WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERKGROEP KLEUTERSCHOOL"

Transcriptie

1 WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein EDEGEM

2

3 WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders Traditiegetrouw stelt de Werkgroep Kleuterschool zich elk jaar aan jullie voor. Tot vorig schooljaar gaven wij in het begin van het jaar een woordje uitleg over de Werkgroep Kleuterschool. Dit schooljaar pakken we het anders aan: met een informatieve brochure, waardoor we alle kleuterouders bereiken. Wie zijn wij? Wat doen wij? De Werkgroep Kleuterschool is samengesteld uit drie ouders van iedere vestiging, twee kleuterjuffrouwen, een voorzitter en de directeur. Wij komen een viertal keer samen om enerzijds activiteiten voor te bereiden en anderzijds opmerkingen en suggesties van de ouders te bespreken. Enkele activiteiten die door de Werkgroep Kleuterschool georganiseerd zijn: de pillampwandeling, het kleuterbal en de boekenavond. Enkele onderwerpen die besproken werden zijn: het verhogen van de veiligheid op de speelplaats, fruit op school,.... De Werkgroep Kleuterschool plande ook al enkele activiteiten voor dit schooljaar: Walking-games op 16 oktober 2008: Een informatieve doe-avond over gezelschapsspellen voor kinderen tussen de leeftijd 3 en 12 jaar. Kleuterbal op 12 juni 2009: Het kleuterbal wordt in een nieuw kleedje gestoken. Hou deze datum alvast vrij!

4 Hoe gaan we om met suggesties en opmerkingen van ouders? We stellen voor dit eerst te bespreken met de betrokken persoon: de leerkracht, de directeur,... Indien nodig kan je nadien eventueel contact opnemen met de Werkgroep Kleuterschool. - Geef je suggestie of vraag door aan een lid van de Werkgroep Kleuterschool. - Of geef een briefje ter attentie van de Werkgroep Kleuterschool af aan de juf van je kind. - Of stuur een mail naar een lid van de Werkgroep Kleuterschool. We nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een bespreking van je suggestie, jouw vraag of probleem. Samenstelling Werkgroep Kleuterschool Voorzitster: - Bénédicte, mama van Christian Verbist (juf Els/Heidi) verbist.deboungne@skynet.be Ouders van Ir. Haesaertslaan: - Sophie, mama van Emile (juf Nicole/Anne) & Lucie Delen (juf Veronic) sophiesmets@yahoo.com - Isabel, mama van Isaure De Marteau (juf Veronic) isabel.huyghebaert@redprairie.com - Inge, mama van Michael Nédée (juf Els/Heidi) smidts.i@pg.com Ouders van Pieter Van Maldereplein: - Dominique, mama van Laurine Haes (juf Goedele) Dominique.suys@ovam.be - Ann, mama van Hanne (juf Fabienne) & Michiel Wilms (juf Karin/Kelly) ann.servaes@belgacom.net - Goedele, mama van Jasper Suetens (juf Karin/Kelly) goedele@envirodesk.com De juffen: - Juf Karry, mama van Wout en Babs karin.karry@telenet.be - Juf Els, mama van Jules en Victor Directeur: - Ilse Demarbaix, mama van Amélie (juf Fabienne) Familiaks@telenet.be

5 Bénédicte Sophie Isabel Inge Dominique Ann Goedele Juf Karry Juf Els Directeur Ilse

6 OVERZICHT VAN DE WERKGROEPEN Door de nauwe verbondenheid met de lagere school OLVE-Familia bestaan er enkele overkoepelende werkgroepen. Wij stellen ze voor in een schema. Overkoepelende Werkgroep Verkeer Kleuter- en Lagere school IH + PVM Ouderraad Lagere School IH + PVM Werkgroep Kleuterschool IH + PVM Overkoepelende Werkgroep Schoolfeest Kleuter- en Lagere school IH + PVM Schoolraad (leden worden om de 4 jaar opnieuw verkozen) Werkgroep Schoolfeest Een groep enthousiaste ouders van de kleuterschool en de lagere school die betrokken willen zijn bij het schoolleven van hun kind. Ze zetten zich in om enkele feestelijke activiteiten te organiseren. Zij staan in voor de organisatie van de kerstmarkt, het schoolfeest, de kaas- en wijnavond. De eerste vergadering van de Werkgroep Schoolfeest gaat door op 5 november om 20.30u op t Plein. Werkgroep Verkeer Een groep gemotiveerde ouders van de kleuterschool en de lagere school die erop toezien dat de omgeving van de school verkeersveilig blijft en dat de kinderen goed gezien worden. Ze nemen de voorbereiding van de verkeersacties voor hun rekening. De eerste vergadering van de Werkgroep Verkeer gaat door op 8 oktober om 20.00u op t Plein.

7 De Schoolraad De Schoolraad is een overkoepelend orgaan voor de kleuterschool en de lagere school en wordt samengesteld via verkiezingen. De Schoolraad bestaat uit vijf ouders, vijf leerkrachten en vijf gecoöpteerde leden die de lokale gemeenschap vertegenwoordigen (bv. de parochie, de gemeente). De Schoolraad bespreekt alle overkoepelende problemen (bvb. schoolverkeer, staat van de gebouwen, zorgverstrekking op school, ) en geeft advies over bvb. de samenstelling van het lestijdenpakket, of ook de vastlegging van lokale verlofdagen. Besteding Inkomsten Van de Ouderraad Lagere School ontving de Kleuterschool vorig schooljaar 4.500, afkomstig uit de opbrengst van de kerstmarkt, het schoolfeest en de financiële bijdragen van de ouders. Met dit bedrag werden volgende aankopen gefinancierd: - aankoop nieuw speelmateriaal voor de speelplaats (PVM en IH) - renovatie konijnenhok (PVM) - nieuw kippenhok (IH) - aankoop fietsen (PVM) - muziekinstallatie (PVM en IH) - renovatie van de kleuterklas (PVM) De opbrengsten van de activiteiten georganiseerd door de Werkgroep Kleuterschool werden vorig jaar onder meer aangewend voor de aankoop van cocktailtafels. Met de opbrengst van de boekenavond hebben de juffen naar hartelust boeken voor hun klassen gekocht.

8 HELPENDE HANDEN: WAAR KAN JE HELPEN OP SCHOOL Knutselouders Een groep enthousiaste mama s, papa s, oma s en opa s komen maandelijks op woensdagvoormiddag om 8.30u samen om eenvoudige werkjes op te knappen, waaronder boeken kleven, poppenkleedjes herstellen, herschilderen van een boerderij, potloden slijpen, voorbereiden van thema s waar in de klas rond gewerkt wordt,.... Iedereen welkom, ook kleine broer en zus. Data IH: 1/10 (knutselen voor grootouders), 19/11 (knutselen voor Sint Niklaas), 3/12 (knutselen voor Kerstmis), 7/1, 4/2, 4/3 (knutselen voor de papa s en voor Pasen), 22/4 (knutselen voor de mama s), 13/5 en 10/6. Data Plein: volgende dagen in de voormiddag 24/9, 15/10, 19/11, 10/12, 14/01, 4/02, 4/03, 29/04 en 3/06. Klasouders Zij begeleiden op vraag van de kleuterleidsters de kinderen bij een uitstap of komen hulp bieden bij een activiteit in de klas (bv. pannenkoeken bakken, meegaan naar de bioklas). Vervoerouders Heeft u een auto? Ziet u het zitten om met een paar kleuters het verkeer te trotseren? (bv. naar de kinderboerderij, naar de brandweer,...) Dan kan u vervoerouder worden. De kleuters zijn verzekerd via de schoolverzekering. Een autozitje, is niet nodig maar de gordels moeten wel altijd klikvast zitten.

9 Poortwachters Zij zorgen mee voor de veiligheid van alle kleuters. Ze houden toezicht aan de schoolpoort bij de start van de klasdag, ze brengen na het belsignaal de telaatkomers naar de klas en ze sluiten de poorten zeer goed af. Tuinouders Heeft u groene vingers? Dan bent u de man/vrouw om onze bloembakken en speelplaats onkruidvrij te houden. Fruitouders Zij komen een handje toesteken om de kleuters te laten genieten van een stukje fruit. Dit schooljaar hebben we een contract afgesloten met Colruyt-Kontich waardoor we de kleuters op PVM voor 20 eurocent per week een gevarieerd aanbod van fruit kunnen aanbieden. We zijn op zoek naar (groot)ouders die op donderdagavond het fruit kunnen ophalen bij Colruyt-Kontich en (groot)ouders die op vrijdagochtend om 9 uur het fruit komen schillen en snijden. Helpende handen Extra hulp bij alle activiteiten die de school organiseert, is steeds welkom. Voor de kerstmarkt zijn ongeveer 50 helpende handen nodig. Bij het schoolfeest zelfs een 200-tal. Veel handen maken ook bij het kleuterbal en de kaas- en wijnavond het werk licht.

10

11 ANTWOORDSTROOK Ik,, ouder van uit klas, ouder van uit klas, ouder van uit klas Tel: afdeling: t Plein Ir. Haesaertslaan Wens een steentje bij te dragen in de werking van de school. 1. Door te helpen bij één of meerdere activiteiten: 2. Door deel te nemen aan de vergaderingen: knutselouder poortwachter als lid van de Werkgroep Schoolfeest vervoerouder klasouder als lid van de Werkgroep Verkeer fruitouder (PVM) tuinouder helpende hand: ik ben vrij/beschikbaar op volgende dagen, 3. Als deskundige om de werkgroepen (bij gelegenheid) te ondersteunen op gebied van 4. Door een bijdrage naar vrije keuze over te maken op rekeningnummer geef ik een financieel ruggensteuntje aan de school. Gelieve deze strook terug mee te geven met uw zoon/dochter voor donderdag 25 september 2008.

12 FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein EDEGEM

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter INFOBROCHURE OUDERVERENIGING 2015-2016 Woordje van de voorzitter Beste ouders, Wij zijn een groep actieve ouders die erg begaan zijn met de ontwikkeling van de kinderen op onze school. Die ontwikkeling

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 december 12

Nieuwsbrief 07 december 12 Nummer 7 Schooljaar 2012 2013 Nieuwsbrief 07 december 12 In dit nummer: 1. ouderavond december 2. verhuis kinderopvang 3. hulp hotdogverdeling 4. Uit de pen van het 4de leerjaar 5. Uit de pen van KO0 Juf

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2015 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November december 2016.

Nieuwsbrief 2: November december 2016. Nieuwsbrief 2: November december 2016. Ben je blij? Roep dan luid: JOEPIEJEI! Ben je bang? Roep dan luid: BENNIEBANG! Ben je boos? Roep dan luid: STOMME DOOS! Ben je stout? Roep dan niks. Ssssst, stil,

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari)

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari) SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 januari 2019 Geen school op maandag 4 februari We herinneren eraan dat er op maandag 4 februari een facultatieve verlofdag is. Die dag is er geen school en ook geen

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord maart - mei 2019 Beste ouder, Zoals u reeds kon lezen in voorgaande berichtgeving,

Nadere informatie

Scholengemeenschap Prins Boudewijn

Scholengemeenschap Prins Boudewijn Edegem, 12 december 2012 Inschrijvingsrecht 2012 2013 Beste ouders De scholengemeenschap Prins Boudewijn schrijft voor het schooljaar 2012 2013 op volgende manier in. Het inschrijvingsrecht is een regelgeving,

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3: januari tot maart Wensen en dromen zullen. de wereld niet veranderen. Maar ieder nieuw begin. iedere stap naar iemand toe

Nieuwsbrief 3: januari tot maart Wensen en dromen zullen. de wereld niet veranderen. Maar ieder nieuw begin. iedere stap naar iemand toe Nieuwsbrief 3: januari tot maart 2017 Wensen en dromen zullen de wereld niet veranderen. Maar ieder nieuw begin iedere stap naar iemand toe iedere ongerepte morgen kan je iets leren van de kunst om een

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE. Mater Dei Kleuterschool Schooljaar , n 52 PAASEDITIE

HET EEKHOORNTJE. Mater Dei Kleuterschool Schooljaar , n 52 PAASEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, n 52 PAASEDITIE Beste ouders, OUDERRAAD VERGADERING OP DONDERDAG 25 APRIL, KOM ER BIJ! De paashaas staat voor jullie voordeur te popelen dus

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester 2015-2016 Even voorstellen OpenKLASdag 1 september WELKOM! Nieuwe leden WELKOM! Vele handen maken licht werk de HULPCHEQUE Verfraaiingswerken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF GBS DE KIEM DECEMBER 2014 Nog eventjes en weer bijna feest! Beste ouders, leerlingen en vrienden, Nog eventjes en het is weer zover: Kerstmis en nieuwjaar staan voor de deur! Het schooljaar zoeft zowaar voorbij! Ook al wordt de

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester 2015-2016 Het schooljaar is weeral voorbij Zoals alle jaren voelt het laatste trimester meestal het kortste aan. Dankzij vele feestdagen

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Ouderraad Mater Dei Bethanië SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER ouderraadpb@outlook.com Ouderraad Mater Dei Bethanië Beste ouders & grootouders, Als ouderraad organiseren wij, samen met de school,

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Verkeersgids. Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool

Verkeersgids. Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool Verkeersgids Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool Voorwoord Beste ouders, Wij zijn een grote school, met veel verkeer er naar toe en weer terug, ook nog allemaal vrijwel gelijktijdig,

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Ligging van de Vrije Basisschool Wakkerzeel Onze school is gelegen rond de kerk van Wakkerzeel. We hebben twee vestigingen. Onze kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar

Nadere informatie

Oktober: schooljaar 2015-2016

Oktober: schooljaar 2015-2016 Oktober: schooljaar 2015-2016 De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen en dit dank zij de vele uitstappen en leuke projecten. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte afspraken

Nadere informatie

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Aanwezig : Ella-Sue & Arno (L1), Ester & Juliette (L2), Jules & Arno (L3), Seppe & Mira (L4), Manuel & Cyriel (L5), Ella & Margot (L6) Afwezig : / L1 : Mag de buitenspeelkeuken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering

19.30u: Info-avond. 19.30u: Info-avond. VM: Open klasdag in de Boslaan. VM: Open klasdag te Looiven. Quiz ouderraad. Gezinsviering Activiteitenkalender De Klimtoren Oktober 2013 Gesubs. Vrije Kleuterschool Boslaan 2 Tel / Fax : 014/850066 Looiven 38 Tel : 014/851112 2460 Kasterlee E-mail : klimtoren@scarlet.be Website : www.vks-klimtoren.be

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes:

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Lieve mama en papa, Mijn eerste dag in de snoeziewoezieklas bij juf Els zit er alweer op en ik ben er zeker van dat ik het daar enorm naar mijn zin zal hebben!! Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Dit

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders,

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders, OUDERRAAD infobrochure Editie Kleuterschool Voorwoord Beste ouders, Elk jaar krijgen jullie allerhande informatie van de school. Via het schoolreglement kunnen jullie kennis maken met het reilen en zeilen

Nadere informatie

WISSEWASJES GEZONDHEID. Wissewasjes Kleuterklasjes Wissewasjes Boekentasjes

WISSEWASJES GEZONDHEID. Wissewasjes Kleuterklasjes Wissewasjes Boekentasjes WISSEWASJES Wissewasjes Kleuterklasjes Wissewasjes Boekentasjes Dit infoblaadje wordt geregeld met uw kleuter meegegeven. Er staat allerlei belangrijke informatie in. Houd dit blaadje zorgvuldig bij. Wissewasje

Nadere informatie

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie in onze school Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be VISIE OUDERBETROKKENHEID

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Ouderraad Mater Dei Bethanie SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Schooljaar 2017-2018 Ouderraad Mater Dei Bethanie Beste ouders & grootouders, Als ouderraad organiseren wij, samen met de school,

Nadere informatie

OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST

OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST OUDERRAAD Vrije basisschool DEN HULST Infobrochure schooljaar 2011 2012 OUDERRAAD vrije basisschool DEN HULST Ingrediënten: een sociaal karakter creativiteit een scheut intelligentie veel enthousiasme

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 Kerstmensen volgen een ster, een engel of

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie

Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie Ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie We verwachten van ouders eerst en vooral ouderbetrokkenheid : interesse tonen in wat je kind doet in de klas, begeleiding van huiswerk, aanwezigheid op een oudercontact,

Nadere informatie

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 We wensen iedereen een deugddoende

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 - April - mei: schooljaar Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief voor de maand april en de maand mei.

Nieuwsbrief 8 - April - mei: schooljaar Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief voor de maand april en de maand mei. Nieuwsbrief 8 - April - mei: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief voor de maand april en de maand mei. Deze brief is ook terug te vinden op onze website. Op de agenda: 15 april instapdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS De Driesprong Oude Baan 36 6286 BE Wahlwiller - Nijswiller

Nadere informatie

Kalender maart april 2012

Kalender maart april 2012 schooljaar : 2011 2012 (jaargang 11) editie : maart 2012 Deze Colomascoop is voor : Kalender maart april 2012 Donderdag 1 maart Maandag 5 maart Donderdag 8 maart Zaterdag 10 maart Donderdag 15 maart Maandag

Nadere informatie