Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen"

Transcriptie

1 Verslag Algemene ledenvergadering Aanwezig: N. Rompelberg, F. Lenoir, R. Palmen, B. Heitzer, J. Janssen, H. Werst, L. Knubben, R. de Vaan, L Schumans, J. Custers, F. Straube, J. Koetje, J. Notten, J. Renkens, P. Schmitz, J. Peters, J. Otten, L. Novak, R. Sensen, D. v/d Zalm, D. Novak, J. Lahaye, J. Dautzenberg,, H. van Helden, R. Franssen, B. Mewissen, L. Roeffen en J. Extra. Afgemeld: V. Bos, P. Smeets, J. Backbier, B. Janssen, A. Rompelberg, W. Rompelberg, P. Partoens, R. Smeets en R. Schoonbrood. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet de leden van harte welkom. De voorzitter spreekt de hoop uit dat het een constructieve vergadering wordt en de belangen van HSV Ons Genoegen voorop staan. De reden hiervoor is dat we qua visvangsten een slecht jaar gehad hebben. Grotendeels te wijten aan Aalscholverpredatie: veel vis weg gevangen ook van laatste brasemuitzet en het schuw worden van de witvis. Positief punt is het opknappen van de visvijver Oude Markt en de positieve publicaties in dag- en weekbladen. Idem het aantal leden in september van ruim 400. De voorzitter komt met de mededeling dat het lid Math Muijlkens op 57 jarige leeftijd op 4 november is overleden en vraagt de vergadering om een minuut stilte te houden. 2. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster waren H. Werst (herkiesbaar) en J. Janssen (niet herkiesbaar). Het advies van bestuur werd door de leden opgevolgd en H. Werst voor drie jaar herbenoemd. J. Janssen werd voorgedragen om te benoemen tot erelid, zie punt 10 van dit verslag. De secretaris P. Smeets treed om privé redenen af, idem B. Heitzer. De voorzitter vraagt de leden om het bestuur toestemming te geven om lid R. Smeets aan te laten treden als waarnemend secretaris om na een wederzijdse proefperiode en een evaluatie te besluiten om op ALV van 2016 als secretaris voor te dragen. Een zelfde constructie voor lid B. Janssen als bestuurslid met taak jeugd activiteiten. De aanwezige leden stemmen hiermee in. Vinden het alleen jammer dat beide leden, ter kennismaking, niet aanwezig zijn op de ALV. Beide leden hebben zich afgemeld. 3. Verslag Algemene ledenvergadering 2014 Het verslag wordt zonder inhoudelijke of tekstuele opmerkingen goedgekeurd met dank voor het uitvoerige verslag opgesteld door de secretaris P. Smeets.

2 4. Verslag kascontrole commissie Namens de kascontrole commissie verklaart B. Mewissen de kas gecontroleerd te hebben en geen afwijkingen ontdekt hebben of onregelmatigheden zijn geconstateerd. De kascontrole bestond uit B. Mevissen, R. Schoonbrood en reserve J. Otten. Deze zullen ook volgend jaar de kas controleren. De voorzitter sluit het punt af met dankwoord naar penningmeester die, zoals al jaren, de zaken goed regelt en in orde heeft. 5. Financieel overzicht 2015 en balans De penningmeester licht de winst- en verliesrekening punt voor punt toe en beantwoord alle gestelde vragen. Er is een winst gemaakt van Euro geboekt dat komt door een eenmalige subsidie van Sportvisserij Limburg. Het bedrag wordt gereserveerd voor project Oude Markt (2.836 Euro) en voor 75 jarig bestaan (500 Euro). De leden gaan akkoord en verlenen charge voor het gevoerde beleid van penningmeester en het bestuur. Verder volgt een toelichting op de balans. Het totaal van de bezittingen is Euro waarvan aan inventaris (voornamelijk de vissteigers), reservering voor project Oude Markt en 75 jarig bestaan en als reserve op spaarrekening van Euro. Het bestuur stelt voor om de reserve op spaarrekening te houden op Euro. Dit om bij een calamiteit als vissterfte de visstand weer op peil te brengen. Na enige discussie over hoogte van het bedrag gaat de vergadering akkoord met het bedrag van Euro. Compliment voor de jaarlijkse reserveringen voor vissteigers zodat deze in optimale staat blijven en gerenoveerd kunnen worden. Dit geld ook voor andere inventaris stukken als bosmaaier en grasmachine. 6. Begroting 2016 Het bestuur presenteert een raam begroting die voor meerdere jaren gebruikt kan worden en waarin de variabele factor het aan aantal leden is. Voor komend jaar is uitgegaan van 390 leden of Euro (=100%). investering in vijvers: visuitzet en onderhoud 50 % van inkomsten, activiteiten 15 %, organisatie kosten 10 %, bestuurskosten 10 %, afschrijvingen 10 %, nieuwsbrieven 3 % en onvoorzien 2%. Na een uitvoerige discussie gaan de leden akkoord met de raambegroting.

3 7. Pauze In de pauze wordt koffie met een stuk vla aangeboden en werd ook om het nicotine gehalte op peil te brengen. 8. Project Oude Markt R. Palmen is projectleider en de voorzitter geeft hem het woord voor een nadere toelichting. Er wordt begonnen met een woord van dank voor de hulp en spontaniteit bij het afvangen en uitsorteren van de vis. In het kort worden de volgende punten toegelicht: 1. Kleine terugblik op de gedane zaken: afvissen verwijderen obstakels 2. Forel vissen: veel deelname, vangsten vielen tegen, leuke dag en veel leden 3. Soort- en aantal vis: vissen afgevangen of 1400 kg 4. Leegpompen van de vijver: laatste weken november 5. Nieuwe invulling qua oevers en paaigebied met vissenbossen 6. Verwachte activiteiten qua project: afsluiten afvissen en afwerking basaltblokken 7. Vullen van de vijver: uit pompvijver en Mulderplas 8. Nieuwe vis en de keuze van uitzet: witvis en kleine karper 9. Openen van de vijver: maart/april met activiteit 9a. Verslagen commissies Karper commissie: er zijn de nodige activiteiten geweest zoals 4 karperweekenden, karpernacht voor jeugd Oude Markt en kanjercompetitie. Verder ook de visuitzet van 10 grote karpers van 10 kg. Over het algemeen kan gesteld worden dat de gestarte karper registratie zijn vruchten begint af te werpen. Om de juiste conclusies te kunnen trekken moeten we nog enkele jaren gegevens verzamelen. Verder werd aangekondigd dat er in 2016 een proef zal lopen met voerboten voor karpervissers: beperkt aantal, met randvoorwaarden en reglement en tegen vergoeding. Bij meer aanmeldingen dan aantal wat uitgegeven wordt dan volgt een loting. Bij interesse kenbaar maken bij karper commissie. Er kwamen kritische opmerkingen en vragen van leden hierover, zie ingelast agendapunt 9b,alinea 2. Water- en visstandbeheer: de huidige leden zijn B. Heitzer, P. Smeets en N. Rompelberg. Het beleidsplan is in concept klaar en wat vis betreft is voor de vijver Oude Markt de natuurlijke draagkracht op 500 kg gesteld. De visbezetting zal bestaan uit voornamelijk blankvoorn, in mindere mate winde, rietvoorn, zeelt en kleine karpers voor de jeugdige karpervissers. Verder als restvis baars, bittervoorn (monitoren waterkwaliteit), modderkruiper, driedoornige stekelbaars en aal. Wellicht in later stadium ook kolblei.

4 Wat betreft de visvijver Mulderplas is natuurlijke draagkracht vastgesteld op kg. De gewenste visbezetting is kg karper (100 stuks van gemiddeld 10kg), kg witvis (blankvoorn, rietvoorn, brasem, winde) en 500 kg restvis als zeelt, bittervoorn, pos, aal, modderkruiper, vetje en stekelbaars. In verband met Aalscholverpredatie wordt komende jaren alleen grote, niet Aalscholver gevoelige, brasem uitgezet. Voor het nieuwe visseizoen is gekozen om 500 kg in december 2015 uit te zetten. Zie verder ingevoegd agenda punt 9b, 1e alinea. Jeugd commissie: in 2015 werd weer een het paaseieren vissen gehouden, een viscursus voor de jeugd gegeven en een karpernacht aan de Oude Markt. Er zijn nu 40 jeugdleden (=10%) en blijft achter bij landelijke trend. Bestuur gaat in 2016 kijken wat er voor de jeugd mogelijk is. Onderhoud: H. Werst geeft aan dat er elke woensdagmorgen onderhoud gedaan wordt aan de vijvers en leden welkom zijn. Start is altijd bij de Oude Markt bij houten opslagruimte. Verder wordt aangegeven dat wensen met betrekking tot visplaatsen altijd kenbaar gemaakt kunnen worden bij de coördinator H. Werst. Wedstrijd commissie: de coördinator L. Novak gaat met de deelnemers een evaluatie van afgelopen seizoen houden en zal dan met voorstellen en verdere invulling voor 2016 komen. Algemeen kan opgemerkt worden dat er afgelopen seizoen op beide vijvers slecht gevangen is, zowel qua aantal als ook gewicht. 9b. Visuitzet 2016 en voerboten Tijdens het behandelen van de financiële stukken is er een discussie geweest over uitzet van vis voor de witvissers. Het bestuur stelde in eerste instantie voor, om uitgaande van beleidsplan visstand beheer, om op de Mulderplas 500 kg brasem > 40 cm uit te zetten in december De vraag van wedstrijd commissie was om hiervan kg te maken. Na overleg van bestuur in pauze werd voorstel door voorzitter gedaan om in plaats van de reeds bestelde 500 kg nog 500 kg meer te bestellen om zo tegemoet te komen aan wens van wedstrijdvissers. Motivatie: kg is maximaal aantal witvis volgens beleidsplan en de kosten voor kg zijn ruim boven budget (kosten kg is ruim Euro). Ook werd door voorzitter opgemerkt dat er circa blankvoorn uit Oude Markt zijn overgezet naar Mulderplas. Reactie van wedstrijdvissers bleef dat het kg moest zijn. De voorzitter poogde tot drie maal toe om het tegen voorstel van bestuur om kg uit te zetten in stemming te brengen en duidelijk te verwoorden. Het resultaat van de stemming was uiteindelijk dat 11 voor voorstel waren om kg uit te zetten, 13 tegen het voorstel en 4 onthoudingen. Het voorstel werd afgewezen en er 500 kg in december 2015 uitgezet. Verder waren er onduidelijkheden en vragen over voerboten voor karpervissers. R. Palmen heeft dit punt nader toegelicht en vragen beantwoord. Nogmaals duidelijk gemaakt dat het om proef van een jaar gaat. De leden blijven zorgen houden en afgesproken wordt dat er bij klachten dit meteen kenbaar gemaakt wordt bij karper commissie en bestuur. Indien

5 klachten terecht zijn zal dit punt heroverwogen worden. Op de ALV van 2016 staat het punt op de agenda en kunnen de leden zich hierover uitspreken. 10. Benoeming erelid en huldiging jubilaris De voorzitter ging na de heftige discussie onder punt 9b over naar het danken van vrijwilligers. Allereerst werd de heer J. Janssen benoemd tot erelid vanwege zijn grote verdiensten voor wekelijks onderhoud aan de vijvers. Hij kreeg de zilveren speld opgespeld. Er werd de hoop uitgesproken dat hij nog lang ervan mag genieten. J. Janssen geeft aan dat hij gezien gezondheid en leeftijd een stapje terug wil doen. Ook vanwege de huidige regelgeving. Hij wil ons graag verder bijstaan en helpen met onderhoud. De aanwezige leden danken hem met een groot applaus. Verder krijgt de heer L. Roeffen de Cap voor zijn 34 jarig lidmaatschap. De aftredende bestuursleden B. Heitzer, J. Janssen en P. Janssen krijgen een cadeaubon voor hun werk als bestuursleden. 11. Prijsuitreiking Kanjer competitie Nadat vorig jaar J. Roberts kanjerkampioen is geworden met roofblei is dit jaar de eer van kanjer kampioen door R. de Vaan opgeëist met een grote karper. Een terechte kampioen. De beker en de wisselbeker werden onder luid applaus uitgereikt. J. Roberts was niet aanwezig en de beker zal bij hem bezorgd worden.

6 12. Rondvraag en sluiting J.D: gevraagd wordt of ter compensatie voor vissers die geen voerboot vergunning hebben of krijgen met drie hengels gevist mag worden. Dit laat het vijverreglement niet. P.S: leden merken op dat vrijwilligers uit Thull regelmatig vuil ophalen bij de Mulderplas en vragen of we deze een beloning kunnen geven. De voorzitter neemt het punt op en kijkt of we dit kunnen achter halen en dan iets aanbieden namens de vereniging. J.O: nog vraag over voerboot en ook zorgen uitgesproken. L.N: na evaluatie met wedstrijdvissers zullen er verdere afspraken voor 2016 gemaakt worden. J.C: nog geen acceptgiro ontvangen voor contributie en VISpas De penningmeester gaat dit nog na trekken en neemt dan contact op met J.C. Na de rondvraag dankt de voorzitter de aanwezigen voor de discussie. Het was geen gemakkelijke vergadering en de nadruk lag teveel op negatieve punten waardoor de vele positieve punten weg gedrukt werden. Er is in 2015 veel werkverzet door bestuur, met aandachtpunt structuur, en door de commissie leden. De voorzitter is van mening dat de goede dingen gedaan zijn en kan de spanningen tussen de soorten vissers niet wegnemen. Verzoek aan leden om positief te blijven en dit ook naar de niet aanwezige leden uit te dragen in woord en daad. Alle inspanningen zullen er uiteindelijk toe leiden dat we weer goede vangsten hebben op onze twee mooie visvijvers. Hierna wordt de vergadering gesloten en iedereen goede thuiskomst gewenst.

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 29-03-2019 08-04-2019 Aanwezig en afwezig: 19 personen aanwezig (inclusief 5 bestuursleden) en 6 leden afgemeld. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

SWOT Analyse. Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015

SWOT Analyse. Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015 SWOT Analyse Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015 Visie en beleid Visie en beleid: De komende jaren gaat het bestuur een lange termijn planning maken, om te borgen dat we nog lang de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Aanwezig: 54 leden en voltallige bestuur. 1. Opening: Na een moment van stilte om onze overleden leden te herdenken opent Piet

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo.

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. Aanwezig : Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Ph Wedstrijden

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 AGENDA JAARVERGADERING 2014 1 2 3 4 5 6 Opening van de vergadering door de voorzitter. Vaststellen van de agenda Vaststellen notulen 03-04-2013. Uitreiken gouden en zilveren

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP te houden op vrijdag 4 november 2016 in Café de Klap, Hoofdstraat 16, in Grootegast aanvang 20.00 uur precies De agenda met de daarbij behorende

Nadere informatie

Viswater De Steeg te Grubbenvorst

Viswater De Steeg te Grubbenvorst Viswater De Steeg te Grubbenvorst Algemene beschrijving Coördinaten: Grootte: Max. diepte: Gem. breedte: Watertype: Opgenomen in: Naam HSV/HSF: Plaats HSV/HSF: 1.426621370604366, 6.13034060478222 1, ha

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Voorstel bijvangstenregeling

Voorstel bijvangstenregeling Voorstel bijvangstenregeling 2017-2018 Opgesteld voor: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Fryslân Opgesteld namens: Algemeen Bestuur Opgesteld door: Kantoor Onderwerp: Bijvangstenregeling 2017-2018

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Hengelsportvereniging DE SNOEK SUSTEREN

Jaarverslag 2013 Hengelsportvereniging DE SNOEK SUSTEREN Jaarverslag 2013 Hengelsportvereniging DE SNOEK SUSTEREN Bestuur H.S.V. De Snoek Susteren tot Alg. Ledenvergadering 2013 Voorzitter: P. Könings Corneliushof 15 Dieteren 06-53168050 Tijdelijk Secretaris:

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Aanwezig: 21 leden Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Opening en mededelingen van de voorzitter De voorzitter opent om 20.35 uur de vergadering en vraagt een

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen - 0 - Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen Inhoud Blz. 1 Algemeen 1 2 Lidmaatschap 1 3 Geldmiddelen 1 4 Bestuur 2,3 5 Ledenvergadering 3 6 Onderafdelingen 4 7 Beheerders schap 5

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Artikel 1. Doelstelling huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de statuten, alsmede de inrichting en verdere werkzaamheden

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde Jaarvergadering 15 februari 2019 Privacyregeling Het bestuur van HSV Oosterschelde heeft in 2018 heel veel werk moeten verzetten in het kader van

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden en de leden van verdienste. De navolgende

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten. Huishoudelijk Reglement Aqua Duiktechniek Weert Algemeen Artikel 1. Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

AGENDA Algemene ledenvergadering woensdag, april 03, 2019

AGENDA Algemene ledenvergadering woensdag, april 03, 2019 AGENDA Algemene ledenvergadering woensdag, april 03, 2019 1 01 Opening (telling aanwezigen etc.) 1 02 Eventuele sluiting en opening n.a.v. de aanwezige leden 1 03 Welkomswoord 2 01 Herdenking 3 01 Goedkeuring

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsport Vereniging

Jaarverslag Oldenzaalse Hengelsport Vereniging Jaarverslag 2010 Oldenzaalse Hengelsport Vereniging 1 Algemene zaken Bestuur Samenstelling bestuur op 1-1-2010 André van Eeten Caspar ter Brake, Wim Toonen, Bennie Beernink, Hans Holsbeek, Michel Holsbeek,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA Inhoudsopgave Artikel 1 Grondslag huishoudelijk reglement... 2 Artikel 1.1 Verkrijgen statuten en huishoudelijk reglement... 2 Artikel 2 Het Lidmaatschap... 2 Artikel 2.1 Aanmelden voor het lidmaatschap...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering 2013

Notulen Algemene ledenvergadering 2013 Notulen Algemene ledenvergadering 2013 1. Opening door voorzitter De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen van harte welkom. Verder verzoekt de voorzitter 1 minuut stilte ter nagedachtenis

Nadere informatie

De visstand in vaarten en kanalen

De visstand in vaarten en kanalen De visstand in vaarten en kanalen Jochem Hop Bijeenkomst Vissennetwerk 6 juni 2013, Bilthoven Inhoudsopgave Inleiding Materiaal en Methode Analyse Trends Inleiding KRW-watertypen M3, M10, M6 en M7 M3 gebufferde

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter.

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter. HUISHOUDELIJK REGLEMENT AQUA NOVIO 94 LEDEN. Artikel 1. 1. Zij die lid van de vereniging wensen te worden richten het verzoek daartoe aan het bestuur met nauwkeurige opgave van naam, adres, geboortedatum,

Nadere informatie

Meerjaren beheerplan water-, visstand- en voorzieningenbeheer

Meerjaren beheerplan water-, visstand- en voorzieningenbeheer Meerjaren beheerplan water-, visstand- en voorzieningenbeheer HSV De Rietvoorn Veenendaal Van: Roland van Aalderen Datum: 7-2-2017 Aanleiding Hengelsportvereniging de Rietvoorn huurt sinds tientallen jaren

Nadere informatie

Onderwerp: Voorlopige resultaten doortrekmetingen vislift H&Z polder Datum: 24-6-2013 Kenmerk: 20121066/not02 Status: Definitief Opsteller: J.

Onderwerp: Voorlopige resultaten doortrekmetingen vislift H&Z polder Datum: 24-6-2013 Kenmerk: 20121066/not02 Status: Definitief Opsteller: J. Aan: P.C. Jol Onderwerp: Voorlopige resultaten doortrekmetingen vislift H&Z polder Datum: 24-6-2013 Kenmerk: 20121066/not02 Status: Definitief Opsteller: J. Hop Inleiding Omstreeks begin mei 2013 is de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement.

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. DE VERENIGING Art.1 De vereniging draagt de naam, Eibergs Mannenkoor en is gevestigd te Eibergen. GRONDSLAG Art.2 De vereniging is gebaseerd op een algemene

Nadere informatie

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018.

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. Aanwezige bestuursleden KBO Venray: Trees Cadirci, Harrie Francken, Gerrie Geene, José Hofmans, Ger

Nadere informatie

Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester

Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester Notulen Notulen van de Algemene ledenvergadering van HSV Alkmaar & Omstreken, gehouden op dinsdag 23 april 2013 in Wijkcentrum Overdie te Alkmaar. De presentielijst wordt getekend door 14 personen. 1.

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

HSV Ons Genoegen-Almere.

HSV Ons Genoegen-Almere. HSV Ons Genoegen- Almere Postbus 30208 1303 AE Almere bestuur@hsvog.nl Verslag van de algemene ledenvergadering van. Datum: 18 december 2014 Notulen: Jos Holla Aanwezig: 28 leden, presentielijst aanwezig

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS DIES NATALIS Artikel 1 De Dies Natalis van Lacrosse Groningen Gladiators is 24 juni 2003. ALGEMEEN Artikel 2 Volgens artikel 19 van de statuten van

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound

Notulen Algemene Leden Vergadering. Dinsdag 19 september 2017 te OlRound Nijmeegse Bowling Vereniging Secretariaat: mevrouw I. van Wamel E-mailadres: ina.vanwamel@telfort.nl Postadres: Malderburchtstraat 528 6535 NV NIJMEGEN Bankrekeningnummer: RABOBANK 167946498 Notulen Algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Wierdense Korfbalvereniging BLAUW-ZWART CLUBKLEUREN Artikel 1: De clubkleuren zijn blauw en zwart. In het tenue komen deze kleuren op de volgende wijze tot uiting: Blauw

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Leden Vergadering van de vernieuwde. Huurdersvereniging De Stroken!

Welkom op de Algemene Leden Vergadering van de vernieuwde. Huurdersvereniging De Stroken! Welkom op de Algemene Leden Vergadering van de vernieuwde Huurdersvereniging De Stroken! Welkom! Mededelingen Verslag ALV 10 april 2014 Bestuursverkiezing door de leden Proost! Begroting 2015 Contributie

Nadere informatie

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief HSV De Vriendenkring Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief Je leest nu de eerste nieuwsbrief van Hengelsportvereniging De Vriendenkring. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur je graag op de hoogte houden van

Nadere informatie

Hout-Blerickse SportVereniging

Hout-Blerickse SportVereniging Hout-Blerickse SportVereniging Notulen 82e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 november 2015 Plaats: Clubgebouw Schansheike. Aanwezig: 62 leden; allen hebben de bijbehorende presentielijst geparafeerd. Afgemeld:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van het bridgedistrict Noord-Holland

Huishoudelijk reglement van het bridgedistrict Noord-Holland Begripsbepalingen Artikel 1. In dit reglement wordt verstaan onder - NH : de vereniging Bridgedistrict Noord-Holland - NBB : de Nederlandse Bridge Bond - Vereniging : het Bridgedistrict Noord-Holland -

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar

Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Huishoudelijk reglement van de biljartvereniging De Buitenmolen te Zevenaar Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam, biljartvereniging "De Buitenmolen" en is gevestigd te Zevenaar. Duur doel

Nadere informatie

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI 12 MEI 2017 ALV 12-05-2017 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015-3. - LEDEN Artikel 3 Leden, Ereleden en Bijzondere leden (statuten) 1. Indien anderen, dan leden,

Nadere informatie

HHR VV Have Fun november 2014 Pagina: 1 van 5

HHR VV Have Fun november 2014 Pagina: 1 van 5 Vastgesteld in de Ledenvergadering van 18 november 2014. 1. Algemeen 1.1. Ieder lid wordt geacht de Statuten, het Huishoudelijk Reglement (HHR) en overige rechtsgeldige bepalingen te kennen en zich er

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie