Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP"

Transcriptie

1 Verslag Ouderraad 12 juni 2014 om 20u in den TAP Aanwezig: Patrik Declercq, Isabelle Adams, Tania Pattyn, Ilse Casteleyn, Evy Parmentier, Hilde Soenens, Ignace Dewulf, Natascha Boudrez, Annick Vandewalle, Petra Ghillemyn, Evelien Reynaert, Annelies Lemiegre, Kurt Meerschaert, Tine Vandaele, Barbara Bossier, Annelore Verborg, Wendy Herpoelaert Verontschuldigd/afwezig: Jo vlieghe, Fanny Seurinck, Joost Goeminne, Lindsay Labeeuw 1. Verslag vorige vergadering (25/03/2014) Geen opmerkingen 2. Financieel verslag Zichtrekening: 1 471,60 EUR Wijzigingen door kosten vorige vergadering, kosten en opbrengsten Voordracht en voorschot Colruyt Sportief Ontbijt. Spaarrekening: 5 604,37 EUR Wijzingen door intresten. 3. Evaluatie Voordracht winst 1 180,00 EUR (vorige editie 1 415,00 EUR) Voorstel: 1,00 EUR ingang vragen. Goed idee! 4. Opvolging vorige vergadering LerenLeren: dinsdag 13 mei 2014 om 19u30 Locatie: in school (turnzaal) Opnieuw positief. Materiaal stond klaar, turnzaal lijkt goede locatie. Ideaal zou echter zijn om LerenLeren te laten doorgaan in januari/februari. Bosklassen: 31 maart tot 4 april 2014 in Spa Was opnieuw een toffe belevenis. Overgang 3de kleuter 1ste leerjaar: 29 april 2014 om 19u30 Locatie: in school (turnzaal) Wordt gegeven door An Monstrey (CLB Izegem) Goed verlopen, grote opkomst. Spijk en Slijk: 9 mei 2014 Locatie: KFC Lendelede Er was een grote motivatie van alle loperkes ondanks het slechte weer.

2 Eerste communie: 8 juni 2014 Receptie: helpers vanuit de Ouderraad Bloemen voor de leerkrachten 1 ste leerjaar + juf Hilde Mooie viering. Beetje moeilijk om helpers te vinden maar met enkele partners en leerkrachten toch gelukt. Mail voor helpers werd misschien een beetje te laat verstuurd. 5. Jaarkalender Sportief ontbijt: 22 juni 2014 Medewerkerlijst werd doorgegeven. Opmerking: fietstocht van 25 km is te lang voor kleine kinderen. Misschien vallen hierdoor mensen uit de boot. Vraag vanuit de leerkrachten: kan de poort naar de tuin gesloten blijven om schade aan de speeltoestellen te vermijden. Afscheid zesde leerjaar: woensdag 25 juni 2014, om 19u30 Helpers: Natascha, Isabelle, Fanny, Evy en Tania. Rapportbespreking: woensdag 25 juni 2014 van 18u00-19u30 Niet meer op afspraak, tenzij op initiatief van leerkracht. Infodag voor kleuter en lager: vrijdag 29 augustus 2014 van 17u00-19u30 Koffie en water Muziek voorzien. Flyer Ouderraad verdelen, Isabelle maakt op en bezorgt aan Tania. Helpers: Annelore, Wendy en Annelies 1 ste schooldag: 1 september 2014 Evelien zorgt voor een klein en veilig geschenkje. Te verdelen voor de groene poort, groen poort volledig openzetten om files te vermijden. Helpers: Wendy en Ilse. De flyer van de Ouderraad zal niet meer bedeeld worden op de 1 ste schooldag aan de schoolpoort maar zal in de eerste week via de agenda meegegeven worden. Tania zorgt voor de nodige kopies voor de leerkrachten. Traditioneel komt er ook een tekst op de eerste nieuwsbrief en geeft Juf. Tania telkens een flyer mee aan alle nieuwkomertjes. Spellenavond: 10 oktober 2014 Dag van de leerkracht:? oktober 2014 Ouderavond rond moeilijke eters onder kinderen i.s.m. de gezinsbond: 13 oktober 2014 (Contactpersoon: Fanny) Drankstand kerstrapport: december 2014 Quiz me Quick: februari 2015 In de vergadering van september 2014 wordt beslist of deze doorgaat of niet. Schoolfuif: maart/april 2015 Bosklassen Overgang 3de kleuter 1ste leerjaar: april? Spijk en Slijk: mei?

3 LerenLeren: jan/febr 2015 Plechtige communie: 17 mei 2014 (Er is geen hulp nodig vanuit de Ouderraad.) Eetfestijn: mei? Eerste communie: 24 mei Agendapunten school/ leerkrachten Geen nieuwe punten. 7. Schoolraad (Fanny, Isabelle en Jo) Data vergaderingen voor , altijd op donderdag, om 17u30. 6 februari februari mei 2014 Schoolraad: 8 mei Kweetet. Zie ook varia. 2. Klasverdeling. Hangt grotendeels af van de inschijvingen en ook van de visie uit de "zorg". 3. Plan rond pesten. In werken we verder aan: " Op weg naar een integrale aanpak van pesten op school" door Hilde Leonard. We volgend het werkplan zoals uitgeschreven op de PV van punt 5. We werken verder met "groene" lkr: Guénaël De Mari en Tine Coucke. Vooral blijvende aandacht, opvolging en alles serieus nemen is belangrijk jaar oorlog. Voorstel zou zijn om het project " De boerderij" in te vervangen in het lager door een project rond 100 jaar W.O. I. Het project gaat best door in het eerste trimester, wordt vooral door het lager opgevolgd en wordt intenser naarmate de lln. ouder worden. 5. Speelokee. De firma zou in faling zijn. De voorziene werken (valtegels speelplaats kleuter) gaan niet door. Er is geen firma meer die de jaarlijkse keuring van de speeltoestellen uitvoert. We moeten dus dringend een ander firma opzoeken. 6. Vaatwas. Een nieuwe machine (industrieel) werd in de keuken geplaatst. Rita Vanlerberghe gaat per 30 juni 2014 op pensioen. Dus vanaf 01/09/2014 gaan enkele zaken aangepast worden binnen de refterdienst. We zijn ook dringend op zoek naar mensen (leerkrachten?) die toezicht (speelplaats) willen doen tijdens de middag tegen een vergoeding van ca. 12 euro. 7. Infrastructuurwerken Centrale verwarming nieuw gebouw vernieuwen. Opfrissen van de kleuterzaal

4 Bouwen of aanpassen toiletten buiten: scheiding jongens/ meisjes en inpalmen garage van de schoolbus. Uitbreiding refter wordt niet meer weerhouden wegens te duur. 8. Lokale verlofdagen Maandag 29/09/2014 en maandag 10/11/2014 (brug). Pedagogische studiedag: " Praten met ouders...onze zorg." Datum: 16/01/ Schoolbus De kostprijs ophalen van leerlingen (avond) is veel groter dan de inkomst. Ophaalronde (avond) wordt op 31/12/2014 stop gezet. Prijs vervoer zwembad wordt opgetrokken naar 1,5. Andere verplaatsingen met de schoolbus worden evenredig aangepast. 10. Abonnement "Averbode". Momenteel is voor het kleuter ( 36/185 of 19%), 1e graad 28/100 (28%), 2e graad 28/100 (28%) en derde graad 6/100 (6%). Besluit: abonnement wordt stop gezet op 30 juni Info uit de scholengemeenschap. Het is nu nog wat vroeg om met sluitende besluiten af te komen. Het was eerst geruime tijd windstil en nu komen langzaam aan een aantal voorstellen op de proppen. Maar er heerst nog veel onduidelijkheid en vragen. (Wat ergens normaal is). Er is voorstel naar eenmaking personeelsadministratie en boekhouding naar 01/09/ Data vergaderingen voor oktober februari mei Verkeersstuurgroep (Kurt) Vergadering 10/06/2014 Eenrichtingsverkeer Winkelsestraat (plan voor inrichting) tot aan verhoging sporthal. Ook fietspaden worden aangepast. Vraag gesteld om begin september terug actie te voeren aan de schoolpoort - onder voorbehoud. 9. Gemeentelijke adviesraad kinderopvang (Joost en Annick) Volgende vergadering? Is Joost telkens aanwezig op de vergaderingen? Kan de info/uitnodiging/verslag door Joost doorgestuurd worden naar Annick? Patrick spreekt Joost hierover aan. Kan Annick als 1 ste persoon opgegeven worden? 10. Varia Geld inzamelen met postkaarten. Annick werkt verder uit. Misschien een project voor volgend schooljaar, nu is er te weinig tijd om dit deftig uit te werken. Waarom niet kijken om de leerlingen zelf iets te laten tekenen en dan deze tekening uit te werken als kerstkaart. In het pakje kaarten kunnen ook kortingbonnen zitten van de plaatselijke handelaars.

5 Spellenavond: 10 oktober 2014 Voorstellen aan Bond en KWB om 1,00 EUR inkom te vragen, dit om kosten te dekken. Fanny vraagt na bij de Gezinsbond. Ondertussen heeft de Gezinsbond laten weten hiermee akkoord te gaan, ingang van 1,00 EUR voor kinderen en voor volwassenen. Drank moet ook betaald worden. Ouderavond rond moeilijke eters onder kinderen i.s.m. de gezinsbond: 13 oktober 2014 (Contactpersoon: Fanny) - Locatie: school Kosten worden gedeeld door de Gezinsbond en de Ouderraad. Nieuwe bestuurskandidaten? Steeds welkom. Fietsbeleid: reactie van een ouder. Ik betreur de beslissing die de directie genomen heeft dat kinderen jonger dan het derde leerjaar niet naar school mogen fietsen mits begeleiding van de ouders. Ik heb 2 kinderen (1ste kleuter en 1ste leerjaar) die elke woensdag met heel veel plezier naar school fietsen. Ik kan onmogelijk de fietsen terug mee naar huis nemen. Volgens mij zijn er toch andere oplossingen om de evt overlast van de kleintjes te beperken bv andere plaats voor de fietsen van de kleintjes, de kleintjes moeten wachten tot de grotere weg zijn, de kinderen komen mee met de rijen. De ouders gaan dan als alle rijen weg zijn samen met de kinderen de fietsen ophalen. Ik heb ook reeds een mail gestuurd naar de directie. Vele ouders zijn niet tevreden met de beslissing. Ik hoop dat de ouderraad iets kan doen om tot een oplossing te komen. Brief werd een beetje te cru opgesteld. In de praktijk is het zo dat ALLEEN fietsen enkel mag vanaf het derde leerjaar. Begeleide kinderen, mogen gerust hun fiets op school laten. Begeleide fietsers moeten ook begeleid terug opgehaald worden. Het kan niet de bedoeling zijn dat deze kinderen met hun fiets al stappend meegaan met een rij. Ignace zorgt voor een aangepaste tekst, incl. opname/aanpassing in het schoolreglement. Kweetet School is ingeschreven voor De rest van het huidige schooljaar hebben we er gratis bij gekregen, met alle fouten erbij. Het is de bedoeling om het te gebruiken als een alternatieve vorm van huiswerk of individueel werk. Het is zeker niet de bedoeling om op die manier meer werk te creëren. Deze vernieuwende manier van werken moet ingepast worden in het huidige huistakenbeleid. Leerkrachten werden hier nogmaals opgewezen. Vanaf volgend schooljaar (eind september): vernieuwde website. Er komt een blog per klas. Studie. Vraag: kan er tijdens de proefperiode ook studie voorzien worden vanaf het 5 de leerjaar. Neen, studie enkel mogelijk vanaf het 6 de en dit als voorbereiding op het middelbaar.

6 Fruitabonnement: nogal wat onhandige fruitsoorten (kiwi ), die dan toch meegeven worden naar huis en geplet worden in de boekentas met alle gevolgen van dien. Probleem is dat er een contract is met een fruithandelaar die het fruit gaat halen op de veiling. Hij brengt mee wat er op dat moment voor handen is. Oplossing: in het lager werken met vrijwillige fruitoma s die een paar uur langskomen om het fruit te pellen of te snijden. Ignace werkt volgend schooljaar verder uit. 11. Data vergaderingen schooljaar Donderdag 11 september 2014 Maandag 26 januari 2015 Dinsdag 24 maart 2015 Donderdag 11 juni 2015

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele,

Nadere informatie

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 20 november 2014 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Annelies Lemiegre, Sofie Maes, Kurt Meerschaert, Evy Parmentier,

Nadere informatie

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 24 maart 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Wendy Herpoelaert, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde

Nadere informatie

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 17 november 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq,

Nadere informatie

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school

Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Verslag vergadering 7 juni 2016 om 20 u in school Aanwezig: Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick Declercq, Annelore

Nadere informatie

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 10 september 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Hilde Soenens, Tine Vandaele, Evelien Reynaert, Patrick

Nadere informatie

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school

Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Verslag vergadering 14 maart 2017 om 20 u in school Aanwezig: Ann Durnez, Tania Pattyn, Desmyter Frederic, Isabelle Adams, Frederick Desmijter, Rozé Stijn, Tessa Vanlook, Annelies Lemiegre, Soet Descheemaeker,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017

Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Verslag bijeenkomst Ouderraad 12 september 2017 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Joke

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 22 maart 2018 Aanwezig: Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Ann Fonteijne, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Sophie Mechelaere, Kurt Meerschaert, Kim Mondy,

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief juni 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Een fijne en deugddoende zomervakantie gewenst! 2 Wist je dat - we ons jaarthema

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018

Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Verslag bijeenkomst Ouderraad 17 januari 2018 Aanwezig: Barbara Bossier, Soet Descheemaeker, Frederic Desmyter, Hanni Devolder, Sandrino Devos, Laurent Haes, Annelies Lemiegre, Marie Maertens, Kurt Meerschaert,

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018

Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Verslag bijeenkomst ouderraad 5 september 2018 Aanwezig: Bossier Barbara, Descheemaeker Soet, Desmyter Frederic, Devolder Hanni, Devos Sandrino, Fonteijne Ann, Lemiegre Annelies, Maertens Marie, Mechelaere

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Wetboek van Schatjesland

Wetboek van Schatjesland Wetboek van Schatjesland Als je aardig kan zijn Dan is dat reuzefijn Alsof een kleurig lint mij aan jou verbindt maar als je scheldt dan ben je geen held en liggen we overhoop in een dikke knoop die je

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Verslag vergadering 21/05/2015

Verslag vergadering 21/05/2015 Verslag vergadering 21/05/2015 Aanwezig: Heidi, Wendy, Marleen, Annelise, Sandra, Joris, Desiree, Annelies, Hanne, Oona, Peter, Juf Diane, Juf Heidi Verontschuldigd: Patrick, Kirsten, Cathérine, Elga,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Aanwezigen: Ilse Van Rompaey, Steven Bollion, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Stefaan Motte, Barbara Manderyck, Sigrid Vandevelde, Nele Smets (verslag), Kim

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Naam vakwerkgroep: leerlingenraad 3 de graad Datum: 21/11/2013 Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Verontschuldigd: 5OH (stage) Verslag opgemaakt door Mevr.Glorieux

Nadere informatie

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends.

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends. 15/09/2016 1. Aanwezigheden: Sofie, Angie,Lieve, Kris, Melissa, Nele, Els, Fleur, Kathleen, Anneleen, Kristof (directie), Véronique (directie), juf Ilse, juf Charlotte, Griet, Tine, Dominique, Nathalie,

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2011

Nieuwsbrief Juni 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Juni 2011 INHOUD Verlof P 1 Sam de verkeersslang P 1 Naar het eerste leerjaar P

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief april 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Aangezien we het volledige schooljaar werken rond het thema Speel je met

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Aanwezig: Luc Vanspauwen, Sandra Brands, Mia Olefs, Miriam Vandecaetsbeek, Didier Renwa, Guy Van Aken, Davina Hamal, Greet Knaepen, Jan Cuypers, Leen Neven,,

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE LEERLINGEN NAAM :.. 1. Algemeen Ik: - heb respect en begrip voor anderen; - heb eerbied voor de natuur; - durf mijn eigen mening te uiten; - heb orde en ben steeds beleefd;

Nadere informatie

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 Schooljaar 2014-2015 Om te beginnen De eerste schooldag van dit schooljaar ligt al een tijdje achter ons en we hopen dat alle kinderen goed gestart

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief april 2014 INHOUD Paasvakantie P 1 Fietsparcours, loopfietsen P 2 Oudercomité P

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Infokrantje oktober 2018 Onze slogan voor dit schooljaar: Stap je mee in ons verhaal? Deze maand zetten we boekenbeest GRIDDLE in de kijker! Agenda... 01.10.2018: herfstwandeling 1 ste en 2 de graad Aangepaste

Nadere informatie

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad.

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. 1. Schoolraad: Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. Wat is de schoolraad? De schoolraad heeft als doel leerkrachten, ouders en lokale gemeenschap inspraak te geven bij het

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Praktische afspraken. Spelen bij de kleuters: o 4A: A-week o 4B: B-week

Praktische afspraken. Spelen bij de kleuters: o 4A: A-week o 4B: B-week Praktische afspraken Spelen bij de kleuters: o 4A: A-week o 4B: B-week o Er wordt enkel tussen 12u30 en 13u15 bij de kleuters gespeeld. o De vierdeklassers die bij de kleuters spelen, krijgen die dag een

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22

ouderraad GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Ichtegem / Eernegem Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Vergadering van de ouderraad dd. 20 juni 2013 Vergaderingnummer 22 Aanwezig: Namens de school: Dominique Bonny (directrice) Namens de schoolraad: Emmy Dens Namens de ouders: Heidi Dhaens, Trui De Blauwe,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Een nieuw schooljaar Welkom nieuwe peuter, kleuter, nieuwe leerling, Welkom nieuwe juf, Welkom nieuwe turnmeester, Welkom nieuwe ouder, Welkom nieuwe grootouder, Welkom jullie

Nadere informatie

vrijdag 30 Wieltjesdag Med. Onderz. 1 LO A+ 1 LO B (in de mate van het mogelijke / deel 1) Voorbereiden op school

vrijdag 30 Wieltjesdag Med. Onderz. 1 LO A+ 1 LO B (in de mate van het mogelijke / deel 1) Voorbereiden op school September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 zondag 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD. GEEN school! Maandag 9 juni : Pinkstermaandag Vrijdag 27 juni : Namiddag vrijdag Maandag 30 juni : Grote vakantie

Nieuwsbrief INHOUD. GEEN school! Maandag 9 juni : Pinkstermaandag Vrijdag 27 juni : Namiddag vrijdag Maandag 30 juni : Grote vakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief INHOUD GEEN school + GEEN Zwemmen P 1 Veilig in het verkeer P 2 Activiteiten in

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018

NIEUWSBRIEF JULI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF JULI 2018 Belangrijke data volgend schooljaar Facultatieve vrije dagen Maandag 1 oktober 2018

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool SPANJESCHOOL - DE TASSCHE Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 & 051/28 05 70 ( Tassche) info@spanjeschool.be Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be Nieuwsbrief september 2016 Donderdag 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018

PRAKTISCHE WEETJES. De zomervakantie vangt aan op zaterdag 30 juni 2018 BELBRIEF maart 2018 ZWEMMEN VOOR L1 EN L4 Vrijdag 2 maart De laatste zwemles van dit schooljaar. Zwembad Wezenberg sluit tot eind augustus wegens renovatiewerken. PRAKTISCHE WEETJES NOTEER ALVAST IN UW

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen

De Zeppelin Boelarestraat Geraardsbergen f De Zeppelin Boelarestraat 1-9500 Geraardsbergen 054/41.41.40 vbs.catharinacollege@skynet.be christa.dg@skynet.be Directie: Mevr. Christa De Gauquier 0471 32 19 97 1 ste kleuterklas: juf Nancy 2 de kleuterklas:

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie