SAMENWERKINGSOVEREENKOMST DIENSTENCHEQUES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMENWERKINGSOVEREENKOMST DIENSTENCHEQUES"

Transcriptie

1 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST DIENSTENCHEQUES Welkom! Wij zijn blij dat u hebt gekozen voor De POETSZAAK! Deze overeenkomst is een wegwijs om de samenwerking tussen u, de poets- en strijkhulp en ons vlot te laten verlopen. Hebt u vragen? Contacteer uw consulent. Zelf gaan wij u ook regelmatig contacteren om de prestaties van uw poetshulp te evalueren. Om zo een kwalitatieve dienstverlening te kunnen aanbieden. Wij hopen op een vlotte en langdurige samenwerking! Het POETSZAAK team. 1. Enkele basisafspraken. Onze medewerkers handelen zorgzaam, discreet en met respect. Doe voor hen hetzelfde, zo blijven ze hun werk met enthousiasme uitoefenen. In het kader van dienstencheques mogen enkel normale huishoudelijke taken worden verricht zoals poetsen, strijken, maaltijden bereiden, kleine occasionele naaiwerken, enz. Alles wat gevaarlijk, ongezond of (over)belastend is, is uit den boze. Er mag enkel in het privégedeelte van de woning gepoetst worden. Bij elke prestatie legt u de verschuldigde dienstencheques klaar voor uw poetshulp. 1 Dienstencheque komt overeen met 1 uur poets of strijkhulp. Géén extra kosten. Het is aan te raden om aanwezig te zijn de eerste keer dat de hulp langskomt : voor een rondleiding van uw woning, om de taken te overlopen en om te tonen waar alle producten/materialen zich bevinden. Zorg voor voldoende werk voor het geplande aantal uren. De poetshulp mag zelf ook niet eerder vertrekken wegens een gebrek aan werk. Zorg er voor dat uw hulp op de afgesproken poetsmomenten bij u binnen kan. U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de prestaties, indien u dit niet nodig acht. Als u de poetshulp niet binnen kunt laten, kunt u een huissleutel ter beschikking stellen of kunt u een plaats afspreken waar hij/zij de sleutel kan vinden op de afgesproken poetsmomenten. Onze medewerkers mogen een korte betaalde pauze nemen (max 10 minuten) tijdens het werk.

2 TIPS voor een optimale samenwerking! Concreet geformuleerde opdrachten, vragen en mededelingen verminderen de kans op verkeerde interpretaties of foutief uitgevoerde opdrachten. Elke klant heeft andere verwachtingen. Daarom is het aan te raden een soort takenlijst/communicatieschrift te gebruiken om uw wensen duidelijk kenbaar te maken aan uw huishoudhulp. Zo weet zij/hij wat u precies verwacht. Bvb.: wat wilt u dat er wekelijks/tweewekelijks/maandelijks gebeurt. Welke taken kan uw hulp extra doen indien er wat tijd over is. Wat hoeft zij/hij niet te doen, Zorg er voor dat uw hulp het werk kan doen binnen de geplande tijd. Indien u een grote woning hebt, is het aan te raden om met uw hulp af te spreken welke ruimtes bvb. prioritair zijn en om eventueel een werkrooster te bepalen. Spreek duidelijk af welke producten voor welke taken gebruikt moeten worden. 2. Betalen met papieren dienstencheques Telkens de poetshulp bij u langskomt, geeft u hem/haar per gepresteerd uur 1 dienstencheque mee. Bij elke prestatie moeten de verschuldigde dienstencheques klaarliggen! Invullen van uw cheques Vul de cheques altijd correct in: > noteer de datum van de prestaties > kruis de activiteit aan > onderteken met uw handtekening Dit is verplicht op elke dienstencheque die u aan de hulp meegeeft. De cheques moeten ingevuld worden met donkerblauwe of zwarte inkt. Wat als u eens geen dienstencheques hebt? Indien u bij uitzondering geen dienstencheques hebt wanneer uw hulp langskomt, zal zij/hij dit noteren op een tegoedverklaring. U kunt dan de achterstallige dienstencheques meegeven bij de eerstvolgende poetsbeurt. In dit geval dienen wij het loon van onze werknemer voor te schieten. Het spreekt dus voor zich dat het tegoed zo vlug mogelijk vereffend wordt. Als uw achterstallige betalingen te hoog oplopen, kunnen we de hulp stopzetten. Ook voor uzelf is een grote betalingsachterstand allesbehalve aangenaam.

3 3. Betalen met elektronische dienstencheques De bestelling van elektronische dienstencheques verloopt op dezelfde manier als voor de papieren cheques. De betaling gebeurt als volgt: > telkens wanneer uw poetshulp komt, belt zij/hij met uw telefoontoestel de prestatie in bij Sodexo. > de dienst valideert deze prestatie > binnen de 3 werkdagen ontvangt u hierover een mail > u bevestigt deze prestatie in uw elektronische portefeuille. Indien u wilt omschakelen van betalingswijze, neemt u contact op met Sodexo. Gelieve ook steeds eerst even contact op te nemen met de consulent van uw regio. Wij hebben extra gegevens van u nodig om deze omschakeling vlot te laten verlopen. 4. Bestellen van dienstencheques De Dienstencheques bestelt u gemakkelijk bij Sodexo. Op vindt u hoe u een gebruikersnummer kan aanvragen en hoe u dienstencheques bestelt bij Sodexo. U kan ook bellen naar de klantendienst op het nr Indien u dat wenst helpen wij u graag, kosteloos, met uw inschrijving bij Sodexo. TIPS!! Bestel de cheques tijdig en houd rekening met een levertijd van een tiental werkdagen. De cheques blijven 8 maanden geldig. Wij kunnen vervallen dienstencheques niet aanvaarden. Bestel liever op regelmatige basis de cheques dan een grote hoeveelheid in 1 keer. Wij mogen geen cheques aanvaarden voor prestaties in de toekomst. Wanneer de cheques dus bijna zouden vervallen, dient u ze om te ruilen via Sodexo. Let erop dat u het juiste bedrag overschrijft, zo niet wordt alles terug op uw rekeningnummer gestort. U kunt natuurlijk ook de dienstencheques met een doorlopende opdracht aankopen: zo hoeft u zich zeker geen zorgen te maken! Ook voor andere vragen over terugbetaling, omruiling, verlies en fiscaal attest kunt u het best terecht bij Sodexo via bovenstaande contactgegevens of neem gerust contact op met ons kantoor. 5. Afwezigheid poetshulp Verlofdagen De Poetszaak zal u steeds tijdig in te lichten van de eventuele verlofdagen van uw poetshulp. Zomerverlof Voor de verlofperiode juni t.e.m. september vragen wij onze poetshulpen om ons en u vóór 1 juni op de hoogte te brengen van hun verlofperiode. Dit d.m.v. een hoofdverlofaanvraag. Voor de zomermaanden vragen wij u om vóór juni te laten weten of u al dan niet vervanging wenst tijdens de verlofperiode van uw poetshulp. Wij sturen u hiervoor een brief of .

4 Onverwachte afwezigheid Indien de poetshulp afwezig is door een onvoorziene omstandigheid zoals ziekte, wordt u op de hoogte gebracht, hetzij door de dienst, hetzij door de poetshulp zelf. Wettelijke feestdagen Onze hulpen werken niet op wettelijke feestdagen. Dan is er ook geen mogelijkheid tot vervanging. Indien de hulp bij u hierdoor éénmalig wegvalt, kunt u steeds met de consulent bespreken of de hulp eens op een ander ogenblik kan komen in die week. Vervanging Indien u tijdens de afwezigheid van uw hulp graag vervangende hulp wenst, gelieve ons te verwittigen. De dienstenchequeconsulent bekijkt dan onmiddellijk de beschikbare plaatsen. Houd er rekening mee dat dit niet altijd onmiddellijk of op de door u verwachte dag kan. Wij doen er altijd alles aan om voor u een vervanging te voorzien, maar we zijn afhankelijk van de beschikbare plaatsen. Van zodra wij een hulp voor u hebben, wordt u door de consulent gecontacteerd. 6. Uw vakantie Al onze medewerkers hebben vaste arbeidscontracten. Wij gaan ervan uit dat de poetshulp het hele jaar door bij u welkom is. We hopen dat u begrijpt dat de hulp door uw afwezigheid loonverlies kan lijden, en vragen u dus niet te lichtzinnig om te springen met de mogelijkheid tot annuleren. Afbellen omdat er niet voldoende werk is of systematisch de hulp onderbreken (bv. tijdens de schoolvakanties) is niet mogelijk. Eenmalige annulering Indien de huishoudhulp omwille van omstandigheden niet bij u kan langskomen, gelieve ons daar dan minstens 1 week op voorhand van op de hoogte te brengen. U kunt tot maximum 6 x per jaar de hulp éénmalig annuleren. Jaarlijkse vakantie Voor uw jaarlijkse vakantie maken wij graag een uitzondering. Als u onze dienst tijdig (enkele weken op voorhand) van uw reisplannen op de hoogte brengt, kan de huishoudhulp gedurende die tijd geannuleerd worden (max. 4 weken na elkaar). Indien u de hulp langer dan 4 weken wil annuleren, kunnen wij u niet garanderen dat de vaste huishoudhulp bij u terug kan komen. Laattijdige annulering Indien u te laat of niet afbelt, betekent dit een onverwacht loonverlies voor de huishoudhulp. Indien wij geen andere oplossing vinden voor de hulp, zien wij ons genoodzaakt de geplande prestatie alsnog te innen. Dit is aan de waarde van de wettelijke gesubsidieerde tegenwaarde van de dienstencheques geldend op dat moment.

5 7. Meer uren hulp? Hebt u tijdelijk meer hulp nodig? We bekijken graag hoe we u best kunnen helpen. Eerst wordt er bekeken of uw eigen hulp kan bijspringen. Lukt dat niet. Dan zoeken we een extra hulp voor de periode dat u graag wenst. U wilt graag het aantal uren uitbreiden? Dat kan. Maar het is niet evident omdat we onze poetshulpen maximaal inzetten zodat we ze een volwaardig loon kunnen garanderen. De consulente bekijkt graag met u hoe we het aantal uren kunnen uitbreiden naar uw wens. Wilt u de samenwerking stopzetten? Indien u geen gebruik meer wenst te maken van onze dienstverlening, kan u de hulp opzeggen, mits een opzeg van 1 maand. Om uw dossier snel en correct af te sluiten, is het belangrijk dat u de eventuele verschuldigde cheques zo snel mogelijk aan ons bezorgt. 8. Veilig en zeker werken Wat niet mag Onze werknemers mogen geen gevaarlijke, ongezonde of onaangepaste taken uitvoeren. Niet toegelaten activiteiten zijn: > poetsen in gemeenschappelijke traphallen en professionele ruimtes. > de opvang en verzorging van kinderen en andere gezinsleden. > ook de verzorging van huisdieren is niet toegelaten. > werken op een hoge ladder om bvb plafonds te wassen. Het is wel toegestaan om een stabiele trapladder te gebruiken voor het normale onderhoud van ramen. > werken met ammoniak en ook het gebruik van chloorhoudende producten zoals bleekwater wordt ten sterkste afgeraden. > buitenwerk bij ongeschikte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en koude weersomstandigheden, of bij extreme hitte. > werken op pantoffels of kousenvoeten, dit voor de veiligheid van de poetshulp. Onze medewerkers mogen niet bellen tijdens de werkuren, tenzij met de dienst. Wij verbieden onze medewerkers eveneens te roken tijdens de werkuren. Wij vragen uw begrip en hulp in het respecteren van deze regelgeving.

6 Materiaal om goed te poetsen en strijken Onze hulpen werken met de producten die u in huis hebt. Zorg er voor dat de producten en het materiaal in voldoende mate en in goede staat aanwezig zijn. Er moet gewerkt kunnen worden met warm (of opgewarmd) warm water. Alle materiaal moet in goede en veilige staat zijn en blijven; d.w.z.: > de elektrische toestellen zijn snoerveilig. > er zijn geen gaslekken. > versleten materiaal wordt tijdig vernieuwd. > producten zitten in de originele verpakking (met een etiket van het product op de verpakking). 9. VERZEKERING > Iedere medewerker van De Poetszaak is verzekerd voor arbeidsongevallen, op het werk en van/naar het werk. > Onze verzekering dekt ook eventuele schadegevallen die door een werknemer wordt veroorzaakt. Let wel: er worden enkel schadegevallen aanvaard boven de vrijstelling van 250 euro. Wij vragen u ons onmiddellijk op de hoogte te brengen indien zich een schadegeval voordoet, en een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving te bezorgen van de opgelopen schade. Onze verzekeringsmaatschappij beslist autonoom over een eventuele terugbetaling. > U kan gerust een huissleutel aan uw hulp geven. Wij verwachten dat onze medewerkers hier verantwoord en discreet mee omgaan. Bij verlies, kan de dienst niet verantwoordelijk gesteld worden. EHBO Vertel aan uw hulp waar hij/zij een EHBO-kit kan vinden. Gebeurt er iets ernstig? Verwittig de nodige hulpdiensten en geef het door aan De Poetszaak.

7 10. HIER VINDT U EEN HANDIG LIJSTJE VAN MATERIAAL DAT BEST AANWEZIG IS OM EEN KWALITATIEVE SERVICE TE KUNNEN BIEDEN: > Stabiele trapladder in goede staat > 2 plastieken emmers in goede staat > Vuilblik en handborstel > Stofzuiger (en stofzuigerzakken) > Dweilen > Stofvod of microvezeldoek > Spons > Schuursponsje > Zeemvel of microvezeldoek > Vaatdoeken > Afwasproduct > Toiletborstel > Wc-reiniger > Raamtrekker > Trekker in goede staat > Veegborstel > Schuurborstel > Allesreiniger > Evt. aangepast product voor vloeren > Strijkijzer in goede staat > Verstelbare strijkplank > Waslijn of wasrek > Wasknijpers > Wasmiddel Bescherm de rug van uw hulp: voorzie borstelstelen van minimum 150 cm lang.

1 Basisafspraken... 4 2 Tips voor een goede samenwerking... 5 3 Dienstencheques bestellen... 6 4 Betalen met elektronische dienstencheques...

1 Basisafspraken... 4 2 Tips voor een goede samenwerking... 5 3 Dienstencheques bestellen... 6 4 Betalen met elektronische dienstencheques... Wegwijs 1 Basisafspraken... 4 2 Tips voor een goede samenwerking... 5 3 Dienstencheques bestellen... 6 4 Betalen met elektronische dienstencheques... 7 5 Verlof en afwezigheden van uw poetshulp... 8 6

Nadere informatie

OVEREENKOMST HUISHOUDHULP

OVEREENKOMST HUISHOUDHULP OVEREENKOMST HUISHOUDHULP Overeenkomst afgesloten tussen: Naam:... Adres:... Hierna de gebruiker genoemd, en OCMW Kortenberg, De Walsplein 30 te 3070 Kortenberg. Art. 1: Situering Deze overeenkomst wordt

Nadere informatie

OVEREENKOMST HUISHOUDHULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES

OVEREENKOMST HUISHOUDHULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES OVEREENKOMST HUISHOUDHULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES Overeenkomst afgesloten tussen: Naam: Adres: Gebruikersnummer: Hierna de gebruiker genoemd, en OCMW Kortenberg, De Walsplein 30 te 3070 Kortenberg

Nadere informatie

Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques

Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques Reglement huishoudelijke hulp dienstencheques 1. Algemeen Met de dienstencheques kunnen particulieren, met financiële tussenkomst van de overheid, beroep doen op huishoudelijke hulp. De dienstencheque

Nadere informatie

Overeenkomst: Dienstencheques

Overeenkomst: Dienstencheques Overeenkomst: Dienstencheques Tussen de erkende onderneming Active Cleaning Services bvba, gevestigd Berkenlaan 2 te 1170 Watermaal Bosvoorde enerzijds en De gebruiker: (Mevrouw, de heer) Wonende.... anderzijds,

Nadere informatie

In de mate van het mogelijke zal voldaan worden aan de wensen van de klant.

In de mate van het mogelijke zal voldaan worden aan de wensen van de klant. DIENSTENCHEQUES - GEBRUIKERSPROTOCOL Algemeenheden Dit protocol wordt opgesteld in het kader van het aanwenden van dienstencheques als betaalmiddel door de gebruiker in het kader van het leveren van thuishulp

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst Dienstenonderneming poetsdienst

Gebruikersovereenkomst Dienstenonderneming poetsdienst Departement Ouderenzorg Thuiszorg Poetsdienst Gebruikersovereenkomst Dienstenonderneming poetsdienst Inhoud 1. Algemene bepalingen... 2 2. Werkuren... 2 3. Arbeidsvoorwaarden en werkmateriaal bij de gebruiker...

Nadere informatie

INFOBROCHURE. HULP AAN HUIS via het dienstenchequesysteem. Vorselaar Kerkstraat 29c, Vorselaar

INFOBROCHURE. HULP AAN HUIS via het dienstenchequesysteem. Vorselaar Kerkstraat 29c, Vorselaar INFOBROCHURE Vorselaar Kerkstraat 29c, Vorselaar 0489 47 88 09 vorselaar@poetspaleis.be Westerlo Polderstraat 39, Westerlo 014 73 27 43 westerlo@poetspaleis.be Arendonk Koeistraat 1, Arendonk 0489 47 88

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES KWALITATIEVE HULP DOOR DAARTOE OPGELEID PERSONEEL 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet

Nadere informatie

Handleiding. Gebruik van elektronische dienstencheques. Dienst Huishoudhulp

Handleiding. Gebruik van elektronische dienstencheques. Dienst Huishoudhulp Handleiding Gebruik van elektronische dienstencheques Dienst Huishoudhulp Dienstencheques, da s echt een gerief! Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Homepage... 4 3. Persoonsgegevens... 5 4. De elektronische

Nadere informatie

Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard

Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: Dienstenchequebedrijf: de onderneming

Nadere informatie

Dienstencheques WAT ZIJN DIENSTENCHEQUES?

Dienstencheques WAT ZIJN DIENSTENCHEQUES? Dienstencheques WAT ZIJN DIENSTENCHEQUES? Een dienstencheque is een soort betaalmiddel waarmee men een poetsvrouw kan betalen voor het uitvoeren van het onderhoud van de woning. Dienstencheques zijn persoonlijk!

Nadere informatie

Klantenbrochure OTV-Dienstencheques

Klantenbrochure OTV-Dienstencheques Klantenbrochure OTV-Dienstencheques Hoofdkantoor: Onafhankelijke Thuiszorg Verenigingen (OTV) Overwinningsstraat 133-135 2830 Willebroek 03 860 70 00 dienstencheques@otv.be Regionale kantoren: OTV Kortrijk

Nadere informatie

REGLEMENT POETSKRACHT KOKSIJDE

REGLEMENT POETSKRACHT KOKSIJDE REGLEMENT POETSKRACHT KOKSIJDE Beslissing raad voor maatschappelijk welzijn in zitting van 19 december 2013 1. Toekenning De poetshulp wordt tijdelijk of langdurig toegekend aan iedereen, wonende te Koksijde.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES

HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES HUISHOUDELIJKE POETSHULP VIA DIENSTENCHEQUES KWALITATIEVE HULP DOOR DAARTOE OPGELEID PERSONEEL 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet

Nadere informatie

Welkom INHOUD. Beste klant, De directie en het personeel van OTV Home Care heten jou van harte welkom.

Welkom INHOUD. Beste klant, De directie en het personeel van OTV Home Care heten jou van harte welkom. Dienstencheques INHOUD Wie kan een beroep doen op dienstencheques? Wat kan onze huishoudhulp allemaal voor jou doen? Wat behoort NIET tot het takenpakket van onze huishoudhulp? Opstart dienstverlening

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET DIENSTENBEDRIJF PWA-BRECHT VZW DIENSTENCHEQUES

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET DIENSTENBEDRIJF PWA-BRECHT VZW DIENSTENCHEQUES OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN HET DIENSTENBEDRIJF PWA-BRECHT VZW DIENSTENCHEQUES MODEL Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder : - Dienstenbedrijf : de onderneming of organisatie

Nadere informatie

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES Handleiding voor mensen met een Persoonlijke Assistentiebudget die assistenten in dienst willen nemen via dienstencheques en/of PWA cheques. Laatst aangepast: 4/12/2012

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en Dienstenbedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard.

Overeenkomst tussen gebruiker en Dienstenbedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard. Overeenkomst tussen gebruiker en Dienstenbedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard. Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: Dienstenbedrijf: de onderneming die erkend is om haar

Nadere informatie

O.C.M.W. ZONNEBEKE Erkende dienstenonderneming met nummer 03240. Reglement voor de gebruiker van de thuisdienst met dienstencheques

O.C.M.W. ZONNEBEKE Erkende dienstenonderneming met nummer 03240. Reglement voor de gebruiker van de thuisdienst met dienstencheques O.C.M.W. ZONNEBEKE O.C.M.W. ZONNEBEKE Erkende dienstenonderneming met nummer 03240 Reglement voor de gebruiker van de thuisdienst met dienstencheques Algemeenheden - Voor alle inwoners van de gemeente

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Sodexo Dienstencheques

Handleiding Webapplicatie Sodexo Dienstencheques Handleiding Webapplicatie Sodexo Dienstencheques Dienstencheques, da s echt een gerief! Inhoudstafel 1. Inleiding... 3 2. Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques... 4 3. Inloggen

Nadere informatie

Dienstencheques BROCHURE. wijk-werkcheques. Het PAB: de opstartfase Brochure voor budgethouders PAB. Een uitgave van:

Dienstencheques BROCHURE. wijk-werkcheques. Het PAB: de opstartfase Brochure voor budgethouders PAB. Een uitgave van: Dienstencheques BROCHURE en wijk-werkcheques Het PAB: de opstartfase Brochure voor budgethouders PAB Een uitgave van: Brochure: Dienstencheques en PWA Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Dienstencheques 1

Nadere informatie

OCMW ZEMST Hoogstraat 69, 1980 Zemst

OCMW ZEMST Hoogstraat 69, 1980 Zemst OCMW ZEMST Dienstenchequeonderneming Erkenningsnummer: 01324 Hoogstraat 69 1980 Zemst tel: 015 61 87 16 Fax: 015/62 03 62 e-mail: dienstencheques@zemst.be REGLEMENT EN CONTRACT THUISHULP MET DIENSTENCHEQUES

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES. Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:.

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES. Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:. OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES Overeenkomst gesloten tussen: Naam: Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:. Klantsnummer Sodexho: hierna genoemd de

Nadere informatie

Welkom bij ProperHuis.

Welkom bij ProperHuis. 1 Welkom bij ProperHuis. Good to know us, Het is goed ons te leren kennen, zoals wij ook u willen leren kennen. Bent u tevreden, vertel het verder. Bent u ontevreden, vertel het ons. 2 Hierbij wordt een

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Handleiding: werken met elektronische dienstencheques

Handleiding: werken met elektronische dienstencheques Thuiszorg Heist-op-den-Berg contactpersoon Bregt Janssens telefoon 05 3 87 84 mail thuiszorg@heist-op-den-berg.be adres Stationsstraat 0 Heist-op-den-Berg Handleiding: werken met elektronische dienstencheques

Nadere informatie

sociale dienst informatiebrochure De dienstencheque

sociale dienst informatiebrochure De dienstencheque sociale dienst informatiebrochure De dienstencheque Inhoudstafel 1. Korte omschrijving 4 2. Doelgroep 5 3. Financieel 5 4. De inschrijving 5 5. Dienstencheques bestellen 6 6. Welke ondernemingen? 7 7.

Nadere informatie

POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES

POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES OCMW Lichtervelde Statiestraat 80 8810 Lichtervelde POETSDIENST REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN DIENSTENCHEQUES 1 Alle aanvragen tot het verkrijgen van poetshulp dienen gericht te zijn, tot de Sociale

Nadere informatie

Reglement huishoudhulp met dienstencheques

Reglement huishoudhulp met dienstencheques Departement Ouderenzorg Thuiszorg Dienst huishoudhulp met dienstencheques Reglement huishoudhulp met dienstencheques Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Doelgroep... 3 3. Werkregeling... 3 4. Tarieven...

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE POETSDIENST MET DIENSTENCHEQUES Overeenkomst gesloten tussen: hierna genoemd de klant en OCMW GALMAARDEN, gevestigd te 1570 Galmaarden, Marktplein 19, hier vertegenwoordigd

Nadere informatie

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES Handleiding voor mensen met een Persoonlijke Assistentiebudget die assistenten in dienst willen nemen via dienstencheques en/of PWA cheques. Laatst aangepast: 14/01/2014

Nadere informatie

Email : info@homea-brecht.be Website : http://www.homea-brecht.be

Email : info@homea-brecht.be Website : http://www.homea-brecht.be GEBRUIKERSOVEREENKOMST Homea-Brecht is een sui-generische-afdeling van OVTECH bvba Andrélaan, 114 te 2960 BRECHT BTW BE 0456.855.350 RPR Antwerpen Olaf van Tuijn, Martine Hurts, zaakvoerders GSM 0473/887.075

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING DE THUISWINKEL

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING DE THUISWINKEL OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING DE THUISWINKEL Overeenkomst afgesloten tussen de gebruiker: Naam : Voornaam : Straat + nr : Postcode/gemeente : INSZ-nr. : Tel. : GSM : E-mail

Nadere informatie

Alles wat u wil weten over dienstencheques. Hoe werkt het?

Alles wat u wil weten over dienstencheques. Hoe werkt het? Alles wat u wil weten over dienstencheques Hoe werkt het? Wie kan ervan genieten? Welke taken? Voorwaarden voor gebruik Hoe dienstencheques bestellen? Hoeveel dienstencheques mag elkeen jaarlijks bestellen?

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar.

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Geldig vanaf 1 april 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor kosten en vergoedingen

Nadere informatie

Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder:

Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: MODELOVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENBEDRIJF VOOR THUISHULP VAN HUISHOUDELIJKE AARD Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: Dienstenbedrijf: de onderneming of organisatie die

Nadere informatie

REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT

REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT REGLEMENT POETSDIENST OCMW HERENTHOUT De poetsdienst is een thuiszorgdienst die wordt uitgebaat door OCMW Herenthout, Bouwelse Steenweg 52, 2270 Herenthout DOEL Art. 1: De poetsdienst heeft tot doel om

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST

ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST ALGEMEEN REGLEMENT POETSDIENST Wie is voor wat verantwoordelijk? Voor een aanvraag poetsdienst kan men terecht bij maatschappelijk assistente Mieke Roose op iedere werkdag (uitgezonderd woensdag) van 8.30

Nadere informatie

MAGAZINE. huishoudhulpen op de werkvloer (uw woning). Omdat de tevredenheid van de medewerkers

MAGAZINE. huishoudhulpen op de werkvloer (uw woning). Omdat de tevredenheid van de medewerkers Nieuwsbrief voor de klanten van Dienstenbedrijf BOD Jaargang 1. Nr. 1 - Januari 2011 MAGAZINE 1 Dienstenbedrijf Bredene Oudenburg De Haan wenst u een veilig en proper 2011! GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE INKOMENSGERELATEERDE POETSDIENST. Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:.

OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE INKOMENSGERELATEERDE POETSDIENST. Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:. OVEREENKOMST TUSSEN KLANT EN OCMW VOOR DE INKOMENSGERELATEERDE POETSDIENST Overeenkomst gesloten tussen: Naam: Straat, postcode en gemeente: Rijksregisternummer:. hierna genoemd de klant en OCMW GALMAARDEN,

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en OCMW Jabbeke betreffende huishoudelijke hulp in het kader van de dienstencheques

Overeenkomst tussen gebruiker en OCMW Jabbeke betreffende huishoudelijke hulp in het kader van de dienstencheques Overeenkomst tussen gebruiker en OCMW Jabbeke betreffende huishoudelijke hulp in het kader van de dienstencheques Voor de toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: OCMW: Gebruiker: Hulp van

Nadere informatie

O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING

O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING O.C.M.W. Langemark Poelkapelle erkende dienstenonderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENONDERNEMING 1. Algemeenheden Alle aanvragen tot het verkrijgen van thuiszorg

Nadere informatie

1. AANVULLENDE POETSDIENST

1. AANVULLENDE POETSDIENST POETSDIENST 1. AANVULLENDE POETSDIENST Veel mensen hebben huishoudelijke hulp nodig en krijgen er geen omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden van de private diensten. De vraag tegenover het aanbod van

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER EN HET DIENSTENCHEQUEBEDRIJF VAN DE HEIDE VZW

OVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER EN HET DIENSTENCHEQUEBEDRIJF VAN DE HEIDE VZW OVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER EN HET DIENSTENCHEQUEBEDRIJF VAN DE HEIDE VZW Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: - Dienstenchequebedrijf: de onderneming of organisatie die erkend

Nadere informatie

Reglement poetsdienst OCMW Steenokkerzeel.

Reglement poetsdienst OCMW Steenokkerzeel. Reglement poetsdienst OCMW Steenokkerzeel. Doel: De poetsdienst van het OCMW staat hoofdzakelijk ter beschikking van bejaarden die omwille van gezondheidsproblemen of bijzondere sociale omstandigheden

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING VOOR STRIJK- EN NAAIWERK

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING VOOR STRIJK- EN NAAIWERK OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN DIENSTENCHEQUEONDERNEMING VOOR STRIJK- EN NAAIWERK Overeenkomst afgesloten tussen de gebruiker: Naam : Voornaam : Straat + nr : Postcode/gemeente : INSZ-nr. : Tel. : GSM

Nadere informatie

OCMW ZONNEBEKE Erkende dienstencheque-onderneming met nummer Reglement voor de gebruiker van de huishoudelijke hulp met dienstencheques

OCMW ZONNEBEKE Erkende dienstencheque-onderneming met nummer Reglement voor de gebruiker van de huishoudelijke hulp met dienstencheques OCMW ZONNEBEKE Erkende dienstencheque-onderneming met nummer 03240 Reglement voor de gebruiker van de huishoudelijke hulp met dienstencheques Algemeenheden - de huishoudelijke hulp met dienstencheques

Nadere informatie

Thuisdiensten. Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2. De Dinnerclub 3

Thuisdiensten. Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2. De Dinnerclub 3 Thuisdiensten Assist 1 at Home (poetsdienst) Uw maaltijd aan huis 2 De Dinnerclub 3 Assist at Home ( Poetsdienst aan huis) Interesse? Als klant/gebruiker: Het OCMW Waasmunster biedt zelf geen poetsdienst

Nadere informatie

Dienstencheques en PWA-cheques

Dienstencheques en PWA-cheques Dienstencheques en PWA-cheques 1 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. DIENSTENCHEQUES... 4 2.1 Wat zijn dienstencheques?... 4 2.1.1 De taken die een assistent(e) via dienstencheques mag doen... 4 2.1.2 Wat mag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij online reservatie van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques

Algemene voorwaarden bij online reservatie van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques Algemene voorwaarden bij online reservatie van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques Artikel 1. Definities Net@werk cvba-so is een erkend dienstenchequebedrijf. De aangeboden hulp is in

Nadere informatie

Dienst Huishoudelijke Hulp

Dienst Huishoudelijke Hulp Dienst Huishoudelijke Hulp Reglement voor gebruikers Dienst Ouderen en Thuiszorg Dienst Huishoudelijke Hulp Binnenhof 2 3630 Maasmechelen Tel. 089 48 28 00 Fax. 089 76 79 10 info@ocmwmaasmechelen.be www.ocmwmaasmechelen.be

Nadere informatie

DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID

DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID 1 DIENSTENCHEQUES SECTOR (PC 322.01) ECONOMISCHE WERKLOOSHEID WWW.ACCG.BE 2 INHOUD 3 Economische werkloosheid 3 Sectorale CAO 4 Overleg in de onderneming 6 Vervangende tewerkstelling 6 Cijfers economische

Nadere informatie

DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel

DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel DE POETSDIENST IN EEN NOTENDOP. Doel De poetsdienst van het OCMW van Nijlen wil bejaarden en gezinnen die, door leeftijd of ziekte niet meer in staat zijn om voor het normaal wekelijks onderhoud van de

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 juli 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor

Nadere informatie

Dienst Huishoudelijke Hulp

Dienst Huishoudelijke Hulp Dienst Huishoudelijke Hulp Reglement voor gebruikers Goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn d.d. 30 maart 2016 Dienst Ouderen en Thuiszorg Dienst Huishoudelijke Hulp Binnenhof 2 3630 Maasmechelen

Nadere informatie

Klanten brochure. Thuiszorg. Vanuit uw lokaal dienstencentrum

Klanten brochure. Thuiszorg. Vanuit uw lokaal dienstencentrum Klanten brochure Thuiszorg Vanuit uw lokaal dienstencentrum Mijn maatschappelijk werker:... Mijn lokaal dienstencentrum:... Inhoudstafel Hoofdstuk blz. 1 Voor wie zijn wij er? 4 2 Wie is wie? 5 3 Welke

Nadere informatie

Klantenovereenkomst - TRIXXO Home

Klantenovereenkomst - TRIXXO Home Klantenovereenkomst - TRIXXO Home Overeenkomst tussen: Naam: Voornaam:.. Rijksregisternummer:.. Straat:.. Nummer:. Bus:. Postcode: Gemeente:... (adres waar de prestaties geleverd worden - indien verschillend).

Nadere informatie

Familiehulp. Klantencontract Algemene voorwaarden. 1. Definities. 4. Jaarlijkse klantenbijdrage. 5. Duurtijd overeenkomst en opzeg. 2.

Familiehulp. Klantencontract Algemene voorwaarden. 1. Definities. 4. Jaarlijkse klantenbijdrage. 5. Duurtijd overeenkomst en opzeg. 2. Klantencontract Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Familiehulp: de vzw Familiehulp, met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Koningsstraat 294. Ondernemingsnummer: 0409.533.604. Erkenningsnummer

Nadere informatie

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail.

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail. IAB-OPLEIDINGEN Afspraken over inschrijven, betalen, subsidies, afwezigheid, annuleren, inhaalsessies, afgelasting, aanwezigheidsattest, documentatie, evaluatie, vragen 1. U ONTVANGT NA UW INSCHRIJVING

Nadere informatie

O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753

O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753 O.C.M.W. Langemark-Poelkapelle erkende dienstencheque onderneming met nummer 02753 REGLEMENT VOOR DE AANVRAGER VAN THUISZORG IN DIENSTENCHEQUE ONDERNEMING 1. Algemeenheden Alle aanvragen tot het verkrijgen

Nadere informatie

AFSPRAKENNOTA Poetsdienst aan huis

AFSPRAKENNOTA Poetsdienst aan huis AFSPRAKENNOTA Poetsdienst aan huis Adres: OCMW Beveren, Oude Zandstraat 92, 9120 Beveren Tel.: 03 750 46 68 e-mail: thuiszorg@beveren.be website: www.beveren.be Erkenningsnummer 169 INHOUD Afsprakennota...

Nadere informatie

Diensten- en PWA cheques

Diensten- en PWA cheques Diensten- en PWA cheques Waarvoor staat Onafhankelijk Leven vzw? 1. Visie Onafhankelijk Leven vzw gaat met volle kracht voor een samenleving waar alle personen met beperking controle hebben over hun leven,zodat

Nadere informatie

Arbocheck. Naam klant : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoonnummer : Klantnummer : Datum Controle : Naam invuller controlelijst : Datum :

Arbocheck. Naam klant : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoonnummer : Klantnummer : Datum Controle : Naam invuller controlelijst : Datum : 1 Arbocheck Deze controlelijst wordt gezamenlijk door klant en medewerker van NivoZorg ingevuld bij het eerste bezoek. Alle vragen worden doorlopen en ingevuld. Indien iets niet in orde wordt bevonden,

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 2008

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 2008 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK STEP ZOMER 28 Respons aantal verstuurd: 1498 aantal binnengekomen:811 respons: 54.13% 1. Bij de start van de dienstverlening kreeg u informatie over de werking van de dienst.

Nadere informatie

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES

INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES INFOFICHE PWA CHEQUES EN DIENSTENCHEQUES Handleiding voor mensen met een Persoonlijke Assistentiebudget die assistenten in dienst willen nemen via dienstencheques en/of PWA cheques. Laatst aangepast: 25/07/2013

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES

OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN OCMW JABBEKE BETREFFENDE HUISHOUDELIJKE HULP IN HET KADER VAN DE DIENSTENCHEQUES Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: OCMW: het OCMW van Jabbeke Gebruiker:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE. Karolien Meert, verantwoordelijke poetsdienst, is te bereiken op volgende telefoonnummers:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE. Karolien Meert, verantwoordelijke poetsdienst, is te bereiken op volgende telefoonnummers: HUISHOUDELIJK REGLEMENT POETSDIENST OCMW LEDE Kasteeldreef 50 9340 Lede Tel. 053 80 20 22 Fax 053 80 78 08 e-mail: info@ocmw.lede.be website: www.ocmw.lede.be 1. Bereikbaarheid van de dienst Karolien Meert,

Nadere informatie

Dienstenchequesonderneming Poetspunt. gebruiksovereenkomst

Dienstenchequesonderneming Poetspunt. gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-27-05-2008 Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: - Dienstenbedrijf: de onderneming of organisatie die in het kader van het verrichten

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker van dienstencheques en VZW-PWA- DIENSTEN HALEN

Overeenkomst tussen gebruiker van dienstencheques en VZW-PWA- DIENSTEN HALEN Overeenkomst tussen gebruiker van dienstencheques en VZW-PWA- DIENSTEN HALEN Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder : Dienstenbedrijf : de onderneming of organisatie die erkend is door

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement dienst gezinszorg OCMW Heusden-Zolder

Huishoudelijk reglement dienst gezinszorg OCMW Heusden-Zolder Huishoudelijk reglement dienst gezinszorg OCMW Heusden-Zolder Onze dienst gezinszorg biedt hulp aan gezinnen, bejaarden en mindervaliden die hulpbehoevend zijn en het huishoudelijk werk tijdelijk of blijvend

Nadere informatie

Studenten combineren voor tal van redenen hun studies met een job.

Studenten combineren voor tal van redenen hun studies met een job. Werk en studies : een prima huwelijk Hoofdstuk 2 Studenten combineren voor tal van redenen hun studies met een job. Het maakt niet uit of die beslissing een vrije keuze is of gebeurt om financiële redenen,

Nadere informatie

Familiehulp. Klantencontract Algemene voorwaarden. 1. Definities. 4. Jaarlijkse klantenbijdrage. 5. Duurtijd overeenkomst en opzeg. 2.

Familiehulp. Klantencontract Algemene voorwaarden. 1. Definities. 4. Jaarlijkse klantenbijdrage. 5. Duurtijd overeenkomst en opzeg. 2. Familiehulp Klantencontract Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Familiehulp: de vzw Familiehulp, met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Koningsstraat 294. Ondernemingsnummer: 0409.533.604. Erkenningsnummer

Nadere informatie

ALLE HUISHOUDHULPBEDRIJVEN BINNEN HANDBEREIK!

ALLE HUISHOUDHULPBEDRIJVEN BINNEN HANDBEREIK! ALLE HUISHOUDHULPBEDRIJVEN BINNEN HANDBEREIK! Hoe zag Mariette het licht? Een zaakvoerder van een informaticabedrijf moest van de ene op de andere dag zijn huishoudelijke taken en zijn drukke beroepsleven

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE POETSDIENST

REGLEMENT VAN DE POETSDIENST REGLEMENT VAN DE POETSDIENST Art 1 Het doel van de poetsdienst is de betrokkene zo lang mogelijk in zijn thuismilieu te behouden. Art 2 De poetshulp wordt bij voorrang toegekend aan: Bejaarden (vanaf 65

Nadere informatie

Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard

Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard Overeenkomst tussen klant en TEN DIENSTEN- Dienstenchequebedrijf voor thuishulp van huishoudelijke aard Voor toepassing van deze overeenkomst wordt verstaan onder: Dienstenchequebedrijf: de onderneming

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 januari 2017 Pag. 1 Geldigheid De hieronder vermelde

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

Reglement Dienstenchequeonderneming

Reglement Dienstenchequeonderneming Reglement Dienstenchequeonderneming OCMW Merelbeke Thuishulp de Regenboog Dienstenchequeonderneming Poelstraat 37, 9820 MERELBEKE Tel. 09 210 71 33 Fax 09 210 71 11 E-mail: Veronique.VanLancker@ocmwmerelbeke.be

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Dienstencheques en wijk-werkcheques PAB

Dienstencheques en wijk-werkcheques PAB Dienstencheques en wijk-werkcheques PAB 1 Inhoud 1. INLEIDING... 4 2. DIENSTENCHEQUES... 5 2.1 Wat zijn dienstencheques?... 5 2.1.1 De taken die een assistent(e) via dienstencheques mag doen... 5 2.1.2

Nadere informatie

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS

IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS IK HEB EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA HAYS PROFICIAT! U HEBT ZOPAS EEN NIEUWE JOB GEVONDEN VIA DE GESPECIALISEERDE DIENSTEN VAN HAYS! hays.be Meteen willen wij u graag wat wegwijs maken in de wereld van de

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Definities. Contractuele clausules

Definities. Contractuele clausules Pagina 1 / 5 Tussen, hierna genoemd het dienstenbedrijf en Daelemans Davy, hierna genoemd de gebruiker, wordt een contract afgesloten voor het leveren van thuishulp van huishoudelijke aard door het dienstenbedrijf.

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in.

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Handleiding: Inschrijven via I-school ALGEMEEN Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Betekenis van de symbolen die in het programma het meest worden gebruikt:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Standaard Bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke bezoeker of groep van bezoekers van het Standaard Bezoek van toepassing zijn. Mogen wij vriendelijk verzoeken deze grondig

Nadere informatie

Brochure Gezinszorg. Dienstverantwoordelijke:...

Brochure Gezinszorg. Dienstverantwoordelijke:... Dienstverantwoordelijke:... Tel.:... versie 14/12/2012 1 1. Welkom Beste cliënt(e), Het personeel en het bestuur van het OCMW en de Regionale Dienst voor Gezinszorg,, heten u van harte welkom. De Regionale

Nadere informatie

TRAVANT CAW Antwerpen. Onthaalbrochure. Poets

TRAVANT CAW Antwerpen. Onthaalbrochure. Poets TRAVANT CAW Antwerpen Onthaalbrochure Poets TRAVANT CAW Antwerpen Poets Blindestraat 6 8 2000 Antwerpen (telefoonnummer) (e-mailadres) 1 Welkom! Je bent gestart bij Travant Poets. Heb je vragen over je

Nadere informatie

AANVULLENDE DIENST THUISZORG

AANVULLENDE DIENST THUISZORG AANVULLENDE DIENST THUISZORG 1. ONTSTAAN De oprichting van een aanvullende dienst thuiszorg is ontstaan uit volgende vaststellingen: hulpbehoevenden hebben vaak te kampen met veel kleine praktische problemen,

Nadere informatie

THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN. Huishoudelijk reglement

THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN. Huishoudelijk reglement THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN Huishoudelijk reglement Enkele voorwaarden over de opvang bij jou thuis 1. Opvang voor zieke kindjes tot 12 jaar. Onze dienst organiseert opvang voor zieke kinderen tussen 0

Nadere informatie

KLANTENMAP STRIJKATELIER

KLANTENMAP STRIJKATELIER KLANTENMAP STRIJKATELIER KLANTENMAP STRIJKATELIER Inhoud 1. Klantenreglement 2. Strijkatelier en strijkservicepunten adressen, openingsuren en ophaalmomenten 3. Puntenlijst 4. Maximale vergoedingen bij

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Schriftelijke overeenkomst 1 april 2015 Contracterende partijen De organisator NAAM: KINDERDAGVERBLIJF T VIENCENTJE ADRES: LEOPOLDSTRAAT

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor

Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor Provincie Oost-Vlaanderen Nuttige afspraken in verband met het leerlingenvervoer (Kalken) en het busreglement. 9270 LAARNE Dorpsstraat 2 Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor

Nadere informatie