BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN ,- k.k."

Transcriptie

1 BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN , k.k.

2 HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of verkoop van een woning. Toch is iedere situatie weer anders. Inleven, matchen, mensen bewust maken van de hobbels, negatieve argumenten omzetten in positieve, samen zoeken naar hoe je de woning beter verkoopbaar kunt maken. Een routine wordt het nooit, maar dat is juist wat het vak zo mooi maakt. Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren doe je niet zomaar even. Dat weten we bij Michiel van Maanen Makelaardij maar al te goed. Het is een proces waar emotie, geld en soms lastige keuzes om de hoek komen kijken. Wij helpen u daarbij. JACQUELINE MONIQUE INGRID MICHIEL MONIQUE SHELLEY AL JAREN EEN EEN BEGRIP BEGRIP IN DE REGIO! IN DE REGIO!

3 BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN 18 INHOUD OMSCHRIJVING INDELING FOTO S LOCATIE ALGEMEEN PLATTEGROND TEKENING KADASTER LIJST VAN ZAKEN

4 OMSCHRIJVING De ruime opzet van de woningen in dit deel van Bennebroek vindt u ook terug in deze zeer goed onderhouden hoekvilla. Elke kamer is beduidend ruimer dan u in de gemiddelde woning vindt. En dat geeft een gevoel van vrijheid en rust. Het begint al bij de hal waar u prettig binnenkomt. Dubbele glazen deuren scheiden de hal van de woonkamer. De riante woonkamer met open haard, eikenhouten vloer, open keuken en glazen pui aan de achterzijde, is licht en speels ingedeeld met nog een kantoor, afgescheiden met glas. Apart en toch betrokken. De zijramen in de woonkamer bieden net dat beetje extra licht waar dat nodig is. In de besloten, zonnige, prachtig aangelegde, achtertuin zijn de terrassen zo geplaatst dat u zon en schaduw kunt afwisselen; op het riante dakterras geniet u van de ochtendzon. Uw auto parkeert u op eigen terrein onder de carport of rechts naast uw huis.

5 INDELING ZEER RUIME, GESCHAKELDE HOEKVILLA OP 489M2 EIGEN GROND

6 INDELING Parterre: (93.4m2) entree, ruime hal, toilet met fontein (2017), berging (7.9m2) met wasdroger aansluiting, (berging is ook vanaf buiten te bereiken) vanuit de hal (met openslaande deuren) komt u in de moderne open keuken (7m2) met kookeiland en diverse inbouw apparatuur, provisiekast, ruime tuingerichte woonkamer (59.3m2 incl open keuken) met open haard, houten vloer en schuifpui, werkkamer (9,6m2) met deur naar achtertuin 1e etage: (68.2m2) overloop, kamer voorzijde (20m2) met toegang tot walkin closet (6.5m2) en terras (11m2), separaat 2e toilet, badkamer (7m2) met dubbele inloopdouche en dubbele wastafel meubel, slaapkamer achterzijde (25m2) (mogelijkheid voor 2 kamers) met toegang tot het terras, 2e etage: (24.4m2) Overloop, berging, zolderkamer (15m2) met wastafel, Bijzonderheden: * Badkamer en toiletten in 2017 vernieuwd * Mogelijkheid voor dakkapel op de 2e etage * 3 parkeerplekken op eigen terrein * Grote zonnige achtertuin * Aanvaarding in overleg Bijzonderheden omgeving Het dorp Bennebroek is een heerlijke plek om te wonen. Alles is aanwezig: supermarkten, speciaalzaken, sportverenigingen, lagere scholen en kinderopvang. Middelbare scholen zijn in de aangrenzende dorpen op fietsafstand veilig bereikbaar. Ook naar de Binnenweg van Heemstede, duinen en strand kunt u op de fiets. En wilt u er echt even een avondje tussenuit, dan zijn Haarlem, Amsterdam en Den Haag in korte tijd bereikbaar. Ideale locatie dus voor zowel starters, jonge gezinnen als oudere echtparen.

7 FOTO S KIJK OP VOOR MEER BEELDEN

8

9

10 LOCATIE Bennebroek Bennebroek is het meest zuidelijke deel van ZuidKennemerland in de provincie NoordHolland tussen de gemeenten Heemstede en Hillegom. Het dorp is gesitueerd op de oude binnenduinen van Kennemerland, de voormalige geestgronden en een strook veengrond tussen de Haarlemmermeer en de Noordzee. Kenmerkend voor Bennebroek is de centrale ligging, tussen strand, bossen en duingebied. Grote steden als Haarlem en Amsterdam zijn vanuit Bennebroek goed bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de snelwegen naar Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wie aan het openbaar vervoer de voorkeur geeft, kan in Bennebroek gebruik maken van een zeer geregelde busdienst richting Haarlem en Leiden. De dichtstbijzijnde spoorwegstations zijn Haarlem, Heemstede en Hillegom. Luchthaven Schiphol is vanuit Bennebroek goed bereikbaar. Het inwoneraantal bedraagt (Bennebroek)(peildatum 31 december 2013). De gemeente Bloemendaal is een prachtige gemeente om te wonen en te recreëren, om rust te zoeken en te genieten van het zeer bijzondere landschap. De gehele regio is zeer geliefd bij toeristen. Op onderwijsgebied bestaat er ruim voldoende keuze, of het nu lager, middelbaar of hoger onderwijs is, de kinderen kunnen op korte afstand van huis, overal terecht. Sportief gezien is er van alles te doen. Golf, tennis, paardensport, schaatsen, voetballen, cricketen, roeien, en natuurlijk hockey.

11 ALGEMEEN Algemene informatie Kadastrale gegevens : gemeente Bennebroek, sectie A, nummer 3860 Perceeloppervlakte: 489m 2 Woonoppervlakte: 186m 2 Inhoud woning: 670m 3 Bouwjaar: 1976 Verwarming:c.v. combiketel (Remeha 2011) Warm water: c.v.ketel en elektrische boiler Isolatie: dubbel glas Energielabel: D Tuin: achtertuin Tuin diepte: 15.83m Tuin breedte: 16.40m Positie: zuid oost Achterom: ja Biedingsysteem. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, geldt het Amsterdamse biedsysteem. Zodra de woning op de markt komt, krijgt degene die als eerste een, naar het oordeel van de verkoper, aanvaardbaar openingsbod uitbrengt, de positie van eerste bieder. Tijdens de onderhandelingen met de eerste bieder blijven bezichtigingen met andere geïnteresseerden gewoon plaatsvinden. Zij worden tijdens de bezichtiging geïnformeerd dat er inmiddels een openingsbod op de woning rust. Over de bieding wordt geen nadere informatie verstrekt. Om de onderhandelingen met de eerste bieder af te breken c.q. af te dwingen, krijgen de andere geïnteresseerden de mogelijkheid om een éénmalig uiterst bod ( storingsbod ) uit te brengen, waarin naast de koopsom, ook eventuele voorwaarden worden aangegeven (w.o. eventuele ontbindende voorwaarden en datum van oplevering). Indien het storingsbod voor verkoper voldoende is om te verkopen, dan zal de verkopend makelaar aan de eerste bieder vragen diens uiterst bod neer te leggen. De verkoper zal het, voor hem meest gunstige bod accepteren en met die partij de koop sluiten. De verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht van gunning voor. Het staat verkoper ook tijdens het biedingsproces vrij om de wijze van bieden en/of onderhandelen te wijzigen. Geen enkele bieder of geïnteresseerde kan enig recht ontlenen aan het gehanteerde biedsysteem.

12 Biedingen Biedingen dienen te allen tijde schriftelijk bevestigd te worden aan Michiel van Maanen Makelaardij. Dit kan per of per brief. Koopovereenkomst De tussen verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt pas tot stand zodra beide partijen een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend. Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels, zoals deze zijn vastgelegd in de modelovereenkomst (2018) die is opgesteld door o.a. de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. De waarborgsom (of bankgarantie) is 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper op te nemen voorbehouden (zoals het verkrijgen van hypotheek (al dan niet met NHG), bouwkundige keuring, e.d.) worden alleen in de koopovereenkomst opgenomen als deze onderdeel van de onderhandeling zijn geweest. De aanvullende clausules, conform het clausuleblad, worden opgenomen in de koopovereenkomst. Notariskeuze De notariële eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij een door koper aan te wijzen notaris, mits deze kantoor houdt binnen een straal van 10km rondom de woning. Eventuele kosten voor verkoper (zoals reiskosten, notariële volmacht, e.d.) als gevolg van kopers notariskeuze buiten dit gebied, komen volledig voor rekening van koper. Bedenktijd De koper, die een natuurlijk persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, heeft bedenktijd om deze koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de door partijen ondertekende koopovereenkomst (in kopie) aan koper ter hand gesteld is. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin ten minste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Als koper binnen de bedenktijd de koopovereenkomst wil ontbinden, moet hij ervoor zorgdragen dat de ontbindingsverklaring verkoper of diens makelaar voor het einde van de bedenktijd bereikt. Onderzoeksplicht Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet ervan uit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen e.d.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie. Soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De verkoper is

13 nadrukkelijk gevraagd bij hem bekende gebreken te melden. De koper heeft echter zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. Uw verkopend makelaar of uw aankoopmakelaar kan u hierover informeren en indien gewenst verwijzen naar de desbetreffende instanties. Hypotheken Informatie omtrent de financieringsmogelijkheden kunt u vrijblijvend krijgen via onze hypotheekadviseur: Bèta financiële diensten, Voor afspraken kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons kantoor. Informatie Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bieding. Voor het doen van een bieding raadt Michiel van Maanen Makelaardij geïnteresseerden aan een eigen NVMmakelaar in te schakelen voor begeleiding bij de aankoop. Clausules De weergegeven clausules zullen worden toegevoegd aan de modelkoopakte. Toevoeging ex. Art. 15 Indien er een voorbehoud is opgenomen in de koopovereenkomst en één van de partijen hiervan gebruik moet maken, dient dit uiterlijk de 1e werkdag na afloop van de in de koopovereenkomst genoemde datum ingeroepen te zijn. In het kader van een mededeling dat ontbinding wordt ingeroepen op grond van een financieringsvoorbehoud, artikel 15.1.a, wordt onder goed gedocumenteerd in ieder geval verstaan dat de mededeling vergezeld moet gaan van bewijsstukken dat koper bij tenminste één geldverstrekkende instelling een offerte heeft gevraagd of heeft laten vragen en dat die aanvraag niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Het beroep op ontbinding dient te worden voorzien van het hypotheekaanvraagformulier met aanvraagbescheiden. Indien de mededeling niet goed gedocumenteerd en/of incompleet is, behoeft verkoper geen genoegen te nemen met de ontbinding.

14 1 Milieuclausule (bodemgesteldheid) Verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van het verkocht niets meer bekend is dan de mededelingen op de aan deze koopovereenkomst gehechte omgevingsrapportage. Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. 2 Waterhuishouding Koper verklaart bekend te zijn met de mogelijke lokale problemen betreffende het grondwaterpeil, ontstaan als gevolg van gewijzigd duinwaterbeheer. Indien nu of in de toekomst hinder ondervonden wordt van de stand van het grondwater, vrijwaart koper verkoper van iedere aansprakelijkheid en schade hieruit voortvloeiende. 3 Ouderdom Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning en de bijgebouwen meer dan 42 jaar oud zijn, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de fundering, vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering, evt. afwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam, etc.) en de eventuele afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 omschreven woongebruik. 4 Asbest Koper verklaart bekend te zijn met de aanwezigheid van asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak op zolder in de c.v. ruimte. Partijen verklaren er voorts mee bekend te zijn, dat mogelijk nog meer asbesthoudende stoffen/materialen in de onroerende zaak aanwezig kunnen zijn. Het risico daarvan rust geheel bij koper. Indien de asbesthoudende stoffen/materialen worden verwijderd, dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van betreffende koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins nietbeantwoorde van de zaak aan de overeenkomst als

15 gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. 5 Tekeningen/Plattegronden Eventueel in de brochure aanwezige kopieën van (bouw)tekeningen c.q. plattegronden zijn over het algemeen van oudere datum, zijn of kunnen vaak niet op schaal gekopieerd worden, hoeven niet representatief te zijn voor de huidige indeling en maatvoering en zijn slechts ter indicatie bijgevoegd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 6 Meetinstructie Als meetinstructie wordt de NVM meetinstructie gebruikt die gebaseerd is op de NEN De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) Michiel van Maanen Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. 7 Bouwkundige keuring koper Koper verklaart door verkoper voldoende in de gelegenheid te zijn gesteld de woning in en uitwendig (bouwkundig en technische) te (laten) beoordelen. Van de mogelijkheid heeft koper wel/geen gebruikt gemaakt, op: door:. 8 Toestemming versturen documenten aan makelaars Ondergetekenden verklaren hierbij toestemming te geven aan de notaris om het ontwerp van de akte van levering toe te sturen aan de bij de transactie betrokken makelaars (van beide zijden). Ondergetekenden verklaren voorts hierbij toestemming te geven aan de notaris om de afrekening (met bijbehorende bijlagen) te sturen naar de makelaar die de betreffende partij bijstaat bij de onderhavige overeenkomst.

16 9 Hartenkamp Koper verklaart bekend te zijn met de ontwikkeling van het nabij gelegen Raakterrein Voor meer info verwijzen wij u naar de site van de gemeente Bloemendaal, Raakterrein Energielabel (definitief) Koper is ermee bekend dat het energielabel (C) is geregistreerd. Koper vrijwaart verkoper, Michiel van Maanen Makelaardij, alsmede de aan Michiel van Maanen Makelaardij verbonden makelaars en/of medewerkers, van iedere aansprakelijkheid die betrekking heeft op onjuistheden, alsmede van de eventuele gevolgen hiervan. Verkoper vrijwaart Michiel van Maanen Makelaardij, alsmede de aan Michiel van Maanen Makelaardij verbonden makelaars en/of medewerkers, van iedere aansprakelijkheid die betrekking heeft op onjuistheden, alsmede van de eventuele gevolgen hiervan. 11 Privacyverklaring Alle partijen verklaren bekend te zijn met de privacyverklaring van Michiel van Maanen Makelaardij. 12 Bijlagen met betrekking tot dit object. Tot deze koopovereenkomst behoren de onderstaande bijlagen. Koper verklaart deze bijlagen te hebben ontvangen en van de inhoud kennis te hebben genomen: toelichting op de koopovereenkomst voor de consument; lijst van zaken; vragenlijst verkoop woning deel B; ontvangstbevestiging; kopie eigendomsbewijs; verkoopbrochure; privacyverklaring; meetrapport; kopie omgevingsrapportage

17

18

19

20

21

22

23 Uittreksel Kadastrale Kaart witte de Withlaan m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BENNEBROEK A 3860 Voor een eensluidend uittreksel, AMSTERDAM, 6 maart 2009 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

24 MEETRAPPORT Rene Rijs Inmeter Datum Meetopname Meetbedrijf Rene Rijs Inmeter Datum Meetrapport Opsteller Rene Rijs Meetcertificaat type A Op locatie gecontroleerd en ingemeten Status Definitief Object type Woning Adres Witte de Withlaan 18 Plaats Bennebroek Opdrachtgever Dhr. S. Hallegraeff en Mevr. G.G. Nijenhuis Adres Witte de Withlaan 18 Postcode/Woonplaats 2121 XEBennebroek Rene Rijs Inmeter stelt meetrapporten op conform de door de NEN uitgegeven NTA 2581:2011 opstellen van meetrapporten volgens NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1: Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op

25 Lijst van zaken Perceel: Datum: Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Zaken Blijft Gaat Kan worden Niet van achter mee overgenomen toepassing TUIN Tuinaanleg / (sier)bestrating / erfafscheiding / beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar / bewegingsmelder Tuinhuisje / buitenberging / broeikas Kasten / werkbank in tuinhuis / berging Waterpomp Voet droogmolen Vlaggenmast Overige tuin, te weten: WONING Brievenbus (Voordeur) bel Alarminstallatie / camera s Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rook / Koolmonoxidemelders Rolluiken / zonwering buiten Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer / laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren paraaf verkoper: paraaf koper: Pagina 1

26 Lijst van zaken Zaken (vervolg) Blijft Gaat Kan worden Niet van achter mee overgenomen toepassing Allesbrander / gashaard Kachels (gas) Voorzetramen Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Inbouwverlichting/dimmers, te weten: Opbouwverlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Spiegelwanden Toiletaccessoires* Badkameraccessoires * Wastafels (welke in kamers aanwezig zijn) Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasmachine Waterslot wasmachine * Hier wordt mee bedoeld, spiegel, plancet, w.c. rolhouder, handdoekenrek, w.c. bril enz. OVERIG Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.ketels, boilers, geisers): Voor akkoord, verkoper / opdrachtgever (en echtgeno(o)t(e)/partner) Voor akkoord, koper: (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: Pagina 2

27 Michiel van Maanen Makelaardij Meerweg VA Bennebroek Telefoon: (023) Mail: info@mvmmakelaardij.nl

BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK WITTE DE WITHLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 769.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

BENNEBROEK HYACINTHENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK HYACINTHENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 425.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

PALFIJNSTRAAT 15 HENGELO

PALFIJNSTRAAT 15 HENGELO Vraagprijs 259.000, k.k. Te koop: Aan de rand van de geliefde woonwijk Woolder Es met aan de achterzijde een fantastisch uitzicht over de weilanden en de bossen van het Twickel, staat deze bungalow met

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. CASTORWEG 225 HENGELO Vraagprijs 129.000,-- k.k. Te koop: Met zorg onderhouden tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde richting de Plutostraat tot aan de Oldenzaalsestraat. De Castorweg wordt gekenmerkt

Nadere informatie

CRUQUIUS OUDE SPAARNEWEG ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

CRUQUIUS OUDE SPAARNEWEG ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 225.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper) Ritmeesterstraat16 Haarlem Vraagprijs 650.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl IndevoormaligemanegevandeRipperdakazernezijnin2008zevenzeerroyaleherenhuizengerealiseerd.

Nadere informatie

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt In een rustige woonomgeving, nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met keurig aangelegde achtertuin, vrijstaande houten berging en achterom.

Nadere informatie

BOERHAAVELAAN 124 HENGELO

BOERHAAVELAAN 124 HENGELO Vraagprijs 175.000,-- k.k. Te koop: Een woning met mogelijkheden! Dat is een juiste omschrijving van deze karakteristieke jaren 50 helft van een dubbel met garage en oprit op een prachtige kavel van 276

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en 3e slaapkamer met dakkapel.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en 3e slaapkamer met dakkapel. Vraagprijs 198.000,-- k.k. Te koop: Aan een rustige straat met een fraai jaren '30 straatbeeld vlakbij het stadscentrum gelegen karakteristieke tweeonder-een-kapwoning met berging en opvallend diepe tuin.

Nadere informatie

Sliedrecht Kerkbuurt 246

Sliedrecht Kerkbuurt 246 Sliedrecht Kerkbuurt 246 Vrijstaande dijkwoning met tuin op het zuiden Woonkamer Keuken Tuin Sliedrecht Kerkbuurt 246 Vraagprijs e 169.500,-- k.k. Zeer geschikt voor starters! Vrijstaande dijkwoning met

Nadere informatie

Deellaan 14 - Bemmel

Deellaan 14 - Bemmel Deellaan 14 - Bemmel Nabij het centrum van Bemmel, goed onderhouden royaal, uitgebouwd woonhuis met vrijstaande stenen berging en achtertuin met achterom. Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Carpenakker 25 - Doornenburg

Carpenakker 25 - Doornenburg Carpenakker 25 - Doornenburg In rustige, kindvriendelijke woonomgeving en zeer dicht bij dorpskern gelegen, goed onderhouden geschakelde helft van dubbel met ruime garage, oprit, achterom en zonnige tuin.

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE GREBBERSTRAAT 4 HAARLEM

VERKOOPBROCHURE GREBBERSTRAAT 4 HAARLEM VERKOOPBROCHURE GREBBERSTRAAT 4 HAARLEM Aan de rand van het KLEVERPARK, op 3 minuten lopen van het Centraal Station en de binnenstad gelegen, leuke eengezinswoning met EXTRA GROTE ACHTERTUIN op het zuiden.

Nadere informatie

Apollolaan 34, Almelo

Apollolaan 34, Almelo Groen, groen, groen! Voor, achter en aan de overkant blijvend groen en vrijheid op een riante kavel! Deze royale semi-bungalow is uitgevoerd als helft van dubbel woonhuis en is rustig gelegen aan de ruim

Nadere informatie

STOCKHOLMSTRAAT 11 HENGELO

STOCKHOLMSTRAAT 11 HENGELO Vraagprijs 185.000,-- k.k. Te koop: Geen zin om binnen te schilderen? Deze woning wordt aangeboden met 1 week gratis uren voor het binnen schilderwerk door een professionele schilder (geen materialen)!

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. REVIUSSTRAAT 97 HENGELO Vraagprijs 224.500,-- k.k. Te koop: Wilt u vlakbij het buitengebied, een uitgebreid winkelcentrum en op enkele minuten fietsafstand van het centrum wonen in een van de mooiste wijken

Nadere informatie

Giessenburg Neerpolderseweg 108A (huisje nr. 7)

Giessenburg Neerpolderseweg 108A (huisje nr. 7) Giessenburg Neerpolderseweg 108A (huisje nr. 7) Direct aan het water gelegen recreatiebungalow Woonkamer Achterzijde Uitzicht G burg Neerpolderseweg 108A (huisje nr. 7) Vraagprijs e 135.000,-- k.k. Op

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagprijs 115.000, k.k. Te koop: Op de 3e (bovenste) verdieping gelegen goed afgewerkt 3kamer appartement met twee balkons en berging in de woonwijk "De Grundel". Het gemoderniseerde appartement is anders

Nadere informatie

Buiten: ruime en beschutte achtertuin met overkapte doorgang naar de straatzijde en garage.

Buiten: ruime en beschutte achtertuin met overkapte doorgang naar de straatzijde en garage. BOERHAAVELAAN 124 HENGELO Vraagprijs 225.000,-- k.k. Te koop: Een woning met mogelijkheden via Uw Huis Op Maat! Deze woning staat momenteel te koop in de huidige staat voor 175.000,--. Uw huis op maat

Nadere informatie

Diana 82 - Bemmel. Vraagprijs: ,-- k.k.

Diana 82 - Bemmel. Vraagprijs: ,-- k.k. Diana 82 - Bemmel Sfeervol en fraai afgewerkt 3-kamer hoekappartement met fraai zicht op de nabij gelegen groenvoorziening en sportaccomodatie. Dit appartement is voorzien van een riant balkon/loggia.

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagprijs 225.000,-- k.k. Te koop: Op 50 meter van de Tuindorp vijver gelegen, zeer fraai verbouwd en uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met garage en parkeerplaats op eigen terrein. Karakteristiek

Nadere informatie

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Architect Mutterskade 30 Den Haag Architect Mutterskade 30 Den Haag 250.000,-- k.k. TE KOOP Ruime 4/5 kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin met berging en achterom. Moderne keuken met inbouwapparatuur en luxe badkamer. Santen &

Nadere informatie

Sliedrecht Leeghwaterstraat 233

Sliedrecht Leeghwaterstraat 233 Sliedrecht Leeghwaterstraat 233 Drive-in woning met mogelijkheden Woonkamer Keuken Slaapkamer Sliedrecht Leeghwaterstraat 233 Bieden vanaf e 150.000,-- k.k. Deze drive-in woning is gelegen in een bedrijven/

Nadere informatie

ISAAC DA COSTASTRAAT 17 HENGELO

ISAAC DA COSTASTRAAT 17 HENGELO Vraagprijs 275.000,-- k.k. Te koop: Op zoek naar een bungalow in perfecte staat met alle mogelijke luxe en veel ruimte in de fraaie wijk Groot Driene met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan bent

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Multatulipad 70, 3261 SM Oud-Beijerland

Multatulipad 70, 3261 SM Oud-Beijerland Multatulipad 70, 3261 SM OudBeijerland Vraagprijs 229.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Multatulipad 70, 3261 SM OudBeijerland

Nadere informatie

2e Verdieping: Overloop met CV opstelplaats, berging, ruime zolderkamer met dakraam, laminaat vloer en knieschotten.

2e Verdieping: Overloop met CV opstelplaats, berging, ruime zolderkamer met dakraam, laminaat vloer en knieschotten. Vraagprijs 237.500,-- k.k. Te koop: Op rustige kindvriendelijke locatie aan een doodlopende straat, in wijk Hasseler Es gelegen, goed onderhouden, royaal helft van dubbel woonhuis met 4 slaapkamers en

Nadere informatie

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 7 Boskoop Vraagprijs 199.500,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage en achtertuin gesitueerd op het zuiden. De woning is voorzien van 2 kunststof dakkapellen en alle kozijnen zijn vernieuwd

Nadere informatie

BENNEBROEK RIJKSSTRAATWEG ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK RIJKSSTRAATWEG ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 869.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

DR. SCHAEPMANSTRAAT 39 HENGELO

DR. SCHAEPMANSTRAAT 39 HENGELO Vraagprijs 145.000,-- k.k. Te koop: Dit is echt een heel bijzondere middenwoning! Niet alleen door de fraaie karakteristieke gevel en de keurige afwerking maar vooral door het perceeloppervlak (318 m2!)

Nadere informatie

Woninginformatie. Stadhoudersweg 20 - Nieuw-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k.

Woninginformatie. Stadhoudersweg 20 - Nieuw-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k. Woninginformatie Stadhoudersweg 20 - Nieuw-Beijerland Aanvaarding in overleg Vraagprijs 247.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Gelijkvloers

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

HEEMSTEDE GROENENDAALKADE ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

HEEMSTEDE GROENENDAALKADE ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 1.495.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan-

Nadere informatie

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 225.000,-- k.k. Omschrijving Marga Klompestraat 19 - Spijkenisse Prachtig gelegen, goed onderhouden, volledig geïsoleerde geschakelde twee-onder-één kapwoning met carport, voor vrij

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE MARSSTRAAT 119 HAARLEM

VERKOOPBROCHURE MARSSTRAAT 119 HAARLEM VERKOOPBROCHURE MARSSTRAAT 119 HAARLEM Mooie 30-er jaren hoekwoning met erker en zonnige tuin op het zuiden met vrijstaande stenen garage in de gewilde Planetenbuurt. De woning is gelegen op de hoek van

Nadere informatie

Pinksterbloem 1 - Den Hoorn

Pinksterbloem 1 - Den Hoorn Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl In Den Hoorn aan een brede singel gelegen hoekwoning met voor-

Nadere informatie

Vraagprijs 495.000,- k.k. Het vrijstaande LANDHUIS op ruime kavel(1226m2) gelegen in De Dreven. Kastanjeweg 6 te 9603 DE Hoogezand. Het vrijstaande LANDHUIS met aangebouwde stenen GARAGE en BERGING,

Nadere informatie

Kraanvogellaan!20!! Heemstede!

Kraanvogellaan!20!! Heemstede! Kraanvogellaan20 Heemstede Vraagprijs 845.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl Dezeroyale29ONDER919KAPWONINGmetfraaiaangelegdevoor9enACHTERTUINligtaaneenbrede,

Nadere informatie

BENNEBROEK REEK ,- k.k.

BENNEBROEK REEK ,- k.k. BENNEBROEK REEK 8 225.000, k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of verkoop van een

Nadere informatie

TWIJNSTRAAT 15 HENGELO

TWIJNSTRAAT 15 HENGELO Vraagprijs 325.000,-- k.k. Te koop: Vrijstaand wonen in t Tuindorp op 100 meter afstand van de Tuindorpvijver en met een grote speeltuin aan de overkant van de straat? En dan ook nog eens een keer in een

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Dit is uw kans op een goed onderhouden, betaalbare, eengezinswoning met ruime voortuin en achtertuin met achterom, veranda en stenen berging! Deze leuke

Nadere informatie

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m²

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m² BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD Bouwjaar: 1979 Inhoud woning: ca 652 m³ Woonoppervlakte: ca 168 m² Perceelgrootte: 1026 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand wonen in het groen. Dit robuust jaren

Nadere informatie

BENNEBROEK DE RUYTERLAAN ,- k.k.

BENNEBROEK DE RUYTERLAAN ,- k.k. BENNEBROEK DE RUYTERLAAN 1 275.000,- k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of verkoop

Nadere informatie

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER

BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE BROUWERSTRAAT 39 - DEN HELDER vraagprijs 99.999,= kosten koper Omschrijving Brouwerstraat 39 - Den Helder Kom snel eens kijken in deze woning. Het huis is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd.

Nadere informatie

IRENESTRAAT 8 DELDEN

IRENESTRAAT 8 DELDEN Vraagprijs 225.000,-- k.k. Te koop: Vrijstaande woning in rustige woonstraat met oprit voor meerdere auto's, vrijstaande stenen garage en zonnige, diepe tuin. Alle stadsvoorzieningen, zoals winkels, scholen

Nadere informatie

Azielaan 254 - Delft

Azielaan 254 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Aan de rand van natuur en recreatiegebied Midden

Nadere informatie

BENNEBROEK KORTENAERLAAN ,- k.k.

BENNEBROEK KORTENAERLAAN ,- k.k. BENNEBROEK KORTENAERLAAN 15 415.000, k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of verkoop

Nadere informatie

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca. POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 108 m² Perceelgrootte: ca. 141 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen RUIME TUSSENWONING Deze

Nadere informatie

Zwembadweg 2 61 - Posterholt

Zwembadweg 2 61 - Posterholt Zwembadweg 2 61 - Posterholt Recreatiewoning op eigen grond. De woning ligt op het Posterbos, een bungalowpark nabij het Landgoed "Aerwinkel". Het perceel bij deze bungalow is 150 m². De indeling is als

Nadere informatie

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 275.000,- k.k. DB Makelaars Op zoek naar een HOEKwoning in de aantrekkelijke en kindvriendelijke Vogelwijk van Berkel en Rodenrijs. Wij bieden deze

Nadere informatie

BENNEBROEK BENNEBROEKERLAAN ,- k.k.

BENNEBROEK BENNEBROEKERLAAN ,- k.k. BENNEBROEK BENNEBROEKERLAAN 8 1.300.000, k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of

Nadere informatie

Dijkshoornseweg 177 - Delft

Dijkshoornseweg 177 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Aan het vaarwater Look gelegen recentelijk gerealiseerde

Nadere informatie

HEEMSTEDE GROENENDAALKADE ,- k.k.

HEEMSTEDE GROENENDAALKADE ,- k.k. HEEMSTEDE GROENENDAALKADE 1 1.495.000, k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of verkoop

Nadere informatie

BENNEBROEK ABEELENLAAN ,- k.k.

BENNEBROEK ABEELENLAAN ,- k.k. BENNEBROEK ABEELENLAAN 11 449.000, k.k. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan of verkoop

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagprijs 269.500,-- k.k. Te koop: Bijzonder fraai in de parkachtige omgeving van De Grundel gelegen goed onderhouden en uitgebouwde vrijstaande semibungalow met garage, carport en parkeerplaats op eigen

Nadere informatie

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12. Hoek van Holland. RICHTPRIJS ,- k.k.

Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12. Hoek van Holland. RICHTPRIJS ,- k.k. Woningpresentatie 1 e Scheepvaartstraat 12 Hoek van Holland RICHTPRIJS 200.000,- k.k. WOONVREUGDE MAKELAARS STRANDWEG 80 3151 HV HOEK VAN HOLLAND TELEFOON: +31(0)174 388 301 EMAIL: INFO@WOONVREUGDE.NL

Nadere informatie

LIJST VAN ZAKEN. Blijft achter. Kan worden overgenomen. Niet van toepassing. Gaat mee

LIJST VAN ZAKEN. Blijft achter. Kan worden overgenomen. Niet van toepassing. Gaat mee LIJST VAN ZAKEN Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP Madeweg 3 Monster 355.000,-- k.k. TE KOOP Scherpe vraagprijs!! Vrijstaand woonhuis met hobbyruimte/garage en tuinhuisje/volière, gelegen aan de rand van het dorp op 930 m2 eigen grond (tegenover zwembad

Nadere informatie

Kloosterkade Delft

Kloosterkade Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving In een rustige, brede straat met alleen bestemmingsverkeer,

Nadere informatie

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk. Vraagprijs 199.500,-- k.k. Te koop: Aan een kindvriendelijke straat in de woonwijk Vossenbelt ligt deze goed onderhouden ruime HOEKwoning met oprit voor 2 auto's, inpandige berging, moderne badkamer (2007)

Nadere informatie

BENNEBROEK JAN VAN GALENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK JAN VAN GALENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 695.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1 Nabij landelijk gebied in kleinschalige villawijk Oosterspaarn gelegen royale (ca. 182m2) comfortabele hoekwoning met 5 slaapkamers, 3 badkamers, voortuin en vrij gelegen zonnige

Nadere informatie

Woninginformatie. Prins Hendrikstraat 15 - Oud-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k.

Woninginformatie. Prins Hendrikstraat 15 - Oud-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k. Woninginformatie Prins Hendrikstraat 15 - Oud-Beijerland Aanvaarding in overleg Vraagprijs 249.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Het

Nadere informatie

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk Vraagprijs 195.000,-- kosten koper Omschrijving Een heerlijke eengezinswoning, deze uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin met achterom. Gunstig gelegen in de woonwijk "De Wittenhagen",

Nadere informatie

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 84.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 14 c - Spijkenisse Staters opgelet!!!! Scherp geprijsd 3-kamerappartement v.v. 2 balkons dus altijd verzekerd van zon. Het appartement

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM Aankoopmakelaar in. Uw NVM Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM Aankoopmakelaar in. Uw NVM Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving In de moderne en gunstig gelegen woonwijk de Hoornse

Nadere informatie

Verhulststraat 28, 3314 WV Dordrecht

Verhulststraat 28, 3314 WV Dordrecht Verhulststraat 28, 3314 WV Dordrecht Vraagprijs 110.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Verhulststraat 28, 3314 WV Dordrecht

Nadere informatie

De Veldhoen 2 - Almelo

De Veldhoen 2 - Almelo Vraagprijs 175.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie locatie gelegen UITGEBOUWDE EN VOLLEDIG GEMODERNISEERDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING op

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

BENNEBROEK FAZANTENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK FAZANTENLAAN ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 450.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Hoogewaard 156 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 445.500,-- k.k. Deze vrijstaande semi bungalow met dubbele carport is met terras en aanlegsteiger direct gesitueerd aan de Oude Rijn. De Oud Rijn is rechtstreeks

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang

Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Vogelenzangseweg 356 te Vogelenzang Object: VOGELENZANGSEWEG 356 TE VOGELENZANG Omschrijving: In het centrum van het dorp Vogelenzang gelegen, een charmant en vooroorlogs woonhuis met een voor-, en zonnige

Nadere informatie

Woninginformatie. Emmastraat 2 - Oud-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k.

Woninginformatie. Emmastraat 2 - Oud-Beijerland. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k. Woninginformatie Emmastraat 2 - Oud-Beijerland Aanvaarding in overleg Vraagprijs 249.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 De badkamer hebben

Nadere informatie

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Centraal gesitueerde, goed onderhouden, hoek eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin en stenen garage/berging. Type : Hoekwoning Aantal kamers

Nadere informatie

Rijksweg Noord 141 - Sittard

Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze karakteristieke tussenwoning dient gemoderniseerd te worden en is voorzien van een recent gebouwde

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

Gemoderniseerde eengezinswoning met nieuwe fundering!

Gemoderniseerde eengezinswoning met nieuwe fundering! Gemoderniseerde eengezinswoning met nieuwe fundering! Zaandam, Pieter Latensteinstraat 22 Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Nadere informatie

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op uitstekende woonlokatie met een voortuin en een zonnige op het westen gelegen achtertuin met stenen berging

Nadere informatie

Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht

Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE Zwijndrecht Koopsom 225.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Gerrit Kogelerstraat 40, 3333 BE

Nadere informatie

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 112A Oosteinde 112A DEN HAAG Riante en sfeervolle 2 onder 1 kapwoning met parkeervoorziening op eigen terrein. Deze 5-kamer woning beschikt over

Nadere informatie

Scheepmakersingel 25 - Delfgauw

Scheepmakersingel 25 - Delfgauw Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl In de geliefde, kindvriendelijke nieuwbouwwijk Emerald gelegen,

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

BENNEBROEK KRAKELING ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

BENNEBROEK KRAKELING ,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 595.000,- k.k. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Prins Bernhardlaan 67 Waddinxveen Vraagprijs 215.000,-- k.k. Multifunctioneel woon-/werkpand. Dit pand is recentelijk losgekoppeld van Prins Bernhardlaan 65. Scheidingswanden zijn dicht gemetseld en waar

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER vraagprijs 100.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 8 - Den Helder Gewoon een heel leuk hoekappartement waar u zo in kunt! Het appartement

Nadere informatie

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf 235.000,-- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving bevindt zich deze ruime patio-eengezinswoning van circa 6,25 meter breed. De woning is gelegen nabij het

Nadere informatie