Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen"

Transcriptie

1

2 Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen

3 Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep aanmaken p 27 Uitdaging aangaan: in groep p 31 Uitdaging aangaan: tegen andere groep p 47 Gegevens van uw groep opvragen p 53 Stappen van anderen beheren p 58 Hebt u vragen: Contact p 63

4 Handleiding 4 FAQ: veelgestelde vragen

5 FAQ: Veelgestelde vragen (1) 5 Waar moet ik op letten bij het aanmaken van een groep? Zie Een nieuwe groep aanmaken op p10 Waar moet ik op letten bij het aanmaken van een subgroep? Zie Een subgroep aanmaken op p27 Er zijn groepsleden die geen stappen ingeven. Brengen zij het groepsgemiddelde naar beneden? Nee, hun stappen worden niet meegeteld als nulwaarde. Kan iemand anders beheerder worden van een groep? Ja, de huidige beheerder kan dit aanpassen in de ledenlijst op het beheerscherm van de groep.

6 FAQ: Veelgestelde vragen (2) 6 Er zit iemand foutief in de groep. Kan deze persoon uit de groep verwijderd worden? Ja, de beheerder kan de persoon verwijderen via de ledenlijst op het beheerscherm van de groep. Hoe krijg ik leden in mijn groep? Mail sturen naar mogelijke leden en nauwkeurig toelichten hoe ze lid worden (zie document Handleiding en FAQ's Stappenregistratietool voor deelnemers ) Ik heb een foute groep gemaakt. Wat moet ik doen? U kan de gegevens van de groep aanpassen in beheerscherm van de groep, of u kan de groep verwijderen en opnieuw beginnen.

7 FAQ: Veelgestelde vragen (3) 7 Ik wil een uitdaging maken tussen verschillende groepen. Hoe begin ik hier aan? Maak een hoofdgroep aan via Nieuwe groep aanmaken. Maak daaronder het aantal subgroepen aan die tegen elkaar gaan strijden. Start een uitdaging tegen andere groepen via de rubriek Uitdagingen. Mijn subgroepen hebben niet hetzelfde aantal leden, is de competitie dan eerlijk? Ja, de ranking is gebaseerd op gemiddeld aantal stappen van de groep Ik kan een persoon niet verwijderen uit de groep Als het niet lukt om een persoon te verwijderen, dan zal deze persoon lid zijn van een subgroep en dient u deze daar te verwijderen.

8 FAQ: Veelgestelde vragen (4) 8 Ik wil een uitdaging maken tussen groepen, maar die groepen zijn nog geen subgroep van elkaar. Maak een hoofdgroep aan via Nieuwe groep aanmaken. Laat de bestaande groepen aansluiten onder die hoofdgroep. Ik wil een themaroute of vrije route starten met mijn groep maar dat lukt niet. Om deze routes te starten moeten alle groepsleden gedurende de laatste maand minstens 4 weekdagen en 1 weekenddag stappen hebben geregistreerd. Mijn groep is bezig met een time challenge maar de route is volledig afgelegd en de tijd is nog niet om. De beheerder kan de time challenge verlengen tijdens de uitdaging.

9 FAQ: Veelgestelde vragen (5) 9 Hoe kan ik mijn groepsleden aanmoedigen te stappen. Door een rapport op te vragen hebt u alle mailadressen en kan u versturen. Ik wil alle resultaten van mijn groep kennen. De groepsbeheerder kan een rapport oproepen in Excel waarin alle info van de groep en/of groepsleden staat. Ik wil zelf niet meestappen in de groep die ik beheer Wanneer u een groep aanmaakt kan u kiezen of uw stappen meetellen voor de groep of niet. Hoe kan ik een (foutieve) uitdaging verwijderen? Op de detailpagina van de uitdaging kan u de uitdaging verwijderen.

10 Handleiding 10 Een nieuwe groep aanmaken en beheren

11 Een nieuwe groep aanmaken Open de rubriek Groepen. 2. Klik op Een nieuwe groep aanmaken.

12 Een nieuwe groep aanmaken Vul de gegevens van de groep in. 4. Duid aan of je mee wil stappen in de groep, of enkel beheerder wil zijn zonder dat je stappen meetellen. 5. Afhankelijk van de soort groep die u gekozen hebt, wordt bijkomende informatie gevraagd. 6. Druk op Registreer deze groep nadat alle gegevens ingevuld zijn.

13 Een nieuwe groep aanmaken De groep is nu aangemaakt en staat in de lijst Groepen onder mijn beheer. Indien u ook mee stapt in de groep, dan verschijnt de groep ook in de lijst van Mijn huidige groepen. 8. U kan de nieuwe groep openen door op de naam te klikken.

14 Een nieuwe groep aanmaken Op de groepspagina kan u de gegevens van de groep volgen. Groepsleden die geen stappen ingeven brengen het groepsgemiddelde niet omlaag. De stappen worden niet meegeteld als nulwaarde. 10. Onder de rubriek Acties kan u: A. De groep beheren B. De groep verwijderen C. Aansluiten bij een andere groep D. Een uitdaging aangaan

15 Een nieuwe groep aanmaken A. De groep beheren 15 Bij het aanmaken van een groep is de groep standaard een open groep. Dit is een publieke groep waarbij iedereen de detailpagina van de groep kan zien, ook mensen die (nog) geen lid zijn van de groep. Een gesloten groep is enkel zichtbaar voor de groepsleden. De beheerder van de groep kan deze instelling op elk moment aanpassen deze beheer-pagina. Op het beheerscherm van de groep kan u: - Groepsgegevens aanpassen - Uitdagingen bekijken - Leden bekijken - Leden verwijderen: dit kan voorkomen bij foutieve toelating tot de groep - Iemand anders (mede)beheerder maken. - Subgroepen bekijken

16 Een nieuwe groep aanmaken B. De groep verwijderen 16 Druk enkel Ja als u zeker bent dat u de groep en alle bijhorende uitdagingen wil verwijderen.

17 Een nieuwe groep aanmaken C. Aansluiten bij een groep = subgroep worden onder een andere (hoofd)groep Selecteer het type groep. 2. Zoek de gewenste groep in de lijst rechts, of typ (een deel van) de groepsnaam in het zoekveld. 3. Druk op Toetreden tot deze groep.

18 Een nieuwe groep aanmaken C. Aansluiten bij een groep Zodra de groepsbeheerder van de hoofdgroep uw aanvraag goedkeurt, verschijnt deze melding in de rubriek Berichten.

19 Een nieuwe groep aanmaken C. Aansluiten bij een groep De groep waarbij u de eigen groep als subgroep hebt aangesloten kan u vinden bij Deze groep maakt deel uit van.

20 Een nieuwe groep aanmaken D. Een uitdaging aangaan 20 Volg dezelfde stappen als beschreven in onderstaande rubriek Een uitdaging aangaan.

21 Handleiding 21 Personen toevoegen aan uw groep

22 Personen toevoegen aan uw groep 22 Druk op de groepspagina op de knop Een persoon uitnodigen.

23 Personen toevoegen aan uw groep 23 - Ga naar de rubriek Persoon zoeken. Vul in het zoekveld de naam in van personen naar keuze die reeds online geregistreerd zijn. - Druk op Toevoegen. - Een aanvraag wordt verstuurd naar de persoon.

24 Personen toevoegen aan uw groep 24 Wilt u een vriend toevoegen aan uw groep, ga naar de rubriek Mijn vrienden. - Druk op Toevoegen. - Een aanvraag wordt verstuurd naar de persoon.

25 Personen toevoegen aan uw groep 25 Indien u een persoon wil toevoegen aan de groep die nog niet geregistreerd is in de tool, dan kan u deze persoon een mail sturen. Druk hiervoor op Iemand uitnodigen via .

26 Personen toevoegen aan uw groep 26 Er verschijnt een standaard-mail met de naam van de groep reeds ingevuld en ondertekend met uw naam. Deze mail kan u nog aanpassen. Vul bovenaan de mailadressen in naar wie u de mail wil verzenden. U kunt meerdere adressen ingeven. Gebruik hiervoor komma's tussen de verschillende adressen.

27 Handleiding 27 Een subgroep aanmaken

28 Een subgroep aanmaken Ga naar Groepen onder mijn beheer in de rubriek Groepen. 2. Zoek de hoofdgroep waaronder de subgroep(en) wil aanmaken. 3. Druk op Subgroep aanmaken.

29 Een subgroep aanmaken Vul alle gegevens van de subgroep in (zoals in bovenstaande rubriek Een nieuwe groep aanmaken ). 5. Druk op Registreer deze groep.

30 Een subgroep aanmaken De groep is nu aangemaakt en staat in de lijst Groepen onder mijn beheer. Indien u ook mee stapt in de groep, dan verschijnt de groep ook in de lijst van Mijn huidige groepen. 7. U kan de nieuwe subgroep openen door op de naam te klikken.

31 Handleiding 31 Uitdaging aangaan: in groep

32 Uitdaging aangaan: in groep 1. Open de rubriek Uitdagingen. 2. Klik op Nieuwe uitdaging kiezen. 3. Vink het vakje In groep of tegen andere groep(en) aan, en kies uit de lijst in welke groep je een uitdaging wil aangaan Vink het vakje Nee aan om in groep te stappen.

33 Uitdaging aangaan: in groep 33 Themaroute: Toeristische reis door een land of werelddeel. De route is voorzien van aantrekkelijke beschrijvingen en foto's die u ontvangt als u een mijlpaal bereikt hebt. Themaroutes duren +/- 28 dagen. Vrije route: Het is een uitdaging waarbij u zelf de route die u wilt stappen uitstippelt op de wereldkaart. U kan ook zelf de tijdsperiode van de uitdaging kiezen. Time challenge: Een uitdaging tegen de tijd die u zelf uitstippelt op de wereldkaart. Stap samen met de groep zo ver mogelijk binnen de gekozen tijd. Om een themaroute of vrije route te kunnen starten moeten alle groepsleden gedurende de laatste maand minstens 4 weekdagen en 1 weekenddag stappen hebben geregistreerd.

34 Uitdaging aangaan: in groep Thematische route Duid Thematische route aan en kies een route uit de lijst. 2. Druk op Meer details voor meer info. 3. Druk op Ga uitdaging aan om de thematische route te starten. Afhankelijk van het groepsniveau kan u kiezen uit kortere of langere routes, opdat uw groep op maat kan stappen.

35 Uitdaging aangaan: in groep Thematische route Druk op Start deze challenge om de thematische route te starten. De uitdaging wordt dan onmiddellijk gestart, en de stappen die de groep die dag ingeeft tellen al mee.

36 Uitdaging aangaan: in groep Thematische route In de progressiebalk kan u de vordering volgen. 6. Telkens wanneer uw groep een mijlpaal bereikt wordt er een mooie foto en informatie toegevoegd op deze pagina. Alle groepsleden ontvangen ook een mail met de beschrijving van de mijlpaal in uw mailbox.

37 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Duid vrije route aan. 2. Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 3. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 4. Druk op Opslaan.

38 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Maak uw route aan door mijlpalen toe te voegen. Druk op Mijlpaal toevoegen.

39 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Geef de Naam en Beschrijving van uw eerste mijlpaal (vertrekpunt) in. 7. Plaats het ballonnetje op de exacte locatie op de kaart. Het kaartje kan ingezoomd worden. De groene cirkel geeft aan hoever uw groep kan stappen binnen de opgegeven tijdslimiet volgens het groepsniveau. 8. Druk op Mijlpaal opslaan om deze eerste mijlpaal te bewaren.

40 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Druk op Mijlpaal toevoegen en maak een tweede mijlpaal aan op dezelfde manier als de eerste mijlpaal. Als u het ballonnetje op de kaart versleept, kan u aflezen hoeveel dagen de groep er ongeveer zal over doen om die mijlpaal te bereiken. 10. Herhaal dit totdat alle mijlpalen zijn aangemaakt.

41 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Druk op Alle wijziging opslaan om de volledige route op te slaan.

42 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Ga terug naar uw vorige uitdaging om de nieuwe uitdaging te bekijken.

43 Uitdaging aangaan: in groep Vrije route Druk Start deze challenge om de vrije route te starten indien u geen startdatum heeft ingegeven bij de aanmaak van de uitdaging. 14. Druk Pas route aan als u nog wijzigingen wilt aanbrengen. Dit kan ook nog tijdens de uitdaging.

44 Uitdaging aangaan: in groep Time challenge Duid Time challenge aan. 2. Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 3. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 4. Druk op Opslaan.

45 Uitdaging aangaan: in groep Time challenge Maak de route aan door mijlpalen toe te voegen. Doe dit op dezelfde manier als beschreven hierboven bij Vrije route.

46 Uitdaging aangaan: in groep 46 Hebt u een foutieve uitdaging gemaakt, of is de uitdaging afgelopen, dan kan deze verwijderd worden via de pagina van de uitdaging met de knop Verwijder deze uitdaging.

47 Handleiding 47 Uitdaging aangaan: tegen andere groep

48 Uitdaging aangaan: tegen andere groep Vink het vakje In groep of tegen andere groep(en) aan, en kies uit de lijst 1 van de groepen die je wil uitdagen. 1. Open de rubriek Uitdagingen. 2. Klik op Nieuwe uitdaging kiezen.

49 Uitdaging aangaan: tegen andere groep Vink het vakje Ja aan om tegen andere groep(en) te stappen. Er verschijnt een lijst met de andere subgroepen waartegen de gekozen groep kan strijden. Vink aan welke groepen deelnemen aan de uitdaging. Let op: enkel subgroepen van éénzelfde hoofdgroep kunnen elkaar uitdagen. Dus als hier geen lijst met groepen verschijnt wil dit zeggen dat de gekozen groep geen subgroep is van een andere groep, of dat er geen andere subgroepen bestaan.

50 Uitdaging aangaan: tegen andere groep 5. Duid aan welke soort uitdaging u wilt aangaan. (zie Uitdaging aangaan: in groep) Geef de uitdaging een naam en vul de gewenste duur van de uitdaging in. 7. Vul de datum in wanneer de uitdaging automatisch gestart moet worden. Als u hier geen datum invult, dan kan u de uitdaging later nog manueel starten op het detail-scherm van de uitdaging. 8. Druk op Opslaan.

51 Uitdaging aangaan: tegen andere groep Maak de route aan door mijlpalen toe te voegen. Doe dit op dezelfde manier als hierboven beschreven bij Uitdaging aangaan in groep vrije route

52 Uitdaging aangaan: tegen andere groep 52 Hebben de subgroepen die tegen elkaar strijden een verschillende aantal leden, dan blijft de uitdaging eerlijk. De ranking wordt namelijk gebaseerd op het gemiddeld aantal stappen van de groep, niet op het totaal aantal stappen.

53 Handleiding 53 Gegevens van uw groep opvragen

54 Gegevens van uw groep opvragen Druk op Groepsrapporten. 2. Druk op Resultatenfiche.

55 Gegevens van uw groep opvragen Geef de periode in van wanneer u de gegevens wilt opvragen. Indien u alle gegevens wilt opvragen sinds aanmaak van de groep, laat deze 2 vakken dan leeg. 4. Vink aan van welke groep(en) of subgroep(en) u de gegevens wil opvragen. 5. Vink alle optionele velden aan indien u alle gegevens wil kennen.

56 Gegevens van uw groep opvragen Kies het soort rapport: - Resultaten van de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden van de aangeduide groepen (de waarden van de leden van de subgroepen zitten hier mee in vervat) - Resultaten van de suborganisatie(s) van de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden van de subgroep(en) van de aangeduide groep(en) worden apart weergegeven - Resultaten per individu - behorende tot de geselecteerde organisatie(s) = alle waarden per individu uit de aangeduide groep(en) 7. Druk op Kies

57 Gegevens van uw groep opvragen De opgevraagde data verschijnen in een Excelbestand. Dit kan u opslaan of afdrukken.

58 Handleiding 58 Stappen van anderen beheren

59 Stappen van anderen beheren Voor werknemers/collega s/familie/vrienden zonder internettoegang kan u als peter/meter hun stappen bijhouden. Druk rechtsboven in de zwarte kader op Word peter of meter.

60 Stappen van anderen beheren Vul de gegevens in van de persoon waarvan u meter/peter bent. 3. Druk op Bevestigen.

61 Stappen van anderen beheren Deze nieuwe deelnemer verschijnt nu mee in de lijst rechtsboven in de zwarte kader onder jouw account. 5. Druk op de naam van deze deelnemer om zijn/haar stappen te beheren.

62 Stappen van anderen beheren Het registratiescherm van deze persoon verschijnt, de stappen kunnen ingegeven worden en de individuele waarden zijn zichtbaar. Deze persoon heeft een eigen profiel en kan dus individueel lid worden van groepen en uitdagingen aangaan onafhankelijk van zijn/haar peter of meter. 7. Om terug naar uw eigen account te gaan, druk rechtsboven in de zwarte kader op uw eigen naam.

63 Handleiding 63 Hebt u vragen: Contact

64 Hebt u vragen: Contact Hebt u vragen over de online registratietool, over een stappencompetitie of wenst u vrijblijvend advies, druk dan op Contact rechtsboven. 2. Vul alle gegevens in en stel uw vraag in het bijhorend vak. 3. Druk Bevestigen. Uw vraag wordt nu automatisch doorgestuurd. U zal antwoord krijgen via .

65 Handleiding 65 Veel plezier!

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven 2 Inhoudstafel - Beheerder worden van de groep van uw bedrijf - Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep - Subgroepen beheren - Personen

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers

Online registratietool. Handleiding voor deelnemers Online registratietool 2 Handleiding voor deelnemers Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Registreren als nieuwe gebruiker p 10 Aanmelden na registratie p 14 Stappen ingeven p 17 Meer info over

Nadere informatie

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL

ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL mei 2017 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool. Niet alleen stappen, maar ook fietsen en andere bewegingsvormen

Nadere informatie

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016

REGISTRATIETOOL. Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 REGISTRATIETOOL Van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016 ALGEMENE INFO ONLINE STAPPENREGISTRATIETOOL Voor de uitvoering van de stappenclash wordt gebruik gemaakt van de online stappenregistratietool.

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor werknemers 2 Inhoudstafel - Registreren als nieuwe gebruiker - Aanmelden na registratie - Stappen ingeven - Jouw stapprofiel - Aansluiten bij

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT

TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT TYP-TOP online HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT Inhoudstafel 1 Eerste gebruik... 2 1.1 Programma openen via de methodesite... 2 1.2 Klasgroep aanmaken... 2 1.3 Leerlingen aan een klasgroep koppelen... 3

Nadere informatie

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83

Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN. Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Gert Piqueur gert@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.83 Handleiding GEBRUIK LEDENBEHEER BADMINTON VLAANDEREN Inloggen Elke secretaris heeft de login gegevens ontvangen om zich aan te melden bij het ledenbeheer.

Nadere informatie

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof Handleiding parkeerapplicatie Pagina 1 van 5 INLEIDING INHOUD In de parkeerapplicatie van het Venetiëhof kun je jouw parkeerplek aanbieden voor het gebruik door andere bewoners of hun bezoek. Ook kun je

Nadere informatie

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit?

Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1 Hoe registreer ik mij als verkoper en/of toelatingshouder in het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

+32 (0) beeple.eu/support

+32 (0) beeple.eu/support 1 CONTENTS CONTENTS... 2 WELKOM... 3 PROFIELKENMERKEN... 4 IMPORTEREN MEDEWERKERS VANUIT EXCEL... 9 PLANNING...11 PROJECT PUBLICEREN...18 EINDWOORD...21 2 WELKOM Welkom bij de handleiding Starten met Beeple:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Hoe kan ik een leerling aanmelden?

Hoe kan ik een leerling aanmelden? Hoe kan ik een leerling aanmelden? Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd! Cedin levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Overzicht periodes... 3 1.1.1 1 juli-31 augustus... 3 1.1.2 Vanaf 1 september... 3 1.1.3 Vanaf

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie.

In wat volgt bieden we u eerst meer informatie over de werking van de app. Daarna volgt meer informatie over de werking van de webapplicatie. 1 Als gebruiker gaat u meldingen maken in naam van School X/Organisatie Y. Hiervoor dient u zich eerst te registreren. U surft naar www.route2school.be en klikt op de knop Registreren. Op het volgende

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Scoodle Play voor beheerders 1

Scoodle Play voor beheerders 1 Scoodle Play voor beheerders 1 1 INHOUD 1 WAT HEB JE NODIG OM MET SCOODLE PLAY TE STARTEN?... 3 2 AANVRAAG OM BEHEERDER TE WORDEN... 3 3 JOUW SCHOOL KLAARMAKEN VOOR SCOODLE PLAY... 4 Leerkrachten toevoegen

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize Onze Leerkrachten Onze Leerkrachten Geen Informat of iomniwize Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerkrachten zien. De lijst toont volgende informatie: De naam van de leerkracht Het e-mail

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding

Aan- en Afwezigheid. Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding Aan- en Afwezigheid Binnen Trajectplanner is het mogelijk om Aan- en Afwezigheid te registreren. Met deze handleiding maken we het inzichtelijk en geven we aan hoe je als Schoolbeheerder / Administrator

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

+32 (0) beeple.eu/support

+32 (0) beeple.eu/support 1 INHOUDSTAFEL WELKOM... 3 PROFIELKENMERKEN... 4 IMPORTEREN MEDEWERKERS VANUIT EXCEL... 8 PLANNING...10 PROFIELKENMERKEN VOOR TEAMS SELECTEREN...14 PROJECT PUBLICEREN...16 EINDWOORD...18 2 WELKOM Welkom

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 5.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Inform BVBA. Scarabee Handleiding Agenda

Inform BVBA. Scarabee Handleiding Agenda Inform BVBA Scarabee Handleiding Agenda Steven De Ryck Juni 2009 Inhoudsopgave Inleiding...3 1 Overzicht agenda s...4 2 Detailfiche agenda...5 2.1 Velden...5 2.2 Subforms...5 2.2.1 Alleen lezen...5 2.2.2

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0

HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 HANDLEIDING GEINTEGREERDE REGISTRATIETOOL Versie 1.0 1 Inhoud 2 De Webapplicatie... 2 3 Inloggen... 2 3.1 Inloggen als beheerder... 2 3.2 Inloggen als medewerker... 2 4 Medewerkers mandateren... 3 4.1

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017

OpleidingsCV. Handleiding 03/2017 OpleidingsCV Handleiding 03/2017 VOLTA Kruispunt voor elektrotechniek Carrefour de l électrotechnique Inhoudstafel Tips & Tricks Symbolen/icoontjes die je in het CV geregeld zal tegenkomen Aanmelden Overzicht

Nadere informatie

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen

Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Handleiding Cyberlab Labo-aanvragen Ga met uw internet browser naar de website http://artsen.somedi.be Klik op Inloggen e-lab Er opent zich een nieuw venster met de aanmeldpagina van CyberLab. Vul uw aanmeldingsnaam

Nadere informatie

Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op

Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op www.ikkookvanwoede.be Beste organisator, Bedankt voor je engagement om een Ik Kook Van Woede soep-actie te organiseren. Via de website heb je de mogelijkheid

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0

Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Handleiding Beheeromgeving Oefenen.nl versie 3.0 Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl Foundation House Koninginnegracht 15 2514 AB DEN HAAG 070 762 2 762 info@oefenen.nl www.oefenen.nl Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en Sport vzw Ondernemingsnummer

Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en Sport vzw Ondernemingsnummer F A Q In dit document vind je vaak gestelde vragen en antwoorden terug. Gelieve deze eerst te bekijken vooraleer je vraag door te sturen naar vergunningen@avos.be. Inhoud 1. Vergunningen aanvragen via

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders. Overgang naar volgend schooljaar

Handleiding AmbraSoft voor beheerders. Overgang naar volgend schooljaar Handleiding AmbraSoft voor beheerders Overgang naar volgend schooljaar Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Overzicht periodes... 3 1.1.1 1 juli-31 augustus... 3 1.1.2 Vanaf 1 september... 3 1.1.3 Vanaf

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Registreren van Jobcoaching

Registreren van Jobcoaching Registreren van Jobcoaching In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een Jobcoaching registreert in Mijn Loopbaan voor partners. 1. De start van een jobcoaching... 1 2. Het verdere verloop van een jobcoaching...

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019

Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2019 TOEGANG DEELNEMERS/INLOGGEN... 2 ACCOUNT DEELNEMER... 3 MIJN GEGEVENS... 4 Logo opladen... 4 WEBPAGINA... 7 Foto persoonlijke webpagina... 7 AFFICHE AANMAKEN...

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

TVB, 05/02/2014. Qbus Cloud Activatie

TVB, 05/02/2014. Qbus Cloud Activatie TVB, 05/02/2014 Qbus Cloud Activatie Door de ethernetpoort van de Controller CTD01E, CTD01E+, CTD02E, CTD03E te verbinden met de router in het lokale netwerk, zal deze controller zichzelf aanmelden aan

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017

Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Handleiding Nieuwe Inschrijvingsmodule Mijn Werkvakanties Laatste update: 8/2/2017 Vanaf het zomerseizoen 2017 werken we met een nieuwe module voor vrijwilligers. In deze handleiding geven we een kort

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website...

Rapportering derdengelden Toegang tot module Overzicht derden- en rubriekrekeningen Rekening publiceren op website... Orde van Vlaamse Balies www.advocaat.be Module derdengelden Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be ondernemingsnummer 0267.393.267 Rapportering derdengelden

Nadere informatie

+32 (0) beeple.eu/support

+32 (0) beeple.eu/support 1 INHOUDSTAFEL WELKOM... 3 PROFIELKENMERKEN... 4 IMPORTEREN MEDEWERKERS VANUIT EXCEL...10 ACTIVITEITSDAGEN...12 PLANNING...16 INSCHRIJVINGEN...22 HERINNERINGEN VERSTUREN...24 EINDWOORD...25 2 WELKOM Welkom

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGISTRATIE

WEDSTRIJDREGISTRATIE IN T KORT In dit document wordt het gebruik van het systeem voor online wedstrijdregistratie toegelicht. HANDLEIDING ONLINE Maarten Alles WEDSTRIJDREGISTRATIE Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Handleiding

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen.

Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe je in Outlook 2010 van de Microway Cloud machtigingen kunt uitdelen voor agenda s of mailboxen. Deze uitleg is gegeven op 2 fictieve Cloud gebruikers: Stefan Peters

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers. mediandervzw

Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers. mediandervzw Handleiding site communicatiepaspoort voor eindgebruikers mediandervzw Inhoudsopgave 1 Accounts... 2 1.1 Registreren... 2 1.2 Aanmelden... 2 1.3 Paswoord vergeten?... 3 2 Algemene pagina s... 4 2.1 Homepagina...

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN

SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN 23 NOVEMBER 2015 WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN 23 NOVEMBER 2015 SCHOOLWARE VOOR LEERKRACHTEN WERKEN MET DE ONLINE TOOL VAN WIS@D ERIC VAN EYNDE SGKVOBAO Correspondentieadres: Kapelsesteenweg 72 2930 Brasschaat Inhoudsopgave 1. Aanmelden:... 2 2. Aanwezigheden:...

Nadere informatie