Enkele weetjes over Immoweb

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Enkele weetjes over Immoweb"

Transcriptie

1 Enkele weetjes over Immoweb Inhoudstafel 1. Belangrijke velden opgelet: zie ''warning' 2. Na een prijswijziging, de oude prijs niet meer tonen 3. Banner 'Nieuwe prijs' 4. Visibiliteitsoptie m.b.v. optie PLUS of optie PREMIUM 5. Zoekertjes tonen per vastgoedkantoor 6. Projecten op Immoweb plaatsen 7. % verkocht tonen bij een project 8. Veld 'Vrij op' 9. Nieuwe procedure panden 'Te huur' 1) Belangrijke velden Een pand wordt enkel door Immoweb gepubliceerd wanneer alle belangrijke velden in Omnicasa correct zijn ingevuld, zoals type pand, aantal slaapkamers, doel,... Indien er een veld niet correct wordt ingevuld, wordt dit weergegeven bij Menu - Extra - Update internet Tip: Wanneer u na een automatische update onderstaande van Immoweb ontvangt, betekent dat dat er ergens in Omnicasa een rubriek niet goed is ingevuld. In de vindt u de fouten terug. Het kan zijn dat het aantal slaapkamers niet is ingevuld of het type pand is gewijzigd, zoals in het voorbeeld hieronder. U kunt zelf de fouten aanpassen in uw Omnicasa.

2 - Aantal slaapkamers mag bij een villa, woning, appartement,... niet gelijk zijn aan 0! Niet in te vullen bij bijvoorbeeld grond of bouwgrond. - Type pand, aantal slaapkamers mag na de update naar Immoweb niet meer gewijzigd worden, anders dient u een nieuwe advertentie te betalen of contact op te nemen met immoweb om dit te laten wijzigen. Idem voor doel van het pand, m.a.w. pand wijzigen van te koop naar te huur. Opgelet - ook de andere portalsites hebben verplichte velden, deze velden zijn verschillend afhankelijk van de portalsite. - een pand wordt op Immoweb geplaatst voor 4 maanden. In die vier maanden kan je het pand erop en eraf halen, maar mag je het type pand en doel van het pand niet wijzigen!! wanneer je toch per ongeluk een pand hebt gewijzigd, moet je een kopie nemen (nieuwe pandid, zie 4.2. Lijst van panden zie tip) en opnieuw op Immoweb plaatsen (= opnieuw kosten betalen) 2) Na een prijswijziging, de oude prijs niet meer tonen Wanneer de prijs van een pand wijzigt, blijft op Immoweb (voor een tijdje) de oude prijs zichtbaar.

3 Sommige klanten houden hier niet van en geven een voorkeur aan het niet weergeven van de oude prijs. Het is mogelijk om dit te laten wijzigen voor een pand of voor de gehele portefeuille. Gewoon bellen met de klantenservice van immoweb op het nummer +32. (0)2 / ) Banner 'Nieuwe prijs' Immoweb toont de banner 'Nieuwe prijs "alleen wanneer het verschil tussen de oude en de nieuwe prijs hoger is dan 3%. Let op: wanneer er foto's reeds met banner in Omnicasa zitten en deze worden doorgestuurd naar Immoweb geeft dit een foutmelding. U ontvangt hiervoor een mail. 4) Visibiliteitsoptie m.b.v. optie PLUS of optie PREMIUM Laat uw zoekertje opvallen dankzij de optie PLUS. Gebruik deze optie om meer visibiliteit te geven aan uw zoekertje in de lijst met zoekresultaten en verhoog zo het aantal bezoeken naar uw zoekertje. Optie PLUS: - Uw advertentie zal opvallen in de lijst met zoekresultaten dankzij een omkadering in kleur en een reliëf effect. - De foto van uw zoekertje wordt vergroot bij muisovergang dankzij een vergrootglas effect. - De duur van de optie stemt overeen met de levensduur van het zoekertje.

4 Opgelet: gelieve tenminste een foto voor dit zoekertje toe te voegen, anders zal de optie PLUS niet verschijnen op de site. prijzen voor deze optie zijn geldig voor vier maanden voor een onroerend goed te koop en twee maanden voor een huurwoning. Na deze tijd rekent Immoweb u de kosten aan voor een nieuwe periode. Laat uw zoekertje opvallen dankzij o ptie PREMIUM. Gebruik deze optie om meer visibiliteit te geven aan uw zoekertje bovenaan de lijst met zoekresultaten en verhoog zo het aantal bezoeken naar uw zoekertje. Optie PREMIUM: - Uw advertentie wordt bovenaan de zoekresutaten weergegeven in een specifieke context met een aanpasbare titel en het logo van uw kantoor. - Uw advertentie wordt per verstuurd naar alle leden van Immoweb die de criteria hebben geselecteerd waaraan uw woning voldoet. Voorbeeld van optie PREMIUM: prijzen voor deze optie zijn 30 opeenvolgende dagen geldig met een automatische verlenging om de 16de of laatste dag van de maand. Raadpleeg Immoweb voor de huidige tarieven en voorwaarden op het nummer +32. (0)2 / In Omnicasa kunt u de opties als volgt aanduiden:

5 U kunt de einddatum van de publicatie van een pand met de eigenschap Immoweb Premium of Immoweb Plus bepalen zoals hierond wordt weergegeven. Dit zal u toelaten om dit pand altijd door te sturen naar Immoweb, maar wanneer de einddatum is gepasseerd, zal de optie premium of optie plus worden geannuleerd.

6 Let op Panden die als project worden doorgestuurd, hebben deze visibiliteitsopties niet! Een project in de kijker zetten, kan op een andere manier. Hiervoor moet u contact opnemen met Immoweb. 5) Zoekertjes tonen per vastgoedkantoor Wanneer u al uw zoekertjes wilt bekijken zoals een potentiële klant deze kan bekijken, drukt u op de knop 'Immokantoren'.

7 Volgend venster verschijnt:

8 Nadat u op de knop 'Start de zoekactie' heeft gedrukt, verschijnen de verschillende panden van dit specifiek vastgoedkantoor. Voorbeeld: Makelaarskantoor Peter Bols

9 6) Projecten op Immoweb plaatsen A) Voor u een project kan versturen naar Immoweb dient u het volledige aantal panden te kennen!! Bijvoorbeeld: wanneer u een project hebt van 10 panden en u verstuurt deze panden naar Immoweb en nadien wilt u nog eens drie panden toevoegen en versturen, zal er na de update een foutmelding verzonden worden. Die foutmelding ziet er als volgt uit: De 1e vastgoedsite van België, zoekertjes in België, zoekertjes in het buitenland, foto's. > Uw update is niet volledig doorgevoerd Beste, Wij vestigen er uw aandacht op dat de update die u hebt uitgevoerd op 28/11/ :34:36 niet volledig werd doorgevoerd. Hieronder vindt u de lijst met vastgestelde onregelmatigheden. Om aan het euvel te verhelpen, volstaat het de betrokken pand(en) te wijzigen via uw programma Omnicasa. FTP:291_ _2136.txt -->Uw referentie, FTP , Immoweb : Wijzigen categorie verboden: Rubriek.3= ( 12) - 11

10 -->Uw referentie , FTP 1465, Immoweb 0 : Geheugenfout: Rubriek.153= 68 Fout in fase: Rubriek. 152= 22 -->Uw referentie , FTP 1468, Immoweb 0 : Maximum aantal panden bereikt (bgmax) (Tilt) -->Uw referentie , FTP 1470, Immoweb 0 : Maximum aantal panden bereikt (bgmax) (Tilt) Aarzel niet bij vragen of opmerkingen, contact met ons op te nemen via op het adres agentschappen@immoweb.be Wij danken u voor uw vertrouwen. Het Immoweb-team info@immoweb.be Oplossing: Umoet alle panden per nieuwbouwproject in één keer doorsturen naar Immoweb. B) De kostprijs om een project te plaatsen ligt uiteraard hoger dan de publicatieprijs van een pand. U dient uw contract goed na te lezen wat betreft de publicatie van projecten. Wanneer u een project publiceert, moet u rekening houden dat u minstens twee panden onder het project heeft staan. Immoweb publiceert geen project met één pand! Vooraleer je een project op Immoweb publiceert, dien je het project volledig in Omnicasa te plaatsen. Nadien publiceert Immoweb geen wijzigingen meer! Info Een project publiceren onder 'Optie plus' is niet mogelijk. Dit is enkel mogelijk voor individuele panden. M.a.w. wanneer u een project in een groen kader wenst te publiceren als volgt is dit niet mogelijk Immoweb aanvaard enkel projecten met minstens 2 actieve panden. Zie overzicht lijst projecten, als volgt in dit voorbeeld is er geen enkel project geschikt om door te sturen naar Immoweb. Ze bevatten allen 1 of minder actieve panden. 7) % verkocht tonen bij een project Wanneer u het percentage verkocht wilt aangeven voor een project op Immoweb als volgt

11 dient u aan de twee voorwaarden van Immoweb te voldoen. Namelijk: 1) Het maximum aantal eenheden van een project moet gelijk zijn aan het aantal panden die Immoweb heeft ontvangen onder dat project 2) Minimum van de verkochte panden moet gelijk zijn aan of groter zijn dan 30% van het totaal aantal panden.

12 Als aan beide voorwaarden wordt voldoen, gaat Immoweb automatisch het % verkocht berekenen. 8) Veld 'Vrij op' Het veld 'Vrij' in Omnicasa wordt niet automatisch doorgestuurd naar Immoweb. Dit veld kunt u enkel configureren wanneer u een pand handmatig ingeeft op Immoweb.

13 Let op Ofwel worden panden automatisch doorgestuurd via Omnicasa ofwel manueel ingegeven. Een combinatie van beide is niet mogelijk. 9. Nieuwe procedure panden 'Te huur' Immoweb informeert ons dat voor de type panden 'bureau, commercieel pand en industrieel pand' de huurprijs zal worden weergegeven in / jaar in plaats van / maand. M.a.w. indien u één van deze type panden 'Te huur' doorstuurt naar Immoweb de prijs van het pand zal worden weergegeven per jaar, dus prijs x 12 / jaar. Bijvoorbeeld de prijs is 590 / maand terwijl op Immoweb de prijs is / jaar staat gepubliceerd. Dat is uiteindelijk 12 x 590 = 7080 / jaar.

Algemeen. Opmerking

Algemeen. Opmerking 4.3.3.2. Algemeen Via opties en instellingen - algemeen kunt u de instellingen van de algemene instellingen van het softwareprogramma configureren naargelang de wensen van uw vastgoedkantoor. Voor de configuratie

Nadere informatie

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek

Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Loket: Onroerend Erfgoed Archeologische onderzoek Inhoud Aanmelden op de website... 1 Projectcode aanvragen... 2 Vergunningsplichtige ingrepen... 3 Vooronderzoek... 3 1. Melding vooronderzoek... 3 2. Archeologienota

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET

CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET LOOPBAANDOSSIER Gebruikershandleiding voor online toepassing 11/04/2011 Tour du Midi / Zuidertoren Bruxelles1060 Brussel T +32 (0)2 791 50 00 F +32 (0)2 791 50 99 www.capelo.be

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online)

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) Inleiding SelinEvo is het nieuwe dynamische systeem van Lyfra nv voor het online plaatsen van bestellingen. Met deze geüpdatete versie willen wij onze klanten een performante

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Vitalink. 22 september 2017 Marie-Isabelle Wilmet, Stijn De Jaeger

Vitalink. 22 september 2017 Marie-Isabelle Wilmet, Stijn De Jaeger Vitalink 22 september 2017 Marie-Isabelle Wilmet, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software: 62 Revisienummer handleiding: 3 Datum: 22 september 2017 Adres Corilus NV Hogenakkerhoek 5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW Gebruikershandleiding Quick Smart Dimona NEW 1 Inhoudstafel Enkele basisprincipes 3 De parameters van de toepassing configureren 4 De werkgevers beheren 5 De werknemers beheren 6 Werknemers importeren

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

DE MODULE FOTOGALERIJ

DE MODULE FOTOGALERIJ DE MODULE FOTOGALERIJ Inhoudsopgave Inhoud Pagina 1. INLEIDING... 2 2. PROCEDURE... 3 2.1. De module Fotogalerij openen... 3 2.2. Een galerij creëren.....4 2.2.1 Een galerij openen....4 2.2.2 Een galerij

Nadere informatie

CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET

CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET CAPELO - AANVULLINGEN BIJ HET LOOPBAANDOSSIER Gebruikershandleiding voor online toepassing 27/06/2019 Tour du Midi / Zuidertoren Bruxelles1060 Brussel T +32 (0)2 791 50 00 F +32 (0)2 791 50 99 www.capelo.be

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONE 30 KALENDER

HANDLEIDING ZONE 30 KALENDER HANDLEIDING ZONE 30 30 KALENDER Inhoudsopgave 1 Gebruikershandleiding kalenderwebsite zone 30... 2 1.1 Login en paswoord... 2 1.2 Schoolkalender invullen... 7 1.3 Verlofdagen invullen... 14 1.4 Speciale

Nadere informatie

SALARY ONLINE. handleiding

SALARY ONLINE. handleiding SALARY ONLINE handleiding Inhoudstafel 1. Toegang tot Salary Online... 2 2. Raadpleging van mijn werkgeversprofiel... 3 3. Mijn werknemers beheren... 4 4. Invullen en versturen van de loonsopgave... 6

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

E-loket gemeentebelastingen

E-loket gemeentebelastingen E-loket gemeentebelastingen Hoe uw aangifte invullen en indienen via het Internet? Waarom kiezen voor een elektronische aangifte? Bij het elektronisch indienen van uw aangifte geniet u van de voordelen

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Index 1. Toegang tot het programma... 3 2. Module te gebruiken door klanten via internet... 4 2.1 Registratie door de klant... 4 2.1.1 Scherm 2 Algemeen Registratiescherm...

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een creditcontract?

Hoe meld ik me aan voor een creditcontract? Hoe meld ik me aan voor een creditcontract? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren... 8 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding www.flamingo.be

Gebruikershandleiding www.flamingo.be Gebruikershandleiding www.flamingo.be Auteur : Web~IT Support and Consulting Datum : 19 december 2005 Opdrachtgever : Flamingo nv Pag. 2/27 Inhoudstafel Inhoudstafel 2 1. Starten 3 2. Pagina structuur

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Het inloggen via Foodweb is vanaf 14 december 2017 gewijzigd. Hier leest u wat u moet doen als operator om via ons nieuw Foodweb portaal toegang

Nadere informatie

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer Voor hoofdgebruikers 01/03/2017 Inhoudstafel Applicatie- en gebruikersbeheer... 3 1. Dashboard... 3 2. Mijn Profiel... 4 3. Mijn bedrijf... 5 4. Mijn Gebruikers...

Nadere informatie

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen... 2 Het welkomstscherm... 3 De Menu balk... 3 Opvolgingsstatussen... 4 Een nieuwe aanvraag creëren... 5 Controle

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding www.grondbeheer.be 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op het vraag- en aanbodplatform... 4 3. Uw bedrijfsprofiel... 5 3.1 Wachtwoord wijzigen... 5 4. Uw eigen vraag en aanbod

Nadere informatie

Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie )

Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie ) Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie 28.05.2010) http://fsn.europ-assistance.be - Login o Login Bedrijf = de gebruikersnaam van uw bedrijf o Gebruiker = de gebruikersnaam van uw medewerker

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie.

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie. 1 Als gebruiker gaat u meldingen maken in naam van School X/Organisatie Y. Hiervoor dient u zich eerst te registreren. U surft naar www.route2school.be en klikt op de knop Registreren. Op het volgende

Nadere informatie

Archibus Reservatiemodule

Archibus Reservatiemodule Archibus Reservatiemodule Date de création : 24/08/2016 Version : 1 Date de dernière modification : 27/03/2017 Inhoud Archibus Reservatiemodule... 1 1 Aanmelden op Archibus... 3 2 Een zaal of werkpost

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Hoe beginnen? De vereisten en configuratie

Hoe beginnen? De vereisten en configuratie Hoe beginnen? De vereisten en configuratie Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave 1. DE VEREISTEN... 4 2. CONFIGURATIE... 4 2.1. ALGEMEEN 1... 4 2.2. ALGEMEEN 2... 5 2.3. SMARTPHONE... 5 2.4. TOEGANG... 6 2.5. FORMULIEREN...

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

digitale aangifte tweede verblijven

digitale aangifte tweede verblijven digitale aangifte tweede verblijven Inleiding? Inhoud Inhoud... 1 Toegang... 1 Aanmelden... 1 Algemene navigatie... 2 Registratie... 2 Uw panden beheren... 3 Er ontbreekt een pand... 3 Er ontbreekt een

Nadere informatie

Update 28 september 2015

Update 28 september 2015 Release Notes September 2015 Selecteer alle vragen De software van Negometrix wordt continue verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten. Deze Release Notes

Nadere informatie

2. WORD LID VAN JE CLUB (

2. WORD LID VAN JE CLUB ( 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat?

Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat? Hoe meld ik me aan voor een postgraduaat? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 7 Bankrekeningnummer... 7 Domicilieadres... 7 Stap 2: Privacyvoorkeuren... 8 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MyMediBridge

Gebruikershandleiding MyMediBridge Gebruikershandleiding MyMediBridge Contents 1. Toegang tot MyMediBridge krijgen 2. Zich aanmelden 3. De verschillende opties a) Pas uw profiel aan b) Zoek naar een gebruiker in het netwerk van 14.000 MediMail

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter)

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een beveiligde (A) of in een onbeveiligde (B) modus. Om toegang te krijgen tot

Nadere informatie

Fiona: Internet explorer versie

Fiona: Internet explorer versie Fiona: Internet explorer versie Versie tussenpersoon Versie 20141112 Inhoudsopgave 1. Internet Explorer versie... 3 1.1. Stap 1: Navigeer naar de Internet Opties... 4 1.2.Stap 2: Security Level (veiligheidsniveau)

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken...

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken... Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inhoud Handleiding Cyberlab... 1 Uw labo-aanvragen via Cyberlab... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 2 Een Laboratoriumaanvraag maken... 3 Zoeken en selecteren

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE Versie 3-04/10/2005 Dit document is de handleiding voor de poststukregistratie e2e nv pagina 1/20 1 Index 1 INDEX... 2 2 ROLLEN... 3 3 VERWERKER... 4 3.1 OVERZICHT... 4

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

BMW Handleiding Mobility Card Navision

BMW Handleiding Mobility Card Navision 1 BMW Handleiding Mobility Card Navision Mei 2007 Navision Mobility Card 2 1. Start applicatie Er zijn in Navision twee mogelijkheden om de Mobility Card applicatie te starten: 1.1. Via geboekte facturen

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Drupal. Handleiding voor medewerkers. Wim Hambrouck V1.1 (januari 2011)

Drupal. Handleiding voor medewerkers. Wim Hambrouck V1.1 (januari 2011) Drupal Handleiding voor medewerkers Wim Hambrouck V1.1 (januari 2011) * + INHOUDSTAFEL Inhoudstafel... 2 1. Inloggen... 3 2. Menu opties... 3 3. Inhoud aanmaken... 4 3.1 Algemene instellingen voor nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS Verstuur uw bestelling via Excel

GEBRUIKERSGIDS Verstuur uw bestelling via Excel ELISABETH DUMONT SODEXO BENEFITS & REWARDS CARD: 1234 1234 1234 1234 EXP.: 02 / 2014 GEBRUIKERSGIDS Verstuur uw bestelling via Excel ALGEMEEN Om elektronische (elunch Pass ) of papieren maaltijdcheques

Nadere informatie

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA.

HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA. HANDLEIDING BOEKHOUD- EN RAPPORTERINGSPROGRAMMA http://www.vlaamse-bedrijfssport.be/boekhouding VERSIE DECEMBER 2010 1 1. INLEIDING Op vraag van de boekhoudcentra heeft VLB een eenvoudig boekhoud- en rapporteringsprogramma

Nadere informatie

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1 Onlinefact Gebruikershandleiding Versie 0.1 Inhoud VERSCHILLENDE FUNCTIES EN VENSTERS... 3 1.1 MENU DOCUMENTEN... 3 1.2 MENU LIJNEN AANPASSEN... 3 1.3 MENU AANKOOP/VERKOOP... 4 1.4 DOCUMENTENLIJST FILTEREN...

Nadere informatie

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ Stijn Van Baekel 1/19 - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ laatste aanpassing: 08/10/2008 Stijn Van Baekel 2/19 Index Index... 2 Inleiding... 3 1. Tonen van pagina s... 4 2. Beheer van pagina

Nadere informatie

Hoe meld ik me aan voor een examencontract?

Hoe meld ik me aan voor een examencontract? Hoe meld ik me aan voor een examencontract? Inhoud Inleiding... 4 Stap 1: Een account aanmaken... 5 Rijksregisternummer... 6 Domicilieadres... 6 Stap 2: Voorkeuren privacy... 6 Stap 3: Vooropleiding...

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan.

MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan. Handleiding Voor de groepsverantwoordelijke INLEIDING [versie: 15/03/2017] MyJEKA is de administratieve assistent voor de groepen die deze zomer met JEKA op buitenlandse reis gaan. Via deze online applicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEXI-SMS

HANDLEIDING FLEXI-SMS 1 HANDLEIDING FLEXI-SMS Index: 1. Algemeen... p 2 2. Activatie FLEXI-SMS... p 3 3. Hoe verstuur ik SMS en?... p 4 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS)... p 6 5. Versturen van een SMS vanuit

Nadere informatie

Hiervoor volstaat het dat u zich op uw Klantenzone MySodexo begeeft en de volgende 5 stappen volgt:

Hiervoor volstaat het dat u zich op uw Klantenzone MySodexo begeeft en de volgende 5 stappen volgt: GEBRUIKERGIDS Verstuur uw bestelling via Excel ALGEMEEN Om elektronische maaltijdcheques (e-lunch Pass ), elektronische ecocheques (e-eco Pass ) of elektronische geschenkcheques (e-cadeau Pass ) van Sodexo

Nadere informatie

Provinciebelasting op Bedrijven 2010

Provinciebelasting op Bedrijven 2010 Provinciebelasting op Bedrijven 2010 Hoe uw aangifte invullen en indienen via het Internet? Waarom kiezen voor een elektronische aangifte? Bij het elektronisch indienen van uw aangifte voor de Provinciebelasting

Nadere informatie

BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP)

BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP) BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP) AANLEVEREN VAN GEREGLEMENTEERDE PRIJZEN DOOR NIET-LEDEN (Laatste wijziging op 20/07/2017) 1. Inleiding... 3 1.1 Voor wie is

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo Inhoud Voordat u begint...3 In dit document...3 Boom...3 Instellingen...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties)

Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties) Handleiding BRIO4YOU MyBroker berichten verzenden (notificaties) Inhoudsopgave 1. EEN MYBROKER BERICHT VERSTUREN... 3 2. ACTIVITEIT VERBONDEN DOCUMENT... 4 3. DE VERZONDEN MYBROKER BERICHTEN BEKIJKEN...

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Samen digitaal www.samendigitaal.be/ Gebruikershandleiding Heeft mijn onderneming toegang tot e-box? ders of extra Om e-box en de beveiligde onlinediensten te gebruiken, moet u eerst uw onderneming registreren.

Nadere informatie

HANDLEIDING Sms-module

HANDLEIDING Sms-module HANDLEIDING Sms-module INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 1. ACCOUNT AANMAKEN BIJ SKYPE (gratis)... 5 2. BELKREDIET AANKOPEN...10 3. SMS VERSTUREN...12 3.1. Een SMS naar de actieve patiënt versturen...13

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding E-BOX Dankzij e-box kunnen openbare Gebruikershandleiding instellingen zoals Medex u eenvoudig documenten bezorgen. Snelheid, veiligheid, toegankelijkheid, De voordelen zijn legio! Datum 12/12/2016 Inhoudstafel

Nadere informatie