Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB"

Transcriptie

1 Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid verenigt, voor dagelijkse performantie.

2 Sage Ontwikkeld voor uw bedrijf en de rentabiliteit ervan. Bedacht voor u. Sage is speciaal ontwikkeld voor KMO s en voor onze Belgisch-Luxemburgse markt. Sage is een uniek platform dat de meest doeltreffende en spitsvondige tools voor boekhouding en commercieel beheer verenigt, voor de KMO s van vandaag. Voor uw bedrijf. Een software oplossing, zowel globaal als moduleerbaar, past zich moeiteloos aan de vereisten van uw bedrijf aan. Afhankelijk van de benadering en de behoeften van uw onderneming, is Sage een oplossing of een start; een verzameling uitermate homogene en complete functionaliteiten, klaar voor gebruik en makkelijk te implementeren, of een volledig parametriseerbaar platform, open voor alle ontwikkelingen op maat. In beide gevallen is Sage klaar om zich zonder moeite aan te passen aan de specifieke eigenschappen van uw activiteit. En om met u mee te groeien. PC World Award Sinds 2005 werd de lijn 'Sage ' jaarlijks beloond met de prijs voor Beste Boekhoudkundige Softwarepakketten, uitgereikt door PC World. Sage Lijn '' Lijn ' ' Sinds 2008

3 Eenvoud Flexibiliteit Kern van het programma Zichtbaarheid Sage omvat zowel boekhoudkundige als financiële en commerciële aspecten, die met dezelfde zorg voor doeltreffendheid en nauwkeurigheid worden behandeld. Deze zijn volledig coherent, dankzij een gemeenschappelijke interface van uitzonderlijke ergonomische kwaliteit. Ontdek het volleidge gamma van modules en functionaliteiten van Sage in het schema, verderop in deze brochure. Eenvoud: Ergonomie ontwikkeld om tijd te winnen bij elke stap. Onvermijdelijk ingewikkelde functies eenvoudig en toegankelijk maken, voor elke taak en voor iedere gebruiker, dat was de ergonomische uitdaging die gerealiseerd werd door Sage. Zichtbaarheid: informatie, statistieken en rapporten zijn toegankelijk in maxium drie muisklikken. De hoofdtaak van beheersoftware is de juiste informatie snel beschikbaar stellen, op de manier die uw bedrijf nodig heeft. Sage heeft hier speciaal aandacht aan gegeven. Gedaan met sub-sub-menu's: alle functies zijn onmiddellijk zichtbaar, hetgeen de intuïtieve ontdekking van de mogelijkheden van de software en het dagelijks gebruik ervan vergemakkelijkt. Een «multivenstersysteem» laat toe om tegelijkertijd in verschillende vensters informatie weer te geven en te bewerken. Maximalisering van de ingaven voor een winst aan productiviteit, dankzij de snelle verwerking van documenten. Snelle ingebruikname en geen lange opleidingen nodig dankzij een zeer intuïtieve interface en assistentie op elk niveau. Webnavigatie, eenvoudig en identiek, overal in het programma. Snel en direct dagelijks gebruik, dankzij algemene contextuele menu s en sneltoetsen. Makkelijk gebruik dankzij gestandaardiseerde modellen passend voor de meeste activitieiten. Winst in tijd en efficiëntie dankzij de filosofie van de «werkomgevingen» die in één enkel scherm alle informatie die u nodig heeft voor een bepaalde taak groepeert. Een geavanceerde zoekfunctie is permanent beschikbaar om snel de nodige informatie te vinden, vanwaar deze ook komt. Een globaal overzicht herneemt het geheel van de handelingen, gecentraliseerd of niet, die betrekking hebben op derden. Deze centralisatie, voorafgaand aan boekingen van derden, maakt het o.a. mogelijk om in real time de financiëlen te behandelen.

4 Flexibiliteit: het zijn uw behoeften en uw verwachtingen die de vorm en de inhoud van Sage bepalen. De functies en het aanpassingsvermogen van de oplossing Sage zullen voldoen aan de essentiële behoeften van het merendeel van KMO's. Waardoor een operationele oplossing gerealiseerd kan worden, tegen een onklopbare prijs. De rapporteringsfuncties, standaard of gepersonaliseerd, maken het mogelijk om in enkele klikken, essentiële gegevens te exporteren, in de vorm van uw keuze, in tabellen of grafieken en deze te exporteren in pdf of excel. De geïntegreerde module -cash voor het beheer van openstaande bedragen, biedt u voortdurend een duidelijk overzicht van de openstaande bedragen klanten of leveranciers. Deze maakt het mogelijk om dadelijk de risico s te evalueren indien nodig, en in één klik een volledig schuldvorderingdossier met bijlagen op te maken. Omdat ieder geval bijzonder is, beschikt Sage over vele parametriseringsmogelijkheden en biedt het een totale owpenheid tot de verbonden ontwikkelingen. De werkomgeving kan gepersonaliseerd worden: sneltoetsen op het klavier, voortgang van de ingave, rapporten, enz. kunnen bepaald worden of opnieuw bepaald worden volgens uw wensen of werkgewoonten. Het is steeds mogelijk specifieke informatie voor uw sector te integreren U kunt nog verder gaan in de personalisatie van uw Sage dankzij onze programmeertaal -script, een eenvoudige tool die u toelaat functies toe te voegen, eigen aan uw activiteit. Met betrekking tot reporting, bieden de Business Views en de Business Reports Designer een scherpe zichtbaarheid waardoor beantwoord wordt aan uw specifieke behoefte voor informatie.

5 Een volledig gamma van modules en functionaliteiten! Sage Maak uw keuze uit een grote reeks bijkomende modules en functies om de versie van Sage te creëren die het meest aan uw behoeften tegemoet komt. Iedere module of bijna iedere module kan gepersonaliseerd worden en afzonderlijk toegepast worden, waardoor Sage een evoluerend platform is, dat steeds aangepast kan worden aan de ontwikkelingen van uw KMO. Facturatie van prestaties Opvolging openstaande posten, klanten en leveranciers Bank Facturatie Link met de bank NBB -cash FiSta Neerlegging van jaarrekeningen IRIS Capture Facturen inscannen Prestatiebeheer Ingeven en voorbereiding van prestatie tot factuur Link Link naar andere programma s Sociaal secretariaat Communicatie met externe applicaties OLE Algemene Boekhouding Direct internet communicatie INTERVAT BELGOTAX Dynamische rapportering in Office Perfecte integratie met algemene boekhouding Analytische boekhouding Controle rekening dankzij boekhoudkundige Audit, fiscaal dossier,... Expert Modus Vaste activa Customization Afschrijvingen van investeringen Taakplanning en -opvolging Dossierbeheer Informatieverstrekkers Volledige personalisatie dankzij -script, Business Views en Business Reports VIES controle BTW-nr Companyweb De taken van uw fiduciaire CONTROLE GEGEVENS- VERWERKING NOTA S RAPPORTERING worden vereenvoudigd door: Customer Edition Expert

6 De universele oplossing voor de drie hoofdlijnen van uw dagelijks beheer 1. Boekhouding en financiën Sage geeft u boekhoudkundige tools die nodig zijn voor een efficiënt en proactief beheer van uw onderneming door u voortdurend een duidelijk overzicht te bieden van uw activiteit. De boekhoudmodule Het domein waar de ervaring en de deskundigheid van Sage, en die van de lijn Sage, het meest beloond wordt en een onbetwiste referentie is op de lokale en internationale markten. Of u nu Accountant bent, of toevallig gebruiker binnen de onderneming, Sage stelt tools tot uw beschikking die steeds aangepast worden. Voor snelle en foutloze ingaven, voor een optimale navigatie binnen de informatie, voor betrouwbare en rechtstreeks bruikbare statistieken, of iedere andere taak. De financiële module Ook hier weer bespaart u kostbare tijd doordat u rechtstreeks toegang heeft tot de informatie en de functies die u nodig heeft, dankzij een interface die opgesplitst wordt in verschillende gevanceerde modules, waaronder vooral: De analytische boekhouding Het beheer van de vaste activa De bankverbindingen (automatisering van de betalingen en inlezen van de rekeninguittreksels -OLE (dynamische links naar Excel om uw eigen reporting aan te maken) -cash: vergemakkelijkt het beheer van openstaande bedragen en inningen van schuldvorderingen. De -cash module Het is onnodig te wijzen op het belang van een goed beheer van uw openstaande bedragen van klanten voor de gezondheid en de ontwikkeling van uw onderneming. Iedere openstaande factuur beïnvloedt het niveau van uw liquiditeiten en ook uw solvabiliteit negatief. Daarom bevat Sage de module -cash die u niet enkel een volledig en nauwkeurig overzicht geeft van uw openstaande bedragen van klanten en leveranciers, maar die het u daarenboven ook mogelijk maakt om dadelijk alle nodige handelingen uit te voeren: aanmaningen via , inningsdossiers, in categorieën onderbrengen van het risico, 2. Commercieel beheer Ook hier bieden de vele mogelijkheden voor het instellen en het parametriseren van Sage de garantie voor een perfecte aanpassing aan uw activiteiten, en aan de toekomstige ontwikkelingen ervan. Zijn geavanceerde ergonomie vergemakkelijkt alle handelingen door het foutenrisico te beperken, zodat iedereen in alle stappen van de verkoopcyclus efficiënter en meer renderend wordt. En uiteindelijk, de snelle aanmaak van algemene en gedetailleerde rapporten, standaard of gepersonaliseerd, is een echte hulp zowel in het dagelijks beheer van uw onderneming als voor uw nauwgezette beslissingen.

7 Sage Uw commercieel beheer in één enkel scherm dankzij het concept "werkomgevingen" Kassabeheer Rechtstreeks gekoppeld aan de module commercieel beheer, werd het beheer van de kassa speciaal ontworpen voor de detailverkoop : Eenvoudige en intuïtieve interface; Compatibiliteit met alle type terminals: aanraakschermen, geldlades, printers van tickets, lezers van barcodes, enz. Optimaliseren van de betalingsmiddelen Een algemeen overzicht van de activiteit. Het geheel van documenten en functies gekoppeld aan de cyclus klant-leverancier: ingeven, raadplegen, opzoeken, sorteren, aanmaken, wijzigen; Optimaliseren van de stromen gebeurt eenvoudig en snel door de volledige integratie in de module boekhouding. Voorraad- en artikelbeheer 3. Productiebeheer (ERP voor KMO's) Het optimaal beheer van uw voorraad is een bron van mogelijke voordelen. Dankzij Sage worden onder andere volgende handelingen eenvoudiger: Het beheer van de aankopen De status van de voorraden Het respecteren van de leveringstermijnen Het bijwerken van de tarieven De aanvulling van de voorraad De inventaris Volledig geïntegreerd in Sage, maakt deze module het mogelijk om een productieprocedure in te richten en te beheren evenals het ERP beheer binnen het bereik van de KMO. Voorbeeld van een procedure : Door een "productievolgorde" op te stellen, reserveert u automatisch de nodige stukken en personeel. Sage maakt alarmen aan volgens het voorraadniveau en de beschikbaarheid van de stukken. Op het einde van de productie, maakt Sage een productierapport op dat u alle informatie zal geven over de beschikbaarheid van het product.

8 Praktische innovatie volgens Sage Exclusieve functies die het verschil maken De kracht van Sage en van het volledige ontwikkelingsteam van Sage is voortdurende innovatie! Maar iedere innovatie moet zin hebben voor onze gebruikers. Pluk de vruchten van onze ervaring en onze kennis, denkende aan alles dat ze u dagelijks zullen opbrengen. Specifieke werkomgevingen Wij hebben voor bijna iedere taak, een eigen werkomgeving aangemaakt. In één enkel scherm werden alle tools, alle overzichten en alle informatie, nodig voor het optimaliseren van een taak, samengebracht en georganiseerd. Geen menu's en submenu's meer, alles is er, in één oogopslag, binnen handbereik. De gebruiker wint vanzelfsprekend aan efficiëntie, maar levert ook betere prestaties met minder opleiding. Bij het openen van zijn werkomgeving ontdekt hij onmiddellijk alle functies. -cash: Laat je klanten niet op je kap leven Deze module van openstaande bedragen van klanten en leveranciers helpt u uw kasmiddelen van zo dichtbij mogelijk te beheren. Wij hebben deze voorzien van geavanceerde functies, die u dagelijks zal waarderen: Een duidelijk overzicht, in grafiek, van de evolutie van de openstaande saldo s. Online raadplegen van de jaarrekeningen vanuit de klantenfiche. Aanmaken van memo-nota s gekoppeld aan de betaling van de leveranciers en overschrijvingen. Historiek van de etalingsherinneringen per klant. Globaal overzicht van de evolutie van de betalingstermijnen. Customization voor uw specifieke behoeften Geavanceerd zoeken Omdat u op ieder moment informatie nodig kan hebben, is de tool geavanceerd opzoeken overal in Sage rechtstreeks beschikbaar. Dankzij talrijke voorgestelde opzoekschema's, wordt bv. een boekhoudkundig stuk op basis van een datum eruithalen, een kinderspel. Tabellen sorteren of kolommen blokkeren gebeurt in enkele klikken en biedt de gebruiker de mogelijkheid om zeer snel de gezochte gegevens terug te vinden. Zoals iedere KMO, zal u op een bepaalde dag een zeer specifieke behoefte hebben. Hetzij een bijzonder functie, een type rapport dat ongebruikelijke statistieken groepeert of een commerciële stroom die enkel u toebehoort.

9 Sage Wij kunnen het onvoorzienbare echter niet voorzien. Daarom hebben we Sage voorzien van personaliseringsmogelijkheden. -script Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u echt kunt programmeren binnen de Sage en waarvan u bijna alle aspecten kunt aanpassen. U vindt talrijke getuigenissen van klanten over bijzondere problemen op onze site, rubriek "getuigenissen". Business Views Met deze exclusieve tool toont Sage aan op welk punt de zichtbaarheid van de informatie een pijler is van de ontwikkeling van Sage. Business Views laat u toe om in enkele kliks gepersonaliseerde rapporten aan te maken door om het even welke gegevens uit het programma te tonen en te combineren. Om precies het overzicht te creëren dat u het meest relevant vindt en nuttig voor uw business. Interne auditnota s Vergeet de Post-its die u plakt in dossiers of op facturen, plaats ze dadelijk in Sage, waar ze niet verloren zullen gaan Externe auditnota's Deze nota s hebben betrekking op uw volgende fiscale aangifte of een controle in de toekomst? Uw externe expert kan ze opmaken, ze verbeteren, en ze bewaren in Sage als documentatie of met het oog op een latere handeling. Sage Expert of Sage Customer Edition: enkel voor uw fiduciaire! Indien uw fiduciaire met Sage Expert werkt, de versie van Sage voor boekhoudprofessionals, kan deze uw gegevens rechtstreeks inlezen en ze bewerken zonder overbodige ingaven. Voor de anderen, hebben we een gratis hulpmiddel ontwikkeld om de gegevens van Sage te raadplegen: Sage Customer Edition. Business Reports Designer Wat de presentatie betreft, zijn we niet vergeten om vooral aandacht te besteden aan het uitzicht van uw rapporten, of deze nu uitgeprint worden of niet. Business Reports Designer maakt het mogelijk om uw rapporten aan te maken, ze in Excel of pdf te exporteren, ze te printen of ze onmiddellijk per te versturen. Een specifiek beheer voor Luxemburg Wij volgen Sage van zeer dichtbij op en passen Sage voordurend aan in functie van de Belgische en Luxemburgse wetgeving. Voor het Groothertogdom, commercialiseren we een versie in het Duits en hebben we specifieke functies ontwikkeld zoals het geavanceerd beheer van de algemene kosten, het opmaken van de BTW bijlage en het inlezen van rekeninguittreksels in het Multiline formaat. Efficiënte links met uw fiduciaire Sage heeft bijzondere links en tools ontwikkeld tussen u en uw fiduciaire om de relatie te optimaliseren.

10 Onze dienstverlening, de sleutel tot efficiëntie, elke dag opnieuw en op lange termijn Sage wil leverancier van oplossingen zijn. Betrouwbare oplossingen die samen met u kunnen evolueren. Oplossingen waarop u kan rekenen op ieder ogenblik van het leven van uw onderneming. Daarom is de dienstverlening een essentieel onderdeel van de Sage oplossingen: om u te begeleiden, te helpen wanneer het nodig is. Prestaties op afstand: dienstverlening zonder verplaatsingskosten Indien nodig kunnen we, met uw akkoord, op afstand de controle over uw PC overnemen, gedurende een herstelling of een update. Een typisch geval van deze interessante functie is ons "installatiepack": wij installeren Sage op afstand en geven u vervolgens een basisopleiding! Het Serenium contract : onze verbintenis ten opzichte van u Dit geheel van diensten in standaard inbegrepen in de Sage oplossingen, dus ook in Sage De dienstverlening aan klanten: telefonische ondersteuning toegankelijk tijdens de kantooruren waar al uw vragen, of deze nu technisch, commercieel of administratief zijn, behandeld of doorgegeven worden. De web ondersteuning: ook 7/7 en 24u/24 beschikbaar, dit hulpcentrum voorbehouden voor onze klanten bevat een schat aan informatie, te beginnen bij duidelijke en uitgebreide antwoorden op faq. Gratis updates: het betreft vanzelfsprekend nieuwe functies van onze software maar ook alle aanpassingen van wettelijke normen die van kracht worden na de aankoop van uw licentie. Opleidingen: een leraar in uw PC Een Sage opleider geeft u zijn gepersonaliseerde opleidingen en gepersonaliseerd advies op afstand, rechtstreeks op uw PC. Een praktische en economische manier om de finesses van het gebruik van Sage te ontdekken, zodat u alle functies maximaal kan benutten Garantie van uw documenten: no stress Verkeerde behandeling? Disck crash? Ongelegen stroomonderbreking? In geval van verlies van gegevens of indien uw bestand beschadigd is, kunnen we u misschien nog helpen. Onze teams verzekeren een eenvoudige en duidelijke verrichting voor het maximaal recupereren van uw gegevens. 4. En uiteindelijk verschaft een regelmatige nieuwsbrief u in avant-première alle informatie die nuttig is voor uw business.

11 Waarom Sage CRM integreren? Sage Sage is echt een globale oplossing, die de volledige verkoopcyclus, en zelfs meer, omvat. Van kassa tot balie, tot het voorraadbeheer via de aankopen, verkopen, kortingen, investeringen, Sage laat daarenboven de weg open naar het beheer van klantenrelaties met een CRM module, bestemd voor het opvolgen van offertes, marketingcampagnes, organisatie en commmunicatie van informatie,... Dankzij deze CRM module heeft u een overzicht van elke vorm van communicatie met uw klanten, hun openstaande vragen en de opvolging van hun lopende projecten.

12 Living Your Business De Sage groep in de wereld Sage, opgericht in Groot-Brittannië in 1981, is de onbetwiste leider in software development voor boekhouding, commercieel beheer, ERP en CRM voor KMO s en fiduciaires. Sage steunt op de ervaring en de kennis van zijn 14.0 werknemers en een netwerk van verdelers om: meer dan 5,8 miljoen klanten wereldwijd, waaronder fiduciaires, een eenvoudig beheer te garanderen. oplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan de grootte van ondernemingen in alle sectoren. Sage in België en Luxemburg Met drie bureaus, in Luik, Zaventem en Gent, en meer dan 40 medewerkers, waarvan 20 voor de ontwikkeling en de ondersteuning van de producten, garandeert Sage u de expertise en de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Sage biedt u langetermijnoplossingen die u bij uw groei zullen begeleiden. Onze constante investeringen in Research & Development zijn voor u een zekerheid dat u over producten beschikt die steeds aangepast zijn aan de wettelijke, fiscale en technologische ontwikkelingen. Door de jarenlange ervaring werden de boekhoudproducten van de Lijn 'Sage ' verkozen tot de onvoorwaardelijke referentie op de Belgische markt. Een overzicht van het volledige productgamma: Sage 30, Sage, Sage Expert, Sage 100, Sage CRM, Act! by Sage, Sage SalesLogix en FiSta. Proactive Interface by Sage Uw verdeler Excelsiorlaan Zaventem Phone +32 (2) Fax +32 (2) Xavier Decocklaan St.-Martens-Latem Phone +32 (9) Fax +32 (9) Rue Natalis Liège Phone +32 (4) Fax +32 (4) Living Your Business v fr051009

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben!

Sage BOB 30. De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing. kleine ondernemingen. Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! Sage BOB 30 Omdat kleine bedrijven ook grote ambities hebben! De meest eenvoudige en doeltreffende monogebruikeroplossing voor kleine ondernemingen De beheer- en boekhoudsoftware die uw uitdagingen ondersteunt

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid Living

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders

Sage BOB 50 Expert. Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Sage BOB 50 Expert Expertise in het kwadraat! De professionele tool voor Accountants en Erkende boekhouders Geniet van zijn hoge gebruiksvriendelijkheid, ongeëvenaarde ergonomie en grote doeltreffendheid

Nadere informatie

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen Sage 100 Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen 100 Living Your Business 100 Sage 100 de standaard voor

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd Living Your Business Sage CRM Eenvoud

Nadere informatie

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus

De versie BOB 50 Expert en de Expert modus De versie Expert en de Expert modus Expert BO B 5 Sch Living, breathing business Het programma vormt nu reeds 10 jaar de onbetwistbare standaard voor boekhoudsoftware. De constante innovatie in het beleid

Nadere informatie

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor 11-12 DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor Beheer Dossierbeheer p.06 Contactbeheer p.09 Elektronisch documentbeheer (EDM) p.12 Time management p.18

Nadere informatie

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009 Inhoud Mercator versie voor fiduciaires, een ware innovatie 1 De efficiëntie van CRM 2 Interview: Philippe Clinet (Night & Day) 3 Tips en advies 3 tot 5 Interview: de heer Voets (fiduciaire Voets) 4 en

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40

Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40 Systemat n.v. is aanwezig in : Lasne Chaussée de Louvain 435 - B-1380 Lasne Tél: +32 2 352 86 20 - Fax: +32 2 352 83 40 Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale - B-6040 Jumet Tél: +32 71 25 58 11 - Fax: +32

Nadere informatie

WinBooks. Glashelder voor iedereen.

WinBooks. Glashelder voor iedereen. WinBooks. Glashelder voor iedereen. WinBooks accounting 1 WatWinBooks zo exclusief maakt Primeurs, troeven en innoverende functionaliteiten maken van WinBooks een software die op zijn tijd vooruitloopt.

Nadere informatie

TAGOR ORAS Ordas OLS. Gerechtsdeurwaarders. Accounting. Handel & Industrie. Logistieke Dienstverlening

TAGOR ORAS Ordas OLS. Gerechtsdeurwaarders. Accounting. Handel & Industrie. Logistieke Dienstverlening TAGOR ORAS Ordas OLS Gerechtsdeurwaarders Accounting Handel & Industrie Logistieke Dienstverlening Inhoud Kennis van zaken....................................................... 4 De ORGANI-aanpak...................................................

Nadere informatie

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SUCCESS THROUGH VALUE INNOVATION SOLUTIONS Distri+, de powertool voor groothandels KEYNOTE Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SPOTLIGHT Optimale resourceplanning bij

Nadere informatie

Het pakket voor de verzekeringsmakelaar. Versie 7

Het pakket voor de verzekeringsmakelaar. Versie 7 Het pakket voor de verzekeringsmakelaar Versie 7 Inleiding 2 Totale integratie 3 Paperless office 3 Universele berichtgeving 4 Commerciële tool 5 Communicatie 6 AS/2 integratie 7 Geïntegreerde boekhouding

Nadere informatie

Beheers de complexiteit

Beheers de complexiteit Beheers de complexiteit Voor KMO s. Door een KMO. Bij de ontwikkeling van het Dave concept houden we vooral de KMO voor ogen. We streven naar een betaalbare oplossing die kan meegroeien met de evolutie

Nadere informatie

OLS. Logistieke Dienstverlening

OLS. Logistieke Dienstverlening OLS Logistieke Dienstverlening Inhoud Totale Automatisering............................... 4 OLS CSRM............................................ 7 OLS Forwarding......................................

Nadere informatie

OLS. Logistieke Dienstverlening

OLS. Logistieke Dienstverlening OLS Logistieke Dienstverlening Inhoud Totale Automatisering..................................... 4 OLS Forwarding............................................ 7 OLS IMS-WMS.............................................

Nadere informatie

Inhoud. Accounting... 4. ... meer dan boekhouding... 5. Multi... én wijzigbaar... 6. Digitaal Dossier... 7. Aankopen... 8. ... met integratie...

Inhoud. Accounting... 4. ... meer dan boekhouding... 5. Multi... én wijzigbaar... 6. Digitaal Dossier... 7. Aankopen... 8. ... met integratie... ORAS Accounting Inhoud Accounting........................................... 4... meer dan boekhouding........................... 5 Multi... én wijzigbaar................................ 6 Digitaal Dossier......................................

Nadere informatie

CrossRoad. Unlock your business potential. Waardecreatie door invoering van bedrijfssoftware

CrossRoad. Unlock your business potential. Waardecreatie door invoering van bedrijfssoftware CrossRoad Unlock your business potential Waardecreatie door invoering van bedrijfssoftware GMI group bewijst haar competenties in ERP, business intelligence en workflow bij bouwbedrijf Galère Slanke administratie

Nadere informatie

ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+

ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+ SPOTLIGHT ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+ KEYNOTE Neem een voorsprong: bepaal zelf uw toekomst Microsoft Dynamics NAV 2013 SOLUTIONS Linea Verdace wijder verspreid en sneller geleverd

Nadere informatie

Exact Globe Next Het nieuwe managen

Exact Globe Next Het nieuwe managen Exact Globe Next Het nieuwe managen Inhoud 2 Ontwikkeld voor uw uitdagingen 4 Exact Globe Next, het product 6 Grip op uw financiën 10 Track and Trace 14 Planning 18 Uw klanten op de eerste plaats 25 Exact

Nadere informatie

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor TOGA NextGen ADVOCATENSOFTWARE Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor INHOUD WAAROM informatiseren? 3 TOGA advocatensoftware 4 MODULES STANDAARDMODULES 5 Dossierbeheer Documenten

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

portimagazine BRIO4YOU oktober 2014 Klaar voor Twin Peaks II

portimagazine BRIO4YOU oktober 2014 Klaar voor Twin Peaks II portimagazine oktober 2014 BRIO4YOU Klaar voor Twin Peaks II 3 Edito Twin Peaks II 4 Met BRIO4YOU bent u klaar voor de uitdagingen van Twin Peaks II! Twin Peaks II & BRIO4YOU 4 Informatieplicht: slechts

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie