrijving Financieel adviseur Organisatie: Locatie: Afdeling: Functie: Stichting Zorg Adullam Centraal bureau Servicecentrum, taakveld Financieel adviseur Organisatievisie: De Financieel adviseur

Nadere informatie

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45 Teamcoach Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee Functie : Teamcoach Onderdeel : primaire zorg FWG-niveau : 45 Positie en rol in de organisatie. De teamcoach draagt hiërarchisch verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Profielschets Managers Het Nieuwe Maranatha. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha

Profielschets Managers Het Nieuwe Maranatha. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha 1. Op weg naar een nieuw Maranatha Op het terrein van Maranatha in Rijssen is een prachtig nieuw zorgcomplex verschenen. Aan de laatste fase van de nieuwbouw wordt nog gewerkt. De oude woontoren is gesloopt

Nadere informatie

Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden

Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden Inleiding De voor de cliënt en zijn omgeving zeer ingrijpende diagnose dementie roept veel vragen op over de ziekte en het verloop hiervan maar ook

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Zorgvisie. TICOhuis. TICOhuis. Auteur: Werkgroep Zorgvisie. Datum: 10 juli Status: definitief. Mathildastraat HC Oosterhout

Zorgvisie. TICOhuis. TICOhuis. Auteur: Werkgroep Zorgvisie. Datum: 10 juli Status: definitief. Mathildastraat HC Oosterhout TICOhuis Mathildastraat 50 4901 HC Oosterhout info@ticohuis.nl www.ticohuis.nl Zorgvisie TICOhuis Auteur: Werkgroep Zorgvisie Datum: 10 juli 2017 Status: definitief 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Uitgangspunten..3

Nadere informatie

directeur medewerkers organisatorische eenheid

directeur medewerkers organisatorische eenheid Bijlage 2 Stichting Haagse Gezondheidscentra Functie : manager Datum : 10 januari 2004 I Doel van de functie Leidinggeven aan de organisatorische eenheid en bevorderen van een resultaatgericht klimaat

Nadere informatie

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Datum voorlopige vaststelling: Organisatorische eenheid: Vastgoed en technisch beheer Datum definitieve

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

DIRECTEUR GGZ NEDERLAND

DIRECTEUR GGZ NEDERLAND DIRECTEUR GGZ NEDERLAND 1 De organisatie. De ggz-sector in Nederland is goed voor een omzet van ruim vijf miljard euro en biedt werk aan ca. 70.000 mensen. GGZ Nederland is de brancheorganisatie die de

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

De functies, taken en functieomschrijvingen binnen de keurmeestervereniging:

De functies, taken en functieomschrijvingen binnen de keurmeestervereniging: De keurmeestervereniging: De functies, taken en functieomschrijvingen binnen de keurmeestervereniging: De functies. 1) Het bestuur van de keurmeestervereniging; o 1a) De voorzitter van de keurmeestervereniging;

Nadere informatie

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Organisatie De Meester Duisterhoutschool is een Openbare school voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. De school

Nadere informatie

Algemeen profiel bestuurskandidaat

Algemeen profiel bestuurskandidaat Algemeen profiel bestuurskandidaat Ieder bestuurslid heeft functiespecifieke taken. Daarnaast vervult hij taken in het algemeen belang van de afdeling of de regio. Elk bestuurslid is in die optiek bijvoorbeeld

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore

Nadere informatie

Functieomschrijving Circulation Practitioner

Functieomschrijving Circulation Practitioner Functieomschrijving Circulation Practitioner Landelijke Vakgroep van Circulation Practitioners Definitie functie specialistisch verpleegkundige IC 1 /CC 2 specialisatie binnen het aandachtsgebied van de

Nadere informatie

Profielschets Locatiemanager Siloah Rijssen Wonen. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha

Profielschets Locatiemanager Siloah Rijssen Wonen. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha 1. Op weg naar een nieuw Maranatha Op het terrein van Maranatha in Rijssen is een prachtig nieuw zorgcomplex verschenen. Aan de laatste fase van de nieuwbouw wordt nog gewerkt. De oude woontoren is gesloopt

Nadere informatie

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een:

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een: Breng jij ons team op sterkte met je ervaring in de psychiatrie? (of: Werk je als professional in de psychiatrie en zou je wel meer met je geloof willen?) Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit)

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) FUNCTIEPROFIEL Functies: Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) 1. ORGANISATIEBESCHRIJVING De Meerwegen scholengroep is een christelijke

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

Leiding ontvangen van: De coördinator Hospice ontvangt leiding van de manager Hospice en legt verantwoording af aan de manager Hospice.

Leiding ontvangen van: De coördinator Hospice ontvangt leiding van de manager Hospice en legt verantwoording af aan de manager Hospice. FUNCTIEBESCHRIJVING Functienaam: Coördinator Hospice ALGEMENE INFORMATIE Naam instelling Stichting Hospice Duin- en Bollenstreek Kern / doel van de functie: Het organiseren en coördineren van de zorg aan

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

BELEIDSPLAN: Visie op zorg;

BELEIDSPLAN: Visie op zorg; Stichting Samen toch apart Arnold van Rodelaan 65 5527 BS Hapert 0497-843196 Email: Info@Samentochapart.nl Website: www.samentochapart.nl KvK Eindhoven: 17203470 Rabobank Reusel: 12.12.05.991 BELEIDSPLAN:

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Functie-informatie Functienaam: Directeur samenwerkingsverband Organisatie: Samenwerkingsverband 28.05 Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Werkterrein: Management

Nadere informatie

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Schoolleider DA De schoolleider legt verantwoording af aan het bestuur. In het managementstatuut zijn (gedetailleerd) de taken en bevoegdheden van de schoolleider

Nadere informatie

1. Profielschets Locatiemanager De Akker

1. Profielschets Locatiemanager De Akker 1. De Akker is een woonvoorziening in Bodegraven, in het groene hart van Holland. Op het terrein staan vier woningen en een dagactiviteitencentrum. De woningen bieden onderdak aan zeven groepen met in

Nadere informatie

Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur Reglement RvC Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2019.01 Vastgesteld door RvC: oktober 2016 Opnieuw vastgesteld: 6 maart 2019 Gezien door de bestuurder: 6 maart 2019 Inhoudsopgave 1. Profielschets

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld R v T

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld R v T Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld R v T Organisatie Januari 2012 nvt 18 Januari 2012 Zelfevaluatie Raad van Toezicht Organisatie/Zelfevaluatie Inhoudsopgave 1. PROCEDURE ZELFEVALUATIE RAAD

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland en Overijssel

Nadere informatie

Zelfevaluatie Raad van Toezicht RvT

Zelfevaluatie Raad van Toezicht RvT werkveld datum Instemming/advies GMR Vaststelling RvT Vastgesteld CvB Organisatie 28-11-2012 n.v.t. 28-11-2012 n.v.t. Zelfevaluatie Raad van Toezicht RvT Inhoudsopgave 1. Procedure zelfevaluatie Raad van

Nadere informatie

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum VACATUREOVERZICHT JULI 2009 Functie Omschrijving Regio / plaats Vacaturenummer Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum Wij zoeken een enthousiaste en innovatieve afdelingsmanager Regionaal Expertise

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht. Stichting de Woonmensen/ KWZA

Profiel Raad van Toezicht. Stichting de Woonmensen/ KWZA Profiel Raad van Toezicht Stichting de Woonmensen/ KWZA KP 14 november 2012 1 Inleiding Uitgangspunt voor de bezetting van de Raad van Toezicht is, dat deze bestaat uit generalisten die gezamenlijk een

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Beleid. Beschrijving trekkersrollen LC en LD. Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Coevorden, Hardenberg e.o. / De Nieuwe Veste

Beleid. Beschrijving trekkersrollen LC en LD. Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Coevorden, Hardenberg e.o. / De Nieuwe Veste 1. Inleiding De koers voor de komende jaren, zoals beschreven in het strategisch beleidsplan 2011-2014 heeft consequenties voor gewenste managementstijl van de school. In de managementvisie 2011-2014 heeft

Nadere informatie

Bestuursreglement ex artikel 14 lid 2 statuten Stichting Klas op Wielen

Bestuursreglement ex artikel 14 lid 2 statuten Stichting Klas op Wielen Bestuursreglement ex artikel 14 lid 2 statuten Stichting Klas op Wielen Vastgesteld te Alkmaar, d.d. 15 juni 2011, gewijzigd d.d. 8 februari 2013 1 Definities Artikel 1 1. De Raad van Toezicht: de Raad

Nadere informatie

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 FUNCTIEDOCUMENT RWS Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 CONTEXT RWS heeft vier afdelingen (Strategie & Beleid, Klant, Vastgoed en Bedrijfsvoering). Deze afdelingen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Leraar LB

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Leraar LB FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Leraar LB Mei 2013 Opdrachtgever Auteur Clara van Sparwoudestraat 1 2612 SP Delft M. van Ommeren P.P.J.G. Janssen Project 5VBBA4431 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Organisatie

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

REGLEMENT DIRECTIE - De directie van de stichting: Stichting SOS-Kinderdorpen Nederland, statutair gevestigd te Amsterdam (hierna: "de stichting");

REGLEMENT DIRECTIE - De directie van de stichting: Stichting SOS-Kinderdorpen Nederland, statutair gevestigd te Amsterdam (hierna: de stichting); REGLEMENT DIRECTIE - De directie van de stichting: Stichting SOS-Kinderdorpen Nederland, statutair gevestigd te Amsterdam (hierna: "de stichting"); in aanmerking genomen het volgende: A) de statutaire

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Opvoeden Functiegroep: Leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a A3a Code: Afdeling: Opvoeden Dienst: Opvoeden Subdienst: Doel van de entiteit Met

Nadere informatie

Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst. 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst

Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst. 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst Profielschets Hoofd Economische en Administratieve Dienst 1. Hoofd Economische en Administratieve Dienst Zorggroep Sirjon is een snel groeiende, landelijk werkende zorggroep. Zorggroep Sirjon werkt met

Nadere informatie

Sectormanager administratie

Sectormanager administratie Sectormanager administratie Doel van de functie Leidinggeven aan de afdeling administratie, het ontwikkelen en implementeren van afdelingsbeleid, fungeren als controller, zodanig dat de afdeling doelmatig

Nadere informatie

Bijlage A, behorende bij artikel 2 lid 1 Besluit personeel veiligheidsregio s

Bijlage A, behorende bij artikel 2 lid 1 Besluit personeel veiligheidsregio s Bijlage A, behorende bij artikel 2 lid 1 Besluit personeel veiligheidsregio s Supplement aa. Functie specialist opleiden en oefenen Functie zoals genoemd in artikel 2 lid 1 sub aa. Besluit personeel veiligheidsregio

Nadere informatie

AFDELING: HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD LOKAAL DIENSTENCENTRUM (LDC) FUNCTIEBENAMING: polyvalente medewerk(st)er dienstencentrum

AFDELING: HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD LOKAAL DIENSTENCENTRUM (LDC) FUNCTIEBENAMING: polyvalente medewerk(st)er dienstencentrum O.C.M.W. LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: HUISHOUDELIJK EN TECHNISCH ONDERHOUD DIENST: LOKAAL DIENSTENCENTRUM (LDC) FUNCTIEBENAMING: polyvalente medewerk(st)er dienstencentrum 1. Plaats in de organisatie

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

Regio Haaglanden Functiebeschrijving Casemanager dementie regio Haaglanden augustus 2012

Regio Haaglanden Functiebeschrijving Casemanager dementie regio Haaglanden augustus 2012 Regio Haaglanden Inleiding De voor de cliënt en zijn omgeving zeer ingrijpende diagnose dementie roept veel vragen op over de ziekte en het verloop hiervan, maar ook over de organisatie van zorg en over

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Locatiemanager januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Locatiemanager Organisatie

Nadere informatie

Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio

Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio Bijlage C behorende bij artikel 2 lid 3 Besluit personeel veiligheidsregio Supplement f. Functie procesmanager multidisciplinair oefenen Functie zoals genoemd in artikel 2 lid 3 sub f Besluit personeel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12 FUNCTIEBESCHRIJVING Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart 2012 Waardering Salarisschaal 12 Context - Organisatorische eenheid: Onderwijscluster -

Nadere informatie

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar De Bibliotheek Raalte ondersteunt burgers bij het leren en kunnen participeren in de samenleving. Zij doet dit door toegang te bieden tot informatieve en culturele bronnen, door mensen te helpen vaardigheden

Nadere informatie

Teammanager administratie

Teammanager administratie Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Teammanager administratie In deze functie geef je deskundig en pro-actief vorm en inhoud aan de financiële administratie en coördineer je de dagelijkse

Nadere informatie

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO Functiebeschrijving schoolcoördinator BO FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Schoolcoördinator PO (met lesgevende taken) Salarisschaal 10 Werkterrein Management -> schoolmanagement - lesgeven Activiteiten Beleids-

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Vakleraar bewegingsonderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Vakleraar bewegingsonderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Vakleraar bewegingsonderwijs Mei 2013 Opdrachtgever Auteur Clara van Sparwoudestraat 1 2612 SP Delft M. van Ommeren P.P.J.G. Janssen Project 5VBBA4431 1 FUNCTIE INFORMATIE

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

Profielschetsen bestuur NPO

Profielschetsen bestuur NPO Profielschetsen bestuur NPO Algemeen Hierna zijn korte profielschetsen beschreven van de verschillende functies binnen het bestuur NPO. Bewust is er gekozen voor een zo compact mogelijke omschrijving.

Nadere informatie

Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang

Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang Functieprofiel en organisatiecontext Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang Versie 8 april 2019 Sollicitatieprocedure Informatie: Eventuele vragen kunnen gesteld worden per mail aan mevrouw

Nadere informatie

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof

Profielschets Locatiemanager d Amandelhof 1. Locatiemanager d Amandelhof Voor d Amandelhof, zoeken we een Locatiemanager (28-36 uur). De locatiemanager heeft een aantal hoofdtaken: 1. Zorgdragen voor de ontwikkeling van de visie op de locatie

Nadere informatie

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte In verband met het vertrek van ons Hoofd P&O zoeken wij met ingang van 1 oktober 2017, of zo snel mogelijk daarna, een Hoofd P&O 0,6 0,8 fte Wij zoeken een deskundige vrouw of man met ervaring in een leidinggevende

Nadere informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week. Impuls is dé Oldenzaalse organisatie voor Welzijn en Peuterspeelzalen. Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, waarbij we ons richten op alle Oldenzalers, van jong tot oud. Met

Nadere informatie

Nebo biedt professionele zorg aan ouderen uit de gereformeerde gezindte.

Nebo biedt professionele zorg aan ouderen uit de gereformeerde gezindte. Profielschets Teamleider Zorg Woonzorgcentrum Nebo 1. Teamleider Nebo Voor Woonzorgcentrum Nebo te Zwijndrecht zoeken we een resultaatgerichte Teamleider Zorg (32-36 uur). De ideale kandidaat is een verbindende

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week Interne en externe oproep Afdeling PO&O Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid én (potentieel) voorzitter Raad van Commissarissen Verbinding agrarische sector en Industriële sector

FUNCTIEPROFIEL. Lid én (potentieel) voorzitter Raad van Commissarissen Verbinding agrarische sector en Industriële sector FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: Aandachtsgebied: Rabobank Emmen Coevorden Lid én (potentieel) voorzitter Raad van Commissarissen Verbinding agrarische sector en Industriële sector 1. ORGANISATIE

Nadere informatie

Voorzitter. PR Technische zaken accommodatie. Samenstelling bestuur MHC Liberty

Voorzitter. PR Technische zaken accommodatie. Samenstelling bestuur MHC Liberty Samenstelling bestuur MHC Liberty MHC Liberty is bezig met een transformatie proces. In 2012 is het plan Liberty 2020 opgesteld en in gang gezet. Een onderdeel daarvan is het herstructureren van de club

Nadere informatie

Profielschets. Afdelingsleider

Profielschets. Afdelingsleider Profielschets Afdelingsleider Effent, Oosterhout 2015 Profielschets Afdelingsleider Effent (1 fte, 0,7 fte leidinggevende en 0,3 fte specifieke onderwijstaken) Voorlopige inschaling: docentenschaal LD

Nadere informatie

competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan

competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan Samenwerken Omgevingsgericht/samenwerken Reflectie en zelfontwikkeling competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan Competentieprofiel stichting Het Driespan, (V)SO

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Intern Begeleider (schaal 9)

Intern Begeleider (schaal 9) Intern Begeleider (schaal 9) 1. Functie-informatie: Functienaam: Intern Begeleider Salarisschaal: schaal 9 Indelingsniveau: 9IVb Werkterrein: Onderwijsproces - Onderwijsbegeleiding Activiteiten: Beleid-

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht Profiel Vanboeijen Twee leden raad van toezicht 1 Vanboeijen Twee leden raad van toezicht Organisatie Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen

Nadere informatie

Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt?

Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt? Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt? Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. Voor onze scholen

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2018

Beleidsplan 2014-2018 Beleidsplan 2014-2018 (versie 20 oktober 2014) INLEIDING Wooninitiatief Plu-S is een stichting waarvan het bestuur wordt gevormd door ouders of de wettelijke vertegenwoordigers van mensen met een beperking.

Nadere informatie

Functieprofiel Clustermanager

Functieprofiel Clustermanager Functieprofiel Clustermanager Doel van de functie: Het geven van leiding aan een cluster vanuit een integrale verantwoordelijkheid, het ontwikkelen en implementeren van beleid en het behalen van de afgesproken

Nadere informatie

Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV

Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) De NKBV kent de volgende doelen zoals vastgelegd in de statuten: het bevorderen van de klim- en bergsport;

Nadere informatie