SNELSTARTGIDS ONTDEK ONZE ONLINE BANK SCHERM PER SCHERM. De bank voor een wereld in verandering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SNELSTARTGIDS ONTDEK ONZE ONLINE BANK SCHERM PER SCHERM. De bank voor een wereld in verandering"

Transcriptie

1 EASY BANKING WEB. SNELSTARTGIDS ONTDEK ONZE ONLINE BANK SCHERM PER SCHERM De bank voor een wereld in verandering

2 ZO MAKKELIJK IS ONLINE BANKIEREN Met Easy Banking Web regelt u uw bankzaken veilig en rustig bij u thuis op uw pc, laptop of tablet. Wanneer het u best past en zonder u te moeten verplaatsen. IEDEREEN KAN HET Om het even of u een beginnend of ervaren internetgebruiker bent, u krijgt Easy Banking Web gegarandeerd snel in de vingers. Onze adviseurs helpen u graag. Vraag gerust meer uitleg en een stap-voor-stap demo in uw kantoor. U BANKIERT WAAR, WANNEER EN ZOALS U WILT Hulp nodig tijdens het bankieren? Bel ons op WAT HEBT U NODIG OM TE STARTEN? Een debetkaart op uw naam. Dus géén kredietkaart of prepaidkaart, maar een gewone bankkaart met Maestro en Bancontact/MisterCash. U moet de kaart wel al minstens één keer gebruikt hebben aan een geldautomaat of in een winkel. Een Online banking contract en een kaartlezer. Die vraagt u eenvoudig aan in uw kantoor, op onze website of via

3 4 AANMELDEN IN EASY BANKING WEB 6 AANMELDEN MET KAARTLEZER 8 AANMELDEN MET ITSME 0 UW INKOMSTEN EN UITGAVEN BEKIJKEN UW REKENINGUITTREKSELS BEKIJKEN 4 EEN OVERSCHRIJVING DOEN 8 UW UITTREKSELS ONLINE ONTVANGEN FACTUREN BETALEN MET ZOOMIT 4 UW INSTELLINGEN WIJZIGEN 6 PRODUCTEN AANVRAGEN 0 THUIS BANKIEREN, VEILIG BANKIEREN inhoud

4 4 5

5 5 5 AANMELDEN IN EASY BANKING WEB 4 Ga naar internet (bv. Internet Explorer, Mozilla of Google Chrome). Ga naar bnpparibasfortis.be en klik rechts bovenaan op. Vul uw kaartnummer en uw klantnummer in. U vindt beide op uw bankkaart. Tip: vink de optie Dit profiel onthouden aan. Zo hoeft u de nummers de volgende keer niet opnieuw in te geven. Is dat wel veilig, vraagt u zich af? Ja, want bij de volgende stap wordt streng gecontroleerd of het wel degelijk u is die zich aanmeldt. 5 Klik op volgende. Bewijzen wie u bent In het volgende scherm kiest u hoe u zich wilt aanmelden: hetzij met uw bankkaart en kaartlezer; hetzij met de app itsme op uw smartphone. Meer daarover leest u op de volgende pagina s.

6 4

7 7 7 AANMELDEN MET KAARTLEZER Dankzij deze veilige aanmeldmethode krijgt alleen ú toegang tot uw bank gegevens met de unieke combinatie van uw bankkaart, uw geheime pincode en de code die uw kaartlezer aanmaakt. Schuif uw bankkaart in de kaart lezer en druk op de knop M. Op het schermpje verschijnt Challenge?. Op uw computerscherm ziet u een code van 8 cijfers. Dat is de Challenge. Toets die in op uw kaartlezer en druk op de knop OK. 4 Toets vervolgens de pincode van uw bankkaart in op uw kaartlezer en druk opnieuw op de knop OK. Op uw kaartlezer verschijnt nu een code van 8 cijfers: de e-handtekening. Voer die in op uw computer en klik op Aanmelden.

8

9 9 9 AANMELDEN MET ITSME Geen kaartlezer bij de hand? Met de gratis app itsme meldt u zich veilig en eenvoudig aan in Easy Banking Web met uw smartphone. De unieke combinatie van uw smartphone, uw simkaart en uw zelfgekozen itsme -code bewijst dat u het bent. Voor uw bankzaken en meer Met itsme hebt u ook toegang tot overheidssites zoals Tax-on-Web en MyPension. In de toekomst zult u met uw itsme -code toegang krijgen tot meer en meer webwinkels en websites van andere partners. Meer weten over itsme? De app downloaden? Ga naar bnpparibasfortis.be/itsme. De diensten van itsme worden geleverd door Belgian Mobile ID (Sinter-Goedeleplein 5, 000 Brussel - BTW BE BE ) en aangeboden door BNP Paribas Fortis (BMID-partner), onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

10

11 UW INKOMSTEN EN UITGAVEN BEKIJKEN Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Recente verrichtingen Wat is er van mijn rekening af gegaan? Wat is erbij gekomen? Klik eenvoudig op de rekening die u wilt controleren en u krijgt een overzicht van alle recente inkomsten en uitgaven. Manuele verrichtingen In het Premium Pack zitten per rekening per jaar twaalf manuele verrichtingen gratis inbegrepen. In Easy Banking Web vindt u snel hoeveel verrichtingen u dit jaar al laten uitvoeren hebt door een medewerker van de bank: 4 Kies de rekening waarvan u de manuele verrichtingen wilt bekijken. Klik op het menu-icoontje die rekening. Klik in het menu op Details. rechts naast Onderaan in het scherm Details vindt u informatie over de manuele verrichtingen op die rekening.

12

13 UW REKENINGUITTREKSELS BEKIJKEN Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Klik op het menu-icoontje rechts naast de rekening waarvan u de uittreksels wilt bekijken. 4 U kunt nu het document online bekijken. Eventueel kunt u het ook opslaan op uw computer, maar weet dat wij al uw uittreksels sowieso minstens tien jaar lang veilig in Easy Banking bewaren voor u. Klik in het menu op Uittreksels. U krijgt nu een overzicht van uw uittreksels per jaar. De meest recente ziet u meteen bovenaan. Klik op het icoontje links van het rekeninguittreksel dat u wilt bekijken.

14

15 5 EEN OVERSCHRIJVING DOEN (/) Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Manier Klik op het menu-icoontje rechts naast de rekening vanwaar u wilt overschrijven. Klik in het menu op Overschrijving. U krijgt nu een digitaal overschrijvingsformulier te zien. Manier U opent het overschrijvingsformulier ook snel via Nieuwe overschrijving in de kolom Quick links (snelkoppelingen) rechts op uw scherm. Goed om te weten In Easy Banking Web kunt u jaar in, jaar uit gratis en onbeperkt al uw overschrijvingen uitvoeren. Zo vermijdt u kosten voor manuele verrichtingen (zie p. ).

16 4 5

17 7 EEN OVERSCHRIJVING DOEN (/) 4 Van: Kies de rekening vanwaar u wilt overschrijven. Bedrag: Vul het bedrag in. Naar: Klik op het veld Een rekening selecteren of invullen. U krijgt nu een overzicht van uw eigen rekeningen en van uw bewaarde begunstigden. Klik op de rekening waarnaar u wilt overschrijven. Om snel een begunstigde te vinden, typt u (een deel van) de naam in het zoekveld naast het icoontje. U kunt ook een nieuwe begunstigde toevoegen via het icoontje bovenaan. 5 Uitvoeringsdatum: Als u de overschrijving meteen wilt laten uitvoeren, hoeft u hier niets te doen. Wilt u ze pas later laten uitvoeren, klik dan op het kalender icoontje en selecteer een datum. Mededeling: Klik op het veld Een mededeling toevoegen. U kunt kiezen tussen een vrije mededeling of een gestructureerde mededeling. Klik nu op Volgende, kijk nog even na of alles klopt en bevestig de overschrijving. Klaar!

18

19 9 UW UITTREKSELS ONLINE ONTVANGEN (/) Uw rekeninguittreksels ontvangen via Easy Banking Web is niet alleen beter voor het milieu, u vindt ze ook altijd snel terug én u bespaart verzendingskosten. Klasseren in mapjes hoeft ook al niet meer. Wij bewaren ze immers veilig online voor u. Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Klik op Instellingen in het menu rechts bovenaan in het scherm. Klik op de link Uittreksels op de vijfde regel. U komt dan terecht op het scherm Mijn voorkeuren voor rekeninguittreksels. Klik op de groene knop Uw voorkeur wijzigen rechts op uw scherm. U komt dan op het scherm Wijzigen van uw voorkeuren voor rekeninguittreksels terecht.

20

21 UW UITTREKSELS ONLINE ONTVANGEN (/) 4 Via: Vink Easy Banking aan. Frequentie: Duid aan hoe vaak u uw uittreksels in Easy Banking Web wilt ontvangen. Klik op de groene knop Volgende. Bevestig uw keuze met een e-handtekening, die u aanmaakt met uw bankkaart en uw kaartlezer.

22

23 FACTUREN BETALEN MET ZOOMIT Zoomit is een gratis dienst waarmee u digitale facturen rechtstreeks in Easy Banking Web ontvangt en in één klik kunt betalen. Ook andere documenten, zoals uw belasting afrekening, uw loonfiches en de uitgavenstaat van uw kredietkaart, kunt u via Zoomit ontvangen. Dat bespaart u bergen papierwerk. Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Klik in de menubalk op Dagelijks bankieren. Klik in de kolom Betalen op Zoomit. 4 In het Zoomit-scherm ziet u luiken: Documenten: alle documenten die voor u beschikbaar zijn om te betalen (rekeningen en facturen) of te raadplegen (loonfiches, uitgavenstaat ) Verzenders: u beslist zelf welke organisaties u documenten via Zoomit mogen aanbieden. Klik in het luik Documenten op de factuur die u wilt betalen. Er verschijnt een overschrijvingsformulier, waarin het bedrag, het rekeningnummer en de mededeling automatisch al voor u ingevuld zijn. Gewoon even nakijken, klikken op Volgende en hop betaald!

24 4 5

25 5 UW VOORKEUREN WIJZIGEN In Easy Banking hebt u heel wat mogelijkheden om onze dienstverlening aan te passen aan uw voorkeuren en behoeften. Een paar voorbeelden Meld u aan in Easy Banking Web en klik op Instellingen rechts bovenin het scherm. Contactgegevens: Verhuisd? Nieuw adres of telefoonnummer? Laat het ons eenvoudig weten. Privacy - Direct marketing: Hier geeft u aan of en hoe u tips en informatie van ons wilt ontvangen over interessante producten, nieuwigheden, wedstrijden 4 5 Beleggersprofiel: Welke beleggingen passen bij mij?. Aan de hand van een vragenlijst ontdekt u welk type belegger u bent. Easy Banking Phone: Uw geheime code voor Easy Banking Phone vergeten? Hier kiest u veilig en snel een nieuwe code. Mijn kinderen: Hier kunt u uw minderjarige kinderen de toestemming geven om zelf online te bankieren. Uiteraard onder uw toeziend oog.

26

27 7 EEN KREDIETKAART AANVRAGEN Ook om een kredietkaart aan te vragen*, hoeft u de deur niet uit. Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. Klik in de menubalk op Dagelijks bankieren en daarna, in de kolom Beheren, op Mijn kaarten. Klik op Een kaart toevoegen en selecteer Een kredietkaart toevoegen. U komt nu op de productpagina Kredietkaarten terecht. Kies in de vergelijkende tabel de kredietkaart die bij u past en klik onderaan op de groene knop Bestellen Scroll op de volgende pagina naar beneden tot u de groene knop Online aanvragen kunt aanklikken. Vul het aanvraagformulier volledig in en vink aan dat u de algemene voorwaarden aanvaardt. Bevestig uw aanvraag met een e-handtekening, die u aanmaakt met uw bankkaart en uw kaartlezer. * Aanvragen zijn onder voorbehoud van aanvaarding.

28 4

29 9 EEN EASY SAVE-SPAARABONNEMENT STARTEN Kleingeld sparen? Het kan ook online! Telkens u betaalt met uw bankkaart of een overschrijving doet, rondt Easy Save het bedrag af naar de euro erboven. Het verschil wordt elke dag automatisch op uw spaarrekening gestort. Meld u aan in Easy Banking Web. U krijgt het startscherm Alle rekeningen te zien. 4 5 Klik in de menubalk op Dagelijks bankieren en daarna, in de kolom Beheren, op Mijn rekeningen. Klik op de spaarrekening waarop uw de Easy Save-bedragen wilt laten storten. Klik op de tab Easy Save. Selecteer Beginnen met Easy Save. Bevestig met de groene knop Easy Save toevoegen.

30 THUIS BANKIEREN, VEILIG BANKIEREN Met Easy Banking Web regelt u uw bankzaken in alle veiligheid. Daar doen wij alvast alles aan. En ook u speelt daarin een belangrijke rol. Straffe beveiligingstechnologieën We investeren in de meest ge avanceerde technologieën om u de beste bescherming te garanderen. Al uw verrichtingen verlopen via een beveiligde internetverbinding. Dat kunt u zien aan het hangslotje en de https - met de s van secure - in ons webadres. Scherpe toegangscontrole Alleen ú krijgt toegang tot uw bankgegevens met de unieke combinatie van uw bankkaart, uw geheime pincode en de code die uw kaartlezer aanmaakt. Of - als u zich aanmeldt met de app itsme - de combinatie van uw smartphone, simkaart en geheime itsme -code. Na drie foute pogingen wordt de toegang geblokkeerd. Houd uw geheime codes geheim Spring even voorzichtig om met uw inloggegevens als met de code van uw bankkluis of inbraakalarm. Geef nooit uw pincode, paswoord of de codes van uw kaart aan iemand door. Onthoud ook dat wij als bank u nooit om die gegevens zullen vragen. Noch per telefoon, noch per .

31 EN WAT DACHT U VAN MOBIEL BANKIEREN? Heel wat mogelijkheden van Easy Banking Web vindt u ook terug in onze aanvullende mobiele dienst Easy Banking App. Met Easy Banking App kunt u altijd snel tussendoor even uw saldo checken, een overschrijving doen of uw beleggingen raadplegen op uw smartphone of tablet. Waar u ook bent: in de trein, op café, op reis overal waar u internet hebt. Download onze gratis app Ga naar de appstore, die standaard op uw toestel staat: Play Store voor Android-smartphone en -tablet App Store voor iphone en ipad Typ Easy Banking in het zoekveld en tik op Download/Installeren.

32 VRAGEN OVER EASY BANKING WEB? BEL ONS SURF NAAR bnpparibasfortis.be/web V.U.: E. Jacqueroux, BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg, B 000 Brussel - BTW BE RPR Brussel PIN 96 I I 0/09 De bank voor een wereld in verandering

De praktische gids voor uw online bank Fintro Easy Banking App en Web

De praktische gids voor uw online bank Fintro Easy Banking App en Web De praktische gids voor uw online bank Fintro Easy Banking App en Web Raadpleeg uw rekeningen, voer overschrijvingen uit, beheer uw leningen of beleggingen enz. Met Fintro Easy Banking regelt u uw bankzaken

Nadere informatie

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE

RECORD BANK RECORD BANK MOBILE RECORD BANK RECORD BANK MOBILE 1 1. INLEIDING Hebt u een iphone of ipad, een Android smartphone of tablet? Dan bankiert u waar u maar wilt, met de Record Bank Mobile app. Superhandig en volledig gratis!

Nadere informatie

PC banking. Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

PC banking. Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. PC banking Internetbankieren in alle eenvoud. Altijd en overal. FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Fintro, de bank die altijd beschikbaar is De voordelen van PC banking Met PC banking beheert u uw tegoeden

Nadere informatie

PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN

PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN PC banking Mijn eerste verbinding DAGELIJKS BANKIEREN Intro Inhoud Intro 3 Uw eerste verbinding 4 PC banking in enkele stappen 6 Uw tegoeden beheren met PC banking 9 De helpfunctie altijd beschikbaar 12

Nadere informatie

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme

Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Toegang tot mijnwgk zonder kaartlezer itsme Wat is het? itsme is een app die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of transacties te bevestigen. Overal

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.3. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Wij zijn uw bank. Inhoud 2 1 Aanmelden

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud...1 Wat is Record@Home?...2 Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken?...3 Gebruik van de kaartlezer...4 Gebruik van de digipass...5 Gebruik van de elektronische

Nadere informatie

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0

De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 De Mobile Banking-oplossing van ING Versie 3.0 Gebruiksaanwijzing Nederlandse versie Inhoudsopgave 1. Inleiding tot... 3 2. Welke toestellen worden ondersteund?... 4 3. Hoe installeert u?... 5 4. Hoe maakt

Nadere informatie

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Mobiel bankieren met ING U gaat aan de slag met onze Mobiel Bankieren App. We helpen u om stapsgewijs

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren

Handleiding Mobiel Bankieren Handleiding Mobiel Bankieren Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.4. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Uw bank dichtbij. 2 Inhoud 1 Aanmelden 4 2

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud Wat is Record@Home? Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken? Gebruik van de kaartlezer Gebruik van de digipass Gebruik van de elektronische identiteitskaart Wat

Nadere informatie

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen!

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Uw rekeningen online beheren? Da s heel wat meer dan alleen uw saldo controleren! U weet hoe dat gaat: u staat s morgens op, van het een

Nadere informatie

VOELEN EXPATS ZICH METEEN THUIS.

VOELEN EXPATS ZICH METEEN THUIS. IN EEN WERELD IN VERANDERING, VOELEN EXPATS ZICH METEEN THUIS. VOEL JE THUIS IN BELGIË bnpparibasfortis.be/expatinbelgium De bank voor een wereld in verandering Welkom in België Komt u in België werken

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Handleiding voor spraaksynthese

Handleiding voor spraaksynthese Digipass Comfort Voice Handleiding voor spraaksynthese Download deze handleiding op: www.fortis.be/info/pcb/documentatie 2006 Fortis Bank nv BNP Paribas Fortis is de handelsnaam van Fortis Bank nv, Warandeberg

Nadere informatie

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Inhoudsopgave 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 TABLET... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE...

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Professionelen. e-rubriek notaris

Professionelen. e-rubriek notaris Professionelen e-rubriek notaris Al uw rubriekrekeningen in een muisklik In het kader van uw beroepsactiviteit moet u geregeld rubriekrekeningen openen en afsluiten. Voortaan is dit alles online en in

Nadere informatie

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass

Veilig bankieren met Online Banking en MyBank. Snelle handleiding van de digipass Veilig bankieren met Online Banking en MyBank Snelle handleiding van de digipass Inhoud Waarvoor dient uw digipass? 3 Uw digipass gebruiksklaar maken 4 Inloggen met uw digipass op Online Banking 6 Uw transacties

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN HET TOESTEL

BESCHRIJVING VAN HET TOESTEL KAARTLEZER COMFORT VOICE HANDLEIDING VOOR SPRAAKSYNTHESE De kaartlezer Comfort Voice combineert extra grote toetsen en LCD-scherm met stemondersteuning. Met de kaartlezer Comfort Voice kunt u in Easy Banking

Nadere informatie

e-derden advocaat PROFESSIONELEN

e-derden advocaat PROFESSIONELEN e-derden advocaat PROFESSIONELEN Al uw derdenrekeningen Startpagina PC banking. Meldt u aan in PC banking Pro en ga naar de pagina "Uw rekeningen en kaarten". Op die pagina ziet u enkel uw eigen rekeningen

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u.

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. PROFESSIONELEN Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. Kom langs in het kantoor (op afspraak ma-vrij tot 19 u.; za 9-12 u.) Bel ons op tel. 02 433 41 01 (ma-vrij 7-22 u.; za

Nadere informatie

PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. PC Banking PRO FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Meer tijd voor uw professionele activiteiten Met PC banking Pro van Fintro voert u uw bankverrichtingen uit zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Waar

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Lees de beslissing van het OCMW over je hulpvraag in de ebox

Lees de beslissing van het OCMW over je hulpvraag in de ebox Lees de beslissing van het OCMW over je hulpvraag in de ebox Lees de beslissing van het OCMW over je hulpvraag in de ebox De ebox is een beveiligde elektronische brievenbus. Alleen jij kan erin kijken.

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren ( )

Handleiding Internet Bankieren ( ) Handleiding Internet Bankieren 2.00.71.35 (13-07-2015) Algemeen 2 Met Internet Bankieren van RegioBank regelt u gemakkelijk en snel uw geldzaken. Internet Bankieren is beveiligd. Alleen u heeft toegang

Nadere informatie

Dit document is opgesteld door het Rupelbibteam.

Dit document is opgesteld door het Rupelbibteam. Dit is een begeleidend document voor cursisten bij de workshop INTERNETBANKIEREN Dit document is opgesteld door het Rupelbibteam. Zoals de naam al doet vermoeden betreft internetbankieren het digitaal

Nadere informatie

Kaartlezer Comfort Voice

Kaartlezer Comfort Voice Kaartlezer Comfort Voice HANDLEIDING VOOR SPRAAKSYNTHESE (IN GROOTLETTERDRUK) De kaartlezer Comfort Voice combineert extra grote toetsen en LCD-scherm met stemondersteuning. Met de kaartlezer Comfort Voice

Nadere informatie

MOBILE BANKING. Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking

MOBILE BANKING. Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking MOBILE BANKING Uw bankverrichtingen uitvoeren met BL Mobile Banking BL Mobile Banking Voortaan kunt u uw rekeningen beheren via uw smartphone met de applicatie BL Mobile Banking. BL Mobile Banking is een

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

De Bancontact-app? Zo geïnstalleerd!

De Bancontact-app? Zo geïnstalleerd! De Bancontact-app? Zo geïnstalleerd! Bent u klant bij één van de 0 deelnemende banken? * Perfect. U kunt de app nu downloaden. * ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL

PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL PRIORITY BANKING PERSOONLIJK ADVIES MAAKT HET VERSCHIL Met Priority Banking krijgt u toegang tot tal van diensten en voordelen die uw vermogen optimaliseren en uw leven gemakkelijker maken. Onze Priority

Nadere informatie

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016

Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 Opgeslagen HZ wachtwoord(en) verwijderen Versie 1.0 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-5-2016 INHOUDSOPGAVE 1.0 GOOGLE CHROME 2 1.1 Computer 2 1.2 Android device 2 1.3 iphone of ipad 2 2.0

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING

AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING AAN DE SLAG MET UiTPAS IN JOUW VERENIGING 1. UiTID: jouw persoonlijke account voor UiT & UiTPAS! Om aan de slag te gaan met UiTPAS, maak je eerst een UiTID aan. Dat is een account die je kan gebruiken

Nadere informatie

Klaar! De Bancontact-app? Zo geïnstalleerd! bancontact.com. Bent u klant bij één van de 19 deelnemende banken?* Perfect. U kunt de app nu downloaden.

Klaar! De Bancontact-app? Zo geïnstalleerd! bancontact.com. Bent u klant bij één van de 19 deelnemende banken?* Perfect. U kunt de app nu downloaden. De -app? Zo geïnstalleerd! Bent u klant bij één van de 19 deelnemende banken?* Perfect. U kunt de app nu downloaden. 1 2 Open de -app en voer uw naam in. Deze naam zal gebruikt worden bij al uw transacties.

Nadere informatie

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP

MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP MOBILE BANKING HANDLEIDING VOOR DE BL MOBILE BANKING-APP In deze gids vindt u alles wat u moet weten voor een optimaal gebruik van de BL Mobile Banking-app, waarmee u dag en nacht toegang hebt tot uw

Nadere informatie

IS WERKEN IN HET BUITENLAND MAKKELIJKER DAN OOIT.

IS WERKEN IN HET BUITENLAND MAKKELIJKER DAN OOIT. IN EEN WERELD IN VERANDERING, IS WERKEN IN HET BUITENLAND MAKKELIJKER DAN OOIT. EXPATS, MAAK HET U GEMAKKELIJK IN BELGIE. bnpparibasfortis.be/expatinbelgium De bank voor een wereld in verandering Welkom

Nadere informatie

Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders

Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders 1 Smartschool Vita et Pax-College: handleiding voor ouders Te volgen procedure bij de eerste aanmelding op Smartschool. Ga naar: https://vitaetpax.smartschool.be Bij eerste aanmelding: Druk op Wachtwoord

Nadere informatie

MEMO DELTAWEB. Welkom bij het nieuwe deltaweb! Beste cliënt,

MEMO DELTAWEB. Welkom bij het nieuwe deltaweb! Beste cliënt, MEMO DELTAWEB Welkom bij het nieuwe deltaweb! Beste cliënt, De nieuwe versie is het resultaat van een evolutie, geen revolutie. Al uw gegevens en vertrouwde functionaliteiten bleven immers behouden. De

Nadere informatie

HANDLEIDIN G. Easy Banking App gebruiken

HANDLEIDIN G. Easy Banking App gebruiken HANDLEIDIN G Easy Banking App gebruiken met VoiceOver WOORD VOORAF Deze handleiding geeft uitleg bij het gebruik van Easy Banking App op een iphone met behulp van het schermuitleesprogramma VoiceOver van

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

EASY BANKING BUSINESS. De bank voor een wereld in verandering

EASY BANKING BUSINESS. De bank voor een wereld in verandering EASY BANKING BUSINESSINSTALLATIE OP WINDOWS EASY BANKING BUSINESS De bank voor een wereld in verandering 5 STAPPENPLAN 6 STAP 1: KIJK UW SYSTEEMVEREISTEN NA 9 STAP 2: INSTALLEER DE KAARTLEZER 10 STAP 3:

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule i-school

Handleiding Oudermodule i-school Handleiding Oudermodule i-school 1. Hoe log ik in? Open internet vanuit je internetbrowser (internet explorer, google chrome, safari, firefox, opera, ) Typ in de adresbalk: www.i-school.be/login Je krijgt

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Digipas. Onlinebankieren met uw Deutsche Bank Digipas

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Digipas. Onlinebankieren met uw Deutsche Bank Digipas Deutsche Bank Global Transaction Banking Digipas Onlinebankieren met uw Deutsche Bank Digipas Inhoud Wat is een Digipas?...3 Uw Digipas gebruiksklaar maken...4 Inloggen met uw Digipas...6 Uw transacties

Nadere informatie

PRIORITY BANKING. De bank voor een wereld in verandering

PRIORITY BANKING. De bank voor een wereld in verandering PRIORITY BANKING De bank voor een wereld in verandering PERSOONLIJKE BEGELEIDING MAAKT HET VERSCHIL Als Priority Banking-klant krijgt u toegang tot tal van diensten en voordelen die uw vermogen optimaliseren

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding

Deutsche Bank. Veilig online bankieren met uw sprekende digipass. Handleiding Deutsche Bank Veilig online bankieren met uw sprekende digipass Handleiding Inhoud Wat is een sprekende digipass?...3 De toetsen van uw sprekende digipass...4 De taal van uw sprekende digipass veranderen...6

Nadere informatie

Aan de hand van de verschillende demo s op de website van BNP Paribas Fortis kunnen de leerlingen het online bankieren bekijken en inoefenen.

Aan de hand van de verschillende demo s op de website van BNP Paribas Fortis kunnen de leerlingen het online bankieren bekijken en inoefenen. Ontdek Aan de hand van de verschillende demo s op de website van BNP Paribas Fortis kunnen de leerlingen het online bankieren bekijken en inoefenen. Surf naar https://www.bnpparibasfortis.be. Vink Personal

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren Handleiding Abakus Abakus Compleet app activeren Abakus Compleet Pagina 1 / 8 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Abakus Compleet app instellen in Abakus Compleet... 4 Gebruikersbeheer... 4 Medewerker Stamgegevens...

Nadere informatie

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school

Via methodewebsite www w.emma.eisma.nl of de ELO van de school Via methodewebsite www.emma.eisma.nl of de ELO van de school Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving Veelgestelde vragen rondom de online leerlingomgeving (Station, Library en Route 2F) servicedesk@eisma.nl

Nadere informatie

Handleiding Profielbeheer

Handleiding Profielbeheer De verschillende webpagina s werden ontwikkeld om een test met de VAB Mobility Assistant mogelijk te maken, maar nog niet op punt staan. Wij horen graag van jou wat wij verder kunnen verbeteren. Handleiding

Nadere informatie

professionelen PC banking Pro

professionelen PC banking Pro professionelen PC banking Pro Meer tijd voor uw professionele activiteiten Met PC banking Pro van BNP Paribas Fortis voert u uw bankverrichtingen uit zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Waar u zich

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start 265244_1213.indd 1 05-11-13 09:41 Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er

Nadere informatie

Bankieren waar en wanneer je wilt

Bankieren waar en wanneer je wilt Bankieren waar en wanneer je wilt Snel je saldo checken of geld overmaken op je telefoon of tablet? Dat doe je met de SNS Mobiel Bankieren app. Veilig en wel zo makkelijk. Inhoud Wat kun je met de app?

Nadere informatie

Handleiding ASN Mobiel Bankieren

Handleiding ASN Mobiel Bankieren Handleiding ASN Mobiel Bankieren Versie januari 2016 Heeft u toegang tot ASN Online Bankieren? Dan kunt u de App ASN Mobiel Bankieren downloaden en installeren op uw iphone, ipad, Android-toestel of Windows

Nadere informatie

Pro Pack. professionelen

Pro Pack. professionelen Pro Pack professionelen Rekening op maat De rekening op maat van professionelen. Uitgebreid bankieren tegen een vaste prijs. Zoekt u een totaaloplossing voor uw professionele bankverrichtingen? Dankzij

Nadere informatie

Het Europese overschrijvingsformulier

Het Europese overschrijvingsformulier Het Europese overschrijvingsformulier DAGELIJKS BANKIEREN Beknopte handleiding Het Europese overschrijvingsformulier 1 De Europese overschrijving Dezelfde veiligheid en snelheid. De Europese overschrijving

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank

Snel van start met Zoomit in ING Home Bank Snel van start met Zoomit in ING Home Bank WWW.ING.BE 1 Inhoud 1. Wat is Zoomit? 3 2. Hoe kunt u een document bekijken via ING Home Bank? 4 2.1. Opstarten 4 2.2. Het is uw ING Home Bank-abonnement en u

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app... 3 2. Een e-book lenen om te

Nadere informatie

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen Introductie QSIT Owncloud is de hollandse en 100% privacy-veilige variant van Dropbox of Google Drive. Het stelt u in staat om vanaf elk apparaat aan dezelfde bestanden te werken. Omdat wij onze servers

Nadere informatie

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig?

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig? Internet bankieren Is bankieren via internet veilig? In de eerste plaats is veiligheid uw eigen verantwoordelijkheid: u moet toegangscodes (uw pincode of gebruikersnaam en wachtwoord) geheim houden, goed

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Problemen met inloggen? Wij helpen u graag! Stappenplan inloggen Stap 1: Ga naar www.asr.nl Stap 2: Klik rechts bovenin het scherm op de tekst inloggen. Stap 3:

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015)

Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015) Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015) Algemeen 2 1 Algemeen...3 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk...3 1.2 Hulp bij Internet Bankieren...3 1.3 Privacy...3 2 Inloggen en uitloggen...4

Nadere informatie

Het jongerenpack bij uitstek

Het jongerenpack bij uitstek Het jongerenpack bij uitstek MINE PACK IS HÉT JONGERENPACK BIJ UITSTEK VOOR JONGEREN TOT 25 JAAR DIE WETEN WAT ZE WILLEN. GEEN LIGHT VERSIE, MAAR THE REAL THING MET ALLE VOORDELEN VAN EEN ECHTE BANKREKENING

Nadere informatie

In 3 stappen verbinden!

In 3 stappen verbinden! Doccle activeren Als klant van De Watergroep kan je facturen eenvoudig en centraal op Doccle ontvangen, betalen en archiveren. Of maak het jezelf nog makkelijker door meteen een domiciliëring op je waterfactuur

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Deutsche Bank Digipas

Deutsche Bank Digipas Deutsche Bank Global Transaction Banking Deutsche Bank Digipas Experience our Online Services Inhoud Wat is een Digipas?...3 Uw Digipas gebruiksklaar maken...4 Inloggen met uw Digipas...6 Uw transacties

Nadere informatie

Wij zijn blij dat u erbij komt!

Wij zijn blij dat u erbij komt! Wij zijn blij dat u erbij komt! Beste klant, Binnenkort is het zover: dan kleurt uw leven wat meer oranje! In de loop van januari brachten we u al op de hoogte van de samensmelting van de bankactiviteiten

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

BelfiusWeb. Elektronisch bankieren en gegevens uitwisselen in een handomdraai

BelfiusWeb. Elektronisch bankieren en gegevens uitwisselen in een handomdraai BelfiusWeb Elektronisch bankieren en gegevens uitwisselen in een handomdraai Verantwoordelijke uitgever: Dirk Smet, Belfius Bank NV, Pachecolaan 44, 1000 Brussel IBAN BE23 0529 0064 6991 BIC GKCCBEBB RPR

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM

HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM HANDLEIDING SMARTSCHOOL OUDERPLATFORM 1 Hoe inloggen op Smartschool? 1: Om in te loggen surf je naar https://piustien.smartschool.be. De gebruikersnaam (voornaam.achternaam van je zoon/dochter) en het

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Zo werkt de bankautomaat

Zo werkt de bankautomaat Zo werkt de bankautomaat Inleiding Wat met een bankautomaat doen Een bankautomaat is een toestel bij de bank waarmee je zelf je geld beheert. Met de bankautomaat kan je altijd: bekijken welk bedrag op

Nadere informatie

Citrix Gebruikersgids

Citrix Gebruikersgids PROCEDURE Versie: 2.0 Versiedatum: 28/07/2015 Laatste revisiedatum: 28/07/2015 Volgende revisiedatum: 28/04/2018 Vervaldatum: 28/07/2018 Titel: Citrix Gebruikersgids Toepassingsgebied: [Toepassingsgebied]

Nadere informatie

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 2 zelf Internet Bankieren Wij vinden het fijn dat u Internet Bankieren gebruikt en helpen u graag op weg. Daarom leest u in deze handleiding

Nadere informatie

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum :

memo Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : Aan : V&V medewerkers Van : Servicedesk Betreft : documenten.twb.nl gebruik Datum : 26-06-2014 Documenten Via het computer systeem van TWB heb je toegang tot documenten van het team waarin je werkt of

Nadere informatie

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token Document versie: 2.1 Uitgavedatum: september 2014 Inhoud Over Soft Token authenticatie... 3 Aanmelden op MCBDirect Corporate online bankieren... 4 Soft

Nadere informatie

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank en het accepteren van de voorwaarden Eerste keer inloggen wanneer wij nog geen e-mailadres kennen: 1. Ga naar https://mijn.asrbank.nl

Nadere informatie