Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018"

Transcriptie

1 Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Aanwezig: Bossier Barbara, Descheemaeker Soet, Desmyter Frederic, Devolder Hanni, Devos Sandrino, Fonteijne Ann, Lemiegre Annelies, Maertens Marie, Mechelaere Sophie, Meerschaert Kurt, Mondy Kim, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lindsey Reynaert, Stijn Rozé, Nancy Vandamme, Annelore Verborg, Bart Lagae, Michiel De Sutter, Kenneth Malfait, Frederik Verscheure, Ludwig Debaere, Kevin Verhoyen, Ilse Casteleyn Verontschuldigd: Tine Vandaele, Lieselot Snoeck Verwelkoming Iedereen wordt van harte welkom gegeten op de eerste bijeenkomst van het nieuwe schooljaar. We mogen ook drie nieuwe leden verwelkomen: Michiel, Kenneth en Frederik. Iedereen stelt zichzelf voor. Ook Priester Ludwig Dubaere sluit bij deze vergadering aan. Hij is de nieuwe priester voor de parochie Lendelede en hij volgt vanuit het schoolbestuur ook onze school op. Mogelijks sluit hij in de toekomst nog wel eens aan bij de ouderraad. Van twee leden zijn we niet zeker of zij nog blijven aansluiten. Kevin neemt nog eens contact met hen op voor meer duidelijkheid. Juf Ann zal Marie vervangen als Marie niet kan aansluiten bij de ouderraad. We nemen ook een nieuwe groepsfoto. Deze wordt ook opgenomen in de volgende editie van Lendeleeft. Goedkeuring verslag van de vorige vergadering en weergave financieel verslag - Vorig schooljaar kreeg de ouderraad de vraag om een deel van de kosten voor het bezoek aan pennenzakkenrock te sponsoren. We adviseerden dat het misschien wel goed zou zijn dat de leerlingen zelf het geld zouden kunnen inzamelen, bijvoorbeeld via een carwash. Meester Bart merkt op dat dit een hele organisatie is, dat er niet altijd zicht is op de kwaliteit van de afwerking, Vandaar werd besloten om cakes te verkopen. Een aantal mensen vond dit niet zo n goed idee en ook de cake zelf werd niet door iedereen gesmaakt, maar de leerlingen vinden dergelijke verkoop wel leuk. In ieder geval, volgende week komen de ouders van de leerlingen van het zesde leerjaar samen en wordt overlegd wat dit schooljaar kan worden gedaan. Suggesties blijven sowieso welkom. Verder wordt het verslag goedgekeurd.

2 - Financieel verslag: momenteel op zichtrekening: 2627,20 en op de spaarrekening: ,70. Wijzigingen zijn een gevolg van de kinderfuif: winst 257,08 en van de ouderfuif: winst De resultaten van de welkomdag zijn nog niet gekend. (opmerking: van de spaarrekening worden nog volgende kosten afgetrokken: peuterspeelgerei en verbouwingen toiletten). Korte toelichting sponsoring: stand van zaken Het contract voor de sponsoring is in de maak. Stijn vraagt nogmaals dat elke werkgroep een tekstje van de activiteit doormailt, graag tegen 1 oktober. Zo kan de sponsormap worden vervolledigd. Van welke werkgroep missen we nog een tekstje: fuif lager, ouderfuif, infoavond leren leren en culturele activiteit. Werkgroepen die tekstje al doormailden: bedankt! Wat mag in dit tekstje worden opgenomen: aard activiteit (inhoud), wat wordt gevraagd aan de sponsor (praktisch, in natura, financieel), wat kan aan sponsor worden aangeboden. De sponsormap zal aan (potentiële) sponsors worden gegeven. Dan kan worden gekozen voor welke activiteit deze willen sponsoren (alles of 1 bepaalde activiteit). We starten volgend schooljaar met deze manier van werken. Korte toelichting GDPR-wetgeving: foto s en filmpjes Op de welkomdag namen we verschillende foto s. Deze hebben we doorgestuurd naar Marie, die ze op haar beurt bekeek. Zij geeft toestemming en hierna worden de foto s op de FBpagina opgenomen. Foto s waar kinderen niet mogen op worden afgebeeld, zullen dus niet worden gepubliceerd. Maar wat met volwassenen? Als het voor de kinderen ok is, misschien ook ok voor de ouders? Mogen we dit veronderstellen? We beslissen om foto s te blijven nemen, ook in het kader van communicatie en promotie. We letten erop dat we vooral sfeerfoto s nemen en zo weinig mogelijk close-ups. Mochten mensen toch opmerkingen hebben, kunnen de foto s dan alsnog worden verwijderd. Evaluatie voorbije activiteiten (kinderfuif, afscheid zesde leerjaar, ouderfuif, welkomdag en eerste schooldag) - Kinderfuif: het was een geslaagde editie. Er werd beslist dat kinderen niet meer vooraf moesten inschrijven, wat alles wat eenvoudiger maakte. De inschrijvingen aan de ingang zelf verliepen vlot. Er wordt wel opgemerkt dat heel veel fietsen op het voetpad stonden wat zorgde voor gevaarlijke situaties in de straat. Het is dus belangrijk dat we bij volgende editie de fietsers langs de bruine poort binnenlaten en de fietsenstalling laten gebruiken. - Afscheid zesde leerjaar: goed, maar we waren met te weinig helpers (2 is te weinig). De regel ouders uit ouderraad met kind in zesde leerjaar helpen opkuisen die avond, schaffen we af. Dit schooljaar moeten we dus voldoende helpers voorzien, zeker 4 personen. Er zijn die avond geen voorbereidingen nodig, enkel hulp op de avond zelf (een 3-tal uur). We merken op dat die avond enkel cava en fruitsap wordt geschonken. Misschien kan ook water en brikjes voor de leerlingen worden voorzien.

3 - Ouderfuif: de eerste editie was een succes. Natuurlijk kunnen nog altijd méér ouders aansluiten, maar de werkgroep was tevreden. Er waren ook heel wat leerkrachten aanwezig, waarvoor dank. We beslissen om ook dit jaar een ouderfuif te organiseren. We stellen ons wel de vraag of de periode ok is? Misschien iets vroeger in de maand juni (nu vertrokken al heel wat mensen op reis)? Of misschien in het begin van (volgend) schooljaar in de maand september? De werkgroep zal beslissen over de nieuwe datum. - Welkomdag: alles is goed verlopen, het thema was zeer goed. Er zijn geen extra helpers komen opdagen, maar het is gelukt. Er zijn nog veel bloemen over die gerust door de school kunnen worden gebruikt. - Eerste schooldag: alles ok, het uitdelen van de zaadjes voor klavertjes vier was een leuk idee. Stand van zaken komende activiteit - Sinterklaasontbijt Op de vooropgestelde datum, 25 november 2018, organiseert brandweer Lendelede ook een sinterklaasontbijt. Wij blijven de datum wel behouden omdat brandweer zich enkel richt naar de brandweermannen en hun familie, dus niet naar iedereen. De werkgroep komt samen op 6 september. Er wordt opgemerkt dat school in het bezit is van verschillende zwarte pietenpakken en dat de jeugddienst een eigen Sintpak heeft, dat in heel Lendelede wordt gebruikt. Overzicht werkgroepen (welke werkgroepen en wie engageert zich graag in welke werkgroep) In de ouderraad hebben we verschillende werkgroepen. Iedereen die geïnteresseerd is in de aard van de activiteit, kan aansluiten. Uiteraard kan je je in meerdere werkgroepen engageren of kan van werkgroep worden gewisseld. De werkgroep zelf organiseert de activiteit en vraagt hulp aan de andere leden (indien nodig), die dan bijspringen op activiteit zelf. - Sinterklaasontbijt (25 november 2018) Sandrino, Joke, Stijn, Frederic, Lieselot, Kim - Quiz Gaat om de twee jaar door, nieuwe editie in 2019: zaterdag 23 maart in den Tap Kurt, Frederic, Stijn, Kenneth - Kindertheater of culturele activiteit Wie helpt brainstormen rond een culturele activiteit? Soet, Sophie, Michiel Dit kan een activiteit zijn om samen met vb. de gezinsbond te organiseren. We merken op dat de leerlingen ook 1 of 2/jaar naar een voorstelling gaan in De Leest. Het zal belangrijk zijn niet dezelfde voorstellingen te programmeren. Misschien kan juf Tine Coucke ook aansluiten bij een eerste brainstormsessie? Zij heeft een zicht op die programmatie. - Kleuterfuif Evelien, Lieselot en Joke maakten deel uit van de werkgroep. Wat hield de kleuterfuif in: clown, muziek, disco, verschillende (rustige) hoekjes. De eerste editie was een succes, heel veel kleuters sloten aan. Evelien is intussen geen lid meer van de ouderraad. Wie ziet het zitten om dit over te nemen van Joke en Lieselot? Of een nieuwe werkgroep te vormen? Dit zetten we even on hold.

4 - Fuif Lager Deze fuif gaat jaarlijks door op het einde van het schooljaar. Barbara, Tine, Hanni, Annelore, Soet, Michiel, Kim Het is goed dat een aantal nieuwe leden aansluiten, want volgend jaar stoppen aantal leden van deze werkgroep met de ouderraad (wegens geen kind meer op school). - Ouderfuif Juni of september: datum wordt bepaald door werkgroep. Kevin, Kim, Soet, Lindsey, Ilse, Sophie, Frederik - Info leren leren Kurt ziet het opnieuw haalbaar om de info-avond te organiseren (en te geven) op 25 februari 2019 of 18 maart Kurt en meester Bart spreken verder af. - Verkoop aan de deur Misschien kan dit georganiseerd worden samen met de leerlingen van het zesde leerjaar in kader van hun uitstap naar pennenzakkenrock? Opbrengst kan dan worden gedeeld tussen ouderraad en leerlingen. Annelies, Frederik - Welkomdag Barbara, Hanni, Annelies, Kim, Annelore, Michiel Ook hier is het goed dat een aantal nieuwe leden aansluiten, want volgend jaar stoppen aantal leden van deze werkgroep met de ouderraad (wegens geen kind meer op school). - Eerste schooldag In de toekomst zal de school dit verder organiseren en dus overnemen van de ouderraad. Mocht die dag zelf hulp nodig zijn van ouderraad, kan school dit melden. - Kelders opkuisen Sophie, Kevin, Ilse, Stijn, Joke, Frederic, Lindsey, Kim, Michiel, Frederik Kevin stelt binnenkort een datum voor: wie kan, kan komen helpen - Paaseierenraap De gezinsbond heeft ook interesse om dergelijke activiteit te organiseren. Misschien kan ook hier worden samengewerkt? Of misschien kunnen we jaarlijks afwisselen: sinterklaasontbijt / paaseierenraap? Frederik - Poëzie-spektakel en postkaartenverkoop: 2020 (die werkgroepen stellen we later nog samen) Agendapunten school, schoolraad, verkeerscommissie, gemeentelijke adviesraad kinderopvang - School: Bedankt aan de helpers uit de ouderraad voor de ondersteuning op de welkomdag en de eerste schooldag Dit jaar heten we 1 nieuwe leerkracht welkom op school: Jolien Desmet (vervangt Jana Windels die in moederschapsbescherming gaat) Nieuw vanaf dit schooljaar is het lerarenplatform (pool van leerkrachten die worden uitgewisseld voor interims) Info-avond smartschool voor ouders gaat door op 17 september as. (de ouderraad zal niet kunnen worden gelinkt aan smartschool)

5 In de loop van dit schooljaar wordt een actie rond verkeersveiligheid uitgewerkt, samen met de secundaire school. Er wordt daarnaast gedacht aan fluo-hoezen om over de rugzakken te binden. De vraag moet vanuit school worden gesteld aan de verkeerscommissie om ondersteuning te krijgen van de gemeente. Het is hierbij belangrijk dat ook de ouderraad deze vraag ondersteunt. Dit is ok. (school zou de fluo-hoezen zelf altijd bijhouden en verdelen onder de leerlingen bij elke uitstap). We stellen ons de vraag of een fluo-hoes boven boekentas of rugzak niet altijd verplicht zou kunnen zijn? Op vrijdagavond 18 januari 2019 gaat de nieuwjaarsdrink door (in 2019 samen met leerkrachten en ouderraad). Marie en Kevin bereiden dit samen voor. Een tijd geleden kocht de ouderraad voor elke leerkracht een fototoestel. Echter, blijkbaar hebben deze toestellen hun beste tijd gekend. School denk na, hoe dit probleem aan te pakken. We komen hier de volgende vergadering op terug. (Kunnen leerkrachten hun privé-gsm-toestel gebruiken om foto s te nemen en kan school budget geven aan leerkracht hiervoor? Mogelijks zijn leerkrachten hier niet voor te vinden) - Schoolraad: gaat door op 20 september as Wie sluit aan bij schoolraad: afvaardiging van de ouderraad, de pedagogische raad en lokale gemeenschap. En op uitnodiging ook directie van school en 2 leden van het schoolbestuur (sluiten in realiteit bij elke bijeenkomst aan) - Gemeentelijke adviesraad kinderopvang: gaat door op 12 september as Variapunten - Het bestuur denkt eraan de huidige oranje polo s te vervangen door t-shirts of vestjes of hoodies of Verschillende offertes worden opgevraagd. - Niet iedereen was op de hoogte van de twee kampjes die in de grote vakantie plaatsvonden op school. De flyer is niet bij iedereen terechtgekomen. Vanuit school wordt niet te veel promotie gemaakt omdat het gaat om een privé initiatief, los van de school. - Vanaf dit jaar worden de leerlingen van 4 e, 5 e en 6 e leerjaar opgesplitst in groepjes (enkel voor de hoofdvakken): het basispakket dat wordt gegeven, blijft hetzelfde, maar sterkere leerlingen leren extra bij, leerlingen die het moeilijker hebben, worden extra ondersteund. Kindjes kunnen wisselen van groep gedurende het schooljaar. Het belangrijkste hierbij is dat de leerlingen zich goed voelen en dat onderwijs wordt gegeven op maat van de leerlingen. - We merkten al verschillende keren op dat de kiss and ride-zone niet altijd correct wordt gebruikt. Nu staat de politie nog op de uitkijk en dat is goed. Maar wat als zij niet meer aanwezig zijn. Zullen boetes worden uitgeschreven? - Op 27 april 2019 gaat de volgende klusjesdag door op school. Geïnteresseerde ouders kunnen een handje komen helpen bij verschillende werkjes. De ouderraad zal die dag instaan voor de catering. Kan het misschien ook interessant zijn om opvang te voorzien voor kindjes? - Nieuwe kindjes die starten in de peuterklas zullen vanaf dit jaar, samen met ouders, worden uitgenodigd op de laatste donderdag voorafgaand aan het instapmoment (van 8.30u tot 10.00u). De voorbije jaren werd deze kennismaking op een zaterdag gehouden. Het zal wel belangrijk zijn dat de ouders voldoende op voorhand worden verwittigd zodat ze zeker aanwezig kunnen zijn (cfr verlof).

6 - Barbara stelt voor om de info-avond Apps voor gezinnen, een initiatief van de gezinsbond, samen met de ouderraad te organiseren. Dit is ok. Deze info-avond gaat door op 20 november 2018 (19.30u-22.30u) op school. Kosten en opbrensten kunnen gedeeld worden tussen beide organisaties. Tijdens pauze kan iemand van ouderraad en iemand van gezinsbond instaan voor de bediening aan de bar. Barbara en Kevin spreken verder samen af. - Niet iedereen was op de hoogte van de welkomdag. Echter, de welkomdag werd aangekondigd via de website van school, maar dit werd niet door iedereen gelezen. De datum van de welkomdag werd op het eind van vorig schooljaar reeds gecommuniceerd, er hing ook spandoek aan school en werd vermeld op FB. - Voor de nieuwe leden was het misschien niet altijd eenvoudig om de vergadering te kunnen volgen. We voegen bij het verslag nogmaals de PPT-voorstelling van de ouderraad. - Data volgende bijeenkomsten: Di 27/11/18 Woe 23/1/19 Do 21/3/19 Ma 17/6/19 Voor verslag, Ilse Ter info: Werkgroep Datum activiteit Leden Sinterklaasontbijt 25 november 2018 Sandrino, Joke, Stijn, Frederic, Lieselot, Kim Quiz 23 maart 2019 Kurt, Frederic, Stijn, Kenneth Kindertheater culturele activiteit Soet, Sophie, Michiel Kleuterfuif? Fuif lager Barbara, Tine, Hanni, Annelore, Soet, Michiel, Kim Ouderfuif Info Leren Leren Verkoop aan de deur Welkomdag Kelders opkuisen Paaseierenraap Poëzie-spektakel en postkaartenverkoop 25 februari 2019 of 18 maart Kevin, Kim, Soet, Lindsey, Ilse, Sophie, Frederik Kurt Annelies, Frederik Barbara, Hanni, Annelies, Kim, Annelore, Michiel Sophie, Kevin, Ilse, Stijn, Joke, Frederic, Lindsey, Kim, Michiel, Frederik Frederik

7

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Joke

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Aanwezig: Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Ann Fonteijne, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Kim Mondy,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Laurent Haes, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Kurt Meerschaert,

Nadere informatie

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq, Annelore

Nadere informatie

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele,

Nadere informatie

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick

Nadere informatie

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq,

Nadere informatie

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Aanwezig: Ann Durnez, Tania Pattyn, Desmyter Frederic, Isabelle Adams, Frederick Desmijter, Rozé Stijn, Tessa Vanlook, Annelies Lemiegre, Soet Descheemaeker,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Annelies Lemiegre, Sofie Maes, Kurt Meerschaert, Evy Parmentier,

Nadere informatie

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Verslag vergadering: oudercomité

Verslag vergadering: oudercomité Verslag vergadering: oudercomité datum 24/09/2018 tijd plaats aanwezig 20u Refter De KIM Ouders / grootouders, leerkrachten en directie voorstelling leden Vertegenwoordiging van ouders, grootouder, leerkrachten

Nadere informatie

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Aanwezig: Patrik Declercq, Isabelle Adams, Tania Pattyn, Ilse Casteleyn, Evy Parmentier, Hilde Soenens, Ignace Dewulf, Natascha Boudrez, Annick Vandewalle,

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Aanwezig: Namens de school: Dominique Bonny (directrice) Namens de schoolraad: Emmy Dens Namens de ouders: Heidi Dhaens, Trui De Blauwe,

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 3 februari 2015

Verslag vergadering OR 3 februari 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Annick V, Hannelore S, Bob L,Valery L, Saar M, Karen W, Ann P, Leen DR, Kurt B, Isabel VD Leerkrachten : Evi, Lien D Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd: Katrien Billiet,

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Verslag ouderraad 26/01/2017

Verslag ouderraad 26/01/2017 Verslag ouderraad 26/01/2017 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Elfie, meester Timothy, juf Lut, juf Lieve, Kurt, Klaas, Karen, Christine, Mario, Inhoud Goedkeuring vorig verslag... 2 Informatiedoorstroming

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 11 december 2014

Verslag vergadering OR 11 december 2014 Verontschuldigd: Bob Leysen, Saar Meganck, Irmine Vermander, Katrien Billiet Notulist : Tine Beke 1.Schoolraad De leden van de schoolraad willen de mening van de OR horen over de organisatie van een schooldag

Nadere informatie

Verslag ouderraad 15/05/2018

Verslag ouderraad 15/05/2018 Verslag ouderraad 15/05/2018 Aanwezig: Mattias Franssen, An Dierick, juf Elke, juf Inge VH, meester Marc, Mieke De Roover, Kristof Decoorne, Katelijne Duron, Nele Dumarey, Raf Lens, Maike Ketels, Brigitte

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Stap je mee in ons verhaal?

Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje juni 2019 Stap je mee in ons verhaal? WE VLIEGEN NAAR DE LAATSTE MAAND VAN HET SCHOOLJAAR MET BOEKENBEEST FAMIL Agenda... 30.05.2019: O.L.H.-Hemelvaart = geen school 31.05.2019: Brugdag = geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 8 december 2016

Verslag vergadering OR 8 december 2016 Aanwezig : Hanneke DC, Hannelore S, Marjan C, Saar M, Eva VE, Bram S, Irmine V, Annelies K, Tine B, Kristoff M, Wim R, Nicky DW, Ann P, Ann C, Geert D, Tim G Leerkrachten : Jolien Directie : Didier Verontschuldigd:

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Verslag ouderraad 22/11/2016

Verslag ouderraad 22/11/2016 Verslag ouderraad 22/11/2016 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Veerle, juf Ilse, juf Martine, juf Maxime, Kurt, Klaas, Marjolein, Kris, Karen, Alexandra, Elke, Mario, Joris, Bart Inhoud Aanwezig... 1

Nadere informatie

Onthaalmap Oudercomité

Onthaalmap Oudercomité Onthaalmap Oudercomité 2013-2014 Welkom als actief lid van het oudercomité. Om je integratie te bevorderen is er deze onthaalmap. Deze map bevat verschillende documenten omtrent de werking van het oudercomité.

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

OUDERRAAD SINT MICHIELSSCHOOL. Verslag Ouderraad 4 september 2017

OUDERRAAD SINT MICHIELSSCHOOL. Verslag Ouderraad 4 september 2017 2017-2018 OUDERRAAD SINT MICHIELSSCHOOL Verslag Ouderraad 4 september 2017 Aanwezig: Luc, Karel, Freek, Sofie, Isabelle VL, Marta L, Stefanie K, Ellen DK, Patrick DB, Wim A, Veerle A, Marie-Claire A, Mieke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad maandag 24 september 2018

Verslag vergadering ouderraad maandag 24 september 2018 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad maandag 24 september 2018 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter)

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

Verslag ouderraad 19/09/2017

Verslag ouderraad 19/09/2017 Verslag ouderraad 19/09/2017 Aanwezig Doreen, Karen, Christine, Alexandra, Elke, Sven, Juf Hilde, Bart, Michael, Jan, Juf Elfi, Juf Shari, Juf Hannelore, Juf Heidi, Klaas Inhoud Aanwezig... 1 Verwelkoming...

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2017 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF november 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF november 2017 NIEUWSBRIEF Woensdag 1 Donderdag 2 Vrijdag 3 Zaterdag 4 Zondag 5 Maandag 6 Dinsdag 7 Woensdag 8 Donderdag 9 Vrijdag 10 Zaterdag

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 warm, samen en voluit voor de brede en evenwichtige ontwikkeling van elk kind NIEUWSBRIEF / SEPTEMBER 2018 Vrije School Bierbeek De Kinderberg Wat een zomer! We verwachten dan ook evenveel warmte tijdens

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Verslag oudercomité 1-24/09/14

Verslag oudercomité 1-24/09/14 Verslag oudercomité 1-24/09/14 Agenda 1. Voorstelling bestuursploeg & ouders 2. Activiteiten schooljaar 2014/2015 3. Financiën 4. Klasouders 5. Naschoolse opvang 6. Varia 1.welkom - e-mailadressen worden

Nadere informatie

Andere tijden tijd voor nieuwe schooltijden? MR Rennevoirt en directie heten u van harte welkom

Andere tijden tijd voor nieuwe schooltijden? MR Rennevoirt en directie heten u van harte welkom Andere tijden tijd voor nieuwe schooltijden? MR Rennevoirt en directie heten u van harte welkom Programma Voorstellen MR Waarom dit onderzoek Onderzoek zelf Motivatie / achtergronden Doelgroepen Tijdspad

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Kim Daniëls, Veerle Audenaert, Kurt Demets, Mark Vanhamme (verslag), Steven Bollion, Veerle Vandensteen School: Mevrouw

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Aanwezigen: Ilse Van Rompaey, Steven Bollion, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Stefaan Motte, Barbara Manderyck, Sigrid Vandevelde, Nele Smets (verslag), Kim

Nadere informatie

Het is herfstvakantie van 2 tot en met 6 november 2015: op 2 november is enkel Sloeber Geluwe open, de rest van de vakantie zijn alle Sloebers open.

Het is herfstvakantie van 2 tot en met 6 november 2015: op 2 november is enkel Sloeber Geluwe open, de rest van de vakantie zijn alle Sloebers open. Beste ouder(s), In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden september en oktober willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber. We hopen dat iedereen

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten:

VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL. Aanwezigheidslijst: Besproken Agenda Punten: VERSLAG BESTUURSVERGADERING OUDERCOMITÉ 21 NOVEMBER 2016 OM 20 UUR TOT 22 UUR - LERAARSLOKAAL Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: (D) Directie - (L) Leerkracht Valerie, Vanya,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2018

NIEUWSBRIEF oktober 2018 NIEUWSBRIEF oktober 2018 Onderwijs op maat Zorg op onze school We geven onderwijs op maat en dat zijn niet zomaar loze woorden. Tweewekelijks zitten we (= klastitularis, juf Sarah, juf Meredith en mevrouw

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 9/6/2016

Nadere informatie

Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014

Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014 Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014 VERWELKOMING EN BESTE WENSEN Aanwezigheidslijst zie Excel tabel GOEDKEURING VORIG VERSLAG Vorig verslag was de voorbereiding van de kersthappening

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Campus Cardijn

Nieuwsbrief Campus Cardijn Nieuwsbrief Campus Cardijn Vrijdag 8 februari 2019 Inhoud Afdeling MO, OR in de kijker Weekagenda Geboorte, overlijden Stationeren in de Cardijnlaan Infoavond jongeren en alcohol Fietsactie Hotdogs Eskimoon

Nadere informatie

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk

Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Vergadering van oudervereniging Begijnendijk Zijn aanwezig OVB: Karen, Sofie, Rosita, Danny, Dorien en Sandra Zijn aanwezig school: Kathleen 1. Kalender De kalenders (+/- 250) zijn besteld en zullen volgende

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders,

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders, V o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe schooljaar zitten er intussen op. De lagere schoolkinderen hebben reeds een eerste evaluatie meegekregen. Indien u

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Beste ouders Beste kinderen

Beste ouders Beste kinderen November 2018 Beste ouders Beste kinderen Een eerste deel van het schooljaar is voorbij. Iedereen kreeg deze week zijn of haar eerste rapport in het nieuwe leerjaar. Hopelijk kan iedereen tevreden zijn

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Ouderraad 24 september 2018

Ouderraad 24 september 2018 Ouderraad 24 september 2018 Aanwezigheid Aanwezig Verontschuldigd 1 Tom Mennes X 2 Thomas De Backer X 3 Ilse Beuselinck X 4 Lieve Roelant X 5 Dimi Hertoghs X 6 Sabine Verhemeldonck X 7 Nathalie Beckers

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Aanwezig: Anneleen W, Deborah, Véronique (directie),greet, Dominique,Annelies, Nele P, Sofie, Angie, Els, Fleur, Kathleen,

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie