Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!"

Transcriptie

1 Sage BOB 30 Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing voor kleine ondernemingen De beheer- en boekhoudsoftware die uw uitdagingen ondersteunt en meegroeit met uw ambities BOB 30 Living Your Business

2 BOB 30 Sage BOB 30 Een "straight to the point" oplossing voor boekhouding en facturatie U staat aan het hoofd van een kleine of van een startende onderneming. U heeft vele projecten, en nog veel meer ideeën. Maar op dit moment moet u zich concentreren op de verkoop, de productie en de marketing. En u heeft al helemaal geen tijd voor het aanleren en gebruiken van een ingewikkelde boekhoudsoftware, of een software die te uitgebreid is voor uw huidige behoeften. Daarom hebben we Sage BOB 30 ontwikkeld, DE beheeroplossing voor mono-gebruikers. Alles wat u nu nodig heeft Met bovendien een oplossing voor de toekomst Sage BOB 30 werd ontwikkeld in België dankzij de uitgebreide ervaring van de Sage Group, met het advies en onder het veeleisende oog van externe experts. Een ontwikkeling die steunt op drie belangrijke pijlers: Eenvoud, Zekerheid en Duidelijkheid. Proactive Interface by Sage Sage BOB 30 is een oplossing voor boekhoudbeheer die uniek is in zijn soort. Van A tot Z ontwikkeld voor de specifieke behoeften van kleine ondernemingen, starters en ondernemingen met geringe administratieve behoeften. Sage BOB 30 omvat de meest geavanceerde functionaliteiten die reeds klaar zijn om te evolueren. Samen met u en op uw ritme.

3 Duidelijkheid Eenvoud Kern van het programma Zekerheid Eenvoud: In een muisklik bent u vertrokken Hoewel u verrast zal zijn door de prestaties van Sage BOB 30, zal u zich niet verloren voelen in de interface. Onze doelstelling is eenvoudigweg om u onmiddellijk te laten starten en maximale toegang te bieden tot alle functies. u bent reeds vertrouwd met de web-based interface, u gebruikt deze iedere dag, via een klik op de "rechtermuisknop" krijgt u rechtstreeks een intuïtieve toegang tot de belangrijkste functies, u bent geen specialist? Facturen, aanmaningen en betalingen worden op een eenvoudige wijze ingeboekt, zonder enige kennis van boekhouding, personaliseer gemakkelijk de "look" van uw documenten. Kies uit ons uitgebreide aanbod van offertemodellen, zendnota's en facturen. Zekerheid: Zorgeloos beheer voor uw onderneming In de technische fases, zoals de installatie, maar ook in uw dagelijkse taken, hebben wij gezocht hoe we u beter kunnen helpen en vooral hoe wij aan uw behoeften kunnen voldoen en uw vragen beantwoorden. het programma installeert zichzelf, assistenten begeleiden u stap voor stap, van het aanmaken van de klantenfiches tot het ingeven van de eerste boekingen, een volledige handleiding en vele voorbeelden verzekeren uw zelfopleiding, automatische controles checken de correctheid van uw ingaven. Duidelijkheid: Alle nuttige informatie, hier en nu De ontwerpers van Sage BOB 30 hebben zich vooral geconcentreerd op de middelen om snel de meest relevante gegevens te selecteren en u deze voor te stellen op de meest duidelijke en nuttige manier. Bijvoorbeeld: het omzetcijfer van een klant voor een bepaalde periode wordt onmiddellijk berekend, een overzicht van vorderingen op basis van klantenfacturen is toegankelijk in één klik, talrijke dashboards en sleutelindicatoren om de status van uw activiteiten zo goed mogelijk op te volgen, geautomatiseerde grafieken tonen in één oogopslag de evolutie van uw business.

4 BOB 30 Win tijd en focus op het uitoefenen van uw beroep Administratie: wie beweert dat dit moeilijk en ingewikkeld is? Het verzenden van een factuur en de opvolging ervan, het openen van een klantendossier, het inboeken van facturen van leveranciers, de financiële boekingen. Dit kost u allemaal veel tijd, maar, afgezien van uw wettelijke verplichtingen, hangt het leven van uw onderneming ook af van de kwaliteit van dit dagelijks werk. Daarom vindt u in Sage BOB 30 alle tools en sneltoetsen om uw dagelijkse administratie volgens de regels van de kunst uit te voeren, met een minimum aan tijdsverlies: alle handelingen die regelmatig terugkeren, worden bewaard om te vermijden dat er onnodig opnieuw ingeboekt moet worden (huur, telefoon, ), idem voor de meest gebruikte prijzen en omschrijvingen van artikels, BTW, boekingssaldo en rekeningen met tegenposten worden automatisch berekend, prijsopgaves worden omgezet in facturen zonder bijkomende ingave, voor vervallen facturen worden automatisch aanmaningen aangemaakt en verstuurd, elk document kan omgezet worden in een pdf-bestand en onmiddellijk per verstuurd worden, een factuur terugvinden die overeenkomt met een betaling en de betaling ervan opslaan gebeurt in minder dan drie klikken. Wanneer wettelijke verplichtingen geen verplichtingen meer zijn. Maak optimaal gebruik van alle routinehandelingen van Sage BOB 30 en van het feit dat het speciaal ontwikkeld werd voor de Belgische wetgeving. maak uw aangifte, BTW listings, ed. elektronisch op, maak in één klik de verplichte documenten op, zoals uw grootboeken, balansen, dagboeken, enz, bereken automatisch uw balansen en resultatenrekeningen. "BOB-cash": Laat uw klanten niet op uw kap leven! Een goed beheer van uw openstaande posten van klanten is van essentieel belang voor de gezondheid en de ontwikkeling van uw onderneming. Onze "BOB-cash" module is inbegrepen in de oplossing Sage BOB 30. In enkele stappen is het mogelijk om: een duidelijk overzicht te verkrijgen van de openstaande facturen, de evolutie van een saldo van een klant te bekijken, een aanmaning te versturen via , een overzicht van de historiek van de aanmaningen te verkrijgen. Een transparante en betrouwbare schakel met uw Accountant. Sage BOB 30 categoriseert de informatie zodat deze volledig en rechtstreeks ingelezen kan worden door uw fiduciaire, zonder overbodige heringave. Ook hier bespaart iedereen tijd en uw accountant kan zich concentreren op analyse en raadgeving.

5 Sage BOB 30 Sage BOB 30 in de kern van uw dagelijks beheer

6 BOB 30 Dienstverlening, de sleutel tot efficiëntie, elke dag opnieuw en op lange termijn Sage is leverancier van oplossingen. Betrouwbare oplossingen die samen met u kunnen evolueren. Oplossingen waarop u kan rekenen op ieder ogenblik in het leven van uw onderneming. Daarom is dienstverlening een essentieel onderdeel van de Sage oplossingen: om u te begeleiden en te helpen wanneer dat nodig is. Het Serenium contract: Het engagement van Sage en zijn partners Dit geheel van diensten is standaard inbegrepen in de Sage oplossingen, dus ook in Sage BOB 30: 1. Klantendienst: telefonische ondersteuning toegankelijk tijdens de kantooruren die al uw vragen, of deze nu technisch, commercieel of administratief zijn, zal behandelen of doorgeven. 2. De webondersteuning: ook 7d/7 en 24u/24 beschikbaar, dit hulpcentrum voorbehouden voor onze klanten bevat een schat aan informatie, te beginnen bij duidelijke en uitgebreide antwoorden op faq. 3. Garantie van uw gegevens: no stress: Verkeerde handeling? Disk crash? Ongelegen stroomonderbreking? In geval van verlies van uw gegevens of indien uw bestand beschadigd is, kunnen we u misschien nog helpen. Onze teams verzekeren een eenvoudige en duidelijke verrichting voor het maximaal recupereren van uw gegevens. 5. Tenslotte is er onze informatie uitwisseling: (newsletters, presentaties, enz.), die u, in avantpremière, alle informatie verschaffen die nuttig is voor uw business. Prestaties op afstand: Gratis dienstverlening zonder u te moeten verplaatsen 1. Opstartpakket Indien nodig kunnen we, met uw akkoord, op afstand de controle van uw PC overnemen en een herstelling of een update uitvoeren. Een typisch voorbeeld van deze interessante functie is ons "installatiepakket": Wij installeren Sage BOB 30 op afstand en wij geven u vervolgens een basisopleiding! 2. Opleidingen op afstand: een leraar in uw PC Een Sage instructeur geeft u een persoonlijke opleiding en persoonlijk advies op afstand, rechtstreeks op uw PC. Een praktische en economische manier om de finesses van het gebruik van Sage BOB 30 te ontdekken, zodat u alle functies maximaal kan benutten. 4. Gratis updates: het betreft vanzelfsprekend nieuwe functies van onze software, maar ook alle aanpassingen van wettelijke normen die van kracht worden na de aankoop van uw licentie.

7 Sage BOB 30 Proactive Interface "De Proactive Interface van Sage verlegt grenzen en zorgt voor een evolutie in de opvatting over boekhoudpakketten." Sage heeft in België een revolutionaire interface in het leven geroepen voor zijn oplossingen voor boekhouding en commercieel beheer, namelijk de "Proactive Interface". Die vormt een belangrijke fase in de geschiedenis van beheerpakketten, op gebied van gebruiksvriendelijkheid en productiviteit. Een innovatie die andere software developers binnen enkele jaren zullen doorvoeren, om er de nieuwe norm van te maken, voor alle beheeroplossingen op de markt. Onafhankelijke onderzoeken stelden vast dat in de meeste beheertoepassingen 80% van de functies ongebruikt blijft. Anticiperend hierop introduceerde Sage de Proactive Interface in haar beheertoepassingen, een uniek concept dat leidt tot een veel efficiënter gebruik door middel van contextuele menu s. De Proactive Interface van Sage wordt vandaag erkend als een toonaangevende innovatie in de markt voor bedrijfssoftware. Door de introductie van contextgevoelige dashboards werkt iedere medewerker binnen een gebruikersomgeving die rekening houdt met de context waarin hij zich bevindt: de functies waarvan hij het vaakst gebruik maakt, worden hem in één muisklik en in een logische volgorde aangeboden. Het resultaat van de Proactive Interface is een efficiëntieverbetering van meer dan 50% bij het invoeren en valideren van gegevens, terwijl het actief gebruik van de aanwezige functionaliteiten in de toepassing meer dan verdubbelt. De Proactive Interface is geïntegreerd in alle producten: Sage BOB 30, Sage BOB 50 & Sage BOB 50 Expert. Proactive Interface by Sage En wanneer ik groot ben? Sage BOB 30 is een oplossing voor KMO's die deel uitmaakt van het Sage productengamma. Dit is belangrijk, want de dag waarop uw behoeften evolueren of wanneer u uitbreidt, helpen wij u verder door het aanbieden van een aangepaste oplossing. Zonder helemaal opnieuw te moeten beginnen, zonder alles opnieuw te moeten aanleren, zonder uw gewoontes te moeten veranderen. Bovendien tegen voorkeurtarieven, want wij bevoordelen altijd onze trouwe klanten. Wanneer van Sage BOB 30 overstappen naar Sage BOB 50? Uit ervaring weten we dat de overschakeling naar een meer geavanceerde oplossing, zoals Sage BOB 50, meestal gebeurt voor de volgende redenen: het aantal werknemers neemt toe u heeft meerdere ondernemingen of filialen die u samen moet beheren u wenst uw boekhoudkundige oplossing meer te personaliseren uw behoeften op gebied van commercieel beheer nemen toe (voorraad, promoties, productie, ) U twijfelt tussen Sage BOB 30 en Sage BOB 50? Onze specialisten zijn er om u op een nauwkeurige en ernstige wijze advies te geven. Doe beroep op hen want een advies kost niets en kan u veel tijd en geld besparen! BOB 50

8 Living Your Business Sage is een onderneming die leeft voor haar klanten. Een onderneming die wil beleven wat zij beleven om ze altijd beter te leren kennen en beter te kunnen bijstaan. Een voorbeeld? Ieder product is lokaal ontwikkeld, in functie van de specifieke branche van onze klanten en onder het kritische oog van externe experts, uit elke betrokken sector. Sage werkt samen met gespecialiseerde verdelers, zodat we steeds advies, dienstverlening en nabijheid kunnen garanderen. Sage heeft de kracht van een internationale groep, die uitzonderlijke expertise en vooral uitzonderlijke waarden vermenigvuldigt. Inventiviteit - Eenvoud Aanpasbaarheid Integriteit De Sage groep wereldwijd Sage, opgericht in Groot-Brittannië in 1981, is de onbetwiste leider in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP en CRM voor KMO s. Sage steunt op de ervaring en de kennis van zijn werknemers en een netwerk van gespecialiseerde verdelers ten dienste van 6,1 miljoen klanten. Sage in België en Luxemburg Onze twee Belgische vestigingen tellen 40 medewerkers, waarvan de helft bij het Research & Development team of de technische helpdesk werkt. Sage biedt u langetermijnoplossingen die u bij uw groei zullen begeleiden. Door de jarenlange ervaring werden de boekhoudproducten van Sage verkozen tot de onvoorwaardelijke referentie op de Belgische markt. Een overzicht van het productengamma: Sage BOB 30, Sage BOB 50, Sage BOB 50 Expert, Sage 100, Sage CRM, Sage ACT!, Sage SalesLogix en Sage FiSta. Uw verdeler Proactive Interface by Sage Sage Noordkustlaan 16A 1702 Groot-Bijgaarden Phone +32 (0) Fax +32 (0) Sage sa Rue Natalis Liège Phone +32 (0) Fax +32 (0) Living your business v NL

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage BOB 50 Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid Living

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd Living Your Business Sage CRM Eenvoud

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

Beheers de complexiteit

Beheers de complexiteit Beheers de complexiteit Voor KMO s. Door een KMO. Bij de ontwikkeling van het Dave concept houden we vooral de KMO voor ogen. We streven naar een betaalbare oplossing die kan meegroeien met de evolutie

Nadere informatie

news Hoofdartikel n 4 Hoe vaak hebt u moeten zoeken om de prijs te vinden van een artikel dat u interesseerde? Inhoud Juni 2010

news Hoofdartikel n 4 Hoe vaak hebt u moeten zoeken om de prijs te vinden van een artikel dat u interesseerde? Inhoud Juni 2010 Hoofdartikel Hebt u zich nooit afgevraagd of de witte steentjes die Klein Duimpje achterliet om de weg terug te vinden, wel zo efficiënt waren? Dit is uiteraard een bizarre vraag, maar aangezien de meeste

Nadere informatie

in de toonzaal van Piscaer

in de toonzaal van Piscaer S U C C E S S T H R O U G H VA L U E I N N OVAT I O N S P O T L I G H T Toekomstmuziek in de toonzaal van Piscaer S O L U T I O N S ifacto Integration Framework (IIF) laat Microsoft Dynamics NAV communiceren

Nadere informatie

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SUCCESS THROUGH VALUE INNOVATION SOLUTIONS Distri+, de powertool voor groothandels KEYNOTE Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SPOTLIGHT Optimale resourceplanning bij

Nadere informatie

inzicht ebusiness voor groeibedrijven INTERVIEW 2-3 EACCOUNTING 4 EFINANCIALS 5 EPERFORMANCE 6

inzicht ebusiness voor groeibedrijven INTERVIEW 2-3 EACCOUNTING 4 EFINANCIALS 5 EPERFORMANCE 6 inzicht INTERVIEW 2-3 Jo Sanders, Lena Plas en Yves tiberghien EEN INITIATIEF VAN ERNST & YOUNG IN SAMENWERKING MET DE TIJD EN L ECHO l NOVEMBER 2007 EACCOUNTING 4 Focus op internetboekhouden EFINANCIALS

Nadere informatie

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor 11-12 DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor Beheer Dossierbeheer p.06 Contactbeheer p.09 Elektronisch documentbeheer (EDM) p.12 Time management p.18

Nadere informatie

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009 Inhoud Mercator versie voor fiduciaires, een ware innovatie 1 De efficiëntie van CRM 2 Interview: Philippe Clinet (Night & Day) 3 Tips en advies 3 tot 5 Interview: de heer Voets (fiduciaire Voets) 4 en

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40

Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40 Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40 Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale - B-6040 Jumet Tél: +32 71 25 58 11 - Fax: +32

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

september magazine 2008

september magazine 2008 portimagazine september 2008 Editoriaal Beste makelaar, 3 Voorwoord 4 Even voorstellen Claude Rapoport, Afgevaardigd Bestuurder Pina Vitanza, directeur Marketing en Producten 6 ISS Full Care Een uiterst

Nadere informatie

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Configuratie van de nieuwigheden... 4 3. Basisbestanden... 5 Fiches van derden... 5 Beperkte

Nadere informatie

Showtex gaat internationaal met Microsoft Dynamics NAV en ifacto

Showtex gaat internationaal met Microsoft Dynamics NAV en ifacto SUCCESS THROUGH VALUE INNOVATION SOLUTIONS ifacto Collection Management geeft zuurstof aan uw bedrijf KEYNOTE In de wolken, maar met beide voeten op de grond: cloud computing SPOTLIGHT Showtex gaat internationaal

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

UltiPoint Enterprise Collaboration. Title. Subtitle. Title. Subtitle. p 1/10

UltiPoint Enterprise Collaboration. Title. Subtitle. Title. Subtitle. p 1/10 UltiPoint Enterprise Collaboration Title Subtitle Title Subtitle p 1/10 Inhoudstabel 1. Collaboration... 3 1.1. Context Efficiënter samenwerken en digital transformation... 3 2. UltiPoint Enterprise Collaboration

Nadere informatie

Controle. En ook: M a m u t M a g a z i n e. over uw geld. Klantgerichte ontwikkeling. Mamut One. Inzicht. Reach Your Goals!

Controle. En ook: M a m u t M a g a z i n e. over uw geld. Klantgerichte ontwikkeling. Mamut One. Inzicht. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e Z o m e r 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Controle over uw geld Klantgerichte ontwikkeling

Nadere informatie

Hoe begin ik met Reeleezee?

Hoe begin ik met Reeleezee? Hoe begin ik met Reeleezee? Met deze eenvoudige instructie bent u binnen vijf minuten aan de slag met uw eigen administratie. Zelfs als u niets van boekhouden weet. Boekhouden in Reeleezee lijkt sterk

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Project Van Roey Automation

Project Van Roey Automation Katholieke Hogeschool Kempen Campus Geel Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde 3de jaar Marketing Project Van Roey Automation EDS Giovanni Colin Kristof Cools Roy Diepvens Tinne Oostvogels

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Verlofbeheersysteem. Projectdossier

Verlofbeheersysteem. Projectdossier Navision Verlofbeheersysteem Project aangeboden door Goerlandt Frederik voor het behalen van de graad van Bachelor in de Multimedia en Communicatie Technologie Verlofbeheersysteem Projectdossier Voorwoord

Nadere informatie

WinAuditor bvba, 2002-2005.

WinAuditor bvba, 2002-2005. WinAuditor bvba Giervalkenlaan 10 bus 34, 1170 Brussel Tel.: +32-2-672.55.94, Fax: +32-2-660.59.82 web: http://www.winauditor.com/ e-mail: info@winauditor.com WinAuditor bvba, 2002-2005. Revisie 1.5 (06/2005)

Nadere informatie