Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017"

Transcriptie

1 Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Evelien Reynaert, Stijn Rozé, Lieselot Snoeck, Tine Vandaele, Nancy Vandamme, Tessa Vanlook, Annelore Verborg, Laurent Haes, Tom Van Hove, Ilse Casteleyn Verontschuldigd: Frederic Desmyter, Ann Fonteijne, Barbara Desmet, Tom Vandewalle 1. Verwelkoming en voorstelling nieuwe leden We heten iedereen van harte welkom. We mogen Sophie Mechelaere verwelkomen als nieuw lid van de ouderraad, zij heeft één kindje bij juf Annelies. 2. Goedkeuring verslag vorige vergadering en weergave financieel verslag - Verslag vorige vergadering Er wordt één opmerking gemaakt: de leden van het Dagelijks Bestuur en de Algemene Vergadering van Peuterleute werden niet correct weergegeven. Hierbij de juiste info: het Dagelijks Bestuur van Peuterleute bestaat uit: Ann-Sophie, Elke, voorzitter, secretaris en penningmeester. De Algemene vergadering bestaat uit het Dagelijks Bestuur, aangevuld met Bruno en Luc. Verder wordt het verslag goedgekeurd. - Financieel verslag De kapotte geluidsinstallatie werd vervangen. Hiervoor werd 1576,62 betaald. De welkomdag bracht 628,49 op. De afrekening van de brouwer gebeurde echter nog niet. Dus dit is nog niet het totale eindbedrag. Huidige stand van zaken: spaarrekening: ,33 en zichtrekening: 2293,73 3. Actualisatie ledenlijst De ledenlijst wordt geactualiseerd.

2 4. Korte bespreking reglement van orde Naar aanleiding van de overstap van oudercomité naar ouderraad, wordt het verplicht een reglement van orde op te maken. Tom, Laurent en Ilse zijn hier momenteel mee bezig. In het reglement van orde wordt onder andere vermeld hoe de uitnodigingen worden verspreid, hoe de verslagen worden bekend gemaakt, Ook moet worden bepaald hoeveel leden de ouderraad maximum kan tellen. Momenteel telt de ouderraad 20 leden. Daarnaast sluiten de 3 leerkrachten en directeur ook aan bij de vergaderingen van de ouderraad, maar zij zijn geen officieel lid. We stellen voor het maximum aantal leden op 30 vast te leggen om de werkbaarheid van de ouderraad haalbaar te houden. Uiteraard kunnen steeds occasionele medewerkers (die zich vb. éénmalig inzetten voor een activiteit) aansluiten. Er wordt nog een brief meegegeven met alle ouders om de ouderraad bekend te maken en iedereen de mogelijkheid te geven aan te sluiten. In het reglement van orde moet ook de termijn worden bepaald waarin het bestuur wordt verkozen. We stellen voor dit om de 4 jaar te doen. Dit wordt goedgekeurd. Het reglement wordt verder afgewerkt en het voorstel wordt bij de uitnodiging van de volgende bijeenkomst gevoegd. Alle opmerkingen en aanvullingen zijn dan welkom. Eénmaal het reglement van orde definitief is, ondertekent elk lid van de ouderraad het document. 5. Evaluatie voorbije activiteiten - afscheid zesde leerjaar - welkomdag: fantastisch de werkgroep Welkomdag stond nu wel in voor het aanbod voor de leerlingen, maar moest ook de bar, drank, opzetten. Dit was een misverstand. In het verleden werd dit georganiseerd door de werkgroep Feestelijkheden (zie ook verder 6. Werkgroepen werkgroep Welkomdag). Peuterleute werd niet echt in de kijker gezet. Eigenlijk vinden we dit een taak voor Peuterleute (als aparte VZW) zelf. - eerste schooldag: mooi, aangenaam, leuke sfeer. Eén opmerking werd geuit door een ouder wat heeft dat gekost,? 6. Werkgroepen Welke werkgroepen zijn momenteel actief? - Werkgroep Kleuteractiviteit: deze werkgroep organiseert de kleuterfuif. Huidige leden: Lieselot, Joke, Evelien. Ook Tessa wenst graag aan te sluiten. Deze fuif werd reeds 1x georganiseerd in september Toen waren 98 kleuters (van de +/- 150-) aanwezig. De fuif was een succes. Aangezien de werkgroep kleuteractiviteit (enkel) de fuif organiseert, beslissen we om de naam van de werkgroep te wijzigen naar Kleuterfuif. Daarnaast wordt ook beslist om de kleuterfuif ook in te organiseren. De werkgroep zal de datum bepalen.

3 - Werkgroep Schoolfuif lager: organisatie van de schoolfuif voor het lager. Huidige leden: Tine, Barbara Bossier, Barbara Desmet, Hanni en Annelore. Deze groep blijft bestaan en zal ook in het huidige schooljaar een schoolfuif organiseren. Deze wordt vastgelegd op 22/6/18. Opmerking: de vraag wordt gesteld waarom de werkgroep Kleuterfuif en Schoolfuif niet om te vormen naar één werkgroep? Dit idee wordt niet weerhouden. De twee werkgroepen blijven elk op zich bestaan. - Werkgroep Feestelijkheden: organisatie drankstand bij rapporten en hulp op de welkomdag. Huidig lid: Ilse. We beslissen in de toekomst geen drankstand meer te organiseren (levert te weinig op) en dus de werkgroep Feestelijkheden af te schaffen. Ilse wil wel graag verder meewerken met werkgroep Welkomdag (zie verder). - Werkgroep Voordracht: om de twee jaar wordt de voordracht georganiseerd. Huidige leden: Annelore, Annelies, Hanni, Tine, Barbara Bossier. Soet wenst in de toekomst ook aan te sluiten. De bedoeling van de voordracht wedstrijd is poëzie in leven houden onder alle leerlingen. Deze activiteit gaat telkens door in Den Tap. Aanvankelijk ging het om een echte wedstrijd, met finalisten. Maar er werden geregeld opmerkingen geuit over het wedstrijd-karakter waardoor later voor een ander opzet werd gekozen: alle leerlingen (kleuter en lager) kunnen op woensdag een zelf gekozen gedicht naar voor brengen voor een jury (medewerker bib, burgemeester,..). Johan Bonte (toneelregisseur) en Griet Soenens maakten hierna, met alle gedichten, een voordrachtspectacel, dat werd opgevoerd op de vrijdagavond. Gemiddeld schrijven een 40-tal leerlingen in. In het verleden werd nog geen inkomprijs gevraagd voor het spectacel op vrijdagavond. Dit kan in de toekomst wel worden gedaan. De werkgroep beslist hoe het concept in 2018 zal worden uitgewerkt en wanneer de activiteit doorgaat (mogelijks maart april 2018). - Werkgroep Quiz: Huidige leden: Kurt, Frederic en Stijn. Om de twee jaar wordt de quiz georganiseerd, in afwisseling met de voordracht. De volgende editie staat dus gepland in Werkgroep Postkaarten: Huidige leden: Tine en Ilse. Ook Annelies en Soet wensen aan te sluiten. Het is de bedoeling het project opnieuw in het najaar 2017 te organiseren. Het voorstel werd opnieuw goedgekeurd door de leerkrachten. De werkgroep komt binnenkort samen. - Werkgroep Actief familie-ontbijt: Huidige leden: Frederic, Sandrino, Tom, Lieselot, Joke en Stijn. De volgende editie gaat door op 24 september De inschrijvingen komen vlot binnen. De taakverdeling wordt rondgegeven. Alle hulp is welkom!

4 Volgende aanvullingen worden hierbij gemaakt: Het kunstwerk dat vorig jaar werd gemaakt (mozaïek) werd recent geïnstalleerd in de inkomhal van de school. Het resultaat is erg geslaagd. Deze installatie gebeurde door Marc, de vader van Sandrino. Hij wordt hiervoor op het actief familie-ontbijt bedankt (gratis deelname). Marc voert intussen ook al heel wat klusjes op school uit (als vrijwilliger). Op de uitnodigingen van de activiteit staat vermeld dat het actief familie-ontbijt een organisatie is van de school, in samenwerking met de ouderraad. Maar eigenlijk is dit een activiteit die zo goed als volledig door de ouderraad wordt gedragen. Kan dan niet worden vermeld: een organisatie van de ouderraad in samenwerking met de school? Neen, aangezien er in het verleden nog geen sprake was van ouderraad, maar wel van oudercomité was deze weergave van samenwerking noodzakelijk in het kader van verzekeringen. De sponsors van de activiteit, nemen gratis deel. - Werkgroep Eerste schooldag: Huidige leden: Annelies, Hanni, Barbara Desmet, Sandrino, Tessa. - Werkgroep Welkomdag: We beslissen om de kinderstand en de bar als één geheel te beschouwen in de toekomst, de standen staan immers ook naast elkaar. Huidige leden: Barbara Bossier en Desmet, Annelore, Annelies, Sandrino, Stijn, Tom Van Hove, Laurent, Ilse - Voorstellen nieuwe werkgroepen: Sponsoring: hoe pakken we dit in de toekomst aan? Vorig jaar spraken we elk een aantal mogelijke sponsors aan. Alle verkregen sponsoring werd verdeeld onder de werkgroepen. Achteraf gezien was dit ook niet zo n goede manier van werken. Misschien is het beter om per werkgroep op te lijsten wat er nodig is om hierna te bekijken welke sponsors we kunnen bevragen (wat nodig, wat is haalbaar, welke return, ). We beslissen ook te werken per kalenderjaar. Kandidaten om rond dit item aan de slag te gaan: Sandrino, Tom Van Hove, Stijn, Laurent. Opmerking: In ieder geval moet rond de sponsoring ook duidelijk worden afgesproken met school en dit onder het motto samen sterk. Andere ideetjes: halloweentocht, eetfestijn, knutselontbijt, Ouderfuif en dit in navolging van fuif voor kleuters en lagere school. Iedereen is hierover wel enthousiast. Wie ziet het zitten om dit idee verder uit te werken? Joke, Laurent, Ilse, Tom Van Hove, Soet - Het nieuw bestuur heeft niet altijd zicht op de concrete werking van de werkgroepen (stand van zaken, concrete afspraken, ). Het vorige bestuur vroeg na elk overleg van een werkgroep een kort verslag door te mailen. Kan dit in de toekomst ook worden gedaan? 7. Dag van de leerkracht: 5 oktober 2017 Er mag gerekend worden op een traktaat voor 50 medewerkers.

5 Het bestuur mag beslissen welke attentie dit jaar wordt voorzien. 8. Agendapunten school, schoolraad, verkeerscommissie, lokaal overleg kinderopvang School: - Bedankt! Voor de praktische hulp (welkomdag - 1 september) en voor de financiële hulp: muziekinstallatie en Ipads (worden gebruikt vanaf 15 september). - Nieuwe website: school is heel tevreden met het resultaat. - Nieuwe medewerkers op school: wie staat voor welke opdracht : Jana Windels (interim voor moederschapsbescherming Miet Maertens), Evelien Demeyer (3B) en er wordt nog een medewerker verwacht voor de begeleiding van de anderstalige nieuwkomers. - Op de geplande ouderavonden wordt geen drankstandje voorzien. - Op 14 september wordt infomoment voor het eerste leerjaar gepland. - Schoolfeest 15 december 2017 ( s avonds): in de vorm van een kerstfeest (wandeling, markt, foodtrucks, en klasdoorbrekend). Er wordt ook een bar voorzien. De vraag wordt gesteld of deze kan worden bemand door de ouderraad. Dit is ok. - De leerlingen van het zesde leerjaar gaan reeds vele jaren naar pennenzakkenrock. Er zijn reeds verschillende geplande uitstappen/kosten (vervoer zwemmen, bezoek IMOG Harelbeke, bezoek Technopolis, voorstelling De Leest, ) die ervoor zorgen dat de maximumfactuur reeds bereikt is. De uitstap naar pennenzakkenrock komt in het gedrang. Vandaar de vraag aan de ouderraad: kan deze uitstap worden gefinancieerd door de ouderraad? Concreet gaat dit voor dit jaar om 12,00 (bus, die goedkoper is dan trein) en 7,00 (ingang festival) = 19,00 per leerling. Er zijn dit jaar 55 leerlingen in het zesde leerjaar. We stellen ons de vraag: hoeveel opbrengsten verwerft de ouderraad jaarlijks? Kunnen we pennenzakrock wel financieren? Misschien zijn de verhoudingen niet correct? Als we financiëren, betekent dit ook een bijdrage voor een beperkt aantal kinderen, niet àlle leerlingen genieten hiervan mee. We beslissen dus dat de leerlingen vb. een carwash, verkoop, bemannen kerststandje, kunnen uitwerken, om zelf wat geld in te brengen. Misschien moeten ze hierover eens brainstormen? Op die manier worden de kosten gedeeld. Marie volgt dit verder op met de leerkrachten van het zesde leerjaar. Als de ouderraad instaat voor het leveren van een financiële bijdrage, voorzien we sowieso een bepaald bedrag per leerling in plaats van een totaal bedrag. Dit wordt vervolgd op onze volgende bijeenkomst. Verkeerscommissie en lokaal overleg kinderopvang: geen bijeenkomsten de voorbije maanden 9. Data volgende bijeenkomsten Dinsdag 21 november 2017 Woensdag 17 januari 2018 Donderdag 15 of 22 maart 2018 Dinsdag 12 juni 2018

6 10. Varia - Kreeg Wendy Herpoelaert een afscheidscadeau vorig schooljaar bij het verlagen van de ouderraad: ja, vanuit school. Vanuit ouderraad? We bevragen dit bij het vorige bestuur. - Vrijdag 25 mei 2018: Spijk en Slijk wordt die namiddag georganiseerd. s Avonds wordt het eetfestijn gepland (spaghetti). - Er wordt een artikel rond de ouderraad opgenomen in de volgende editie van Lendeleeft. We nemen ook een foto van alle aanwezige leden. - Welk standpunt nemen we in over het verbruik van drank door de leerkrachten en medewerkers van de ouderraad op activiteiten georganiseerd door de ouderraad? Na overleg komen we tot volgende beslissingen: Leerkrachten betalen hun drank op de activiteiten van de ouderraad Medewerkers van de ouderraad die helpen op de activiteit zelf, betalen hun drank niet tijdens hun shift. Vóór of na de shift wordt de drank wel betaald. (opmerking: dan moet wel duidelijk zijn wie er op dat moment effectief helpt. Misschien moeten we taakverdeling uithangen?) - We vinden het belangrijk om als groep ouderraad naar buiten te treden (herkenning). Het dragen van dezelfde outfit draagt hiertoe bij. Iedereen kreeg in het verleden een eigen polo. We beslissen deze opnieuw te dragen (te starten op het actief familie-ontbijt). Leden die geen polo meer hebben (in de juiste maat, of nog niet ontvangen): we hebben nog een voorraad ter beschikking. - Een opmerking wordt gemaakt over de website: het inschrijven op de nieuwsbrief, leidt niet bij elke leerkracht tot het ontvangen van een mail. Marie bekijkt dit met Frederic. - De ouderraad van een school in Oostrozebeke sponsort voor het 1 e en 4 e leerjaar de turn t-shirtjes. Opmerking: alle leerlingen krijgen in onze school hun turnzak gratis aangeboden door de school. - Hoe is de stand van zaken van het project One mile a day? Dit project moet terug worden opgestart. - Hoe is de stand van zaken rond het subsidiëren van het fruit? Er is nog geen duidelijkheid hieromtrent. - De kalenders uitgegeven door Peuterleute zijn in opmaak. Voor verslag, Ilse

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Laurent Haes, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Kurt Meerschaert,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Aanwezig: Bossier Barbara, Descheemaeker Soet, Desmyter Frederic, Devolder Hanni, Devos Sandrino, Fonteijne Ann, Lemiegre Annelies, Maertens Marie, Mechelaere

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Aanwezig: Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Ann Fonteijne, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Kim Mondy,

Nadere informatie

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq, Annelore

Nadere informatie

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick

Nadere informatie

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Aanwezig: Ann Durnez, Tania Pattyn, Desmyter Frederic, Isabelle Adams, Frederick Desmijter, Rozé Stijn, Tessa Vanlook, Annelies Lemiegre, Soet Descheemaeker,

Nadere informatie

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq,

Nadere informatie

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele,

Nadere informatie

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde

Nadere informatie

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Annelies Lemiegre, Sofie Maes, Kurt Meerschaert, Evy Parmentier,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP

Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Aanwezig: Patrik Declercq, Isabelle Adams, Tania Pattyn, Ilse Casteleyn, Evy Parmentier, Hilde Soenens, Ignace Dewulf, Natascha Boudrez, Annick Vandewalle,

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief april 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Aangezien we het volledige schooljaar werken rond het thema Speel je met

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016

Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Verslag Vergadering Ouderraad 11 januari 2016 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Kim Daniëls, Veerle Audenaert, Kurt Demets, Mark Vanhamme (verslag), Steven Bollion, Veerle Vandensteen School: Mevrouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat

Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Huishoudelijk reglement Ouderraad Heilig Graf Nijverheidstraat Inhoudstafel 1. Benaming 2. Zetel 3. Doelstelling 4. Samenstelling van de ouderraad 5. Bestuurssamenstelling en vertegenwoordigingen 6. Bevoegdheden

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016

Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016 Verslag vergadering oudercomité 25 april 2016 Aanwezigen: Ingrid, Marieke, Elke, Liesbeth, Ruben, Sabine, Juf Ilse, Els, Juf Katrien, Juf Hilde Verontschuldigd: Lieven, Sarah, Ans, Koen, Frank, Anneleen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Oudercomité 30/11/2017

Oudercomité 30/11/2017 Oudercomité 30/11/2017 Aanwezig: Liesbeth en Ingrid (co-voorzitterschap), Jonas, Isabelle, Els, Nele (verslag) Verontschuldigd: Marieke, Rob, Elke, Lien, Ans, Ruben, Sarah Deel 1 Ouders + directie Evaluatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar

Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar Stad Brugge Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord Aan de ouder(s) van onze leerlingen Nieuwsbrief tweede trimester schooljaar 2017-2018 Dag mama s en papa s Voor jullie allemaal, een heel fijn 2018! In deze

Nadere informatie

Verslag vergadering: oudercomité

Verslag vergadering: oudercomité Verslag vergadering: oudercomité datum 24/09/2018 tijd plaats aanwezig 20u Refter De KIM Ouders / grootouders, leerkrachten en directie voorstelling leden Vertegenwoordiging van ouders, grootouder, leerkrachten

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 6

Verslag ouderraad nr. 6 Verslag ouderraad nr. 6 Aanwezig KS/LS Ann OR DIR Mario, Marc, Katrijn, Jos Dirk Verontschuldigd KS/LS Patricia OR Rina, Nele, Geert, Jorre, Wouter, Loesje, Sophie, Kaat, Leen, David, Annemieke DIR / Verslag

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief start schooljaar

Nieuwsbrief start schooljaar Nieuwsbrief start schooljaar 1. Infomoment nieuw schooljaar 5 september Alle kinderen en ouders in de Alfons Biebuycklaan nodigen wij graag uit op dinsdag 5 september. Je maakt kennis met de klasleerkracht

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERRAAD

HANDLEIDING OUDERRAAD HANDLEIDING OUDERRAAD INLEIDING De Handleiding ouderraad is opgemaakt om leden en toekomstige leden, directie en leerkrachten een toelichting te geven over de doelstellingen en structuur van de ouderraad

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-01-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014.

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Aanwezig: Kurt Houwenhuyse, Ann Van Hecke, Annick Blomme, Kristof Lamote, Veerle De Maesschalk, Eveline Remorie, Evelyn Gyssels, Edward Vandedrinck, juf Margot,

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 15/6/2017

Nadere informatie

Zijn er nog die lid wensen te worden en een document wensen in te vullen? Nee

Zijn er nog die lid wensen te worden en een document wensen in te vullen? Nee VZW OUDERVERENIGING DE REGENBOOG Speelbroek 38, 1850 Grimbergen Ondernemingsnummer: 0466.853.176 Verslag Algemene Vergadering 18 januari 2017 Aanwezig: Evita Algaba Lesley Buysens Chantal Mulleman Peter

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering 15-09-2015 LOCATIE (TIJDSTIP): refter 't Haegje (20:00) AANWEZIGEN: Karen Schouteden (voorzitter; KS), Peter De Cat (secretaris; PDC), Michael Bekaert (MB), Fleur Cloetens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Verslag oudercomité 20 september 2016

Verslag oudercomité 20 september 2016 Verslag oudercomité 20 september 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Pipke, Wim V.,Jimmy (directeur), Shari (juf), Liesbet, Elise, Melaney (juf), Lieve, Els, Joke, Wim S., Cindy, Steffi, Eef en Kris (verslag)

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Interlokale Vereniging Associatie Midwest

Interlokale Vereniging Associatie Midwest Prezone Midwest dinsdag 24 juni 2014 Inhoud 1. Goedkeuring verslag prezoneraad 27 mei 2014 4 2. Goedkeuring akkoord verdeelsleutel, aangepast aan de opmerkingen van het akkoord van de PZR 27 mei 2014 4

Nadere informatie

Verslag vergadering 12 januari 2010

Verslag vergadering 12 januari 2010 Verslag vergadering 12 januari 2010 LOCATIE: Café "De Fotograaf" TIJDSTIP: dinsdag 12/01/2010 om 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter), Ellen Camerlinck (penningmeester), Peter De Cat (secretaris),

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Aanwezig: Alain Verelst, Eric Dugailliez, Wim Van Grunderbeeck, Eric Vanden Bempt, Els Reygaert, Daniel (vader van een meisje uit OKAN A), Heidi

Nadere informatie

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue!

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue! Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 08.05.2017: Project dode hoek 6 de leerjaar We blijven die dag ineten! 14.05.2017: SCHOOLFEEST!!! U komt toch ook? Iedereen heeft hiervoor reeds een

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-09-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Peter De Cat (secretaris; PDC), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Verslag oudercomité 1-24/09/14

Verslag oudercomité 1-24/09/14 Verslag oudercomité 1-24/09/14 Agenda 1. Voorstelling bestuursploeg & ouders 2. Activiteiten schooljaar 2014/2015 3. Financiën 4. Klasouders 5. Naschoolse opvang 6. Varia 1.welkom - e-mailadressen worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier Datum Plaats 19/09/2013 Leraarskamer Centrum Deelnemers Brigitte Veronique Natasha Van Erum Anneleen vercammen Els Dierckx Vickie Diels Sonja Vanhoefs Verontschuldigt Ann Dyckmans Joke Louage Koen Teunkens

Nadere informatie

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012

VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 VERSLAG SLOTVERGADERING 04 JUNI 2012 1) Aanwezigen Kathleen STORME, Joris ROOSE, Veronique VANDENEYNDE, Muriel DUMAREY, Mieke DEROUS, Johan LOGGHE (na vergadering schoolbestuur), Wim VYNCKE, Wim GYBELS,

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

VBS Westkapelle - Duinbergen

VBS Westkapelle - Duinbergen VBS Westkapelle - Duinbergen Nieuwsbrief winter Page 1 We zijn er opnieuw klaar voor! Beste ouders, De vakantie zit er bijna op, hopelijk genoot iedereen van een deugddoende tijd met familie en vrienden

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046)

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Onderdeel van: OBS Corantijnschool Corantijnstraat 4 1058 DD Amsterdam

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. BENAMING Onder de benaming Ouderraad van de Vrije Basisschool De Knipoog te O.L.V.-Olen wordt de ouderraad als officieel participatieorgaan opgericht. 2. ZETEL De zetel van de

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe.

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Info nr.2 december 2014 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Fluohesjes. Het is leuk om te zien dat de meeste kinderen dagelijks hun fluojasje dragen! Proficiat!

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 19/05/2015

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie