Notulen Algemene ledenvergadering 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Algemene ledenvergadering 2013"

Transcriptie

1 Notulen Algemene ledenvergadering Opening door voorzitter De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen van harte welkom. Verder verzoekt de voorzitter 1 minuut stilte ter nagedachtenis van de overleden Joop van Riemsdijk. Van de bestuursleden hebben John Rutten en Erik Soree zich afgemeld. 2. Notulen ledenvergadering 2012 Er zijn geen op- of aanmerkingen. 3. Jaarverslag 2012 Er zijn geen op- of aanmerkingen 4. Financieel jaarverslag 2012 De penningmeester dankt allereerst Hay Soree voor het 30 jaar lang uitoefenen van de secretaris functie. Dit mag als uniek beschouwd te worden en de voorzitter krijgt behalve een woord van dank ook een boeket bloemen. De penningmeester doet verslag van het financieel jaar 2012 en vraagt om het verslag na afloop van de vergadering weer bij het bestuur in te leveren. Financieel gezien was het een uitstekend financieel jaar. De inkomsten uit de verkoop van de dag vergunningen (+63%) en koffiegeld (+277%) hebben bijgedragen aan een positief resultaat. De contributietarieven zijn beperkt tot slechts 2 varianten volwassenen en jeugd, hierdoor zijn de gemiddelde inkomsten per lid met 4,00 gestegen. De onderhoudskosten zijn afgenomen met 37%. De bestelde pootvis is niet geleverd, hierdoor zijn deze uitgaven uitgesteld naar wordt een onzeker financieel jaar. Economisch gezien zitten we in zwaar weer en worden veel mensen helaas getroffen door de crisis. Op dit moment hebben minder leden de contributie betaald dan vorig jaar, ook de instroom van nieuwe leden is lager. In mei/juni zullen de subsidiekaders voor de hengelsportverenigingen door de gemeente bekend worden gemaakt en kunnen we plannen gaan maken voor renovatie van de vlonders. De aansluiting bij de sportkoepel NOC*NSF biedt ons nieuwe kansen, waardoor subsidiegelden voor de jeugd mogelijk binnen handbereik komen. Het bestuur vindt het belangrijk om de financiële risico s te spreiden en inkomsten te verkrijgen uit zoveel mogelijk verschillende bronnen. Dit beleid werpt inmiddels zijn vruchten af.

2 Inkomsten We verwachten dat de inkomsten uit contributie enigszins zullen dalen door een lager ledenaantal. Dit proberen we te compenseren door een stijging van de verkoop van dag vergunningen en hogere inkomsten uit sponsoring en koffiegeld. We roepen trouwe leden op om mee te doen met de sponsor-een-vlonder-actie. Uitgaven De uitgaven stijgen door de uitgestelde levering van pootvis, hogere bestuurskosten (toetreding van de nieuwe secretaris Wilfried Roelen) en aanschaf van een nieuwe verwarming voor ons verenigingslokaal. Andere grote uitgaven worden in 2013 niet verwacht. Vraag vanuit de leden: wat de vereniging doet om meer leden te krijgen? De penningmeester noemt een paar voorbeelden waarop dit gebeurt: via website, verkoop dag vergunningen bij hengelsportzaken, promotiefilm en de nieuwsbrief. 4a Decharge financieel beleid De voorzitter verklaart hierbij het financieel jaar voor afgesloten en er kan desbetreffend geen ruggenspraak meer plaatsvinden 5. Verslag kascommissie De kascommissie heeft geen opmerkingen aangaande de kascontrole, deze was keurig in orde. De huidige commissie dhr. Wiel Verhofstad en dhr., Chris Roeffen worden door de voorzitter bedankt. Dhr.Chris Roeffen en Chris Geurts hebben zich bereidt verklaard de kascontrole van 2013 te zullen uitvoeren. 6. Ingekomen stukken of medelingen Uitnodiging en vrijkaarten voor karper beurs in België. Uitnodiging voor de VISMA 7. Bestuurszaken Dion Roeffen en Erik Soree zijn aftredend en worden herkozen, er waren geen tegenkandidaten. Wilfried Roelen is in een eerdere bestuursvergadering met meerderheid van stemmen gekozen als secretaris en zal deze functie vanaf 1 januari 2013 gaan bekleden.

3 8.Stand van zaken viswater Onderhoud Onderhoud heeft plaatsgevonden in oktober en hierbij is de paaiplaats vrijgemaakt van obstakels. Het bestuur vindt dat vis aangekocht wordt om te vangen en dat er voldoende schuilmogelijkheid aanwezig is. Verder zijn er 6 draadkooien met waterlelies geplaatst met als doel om ook meer in de hoeken te kunnen vissen. Het bestrijden van mollen en ratten is opgepakt en heeft resultaat opgeleverd. Het bestuur dankt Jos Hermans, Wiel Verhofstad en Chris Roeffen voor hun inzet. Vervanging verwarming De Boei Op advies van verenigingslid Erik Faassen is besloten een nieuwe kachel voor het verenigingslokaal aan te schaffen. In het voorjaar wordt de Boei opgeknapt en zal de kachel geplaatst worden. De voorzitter vraagt Erik om hierbij te helpen. Sponsoring Sponsoring, er zijn 4 nieuwe sponsoren: Eurotackle, AZ barbecue, aannemingsbedrijf W. Schluter en Eracare. Een aantal leden heeft bovendien aangegeven mee te doen met de vlonderactie. Sponsor-een-vlonder-actie De vlonderactie is bedoeld om vooruit te lopen op het nieuwe accommodatie beleid van de gemeente Horst aan de Maas. Wij verwachten dat bijdrages door de Gemeente zullen worden gekort. We willen met deze actie niet alleen bedrijven in de gelegenheid stellen een vlonder te adopteren, maar dit ook voor onze leden mogelijk te maken. Leden kunnen afzonderlijk of als groep een vlonder sponsoren (hierbij deel je dan de kosten en is de bijdrage per lid minimaal). Sponsoring kan anoniem, of d.m.v. vervaardiging van een plaquette o.v.v. de naam van de sponsor (de productiekosten van de plaquette zijn éénmalig). De plaquette wordt bevestigd in de bovenhoek van de vlonder. U kunt ook zelf bepalen op welk vlondernummer de plaquette wordt bevestigd. De kosten zijn 32,50 per jaar en 17,50 voor éénmalig productie van de plaquette. Vraag vanuit de leden in de zaal: is er voor wat betreft sponsoring een vast bedrag bepaald? Penningmeester geeft aan dat dit niet het geval is en dat er meerdere vormen van sponsoring mogelijk zijn zoals een banner op de website a 25,00 per jaar. Dit om sponsoring toegankelijk te maken voor iedereen.

4 Visstand beheer De bestelde pootvis is in december niet geleverd, deze was helaas niet voorradig. We hebben daarom de bestelling aangepast, er zal voor 1400,- aan brasem (500 kg) worden besteld (1-2 kg p.st). Daarnaast loopt er nog een bestelling van 200 kg kruiskarper via de federatie. Beide bestellingen worden geleverd in het voorjaar. Accommodatiebeleid Gemeente Horst ad Maas In mei/juni zullen de financiële kaders door de Gemeente aan de hengelsportverenigingen bekend worden gemaakt. Dan wordt het duidelijk wie in de toekomst verantwoordelijk is voor het beheer en de kosten. De boodschap van Horst aan de Maas was echter duidelijk: het moet goedkoper en verenigingen moeten meer zelf doen. 9. Wedstrijdcommissie Wedstrijdrooster 2013 Het wedstrijdrooster 2013 wordt aangevuld met wedstijden methodfeederen. Leo Westheim stelt voor om de koningswedstrijden samen te voegen tot 10 wedstrijden waarvan de 2 slechtste afvallen. Na stemming is dit voorstel niet aangenomen en blijft het oude wedstrijdschema gehandhaafd. Leo Westheim stelt voor om weer een vakantiewedstrijd in het leven te roepen, te vissen aan de maas bij het veer. Het is altijd mogelijk om nog een extra wedstrijd in te plannen, dit is aan de wedstrijdcommissie. Samenstelling wedstrijdcommissie Deze blijft onveranderd: Jos Hermans, Chris Roeffen en Leo Westheim Konings- en herfstwedstrijden Erik Faassen geeft aan problemen te hebben met de gekozen systematiek van vakkenvissen tijdens de koningswedstrijden. Deze manier van vissen kent een aantal nadelen zoals oneven aantal vissers in de vakken en bij afwezigheid van een aantal vissers leidt de puntentelling tot veel discussie. De wedstrijdcommissie heeft deze problemen afgelopen jaar onderkend en er is besloten dit systeem niet meer te hanteren en weer aan een aangesloten te vissen zonder vakkenindeling.

5 10. Pauze en Peilloodaktie De peilloodactie heeft 15,32 opgebracht. De Penningmeester trakteert alle aanwezigen op een consumptie. 11. Contributie 2014 Voorstel om de contributie met 1,50 te verhogen naar 50,00. 1,00 zit in de verhoging van de federatie i.v.m. uitbreiding vergunning Maasplassen. De federatie verhoogt deze bijdrage 3 jaar lang met 1,00. De overige 0,50 zit in de portokosten. Het opsturen van vergunningen wordt steeds duurder. Het voorstel van Jos om buiten een bepaalde regio extra kosten in rekening te brengen is administratief niet wenselijk. Het meest eenvoudig is het om de contributie iets te verhogen. Vanuit de leden de vraag waarom in vergelijking met andere verenigingen onze contributie hoger is? Penningmeester: andere verenigingen hebben meestal geen verenigingslokaal. Het beheer van een eigen verenigingslokaal brengt hoge kosten met zich mee m.b.t. energie, toiletruimte, pomp en algemene onderhoudskosten. Een groot deel van de contributie wordt afgedragen aan de sportbond (45%). Verder merkt de penningmeester op dat de contributie bij andere verenigingen wellicht te laag is. Daarnaast geeft de penningmeester aan dat het onderhoud in vergelijking met andere vijvers in de regio op een hoger niveau ligt. De penningmeester merkt op dat het een correcte vraag is en dat de leden recht hebben om te weten waar het geld aan wordt besteed. De verhoging van 1,50 wordt akkoord bevonden door de leden. 12. Rondvraag Ruud v.d. Burgt vraagt wat de vereniging kan doen of doet aan het promoten van vissen aan de Maas in Grubbenvorst en of de vereniging zich actiever hierin kan opstellen? Volgens de penningmeester komt een commissie van Sportvisserij Limburg met een rapportage over knelpunten aan de Maas. Deze commissie zal ook contact opnemen met de diverse verenigingen. Voor het bevisbaar maken van de veerstek moet er periodiek onderhoud plaatsvinden, de penningmeester doet hiervoor een beroep op de aanwezige leden. Naschrift: Inmiddels is er op initiatief van Ruud v.d. Burgt contact gelegd met Rijkswaterstaat en zal er op korte termijn een afspraak plaatsvinden om te praten over de knelpunten aan het veer.

6 Dion Roeffen stelt voor om ons oude logo te moderniseren. Het oude logo is niet geschikt voor drukwerk en de website. Daarom biedt Sportvisserij Nederland verenigingen de mogelijkheid om, indien gewenst, het verenigingslogo te laten restylen. Deze klus wordt aan een professioneel bedrijf uitbesteed. Het bestaande logo kan daarbij worden verbeterd (tot een voor drukwerk geschikt EPS-bestand) of er kan een geheel nieuw logo worden ontworpen. Het verbeteren van een bestaand logo kost 60,- en het vervaardigen van een nieuw logo kost 120,- (incl. BTW). Het voorstel wordt door de aanwezige leden aangenomen. 13. Sluiting jaarvergadering De voorzitter bedankt de aanwezigen en wenst iedereen een wel thuis.

DE BOEI. Nieuwsbrief HSV t Voorntje Grubbenvorst. Jaargang 2012 uitgave 4 e kwartaal

DE BOEI. Nieuwsbrief HSV t Voorntje Grubbenvorst. Jaargang 2012 uitgave 4 e kwartaal Voorwoord 2012 hebben inmiddels achter ons gelaten. Economisch gezien hebben velen een zwaar jaar achter de rug. Mensen verliezen hun baan, of worden zwaar getroffen door de maatregelen van het oude of

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Aanwezig: 54 leden en voltallige bestuur. 1. Opening: Na een moment van stilte om onze overleden leden te herdenken opent Piet

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo.

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. Aanwezig : Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Ph Wedstrijden

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten.

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten. Algemene leden vergadering 2016 Locatie: Zalencentrum Velserduin IJmuiden, 31-10-2016 Aanwezig: Voorzitter, H. Oomen Penningmeester, F. Goemans Activiteiten commissaris, L. Noordzij Activiteiten commissaris,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 29-03-2019 08-04-2019 Aanwezig en afwezig: 19 personen aanwezig (inclusief 5 bestuursleden) en 6 leden afgemeld. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Naar aanleiding van de fraude/verduistering moet op 5 december de heer Voets voorkomen.

Naar aanleiding van de fraude/verduistering moet op 5 december de heer Voets voorkomen. Hengelsportvereniging De Kleuter Postbus 495 5400 AL Uden Postbank: 2553852 KvK: 40215448 Betreft: Notulen Jaarvergadering HSV De kleuter van 28 november 2007 Plaats: Zaalaccommodatie De Graal, Kapelstraat

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Koning vissen spoor spoor spoor spoor tot 4 wedstr slechtste totaal gew pos naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg

Koning vissen spoor spoor spoor spoor tot 4 wedstr slechtste totaal gew pos naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg Koning vissen 2017 6-5-2017 spoor 5-6-2017 spoor spoor spoor tot 4 wedstr slechtste totaal gew pos naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg gew pt gew pt gew pnt 1 Marcel Kleuskens 1.964 2 weg

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering Datum: 27 maart 2018 Aanvang: 19.30 uur Vergaderlocatie: Kantoor KNMvD te Houten Aanwezigen: Het DPD-bestuur: B. vd Heijden (voorzitter), F.P. Zwanenburg, C. Buck en R. Baltussen.

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

po s naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg gew pt gew pt gew pnt 1 John v Gulik spoor weg spoor 5.

po s naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg gew pt gew pt gew pnt 1 John v Gulik spoor weg spoor 5. Koning vissen 2015 spoor spoor spoor spoor tot 4 wedstr slechtste totaal gew po s naam gew pt weg gew pt weg gew pnt weg gew pt weg gew pt gew pt gew pnt 1 John v Gulik 14.140 1 spoor 383 2 weg 10.630

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst.

CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. 1 NEDERLANDSE UNIFIL VERENIGING SECRETARIS 18 MAART 2017 CONCEPT VERSLAG VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 18 MAART 2017 Aanwezig: 47 leden, 14 afmeldingen, zie presentielijst. Voor deze vergadering

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N

PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N PHILATILISTENVERENIGING GELRE-GULICK E C H T S U S T E R E N Clubblad februari 2019 1 Voorwoord, Bij dezen wil ik de leden vragen om onze jaarvergadering op 11 maart 2019 te bezoeken. In dit clubblad treft

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom.

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom. ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 27 MEI 2016 20.00 UUR & STEMMEN VOOR ONDEWERPEN M.B.T. ACCOMMODATIE VRIJDAG 17 JUNI 2016 20.00 UUR - KANTINE RKVV ROOSENDAAL Aanwezig: 27 mei: 26 leden, 17 juni: 17 leden

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Aanwezig, 11 personen om 20.00 uur 1. Opening: Afmeldingen 27 personen en aanwezig 11 personen. Vraag van Piet, waarom staan de notulen van afgelopen ALV niet

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt.

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt. Concept Verslag 1. Opening en welkom Walter Wind zit de vergadering technisch voor. Er zijn een aantal formele afmeldingen binnen gekomen. Velen hebben zich niet afgemeld; het aantal aanwezigen is erg

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering,VAV. 19 mei 2010 Op woensdag 19 mei 2010 heeft de Algemene Ledenvergadering VAV over het verenigingsjaar 2009 plaatsgevonden in het clubgebouw VAV. 1. Opening en mededelingen:

Nadere informatie

Erfgoedplatform Gemeente Heumen

Erfgoedplatform Gemeente Heumen NIEUWSBRIEF NR. 16 Erfgoedplatform Gemeente Heumen Ledenvergadering en presentatie Lage Hof op woensdag 15 april 2015 Plaats: Agrarisch museum De Lage Hof, Overasselt Tijd: 20.00 uur Agenda 1. Opening

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Met gebruik van de winst van voorgaand jaar is dit jaar positief afgesloten.

Met gebruik van de winst van voorgaand jaar is dit jaar positief afgesloten. 3. Jaar- en financieel verslag schooljaar 2016-2017 Het financieel jaarverslag wordt in vogelvlucht doorgenomen. Het is een mooi maar financieel zwaar jaar geweest met goede activiteiten. De schoolreisjes,

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

4. Vaststelling verslag ALV dd 08 november 2018.

4. Vaststelling verslag ALV dd 08 november 2018. Samenvattend verslag van de Algemene Ledenvergadering (ALV) Gehouden op woensdag 14 november 2018 in het clubhuis. Aanwezig: 67 leden. Géén meldingen van afwezigheid. Ton Kievits geeft bericht later aan

Nadere informatie

Viswater De Steeg te Grubbenvorst

Viswater De Steeg te Grubbenvorst Viswater De Steeg te Grubbenvorst Algemene beschrijving Coördinaten: Grootte: Max. diepte: Gem. breedte: Watertype: Opgenomen in: Naam HSV/HSF: Plaats HSV/HSF: 1.426621370604366, 6.13034060478222 1, ha

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING,

ALGEMENE LEDENVERGADERING, Zaterdag 22 september 2012 Café Sport, Beverwijk AGENDA 1. 12.00 uur: Opening door de voorzitter 2. Vaststellen van de agenda 3. Mededelingen van het bestuur 4. Ingekomen stukken 5. Behandeling notulen

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van vereniging Kring Vrienden van het Museum de Vier Quartieren op zondag 25 februari 2018.

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van vereniging Kring Vrienden van het Museum de Vier Quartieren op zondag 25 februari 2018. Verslag van de Algemene Ledenvergadering van vereniging Kring Vrienden van het Museum de Vier Quartieren op zondag 25 februari 2018. Aanvang: Einde: Aanwezig: 13.30 uur 14.20 uur 65 leden Afwezig m.k.

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 18 Mei 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 15 leden en 5 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 10 APRIL 2017 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 april 2017 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Ingekomen stukken. 3. Vaststelling agenda. 4.

Nadere informatie

Agenda van de Algemene Ledenvergadering 2013 van dinsdag 3 september 2013

Agenda van de Algemene Ledenvergadering 2013 van dinsdag 3 september 2013 Agenda van de Algemene Ledenvergadering 2013 van dinsdag 3 september 2013 1 Opening en mededelingen 1.1 Presentielijst (uitdelen en laten invullen) 2 Berichten van verhindering en ingekomen stukken. 2.1

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van het bridgedistrict Noord-Holland

Huishoudelijk reglement van het bridgedistrict Noord-Holland Begripsbepalingen Artikel 1. In dit reglement wordt verstaan onder - NH : de vereniging Bridgedistrict Noord-Holland - NBB : de Nederlandse Bridge Bond - Vereniging : het Bridgedistrict Noord-Holland -

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda

Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober Opening en vaststellen agenda Notulen Algemene Ledenvergadering 15 oktober 2018 Opening en vaststellen agenda Met kennisgeving afwezig: Dries van Klompenburg, Erik v.d. Elzen, Walter Peek, Wouter Vermeulen en Jacob Vos Voorzitter Herman

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen Algemene ledenvergadering 16 mei 2017 Sportvisserij Oost-Nederland Raalte 1. Opening 3 deel 1 ALV 16 mei 2017 1. Opening 2. Jubilarissen, Kampioenen Wedstrijdvissen en Kampioen IJsvissen 2017 3. Notulen

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement.

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. DE VERENIGING Art.1 De vereniging draagt de naam, Eibergs Mannenkoor en is gevestigd te Eibergen. GRONDSLAG Art.2 De vereniging is gebaseerd op een algemene

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237

Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Willebrordus Demos Sportvereniging KvK.nr: 40280237 Opgericht 1 november 1919 Postbank: 29.62.560 Sportpark Paradijs (Haagse Beemden) ABN AMRO: 52.07.58.552 Postbus 8739, 4820 BA Breda www.wds19.nl MEMO

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar

Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Aanwezig: 21 leden Verslag Algemene Ledenvergadering sv Leithen dd. 19 september 2017, De Lepelaar Opening en mededelingen van de voorzitter De voorzitter opent om 20.35 uur de vergadering en vraagt een

Nadere informatie

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA (CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA DATUM 16 februari 2015 PLAATS Roelofarendsveen TIJDSTIP 20.00 uur VOORZITTER Danny Loos AANWEZIGE BESTUURSLEDEN ACHTER TAFEL VOOR PAUZE AANWEZIGE BESTUURSLEDEN

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie