Curriculum Vitae Guido van der Spek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae Guido van der Spek"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Guido van der Spek Gepassioneerd ondernemer, strateeg en drijvende kracht. Wie? Vooral een energieke en ambitieuze directeur en ondernemer (48), een mensen-mens. Ik loop op ontwikkeling en vooruitgang. Succes delen. Verifiëren of bijstellen van de strategie en vervolgens de operatie ondersteunend maken hieraan is waar ik goed in ben geworden. Vooral door het creëren van een veilige en constructieve omgeving waarin geleerd wordt, zodat mensen en hun talenten tot hun recht komen. De inhoud is leidend, professionaliteit en transparantie cruciaal. Mensen typeren mij als communicatief sterk van werkplaats tot directiekamer, zeer energiek, ondernemend en klantgericht. Altijd aan de commerciële kant van bedrijven gewerkt, liefst op het snijvlak van commerciële strategie en hun operatie. Samenwerkingsverbanden leiden, advies en interim werk doen en de laatste 10 jaar vooral een succesvolle turn-around volbracht in de Automotive consumentenmarkt. Wat? De HTS Bedrijfskunde heb ik afgerond in '95, mijn eerste werkgever was IBM Nederland NV. Een bedrijf waar veel geïnvesteerd wordt in de medewerkers. In mijn geval was dat vooral in sales & marketing en in managementvaardigheden. Jaren de samenwerking tussen IBM en haar netwerkpartners geleid en winstgevend laten groeien. In 2004 ben ik zelfstandig interim manager en adviseur geworden en heb ik geleerd wat het betekent om de eigen broek op te houden. In 2007 leverde ik ook werving & selectie diensten om die eind 2008 met het intreden van de crisis weer te beëindigen. Na bijna 5 jaar advieswerk heb ik in een neergaande economie een anticyclische onderneming gekocht; de boedel van een revisiebedrijf in de Automotive markt. Dat bedrijf heet nu Carrec Technocenter BV (zie hieronder). Hoe? Eerst een plan, dan vooral de juiste mensen. Een gedegen en gedragen inzicht in de strategie, de markt, de propositie, de klantreis en het onderscheidend vermogen is voorwaarde voor inzet van de juiste mensen. Ik stuur op die inhoud. Alleen als het hele bedrijf en al haar medewerkers ondersteunend zijn aan de strategie, wordt deze doorleefd en succesvol uitgevoerd. De laatste jaren ben ik bovendien veel bezig geweest met de vindbaarheid van mijn bedrijf, de positionering op internet en de versterking hiervan op social media, transparant werken en gastheerschap. Bij dat laatste proces kwam het mondig maken van de medewerkers als voorwaarde voor succes naar voren.

2 Persoonlijke gegevens Naam De heer Ing. G. (Guido) H. van der Spek Burgerlijke staat: Getrouwd Leeftijd: 47 Woonplaats Scherpenzeel Telefoonnummer Linkedin profiel: Ervaring Carrec Technocenter BV Directeur eigenaar (2008 lopend) Het van oorsprong ambachtelijke technische bedrijf heeft in vaste medewerkers in dienst, verdeeld over een autoreparatie en een motorenrevisie onderdeel. Deze onderdelen kennen verschillende B2B en B2C markten en die vragen om een eigen benadering. Op verzoek van de eigenaar zijn deze twee delen bedrijfsmatig en juridisch gescheiden. Het autoreparatie onderdeel is vervolgens in Augustus 2008 aangekocht door mijn bedrijf Compent. De strategie is gewijzigd van B2B naar B2C, van budget gedreven repareren naar met beleving adviseren, reviseren en onderhouden. Er is ingezet op een leidende positie op internet en social media. ( De omzet is van 350k in 2008 naar iets meer dan een miljoen in 2018 gestegen. Carrec Technocenter werkt winstgevend voor consumenten in heel Nederland en België. De merkbeleving is ronduit positief, mede door samenwerking met verschillende media (tv, vakbladen, vlog s). De klantreis is raadgevend, transparant, professioneel en weerspiegelt de beleving bij hun auto. Er is twee en een half jaar geleden een bedrijfsleider aangesteld, het team is professioneel en volwassen en heeft niet meer mijn dagelijkse aandacht nodig. Zodoende is er 75% tijd voor nieuwe initiatieven. Compent business development services BV Consultant en Interim Manager ( ) Compent ( is in 2004 opgericht en richt zich op het leveren van advies over en begeleiding van de strategische en tactische planning processen bij bedrijven in de zakelijke markt. De constant veranderende vraag naar langdurig toegevoegde waarde van klanten in de zakelijke markt, vereist een structureel en doorleefd strategisch en tactisch plan. De voorwaarde voor succes is dat de (verkoop) operatie ondersteunend is aan dit plan. Het advies over - en de begeleiding van - deze processen op alle niveaus is meer effectief omdat dit door een externe adviseur wordt gedaan. Compent levert zodoende; Strategisch onderzoek en analyse Begeleiding Interim Management Coaching Organisatie advies Begeleiding van de in- en uitstroom van medewerkers

3 Hansnel Groep Organisatie advies (10 maanden) Implementatie van een crossmediale strategie en bijbehorende portfolio. Hansnel Groep is een marketing en communicatie bureau dat in 2007 een on-line marketing bureau overgenomen heeft. Compent begeleidt de integratie van het overgenomen bureau en zorgt voor het opzetten en invullen van de bedrijfsprocessen. Doelstelling is een éénduidige crossmediale positionering in de markt. Vernieuwde bedrijfspresentatie en positionering opgesteld. Draagvlak binnen de verschillende onderdelen van de groep gecreëerd en new business initiatieven gestart. Verschillende engagements begeleid en overgedragen ter afronding. Microsoft Organisatie advies (4 maanden) Microsoft wil vaststellen of extra inzet van een Developer Solution Specialist op het Small Medium Size & Partners segment voor een software ontwikkel suite gerechtvaardigd is. Binnen 4 maanden moet vast gesteld worden of er draagvlak is voor die positie, welk programma geleid moet worden en wat de opbrengst ervan in het volgende fiscale jaar zou zijn. Programma uitwerking binnen de kaders van de partner-, product en klantstrategie van Microsoft. Stake-holders voor dit programma binnen Microsoft en de partner kanalen in kaart gebracht en hun commitment verkregen. Compent levert binnen 4 maanden het antwoord op de vraag van Microsoft. De functie is gecreëerd. Isential ICT facilities Interim Management 2006 (9 maanden) Deze opdracht is een combinatie van strategie en operatie, vanuit de rol van Partner Manager. De groei strategie is gebaseerd op kennis en verbreding van de portfolio en de oprichting van een nieuwe business unit in consultancy. De positionering bij de voornaamste leveranciers, software vendors zoals Microsoft, Citrix en Novell, is een belangrijk deel van de implementatie van die strategie. Zowel intern als naar buiten gericht is een stap vooruit gezet in professionalisering om de operatie weer ondersteunend aan die positionering te laten zijn. In de laatste fase van de opdracht wordt de uitgebreide portfolio direct winstgevend in de markt gezet. Het geïntegreerde programma leidt tot een effectieve inzet van Compent. Binnen 6 maanden na de start is het resultaat winstgevend. 20% van de omzet komt uit de nieuwe business unit en kent een hogere winst dan de oorspronkelijke omzet voor de oprichting van deze unit. QNH Interim Management ( maanden) QNH Global Sourcing, is een nieuw onderdeel QNH business integration. De Global Sourcing divisie maakt gebruik van de inzet van een dochteronderneming in Litouwen en Roemenië voor het bouwen en beheren van applicaties. De start van deze divisie is vanaf het begin ondersteund door Compent. Door het relevante netwerk voor en de uitgebreide ervaring van Compent met deze specifieke dienstverlening is een snelle positionering van QNH Global Sourcing bewerkstelligd.

4 De La Rue Cash Systems Interim Management ( maanden) Het is zaak om de commerciële afdeling in Nederland weer stevig naar buiten te laten treden en de nieuwste oplossingen te positioneren bij de grote banken. De nieuwe strategie is gericht op het leveren van oplossingen in plaats van alleen producten en daaraan gerelateerde service. Er is bij de banken behoefte aan een positionering op meerdere niveaus in de organisatie van die oplossingen. Voor het verkoopteam van 8 FTE betekent dit de verandering van product gerichte verkoop naar het (strategisch) positioneren van oplossingen. Het verkoopteam is veranderd van samenstelling, het verkoopproces is eenduidig opnieuw vastgelegd en wordt ondersteund van uit de (vernieuwde) binnendienst. Compent heeft zowel door het management van het verkoopteam in dit nieuwe proces, als in de daadwerkelijke operatie voor ING Groep, gestalte gegeven aan deze nieuwe koers. The Network Factory Interim Management ( maanden) Na een korte periode van intensieve voorbereiding wordt The Network Factory (TNF) door Compent commercieel ondersteund bij het genereren van kansen in de markt en met begeleiding van de zo ontstane verkooptrajecten. Snelle positionering in de markt en een grote opdracht van de firma Kroymans. TNF is eind 2006 overgenomen door Vodafone. Carrec Technocenter Organisatie advies ( maanden) Het ambachtelijke technische bedrijf heeft 11 vaste medewerkers in dienst. Voor de groei van het bedrijf én de ambitie van de directie miste kennis, kunde en ervaring in de zakelijke markt. Professionele ondersteuning is nodig in de vorm van interim management en coaching van de eigenaar. Na evaluatie en analyse van de huidige operatie, is een verbeterplan opgesteld en deels doorgevoerd. De structuur van de organisatie is aangepast en het rendement verhoogd. Carrec werkt voor een toenemend aantal leasemaatschappijen als het gaat om zware technische schades en biedt een economisch alternatief voor de dealer.

5 Werkervaring Ordina Alliantie Manager Wipro Technologies ( maanden) In 2003 heb ik voor Ordina TTI BV een business plan opgesteld en uitgevoerd voor de dienstverlening in het segment Trade, Transport & Industry en Energy, Utilities en Media. Ik was commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor de strategische alliantie op het gebied van Offshore Services met Wipro Technologies in India. Na het eigen maken van de samenwerking met en de uitbesteding van diensten aan een Indiase onderneming, was het zaak om Ordina medewerkers op alle niveaus te overtuigen van de kansen die een dergelijke samenwerking biedt. IBM (8 jaar) Sales Manager Nederland Networking ( jaar) Leiding gegeven aan het Networking Sales team in Utrecht. Het team was wat van de centrale IBM verkoop organisatie in Amsterdam afgedreven en moest opnieuw geïntegreerd worden. Tevens was een aanzienlijke verbetering van de resultaten nodig. Wereldwijd was IBM een alliantie aangegaan met o.a. Cisco Systems. De omzet van dit team is in het eerste jaar van 8 naar 32 miljoen gulden gegroeid. Reden voor dit succes was het draagvlak dat in de gehele (relevante) IBM verkoop organisatie is gevormd. Het originele team is aangepast aan de strategie. Van de in totaal 12 verkopers is bepaald waar die het beste tot zijn of haar recht kwamen en een passende oplossing gezocht binnen de organisatie. 7 van de 12 zijn doorgestroomd in het definitieve team. Het team bestond uiteindelijk uit 7 sales en 3 pre-sales. Naast vooral Cisco zijn dan tevens andere partners als Alcatel, Avaya en Nortel in alliantie met IBM. De omzet bedroeg toen 25,3 miljoen Euro. Engagement Manager ( jaar) Als Senior Sales in de Strategic Outsourcing Unit van IGS verantwoordelijk voor het sluiten van uitbestedingscontracten met klanten. De Service verlening omvat dan de overname van mensen, materiaal en verantwoordelijkheden. Meerdere uitbestedingen zijn gerealiseerd. Het data center van ATAG en Brugman Keukens & Badkamers in Nederland (4,7 miljoen Gulden) en de wereldwijde uitbesteding van Reckitt Benckiser en Flowserve. Services Sales ( jaar) Voor IBM als services Sales positioneren van de services portfolio. Zowel als project- als sales manager en verantwoordelijk voor het creëren, invullen en winnen van detachering, turn-key systeem integratie en volledige uitbesteding (outsourcing) opdrachten. In 1999 was ik verantwoordelijk voor een product ontwikkeling en implementatie project, dat zou leiden tot een wereld wijd outsourcing services contract. Het betrof de bouw van een applicatie en het systeem zelf en de wereldwijde maintenance & support. Er werd gelijktijdig gewerkt met een Nederlands en een Amerikaans ontwikkelteam. De omzet bedroeg 7 M gulden, er waren 32 medewerkers in het project op het drukste moment. Opleidingen H.T.S bedrijfskunde informatica Enschede V.W.O H.A.V.O

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

MBI KANDIDAAT. Samenvatting profiel

MBI KANDIDAAT. Samenvatting profiel MBI KANDIDAAT Samenvatting profiel Algemeen directeur zoekt een onderneming in het leveren en eventueel inbedrijfstellen van (onderdelen van) technische componenten als onderdeel van een totaalinstallatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Nico Verbaan

Curriculum Vitae. Nico Verbaan Curriculum Vitae Nico Verbaan oog voor resultaat/hart voor mensen hr = mindset het nwe ontwikkelen talent management people & performance can do/will do Geboortedatum 18 januari 1964 Adres Groen-blauwlaan

Nadere informatie

dutch building better//telecom & technology

dutch building better//telecom & technology building better//telecom & technology UPC Nederland Business Continuity Plan UITDAGINGEN Ontwikkel een Business Continuity Plan Hou rekening met ISO standaarden, eisen Agentschap Telecom en beleid van

Nadere informatie

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW Leadgeneratie Benchmark 2016: Wat doen succesvolle bedrijven beter? Recentelijk is voor de zesde keer de Nationale B2B

Nadere informatie

Outsourcing ICT & Sales India

Outsourcing ICT & Sales India Outsourcing ICT & Sales India Introductie & Lessons learned InnoVites BV Albert Groothedde CEO InnoVites BV Agenda Introductie InnoVites Achtergrond InnoVites team Markt en Oplossingen Organisatie Outsourcing

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Sourcing realiseert u onder andere met behulp van een van de volgende oplossingsrichtingen:

Sourcing realiseert u onder andere met behulp van een van de volgende oplossingsrichtingen: Sourcing ADVISORY Sourcing wordt door veel organisaties omarmd als een belangrijk middel om de financiële en operationele prestatie te verbeteren. Welke functies binnen de organisatie behoren echt tot

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER

PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER #VACATURE MARKETING PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER Van een afgelegen benzinestation in Azië tot Times Square in New York: Coca-Cola is overal. Het succesvolle bedrijf heeft een ijzersterke positie

Nadere informatie

CRM vanuit organisatorisch perspectief

CRM vanuit organisatorisch perspectief Highlights survey CRM in Nederland 2009/2010 CRM vanuit organisatorisch perspectief MarketCap International BV 13 Januari 2010 AGENDA o over de survey en de populatie o actief met en focus op CRM o hulp

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013 Strategische review 2013-2017 14 mei 2013 Samenvatting Duidelijke keuze voor positionering als gespecialiseerde, onafhankelijke wealth manager Ons doel is behoud en opbouw van vermogen voor klanten Wij

Nadere informatie

Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government

Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government Total Specific Solutions (TSS) Visie & Strategie TSS: Specialisten; geen generalisten 'best-in-class' bedrijfsoplossingen Gedelegeerd

Nadere informatie

Customer Communication Management

Customer Communication Management Customer Communication Management Eric Roubos Business Development Manager Media Alliantie / CMBO / GTSC bijeenkomst Big Data in marketing en media 22 mei 2014 1 Iedereen is uniek Ieder contact is uniek

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Marketing Sales E-Commerce #VACATURE CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Unilever Food Solutions levert producten aan professionele chefs over de hele wereld. Om het aantal klantrelaties dat onderhouden kan worden

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL DE VOORHOEDE VAN DIGITAL Betalingen vormen het hart van e-commerce. Maar de digitalisering heeft voor banken veel meer potentie dan alleen betalingen. Daarom investeert ABN AMRO in de ontwikkeling van

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

Masterclass. Uitbesteden / Outsourcing

Masterclass. Uitbesteden / Outsourcing Masterclass Uitbesteden / Outsourcing Agenda Hoe is het begonnen en waar staat outsourcing nu Praktische oefeningen om outsourcing te ervaren Uiteenzetting van de verschillende typen uitbesteding Hulp

Nadere informatie

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005 Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank Reinout Wolfert Online Dialogue Donderdag Utrecht, 16 juni 2011 28 januari 2005 Voorstellen Reinout Wolfert SNS Bank Afdelingshoofd Front

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

case study: colt international 2011

case study: colt international 2011 case study: colt international 2011 colt international inbound marketing & hubspot Colt International is in 1931 opgericht door Jack O'Hea en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd opererende onderneming,

Nadere informatie

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Sales consultants met commitment voor uw resultaat

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Sales consultants met commitment voor uw resultaat Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen Sales consultants met commitment voor uw resultaat Positioning statement in één zin Ons engagement Initiëren van WAARDEcreërende en VERKOOPgerelateerde acties

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort Profiel Ik ben 45 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein

Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein Marktonderzoek Uurtarieven Externe inhuur binnen het IT domein 31 oktober 2013 2 Inhoud 1. Introductie & Onderzoeksopzet 3 2. Conclusies 6 3. Resultaten Uurtarieven 10 4. Resultaten Algemene Vragen 16

Nadere informatie

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent 1 Positioning statement in één zin Over Vendetium Wij inspireren en motiveren ambitieuze

Nadere informatie

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin courses EMS HEM IBM ITM Stand S003 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.libema.nl Marjolein Grin m.grin@libema.nl De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon

Nadere informatie

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs In business for people. Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Bij de implementatie van onze HR- en salarissoftware wilt u

Nadere informatie

Praktijkcase. Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief.

Praktijkcase. Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief. Praktijkcase Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief. Jordy Kool CEO / Sheila Sponselee HR-manager Infotheek digitaliseert talentmanagement en performance

Nadere informatie

SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT

SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT Digital #VACATURE SOURCING MANAGER ENTERTAINMENT Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Winkelen bij bol.com moet voelen alsof je binnenloopt in je favoriete

Nadere informatie

Een succesvolle transitie naar een klantgerichte organisatie. Rabobank Nederland

Een succesvolle transitie naar een klantgerichte organisatie. Rabobank Nederland Een succesvolle transitie naar een klantgerichte organisatie Rabobank Nederland Rabobank Nederland Coöperatieve bank 153 lokale banken, 1700 vestigingen 9 miljoen klanten, 1.7 miljoen leden, 34.000 medewerkers

Nadere informatie

WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR. Tele Train heeft het antwoord

WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR. Tele Train heeft het antwoord WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR Tele Train heeft het antwoord Grensverleggend klantcontact 24 uur per dag antwoord Burgers stellen steeds meer eisen aan het contact met u als gemeente. Sterker

Nadere informatie

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010 Onderzoeksopzet Trends in Service 2010 Utrecht, oktober 2010 1. Inleiding De sociale netwerken nemen een steeds belangrijker plaats in in de communicatie tussen bedrijven en hun (potentiële) klanten en

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod

Nadere informatie

Bilthoven, 9 november

Bilthoven, 9 november Bilthoven, 9 november 2011 1 Onze visie is dat er in alle organisaties een groot onbenut potentieel aanwezig is dat geïncasseerd kan worden door de bestaande middelen zoals processen, machines, informatie,

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

DEDICATED ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT.

DEDICATED ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT. ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT. ORMIT is ervan overtuigd dat de kwaliteit van huidig en toekomstig management dé kritische succesfactor is voor organisaties. In een turbulente omgeving

Nadere informatie

AGENDA KNOW HOW PROFESSIONALS

AGENDA KNOW HOW PROFESSIONALS SOFTWARE DEVELOPMENT EXPERTISE PROFESSIONALS PROCESS AUTOMATISERING Algemene Vergadering van Aandeelhouders 30 mei 2011 1 AGENDA KNOW HOW PROFESSIONALS 1. Opening en mededelingen 2. Jaarrekening en jaarverslag

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

Datum: 31 augustus 2011

Datum: 31 augustus 2011 ICT assessment Methodiek: ITEM-C ICT assessment Ontwikkeld door: ITEM-C advies en interim management Auteur: H.W. Gooskens Datum: 31 augustus 2011 Copyright: ITEM-C advies en interim management Niets uit

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY WHERE SUCCESS MEETS QUALITY EXECUTIVE SEARCH INTERIM SOLUTIONS WIJ ZIJN PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search, Interim Solutions en complexe management en engineering functies voor

Nadere informatie

BE-IT Consultancy B.V.

BE-IT Consultancy B.V. BE-IT Consultancy Curriculum Vitae BE-IT Consultancy BE-IT Consultancy B.V. Smetanastraat 2 2901ES Capelle aan den IJssel Tel +31 (0)10 8224182 GSM +31 (0)6 54252517. Personalia Naam: Adres: Smetanastraat

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Strategisch plan

Strategisch plan Strategisch plan 2017-2022 Specialisterren bewijst dat Autisme een Pré is in plaats van een beperking Specialisterren realiseert dat autisme geen afstand tot de arbeidsmarkt betekent Strategisch plan 2017-2020

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis

Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis Profielschets Directeur Supply Chain Stamhuis ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Organisatie Stamhuis is een toonaangevende organisatie op het gebied van winkelverbouwingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Sales Acceleratie Manager. Op weg naar een winnend salesteam!

Sales Acceleratie Manager. Op weg naar een winnend salesteam! Sales Acceleratie Manager Op weg naar een winnend salesteam! Op weg naar een winnend salesteam! Binnen enkele maanden uw verkoopteam op het juiste spoor? Manager, trainer, coach en adviseur in één. Achterblijvende

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

#VACATURE. Directeur

#VACATURE. Directeur #VACATURE GENERAL MANAGEMENT HR OPERATIONS Directeur Larex is één van de grote personeelsbemiddelaar van buitenlandse vakmannen aan Nederlandse klanten in de bouw, techniek en industrie. Larex heeft een

Nadere informatie

ASSESSMENT & ACTION PROGRAMMA. Protecting Revenue

ASSESSMENT & ACTION PROGRAMMA. Protecting Revenue ASSESSMENT & ACTION PROGRAMMA Protecting Revenue Welkom Maak een sprong in winstgevende groei In dit document maakt u kennis met ons Assessment & Action programma. Dit programma is ontwikkeld met een dubbel

Nadere informatie

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL VanSoestDolmans & Associates VanSoestDolmans is een onafhankelijke business management organisatie die pragmatische en sterk oplossingsgerichte ondersteuning biedt aan

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN PERSONALIA Naam: van Straten (D.A.N.A) Roepnaam: Roderick Geboortedatum: 30-06-1973 Woonplaats: Gorinchem Adres: Burgstraat 18, 4201 AC www: roderickvs.nl E-mail: info@roderickvs.nl Twitter: @roderickvs

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Een bureau, een telefoon en een ondernemer

Een bureau, een telefoon en een ondernemer #VACATURE Op het online reisplatform Traveldeal kunnen reizigers hun hart ophalen aan het uitgebreide aanbod van bestemmingen en uitjes. De succesvolle start-up laat een jaarlijkse groei van ruim 50% zien

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017 Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 6355213 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >SW Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Senior Product Manager Sportveldbelijning Opdrachtgever

Nadere informatie

DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE

DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE DATAMANAGEMENT MET OPEN SOURCE Bart Hansen Solution Architect bij TUI Jacob Hoeflaken Technology Leader bij Axians 1 WIE ZIJN WIJ? Jacob Hoeflaken Technology Leader Axians Integrated Solutions Bart Hansen

Nadere informatie

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008 in samenwerking met Invloed op de IT-organisatie Welk van onderstaande ontwikkelingen zullen in de komende twee jaar grote invloed hebben op uw IT-organisatie?

Nadere informatie

Presentatie halfjaarcijfers 2012

Presentatie halfjaarcijfers 2012 Logistics Healthcare Automotive Industrial Automation Machine & Systems Energy & Utilities Presentatie halfjaarcijfers 2012 Amsterdam, 27 augustus 2012 Agenda Kerncijfers eerste helft 2012 Operationele

Nadere informatie

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Privatisering, marktwerking en veranderende (internationale) wetgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC Curriculum Vitae Interim Business Controller RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting CVK83

Nadere informatie

CHANTAL IS HAPPY TO MEET YOU!

CHANTAL IS HAPPY TO MEET YOU! CHANTAL IS HAPPY TO MEET YOU! CHANTAL NAUTA Den Dolder 49 jaar linkedin Communicatie expert en energieke verbinder Als communicatie expert en regisseur zorg ik ervoor dat medewerkers en teams succesvol

Nadere informatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie Syfadis Suite LMS & Talent applicatie FERN : digitaal leren op werkvloer E books Library Learning Management SyfadisLearning & Talent suite Learning Content management & authoring Performance Support Feiten

Nadere informatie

Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business

Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business Kwaliteit, innovatie en ICT-expertise in dienst van uw business OVER DE NRB GROEP 30 JAAR 1987-2017 317 M. OMZET +2.000 MEDEWERKERS... 5,6% EBIT ONZE KLANTEN: PRIVATE & PUBLIEKE ORGANISATIES IN DE TOP

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC VOC Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is het opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche en

Nadere informatie

Interim management. Dan biedt een project manager of tijdelijke medewerker soelaas. Een interimmer van of uit het netwerk van bovitz bijvoorbeeld.

Interim management. Dan biedt een project manager of tijdelijke medewerker soelaas. Een interimmer van of uit het netwerk van bovitz bijvoorbeeld. portfolio Interim management Als manager van een dealerorganisatie, importeur of leasemaatschappij komt u geregeld tijd en handen tekort. Uw to-do lijstje is langer dan de tijd die u heeft. Projecten worden

Nadere informatie

VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen

VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen AANLEIDING De creatieve industrie is een sector die de economische en culturele waarde van betekenis centraal stelt en exploiteert. Deze

Nadere informatie

Preview Performance Customer Interactions 2011

Preview Performance Customer Interactions 2011 Katja van Wel Senior consultant Katjavanwel@tote-m.com Preview Performance Customer Interactions 2011 12 Januari 2011, CRM Inspiration over Onderzoeken Agenda Introductie TOTE-M Customer Experience Preview

Nadere informatie

Regie uit een andere Branche. Hoe om te gaan met de vraag en de levering. Facto Magazine Congres 12 mei 2009. www.quintgroup.com

Regie uit een andere Branche. Hoe om te gaan met de vraag en de levering. Facto Magazine Congres 12 mei 2009. www.quintgroup.com Regie uit een andere Branche Facto Magazine Congres 12 mei 2009 Hoe om te gaan met de vraag en de levering THIS DOCUMENT CONTAINS PROPRIETARY INFORMATION, WHICH IS PROTECTED BY COPYRIGHT. ALL RIGHTS RESERVED.

Nadere informatie

DE AFDELING STRATEGIE MANAGEMENT VAN STRATEGIE NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM

DE AFDELING STRATEGIE MANAGEMENT VAN STRATEGIE NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM DE AFDELING MANAGEMENT VAN NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM VERANDERING CRUCIAAL IN TURBULENTE OMGEVINGEN 1 Bedrijfstakken worden continue verstoord door start-ups, nieuwe technologieën, veranderde consumenten

Nadere informatie

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6 Inhoud Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 3 Relatie tussen ICT en 3 Outsourcen ICT: Wat? 3 Cloud Services 3 Service Level Agreement 3 Software

Nadere informatie

Slimmer werken met mensen

Slimmer werken met mensen Slimmer werken met mensen Paul Breman Mijn Bedrijf 2.0 wordt mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie, de Provincie Utrecht en de Gemeente

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

MBI-kandidaat. Samenvatting profiel

MBI-kandidaat. Samenvatting profiel MBI-kandidaat Samenvatting profiel Gedreven ondernemer zoekt een onderneming waarvoor geldt dat het service-element de kritische succesfactor is. De onderneming heeft een omzet van minimaal 4/5 mio Euro

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Key Opinion Formers onderzoek Martin Kloos & Bram Draaijer SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Wat kunnen we dit jaar verwachten van de social media inzet door merken? Minder focus op likes,

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie