Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!"

Transcriptie

1 Sage BOB 30 Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing voor kleine ondernemingen De beheer- en boekhoudsoftware die uw uitdagingen ondersteunt en meegroeit met uw ambities BOB 30 Living Your Business

2 BOB 30 Sage BOB 30 Een "straight to the point" oplossing voor boekhouding en facturatie U staat aan het hoofd van een kleine of van een startende onderneming. U heeft vele projecten, en nog veel meer ideeën. Maar op dit moment moet u zich concentreren op de verkoop, de productie en de marketing. En u heeft al helemaal geen tijd voor het aanleren en gebruiken van een ingewikkelde boekhoudsoftware, of een software die te uitgebreid is voor uw huidige behoeften. Daarom hebben we Sage BOB 30 ontwikkeld, DE beheeroplossing voor mono-gebruikers. Alles wat u nu nodig heeft Met bovendien een oplossing voor de toekomst Sage BOB 30 werd ontwikkeld in België dankzij de uitgebreide ervaring van de Sage Group, met het advies en onder het veeleisende oog van externe experts. Een ontwikkeling die steunt op drie belangrijke pijlers: Eenvoud, Zekerheid en Duidelijkheid. Proactive Interface by Sage Sage BOB 30 is een oplossing voor boekhoudbeheer die uniek is in zijn soort. Van A tot Z ontwikkeld voor de specifieke behoeften van kleine ondernemingen, starters en ondernemingen met geringe administratieve behoeften. Sage BOB 30 omvat de meest geavanceerde functionaliteiten die reeds klaar zijn om te evolueren. Samen met u en op uw ritme.

3 Duidelijkheid Eenvoud Kern van het programma Zekerheid Eenvoud: In een muisklik bent u vertrokken Hoewel u verrast zal zijn door de prestaties van Sage BOB 30, zal u zich niet verloren voelen in de interface. Onze doelstelling is eenvoudigweg om u onmiddellijk te laten starten en maximale toegang te bieden tot alle functies. u bent reeds vertrouwd met de web-based interface, u gebruikt deze iedere dag, via een klik op de "rechtermuisknop" krijgt u rechtstreeks een intuïtieve toegang tot de belangrijkste functies, u bent geen specialist? Facturen, aanmaningen en betalingen worden op een eenvoudige wijze ingeboekt, zonder enige kennis van boekhouding, personaliseer gemakkelijk de "look" van uw documenten. Kies uit ons uitgebreide aanbod van offertemodellen, zendnota's en facturen. Zekerheid: Zorgeloos beheer voor uw onderneming In de technische fases, zoals de installatie, maar ook in uw dagelijkse taken, hebben wij gezocht hoe we u beter kunnen helpen en vooral hoe wij aan uw behoeften kunnen voldoen en uw vragen beantwoorden. het programma installeert zichzelf, assistenten begeleiden u stap voor stap, van het aanmaken van de klantenfiches tot het ingeven van de eerste boekingen, een volledige handleiding en vele voorbeelden verzekeren uw zelfopleiding, automatische controles checken de correctheid van uw ingaven. Duidelijkheid: Alle nuttige informatie, hier en nu De ontwerpers van Sage BOB 30 hebben zich vooral geconcentreerd op de middelen om snel de meest relevante gegevens te selecteren en u deze voor te stellen op de meest duidelijke en nuttige manier. Bijvoorbeeld: het omzetcijfer van een klant voor een bepaalde periode wordt onmiddellijk berekend, een overzicht van vorderingen op basis van klantenfacturen is toegankelijk in één klik, talrijke dashboards en sleutelindicatoren om de status van uw activiteiten zo goed mogelijk op te volgen, geautomatiseerde grafieken tonen in één oogopslag de evolutie van uw business.

4 BOB 30 Win tijd en focus op het uitoefenen van uw beroep Administratie: wie beweert dat dit moeilijk en ingewikkeld is? Het verzenden van een factuur en de opvolging ervan, het openen van een klantendossier, het inboeken van facturen van leveranciers, de financiële boekingen. Dit kost u allemaal veel tijd, maar, afgezien van uw wettelijke verplichtingen, hangt het leven van uw onderneming ook af van de kwaliteit van dit dagelijks werk. Daarom vindt u in Sage BOB 30 alle tools en sneltoetsen om uw dagelijkse administratie volgens de regels van de kunst uit te voeren, met een minimum aan tijdsverlies: alle handelingen die regelmatig terugkeren, worden bewaard om te vermijden dat er onnodig opnieuw ingeboekt moet worden (huur, telefoon, ), idem voor de meest gebruikte prijzen en omschrijvingen van artikels, BTW, boekingssaldo en rekeningen met tegenposten worden automatisch berekend, prijsopgaves worden omgezet in facturen zonder bijkomende ingave, voor vervallen facturen worden automatisch aanmaningen aangemaakt en verstuurd, elk document kan omgezet worden in een pdf-bestand en onmiddellijk per verstuurd worden, een factuur terugvinden die overeenkomt met een betaling en de betaling ervan opslaan gebeurt in minder dan drie klikken. Wanneer wettelijke verplichtingen geen verplichtingen meer zijn. Maak optimaal gebruik van alle routinehandelingen van Sage BOB 30 en van het feit dat het speciaal ontwikkeld werd voor de Belgische wetgeving. maak uw aangifte, BTW listings, ed. elektronisch op, maak in één klik de verplichte documenten op, zoals uw grootboeken, balansen, dagboeken, enz, bereken automatisch uw balansen en resultatenrekeningen. "BOB-cash": Laat uw klanten niet op uw kap leven! Een goed beheer van uw openstaande posten van klanten is van essentieel belang voor de gezondheid en de ontwikkeling van uw onderneming. Onze "BOB-cash" module is inbegrepen in de oplossing Sage BOB 30. In enkele stappen is het mogelijk om: een duidelijk overzicht te verkrijgen van de openstaande facturen, de evolutie van een saldo van een klant te bekijken, een aanmaning te versturen via , een overzicht van de historiek van de aanmaningen te verkrijgen. Een transparante en betrouwbare schakel met uw Accountant. Sage BOB 30 categoriseert de informatie zodat deze volledig en rechtstreeks ingelezen kan worden door uw fiduciaire, zonder overbodige heringave. Ook hier bespaart iedereen tijd en uw accountant kan zich concentreren op analyse en raadgeving.

5 Sage BOB 30 Sage BOB 30 in de kern van uw dagelijks beheer

6 BOB 30 Dienstverlening, de sleutel tot efficiëntie, elke dag opnieuw en op lange termijn Sage is leverancier van oplossingen. Betrouwbare oplossingen die samen met u kunnen evolueren. Oplossingen waarop u kan rekenen op ieder ogenblik in het leven van uw onderneming. Daarom is dienstverlening een essentieel onderdeel van de Sage oplossingen: om u te begeleiden en te helpen wanneer dat nodig is. Het Serenium contract: Het engagement van Sage en zijn partners Dit geheel van diensten is standaard inbegrepen in de Sage oplossingen, dus ook in Sage BOB 30: 1. Klantendienst: telefonische ondersteuning toegankelijk tijdens de kantooruren die al uw vragen, of deze nu technisch, commercieel of administratief zijn, zal behandelen of doorgeven. 2. De webondersteuning: ook 7d/7 en 24u/24 beschikbaar, dit hulpcentrum voorbehouden voor onze klanten bevat een schat aan informatie, te beginnen bij duidelijke en uitgebreide antwoorden op faq. 3. Garantie van uw gegevens: no stress: Verkeerde handeling? Disk crash? Ongelegen stroomonderbreking? In geval van verlies van uw gegevens of indien uw bestand beschadigd is, kunnen we u misschien nog helpen. Onze teams verzekeren een eenvoudige en duidelijke verrichting voor het maximaal recupereren van uw gegevens. 5. Tenslotte is er onze informatie uitwisseling: (newsletters, presentaties, enz.), die u, in avantpremière, alle informatie verschaffen die nuttig is voor uw business. Prestaties op afstand: Gratis dienstverlening zonder u te moeten verplaatsen 1. Opstartpakket Indien nodig kunnen we, met uw akkoord, op afstand de controle van uw PC overnemen en een herstelling of een update uitvoeren. Een typisch voorbeeld van deze interessante functie is ons "installatiepakket": Wij installeren Sage BOB 30 op afstand en wij geven u vervolgens een basisopleiding! 2. Opleidingen op afstand: een leraar in uw PC Een Sage instructeur geeft u een persoonlijke opleiding en persoonlijk advies op afstand, rechtstreeks op uw PC. Een praktische en economische manier om de finesses van het gebruik van Sage BOB 30 te ontdekken, zodat u alle functies maximaal kan benutten. 4. Gratis updates: het betreft vanzelfsprekend nieuwe functies van onze software, maar ook alle aanpassingen van wettelijke normen die van kracht worden na de aankoop van uw licentie.

7 Sage BOB 30 Proactive Interface "De Proactive Interface van Sage verlegt grenzen en zorgt voor een evolutie in de opvatting over boekhoudpakketten." Sage heeft in België een revolutionaire interface in het leven geroepen voor zijn oplossingen voor boekhouding en commercieel beheer, namelijk de "Proactive Interface". Die vormt een belangrijke fase in de geschiedenis van beheerpakketten, op gebied van gebruiksvriendelijkheid en productiviteit. Een innovatie die andere software developers binnen enkele jaren zullen doorvoeren, om er de nieuwe norm van te maken, voor alle beheeroplossingen op de markt. Onafhankelijke onderzoeken stelden vast dat in de meeste beheertoepassingen 80% van de functies ongebruikt blijft. Anticiperend hierop introduceerde Sage de Proactive Interface in haar beheertoepassingen, een uniek concept dat leidt tot een veel efficiënter gebruik door middel van contextuele menu s. De Proactive Interface van Sage wordt vandaag erkend als een toonaangevende innovatie in de markt voor bedrijfssoftware. Door de introductie van contextgevoelige dashboards werkt iedere medewerker binnen een gebruikersomgeving die rekening houdt met de context waarin hij zich bevindt: de functies waarvan hij het vaakst gebruik maakt, worden hem in één muisklik en in een logische volgorde aangeboden. Het resultaat van de Proactive Interface is een efficiëntieverbetering van meer dan 50% bij het invoeren en valideren van gegevens, terwijl het actief gebruik van de aanwezige functionaliteiten in de toepassing meer dan verdubbelt. De Proactive Interface is geïntegreerd in alle producten: Sage BOB 30, Sage BOB 50 & Sage BOB 50 Expert. Proactive Interface by Sage En wanneer ik groot ben? Sage BOB 30 is een oplossing voor KMO's die deel uitmaakt van het Sage productengamma. Dit is belangrijk, want de dag waarop uw behoeften evolueren of wanneer u uitbreidt, helpen wij u verder door het aanbieden van een aangepaste oplossing. Zonder helemaal opnieuw te moeten beginnen, zonder alles opnieuw te moeten aanleren, zonder uw gewoontes te moeten veranderen. Bovendien tegen voorkeurtarieven, want wij bevoordelen altijd onze trouwe klanten. Wanneer van Sage BOB 30 overstappen naar Sage BOB 50? Uit ervaring weten we dat de overschakeling naar een meer geavanceerde oplossing, zoals Sage BOB 50, meestal gebeurt voor de volgende redenen: het aantal werknemers neemt toe u heeft meerdere ondernemingen of filialen die u samen moet beheren u wenst uw boekhoudkundige oplossing meer te personaliseren uw behoeften op gebied van commercieel beheer nemen toe (voorraad, promoties, productie, ) U twijfelt tussen Sage BOB 30 en Sage BOB 50? Onze specialisten zijn er om u op een nauwkeurige en ernstige wijze advies te geven. Doe beroep op hen want een advies kost niets en kan u veel tijd en geld besparen! BOB 50

8 Living Your Business Sage is een onderneming die leeft voor haar klanten. Een onderneming die wil beleven wat zij beleven om ze altijd beter te leren kennen en beter te kunnen bijstaan. Een voorbeeld? Ieder product is lokaal ontwikkeld, in functie van de specifieke branche van onze klanten en onder het kritische oog van externe experts, uit elke betrokken sector. Sage werkt samen met gespecialiseerde verdelers, zodat we steeds advies, dienstverlening en nabijheid kunnen garanderen. Sage heeft de kracht van een internationale groep, die uitzonderlijke expertise en vooral uitzonderlijke waarden vermenigvuldigt. Inventiviteit - Eenvoud Aanpasbaarheid Integriteit De Sage groep wereldwijd Sage, opgericht in Groot-Brittannië in 1981, is de onbetwiste leider in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP en CRM voor KMO s. Sage steunt op de ervaring en de kennis van zijn werknemers en een netwerk van gespecialiseerde verdelers ten dienste van 6,1 miljoen klanten. Sage in België en Luxemburg Onze twee Belgische vestigingen tellen 40 medewerkers, waarvan de helft bij het Research & Development team of de technische helpdesk werkt. Sage biedt u langetermijnoplossingen die u bij uw groei zullen begeleiden. Door de jarenlange ervaring werden de boekhoudproducten van Sage verkozen tot de onvoorwaardelijke referentie op de Belgische markt. Een overzicht van het productengamma: Sage BOB 30, Sage BOB 50, Sage BOB 50 Expert, Sage 100, Sage CRM, Sage ACT!, Sage SalesLogix en Sage FiSta. Uw verdeler Proactive Interface by Sage Sage Noordkustlaan 16A 1702 Groot-Bijgaarden Phone +32 (0) Fax +32 (0) Sage sa Rue Natalis Liège Phone +32 (0) Fax +32 (0) Living your business v NL

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage BOB 50 Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid Living

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd Living Your Business Sage CRM Eenvoud

Nadere informatie

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert Handleiding Expert modus INHOUD De Expert modus... 3 1. Boekhoudkundige audit... 4 2. Audit nota s... 9 3. Verwijdering van boekingen... 13 4. Decentralisatie van

Nadere informatie

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50

Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50 Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50 Ontdek de talloze voordelen die deze migratie u onmiddellijk oplevert Upgrade brochure 2012 NL.indd 1 3-10-2012

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Omschrijving... 3 Licentie... 3 Transfer methode... 4 Beveiliging... 5 Dagboeken bestemd voor de ingaven op afstand... 5 Tabellen Derden

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus Tarief Sage BOB 30 Januari 2013 Sage BOB 30 SQL - Beheeroplossing Tarieven KMO/VZW Software (1) Basis B30A10000 Sage BOB 30 Boekhouding Monopost Mono dossier 875 Software - Opties B30A10100 Analytische

Nadere informatie

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus De versie Expert en de Expert modus Expert BO B 5 Sch Living, breathing business Het programma vormt nu reeds 10 jaar de onbetwistbare standaard voor boekhoudsoftware. De constante innovatie in het beleid

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50!

Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50! Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50! En U? En U? En U? Living Your Business Proactive Interface by Sage Eenvoud

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash INHOUD I Inleiding... 3 II Algemene voorstelling... 4 III Beheer van openstaande posten klant... 5 a. Vervaldagbalans klant raadplegen... 5 b. Analyse

Nadere informatie

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Facturen kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt. Klik op Facturatie > Verkoopfacturen In onderstaand scherm ziet u een overzicht van alles. U kunt hier zelf selecties

Nadere informatie

«Praktische gids» Installatie didactische versie

«Praktische gids» Installatie didactische versie 12/09/01 B50/v3.10/F/PG016.01 «Praktische gids» Installatie didactische versie Systeem Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 School Edition 2012-2013 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Win aan competitiviteit

Win aan competitiviteit Win aan competitiviteit Sage CRM Saleslogix is een volledige oplossing ontworpen om uw commerciële, marketing en service teams de mogelijkheid te bieden om de relaties met uw klanten en prospecten te optimaliseren.

Nadere informatie

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be VV-Facturen Inhoudsopgave 1. Introductie... 3 1.1 Twee luiken... 3 1.2 Voordelen... 3 2. Registreren... 4 3. Uw gegevens ingeven... 5 4. Klanten... 6 5. Leveranciers... 7 6. Inkomsten... 8 6.1 Offertes...

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Opleidingen op afstand van Sage

Opleidingen op afstand van Sage Opleidingen op afstand van Sage CATALOGUS JUNI 2011 V.2.0. BOB 50 BOB 50 Inhoud FINANCIELE MODULES Algemene boekhouding Ingavemogelijkheden van boekhoudkundige documenten 3 Verrichtingen begin/einde boekjaar

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Voorstelling LTD3. Infobrochure verpleegkundigen

Voorstelling LTD3. Infobrochure verpleegkundigen Infobrochure verpleegkundigen Voorstelling LTD3 Nationale tariferingdienst medische sector; Meer dan 25 jaar actief; Gelegen in Hasselt; Administratieve verwerking van zorgprestaties; Klanten: - huisartsen

Nadere informatie

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN?

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? 1 WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT? Wettelijke verplichting. De boekhouding van een onderneming wordt

Nadere informatie

Eén enkel product, verschillende oplossingen

Eén enkel product, verschillende oplossingen HET PRODUCT Het beheer van uw activiteit beheersen Integral zal uw bevoorrechte partner worden in het beheer van uw activiteit en uw boekhouding. Haar brede functionele dekking zal u toelaten het geheel

Nadere informatie

Facturatie Hoe maak ik een interne factuur met 8 en 9 rekeningen op? Inleiding

Facturatie Hoe maak ik een interne factuur met 8 en 9 rekeningen op? Inleiding Hoe maak ik een interne factuur met 8 en 9 rekeningen op? Inleiding Interne facturatie wordt vaak gedaan in grotere bedrijven om boekhoudkundig bedragen binnen verschillende afdelingen over te halen. Instellen

Nadere informatie

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017 Derdenbestand Boekhouding & Financiën Bestand Klanten Boekhouding & Financiën Bestand Leveranciers Boekhouding & Financiën Bestand Relaties ondernemingen De verbinding met Google Maps in de derdenfiches

Nadere informatie

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT?

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? INLEIDING De geïmporteerde goederen die langs de douane passeren geven soms aanleiding tot 2 boekingen : de ene boeking heeft betrekking op de aankoop van een

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank Vanaf 7 april 2015 moeten debiteurengegevens in een aangepast bestandsformaat naar Deutsche Bank ABF worden gestuurd. Deze instructie beschrijft

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding DAVE A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY Migratie Cockpit Inleiding De module Migratie zorgt ervoor dat u op een vlotte manier kan overstappen van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting. Dit betekent dat

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info

www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info Aan te passen naar elk ander jaar HOOFDMENU Dit Scherm zie je als de tool wordt geopend. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Aanmaningen Parameters Aanmaningen

Nadere informatie

Aan de slag met Gere-geld

Aan de slag met Gere-geld Aan de slag met Gere-geld Allereerst bedankt voor het kiezen voor de administratieve oplossing van Gere-geld. In principe kunt u direct aan de slag met Gere-geld. Het is echter wel handig om een aantal

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HR SERVICES Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HRonline 5, uw personeelsbeheer verliep nog nooit zo comfohrtabel Zo makkelijk kan uw loonbeheer zijn U bent liever bezig met uw zaak dan

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Asperion

Handleiding SEOshop - Asperion Handleiding SEOshop - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch een

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten Sage BOB 50 Sage BOB 50 Expert Klanten, leveranciers, banken, overheden: een onderneming wordt omgeven door een «boekhoudkundig en financieel ecosysteem» dat niet alleen omvangrijk maar ook complex is.

Nadere informatie

Wegwijs in de software en diensten van EBP

Wegwijs in de software en diensten van EBP 5 goede redenen om uw beheer te informatiseren 2016 U bent er bekwaam voor. Het is efficiënt en u realiseert dagelijks tijdwinst. Het doet verkopen: weerspiegel uw bedrijfsimago in uw documenten. Het is

Nadere informatie

Wegwijs in de software en diensten van EBP

Wegwijs in de software en diensten van EBP 2015 Wegwijs in de software en diensten van EBP www.ebp-software.be De 4 troeven van EBP De aanbevolen onderneming op de markt voor beheersoftware Meer dan 20 000 cliënten gebruiken dagelijks onze software

Nadere informatie

Backup Connect installatie van de Client software

Backup Connect installatie van de Client software Backup Connect installatie van de Client software Connectingpeople Pro, 2012 BackupConnect Installatie handleiding 1/10 Beste klant, Gefeliciteerd met de huur van uw Backup Connect Cloud product! U bent

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

BackupPartner installatie van de Client software.

BackupPartner installatie van de Client software. BackupPartner installatie van de Client software. Cloud Products, 2012 BackupPartner[Installatie handleiding] - Nederlands Page 1 Beste klant, Gefeliciteerd met de huur van uw BackupPartner product! U

Nadere informatie

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Inhoudsopgave 1. Introductie... 2 2. Export uit Billit... 2 3. Import in Expert M/Plus: éénmalig parameters instellen... 3 4. UBL verwerking...

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

CORTEX HANDLEIDING ONLINE BEHEERPLATFORM VOOR DE BESTELLING VAN UW PAPIEREN CHEQUES

CORTEX HANDLEIDING ONLINE BEHEERPLATFORM VOOR DE BESTELLING VAN UW PAPIEREN CHEQUES CORTEX HANDLEIDING ONLINE BEHEERPLATFORM VOOR DE BESTELLING VAN UW PAPIEREN CHEQUES INHOUD 1. WAT IS CORTEX?... 03 2. INLOGGEN... 03 3. BESTELLEN... 04 4. UW BESTELLINGEN OPVOLGEN... 09 5. UW KLANTENREKENING

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant WinBooks Classic: voor de boekhouder/accountant

WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant WinBooks Classic: voor de boekhouder/accountant WinBooks Connect: voor de ondernemer/klant 3 1. Startscherm: opladen van de facturen 4 2. Facturen bewerken, verplaatsen naar een specifieke map, delen of downloaden 6 3. Facturen groeperen of splitsen

Nadere informatie

PGCS & DREU. Handleiding

PGCS & DREU. Handleiding PGCS & DREU Handleiding INDEX RENAULT : DREU --------------------------------------------------------------------------------------------------3 A. PARAMETERS -------------------------------------------------------------------------------------------3

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl Profin Financiële administratie Cervus Automatisering BV Inhoudsopgave Algemeen pagina 3 Boekjaar aanmaken pagina 4 Grootboekrekeningen pagina 6 Dagboeken pagina 7 Dagboeken met een tegenrekening pagina

Nadere informatie

Trimestriële afsluiting

Trimestriële afsluiting Trimestriële afsluiting Woord vooraf. Deze handleiding is gericht aan de afdelingen van de VPW s die onderhevig zijn aan BTW kwartaalaangiften die zelf instaan voor het voeren ven de boekhouding van hun

Nadere informatie

«Praktische gids» BOB-cash

«Praktische gids» BOB-cash 12/05/01 B50/v3.10/F/PG015.01 «Praktische gids» BOB-cash Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg werd besteed

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Stelt voor. Copyright BeWin Solutions SPRL Alle rechten voorbehouden

Stelt voor. Copyright BeWin Solutions SPRL Alle rechten voorbehouden Stelt voor BeWin Solutions ERP Een nieuwe ERP speciaal gemaakt voor het beheer van projecten. CRM Projectmanagement Admin. HR Prospectie Projecten Klanten Schattingen Bestellingen Contacten Uitvoering

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS

Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS Handleiding BOEKHOUDEN BETALINGEN LEVERANCIERS G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Betalingen leveranciers

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Backup Connect installatie van de Client software.

Backup Connect installatie van de Client software. Backup Connect installatie van de Client software. Let s Connect, 2011 Backup Connect [Installatie handleiding] - Nederlands Page 1 Beste klant, gefeliciteert met de huur van uw Backup Connect Cloud product!

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Yuki

Handleiding CCV Shop - Yuki Handleiding CCV Shop - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV Shop automatisch een factuur

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl

Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van PrestaShop naar Factuursturen.nl. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen Sage 100 Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen 100 Living Your Business 100 Sage 100 de standaard voor

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Toetsen kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Beheersoplossing voor fiduciaires

Beheersoplossing voor fiduciaires Beheersoplossing voor fiduciaires www.fid-manager.be SAMENVATTING INTRODUCTIE BEHEERSOPLOSSING VOOR BELGISCHE FIDUCIAIRES Sinds 1986 is A++ Informatique actief als ontwikkelaar van beheerssoftware. Met

Nadere informatie

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN?

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? 1 WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT? Uw commerciële activiteiten vormen

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden Accountnet-Online is een nieuwe manier van boekhouden tegen een vaste lage prijs per maand. Waar en wanneer u maar wilt.

Nadere informatie

Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen.

Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen. OPSTARTEN SERVICOUNT Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen. Een titelrekening is een rekening waarop niet

Nadere informatie

Handleiding WooCommerce - Asperion

Handleiding WooCommerce - Asperion Handleiding WooCommerce - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van WooCommerce naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in WooCommerce automatisch

Nadere informatie

Handleiding WooCommerce - factuursturen.nl

Handleiding WooCommerce - factuursturen.nl Handleiding WooCommerce - factuursturen.nl www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van WooCommerce naar Factuursturen.nl. De koppeling zorgt dat voor bestellingen

Nadere informatie