Productbrochure Kenmerken, plattegronden en prijzen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productbrochure Kenmerken, plattegronden en prijzen"

Transcriptie

1 Productbrochure Kenmerken, plattegronden en prijzen

2

3 Natuurlijk wonen.in hout! Finnhouse Houtbouw timmert sinds 1970 aan de weg, tegen de stroom van de traditionele bouw in. Sindsdien zijn er meer dan 2500 projecten gerealiseerd in de Benelux en zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van duurzame- en ecologische houtbouw. Hierbij maken we onder andere gebruik van duurzaam geproduceerd hout uit Finland. Finnhouse werkt met een drietal houtbouwsystemen, waaronder logbouw- houtskeletbouw en ons nieuwe Paal- en Balksysteem. In deze brochure worden, ter inspiratie, enkele gerealiseerde projecten getoond. Een Finnhouse wordt ontworpen volgens een drietal basisprincipes: Uniek, Duurzaam en Natuurlijk. Iedere woning is voor ons uniek. Een maatpak dat is afgestemd op de bewoners, de leefpatronen, de gewoontes en omgeving. Een vrije architectuur waarbij de kwaliteit van materialen en detaillering centraal staat. Door slim te ontwerpen, goed te isoleren, een goede tochtdichting te voorzien en energiezuinige of -opwekkende installaties te voorzien realiseren wij enkel duurzame woningen, tot potentieel nul-op-de-meter of energieneutraal. De toepassing van natuurlijke (circulaire) materialen en -elementen geven de woning een natuurlijk karakter. Bovendien ontstaat hierdoor een gezond leefklimaat en creëren we een woning met sfeer, warmte en een unieke uitstraling. Finnhouse ontwerpt, levert en bouwt voor de particuliere sector, veelal vrijstaande woningen. Hierbij kunt u denken aan schuurwoningen, loftwoningen, logwoningen, houtskeletbouwgebouwen, bungalows, maar ook recreatiewoningen, clubhuizen en bijgebouwen behoren tot de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in duurzaam bouwen onder architectuur waarbij kwaliteit voorop staat, dan bent u bij ons aan het goede adres. Laat u inspireren door onze uitéénlopende ontwerpen en bouwsystemen. Houtbouw kan wel degelijk modern en robuust zijn. Het is comfortabel én ecologisch. Als u ook enthousiast bent over de diversiteit, de voordelen van- en het ontwerpen in hout, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. We ontvangen u graag op afspraak bij ons op kantoor en laten u de mogelijkheden zien, zodat we ook voor u een droomwoning kunnen realiseren waar u natuurlijk thuis kan komen. Het Finnhouse team Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Wijzigingen en alle rechten zijn voorbehouden.

4

5 Paal & Balk Systeem: Uniek, transparant en veel uitzicht Architectuur en constructie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veelal wordt de constructie weggestopt onder gipsplafonds en afwerkingen, terwijl de houten structuur juist karakter aan een gebouw geeft. Prachtige bouwwerken hebben veelal ingenieuze en zichtbare constructieve oplossingen. Geïnspireerd door de oude vakwerkhuizen uit de 12e eeuw hebben wij een nieuw systeem ontwikkeld waarbij de houten hoofdconstructie zowel binnen als buiten zichtbaar is, terwijl de woningen tegelijkertijd een moderne uitstraling hebben. Unieke open architectuur: Gelamineerde houten palen en balken vormen een vakwerkconstructie van de woning. De open vlakken vullen we op met triple glas (HR+++) of houtskeletbouwelementen met kozijnen. Het glas plaatsen wij direct tussen de palen en balken, dus geen extra storende kozijnen. Hierdoor creëren we een mooi lijnenspel zonder verstoringen, met veel openheid, veel (dag)licht in de woning en uitzicht naar de omgeving, maar ook een sfeervolle en moderne woning met een robuust karakter. Iedere Paal&Balk (P&B) woning is comfortabel, transparant en duurzaam. Een samensmelting van glas en hout, uniek in haar soort. Een onmiskenbaar karakter en architectuur! Bij het Paal&Balk systeem zijn de buitenwanden damp-open, passen we ecologische materialen toe en is de woning beter geïsoleerd dan de standaard isolatienormen volgens het bouwbesluit. Een EPC van 0 is mogelijk. Samen met energieopwekkende installaties maken we uw woning duurzaam en energieneutraal, zonder de esthetische kwaliteiten te ondermijnen. Schuurwoningen: Veel van onze P&B woningen vallen onder het type schuurwoningen. Onze schuurwoningen kenmerken zich door haar open architectuur met de houten vakwerkconstructie in het zicht. Functionaliteit en eenvoud staan centraal met de toepassing van circulaire materialen. Door het vele glas ontstaat een moderne woning, met openheid en transparantie. Er zijn natuurlijk allerlei variaties in de schuurwoningen mogelijk. U bepaalt hoe uw droomhuis eruit ziet, dus ook uw schuurwoning. De materialisatie is vrij, de indeling van de woning, maar ook de vorm. Enkele schuurwoningen presenteren we in deze brochure om een idee te geven. Variaties hierop, of een compleet nieuw ontwerp zijn uiteraard ook mogelijk!

6 Loftwoning De Heen sleutelklaar (vanafprijs) Kenmerk: 3690 Nokhoogte in meters: 7,5m Woonkamer in m² (incl. open keuken): Aantal woonlagen: 2 Slaapkamer op begaande grond: Ja Vide: Ja 72 3 Slaapkamers 2 Badkamers 190 m² Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,6m Volume in m³: 780 Werkkamer: Nee Overdekt terras: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja / Nee Deze vrijstaande schuurwoning is gebouwd bij een golfbaan. De eenvoud en fucntionaliteit van de hoofdvorm zorgen voor een statement in het landschap en aanzicht. De binnenruimte heeft door de enorme vide veel volume, licht, transparantie en uitzicht. Deze loftwoning krijgt een moderne uitstraling door de stalen dakplaten. Het overstek accentueert de houten vakwerkconstructie. De woonkamer en open keuken kenmerken zijn ontworpen als een grote open plattegrond waarin comfort en functionaliteit centraal staan. De vide maakt de living extra ruimtelijk, maar voelt door de houten delen toch sfeervol aan. De slaap- badkamer op de begane grond maken de loftwoning levensloopbestendig.

7 Loftwoning Stevensbeek sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 168 m² Kenmerk: 3729 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,5 Nokhoogte in meter: 7 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 62 Volume in m³: 470 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Nee Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Nee In het buitengebied stond een boerderij met schuren. De oude schuur is afgebrand en op de fundamenten hiervan is een aanbouw in de vorm van een schuurwoning gebouwd. De combinatie van oud en nieuw ziet u terug in het ontwerp. De bestaande woning was traditioneel metselwerk, terwijl de aangebouwde schuurwoning moderner is door het glas, de stalen dakplaten en het grote dakvlak met overstek. De gehele woning is tot nul-op-de-meter gebracht. De oude woning vormt samen met de loftwoning-aanbouw een mooi modern geheel met optimaal woon- en werkcomfort.

8 Loftwoning Kamperland sleutelklaar (vanafprijs) 4 Slaapkamers 2 Badkamers 170 m² Kenmerk: 3760 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,5 Nokhoogte in meter: 7 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 58 Volume in m³: 575 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Ja Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja Deze loftwoning is gebouwd als vakantiewoning, maar kan ook prima dienst doen als moderne permanente woning. Bij deze woning zijn verschillende type materialen gebruikt die harmonieus samen gaan. Een wisselwerking van staal, beton, wit gestucte wanden en hout. De stalen trap vormt het middenpunt van de begane grond, waar de keuken en de eetkamer grenzen aan de ruime tuin. Doordat een badkamer en slaapkamer op de begane grond gesitueerd zijn, is ook deze woning levensloopbestendig.

9 Schuurwoning Kruisland sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 143 m² Kenmerk: 3848 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 3,5 Nokhoogte in meter: 8,15 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 65 Volume in m³: 590 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Nee Overdekt terras: Nee Vide: Ja Levensloopbestending: Nee Berging/bijkeuken: Ja Deze compacte schuurwoning heeft in tegenstelling tot de andere schuurwoningen, waar sprake is van een duidelijke voor- en achterkant, twee relatief open gevels op de begane grond. Het middelpunt van het ontwerp is de moderne keuken met kastenwand en kookeiland, waar respectievelijk zit- en eethoek omheen zijn gevouwen. Achter de dubbelhoge glazen gevel verbindt een kleine vide de zithoek met de slaapkamers op de verdieping. In de buitengevel worden smalle horizontale geveldelen, afgewisseld met verticale delen. slaapkamer slaapkamer eetkamer hal keuken berging slaapkamer woonkamer overloop vide

10 Schuurwoning Winterswijk sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 2 Badkamer 225 m² Kenmerk: 3775 Dakvorm: Zadeldak / Plat dak Goothoogte in meters: 3 Nokhoogte in meter: 8 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 35 Volume in m³: 595 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Ja Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Nee Vide: Nee Levensloopbestending: Ja Sauna: Ja Berging/bijkeuken: Ja De woonkamer, eetkamer en keuken vormen één ruimte maar kunnen tevens gescheiden worden door de en suite deuren. Zo ontstaat een echte leefkeuken. Op de begane grond is ook een slaapkamer en badkamer gerealiseerd, waardoor deze woning ook voor minder-validen en senioren geschikt is. Op de verdieping worden de logeerkamers verbonden door middel van een speels vormgegeven. Op de overloop is tevens ruimte voor een bureau / werkkamer. De verdieping biedt tevens ruimte aan een sauna en badkamer.

11 Schuurwoning Leeuwarden sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 137 m² Kenmerk: 3834 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,6 Nokhoogte in meter: 7,7m Woonkamer in m² (incl. open keuken): 39 Volume in m³: 685 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Ja Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja Gelegen in de zelfbouwwijk Blitsaerd Houtland te Leeuwarden, onderscheidt deze schuurwoning zichzelf, ondanks haar beperkte inhoud, door haar variatie in volumespel. De woning is geconcipieerd in harmonie met de omgeving. Woonfuncties zijn derhalve zorgvuldig afgestemd op de stand van de zon. Zo zijn de slaapkamers en werkkamer georienteerd naar het koele noorden, terwijl de open leefruimtes optimaal gebruik maken van het zonlicht en uitzicht op de natuurlijke omgeving. Overstekken, een goede isolatiewaarde en duurzame installaties voorkomen oververhitting van de woning. Met een paar wijzigingen kan in de toekomst een levensloopbestendige begane grond worden gerealiseerd. keuken relaxruimte vide woonkamer techniek kast overloop hal bijkeuken badkamer berging werkkamer slaapkamer slaapkamer slaapkamer

12 Schuurwoning Beek 3843 prijs op aanvraag 4 Slaapkamers 2 Badkamers 223 m² Kenmerk: 3843 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,7 Nokhoogte in meter: 8,6 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 74 Volume in m³: 1200 (incl. garage) Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja Kenmerkend voor deze grote schuurwoning, gelegen in het Limburgse Beek, is de lange vide die de leefruimte over de lengterichting verbindt met de bovengelegen overloop en direct zicht geeft op de karakteristieke sporenkap. De open leefruimte, die beëindigd wordt door een dubbelhoge veranda op het noorden, is om de ondersteunende functies heen gevouwen, waardoor de leefruimte voorzien is van grote glasvlakken die de natuurlijke omgeving naar binnen halen. De ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond maken de woning levensloopbestendig. Het ontwerp is voorzien van een ruime garage.

13 Schuurwoning Beek 3843 prijs op aanvraag 4 Slaapkamers 2 Badkamers 223 m² slaapkamer keuken eetkamer veranda garage badkamer inloopkast hal kast woonkamer techniek slaapkamer vide overloop vide vide slaapkamer slaapkamer

14 Loftwoning met vide K sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 2 Badkamers 170 m² Kenmerk: K110 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 4 Nokhoogte in meter: 7,5 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 50 Volume in m³: 690 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Ja Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja De enorme glazen zuidgevel en de vide zorgen voor een ruimtelijke living met een wijds uitzicht op de omgeving. In de woning is gekozen voor hout als afwerking, waardoor de woning van een natuurlijke sfeer wordt voorzien. Een afwerking in stucwerk of een combinatie tussen afwerkingen is ook mogelijk. Door de gelamineerde liggers is een grote overspanning mogelijk, waardoor de woonkeuken geen kolommen heeft en één grote ruimte ontstaat. Het grote overstek zorgt voor een overdekte veranda waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen.

15 Familie schuurwoning PB sleutelklaar (vanafprijs) 4 Slaapkamers 1 Badkamer 186 m² Kenmerk: PB 100 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 3,5 Nokhoogte in meter: 8 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 50 Volume in m³: 575 Aantal woonlagen: 2 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Nee Overdekt terras: Ja Vide: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja De familie schuurwoning is dankzij de vier slaapkamers uitstekend geschikt voor gezinnen. Deze vrijstaande schuurwoning oogt dankzij de zichtlijnen van keuken naar woonkamer en terras zeer ruimtelijk. De vide naar de overloop geeft contact tussen boven en beneden en zorgt voor extra hoogte. Het overdekte terras tussen woonkamer en eetkamer en het glas rondom haalt de tuin naar binnen en geeft een beschutte plek om lekker lang buiten te zitten in het voorjaar, de zomer en de herfst. De woning kan ook uitgevoerd worden met een overdekt terras onder de kap.

16

17 Kop-Staartwoning: Dé ideale bungalow voor de senior van nu De Kop-Staartwoning is de ideale bungalow voor de senior van nu. Het is een woning die past bij het actieve leven na het pensioen en die is voorbereid op de toekomst. Een houten bungalow die bijzonder geschikt is voor het leven op hoge leeftijd, zonder concessies te doen aan het comfortabele leven van nu. De Kop-Staartwoning is ontwikkeld door architectenbureau Mannen in de Ruimte in samenwerking met Finnhouse en is een levensloopbestendige woning waarbij meeleven met de zon centraal staat. De kop biedt plaats voor de primaire functies: koken, eten, wonen, slapen en wassen. De staart bevat de ondersteunende functies: werken, sporten, vrije tijd en verzorging. Deze overzichtelijke scheiding maakt dat de woning past bij elke levensstijl en eenvoudig aangepast kan worden aan veranderingen in het gebruik van de woning. Meewonen met de zon & comfortabel: Het ervaren van (zon)licht is essentieel om ons prettig te kunnen voelen in een woning. De grote ramen en de indeling van de woning sluiten hierbij aan en zorgen voor een optimale lichtinval: de ochtendzon in de keuken en de middag- en avondzon in de woonkamer. De gelamineerde houten Paal&Balk constructie, gecombineerd met grote driedubbel geïsoleerde glaspartijen direct tussen de palen zorgen voor openheid, veel daglicht en uitzicht en contact met de omgeving. De duurzame materialen zorgen voor een zeer aangenaam damp-open leefklimaat. Vrij indeelbaar: In de kop zijn alle benodigde primaire woonfuncties aanwezig. De staart is geschikt voor een extra badkamer, werkkamer, berging, extra slaapkamers, kantoor, speelkamer, sportruimte of zelfs mantelzorg en revalidatie. Omdat de houtconstructie zelfdragend is, kunnen functies- en ruimtes eenvoudig aangepast worden aan het ouder worden en de veranderende behoefte. Zo bent u voorbereid op mogelijke scenario s tijdens het ouder worden.

18 Bungalow KS sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 2 Badkamers 133 m² Kenmerk: KS Dakvorm: Lessenaarsdak Goothoogte in meters: 3,2 Nokhoogte in meter: 4 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 51 Volume in m³: 475 Aantal woonlagen: 1 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Nee Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja De Kop-Staartwoning is dé ideale woning voor de senioren van nu. Het is een woning die past bij het actieve leven na het pensioen en die is voorbereid op de toekomst. De Kop-Staartwoning is ontwikkeld met architectenbureau Mannen in de Ruimte en is dé levensloopbestendige woning voor de derde levensfase. De kop biedt plaats voor de primaire functies, terwijl de staart de ondersteunende functies herbergt. Deze overzichtelijke scheiding maakt dat de woning past bij elke levenstijl en eenvoudig aangepast kan worden aan veranderingen in het gebruik.

19 Bungalow KS sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 2 Badkamers 162 m² Kenmerk: KS Dakvorm: Lessenaarsdak Goothoogte in meters: 3,2 Nokhoogte in meter: 4,5 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 67 Volume in m³: 600 Aantal woonlagen: 1 Werkkamer: Nee Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Nee Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja Deze Kop-Staartwoning biedt meer ruimte dan zijn kleinere broertje KS133. De woonkamer is op het zuiden en op de tuin georiënteerd en de gevel bestaat hier voornamelijk uit glas en openslaande tuindeuren. Het zicht naar buiten is optimaal en het overdekte terras biedt een aangenaam beschutte plek. Op hoge leeftijd is het ervaren van (zon)licht steeds belangrijker. De grote ramen en de indeling van de woning sluiten hierbij aan en zorgen voor een optimale lichtinval: de ochtendzon in de keuken en

20 Bungalow KS sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 2 Badkamers 216 m² Kenmerk: KS 180 Dakvorm: Lessenaarsdak Goothoogte in meters: 3,0 Nokhoogte in meter: 4,5 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 85 Volume in m³: 700 Aantal woonlagen: 1 Werkkamer: Ja Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Nee Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja Deze Kop-Staartwoning biedt ook in de staart veel ruimte in de slaapkamers. Deze woning is ook geschikt als mantelzorgwoning waarbij de staart als apart deel ingericht kan worden. Ook een kantoor aan huis is eenvoudig te realiseren, waarbij zakelijk en privé toch nog gescheiden blijven door de splitsing van kop en staart. De indeelbaarheid is vrij en functies kunnen aangepast worden aan het ouder worden en de behoefte. Ook de keuze in de afwerking van wanden en plafond is vrij. Zo bent u voorbereid op alle mogelijke scenario s tijdens het ouder worden.

21 Barnhouse Herpen sleutelklaar (vanafprijs) 1 Slaapkamers 1 Badkamer 285 m² Kenmerk: 3772 Dakvorm: Zadeldak, plat dak Goothoogte in meters: 3,5 Nokhoogte in meter: 5,8 (bijgebouw), 4,0 (woning) Woonkamer in m² (incl. open keuken): 63 Volume in m³: 850 Aantal woonlagen: 2 (bijgebouw) Werkkamer: Ja, 2 stuks Slaapkamer op begane grond: Ja Overdekt terras: Ja Vide: Ja (bijgebouw) Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja De Paal-en-Balk woning in Herpen combineert de eigenschappen van een schuurwoning met die van een bungalow. De twee volumes op het kavel, met ieder een uniek functioneel programma, worden verbonden door middel van een gemeenschappelijke entree. Waar het voorste volume kantoor met archiefruimte huisvest, biedt het achterste volume ruimte aan een open-living-space met een kantoor pantry kantoor slaapkamer keuken woonkamer

22 Bungalow Noordeloos sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 74 m² A B C D E Dakvorm: Lessenaarsdak - plat dak Nokhoogte in meter: 4,1 Volume in m³: 350 Werkkamer: Nee Overdekt terras: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Ja 1 2 Kenmerk: 3817 Goothoogte in meters: 2,8 Woonkamer in m² (incl. open keuken): 36 Aantal woonlagen: 1 Slaapkamer op begane grond:ja Vide: Nee slaapkamer 3 Deze compacte bungalow in Noordeloos voelt, ondanks haar beperkte afmeting, zeer ruimtelijk aan. Het lessenaarsdak dat de woonkamer leefruimte afdekt zorgt samen met de grote glasvlakken op het zuid-westen voor een leefruimte voorzien van licht, lucht en ruimte. Het geeft de bewoners een prachtig uitzicht op een Nederlands molenlandschap. Tegelijkertijd zijn de slaapkamers en badkamer op een zo keuken efficiënt mogelijke manier in de plattegrond georganiseerd, waarbij onnodige verkeersruimte zoveel mogelijk is geminimaliseerd. De woning is opgetrokken uit een thermisch verduurzaamde houten gevelbekleding in combinatie met witte accenten. 4 5 kantoor woonkamer pantry 6 slaapkamer kantoor slaapkamer entree 7 slaapkamer berging 40mm 8 30 A B C D E 20 40mm 10 30

23 Logbouw: Typisch Scandinavische Houtstapelbouw Logbouw is dé bewezen bouwmethode die in de Scandinavische landen voornamelijk wordt toegepast, welke wordt gekenmerkt door haar robuuste en sfeervolle karakter. Bij logbouw worden houten balken (logs) op elkaar gestapeld. Deze bouwmethode geeft de woning door haar uitstraling een robuust karakter. Finnhouse gebruikt grenen- of vuren logs die in Finland exact op maat worden geproduceerd. Onze gelamineerde grenen logs zijn 88mm breed en 180mm hoog, terwijl onze vuren logs een afmeting hebben van 112x260mm. Al onze logs zijn verticaal gelamineerd en gaan tot een lengte van maar liefst 13 meter en zijn blijvend nauwkeurig, passend en trekvrij. Naast de unieke uitstraling van de logs, is de isolatie eigenschap uitstekend. Hout isoleert wel 10 keer beter dan steen en neemt geen warmte op. De minimale eis van Rc 4,5 m2k/w halen we eenvoudig door het toepassen van een extra isolatiewand aan de binnen- of buitenzijde. In de voorzetwand brengen we ook de installaties aan, zoals elektra en waterleidingen, zodat deze niet in het zicht zijn. Afwerking met stucwerk aan de binnenzijde is dan ook goed mogelijk. Standaard hebben onze logwanden een Rc 5,7 m2k/w! Hierdoor blijft de warmte in de woning en hoeft minder gestookt te worden, hetgeen goed is voor uw energierekening. Door de isolatie aan de buitenzijde van de logs aan te brengen is een damp-open opbouw mogelijk, met een andere buitenbekleding. De topgevels en dragende wanden van onze logwoningen bestaan uit houtskeletbouwelementen, die bestaan uit een prefab raamwerk. Dit stijl- en regelwerk is versterkt met plaatmateriaal, zodat een stabiele dragende wand ontstaat. We isoleren dit raamwerk met natuurlijke damp open isolatie zoals hennep. Door een extra installatiewand aan de binnenzijde is het leidingwerk eenvoudig en flexibel aan te brengen. Deze installatiewand isoleren we met ecologische vlasisolatie. Standaard bouwen we met een isolatie waarde van Rc = 4,7, maar door het toepassen van een extra houtvezelplaat halen we Rc waarden van maar liefst 5,5 m2k/w. Onze houtskeletbouw constructiewanden zijn damp-open, wat zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat met een uitstekende isolatie. We bouwen biobased door het gebruik van natuurlijke en ecologische materialen. Doordat de wanden prefab in de fabriek op maat gemaakt worden, garanderen we een continue en hoge kwaliteit en is de bouwtijd kort. We hebben een 3-tal voorbeeld woningen ontworpen die aansluiten bij de huidige woonwensen. Deze woningen zijn groeiwoningen, die op een eenvoudige manier anders ingedeeld of verbouwd kunnen worden naar uw wensen. De logwoningen worden ook regelmatig volledig in eigen beheer gebouwd, onder supersvisie van onze experts. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Wijzigingen en alle rechten zijn voorbehouden.

24 Logwoning sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 93 m² Kenmerk: 6001 Nokhoogte in meters: 7,8m Woonkamer in m² (incl. open keuken): Aantal woonlagen: 2 Slaapkamer op begane grond: Nee Vide: Nee 40 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,7m Volume in m³: 378 Werkkamer: Nee Overdekt terras: Nee Levensloopbestending: Nee Berging/bijkeuken: Ja / Nee De 6001 woning is onze kleine, maar effectief ingedeelde logwoning. Er is gekozen voor een compacte maar open plattegrond die de woning voorziet van een moderne, maar toch knusse sfeer. De eettafel vormt het centrale punt tussen de open keuken, zithoek en tuin. Op de verdieping zijn twee kleine slaapkamers en één grote slaapkamer met inloopkast voorzien. De badkamer is relatief klein, maar praktisch ingedeeld. Het dak kan worden uitgevoerd met klassieke pannen, maar ook met moderne stalen felsdakplaten. De afwerking binnen is vrij, afhankelijk van de door u na te streven sfeer. Glad modern stucwerk kan afgewisseld worden met traditionele houten logs, maar er kan ook gekozen worden voor een houten white wash afwerking.

25 Logwoning sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 122 m² Kenmerk: 6003 Nokhoogte in meters: 8,3m Woonkamer in m² (incl. open keuken): Aantal woonlagen: 2 Slaapkamer op begane grond: Ja Vide: Nee 51 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 2,9m Volume in m³: 485 Werkkamer: Nee Overdekt terras: Nee Levensloopbestending: Nee Berging/bijkeuken: Ja / Nee De 6003 is de grotere broer van de 6001 logwoning. De leefruimtes zijn groter waardoor de woning erg geschikt is voor gezinnen. Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien, met de mogelijkheid tot het maken van een extra vierde slaapkamer. Mede door de toepassing van een dakkapel is op de verdieping een ruime badkamer voorzien. De contrasterende zwarte logs, witten kozijnen en oranje pannen is een veelvoorkomende kleurencombinatie in de logbouw. Het geeft de woning een charmant en klassiek landelijk karakter. De afmeting, indeling en kleurkeuze van de woning is echter vrij en afhankelijk van de door u na te streven sfeer.

26 Logwoning sleutelklaar (vanafprijs) 3 Slaapkamers 1 Badkamer 167 m² Kenmerk: 6004 Nokhoogte in meters: 8,1m Woonkamer in m² (incl. open keuken): Aantal woonlagen: 2 Slaapkamer op begane grond: Ja Vide: Ja 52 Dakvorm: Zadeldak Goothoogte in meters: 3,0m Volume in m³: 666 Werkkamer: Nee Overdekt terras: Ja Levensloopbestending: Ja Berging/bijkeuken: Nee / Ja De 6004 serie is de grootste logwoning in haar soort. Op de begane grond wordt de plattegrond in grote mate bepaald door de ruime woonkamer met open keuken. Daarnaast heeft de woning een grote bijkeuken en kantoor. De ruimtes kunnen echter ook worden ingericht als slaap- en badkamer waardoor de woning levensloopbestendig kan worden gemaakt. Veelal wordt de 6004 serie ontworpen met een extra veranda, welke vanuit de woonkamer via een dubbele terrasdeur toegankelijk is. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien, met de mogelijkheid tot het maken van een extra vierde slaapkamer.

27 Sleutelklaar: - Finnhouse Houtbouw BV regelt de bouwvergunning en levert het complete bouwpakket van alle houten delen. - Finnhouse Bouw coordineert als hoofdaannemer de (bouw)werkzaamheden van onderaannemers en installaties, incl. levering van basisverwarmingsinstallaties (luchtwaterwarmtepomp) en sanitair. Heipalen tegen meerprijs. - Zelf te regelen keuken, vloer- en wandafwerkingen (stucwerk, tegel- laminaatvloeren e.d.) en eventueel intern en extern schilderwerk. Niets uit deze brochure mag worden overgenomen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Finnhouse. Wijzigingen en alle rechten voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW volgens beknopte technische omschrijving en geldig voor levering tot juni Levering conform Bouwbesluit 2015 en algemene voorwaarden Finnhouse. Finnhouse Houtbouw B.V. Wilhelminastraat 1b 5246 XA Rosmalen info@finnhouse.nl

28 Interieur impressies

29 Interieur impres-

30

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14 VRIJSTAAND EEN LEVEN LANG WOONGENOT EEN OASE VAN RUST bungalow Vloeroppervlak (GBO) 132 m2 Bouwvolume 627 m3 Midden in de drukte van de stad staat deze bungalow met vrij indeelbare ruimten en loftachtige

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten is een dynamisch bureau dat zich bezighoudt met architectuur, stedenbouw, landschap en interieur. Het is altijd op

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk De Heuvel is gelegen aan de rand van de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper)

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper) Dwarstak 15 9223 NE Houtigehage 324.500 (kosten koper) Page 1 of 7 Dwarstak 15, 9223 NE Houtigehage Overzicht Vrijstaande Finse logwoning met vrijstaande garage Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

ZAAILAND 39 DRACHTEN k.k.

ZAAILAND 39 DRACHTEN k.k. ZAAILAND 39 DRACHTEN 315.000 k.k. www.zaailand39.nl Zaailand 39, Drachten Kom kijken naar dit mooie en praktisch ingedeeld woonhuis in het Himsterhout! Nu in de verkoop, deze twee onder één kapwoning met

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND

SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND Concept bouwen SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND WWWCONSTRUQNL CONSTRUQ, concept bouwen Houtskeletbouw met een betonnen svloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen De

Nadere informatie

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper Nijtap 39 - Opeinde Vraagprijs 985.000,-- kosten koper Omschrijving Nijtap 39 - Opeinde Omgeven door landerijen staat dit bijzondere en luxueuze landhuis met inpandige garage, vrijstaande hobby-/atelierruimte,

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109

Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109 Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109 Karakteristieke rietgedekte langgevelboerderij met bijgebouwen gelegen op een ruim perceel. De van oorsprong vooroorlogse boerderij is circa 45 jaar geleden

Nadere informatie

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Tjonger 28 - Leeuwarden Wonen aan water, op een prachtige plek temidden van groen... Dit moderne vrijstaande woonhuis met garage

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN /

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN / TORENALLEE 26-40 5617 BD EINDHOVEN 06-50884953 / 06-30565939 WWW.DUTCHDESIGN.NL Schuurwoning variant Zeeland Deze riante, uiterst flexibele woning komt geheel vrijstaand, maar ook geschakeld goed tot zijn

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Prachtige vrijstaande woning

Prachtige vrijstaande woning Prachtige vrijstaande woning Sterk in uw regio! Gerrit Kosterweg 1 Ballum Prachtige vrijstaande woning Aan de rand van het historische dorpje Ballum staat dit prachtig nieuwbouwhuis (2008) dat in authentiek

Nadere informatie

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel Willem de Zwijgerstraat 48 - Budel De Willem de Zwijgerstraat verbindt de dorpskern met de randweg van Budel. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing met zowel vooroorlogse woonboerderijen

Nadere informatie

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055

Veel woonplezier. Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk. e 279.000,- k.k. Opvallend actief! tel. 0492-549055 Rhulenhofweide 22 Helmond/Dierdonk Veel woonplezier MIJN MISSIE: U HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN WOONWENSEN EN ECHTE DROMEN Een kasteeltje. Grote leefkeuken en tuin voor de verdiende ontspanning? Dat verdient

Nadere informatie

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS:

7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: TANGRAMHUIS 7 STAPPEN VOOR ENERGIEBESPARING IN EEN TANGRAMHUIS: 1 - ZON - Maak gebruik van de zon, de enige kostenloze energieleverancier! Onze woningen worden naar de zon georiënteerd, dat wil zeggen

Nadere informatie

Feddemastate 18 - Leeuwarden

Feddemastate 18 - Leeuwarden Feddemastate 18 - Leeuwarden Vraagprijs 398.000,-- kosten koper Omschrijving Feddemastate 18 - Leeuwarden Op rustige woonstand, aan open vaarwater, staat dit onderhoudsvriendelijke, vrijstaande woonhuis

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze Het Laar 3 - Maarheeze Het Laar is fraai en landelijk gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Aan Het Laar bevinden zich boerderijen en landhuizen, allen gesitueerd op ruime percelen en diverse bestemmingen,

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 259.000 k.k. Aangeboden sinds 25-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 95 8043RB Zwolle 560.000 k.k. KENMERKEN Prijs 560.000 k.k. Postcode 8043RB Woningtype Vrijstaande woning Woonruimte 180m² Perceeloppervlakte 494m² Kamers 7 Oplevering in overleg

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 29-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk De Eikenschoor is mooi en rustig gelegen in het buitengebied van het gemoedelijke Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden, zorg- en sport voorzieningen

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn

Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Prins Hendrikstraat 234, Alphen aan den Rijn Kenmerken Overdracht Vraagprijs 270.000 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Ruimte. PIR Isolatiemateriaal

Ruimte. PIR Isolatiemateriaal Ruimte Het model Allegro M87 (incl. veranda) heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, ruime hal en luxe badkamer. De slaapkamer is bijzonder praktisch ingedeeld met een badkamer en-suite. De bungalow

Nadere informatie

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Doornveldlaan 6 B - Doorn Vraagprijs 1.250.000,-- k.k. Omschrijving Doornveldlaan 6 B - Doorn Heerlijk thuiskomen? Royale en modern ingerichte vrijstaande villa, gelegen aan een doodlopend laantje,

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Omschrijving Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Deze zeer sfeervolle hoekwoning staat in de rustige en kindvriendelijke Bloemenbuurt, op korte

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

KERKSTRAAT 1. Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 9367 RS DE WILP K.K.

KERKSTRAAT 1. Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 9367 RS DE WILP K.K. KERKSTRAAT 1 9367 RS DE WILP Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 389.000 K.K. INLEIDING KERKSTRAAT 1, 9367 RS DE WILP Wilt u ruimte en royaal wonen in een leuk dorp nabij de A7, dan nodigen

Nadere informatie

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond. Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa 1.205 m² grond. Situering In het buitengebied van de Baarle-Nassau staat

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: 289.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Goed onderhouden, dakoverstekken aan voor- en achterzijde Erve Stegeman 3

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

Kruisstraat 2, Soerendonk

Kruisstraat 2, Soerendonk Kruisstraat 2, Soerendonk Kruisstraat 2, Soerendonk Nostalgie en sfeer ten top! Sfeervolle langgevelboerderij op een perceel van maar liefst 931 m². Living met opkamer, grote leefkeuken, 3 ruime slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Schans 15, Woudrichem. OPEN HUIS Zaterdag 5 april tot uur

TE KOOP. Schans 15, Woudrichem. OPEN HUIS Zaterdag 5 april tot uur TE KOOP Schans 15, Woudrichem OPEN HUIS Zaterdag 5 april 11.00 tot 15.00 uur Omschrijving Prachtig afgewerkte hoekwoning met volledig geïsoleerde garage met bijkeuken. Gelegen in nieuwbouwwijk Postweide

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk Nieuwbouwproject Balk Combinatie met GBS Zweedse kwaliteitsbouw en gemeente Gaasterlân-Sleat. Dit woningen zijn te realiseren op het parkachtig ingericht terrein van de voormalige golfbaan van Balk. U

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

Aan de Bronnen 7 Venlo

Aan de Bronnen 7 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Aan de Bronnen

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING

PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING Bijlage III PROGRAMMA VAN EISEN EIGEN WONING De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: Functionele en ruimtelijke eisen Materiaaleisen, vorm en

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k.

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k. Mauritsweg 6 2988 AK Ridderkerk 650.000 k.k. Mauritsweg 6 - Ridderkerk Vraagprijs: 650.000 k.k. Sfeervol en zeer hoogwaardig afgewerkt jaren 30 Woon- /winkelpand! Het gehele pand (inclusief winkelruimte)

Nadere informatie

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL KERKEWIJK 32 VEENENDAAL INTRO Nergens anders in Veenendaal vindt u zo n bijzondere woning! Geen pand is vergelijkbaar wat betreft de bouwstijl, sfeer en woonoppervlakte.deze karakteristieke, vrijstaande

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg 21 3284 KS Zuid-Beijerland Algemeen Binnen de bebouwde kom aan de rand van Zuid-Beijerland

Nadere informatie

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling.

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen bungalow met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de deels inpandige veranda

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k.

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k. Koop kantoorpand op 332000 k.k. Aanbiedende partij: Zwinregio Vastgoed Makelaar Email: info@zwinregio.com Telefoon: 0117-420 688 Website: www.zwinregio.com Omschrijving Droomt u van een bijzondere moderne

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

Wonen in Venray, binnen de singels? Geïnteresseerd? Kom eens kijken!

Wonen in Venray, binnen de singels? Geïnteresseerd? Kom eens kijken! Wonen in Venray, binnen de singels? Op loopafstand van het gezellige centrum en met allerlei voorzieningen in de buurt? Sinds kort staat ons huis aan de Oude Oostrumseweg in Venray te koop en we nodigen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Oostgaag 51, Maasland Het buitengebied tussen Schipluiden en Maasland heeft prachtige vergezichten tot de Haagse en Rotterdamse skyline aan toe; tussen de boerderijen staat deze moderne doch karakteristieke

Nadere informatie

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR 498.000 k.k. www.oostermoer9.nl Oostermoer 9, Spijkerboor Deze prachtig verbouwde en gerestaureerde woonboerderij met praktijk-kantoorruimte is gelegen op een unieke locatie, oprit

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

IJssellaan 2-B, Gouda

IJssellaan 2-B, Gouda IJssellaan 2-B, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 155.000 k.k. Aangeboden sinds 26-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VELDAKKERSLAAN 5 ZUIDLAREN 259.000 k.k. www.veldakkerslaan5.nl Veldakkerslaan 5, Zuidlaren Wonen in het centrum van het prachtig dorp Zuidlaren en voor een maandbedrag waar u heel blij van wordt. Zuidlaren

Nadere informatie