Verslag ouderraad nr. 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag ouderraad nr. 6"

Transcriptie

1 Verslag ouderraad nr. 6 Aanwezig KS/LS Ann OR DIR Mario, Marc, Katrijn, Jos Dirk Verontschuldigd KS/LS Patricia OR Rina, Nele, Geert, Jorre, Wouter, Loesje, Sophie, Kaat, Leen, David, Annemieke DIR / Verslag Karen De vergadering samengevat - Zowel het repair café als de ontbijtactie waren een succes. - Er komt nog een hapje(s)tapjestocht, wijkfeest en schoolfeest aan. Helpers voor het schoolfeest zijn altijd welkom. - We nemen deel aan het geletterdheidsproject van VCOV in samenwerking met centrum voor basiseducatie. - We verkiezen dit jaar een nieuwe schoolraad - We laten Café Congé nog even rijpen - Op 4 september eerste schooldag kunnen de kinderen de muurschildering bewonderen - We hebben het project Pimp-je-Speelplaats gewonnen. - Op 29/04 is het inschrijfmoment voor nieuwe leerlingen. Ook de ouderraad zal er zijn. 1. Vorig verslag Het vorige verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. 2. Evaluatie 2.1 Repair café (zaterdag 11/03/2017 van 14:00-17:00) Het Repair café was heel aangenaam: er was een leuke ambiance, er waren spontane fietsherstellers, er was een divers publiek, we bereikten ouders die we nog niet bereikt hebben, het was mooi weer, het was heel leuk dat de voetbalkooi er was. Volgend jaar willen we dit graag herhalen. Mogelijks met een kleine electro hersteller erbij (man van Annemieke). Eén keer per jaar is voldoende. Juf Kristin had het idee om tegelijkertijd met het repair café de tweedehandsbeurs te organiseren. Maar we vinden het concept van het repair café sterk genoeg om dit op zichzelf te laten staan.

2 3.2 Ontbijtactie (zondag 19/03/2017 van 07:00-10:00) Aantallen De ontbijtactie was opnieuw een succes! We hebben 124 Obelix pakketten en 74 Asterix pakketten verdeeld. Dat zijn 12 Obelix pakketten (112 Obelix) meer dan vorig jaar maar 5 Asterix pakketten minder dan vorig jaar (79 Asterix). Kosten Er zijn dit jaar meer kosten gemaakt dan vorig jaar. De reden is dat we vorig jaar sponsoring van Mario hadden en dit jaar niet meer. Daarentegen hadden we dit jaar dan weer wel sponsoring van de Colruyt en vorig jaar niet. De kosten van Opsinjoor zijn ook gestegen. Misschien moeten we volgend schooljaar toch eens opnieuw de kostprijs bekijken. De pakketten zijn wel heel goedkoop. Als je zo n pakket zelf moet kopen, dan lukt dit niet voor deze prijs. De duurste produkten uit het Obelix pakket zijn de croissant en de druiven. Misschien kunnen we de druiven vervangen door een ander stuk fruit (Bv. appelsien,...?) Communicatie De ontbijtactie was niet aangekondigd in de maandkalender en ook niet in de PieterPraat. We hebben gedurende 1 week reclame gemaakt. Dat bleek toch voldoende te zijn. Misschien kunnen we in de buurt nog iets meer reclame maken. Opbrengst De opbrengst willen we graag investeren in iets zichtbaars, zoals bijvoorbeeld een muurschildering (zie variapunt). Suggesties - Zondagskrant mee in de pakketten steken - Roze zak voorzien om het plastiek afval in te doen - Leveren en afhalen tussen 09:30-10:00 niet meer voorzien - Verdeling van de straten ineens mee in het overzicht opnemen - Aanwezigheid van een mandje ineens mee in het overzicht opnemen - Pistolets en croissants pas in de zakken steken nadat de zak is gecontroleerd op zijn volledigheid. 3. Activiteiten in de kijker 3.1 Hapje(s)tapjestocht (dinsdag 25/04/2017 van 19:00-21:00) Karen neemt contact op met Peter Meuris om de wandeling Wie blust de maan vast te leggen. 3.2 Wijkfeest (zondag 07/05/2017) De school zal een voorleestipi voorzien. De leerkrachten zullen deze bemannen.

3 3.2 Schoolfeest (zaterdag 20/05/2017 van 14:00-19:00) Er zullen 2 projectweken rond afval voorafgaan aan het schoolfeest. Het schoolfeest wordt dan een soort toonmoment. De kleuters geven een klasoverschrijdend optreden. De kinderen van de lagere school gaan de festivaltoer op. s Avonds kan iedereen pizza (naar keuze) eten. De school zoekt nog helpende handen van de ouderraad. Tegen de volgende ouderraad zal Dirk een werklijst voorzien. 4. Geletterdheidsproject We hebben ons kandidaat gesteld voor een geletterdheidsproject van het VCOV in samenwerking met het centrum voor basiseducatie. Geletterdheid kan op verschillende vlakken aan bod komen: verwerven van het Nederlands, digitale vaardigheden verwerven, economische geletterdheid,... Uiteraard moet alles zo laagdrempelig mogelijk zijn zodat een zo ruim mogelijk publiek van ouders op de school bereikt wordt. De doelstelling van het project is om groepen ouders meer betrokken ouders te laten worden maar er ook voor te zorgen dat zij de weg naar de centra voor basiseducatie vinden om zo gerichter te kunnen participeren in onze samenleving. De centra voor basiseducatie willen samen met onze school een voorstel op maat uitwerken. De kosten worden gedragen door basiseducatie. Zij voorzien samen met het VCOV ook de nodige ondersteuning. Op dit moment is het allemaal nog redelijk vaag. Een eerste overleg wordt daarom binnenkort gepland. Volgende vormen van geletterdheid vinden wij alvast interessant: Nederlands taallessen op school en digitale geletterdheid (eventueel ouders en kinderen samen). Gesteld dat we Nederlandse lessen op school zouden geven, dan is maandag de meest geschikte dag omdat er dan een klas vrij is owv het zwemmen. Katrijn wil mee in het project stappen. Dirk vraagt of iemand van de werkgroep lezen ook interesse heeft. 5. Nieuwe schoolraad De schoolraad is een verplicht overlegorgaan op school. Vertegenwoordigers van de ouders, leerkrachten en lokale gemeenschap en (in het secundair onderwijs) de leerlingen bespreken er welbepaalde thema s met de directie en het schoolbestuur. De standpunten van de ouders worden voorbereid in de ouderraad. Wie in de schoolraad zit, doet dit voor 4 jaar. Wie graag in beeldvorm nog eens uitgelegd krijgt wat een schoolraad is, kan dit filmpje eens bekijken: Dit jaar wordt een nieuwe schoolraad gekozen. We zullen hiervoor een brief uithangen op school. Op de volgende oudervergadering leggen we aan alle ouders uit wat een schoolraad is.

4 6. Café Congé Karen heeft het voorstel om Café Congé te organiseren op school. Op vrijdagavonden tijdens de schoolvakanties zouden we de speelplaats kunnen openstellen voor ouders en kinderen. Zij kunnen dan op een heel laagdrempelige manier contact houden (Bv. kinderen van ouders die geen tuin hebben kunnen toch eens afspeken met speelkameraadjes,...). Uiteraard moeten er dan eerst een aantal duidelijke afspraken gemaakt worden ivm praktische zaken zoals mogelijke overlast, ongevallen, gebruik WC, sleutel, wie houdt wanneer open,... Dit zou een mooi initiatief zijn nadat de speelplaats vernieuwd is. Misschien leuk om te combineren met een aantal activiteiten zoals een kubb tornooi, voetbal op een groot scherm,... We laten het idee nog even rijpen J 7. Varia - We hebben een tekenaar (Tom Ghekiere) gevonden die voor max. 500 euro op onze speelplaats de muur aan de zandbak wil schilderen. De ouderraad zal dit betalen. Het schilderen zelf zal tijdens de grote vakantie gebeuren en zal dus klaar zijn op de eerste schooldag. De school mag zelf een thema kiezen. De ouderraad stelt voor dat de kinderen ontwerpen/tekeningen maken en dat Tom op basis van deze tekeningen zijn muurschildering uitwerkt. Karen contacteert juf Natalie en juf Lene om dit op de leerlingenraad te brengen. Juf An vraagt ook om dat kleine stukje aan de kleuterklassen ineens mee te laten schilderen. Iedereen vindt dit een goed idee. - De eerste schooldag heeft al voor heel wat beroering in de media gezorgd. Hoe zal onze school dit aanpakken? Na overleg met de moedergroep en de pedagogische raad, heeft Dirk volgend voorstel uitgewerkt (dit wordt ook nog aan het leerkrachtenteam en de schoolraad voorgelegd): o o De school plant op 01/09/2017 een pedagogische studiedag Die realiseert de school op hun jaarlijkse tweedaagse eind augustus (waarop ze de voorbije 2 jaar ook al een dag vorming hebben gepland.) Zo wordt 01/09/2017 voor de leerkrachten dan een vrije dag. o Mits motivering mag een school een extra studiedag inlassen. - Onze school is geselecteerd voor het project pimp-je-speelplaats. We krijgen een subsidie van 4000 euro en begeleiding door een coach om van onze speelplaats een groene, gevarieerde speelplek te maken. Loes Peloes en Gaston Gazon waren blij! - Dirk stelde voor om een haag als afscheiding te planten tussen het speeltuigje en het voetbalveld. Dit is een goed idee en we zullen dit meenemen in het project van pimp-jespeelplaats. - Er waren 26 ouderparen die onze school hebben bezocht in het kader van School-in-zicht. Op woensdag 19/04 is het inschrijfmoment op school. We willen de ouders dit jaar aangenaam ontvangen met een tasje koffie en informatie. Zo zouden we ook graag met de ouderraad aanwezig zijn. Katrijn en Jos willen graag de ouderraad vertegenwoordigen. Waarvoor dank!

5 Volgende vergadering: donderdag 04/05/2017 om 20:00 Verslag ouderraad nr. 6 GEMAAKTE AFSPRAAK VERANT- WOORDE- LIJKE DEADLINE UITGEVOERD EXTRA INFO Contact opnemen met Peter Meuris Werklijst voor het schoolfeest voorzien Datum project geletterdheid vastleggen Navragen of een leerkracht van de werkgroep lezen interesse heeft om mee in het project geletterdheid te stappen Contact opnemen met juffen van de leerlingenraad ivm muurschildering Karen Asap Ja Telefonisch contact gehad dd 23/03. Dirk 04/05/2017 Neen Karen Asap Neen Mail verstuurd dd 26/03 Dirk Asap Neen Karen Asap Ja Mail verstuurd dd 26/03 Data Donderdag 30/03/2017 van 14:00-15:30, werkgroep kansen en diversiteit Maandag 10/04/2017 van 20:00-22:00, werkgroep pimp-je-speelplaats Dinsdag 18/04/2017 van 08:45-10:00, moedergroep Woensdag 19/04/2017 van 08:00-10:00, inschrijfmoment Bijlagen /

Verslag ouderraad nr. 1

Verslag ouderraad nr. 1 Verslag ouderraad nr. 1 Aanwezig KS/LS Marlies, Camille OR Nele, Hanne, Nadia, Caroline, Souad, David, Wouter, Aziz, Mario, Marc N, Marc G, Annemieke DIR / Verontschuldigd KS/LS / OR DIR Katrijn, Geert,

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 4

Verslag ouderraad nr. 4 Verslag ouderraad nr. 4 Aanwezig KS/LS An, Patricia OR DIR Mario, Marc, Geert, Leen, Jos, Katrijn, David, Jorre, Verontschuldigd KS/LS Belinda, Bram OR Loesje, Sophie, Wouter, Kaat, Matthias, Nele DIR

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr.6

Verslag ouderraad nr.6 Verslag ouderraad nr.6 Schooljaar 2017-2018 Aanwezig KS/LS Patricia OR DIR Verontschuldigd KS/LS / Verslag OR DIR / Souad, Marc N, Mario, Leen, Aziz, Geert, Nele, Nadia, David, Jos, Hanne, Caroline Dirk

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr.7

Verslag ouderraad nr.7 Verslag ouderraad nr.7 Schooljaar 2017-2018 Aanwezig KS/LS Ann, Kristin Verontschuldig d Verslag OR DIR KS/LS / OR DIR Souad, Marc N, Mario, Leen, Nadia, Wouter, David, Jos, Hanne, Caroline Aziz, Geert,

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag leerlingenraad nr. 7

Verslag leerlingenraad nr. 7 Verslag leerlingenraad nr. 7 Aanwezig Leerlingen Yasmine (2LSA), Amy (2LSB), Jilske (3LSA), Hiba (3LSB), Inssaf (3LSB), Eva (4LS), Gijs (4LS), Luca (4LS), Marcus (5LS), Evi (5LS), Oumnia (5LS), Eva (6LS),

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr.1

Verslag ouderraad nr.1 Verslag ouderraad nr.1 Aanwezig KS/LS Barbara, Greet OR DIR Extern Verontschuldigd KS/LS / Verslag OR Souad, Marc N, Mario, Aziz, David, Jos, Katrijn, Hanne, Caroline, Nele, Leen DS, Geert, Nadia, Wouter,

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 8

Verslag ouderraad nr. 8 Verslag ouderraad nr. 8 Aanwezig KS/LS Gave, Kathleen, Ann OR DIR EXT Verontschuldigd KS/LS / Verslag OR Carmen, Marc N, Marc G, Jos, Nadia, Mario, Caroline, Philip, Sylvie, Hicham, Souad, Geert, Wouter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Verslag schoolraad

Verslag schoolraad Verslag schoolraad 8-9-2014 Aanwezig: Yves Puelings, Greta Puelings, Liesbeth Vanden Broeck, Ella Schroeven, Betty Van Even, Anita Vandenberg, Susan Bushe, Hans Veulemans, Hilde Lemmens Afwezig: / Verontschuldigd:

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Vergadering 3 oktober 2017

Vergadering 3 oktober 2017 Vergadering 3 oktober 2017 Aanwezig: Veerle, Kim, Patricia, Els Dewancker, Rosalinde, Heidi, Marie, Ysabel, Els De Roest, juf Els, juf Tineke, Peter, Els Sys, Katrijn, Patsy, Wim, Filip, Caroline, Marc

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand

Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand 6/2018-2019 Wapenstilstand Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand van WOI. Onze kinderen van de lagere school hebben allemaal meegewerkt aan de poppiekrans die is

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u

VERSLAG. Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u VERSLAG Vergadering van het oudercomité op 18-September 2014 om 20u Laatste verslag 1. brandpreventie : eerste brandoefening dit schooljaar al achter de rug, verliep vlot en binnen de tijd. Volgende brandoefening

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Verslag oudercomité 22 september 2015

Verslag oudercomité 22 september 2015 Verslag oudercomité 22 september 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Els, Lieve, An, Steffi, Joke, Inge, Elise, Pipke, Cindy, Anja, Anne, Chris, Wim, Sara, Miranda, Valerie (juf), Shari (juf), Björn (directeur)

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Verslag vergadering 21/05/2015

Verslag vergadering 21/05/2015 Verslag vergadering 21/05/2015 Aanwezig: Heidi, Wendy, Marleen, Annelise, Sandra, Joris, Desiree, Annelies, Hanne, Oona, Peter, Juf Diane, Juf Heidi Verontschuldigd: Patrick, Kirsten, Cathérine, Elga,

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR. zaterdag 2. zondag 3. maandag 4 OC kleuters. dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB.

September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR. zaterdag 2. zondag 3. maandag 4 OC kleuters. dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB. September 2017 vrijdag 1 Eerste schooldag - Koffiemoment OR zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 OC kleuters dinsdag 5 OC lager Bijz.Bep. CLB woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag 10 maandag 11 ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Verslag ouderraad 22/11/2016

Verslag ouderraad 22/11/2016 Verslag ouderraad 22/11/2016 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Veerle, juf Ilse, juf Martine, juf Maxime, Kurt, Klaas, Marjolein, Kris, Karen, Alexandra, Elke, Mario, Joris, Bart Inhoud Aanwezig... 1

Nadere informatie

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas.

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas. 8 / 2018-2019 21/ 02 / 2019 Schilderwerken W.O.-project Oudercontacten Schoolreis Ouderraad 1 maart: carnaval Sociale vaardigheden Leren leren MOS Duurzame school Medeleven Blij nieuws sociale vaardigheden

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Verslag Schoolraad 23 oktober 2018

Verslag Schoolraad 23 oktober 2018 Verslag Schoolraad 23 oktober 2018 Aanwezig: Leen Rooms, Rita Peeters, Katleen Saerens, Hilde Willaert, Joost Onghena, Gilles De Wilde, Tom De Blende, Eddy Moernaut, Caroline Berckmoes-Joos, Niels Laceur,

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014.

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Aanwezig: Kurt Houwenhuyse, Ann Van Hecke, Annick Blomme, Kristof Lamote, Veerle De Maesschalk, Eveline Remorie, Evelyn Gyssels, Edward Vandedrinck, juf Margot,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 1/2 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 GKS ONDERSTEBOVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Toelichting Het huishoudelijk reglement voor- en naschoolse opvang

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2017

Maandbrief oktober 2017 Maandbrief oktober 2017 schooljaar 2017-2018 U vindt de maandbrieven ook ook terug op www.sjr.be Beste ouders De eerste schoolmaand is voorbij gevlogen! Onze kinderen hebben al heel veel dingen geleerd

Nadere informatie

KLEUTERSCHOOL Juf Sofie V. en juf Griet K. ondersteunen in de kleuterschool.

KLEUTERSCHOOL Juf Sofie V. en juf Griet K. ondersteunen in de kleuterschool. 1 / 2018-2019 3 september 2018 Welkom! Personeelsnieuws Infoavonden ouderraad Allerlei / INFO Duurzame school Zorg Leren leren Sociale vaardigheden Met de eerste schooldag eindigde een plezierige vakantieperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

Verslag ouderraad 26/01/2017

Verslag ouderraad 26/01/2017 Verslag ouderraad 26/01/2017 Aanwezig Juf Hilde, juf Chris, juf Elfie, meester Timothy, juf Lut, juf Lieve, Kurt, Klaas, Karen, Christine, Mario, Inhoud Goedkeuring vorig verslag... 2 Informatiedoorstroming

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF mei 2017 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Geen school: Dag van de Arbeid Dinsdag 2 Les over verslavingen L6 Woensdag 3 Donderdag 4 Turnen L1-L2 Les afval

Nadere informatie

t Nieuwe schooljaar in een notendop.

t Nieuwe schooljaar in een notendop. BASISSCHOOL MAATJES t Nieuwe schooljaar in een notendop. Woordje van de directeur Meester Dirk, zo kwam een kind van het vijfde leerjaar, deze morgen naar mij: Kan jij al geloven dat de vakantie vrijdag

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Aanwezig: Alain Verelst, Eric Dugailliez, Wim Van Grunderbeeck, Eric Vanden Bempt, Els Reygaert, Daniel (vader van een meisje uit OKAN A), Heidi

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Verslag oudercomité 20 september 2016

Verslag oudercomité 20 september 2016 Verslag oudercomité 20 september 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Pipke, Wim V.,Jimmy (directeur), Shari (juf), Liesbet, Elise, Melaney (juf), Lieve, Els, Joke, Wim S., Cindy, Steffi, Eef en Kris (verslag)

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 4

Verslag ouderraad nr. 4 Verslag ouderraad nr. 4 Aanwezig KS/LS Kristin, Liesbet OR DIR EXT Verontschuldigd KS/LS / Verslag OR DIR Marc N, Marc G, Jos, Nadia, Carmen, Nele, Katrijn, Sofie, Mario, David B, David N Dirk Raf (Stekelbees)

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen.

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen. Agenda 4 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 24 april 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Eerste Communie Vormsel

Eerste Communie Vormsel Maandbrief mei 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Eerste Communie Vormsel Op zondag 7 mei doen de kinderen van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 4/017-018 Helm op, fluo top! Maand oktober Branta: kracht In dit nummer: Helm op, fluo top! 1 Rapporten 1 Personeelsnieuws 1 Huiswerkklasje Nieuws vanuit de OR Een kijkje verder

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden:

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden: Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en overlopen agenda Bruno is niet aanwezig o.w.v.

Nadere informatie

Ouderraad Sint-Gerolfschool

Ouderraad Sint-Gerolfschool Ouderraad Sint-Gerolfschool Datum 10 juni 2013 om 20u (tot 21u50) Locatie: Aanwezigen: Eetzaal Sint-Gerolf school Wim, Tom Bovyn, Joos Vanden Berghe, Sigrid, Joke, Fran, Nathalie, Marieke, Els, Nele, Johan

Nadere informatie

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein 8 2650 EDEGEM www.familiaks.be WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders

Nadere informatie