Ondernemen vanuit je HART. Voor vrouwelijke ondernemers die méér willen dan succesvol zijn.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ondernemen vanuit je HART. Voor vrouwelijke ondernemers die méér willen dan succesvol zijn."

Transcriptie

1 Ondernemen vanuit je HART Voor vrouwelijke ondernemers die méér willen dan succesvol zijn.

2 Ha vrouwelijke ondernemer, dank voor het downloaden van mijn ebook! In dit ebook deel ik met jou 6 stappen op de weg naar Ondernemen vanuit je HART. 1. Een kijkje in jouw HART 2. De kleur van jouw HART 3. Vier de kleuren van jouw HART 4. Communiceer de kleuren van je HART 5. Kiezen vanuit je HART 6. Ondernemen vanuit je HART Arja van der Pot

3 1. Een kijkje in jouw HART Herken je dit? Een eigen onderneming was altijd je droom, je vindt het heerlijk om vrij en zelfstandig te zijn, je bent goed in je vak en succesvol. Maar toch... Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er méér moet zijn dan continu de stress die je ervaart. Je bent een topper en dag en nacht in touw, want het moet perfect zijn en jij bent verantwoordelijk! In je hoofd stopt het nooit. Een vrije dag neem je maar zelden, je bent altijd bereikbaar, op vakantie gaat natuurlijk de laptop mee, contacten met vrienden en familie staan op een laag pitje. En o ja, vroeger had je nog hobby s Je bent wel succesvol, maar niet echt gelukkig. Zou het ook anders kunnen?

4 Ja, dat kan! Ik spreek uit ervaring, ook ik was zo n workaholic, met eigenlijk alleen maar tijd voor mijn onderneming. Heel succesvol, maar niet gelukkig. Tot ik met Personal Power Plus de kleuren van mijn HART ontdekte, mijn grootste kwaliteiten, maar ook mijn verlangens en drijfveren. Het roer ging radicaal om! Ik ging van mijn hoofd naar mijn HART. Voor mij betekende dat de verkoop van mijn goedlopende gastouderbureau en een verhuizing naar de andere kant van het land. Verlang jij ook naar meer vrijheid en ruimte voor wat je echt wilt? Hoe zou het zijn om te ondernemen vanuit je HART? Wat zou er dan bij jou gaan veranderen? Stap 1: Neem de tijd en de rust om te bedenken en te voelen wat je echt wilt, waar jij van droomt. Tijd nemen voor jezelf is lastig voor jou, ik weet het, maar jij bent de enige die dit kan doen. En hoe kun je er zijn voor een ander als je niet eens weet wie je zelf bent?

5 2. De kleur van jouw HART Wat is dat, de kleur van je HART? Is dat niet wat zweverig? Nee hoor, integendeel! De kleur van mijn hart is antraciet, wat staat voor de ervaren rots in de branding, dus je begrijpt wel dat ik niet van zweverig gedoe houd. Met de kleur van je HART bedoel ik jouw belangrijkste kwaliteiten, uitgedrukt in kleur. Want kleur is emotie en iedere kleur geeft, bewust of onbewust, associaties met bepaalde kwaliteiten. Hoe leuk én handig zou het zijn om te weten wat jouw grootste kracht is én dat dit meteen zichtbaar is voor wie jou ontmoet! Heb je al een idee wat jouw grootste kracht is? Jouw grootste kracht is dat wat jou zo moeiteloos af gaat, dat je denkt dat kan toch iedereen? Zo gewoon is dat niet, het is jouw unieke talent, jouw Powertype, dat wat jou JOU maakt!

6 Hoe onderneem jij het liefst, wanneer ben je helemaal in je element en geniet je met volle teugen? Neem dat in je element maar gerust heel letterlijk en denk daarbij aan de vier elementen vuur, water, aarde en lucht. Want die zeggen iets over hoe jij de dingen doet. De vraag is dus, of wat jij doet en de manier waarop past bij wie jij ten diepste bent, of je onderneemt in de kleur van je HART. Stap 2: Als je op dit moment een kleur zou mogen kiezen voor jouw onderneming, welke zou dat dan zijn? Denk er eens over na wat die kleur zou kunnen zeggen over jou en je onderneming. Bekijk ter inspiratie de kleurcollages op de volgende pagina.

7

8 doorzetter, productief, stevig, efficiënt doelbewust, intelligent, inspiratie, focus mensenmens, samenwerker, bemiddelaar, evenwichtig Welke collage spreekt jou het meeste aan? Herken je jezelf in de beschrijving? verantwoordelijk, loyaal, respectvol, rustig gepassioneerd, daadkrachtig, snel, besluitvaardig objectief, wetende, alert, cool

9 3. Vier de kleuren van jouw HART Natuurlijk ben je veel meer dan alleen dat ene talent! Je hebt heel veel bijzondere kwaliteiten, waarvan je Powertype de krachtigste is. Samen met de drie daaropvolgende kwaliteiten wordt jouw persoonlijke blauwdruk gevormd. Met de kwaliteiten waar deze vier kleuren voor staan kun je alles bereiken wat belangrijk voor je is. Met je blauwdruk wordt niet alleen zichtbaar wat je het liefste doet, maar ook wat jouw belangrijkste drijfveren zijn en hoe je deze moeiteloos kunt inzetten. Kun je me nog volgen? Om het wat concreter te maken, zie je hier mijn blauwdruk. Rechtsonder zie je antraciet, mijn Powertype, die aangeeft dat ik de ervaren rots in de branding ben, die objectief en rustig, accuraat en gestructureerd te werk gaat.

10 Mijn tweede kleur is indigo, een kleur die staat voor het hebben van een duidelijke visie en dit kunnen uitdragen. Op de derde plaats staat paars, wat laat zien dat ik vanuit gevoel en intuïtie werk. En tenslotte is er wit, wat zorgt voor luchtigheid en ideeën, optimisme en sprankelend enthousiasme! objectief en rustig, accuraat en gestructureerd het hebben en uitdragen van een duidelijke visie met gevoel en vanuit intuïtie te werk gaan luchtigheid, ideeën, optimisme en sprankelend enthousiasme Geweldig toch, om zo in kaart te hebben wie jij bent? En van daaruit beslissingen te kunnen nemen voor je onderneming? Stap 3: Vraag aan vier mensen die dichtbij jou staan om ieder vier kwaliteiten van jou te benoemen en kijk of je daar overeenkomsten in ziet.

11 4. Communiceer de kleuren van je HART Kleuren hebben bewust en onbewust een uitwerking op wie ze ziet, met kleur creëer je beweging. Ook wie niet kan zien ervaart het effect van kleuren, wat wel duidelijk aangeeft dat dit geen kletspraatje is. Kleur doet echt iets, is een ontzettend krachtig communicatiemiddel! Als duidelijk is welke kleuren jouw beste kwaliteiten laten zien, is het een logische stap dit ook zichtbaar te maken! Stel je eens voor wat een zelfvertrouwen het je geeft als je weet dat je meteen naar waarde wordt geschat door potentiële klanten en relaties! Zoals je vast weet, wordt de eerste indruk in een fractie van een seconde bepaald. Het geeft je een grote voorsprong als je meteen correct wordt ingeschat door wat je communiceert met de kleuren die je draagt. Maar ook je kledingstijl en uiterlijke verzorging zijn daarbij van groot belang. Hoe meer kennis je daarover hebt, hoe meer zelfvertrouwen je dat oplevert.

12 Dit wetend kun je kleur ook voor jou laten werken. Je kiest bewust een kleur die past bij de gelegenheid en de rol die je op dat moment speelt. Dat gaat je niet alleen helpen je lekkerder te voelen, maar ook om de leukste klanten aan te trekken en de beste deals te sluiten, passend bij jouw kwaliteiten! Stap 4: Kijk eens kritisch naar je garderobe. Welke kleding draag je graag zakelijk en waarom zou dat zijn? Wat zou je kunnen toevoegen of weglaten om nog beter te laten zien wie jij bent?

13 5. Kiezen vanuit je HART Ondernemen vanuit je HART vraagt in veel gevallen om een keuze. Bij mij was dat in ieder geval wel zo. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Je bent wel succesvol, maar niet gelukkig. Dat vraagt om verandering. Als je weet wat jouw belangrijkste kwaliteiten zijn, is het makkelijker om een keuze te maken. Je weet dat je een goede keuze maakt als je jouw unieke talenten optimaal benut, je ervoor kiest de weg van je HART te gaan en jouw blauwdruk je kompas is. Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet meteen alle opgebouwde zekerheden overboord gooit, want dat is nogal wat! Dat heb ik zelf ook niet gedaan trouwens, ik begon met een klein stapje. Ik sprak met mijzelf af dat ik voortaan één dag in de week minder voor mijn gastouderbureau zou gaan werken om een opleiding te gaan volgen waar ik al jaren heel enthousiast over was, maar waar ik mezelf nooit de tijd voor gunde. In mijn geval was dat de opleiding tot kleur- en stijlconsulent. Dat was zo totaal anders dan het runnen van een groot regionaal gastouderbureau, het gaf me meteen lucht en ruimte!

14 Ik kon dat niet anders noemen dan dat ik van mijn hoofd naar mijn HART was gegaan. Nu weet je meteen waar de naam van mijn bedrijf HART voor kleur & stijl vandaan komt. Het kleine balletje dat ging rollen bleek een steeds groter wordende sneeuwbal te zijn, maar dat wist ik nog niet op dat moment. Ik zette wel een stap en wat voelde dat goed! Verlang jij ook naar het zetten van een eerste stap op de weg naar verandering, naar ondernemen vanuit je HART? Voor jou betekent dat misschien ook dat je een vaste vrije dag inplant voor bijvoorbeeld een hobby of dat je een opleiding gaat volgen. Maar iets anders kan ook, bijvoorbeeld het besluit alleen nog te doen waar je energie van krijgt en de rest uit te besteden, of de samenwerking met die ene klant te beëindigen, of door kleur en kleding beter zichtbaar te worden, of je dienstenpakket aan te passen, of. Vul maar in, het is jouw HART! Stap 5: Bedenk welk klein eerste stapje jij kunt zetten om dichter bij je HART te komen. Spreek dit uit naar iemand die je dierbaar is en GA DIE STAP ECHT ZETTEN!

15 6. Ondernemen vanuit je HART Als de eerste stap gezet is, kan het zomaar zijn dat er meer stappen gaan volgen, net als bij mij. Hoe groot en ingrijpend die stappen zijn, bepaal jij zelf. Het is jouw onderneming, jouw leven en jouw HART! Maar als je echt onderneemt vanuit je HART is er balans: Balans tussen werk en vrije tijd. Balans tussen willen en moeten. Balans tussen dromen, durven en doen. Balans tussen binnenkant, buitenkant en overkant. Balans tussen hoofd en HART. Dat voelt heerlijk voor jezelf, maar is ook prettig en duidelijk voor je klanten en zakelijke relaties. En natuurlijk ook voor je familie en vrienden voor wie je nu meer tijd krijgt en die ervan genieten jou te zien stralen.

16 Tenslotte nog een laatste advies recht uit mijn HART. Ga bij jezelf te rade of je echt vanuit je HART leeft en onderneemt. Twijfel je daarover, neem dan serieus de tijd om dit te onderzoeken. Wat zou het zonde zijn als je op een dag stopt met ondernemen en het enige dat je kunt concluderen is dat je altijd zo hard gewerkt hebt. Er is meer, veel meer! Je bent het waard om te ontdekken waarvoor jouw HART echt klopt en om volledig vanuit je HART te leven en te ondernemen! Stap 6: Stop niet met stappen zetten tot je helemaal tevreden bent, tot je voelt nu onderneem ik echt vanuit mijn HART, nu is er balans! Dat vraagt soms om een grote gedragsverandering en dat kost tijd. Bij mij duurde het twee jaar voor ik mijn doel bereikt had, wat niet betekent dat dit bij jou ook zo zal zijn. Wat wél zo is, is dat je er hulp bij nodig hebt! Mij heeft Personal Power Plus en de opleiding die ik daarmee deed ontzettend goed geholpen om mij zelf nog beter te leren kennen, keuzes te maken en stappen te zetten. Dat gun ik jou ook!

17 Graag wil ik jou helpen te gaan ondernemen vanuit je HART. Ik heb daarvoor een prachtig programma klaarstaan in drie modules, waarin je ontdekt wat jouw beste kwaliteiten zijn, hoe je die krachtig zichtbaar maakt én hoe die jou helpen te ondernemen vanuit je HART! Een mooie eerste stap is deelname aan de kennismakingsworkshop. Je leert mij kennen en ik jou én je ontdekt wat kleur met je doet, wat het over je zegt en wat het effect is op anderen. Wat dat is, ondernemen vanuit je HART, wordt in de workshop nog meer duidelijk voor je! Lijkt jou dat ook een mooie eerste stap? Meld je dan nu HIER aan voor een de workshops die binnenkort ingepland staan. Ik zie er naar uit je te ontmoeten! Arja van der Pot HART voor kleur & stijl Ondernemerscoach voor vrouwen met passie voor de kleur en stijl van jouw HART

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Jouw superrelatie start nu!

Jouw superrelatie start nu! Jouw superrelatie start nu! Inleiding Herinner jij je je eerste liefde nog? Was je ook zo ontzettend verliefd? Je kon aan niets anders meer denken. Je hoofd en hart stroomden helemaal over. Je had de meest

Nadere informatie

Quiz Welk type verkoper ben jij?

Quiz Welk type verkoper ben jij? Uitleg Lees iedere stelling door en noteer een cijfer van 1 tot 4 bij ieder antwoord. Een 1 betekent dat het antwoord jou het BESTE omschrijft, en een 4 dat het antwoord jou het SLECHTSTE omschrijft. Gebruik

Nadere informatie

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt?

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt? INLEIDING Zeven Zetjes Zetje 1 - Zeuren: In herhaling vallen zonder dat er iets in je leven verandert. Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken:

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden WERKBEK GELUK & P A SSIE drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass GEN PEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden Gefeliciteerd! Gefeliciteerd dat je mee gaat doen met de masterclass over geluk

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

5 manieren om je eigen pad te bewandelen

5 manieren om je eigen pad te bewandelen 5 manieren om je eigen pad te bewandelen Hierbij het nieuwe artikel met als onderwerp: 5 manieren om je eigen pad te bewandelen. Het is geschreven door wandelcoach Tineke Franssen. Tineke wandelt al een

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Meer omzet in minder tijd

Meer omzet in minder tijd Voor verswinkeliers die willen floreren Meer omzet in minder tijd Vijf bouwstenen voor succesvolle ondernemers Ir. Jo Spiertz Bedrijfskundige, ondernemerscoach Meer omzet in minder tijd En 5 waardevolle

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies THEMAONTMOETINGEN Ieder mens heeft weleens vragen die hij niet zomaar kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over wie je bent of wilt zijn, hoe je je relatie kunt versterken, hoe je omgaat met verlies of over

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven SCHRIJF JE LOOPBAAN Marianne Panneman Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven Door de schrijfoefeningen van Marianne Panneman word ik een ware ontdekkingsreiziger. Ik verken nieuwe

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten?

Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten? Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten? In een wereld waarin allerlei informatie over mensen beschikbaar

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld

Werkbeleving 21 maart Bea Voorbeeld Werkbeleving 21 maart 2018 Bea Voorbeeld Hoe beleef je je werk? De meeste mensen functioneren het best en beleven het meeste plezier aan hun werk wanneer er evenwicht is tussen de eisen die aan hen gesteld

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

"Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK

Hoe word je een succesvolle fotograaf MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS "Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS " H O E W O R D J E E E N S U C C E S V O L L E F O T O G R A A F " Succes is voor

Nadere informatie

Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ondernemen vanuit je Ware Zelf Ondernemen vanuit je Ware Zelf Zielsgelukkig worden door te doen waarvoor je hier bent Copyright 2017 Davidzon Coaching - All Rights Reserved. 1 INHOUD Inleiding 1 De beren op de ondernemersweg 2 Wat door

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Om de regie over je leven (terug) te pakken!

Om de regie over je leven (terug) te pakken! Om de regie over je leven (terug) te pakken! Wil jij meer energie over houden, de vrijheid hebben om zelf te kiezen hoe je leven eruit ziet en weer zin hebben in wat je doet? Blijf dan lezen!!! NB Om de

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen

3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen 3 vragen die managers hun medewerkers nooit stellen en die het managen veel simpeler en succesvoller maken! Door Esther Mallant 2012 Esther Mallant www.hrmallant.nl Introductie De 3 vragen die managers

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier

De schittermethode: In 7 stappen vanuit jouw talenten en eigenaarschap schitteren in je droombaan met meer focus, meer succes en meer werkplezier Beste lezer, Leuk dat je mijn Schittermethode e-book hebt gedownload. Je hebt de eerste actie genomen naar persoonlijke en professionele groei met meer focus, meer succes en meer werkplezier. Ik ben Wendy

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Passie en Effect. Passie. themabijeenkomst 55. Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin

Passie en Effect. Passie. themabijeenkomst 55. Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin Passie en Effect themabijeenkomst 55 TQC-Net Blad 1 Passie Bezieling Inspiratie Hartstocht Vuur Geestdrift Enthousiasme Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin Blad 2 1 1. Vraagstelling

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T

SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T MAAK SPETTERENDE AANBEVELINGEN L I E S B E T H D E K O R T E V A B E N E S U P P O R T Waarom aanbevelingen? Heb jij al goede aanbevelingen op je website staan? Van die aanbevelingen waar nieuwe bezoekers

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 Ben je tevreden met je huidige leven? Met je baan, je relaties en je gezondheid? Ben je vol zelfvertrouwen, relaxed en tevreden? Of zijn er dingen die

Nadere informatie

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo. Relaties HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.org Relaties kunnen een belangrijke rol spelen bij het omgaan

Nadere informatie

Creatie-bordspel. Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat.

Creatie-bordspel. Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat. Creatie-bordspel Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat. 2 Wat is de Tzolkin Het is één van de kalenders uit de Mayacultuur. De Tzolkin is een creatiekalender.

Nadere informatie

10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf

10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf WWW.PASSIONFORBUSINESS.BE 10 vragen voor 10 x sneller je droombedrijf Beste ondernemer, Zijn volgende vragen herkenbaar voor jou: ondernemen stopt nooit, hoe zorg ik voor balans werkprivé? ik heb zoveel

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

mind heart body food home

mind heart body food home Inleiding 7 Een moment voor jezelf 11 Retreat your mind 16 Retreat your heart 36 Retreat your body 50 Retreat your food 82 Retreat your home 106 Extra tips 118 Dankwoord 125 Retreat Yourself_binnenwerk2.indd

Nadere informatie

die je direct meer winst opleveren

die je direct meer winst opleveren 3 PRIKKELENDE VRAGEN AAN JE MEDEWERKERS die je direct meer winst opleveren 3 simpele, prikkelende vragen. Die jij vergeet te stellen, maar die veel resultaat kunnen opleveren Dé drie vragen die je jouw

Nadere informatie

Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten.

Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten. Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten. De beste medewerkers & de juiste klanten vind je door het goede verhaal te vertellen.

Nadere informatie

Elke dag zo goed mogelijk.

Elke dag zo goed mogelijk. Elke dag zo goed mogelijk. Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z n eigen wijze en binnen z n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag

Nadere informatie

Lusteloos gedrag. Samenvatting Hieronder hebben we de inhoud van de aflevering Lusteloos gedrag samengevat. Gemakkelijk om er nog eens bij te pakken.

Lusteloos gedrag. Samenvatting Hieronder hebben we de inhoud van de aflevering Lusteloos gedrag samengevat. Gemakkelijk om er nog eens bij te pakken. Lusteloos gedrag Samenvatting Hieronder hebben we de inhoud van de aflevering Lusteloos gedrag samengevat. Gemakkelijk om er nog eens bij te pakken. Wat is lusteloos gedrag? Dementie kan ervoor zorgen

Nadere informatie

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan

E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan E-book: Het geheim van een succesvolle loopbaan NextStep, 2018 Het geheim van een succesvolle loopbaan Ingrijpende keuzes, overweldigende kansen en mogelijkheden... ze zijn bijna dagelijkse kost in een

Nadere informatie

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker. Meer tools nodig? Kijk op

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker.  Meer tools nodig? Kijk op Actie toolbox van idee naar actie Auteur: Bas Bakker www.basblogt.com 1. Inhoudsopgave 2. Van idee naar actie... 3 3. Het idee...6 4. Drie grote stappen bepalen...8 5. Experiment: Je eerste klant... 9

Nadere informatie

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan?

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Jolanda gaat op pad met onze Wandelcoach Tineke Franssen Jolanda (33) werkt als hypotheekadviseur in het bankwezen.

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Werkbeleving 2 Hoe beleef je je werk? Je hebt een vragenlijst ingevuld met vragen over je werkbeleving. Hierbij is ingegaan op je ervaringen in het werk en

Nadere informatie

J O U W W A A R O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M

J O U W W A A R O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M Voorwoord Je staat op het punt om te beginnen met de opdrachten behorende bij de video les 1 van de masterclass 'De eerste stappen richting

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT

HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT HOE JE IN 5 STAPPEN ECHT ZELFVERTROUWEN OPBOUWT DOOR ANN VAN RIET WWW.ALTHEA-COACHING.BE Hallo! In dit e-book ga je leren hoe je echt zelfvertrouwen kan opbouwen. En daarmee bedoel ik dus niet gewoon denken

Nadere informatie

Ken jezelf, begrijp de ander

Ken jezelf, begrijp de ander De 5 stappen van de succesformule Ken jezelf, begrijp de ander balans geluk balans geluk succes groei succes groei Je ziet beter met het hart. Waar het echt om gaat is met het blote oog niet te zien. Le

Nadere informatie

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING CASUS: AMINA Alle vrijheid die ik in Turkije had verdwijnt. Ik voelde me opgesloten en depressief. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik misschien te veel van dingen uitgegaan en heb ik te weinig gevraagd.

Nadere informatie

Werkbeleving. Naam: Bea Voorbeeld. Datum:

Werkbeleving. Naam: Bea Voorbeeld. Datum: Werkbeleving Naam: Bea Voorbeeld Datum: 16.07.2015 Bea Voorbeeld / 16.07.2015 / Werkbeleving (QWBN) 2 Hoe beleef je je werk? Je hebt een vragenlijst ingevuld met vragen over je werkbeleving. Hierbij is

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

DEEL 1. BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze Monique van Dam DEEL 1: YOU

DEEL 1. BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze Monique van Dam DEEL 1: YOU DEEL 1 1 BOUWSTEEN 5 Theorie Eigen Keuze BOUWSTEEN 5 Eigen Keuze 2 Inhoud Introductie bouwsteen 5: Eigen Keuze 3 ANDERS denken 4 Waar kies je voor? Wist je dat? 5 Nieuwe kansen 12 Van toen naar nu 13 Nieuwe

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

In 3 maanden regie op je leven

In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven? Ons leven verandert voortdurend. Soms door onszelf ingegeven, in andere gevallen door keuzes van anderen of door onvoorziene omstandigheden.

Nadere informatie

vaardigheden - 21st century skills

vaardigheden - 21st century skills vaardigheden - 21st century skills 21st century skills waarom? De Hoeksteen bereidt leerlingen voor op betekenisvolle deelname aan de wereld van vandaag en de toekomst. Deze wereld vraagt kinderen met

Nadere informatie

Hoofdstuk 8. Zijn wie je. bent

Hoofdstuk 8. Zijn wie je. bent Hoofdstuk 8 Zijn wie je bent Prioriteiten Ben jij er van doordrongen wat belangrijk is in je leven? Is dat je carrière? Je eigen ontwikkeling? Je gezinsleven? En als je dat weet, verdeel je je tijd dan

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan

Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan 08540 LerenLoopbaanBurgerschap 10-04-2008 08:28 Pagina 1 ontwikkelingsproces 1+2 1 2 3 4 5 6 7 Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan Leren, Loopbaan en Burgerschap Wat laat

Nadere informatie

DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben.

DRIE GOUDEN TIPS om Nee te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. DRIE GOUDEN TIPS om "Nee" te leren zeggen tegen alles wat je niet meer wilt. Kies voor het leven dat jij wilt hebben. Chantal Smeets 1 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. INLEIDING... 4 3. DRIE GOUDEN TIPS...

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE VMBO LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE VMBO LEERLING LESMODULE VMBO LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 WAT ZIJN HERSENEN? VRAAG WAT ZIJN HERSENEN PRECIES? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE? DENKOEFENING WAAR- VOOR GEBRUIK JE OP DÍT MOMENT JE HERSENEN? DENKOEFENING KUN

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Je dromen waarmaken. het kan echt!

Je dromen waarmaken. het kan echt! Je dromen waarmaken het kan echt! Waarschuwing: het lezen van dit e-book kan onverwachts groots succes en een enorm geluksgevoel teweeg brengen Doelen stellen - de eerste stap van droom naar succes Ben

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie