Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester"

Transcriptie

1 Notulen Notulen van de Algemene ledenvergadering van HSV Alkmaar & Omstreken, gehouden op dinsdag 23 april 2013 in Wijkcentrum Overdie te Alkmaar. De presentielijst wordt getekend door 14 personen. 1. Opening Om uur opent plaatsvervangend voorzitter J. Vlaanderen de vergadering en heet een ieder van harte welkom. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering 2012 N.a.v. punt 8 over de wens van het bestuur om andere huisvesting vraagt B. Schuurmans of er nog gekeken is naar het pandje aan de Tuinstraat. Penningmeester antwoord dat hij er wel naar heeft gekeken, maar dat het pand te groot voor ons was. Verder lag de huurprijs boven ons budget en was er weinig parkeerruimte aanwezig. Verder zijn er geen op- of aanmerkingen, zodat de notulen onder dankzegging worden goedgekeurd. 3. In- en uitgaande stukken. Er is afbericht ontvangen van T. Nientied. Verder heeft de secretaris een krantenbericht van deze dag mee waarin melding wordt gedaan van een nieuwe vissteiger aan de Hoevervaart bij het Hoeverpad. Verder zijn er geen ingekomen stukken voor deze vergadering ontvangen. 4. Jaarverslag Penningmeester Het is Rob wederom weer gelukt om de VISpassen en de acceptgiro s allemaal op tijd de deur uit te krijgen. Tevens is het weer gelukt om dit jaar twee nummers van het infoblad in eigen beheer samen te stellen. Dit kon alleen door de niet aflatende hulp van het(vaste) team van vrijwilligers. Het verzenden van de VISpassen voor 2013 is voor het eerst uitbesteed aan Sportvisserij Nederland. Door het toevoegen van een machtigingformulier aan de nieuwe inschrijfformulieren is het totaal aantal geldige machtigingsformulieren opgelopen tot 380 stuks. Door de invoer van het nieuwe banksysteem (SEPA) kunnen we aan het eind van het jaar alle oude acceptgiroformulieren weggooien en moeten we nieuwe (duurdere) aanschaffen. Het ligt dan ook voor de hand, dat we de financiële prikkel voor het afgeven van een machtiging wat groter gaan maken Het totaal aantal seniorleden is dit jaar licht gedaald met 29 leden. Bij de jeugdleden nam een verschuiving plaats van jeugdleden met een vergunning naar jeugdleden met een jeugdvispas. De exploitatierekening van dit jaar sluiten we af met een overschot van 1084 terwijl er een tekort was begroot van Dit komt hoofdzakelijk door het uitbesteden van het verzenden van de VISpassen voor Hierdoor besparen we ons de hoge kosten voor het versturen van de dikke lijsten met viswateren. Hier tegenover staat dat we volgend jaar de afhandelingsvergoeding van één euro per lid van Sportvisserij Nederland kwijtraken.

2 B. Schuurmans vraagt of de samenwerking tussen de vereniging en het Clusiuscollege nog iets heeft opgeleverd voor het ledenbestand. Penningmeester antwoord dat hier niet veel van te merken is. Helaas is het contact met T.v.d. Spiegel een beetje verwaterd en is er ook niets van de gemaakte afspraken op papier gezet. N.a.v. de post Water- en Visstandbeheer op het exploitatieoverzicht meldt de voorzitter dat er spiegelkarper is uitgezet in Huiswaard 1 en in Alkmaar-Noord. Dit was nodig om de afname van de populatie karpers door sterfte in de afgelopen 2 jaar te compenseren. Op de balans staat onder het kopje Passiva; Ontvangsten t.b.v Dit moet natuurlijk zijn; Ontvangsten t.b.v Besloten is om op de balans een vaste post reservering t.b.v. visstandbeheer op te nemen. 5. Verslag kascontrolecommissie De kascontrolecommissie bestaande uit de heren J. Agenant en A. Beyer hebben de boeken van de penningmeester gecontroleerd en prima in orde bevonden. Namens deze commissie doet J. Agenant het woord en hij verzoekt de vergadering om de penningmeester te dechargeren voor het door hem gevoerde beleid. De vergadering gaat hiermee akkoord. 6. Benoeming kascontrolecommissie Voor 2014 staan de heren A. Beyer en T. Nientied genoteerd voor de kascontrole. Dhr. B. Schuurmans stelt zich nogmaals beschikbaar als reserve. 7. Begroting Voor de begroting 2013 moeten we rekening houden met een tekort van zo n 866. Dit komt onder andere doordat de 1 Euro per lid aan afhandelingskosten niet meer door Sportvisserij Nederland wordt vergoed omdat we de VISpassen niet meer zelf versturen. De penningmeester stelt voor om de leden die niet per automatische incasso betalen in het vervolg 1,50 extra te laten betalen. Hierop vraagt J. Agenant hoeveel leden er momenteel zijn overgestapt op automatische betaling. Penningmeester antwoordt dat dit er 385 zijn. Vissers die lid willen worden van onze vereniging kunnen zich nu ook laten inschrijven bij de nieuwe hengelsportzaak Kapitein Bob aan de Einthovenstraat 3 te Alkmaar. 8. Vaststelling contributie I.v.m. het te verwachtte tekort in 2013 heeft de penningmeester een voorstel contributieverhoging gemaakt voor In dit voorstel betaald: een senior met aut.incasso 28,00 met acceptgiro 29,50 met inschr.geld 31,50 een aspirant met aut.incasso 22,00 met acceptgiro 23,50 met inschr.geld 25,50 een jeugdlid met VISpas met aut.incasso 9,00 met acceptgiro 10,00 met inschr.geld 11,00 en een jeugdlid met vergunning betaald 5,00 A. den Nijs vraagt of het bestuur niet bang is, dat oudere leden die bijna nooit meer vissen en nu alleen nog maar lid van de vereniging zijn om binding met de club te houden, door deze verhoging niet af zullen haken.

3 Het bestuur is zich hier wel van bewust, maar als we niet elk jaar willen interen op onze reserve s dan ontkomen we niet aan deze verhoging. Hierop besluit de voorzitter het voorstel van de penningmeester in stemming te brengen en constateert vervolgens dat de vergadering met algemene stemmen akkoord gaat met het voorstel. 9. Pauze. In de pauze krijgen de aanwezigen de gelegenheid om aan de bar een consumptie te nuttigen en even gezellig bij te praten. 10. Bestuursbeleid Het bestuur is momenteel in gesprek met Christiaan van de Berg om te kijken hoe we gezamenlijk een frisse wind door de vereniging kunnen laten waaien. Want hoewel het erg lastig is om met zo n onderbezet bestuur nog tijd vrij te maken voor nieuwe dingen, blijft het natuurlijk wel van belang om als vereniging met je tijd mee te gaan. Mede daarom is het afgelopen jaar, in het bijzonder door Karenza Smeeing, hard gewerkt om onze website een nieuw en verfrissend uiterlijk te geven. Verder zijn wij straks ook te vinden op Facebook. In het nieuwe seizoen zijn er plannen om met de jeugd te gaan snoeken en te gaan karper vissen. N.a.v. het bestuursbeleid vraagt Arie den Nijs of er binnen het bestuur nog word samengewerkt met de Federatie. Voorzitter antwoord dat er door verschillende wedstrijdvissers wordt deelgenomen aan de federatiewedstrijden en dat er op bestuurlijk niveau wordt gewerkt aan plannen om forel uit te gaan zetten in het Geestmerambacht. Natuurlijk worden ook de vergaderingen van de Federatie door vertegenwoordigers van het bestuur trouw bezocht, maar ambities om iets binnen de Federatie te gaan doen zijn er beslist niet. Arie den Nijs vraagt waarom er nu wel forel uitgezet kan worden in het Geestmerambacht terwijl dat 10 jaar geleden niet mogelijk was. Antwoord: Het water van de Geestmerambacht staat sinds een aantal jaren niet meer in verbinding met het Noord-Hollands kanaal, hierdoor is de waterkwaliteit sterk verbeterd. Uit onderzoek door Sportvisserij Nederland was gebleken dat er nu wel mogelijkheden zijn om forel te laten gedijen. Misschien zijn er hierdoor in de toekomst ook mogelijkheden om een (vooral door de vliegvisclub lang gekoesterde wens) clubhuis bij het meer te realiseren. Hier zijn echter voor alsnog geen afspraken over gemaakt. Verslag Jeugdcommissie De begeleiding van jeugd is noodzakelijk bij wedstrijden, workshops, cursussen en bij alle andere activiteiten. Mocht je iemand weten die eventueel belangstelling heeft om iets te doen voor de jeugdafdeling kunt u dit melden bij de jeugdcommissie. Karin v.d. Berg is toegetreden tot de jeugdcommissie en zal per het nieuwe seizoen het secretariaatschap van de jeugdafdeling op zich nemen. Wanneer we terugblikken op de wedstrijden van de jeugdafdeling, mogen we concluderen dat we op de goede weg zitten. De kinderen hebben met de competitie wedstrijden 440 vissen gevangen met een totaalgewicht van gram. De einduitslag gaf aan dat Ian Gelmers met 9 punten kampioen werd, Daan Kouwen met 13

4 wedstrijdpunten een goede 2 de plaats en, 3 de werd Emille Fijnheer met 16 punten. Verslag Baarscommissie De baarsvissers kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen, beginnend met de zomercompetitie in 2012 en eindigend met de wintercompetitie in maart Ze hadden een stabiel aantal deelnemers. De meeste deelnemers komen van buiten Alkmaar (en omstreken is hier goed vertegenwoordigd) en de helft daarvan vist ook een andere competitie. De vangsten zijn prima geweest; een aantal boven de honderd was geen uitzondering. Het stekzoeken ging ons dit jaar goed af, vooral doordat er in de Zuidervaart weer goed baars werd gevangen. Bijna alle wedstrijden vonden plaats in Alkmaars water, daarnaast eenmaal in Tuitjenhorn en tweemaal in Heiloo. Ruim de helft van onze deelnemers doet altijd of zeer regelmatig mee met de wedstrijden van de competitie De Baarsvisser van het Jaar, waar mogelijk ook in korpsverband. Verslag Witviscommissie In maart 2011 heeft de wedstrijdcommissie een enquete gehouden. Hieruit kwam o.a. naar voren, dat tijdens de wedstrijden, door de meeste vissers een dobberdragende montage gewenst werd. Na een seizoen op deze manier gevist te hebben, blijkt toch, dat er nogal wat weerstand is tegen deze maatregel en velen toch liever de vrije hengel prefereren, boven een dobber dragende montage. Na uitvoerig wikken en wegen heeft de wedstrijdcommissie besloten om het seizoen 2012 toch weer de vrije hengel in te voeren. Verslag Zeeviscommissie In de periode oktober 2012 t/m mei 2013 wordt een serie van 9 wedstrijden georganiseerd, waaraan dit seizoen 30 man meedoen. Op het moment van schrijven van dit verslag (half april) zijn er van deze wintercompetitie 7 van de 9 wedstrijden gevist. De gevangen soorten tijdens de eerste 7 competitiewedstrijden waren bot, kabeljauw, koolvis, meun, puitaal, schar, steenbolk, wijting, zeedonderpad en zeebaars. Vorig seizoen werd er plotseling weer veel spiering gevangen, maar de spiering liet het dit seizoen weer afweten. Nieuwe clubrecords werden er tot nu toe niet gevestigd. Wel werd tijdens de competitiewedstrijden het record schar geëvenaard door Adrie Struijs en Jeroen Wellink (31 cm) en het record meun door Jan van der Lingen (24,5 cm). 11. Bestuursverkiezing Aftredend en herkiesbaar (laatste keer) is penningmeester R. Blom. Dragan Nikolic is aftredend maar niet herkiesbaar. Hij blijft wel Hoofdcontroleur. John Vlaanderen is kandidaat voorzitter en wordt met algemene stemmen gekozen. Patrick van de Wijgerd is kandidaat bestuurslid en wordt ook met algemene stemmen aangenomen. John en Patrick zullen zich gaan toeleggen op het geven van jeugdcursussen voor het vissen op snoek en karper. Tevens zijn zij actief in de visstandbeheerscommissie. 12. Rondvraag De heer Beyer vraagt het bestuur om de Jaarvergadering niet op maandag of vrijdag te houden. Wij zullen dit in overweging nemen. D. Nikolic vraagt naar de mogelijkheid om een derde hengel in te voeren. Zo creëren we extra inkomsten en is er minder noodzaak om de gewone contributie te verhogen. Het bestuur beloofd dit onderwerp zeker te overwegen.

5 A. den Nijs vraagt de vergadering het bestuur te bedanken en wens vooral de nieuwe bestuursleden veel succes. 13. Sluiting uur Tot slot van de vergadering bedankt ook de voorzitter het bestuur en de commissies voor het vele werk in het afgelopen jaar en bedankt de aanwezigen voor hun belangstelling en hun inbreng. Heerhugowaard, 28 mei 2013 Alkmaar, 29 april 2014 Voorzitter, J. Vlaanderen Secretaris, G.A.M. Mooij

Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester

Notulen. 1. Opening. 2. Notulen Algemene Jaarvergadering In- en uitgaande stukken. 4. Jaarverslag Penningmeester Notulen Notulen van de Algemene ledenvergadering van HSV Alkmaar & Omstreken, gehouden op maandag 18 april 2016 in Wijkcentrum Overdie te Alkmaar. De presentielijst wordt getekend door 19 personen. 1.

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 24 APRIL (ZIE INLEGVEL)

ALGEMENE LEDENVERGADERING 24 APRIL (ZIE INLEGVEL) Nummer 01 april 2012 www. hsvalkmaar.nl info@hsvalkmaar.nl Visserijkundig onderzoek 27 & 28 maart 2012 in samenwerking met het Clusius College in de Oudorper polder (blz. 13,14) ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 10 APRIL 2017 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 april 2017 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Vaststelling agenda. 4.

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 29-03-2019 08-04-2019 Aanwezig en afwezig: 19 personen aanwezig (inclusief 5 bestuursleden) en 6 leden afgemeld. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Naar aanleiding van de fraude/verduistering moet op 5 december de heer Voets voorkomen.

Naar aanleiding van de fraude/verduistering moet op 5 december de heer Voets voorkomen. Hengelsportvereniging De Kleuter Postbus 495 5400 AL Uden Postbank: 2553852 KvK: 40215448 Betreft: Notulen Jaarvergadering HSV De kleuter van 28 november 2007 Plaats: Zaalaccommodatie De Graal, Kapelstraat

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP te houden op vrijdag 4 november 2016 in Café de Klap, Hoofdstraat 16, in Grootegast aanvang 20.00 uur precies De agenda met de daarbij behorende

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Betalen verkrijgbaar. per acceptgiro in 2014

Betalen verkrijgbaar. per acceptgiro in 2014 Nummer 02 oktober 2013 3e- hengel vergunning Betalen verkrijgbaar per acceptgiro in 2014 wordt duurder CHOCOCUPop witvis 23 november zie bladzijde 12 www. hsvalkmaar.nl info@hsvalkmaar.nl winterwedstrijd

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten.

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten. Algemene leden vergadering 2016 Locatie: Zalencentrum Velserduin IJmuiden, 31-10-2016 Aanwezig: Voorzitter, H. Oomen Penningmeester, F. Goemans Activiteiten commissaris, L. Noordzij Activiteiten commissaris,

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering 2013

Notulen Algemene ledenvergadering 2013 Notulen Algemene ledenvergadering 2013 1. Opening door voorzitter De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen van harte welkom. Verder verzoekt de voorzitter 1 minuut stilte ter nagedachtenis

Nadere informatie

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 AGENDA JAARVERGADERING 2014 1 2 3 4 5 6 Opening van de vergadering door de voorzitter. Vaststellen van de agenda Vaststellen notulen 03-04-2013. Uitreiken gouden en zilveren

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Artikel 1. Doelstelling huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de statuten, alsmede de inrichting en verdere werkzaamheden

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 CONCEPT Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 Agenda: 01. Opening 02. Mededelingen 03. Notulen A.L.V. van 28 januari 2013 (Bijlage 1) 04. Ingekomen stukken 05.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 2015 4-12-2015 Aanwezig: N. Rompelberg, F. Lenoir, R. Palmen, B. Heitzer, J. Janssen, H. Werst, L. Knubben, R. de Vaan, L Schumans, J. Custers, F. Straube, J. Koetje,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Hoornse Hengelaars Bond

Hoornse Hengelaars Bond Hoornse Hengelaars Bond Secretariaat: Verfmolen 95, 1622 LR Hoorn Telefoon: 06-53709041 Site : www.hoornse-hengelaarsbond.nl E-mail: secretaris@hoornse-hengelaarsbond.com 1 Sponsor van de HHB zijn: Geja

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Aanwezig: 54 leden en voltallige bestuur. 1. Opening: Na een moment van stilte om onze overleden leden te herdenken opent Piet

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Notulen 1. Opening De vergadering wordt geopend om 21.35u. Mirjam heet iedereen welkom.

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Algemeen 1. De vereniging SPORTVERENIGING DE LIER wordt geacht te zijn opgericht op één april negentienhonderd

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Algemeen 1. De vereniging SPORTVERENIGING DE LIER wordt geacht te zijn opgericht op één april negentienhonderd HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel Algemeen De vereniging SPORTVERENIGING DE LIER wordt geacht te zijn opgericht op één april negentienhonderd twee en dertig en is aangegaan voor onbepaalde tijd. De vereniging

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK HUISHOUDELIJK REGLEMENT TENNISVERENIGING FRANKRIJK (goedgekeurd in de Algemene Leden Vergadering van 9 december 2009) Algemeen Artikel 1 De leden zijn verplicht zich strikt te houden aan het door het bestuur

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus. CONCEPT Notulen van de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2018 in t Hanenhuus. 1. Opening. Jan van Andel opent de vergadering en heet de leden welkom. Hoge opkomst (de presentielijst is door 36 leden

Nadere informatie

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdcursus Vissen voor kids Jeugdcursus Karpervissen Jeugdcompetitie vaste hengel H.S.V. Het Snoekje is de hengelsportvereniging van Heemskerk. Met meer dan 1400

Nadere informatie

Artikel 1 Naam en zetel De vereniging draagt de naam Alkmaarse Gymnastiekvereniging Turnlust. Zij is gevestigd te Alkmaar.

Artikel 1 Naam en zetel De vereniging draagt de naam Alkmaarse Gymnastiekvereniging Turnlust. Zij is gevestigd te Alkmaar. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Naam en zetel De vereniging draagt de naam Alkmaarse Gymnastiekvereniging Turnlust. Zij is gevestigd te Alkmaar. Artikel 2 Doel en middelen ter bereiking van het doel.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn.

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: Openbare school (OBS) Isandra, J.R. Zeemanstraat 10, 4053 JN IJzendoorn b. Ouderraad:

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt.

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt. Concept Verslag 1. Opening en welkom Walter Wind zit de vergadering technisch voor. Er zijn een aantal formele afmeldingen binnen gekomen. Velen hebben zich niet afgemeld; het aantal aanwezigen is erg

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

De "SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus

De SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus HUISHOUDELIJK REGLEMENT (gewijzigd vastgesteld 19 april 2006). Artikel 1 De "SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus negentienhonderd twee en zeventig. De vereniging is gewoon

Nadere informatie

dinsdag 29 april Algemene Leden Vergadering

dinsdag 29 april Algemene Leden Vergadering Nummer 01 april 2014 De winnaar van de Chocucup 2013 www. hsvalkmaar.nl info@hsvalkmaar.nl dinsdag 29 april Algemene Leden Vergadering Inhoudsopgave Nieuws en mededelingen 2 Algemene ledenvergadering 3

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Uitgenodigd : Bijlages : Bestuur, afdelingsvoorzitters, leden 3 1. Opening 2. Vaststellen agenda 3. Mededelingen voorzitter 4. Ingekomen stukken 5. Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht

Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht Notulen Najaarsledenvergadering Afd.Utrecht Datum: 19 oktober 2015 Locatie: PHV D.O.S. te Zeist Bestuur: Vacature (voorzitter) Jeroen Vunderink (secretaris en ad interim voorzitter) Bert van Ede (penningmeester)

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

23 april Algemene Leden Vergadering

23 april Algemene Leden Vergadering Nummer 01 april 2013 www.hsvalkmaar.nl info@hsvalkmaar.nl 23 april Algemene Leden Vergadering Inhoudsopgave Nieuws en mededelingen 2 Algemene Ledenvergadering 3 Baarscommissie 4,5,6 Witviscommissie 7,8,9

Nadere informatie

Jaarrekening 2017 en begroting 2018

Jaarrekening 2017 en begroting 2018 Jaarrekening 2017 en begroting 2018 Jaarrekening 2017 en begroting 2018 TVAP Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 2017... 1 1.1. Balans 1 1.2. Staat van baten en lasten 2017... 2 1.3. Toelichting bij de jaarrekening

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter.

LEDEN. Artikel 1. BESTUUR. Artikel 2. De voorzitter. HUISHOUDELIJK REGLEMENT AQUA NOVIO 94 LEDEN. Artikel 1. 1. Zij die lid van de vereniging wensen te worden richten het verzoek daartoe aan het bestuur met nauwkeurige opgave van naam, adres, geboortedatum,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Vastgesteld: 1982 Geactualiseerd: oktober 2016 Goedgekeurd op ALV d.d. 28-11-2016 Gedigitaliseerd voor de website: december 2016 -1- Begripsbepalingen. Artikel 1. In dit huishoudelijk

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA Inhoudsopgave Artikel 1 Grondslag huishoudelijk reglement... 2 Artikel 1.1 Verkrijgen statuten en huishoudelijk reglement... 2 Artikel 2 Het Lidmaatschap... 2 Artikel 2.1 Aanmelden voor het lidmaatschap...

Nadere informatie