Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB"

Transcriptie

1 Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid verenigt, voor dagelijkse performantie.

2 Sage Ontwikkeld voor uw bedrijf en de rentabiliteit ervan. Bedacht voor u. Sage is speciaal ontwikkeld voor KMO s en voor onze Belgisch-Luxemburgse markt. Sage is een uniek platform dat de meest doeltreffende en spitsvondige tools voor boekhouding en commercieel beheer verenigt, voor de KMO s van vandaag. Voor uw bedrijf. Een software oplossing, zowel globaal als moduleerbaar, past zich moeiteloos aan de vereisten van uw bedrijf aan. Afhankelijk van de benadering en de behoeften van uw onderneming, is Sage een oplossing of een start; een verzameling uitermate homogene en complete functionaliteiten, klaar voor gebruik en makkelijk te implementeren, of een volledig parametriseerbaar platform, open voor alle ontwikkelingen op maat. In beide gevallen is Sage klaar om zich zonder moeite aan te passen aan de specifieke eigenschappen van uw activiteit. En om met u mee te groeien. PC World Award Sinds 2005 werd de lijn 'Sage ' jaarlijks beloond met de prijs voor Beste Boekhoudkundige Softwarepakketten, uitgereikt door PC World. Sage Lijn '' Lijn ' ' Sinds 2008

3 Eenvoud Flexibiliteit Kern van het programma Zichtbaarheid Sage omvat zowel boekhoudkundige als financiële en commerciële aspecten, die met dezelfde zorg voor doeltreffendheid en nauwkeurigheid worden behandeld. Deze zijn volledig coherent, dankzij een gemeenschappelijke interface van uitzonderlijke ergonomische kwaliteit. Ontdek het volleidge gamma van modules en functionaliteiten van Sage in het schema, verderop in deze brochure. Eenvoud: Ergonomie ontwikkeld om tijd te winnen bij elke stap. Onvermijdelijk ingewikkelde functies eenvoudig en toegankelijk maken, voor elke taak en voor iedere gebruiker, dat was de ergonomische uitdaging die gerealiseerd werd door Sage. Zichtbaarheid: informatie, statistieken en rapporten zijn toegankelijk in maxium drie muisklikken. De hoofdtaak van beheersoftware is de juiste informatie snel beschikbaar stellen, op de manier die uw bedrijf nodig heeft. Sage heeft hier speciaal aandacht aan gegeven. Gedaan met sub-sub-menu's: alle functies zijn onmiddellijk zichtbaar, hetgeen de intuïtieve ontdekking van de mogelijkheden van de software en het dagelijks gebruik ervan vergemakkelijkt. Een «multivenstersysteem» laat toe om tegelijkertijd in verschillende vensters informatie weer te geven en te bewerken. Maximalisering van de ingaven voor een winst aan productiviteit, dankzij de snelle verwerking van documenten. Snelle ingebruikname en geen lange opleidingen nodig dankzij een zeer intuïtieve interface en assistentie op elk niveau. Webnavigatie, eenvoudig en identiek, overal in het programma. Snel en direct dagelijks gebruik, dankzij algemene contextuele menu s en sneltoetsen. Makkelijk gebruik dankzij gestandaardiseerde modellen passend voor de meeste activitieiten. Winst in tijd en efficiëntie dankzij de filosofie van de «werkomgevingen» die in één enkel scherm alle informatie die u nodig heeft voor een bepaalde taak groepeert. Een geavanceerde zoekfunctie is permanent beschikbaar om snel de nodige informatie te vinden, vanwaar deze ook komt. Een globaal overzicht herneemt het geheel van de handelingen, gecentraliseerd of niet, die betrekking hebben op derden. Deze centralisatie, voorafgaand aan boekingen van derden, maakt het o.a. mogelijk om in real time de financiëlen te behandelen.

4 Flexibiliteit: het zijn uw behoeften en uw verwachtingen die de vorm en de inhoud van Sage bepalen. De functies en het aanpassingsvermogen van de oplossing Sage zullen voldoen aan de essentiële behoeften van het merendeel van KMO's. Waardoor een operationele oplossing gerealiseerd kan worden, tegen een onklopbare prijs. De rapporteringsfuncties, standaard of gepersonaliseerd, maken het mogelijk om in enkele klikken, essentiële gegevens te exporteren, in de vorm van uw keuze, in tabellen of grafieken en deze te exporteren in pdf of excel. De geïntegreerde module -cash voor het beheer van openstaande bedragen, biedt u voortdurend een duidelijk overzicht van de openstaande bedragen klanten of leveranciers. Deze maakt het mogelijk om dadelijk de risico s te evalueren indien nodig, en in één klik een volledig schuldvorderingdossier met bijlagen op te maken. Omdat ieder geval bijzonder is, beschikt Sage over vele parametriseringsmogelijkheden en biedt het een totale owpenheid tot de verbonden ontwikkelingen. De werkomgeving kan gepersonaliseerd worden: sneltoetsen op het klavier, voortgang van de ingave, rapporten, enz. kunnen bepaald worden of opnieuw bepaald worden volgens uw wensen of werkgewoonten. Het is steeds mogelijk specifieke informatie voor uw sector te integreren U kunt nog verder gaan in de personalisatie van uw Sage dankzij onze programmeertaal -script, een eenvoudige tool die u toelaat functies toe te voegen, eigen aan uw activiteit. Met betrekking tot reporting, bieden de Business Views en de Business Reports Designer een scherpe zichtbaarheid waardoor beantwoord wordt aan uw specifieke behoefte voor informatie.

5 Een volledig gamma van modules en functionaliteiten! Sage Maak uw keuze uit een grote reeks bijkomende modules en functies om de versie van Sage te creëren die het meest aan uw behoeften tegemoet komt. Iedere module of bijna iedere module kan gepersonaliseerd worden en afzonderlijk toegepast worden, waardoor Sage een evoluerend platform is, dat steeds aangepast kan worden aan de ontwikkelingen van uw KMO. Facturatie van prestaties Opvolging openstaande posten, klanten en leveranciers Bank Facturatie Link met de bank NBB -cash FiSta Neerlegging van jaarrekeningen IRIS Capture Facturen inscannen Prestatiebeheer Ingeven en voorbereiding van prestatie tot factuur Link Link naar andere programma s Sociaal secretariaat Communicatie met externe applicaties OLE Algemene Boekhouding Direct internet communicatie INTERVAT BELGOTAX Dynamische rapportering in Office Perfecte integratie met algemene boekhouding Analytische boekhouding Controle rekening dankzij boekhoudkundige Audit, fiscaal dossier,... Expert Modus Vaste activa Customization Afschrijvingen van investeringen Taakplanning en -opvolging Dossierbeheer Informatieverstrekkers Volledige personalisatie dankzij -script, Business Views en Business Reports VIES controle BTW-nr Companyweb De taken van uw fiduciaire CONTROLE GEGEVENS- VERWERKING NOTA S RAPPORTERING worden vereenvoudigd door: Customer Edition Expert

6 De universele oplossing voor de drie hoofdlijnen van uw dagelijks beheer 1. Boekhouding en financiën Sage geeft u boekhoudkundige tools die nodig zijn voor een efficiënt en proactief beheer van uw onderneming door u voortdurend een duidelijk overzicht te bieden van uw activiteit. De boekhoudmodule Het domein waar de ervaring en de deskundigheid van Sage, en die van de lijn Sage, het meest beloond wordt en een onbetwiste referentie is op de lokale en internationale markten. Of u nu Accountant bent, of toevallig gebruiker binnen de onderneming, Sage stelt tools tot uw beschikking die steeds aangepast worden. Voor snelle en foutloze ingaven, voor een optimale navigatie binnen de informatie, voor betrouwbare en rechtstreeks bruikbare statistieken, of iedere andere taak. De financiële module Ook hier weer bespaart u kostbare tijd doordat u rechtstreeks toegang heeft tot de informatie en de functies die u nodig heeft, dankzij een interface die opgesplitst wordt in verschillende gevanceerde modules, waaronder vooral: De analytische boekhouding Het beheer van de vaste activa De bankverbindingen (automatisering van de betalingen en inlezen van de rekeninguittreksels -OLE (dynamische links naar Excel om uw eigen reporting aan te maken) -cash: vergemakkelijkt het beheer van openstaande bedragen en inningen van schuldvorderingen. De -cash module Het is onnodig te wijzen op het belang van een goed beheer van uw openstaande bedragen van klanten voor de gezondheid en de ontwikkeling van uw onderneming. Iedere openstaande factuur beïnvloedt het niveau van uw liquiditeiten en ook uw solvabiliteit negatief. Daarom bevat Sage de module -cash die u niet enkel een volledig en nauwkeurig overzicht geeft van uw openstaande bedragen van klanten en leveranciers, maar die het u daarenboven ook mogelijk maakt om dadelijk alle nodige handelingen uit te voeren: aanmaningen via , inningsdossiers, in categorieën onderbrengen van het risico, 2. Commercieel beheer Ook hier bieden de vele mogelijkheden voor het instellen en het parametriseren van Sage de garantie voor een perfecte aanpassing aan uw activiteiten, en aan de toekomstige ontwikkelingen ervan. Zijn geavanceerde ergonomie vergemakkelijkt alle handelingen door het foutenrisico te beperken, zodat iedereen in alle stappen van de verkoopcyclus efficiënter en meer renderend wordt. En uiteindelijk, de snelle aanmaak van algemene en gedetailleerde rapporten, standaard of gepersonaliseerd, is een echte hulp zowel in het dagelijks beheer van uw onderneming als voor uw nauwgezette beslissingen.

7 Sage Uw commercieel beheer in één enkel scherm dankzij het concept "werkomgevingen" Kassabeheer Rechtstreeks gekoppeld aan de module commercieel beheer, werd het beheer van de kassa speciaal ontworpen voor de detailverkoop : Eenvoudige en intuïtieve interface; Compatibiliteit met alle type terminals: aanraakschermen, geldlades, printers van tickets, lezers van barcodes, enz. Optimaliseren van de betalingsmiddelen Een algemeen overzicht van de activiteit. Het geheel van documenten en functies gekoppeld aan de cyclus klant-leverancier: ingeven, raadplegen, opzoeken, sorteren, aanmaken, wijzigen; Optimaliseren van de stromen gebeurt eenvoudig en snel door de volledige integratie in de module boekhouding. Voorraad- en artikelbeheer 3. Productiebeheer (ERP voor KMO's) Het optimaal beheer van uw voorraad is een bron van mogelijke voordelen. Dankzij Sage worden onder andere volgende handelingen eenvoudiger: Het beheer van de aankopen De status van de voorraden Het respecteren van de leveringstermijnen Het bijwerken van de tarieven De aanvulling van de voorraad De inventaris Volledig geïntegreerd in Sage, maakt deze module het mogelijk om een productieprocedure in te richten en te beheren evenals het ERP beheer binnen het bereik van de KMO. Voorbeeld van een procedure : Door een "productievolgorde" op te stellen, reserveert u automatisch de nodige stukken en personeel. Sage maakt alarmen aan volgens het voorraadniveau en de beschikbaarheid van de stukken. Op het einde van de productie, maakt Sage een productierapport op dat u alle informatie zal geven over de beschikbaarheid van het product.

8 Praktische innovatie volgens Sage Exclusieve functies die het verschil maken De kracht van Sage en van het volledige ontwikkelingsteam van Sage is voortdurende innovatie! Maar iedere innovatie moet zin hebben voor onze gebruikers. Pluk de vruchten van onze ervaring en onze kennis, denkende aan alles dat ze u dagelijks zullen opbrengen. Specifieke werkomgevingen Wij hebben voor bijna iedere taak, een eigen werkomgeving aangemaakt. In één enkel scherm werden alle tools, alle overzichten en alle informatie, nodig voor het optimaliseren van een taak, samengebracht en georganiseerd. Geen menu's en submenu's meer, alles is er, in één oogopslag, binnen handbereik. De gebruiker wint vanzelfsprekend aan efficiëntie, maar levert ook betere prestaties met minder opleiding. Bij het openen van zijn werkomgeving ontdekt hij onmiddellijk alle functies. -cash: Laat je klanten niet op je kap leven Deze module van openstaande bedragen van klanten en leveranciers helpt u uw kasmiddelen van zo dichtbij mogelijk te beheren. Wij hebben deze voorzien van geavanceerde functies, die u dagelijks zal waarderen: Een duidelijk overzicht, in grafiek, van de evolutie van de openstaande saldo s. Online raadplegen van de jaarrekeningen vanuit de klantenfiche. Aanmaken van memo-nota s gekoppeld aan de betaling van de leveranciers en overschrijvingen. Historiek van de etalingsherinneringen per klant. Globaal overzicht van de evolutie van de betalingstermijnen. Customization voor uw specifieke behoeften Geavanceerd zoeken Omdat u op ieder moment informatie nodig kan hebben, is de tool geavanceerd opzoeken overal in Sage rechtstreeks beschikbaar. Dankzij talrijke voorgestelde opzoekschema's, wordt bv. een boekhoudkundig stuk op basis van een datum eruithalen, een kinderspel. Tabellen sorteren of kolommen blokkeren gebeurt in enkele klikken en biedt de gebruiker de mogelijkheid om zeer snel de gezochte gegevens terug te vinden. Zoals iedere KMO, zal u op een bepaalde dag een zeer specifieke behoefte hebben. Hetzij een bijzonder functie, een type rapport dat ongebruikelijke statistieken groepeert of een commerciële stroom die enkel u toebehoort.

9 Sage Wij kunnen het onvoorzienbare echter niet voorzien. Daarom hebben we Sage voorzien van personaliseringsmogelijkheden. -script Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u echt kunt programmeren binnen de Sage en waarvan u bijna alle aspecten kunt aanpassen. U vindt talrijke getuigenissen van klanten over bijzondere problemen op onze site, rubriek "getuigenissen". Business Views Met deze exclusieve tool toont Sage aan op welk punt de zichtbaarheid van de informatie een pijler is van de ontwikkeling van Sage. Business Views laat u toe om in enkele kliks gepersonaliseerde rapporten aan te maken door om het even welke gegevens uit het programma te tonen en te combineren. Om precies het overzicht te creëren dat u het meest relevant vindt en nuttig voor uw business. Interne auditnota s Vergeet de Post-its die u plakt in dossiers of op facturen, plaats ze dadelijk in Sage, waar ze niet verloren zullen gaan Externe auditnota's Deze nota s hebben betrekking op uw volgende fiscale aangifte of een controle in de toekomst? Uw externe expert kan ze opmaken, ze verbeteren, en ze bewaren in Sage als documentatie of met het oog op een latere handeling. Sage Expert of Sage Customer Edition: enkel voor uw fiduciaire! Indien uw fiduciaire met Sage Expert werkt, de versie van Sage voor boekhoudprofessionals, kan deze uw gegevens rechtstreeks inlezen en ze bewerken zonder overbodige ingaven. Voor de anderen, hebben we een gratis hulpmiddel ontwikkeld om de gegevens van Sage te raadplegen: Sage Customer Edition. Business Reports Designer Wat de presentatie betreft, zijn we niet vergeten om vooral aandacht te besteden aan het uitzicht van uw rapporten, of deze nu uitgeprint worden of niet. Business Reports Designer maakt het mogelijk om uw rapporten aan te maken, ze in Excel of pdf te exporteren, ze te printen of ze onmiddellijk per te versturen. Een specifiek beheer voor Luxemburg Wij volgen Sage van zeer dichtbij op en passen Sage voordurend aan in functie van de Belgische en Luxemburgse wetgeving. Voor het Groothertogdom, commercialiseren we een versie in het Duits en hebben we specifieke functies ontwikkeld zoals het geavanceerd beheer van de algemene kosten, het opmaken van de BTW bijlage en het inlezen van rekeninguittreksels in het Multiline formaat. Efficiënte links met uw fiduciaire Sage heeft bijzondere links en tools ontwikkeld tussen u en uw fiduciaire om de relatie te optimaliseren.

10 Onze dienstverlening, de sleutel tot efficiëntie, elke dag opnieuw en op lange termijn Sage wil leverancier van oplossingen zijn. Betrouwbare oplossingen die samen met u kunnen evolueren. Oplossingen waarop u kan rekenen op ieder ogenblik van het leven van uw onderneming. Daarom is de dienstverlening een essentieel onderdeel van de Sage oplossingen: om u te begeleiden, te helpen wanneer het nodig is. Prestaties op afstand: dienstverlening zonder verplaatsingskosten Indien nodig kunnen we, met uw akkoord, op afstand de controle over uw PC overnemen, gedurende een herstelling of een update. Een typisch geval van deze interessante functie is ons "installatiepack": wij installeren Sage op afstand en geven u vervolgens een basisopleiding! Het Serenium contract : onze verbintenis ten opzichte van u Dit geheel van diensten in standaard inbegrepen in de Sage oplossingen, dus ook in Sage De dienstverlening aan klanten: telefonische ondersteuning toegankelijk tijdens de kantooruren waar al uw vragen, of deze nu technisch, commercieel of administratief zijn, behandeld of doorgegeven worden. De web ondersteuning: ook 7/7 en 24u/24 beschikbaar, dit hulpcentrum voorbehouden voor onze klanten bevat een schat aan informatie, te beginnen bij duidelijke en uitgebreide antwoorden op faq. Gratis updates: het betreft vanzelfsprekend nieuwe functies van onze software maar ook alle aanpassingen van wettelijke normen die van kracht worden na de aankoop van uw licentie. Opleidingen: een leraar in uw PC Een Sage opleider geeft u zijn gepersonaliseerde opleidingen en gepersonaliseerd advies op afstand, rechtstreeks op uw PC. Een praktische en economische manier om de finesses van het gebruik van Sage te ontdekken, zodat u alle functies maximaal kan benutten Garantie van uw documenten: no stress Verkeerde behandeling? Disck crash? Ongelegen stroomonderbreking? In geval van verlies van gegevens of indien uw bestand beschadigd is, kunnen we u misschien nog helpen. Onze teams verzekeren een eenvoudige en duidelijke verrichting voor het maximaal recupereren van uw gegevens. 4. En uiteindelijk verschaft een regelmatige nieuwsbrief u in avant-première alle informatie die nuttig is voor uw business.

11 Waarom Sage CRM integreren? Sage Sage is echt een globale oplossing, die de volledige verkoopcyclus, en zelfs meer, omvat. Van kassa tot balie, tot het voorraadbeheer via de aankopen, verkopen, kortingen, investeringen, Sage laat daarenboven de weg open naar het beheer van klantenrelaties met een CRM module, bestemd voor het opvolgen van offertes, marketingcampagnes, organisatie en commmunicatie van informatie,... Dankzij deze CRM module heeft u een overzicht van elke vorm van communicatie met uw klanten, hun openstaande vragen en de opvolging van hun lopende projecten.

12 Living Your Business De Sage groep in de wereld Sage, opgericht in Groot-Brittannië in 1981, is de onbetwiste leider in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP en CRM voor KMO s en fiduciaires. Sage steunt op de ervaring en de kennis van zijn 14.0 werknemers en een netwerk van verdelers om: meer dan 5,8 miljoen klanten wereldwijd, waaronder fiduciaires, een eenvoudig beheer te garanderen. oplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan de grootte van ondernemingen in alle sectoren. Sage in België en Luxemburg Met drie bureaus, in Luik, Zaventem en Gent, en meer dan 40 medewerkers, waarvan 20 voor de ontwikkeling en de ondersteuning van de producten, garandeert Sage u de expertise en de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Sage biedt u langetermijnoplossingen die u bij uw groei zullen begeleiden. Onze constante investeringen in Research & Development zijn voor u een zekerheid dat u over producten beschikt die steeds aangepast zijn aan de wettelijke, fiscale en technologische ontwikkelingen. Door de jarenlange ervaring werden de boekhoudproducten van de Lijn 'Sage ' verkozen tot de onvoorwaardelijke referentie op de Belgische markt. Een overzicht van het volledige productgamma: Sage 30, Sage, Sage Expert, Sage 100, Sage CRM, Act! by Sage, Sage SalesLogix en FiSta. Proactive Interface by Sage Uw verdeler Excelsiorlaan Zaventem Phone +32 (2) Fax +32 (2) Xavier Decocklaan St.-Martens-Latem Phone +32 (9) Fax +32 (9) Rue Natalis Liège Phone +32 (4) Fax +32 (4) Living Your Business v fr051009

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid Living

Nadere informatie

Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!

Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! Sage BOB 30 Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing voor kleine ondernemingen De beheer- en boekhoudsoftware die uw uitdagingen ondersteunt

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage BOB 50 Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid

Nadere informatie

Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50!

Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50! Meer dan 70% BOB Software gebruikers werden reeds verleid tot de overstap naar de exclusieve functionaliteiten van Sage BOB 50! En U? En U? En U? Living Your Business Proactive Interface by Sage Eenvoud

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd Living Your Business Sage CRM Eenvoud

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50

Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50 Meer dan 85% van de gebruikers van BOB Software heeft reeds de stap gezet naar Sage BOB 50 Ontdek de talloze voordelen die deze migratie u onmiddellijk oplevert Upgrade brochure 2012 NL.indd 1 3-10-2012

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus Algemeen tarief Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving Sage BOB 50 kmo EIR-/-modus Juni 2015 Sage BOB 50 SQL - Boekhouding en Financiën Tarief kmo - EIR-/-modus Basis Pack Pack +

Nadere informatie

Opleidingen op afstand van Sage

Opleidingen op afstand van Sage Opleidingen op afstand van Sage CATALOGUS JUNI 2011 V.2.0. BOB 50 BOB 50 Inhoud FINANCIELE MODULES Algemene boekhouding Ingavemogelijkheden van boekhoudkundige documenten 3 Verrichtingen begin/einde boekjaar

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Win aan competitiviteit

Win aan competitiviteit Win aan competitiviteit Sage CRM Saleslogix is een volledige oplossing ontworpen om uw commerciële, marketing en service teams de mogelijkheid te bieden om de relaties met uw klanten en prospecten te optimaliseren.

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert Handleiding Expert modus INHOUD De Expert modus... 3 1. Boekhoudkundige audit... 4 2. Audit nota s... 9 3. Verwijdering van boekingen... 13 4. Decentralisatie van

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus De versie Expert en de Expert modus Expert BO B 5 Sch Living, breathing business Het programma vormt nu reeds 10 jaar de onbetwistbare standaard voor boekhoudsoftware. De constante innovatie in het beleid

Nadere informatie

Sage BOB 50. Beheer uw KMO nog efficiënter en verhoog uw rentabiliteit. Sage, slimme software voor beter bedrijfsbeheer

Sage BOB 50. Beheer uw KMO nog efficiënter en verhoog uw rentabiliteit. Sage, slimme software voor beter bedrijfsbeheer Beheer uw KMO nog efficiënter en verhoog uw rentabiliteit, de geïntegreerde oplossing voor commercieel en boekhoudkundig beheer voor KMO s. > Verrassend eenvoudig > Verbluffend efficiënt Sage, slimme software

Nadere informatie

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus Tarief Sage BOB 30 Januari 2013 Sage BOB 30 SQL - Beheeroplossing Tarieven KMO/VZW Software (1) Basis B30A10000 Sage BOB 30 Boekhouding Monopost Mono dossier 875 Software - Opties B30A10100 Analytische

Nadere informatie

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen Sage 100 Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen 100 Living Your Business 100 Sage 100 de standaard voor

Nadere informatie

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten

Sage BOB 50 Financiële Functionaliteiten Sage BOB 50 Sage BOB 50 Expert Klanten, leveranciers, banken, overheden: een onderneming wordt omgeven door een «boekhoudkundig en financieel ecosysteem» dat niet alleen omvangrijk maar ook complex is.

Nadere informatie

Eén enkel product, verschillende oplossingen

Eén enkel product, verschillende oplossingen HET PRODUCT Het beheer van uw activiteit beheersen Integral zal uw bevoorrechte partner worden in het beheer van uw activiteit en uw boekhouding. Haar brede functionele dekking zal u toelaten het geheel

Nadere informatie

Hit-Office Ondernemer. Documentatie. Hit-Office, uw ERP

Hit-Office Ondernemer. Documentatie. Hit-Office, uw ERP Hit-Office Ondernemer Documentatie Hit-Office, uw ERP Offertes, projecten, vanaf nu is het éénvoudiger geworden... Hit-Office is het resultaat van 25 jaar ontwikkeling in ons bouwbedrijf. De redenering

Nadere informatie

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017 Derdenbestand Boekhouding & Financiën Bestand Klanten Boekhouding & Financiën Bestand Leveranciers Boekhouding & Financiën Bestand Relaties ondernemingen De verbinding met Google Maps in de derdenfiches

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : BOB-cash INHOUD I Inleiding... 3 II Algemene voorstelling... 4 III Beheer van openstaande posten klant... 5 a. Vervaldagbalans klant raadplegen... 5 b. Analyse

Nadere informatie

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN?

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? 1 WAAROM U BEST EEN BOEKHOUDSOFTWARE AANSCHAFT? Wettelijke verplichting. De boekhouding van een onderneming wordt

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003

Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Satellietversie Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Omschrijving... 3 Licentie... 3 Transfer methode... 4 Beveiliging... 5 Dagboeken bestemd voor de ingaven op afstand... 5 Tabellen Derden

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Beheersoplossing voor fiduciaires

Beheersoplossing voor fiduciaires Beheersoplossing voor fiduciaires www.fid-manager.be SAMENVATTING INTRODUCTIE BEHEERSOPLOSSING VOOR BELGISCHE FIDUCIAIRES Sinds 1986 is A++ Informatique actief als ontwikkelaar van beheerssoftware. Met

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

ISABEL 6. MULTIBANKING

ISABEL 6. MULTIBANKING ISABEL 6. MULTIBANKING MULTIBANKING SIMPLIFIED BEHEER UW REKENINGEN CENTRAAL EN BESPAAR TIJD EN GELD. BETER INTERNETBANKIEREN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. U werkt met

Nadere informatie

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s

POPSY 3. De echte boekhoudkundige revolutie. Boekhouding en beheer op maat voor KMO s POPSY 3 De echte boekhoudkundige revolutie Boekhouding en beheer op maat voor KMO s Als de nummer 1 in boekhoudsoftware voor Windows in België staat Popsy sinds meer dan 20 jaar ondernemingen en zelfstandigen

Nadere informatie

«Technische gids» Netwerkinstallatie en Terminal Server/Citrix

«Technische gids» Netwerkinstallatie en Terminal Server/Citrix 14/04/01 B50/v4.00/S/TG003.02 «Technische gids» Netwerkinstallatie en Terminal Server/Citrix System Voor gebruik bij de installatie van Sage BOB 50 School Edition 2014 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE BROCHURE BROCHURE Deze brochure heeft tot doel u een beknopt overzicht te geven van de vele mogelijkheden binnen EQUISIS, ons modulair softwarepakket voor boekhouding en

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

www.b-information.be

www.b-information.be www.b-information.be Marketing informatie : marketing performance solutions & data quality solutions : stimuleer uw verkoop en optimaliseer de impact van uw marketingcampagnes en prospectie Marketing performance

Nadere informatie

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE SOCIAAL STRAFRECHT INDIVIDUEEL ARBEIDSRECHT Alternatief loon en fiscaliteit Privéleven en bescherming van persoonsgegevens & tieve arbeidsrelaties HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

De modules ADIX 2 ADIX GROUP N.V.

De modules ADIX 2 ADIX GROUP N.V. De modules ADIX ADIX Algemene boekhouding ADIX Analytische boekhouding ADIX Budgettaire boekhouding ADIX Bankverbinding ADIX Fiscale bijlage PB-VENB ADIX Afschrijvingstabel ADIX Beheer jaarrekeningen ADIX

Nadere informatie

Upgrade 6.11 Febr. 2012

Upgrade 6.11 Febr. 2012 Upgrade 6.11 Febr. 2012 1. De volgorde van de af te drukken schermen wijzigen De volgorde van de af te drukken schermen kan u aanpassen. Dat gebeurt rechtstreeks in de boomstructuur van het scherm Voorbereiding

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Quick Devis. De universele software voor het maken van offertes

Quick Devis. De universele software voor het maken van offertes Quick Devis De universele software voor het maken van offertes Ondernemers Ontdek een software ontworpen om zaken te winnen, dat toelaat van alle types van prijsopgaven te beheren. Prijsberekeningen op

Nadere informatie

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk

Wist je dat -jes. Internetboekhouden Schaap & Van Dijk Wist je dat -jes Internetboekhouden Schaap & Van Dijk September 2011 Schaap & Van Dijk Belastingadviseurs en Accountants Postbus 68 3750 GB BUNSCHOTEN 033 299 69 55 1 Inhoud Wist je dat jes Internetboekhouden

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

INLEIDING... 4 INDELING VAN BOB PERSONALISATIE... 6

INLEIDING... 4 INDELING VAN BOB PERSONALISATIE... 6 Inhoudsopgave INLEIDING... 4 INDELING VAN BOB 50... 4 PERSONALISATIE... 6 Menu- en werkbalken op persoonlijk gebruik afstemmen... 6 Gepersonaliseerde sneltoetsen gebruiken... 8 De grids van de gegevens

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

Factsheet RACS Financial Management system

Factsheet RACS Financial Management system Factsheet RACS Financial Management system Pagina 1 / 10 Inleiding In dit document geven we slechts een overzicht van de functionaliteiten die in de RACS Financial Management module beschikbaar zijn. Iedere

Nadere informatie

Skarabee. Managing your Real Estate Office

Skarabee. Managing your Real Estate Office Skarabee Managing your Real Estate Office Verrassend gebruiksvriendelijk Skarabee munt uit door z n uniek en heel apart design. Geen esthetiek om de esthetiek, maar echt bedoeld om alle taken van de vastgoedmakelaar

Nadere informatie

Waarom een nieuw aanbod?

Waarom een nieuw aanbod? Waarom een nieuw aanbod? CSiD/OffiCom heeft als uitgever van notariële software dertig jaar ervaring in informaticatoepassingen voor notarissen. Dag na dag helpen we om het dagelijkse werk in de kantoren

Nadere informatie

finast Brochure financiële software Grootboek

finast Brochure financiële software Grootboek Brochure De meeste systemen verlangen te veel en te complexe handelingen bij het invoeren en opvragen van de benodigde gegevens. Dat wil zeggen veel tijdverlies. FINAST ontzorgt. FINAST is een pakket wat

Nadere informatie

GEPERSONALISEERDE VELDEN

GEPERSONALISEERDE VELDEN GEPERSONALISEERDE VELDEN Versie 2.5 Maart 2003 INHOUDSTAFEL Algemeen... 3 Praktisch gedeelte... 4 Beschrijving van het scherm:... 4 Toevoegen van een aankruisvakje:... 5 Toevoegen van een veld met het

Nadere informatie

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN?

SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? SAGE WHITEPAPER WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT EN HOE U DEZE MOET KIEZEN? 1 WAAROM U BEST EEN SOFTWARE VOOR COMMERCIEEL BEHEER AANSCHAFT? Uw commerciële activiteiten vormen

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

WinBooks Versie 4 What s New?

WinBooks Versie 4 What s New? WinBooks Versie 4 What s New? 1. Goedkeuring van de facturen vóór betaling... 2 2. Afpunten van de openstaande posten... 8 3. Prints : BTW Formulieren 2007... 10 4. Prints : Dagboeken : overzicht van de

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden.

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Wings uitvoering: STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE licentie SA (1) licentie SA (1)

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

BEST/Rentm in de Cloud

BEST/Rentm in de Cloud BEST/Rentm in de Cloud Productvoorstelling www.cloudsyndic.com A. Dorp 37, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver T. +32 15 75 30 58 F. +32 15 75 21 42 E. info@cloudsyndic.com 1 BEST/Rentm in de Cloud - Flow 2 Algemeen

Nadere informatie

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HR SERVICES Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HRonline 5, uw personeelsbeheer verliep nog nooit zo comfohrtabel Zo makkelijk kan uw loonbeheer zijn U bent liever bezig met uw zaak dan

Nadere informatie

«Praktische gids» BOB-cash

«Praktische gids» BOB-cash 12/05/01 B50/v3.10/F/PG015.01 «Praktische gids» BOB-cash Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg werd besteed

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

BOB 50 School Edition Installaties netwerk en Terminal Server/Citrix

BOB 50 School Edition Installaties netwerk en Terminal Server/Citrix BOB 50 School Edition Installaties netwerk en Terminal Server/Citrix Waarschuwing 2 Algemene informatie 2 De server licentie van BOB 50 SQL 2 Het bestand BOB.INI 2 Het bestand «COMPANY.ADT» 3 Opmerkingen

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Picture Credit Customer Name, City, State/Country. Used with permission. SAP Customer Success Story Services B2Boost B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Bedrijf

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

BESTELBON Virtual Invoice

BESTELBON Virtual Invoice Virtual Invoice Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding EDE Consulting BouwManager 2008 Handleiding Operations Financials EDE Consulting bvba, 21.12.2007 BouwManager 2008.03 BouwManager is een zeer gebruiksvriendelijke software voor de bouw waarmee U Uw activiteiten

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A P R O D U C T B Y A N D R O M E D A U W A D M I N I S T R AT I E W O R D T K I N D E R S P E L Voor wie perseus ADMIN is een softwarepakket dat kleine of middelgrote bedrijven helpt hun dagelijkse administratie

Nadere informatie

Windows programma voor commercieel beheer

Windows programma voor commercieel beheer Windows programma voor commercieel beheer commercieel beheer onder Windows 2000 en XP 4-talig user-beheer zeer uitgebreide database klanten/leveranciers/artikels krachtige lijsten, statistieken verzorgde

Nadere informatie

Business Intelligence www.globalservices.be www.sap-training.be

Business Intelligence www.globalservices.be www.sap-training.be Business Intelligence www.globalservices.be www.sap-training.be Global Services + Business Intelligence = perfect match! Het concept Wenst u ook sneller inzicht in beleidsinformatie, rapportering en cijfers?

Nadere informatie

Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware

Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware Atheneum Alicebourg Koning Albertlaan 58 3620 Lanaken Marktonderzoek 2010 Bedrijfsso ware Studie werd mede mogelijk gemaakt door: Michael Rampelberg James Draak Voorwoord Wij, leerlingen van atheneum Alicebourg

Nadere informatie

«Praktische gids» BTW Brieven

«Praktische gids» BTW Brieven 11/09/01 50E/v2.31/F/PG001.01 «Praktische gids» BTW Brieven Financieel Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 Expert Oplossing Sage BOB 50 Expert 2 Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke

Nadere informatie

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding

De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding De nieuwigheden van BOB Software 3.3 : Algemene en Analytische Boekhouding Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Configuratie van de nieuwigheden... 4 3. Basisbestanden... 5 Fiches van derden... 5 Beperkte

Nadere informatie

Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft

Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft Uw Directe Toegang tot de Informatie die u nodig heeft Met Lombard International Assurance s vernieuwde onlineplatform krijgt u voortaan nog beter toegang tot de gegevens van uw cliënten. elombard is beschikbaar

Nadere informatie

Wegwijs in de software en diensten van EBP

Wegwijs in de software en diensten van EBP 2015 Wegwijs in de software en diensten van EBP www.ebp-software.be De 4 troeven van EBP De aanbevolen onderneming op de markt voor beheersoftware Meer dan 20 000 cliënten gebruiken dagelijks onze software

Nadere informatie

Opstarten van de module Voorraadbeheer

Opstarten van de module Voorraadbeheer Opstarten van de module Voorraadbeheer 1 Welkom in de module Voorraadbeheer van WinBooks on Web De Voorraad module van WinBooks on Web zou ook de Inventaris module kunnen genoemd worden. Deze module is

Nadere informatie

nieuwsbrief Editoriaal Editoriaal 2 Wings Online gebruikers:

nieuwsbrief Editoriaal  Editoriaal 2 Wings Online gebruikers: België - Belgique P.B. - P.P. 2220 Heist-op-den-Berg 1 BC 8229 www.wings.be nieuwsbrief WINGS BEHEERSOFTWARE Jaargang 15: nr. 2 trimestrieel: juni 2017 Editoriaal 1 Editoriaal 2 Wings Online gebruikers:

Nadere informatie

Accountancy CRM. voor prestatiebeheer en facturatie. e-volutie

Accountancy CRM. voor prestatiebeheer en facturatie. e-volutie Accountancy CRM voor prestatiebeheer en facturatie e-volutie Accountancy CRM een software voor: organisatie van de diverse taken medewerkers kunnen zo efficiënt mogelijk werken dienstverlening optimaal

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie