HANDLEIDING FLEXI-SMS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING FLEXI-SMS"

Transcriptie

1 1 HANDLEIDING FLEXI-SMS Index: 1. Algemeen... p 2 2. Activatie FLEXI-SMS... p 3 3. Hoe verstuur ik SMS en?... p 4 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS)... p 6 5. Versturen van een SMS vanuit een werkdocument : werkorder, leveringsbon enz.... p 7 6. Versturen van een SMS vanuit het relatiebestand... p 8 7. Versturen van een SMS na een selectie in het relatiebestand : Relaties/Lijsten-Selecties... p 8 8. Controle verstuurde SMS en en de situatie van de nog beschikbare SMS en.... p 9

2 2 1. Algemeen Om onze helpdesk in de toekomst snel te laten controleren of bepaalde modules al dan niet in uw Flexigar2000 actief zijn, verschijnt deze informatie voortaan in het opstartscherm. Zo kunnen wij u steeds de correcte informatie vertrekken en onze interventietijd verkorten. Op deze wijze ziet u zelf ook welke modules u gebruikt. Vanaf versie ziet u deze info linksonder in het opstartscherm nog voordat u uw User ID en paswoord heeft ingegeven. Indien uw bedrijf de licentie Flexi-SMS heeft aangekocht, kan u vanaf versie automatisch vanuit Flexigar2000 SMS en versturen naar één klant of een reeks van klanten. Zo kan u zeer snel en zonder opzoekwerk informatie doorsturen naar het GSM toestel van de klant. Gelieve op te merken dat u als bedrijfsleider ten allen tijde kan zien welke SMS naar wie is verstuurd. U heeft zelfs inzage in de tekst van de SMS. Het is belangrijk dat u dit zegt tegen uw personeel, zo zal misbruik bijna nooit voorkomen. U vindt onder Diversen/SMS bijkomende programma s :

3 3 2. Activatie FLEXI-SMS Eerst en vooral dient u ervoor te zorgen dat uw licentie actief wordt gemaakt door Dynamic Software en dat u SMS en heeft besteld bij Systemat/MySMSc. U kan dit doen via bemiddeling van ons kantoor. Inbrengen van SMS instellingen om het systeem te activeren : Diversen/SMS/Sms parameters U geeft in het scherm van de instellingen de nodige informatie in: Login en Paswoord. Let erop dat deze data hoofdlettergevoelig is en dus volledig moet overeenstemmen met het u bezorgde paswoord. Verplicht in te vullen: Nummer voor eventueel antwoord: dit nummer wordt mee verstuurd in de SMS zodat de klant eventueel een antwoord kan terugzenden. Probeer hier een GSM nummer in te geven welk steeds aanwezig is in de garage of waarop de klant kan terugbellen. Let erop dat dit nummer ingegeven is met de internationale prefix (+32 en het GSM nummer zonder voorloop nul!). Daaronder kan u zelf een tiental vaste teksten van sms en plaatsen die u regelmatig zal gebruiken voor uw klanten (de hier ingevulde SMS en zijn louter demonstratief). De maximumlengte van een SMS is 160 karakters. De teller achter de lijn geeft aan hoeveel karakters u reeds heeft gebruikt.

4 4 Het is steeds mogelijk om zelf een SMS in te geven met een individuele tekst voor de klant. 3. Hoe verstuur ik SMS en? Ga naar: Diversen/SMS/SMS versturen Je kan op verschillende manieren SMS en versturen naar één of meerdere klanten. Dit is steeds afhankelijk van de persoon of de doelgroep die u wil bereiken. We beginnen met de werking uit te leggen ; u zal later merken dat deze module automatisch kan aangesproken worden vanuit andere schermen. Bij het openen van het scherm beschikt u over de nodige informatie of u kan deze opzoeken in de databases van Flexigar2000. In de eerste lijn ziet u de eerste vaste SMS in uw bestand. Aan de hand van de pijltjes achter deze lijn kan u een andere vaste tekst selecteren. U kan, indien u dat wenst, zelf een tekst intypen in het witte vakje onder de tekst Te verzenden SMS bericht. Indien hier andere tekst wordt ingetypt, wordt deze in de SMS verzonden en blijft de originele lijn bestaan. De bestemmeling van de SMS kan u zoeken met de zoekfunctie: U komt dan terecht in het basis opzoekscherm van Flexigar2000 dat u kent van andere modules. Via deze knop kan u slechts één klant selecteren. Eventueel kan u deze wel toevoegen aan een groep klanten (zie SMS en versturen aan een groep klanten, p6). Het GSM nummer wordt, indien bekend, automatisch ingevuld vanuit het relatiescherm. Indien deze blanco is, kan je hier zelf het GSM nummer intypen. Door te klikken op de groene button wordt dit nummer rechtstreeks bewaard in de relatiefiche. Indien geen nummer is ingevuld, kan geen SMS

5 5 verstuurd worden. Het GSM nummer wordt ontdaan van alle vreemde tekens en wordt weergegeven op numerieke wijze. Bij het opzoeken van een klant zal Flexigar2000 aanduiden welke de taal van de klant is ; zo wordt vermeden dat een SMS in een foutieve taal wordt verstuurd. Indien u klikt op de button wordt de SMS verstuurd naar de geselecteerde klant. Indien een SMS wordt verzonden, zal je ALTIJD nog een bevestiging moeten geven via het volgende scherm: Het systeem werkt op volgende wijze : De SMS met de informatie wordt via internet doorgestuurd naar de centrale bij Systemat / MySMSc. Van daaruit vertrekt de SMS onmiddellijk naar de klant. Deze verzendtijd is zoals een gewone verzending van een klassieke SMS via een gewoon GSM toestel.

6 6 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS) Indien u na het selecteren van de klant de volgende button gebruikt : worden de gegevens van de klant meteen toegevoegd in een groep van bestemmelingen die u wil aanmaken voor het versturen van de geselecteerde SMS. U ziet de klantgegevens verschijnen in het onderste gedeelte van het scherm. Let erop dat indien je een andere klant wil zoeken, u de vorige selectie moet wissen met de volgende button:

7 7 U ziet na het toevoegen steeds hoeveel klanten in de lijst staan. Het vinkje links voor de lijn duidt aan dat de klant de geselecteerde SMS zal ontvangen. Druk op de volgende button voor het versturen van de SMS aan de groep bestemmellingen: Indien een SMS wordt verzonden, zal je ALTIJD nog een bevestiging moeten geven via het volgende scherm: Indien u in batch verstuurd, wordt er ook nog een melding gegeven van het aantal SMS en dat je verstuurd en of alle klanten dezelfde taal hebben. U kan, indien u fouten ziet, nog steeds terugkeren naar het oorspronkelijke scherm en correcties aanbrengen. Na het versturen zal u ook steeds een antwoord te zien krijgen van de server van Systemat/ MySMSc met informatie hoe de verzending is afgewerkt.

8 8 5. Versturen van een SMS vanuit een werkdocument : werkorder, leveringsbon enz. Indien u de cursor positioneert op een werkdocument en u klikt op de rechtse muisknop, ziet u een scherm verschijnen waarin u de tekst SMS vindt. Klikt u op dit veld, dan opent zich het scherm voor verzending van SMS en zoals hierboven is beschreven. De werkwijze is identiek dezelfde. 6. Versturen van een SMS vanuit het relatiebestand In het scherm Relaties/Algemeen ziet u aan de rechterzijde de volgende button :

9 9 Indien u deze button gebruikt, zal u rechtstreeks in het scherm van SMS versturing komen waarvan hierboven de uitleg is gegeven. 7. Versturen van een SMS na een selectie in het relatiebestand : Relaties/Lijsten-Selecties Indien u een selectie maakt van klanten, kan je meteen naar alle geselecteerde klanten een SMS versturen. De selectie gebeurt op de wijze die u kent. Eens de selectie voldoet aan de voorwaarden, kan je adhv de telefoonbutton rechtsonder, deze klanten met hun GSM nummer overbrengen naar het verstuurscherm. Zij zullen dan allen vermeld zijn in het onderste gedeelte voor versturing groep van bestemmelingen.

10 10 Indien u een selectie maakt, kan u eventueel aanduiden dat alle geselecteerden nederlandstalig moeten zijn. U verstuurt deze groep de geselecteerde SMS. Daarna doet u dezelfde selectie bv voor het frans en verstuurt u ook aan deze geselecteerde klanten een franse SMS in batch. Bij het doorsturen van deze informatie naar het scherm voor versturing, zal u opmerken dat de klanten waarvoor een GSM nummer is ingevuld in het relatiebestand, het vinkje voor versturing reeds is aangezet. 8. Controle verstuurde SMS en en de situatie van de nog beschikbare SMS en. In het verstuurscherm ziet u links naar de site van Systemat/mySMSc. Door rechtstreeks aanklikken van deze tekst zal uw internetbrowser meteen naar de site gaan. U dient uw unieke login en wachtwoord in te geven in dit scherm; deze geven u toegang tot een aantal applicaties :

11 11 Indien u kiest voor ASP toegang ziet u een scherm met verschillende mogelijkheden : Kies hierin historiek en meteen zie je de informatie van alle personen die een SMS vanuit Flexigar2000 hebben ontvangen met de detail van de tekst Telkens zie je op de lijn Kredieten dat uw belkrediet van SMS en telkens met één is afgenomen.

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding CONFIDATA Handleiding ALGEMEEN Vanaf versie 6.4.34 werkt Flexigar2000 voor de verwerking van de bestellingen wisselstukken met elektronische bestanden die teruggestuurd worden door de invoerder. Deze module

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie en V 7 2 0

Aanpassingen flexigar Versie en V 7 2 0 Aanpassingen flexigar Versie 7 1 18 en V 7 2 0 Inhoud Algemeen... 2 Etiketten voor stockage winter/zomerbanden afdrukken vanuit het wagenpark.... 2 Mogelijkheid om ondernemingsnummer van vrije beroepen

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie

HANDLEIDING Sms-module

HANDLEIDING Sms-module HANDLEIDING Sms-module INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 1. ACCOUNT AANMAKEN BIJ SKYPE (gratis)... 5 2. BELKREDIET AANKOPEN...10 3. SMS VERSTUREN...12 3.1. Een SMS naar de actieve patiënt versturen...13

Nadere informatie

CARPASS WINGS Software Snelheid & zekerheid

CARPASS WINGS Software Snelheid & zekerheid CARPASS WINGS Software Snelheid & zekerheid 1. Vereisten Dossier: CAR-PASS MODULE incl. Wings Logistiek Uitgave Wings: Professional, Enterprise of Expert Gebruiker: (Car-pass maakt gebruik van vrije (gebruikers)velden)

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Algemeen Aantal users wordt gecontroleerd bij het opstarten. Indien jullie werken met Terminal Server sessies, zal bij het opstarten van flexigar een teller bijgehouden

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V t.e.m. V 7 4 8

Aanpassingen flexigar Versie V t.e.m. V 7 4 8 Aanpassingen flexigar Versie V 7 4 4 t.e.m. V 7 4 8 Inhoud Aanpassingen flexigar Versie V 7 4 4 t.e.m. V 7 4 8... 1 1. Algemeen... 2 1.1 GDPR... 2 1.1.1 Instellingen... 2 1.1.2 Afdrukken fiche (nieuwe)

Nadere informatie

Cursus ICT 1 Lieve D Helft

Cursus ICT 1 Lieve D Helft Cursus ICT 1 Inhoud Wat is Outlook? 3 Het scherm 3 Nieuw E-mailbericht maken 4 E-mailbericht versturen 5 E-mailbericht beantwoorden naar verzender 6 E-mailbericht beantwoorden naar verzender en alle ontvangers

Nadere informatie

SMS Module. 1. Vul de registratie pagina in : 2. Als u kiest voor een username die al bestaat, krijgt u dit te lezen :

SMS Module. 1. Vul de registratie pagina in : 2. Als u kiest voor een username die al bestaat, krijgt u dit te lezen : SMS Module Vanuit verschillende plaatsen in WHOMAN 2 kan u nu een SMS versturen. Hoe werkt het? U koopt kredieten aan bij CellCom een toeleverancier voor het versturen van SMS. Dit kan u doen door in het

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT Inleiding Deze handleiding biedt een rode draad over de werking van de nieuwe webwinkel van Veeakker, zoals deze door leden van Natuurpunt gebruikt kan worden

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling ABAB-Internetboekhouden Handleiding: Directe bankkoppeling 0 1. Inleiding.. 2 2. Aanvragen directe bankkoppeling.. 2 2.1 Aanvraag bij de ABN AMRO...3 2.2 Aanvraag bij de Rabobank. 6 3. Activeren directe

Nadere informatie

EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003

EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003 EDIVAT Versie 2.5 Januari 2003 Inhoudsopgave Algemeen...3 Werking...3 TOEGANG TOT EDIVAT...4 Praktisch Dossier...5 Configuratie...5 Aanmaken van de BTW-aangifte...6 Transfer EDIVAT van de BTW AANGIFTE...7

Nadere informatie

INDEX. Opmerkingen ------------------------------------------------------------------------------------------------- 12

INDEX. Opmerkingen ------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 INDEX Wat heeft deze versie te bieden? --------------------------------------------------------------------------- 2 Activeren van backorders klanten --------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Je eerste mailtjes met een computer

Je eerste mailtjes met een computer Je eerste mailtjes met een computer Het e-mailadres Om te e-mailen hebben jij en jouw correspondent een e-mailadres nodig. Een e-mailadres bestaat steeds uit 2 delen gescheiden door een o Wat vóór @ staat

Nadere informatie

PGCS & DREU. Handleiding

PGCS & DREU. Handleiding PGCS & DREU Handleiding INDEX RENAULT : DREU --------------------------------------------------------------------------------------------------3 A. PARAMETERS -------------------------------------------------------------------------------------------3

Nadere informatie

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM Het Dematra Electronic Distribution System is ontwikkeld voor alle Dematra-Distributieklanten. Via deze weg kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze zendingen worden

Nadere informatie

Handleiding. ischoolcommunicatie. Versie Nijverheidstraat Diksmuide Tel:

Handleiding. ischoolcommunicatie. Versie Nijverheidstraat Diksmuide Tel: Handleiding ischoolcommunicatie Versie 2016 Nijverheidstraat 9-8600 Diksmuide Tel: 051 50 21 76 - info@informat.be www.informat.be Inhoudsopgave 1. Algemene voorbereiding in ibasis/ileerlingen 3 1.1. Aanduiden

Nadere informatie

Een algemene en meer gedetailleerde handleiding van OneGate vindt u op

Een algemene en meer gedetailleerde handleiding van OneGate vindt u op 1. Intrastataangiften via OneGate (http://www.nbb.be/onegate) OneGate is een rapporteringstool van de Nationale Bank voor de elektronische aangifte van statistische (en bepaalde andere) rapporteringen.

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 4 Algemeen Afdrukken dagboek voor een gans jaar Regelmatig kwam de vraag of het mogelijk is om alle dagboeken van een gans jaar in één keer te printen in plaats van maand

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Inhoud 1. Algemeen... 2 1.1. Opzoeken op detailgegevens in dossier... 2 1.2. Meer gegevens over het voertuig in het werkorder.... 3 1.3. Lijsten - Selecties... 3 1.4.

Nadere informatie

Elektronisch Bestellen in ENK Software

Elektronisch Bestellen in ENK Software Elektronisch Bestellen in ENK Software Auteurs: RK/MRz Versie: 1.2 Datum: 22-07-2010 Voorwoord Deze handleiding zet voor u uiteen op welke manier u elektronisch bij Galvano kunt bestellen vanuit ENK Software,

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Elektronisch factureren CDS Elektronisch factureren 1. Introductie Met de module elektronische facturen zal de gebruiker

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Microsoft Outlook Meer functies binnen Outlook

Microsoft Outlook Meer functies binnen Outlook Microsoft Outlook 2010 Meer functies binnen Outlook Inleiding Outlook is het e-mailprogramma van Microsoft. Naast e-mail kun je binnen Outlook je agenda beheren en een takenlijst maken. In deze module

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie )

Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie ) Gebruikershandleiding extranet Europ Assistance (versie 28.05.2010) http://fsn.europ-assistance.be - Login o Login Bedrijf = de gebruikersnaam van uw bedrijf o Gebruiker = de gebruikersnaam van uw medewerker

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli

Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Royal Hermes Hockey Handleiding over het gebruik van Onli Contents A. Inloggen (rechts boven)... 2 B. Aan de slag met Onli... 2 a. Kijk de account gegevens na... 2 b. U heeft meer dan één kind bij RHH?...

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding SNS online voor de student Openen

Handleiding SNS online voor de student Openen Handleiding SNS online voor de student Openen Als je naar de website www.plantyn.com/sns gaat, krijg je volgend scherm: Kies meteen uit: SNS Plus behandelt alle spellingsregels tot in de details. Ruim

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW Gebruikershandleiding Quick Smart Dimona NEW 1 Inhoudstafel Enkele basisprincipes 3 De parameters van de toepassing configureren 4 De werkgevers beheren 5 De werknemers beheren 6 Werknemers importeren

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Email2Act! handleiding. Email2Act! Handleiding. Versie 1.1 25-3-2015. Onderdeel van TendenZ ICT Product van Afd. (Web)Development

Email2Act! handleiding. Email2Act! Handleiding. Versie 1.1 25-3-2015. Onderdeel van TendenZ ICT Product van Afd. (Web)Development Email2Act! Handleiding Versie 1.1 25-3-2015 Inleiding Met de standaardfunctionaliteit van Act! kunt u alleen een e-mail koppelen aan een contact. Met Email2Act! kunt u ook uitgaande en binnenkomende e-mails

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op de homepagina van Intrastat (www.intrastat.be) gaat u, na de taalkeuze, naar het tabblad "Aangiften" en het item "Idep/Gn8 voor Windows".

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces

BELTRACE FACTURATIE 1. Samenvattende beschrijving van het proces BELTRACE FACTURATIE Onderstaande bespreekt opzoeken facturatie en beheer facturatie van de Sanitracetoepassing, of hoe men kan komen tot de elektronische facturatie. Men start in het hoofdmenu steeds vanuit

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

Handleiding KMO-beheer

Handleiding KMO-beheer Handleiding KMO-beheer G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Inhoud 1. Doel van document... 2 2. Algemene werking...

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen We hebben nu samen onze eigen persoonlijke website (blog) aangemaakt en we hebben ons eigen adres gekregen. Maar er staat eigenlijk nog totaal niets op

Nadere informatie

Automatische Overgangen instellen

Automatische Overgangen instellen Automatische Overgangen instellen In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Gestandaardiseerde mails zijn gebaseerd op e-mail templates, deze mails kunnen gekoppeld worden aan

Nadere informatie

DYNAPLUG 1. Praktische handleiding. DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2. Hoe gaat u te werk? 2

DYNAPLUG 1. Praktische handleiding. DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2. Hoe gaat u te werk? 2 DYNAPLUG 1 DYNAPLUG: eenvoudig online bestellen bij Van Hoecke 2 Hoe gaat u te werk? 2 1. Een kast ontwerpen en bestellen: DYNAPLAN 3 Stap 1. Maak een corpus aan in DYNAPLAN Stap 2. Corpus of commissie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding www.flamingo.be

Gebruikershandleiding www.flamingo.be Gebruikershandleiding www.flamingo.be Auteur : Web~IT Support and Consulting Datum : 19 december 2005 Opdrachtgever : Flamingo nv Pag. 2/27 Inhoudstafel Inhoudstafel 2 1. Starten 3 2. Pagina structuur

Nadere informatie

Handleiding invoeren gegevens WODCA

Handleiding invoeren gegevens WODCA Handleiding invoeren gegevens WODCA Index 1 Algemeen 2 Voor het invullen van een ongeval (Gewijzigd) 3 Voor het invullen van de gegevens over een WODCA-controle 4 Controleren van de gegevens over ongevallen.

Nadere informatie

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module U kunt alleen bestellingen doen, als u het object heeft vrijgegeven voor publicatie, in het tabblad Algemeen. Vrijgeven voor publicatie betekent dat u toestemming

Nadere informatie

Exchange Webmail. Danny Molle

Exchange Webmail. Danny Molle Exchange Webmail Danny Molle 1 1. Inhoudsopgave Dit document is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Verbinding Maken...3 4. Het Hoofdscherm... 5 5. E-mail

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Stap 1. LifeLine invoeren als nieuwe derde Om een derde in te stellen in MicroHis gaat u in het hoofdmenu naar Registreren

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Schoolmail. Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig.

Schoolmail. Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig. Schoolmail Handleiding voor het gebruik van je Snorduffel-adres. Druk deze handleiding NIET af. Ze is 25 pagina s lang en je hebt niet alles nodig. Wil je meer uitleg of hulp bij het instellen van de juiste

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Het inloggen via Foodweb is vanaf 14 december 2017 gewijzigd. Hier leest u wat u moet doen als operator om via ons nieuw Foodweb portaal toegang

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN?

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? INLEIDING De Intrastat aangifte is de verplichte aangifte van bewegingen van goederen (verkopen en aankopen) die afkomstig zijn uit of bestemd zijn voor andere lidstaten

Nadere informatie

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart VANAF VERSIE 2015 GENEREERT IDEP AANGIFTEN IN XML-FORMAAT DIE U KAN OPLADEN IN ONEGATE. DAT OPLADEN KAN MANUEEL OF AUTOMATISCH GEBEUREN. 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Praktische handleiding Aanmaak van een account

Praktische handleiding Aanmaak van een account Praktische handleiding Aanmaak van een account Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Start... 4 3. Nieuwe account aanmaken... 4 3.1. Invoeren van bedrijfsinformatie door gebruik van het ondernemingsnummer (KBO-nummer).

Nadere informatie

2

2 1 2 Je kan ook bij de gastvrouw thuis online gaan om bv. de parties en producten te synchroniseren of om orders effectief te verzenden naar Mylène. MAAR: bij alle andere stappen werkt de app sowieso OFFLINE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759.

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk T 014/26.01. 11 - F 014/26.00.26 info@dynamic.be www.dynamic.be RPR Turnhout - TVA 0427.759. Inhoud Algemeen... 2 Mercedes/Ford/Andere... 3 Nieuw document... 3 Bestaand document... 4 Renault... 6 Werkorder... 6 Nieuwe... 6 Bestaande werkorder... 9 Andere documenten... 9 Nieuwe... 9 Bestaande...

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

Handleiding IGJ Rijkscloud

Handleiding IGJ Rijkscloud Handleiding IGJ Rijkscloud Veilig documenten versturen naar en ontvangen van de inspectie IGJ Rijkscloud Voor het veilig en gratis elektronisch uitwisselen van vertrouwelijke documenten met de Inspectie

Nadere informatie

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl HANDLEIDING Telefonica e-mail instellen in Outlook Express Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl Stap 1: Start het programma Outlook Express. Stap 2: Kies in het menu helemaal bovenaan

Nadere informatie