Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor"

Transcriptie

1 Provincie Oost-Vlaanderen Nuttige afspraken in verband met het leerlingenvervoer (Kalken) en het busreglement LAARNE Dorpsstraat 2 Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor Onderwerp : morgen- en avondronde schoolbus. Beste ouders, Met het begin van het nieuwe schooljaar, houden wij eraan enkele praktische regelingen op papier te zetten i.v.m. het schoolvervoer en u het busreglement (zie achterkant) te overhandigen. We proberen zoveel als mogelijk klokvast te rijden, en op steeds hetzelfde uur uw kind(eren) op te halen en naar huis te brengen. Maar omdat er dikwijls veranderingen in het rittenschema dienen aangebracht te worden (nieuwe kinderen die meerijden, kinderen die niet meer meerijden, wegwerkzaamheden, ), is dit niet altijd mogelijk, waarvoor we dan ook uw begrip vragen. Indien er echter grote tijdsverschillen zouden optreden, zal dit met de desbetreffende ouders besproken worden. Als wij door omstandigheden (ziekte, ) uw kind(eren) niet moeten ophalen s morgens, vragen wij met aandrang ons dit te melden. Het is enerzijds zeer kostelijk de afstand naar uw huis nodeloos af te leggen, en anderzijds verliezen we veel tijd door er te staan wachten, omdat niemand op de afspraak is. Gevolg hiervan is dat de kinderen die na uw kind(eren) worden opgepikt, langer dienen te wachten. Vanaf 06u00 kan je ons verwittigen op het nummer Wij willen er u ook op wijzen dat we uw kind(eren) niet mogen laten afstappen indien er niemand aanwezig is op de voorziene halte. In dit geval nemen we het kind terug mee en brengen we het naar de opvang in Kalken, waar het door u dient te worden opgehaald voor 18u30. Enkel als u ons bijgevoegde brief ingevuld en ondertekend terugbezorgt, laten wij het/de kind(eren) wel afstappen. We herinneren er wel aan dat in dit geval onze verantwoordelijkheid volledig wegvalt van zodra uw kind(eren) de bus verla(a)t(en). Om alle misverstanden te vermijden vragen wij u de bijgevoegde brief in ieder geval in te vullen, aan te duiden wat u wenst, en terug te bezorgen aan de buschauffeur of busbegeleidster. Door deze brief te ondertekenen geeft u ook aan kennis te hebben genomen van het bijgevoegde busreglement en het te aanvaarden. Mocht er zich onverwachts een probleem voordoen, kunt u steeds bellen naar het nummer (gsm buschauffeur). Indien u dit wenst kunnen wij u telefonisch verwittigen, indien de bus om één of andere reden uw kind(eren) niet kan ophalen of naar huis brengen. Gelieve dan uw telefoon- of gsm-nummer te vermelden op bijgevoegde brief. Met vriendelijke groeten, Het busteam.

2 Busreglement: de leerlingen moeten de busbegeleid(st)er en de buschauffeur gehoorzamen; in de bus geldt een verbod op: eten, drinken, snoepen en roken. Dit verbod draagt bij tot de orde en de veiligheid van de bus; opdat het vervoer vlot zou verlopen, moet de leerling tijdig (± 5 min. op voorhand) klaarstaan aan de voorziene halte; de leerlingen nemen de door de begeleid(st)er aangeduide plaats in en blijven op die plaats zitten; alle aangerichte vernielingen vallen ten laste van de ouders of de voogd; van de leerlingen wordt een ordentelijk gedrag verwacht; de leerlingen dienen steeds de veiligheidsgordel te dragen en de armsteunen naar beneden te laten. Ze moeten ook steeds met de rug tegen de rugleuning zitten; op de schoolbus worden geen steps, fietsen, buggy s, toegelaten. Deze worden ook niet in de koffer meegenomen; de leerlingen mogen in de bus geen deuren of ramen openen; de kinderen moeten afgehaald worden aan de deur van de bus; de leerlingen mogen niet van de bus stappen indien er niemand ze komt ophalen, tenzij de ouders hiervoor schriftelijke toestemming hebben gegeven. In dit geval zullen de leerlingen afgezet worden in de naschoolse opvang t Weiken, Kouterstraat 7 te 9270 Kalken, telefoon De leerlingen dienen er opgehaald te worden voor 18u30; na het verlaten van de bus bevinden de leerlingen zich niet meer onder de hoede van de begeleider en/of buschauffeur. De ouders van de vervoerde leerlingen dragen vanaf dit ogenblik de volledige verantwoordelijkheid en dienen de nodige schikkingen te treffen om de aan hun hoede toevertrouwde kinderen aan de bushalte op te vangen langs die zijde van de weg waar de bus stopt; het is de leerlingen verboden de bus te verlaten op een onvoorziene halte; wanneer een leerling ergens anders moet op- of afstappen dan de voorziene halte, dienen de ouders dit schriftelijk mee te delen aan de buschauffeur of begeleidster; bij het niet naleven van dit busreglement kan de leerling het gebruik van de bus tijdelijk of definitief ontzegd worden. Wij danken u bij voorbaat om dit busreglement te respecteren. Het is opgesteld in functie van de veiligheid van uw kind(eren).

3 Dorpsstraat Laarne Ondergetekende, ouders 1 van: (naam en voornaam) (school en klas) verklaart hierbij dat mijn kind, dat met de schoolbus van en/of naar school komt, de toestemming heeft om alleen te wachten aan de opstapplaats, en alleen naar huis te gaan eenmaal het uit de bus is gestapt 2. We nemen als ouders de volledige verantwoordelijkheid over het kind op ons tot het kind op de bus is gestapt en van zodra het van de bus is gestapt. verklaart hierbij dat mijn kind niet alleen van de bus mag stappen 2. Ophaaladres: (straat en huisnummer) Terugbrengadres: ( straat en huisnummer) We nemen als ouders de volledige verantwoordelijkheid over het kind op ons tot het kind op de bus is gestapt en van zodra het van de bus is gestapt. Door deze brief te ondertekenen verklaren wij ook kennis te hebben genomen van het busreglement en het te aanvaarden. Naam en voornaam ouders: Handtekening ouders: Datum: Ouders = de personen die het ouderlijk gezag uitoefenen of in rechte of in feite de minderjarige onder hun bewaring hebben. 2. Aanduiden wat van toepassing is

4 Provincie Oost-Vlaanderen Nuttige afspraken in verband met het leerlingenvervoer (Laarne) en het busreglement LAARNE Dorpsstraat 2 Behandeld door O nr. Uw schrijven Uw nr. bijlage Laarne Koen Patoor Onderwerp : morgen- en avondronde schoolbus. Beste ouders, Met het begin van het nieuwe schooljaar, houden wij eraan enkele praktische regelingen op papier te zetten i.v.m. het schoolvervoer en u het busreglement (zie achterkant) te overhandigen. We proberen zoveel als mogelijk klokvast te rijden, en op steeds hetzelfde uur uw kind(eren) op te halen en naar huis te brengen. Maar omdat er dikwijls veranderingen in het rittenschema dienen aangebracht te worden (nieuwe kinderen die meerijden, kinderen die niet meer meerijden, wegwerkzaamheden, ), is dit niet altijd mogelijk, waarvoor we dan ook uw begrip vragen. Indien er echter grote tijdsverschillen zouden optreden, zal dit met de desbetreffende ouders besproken worden. Als wij door omstandigheden (ziekte, ) uw kind(eren) niet moeten ophalen s morgens, vragen wij met aandrang ons dit te melden. Het is enerzijds zeer kostelijk de afstand naar uw huis nodeloos af te leggen, en anderzijds verliezen we veel tijd door er te staan wachten, omdat niemand op de afspraak is. Gevolg hiervan is dat de kinderen die na uw kind(eren) worden opgepikt, langer dienen te wachten. Vanaf 06u30 kan je ons verwittigen op het nummer Wij willen er u ook op wijzen dat we uw kind(eren) niet mogen laten afstappen indien er niemand aanwezig is op de voorziene halte. In dit geval nemen we het kind terug mee en brengen we het naar de opvang Keikopje in Laarne, waar het door u dient te worden opgehaald voor 18u30. Enkel als u ons bijgevoegde brief ingevuld en ondertekend terugbezorgt, laten wij het/de kind(eren) wel afstappen. We herinneren er wel aan dat in dit geval onze verantwoordelijkheid volledig wegvalt van zodra uw kind(eren) de bus verla(a)t(en). Om alle misverstanden te vermijden vragen wij u de bijgevoegde brief in ieder geval in te vullen, aan te duiden wat u wenst, en terug te bezorgen aan de buschauffeur. Door deze brief te ondertekenen geeft u ook aan kennis te hebben genomen van het bijgevoegde busreglement en het te aanvaarden. Mocht er zich onverwachts een probleem voordoen, kunt u steeds bellen naar het nummer (gsm buschauffeur). Indien u dit wenst kunnen wij u telefonisch verwittigen, indien de bus om één of andere reden uw kind(eren) niet kan ophalen of naar huis brengen. Gelieve dan uw telefoon- of gsm-nummer te vermelden op bijgevoegde brief. Met vriendelijke groeten, Het busteam.

5 Busreglement: de leerlingen moeten de busbegeleid(st)er en de buschauffeur gehoorzamen; in de bus geldt een verbod op: eten, drinken, snoepen en roken. Dit verbod draagt bij tot de orde en de veiligheid van de bus; opdat het vervoer vlot zou verlopen, moet de leerling tijdig (± 5 min. op voorhand) klaarstaan aan de voorziene halte; de leerlingen nemen de door de begeleid(st)er aangeduide plaats in en blijven op die plaats zitten; alle aangerichte vernielingen vallen ten laste van de ouders of de voogd; van de leerlingen wordt een ordentelijk gedrag verwacht; de leerlingen dienen steeds de veiligheidsgordel te dragen en de armsteunen naar beneden te laten. Ze moeten ook steeds met de rug tegen de rugleuning zitten; op de schoolbus worden geen steps, fietsen, buggy s, toegelaten. Deze worden ook niet in de koffer meegenomen; de leerlingen mogen in de bus geen deuren of ramen openen; de kinderen moeten afgehaald worden aan de deur van de bus; de leerlingen mogen niet van de bus stappen indien er niemand ze komt ophalen (tenzij de ouders hiervoor schriftelijke toestemming hebben gegeven). In dit geval zullen de leerlingen afgezet worden in de naschoolse opvang Keikopje,, Keistraat 3 te 9270 Laarne, telefoonnummer De leerlingen dienen er opgehaald te worden voor 18u30; na het verlaten van de bus bevinden de leerlingen zich niet meer onder de hoede van de begeleider en/of buschauffeur. De ouders van de vervoerde leerlingen dragen vanaf dit ogenblik de volledige verantwoordelijkheid en dienen de nodige schikkingen te treffen om de aan hun hoede toevertrouwde kinderen aan de bushalte op te vangen langs die zijde van de weg waar de bus stopt; het is de leerlingen verboden de bus te verlaten op een onvoorziene halte; wanneer een leerling ergens anders moet op- of afstappen dan de voorziene halte, dienen de ouders dit schriftelijk mee te delen aan de buschauffeur of begeleidster; bij het niet naleven van dit busreglement kan de leerling het gebruik van de bus tijdelijk of definitief ontzegd worden. Wij danken u bij voorbaat om dit busreglement te respecteren. Het is opgesteld in functie van de veiligheid van uw kind(eren).

6 Dorpsstraat Laarne Ondergetekende, ouders 1 van: (naam en voornaam) (school en klas) verklaart hierbij dat mijn kind, dat met de schoolbus van en/of naar school komt, de toestemming heeft om alleen te wachten aan de opstapplaats, en alleen naar huis te gaan eenmaal het uit de bus is gestapt 2. We nemen als ouders de volledige verantwoordelijkheid over het kind op ons tot het kind op de bus is gestapt en van zodra het van de bus is gestapt. verklaart hierbij dat mijn kind niet alleen van de bus mag stappen 2. Ophaaladres: (straat en huisnummer) Terugbrengadres: ( straat en huisnummer) We nemen als ouders de volledige verantwoordelijkheid over het kind op ons tot het kind op de bus is gestapt en van zodra het van de bus is gestapt. Door deze brief te ondertekenen verklaren wij ook kennis te hebben genomen van het busreglement en het te aanvaarden. Naam en voornaam ouders: Handtekening ouders: Datum: Ouders = de personen die het ouderlijk gezag uitoefenen of in rechte of in feite de minderjarige onder hun bewaring hebben. 2. Aanduiden wat van toepassing is.

Ons busboekje. Afspraken voor het kind en de ouders

Ons busboekje. Afspraken voor het kind en de ouders Ons busboekje Afspraken voor het kind en de ouders 1 Regel 1 is de basisregel! De busbegeleider is zoals de juf of de meester in de klas. Ik heb respect voor de busbegeleider. 2 3 De busbegeleider duidt

Nadere informatie

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n).

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Toestemming publiceren van foto- of beeldmateriaal Bijlage 7 Toestemming om beeldmateriaal te maken Manitobalaan

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER. Busregels

GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER. Busregels GO! school voor buitengewoon onderwijs DEN ANKER Busregels Basisregel : De busbegeleider is de baas. Ik luister altijd naar de busbegeleider. De busbegeleider is zoals de juf of meester in de klas. Ik

Nadere informatie

BUSREGLEMENT WILGENDUIN

BUSREGLEMENT WILGENDUIN BUSREGLEMENT WILGENDUIN Scholengroep 2 Forum Type basisaanbod-2-4-7-9 Vogelenzangstraat 115 2920 Kalmthout 03/666 60 24 Fax 03/666 39 18 bsbo.kalmthout@g-o.be www.wilgenduin.be Schoolreglement Bijlage

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen. Afspraken busvervoer ouders Schooljaar

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen. Afspraken busvervoer ouders Schooljaar Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0836 19-06-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 5 Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en de ouders van haar leerlingen Afspraken busvervoer ouders

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Abonnementen leerlingenvervoer scholengroep 13 van het GO!

Abonnementen leerlingenvervoer scholengroep 13 van het GO! 1 Abonnementen leerlingenvervoer scholengroep 13 van het GO! 1. Gratis: Enkel rechthebbende kleuters en leerlingen basisonderwijs (RH-leerling = kleuter en leerling in het basisonderwijs die woont of verblijft

Nadere informatie

Busvervoer. Uw kind maakt gebruik van de schoolbus

Busvervoer. Uw kind maakt gebruik van de schoolbus Uw kind maakt gebruik van de schoolbus 1. Abonnementen leerlingenvervoer Scholengroep 13 van het GO! Busvervoer 1.1. Gratis: enkel rechthebbende kleuters en leerlingen basisonderwijs Een rechthebbende

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

De Pinker vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs OV 1 en OV 2 in type 2, type 3 en type 9 Krombeekseweg Poperinge Tel. & fax 057/

De Pinker vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs OV 1 en OV 2 in type 2, type 3 en type 9 Krombeekseweg Poperinge Tel. & fax 057/ De Pinker vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs OV 1 en OV 2 in type 2, type 3 en type 9 Krombeekseweg 82 8970 Poperinge Tel. & fax 057/33 49 69 email: info@depinker.be Schoolbusreglement schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017 Inschrijvingsformulier INLICHTINGEN INTERN Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas INLICHTINGEN GEZINSHOOFD Naam & voornaam Straat en nr. Land Telefoon Geboorteplaats Rijksregisternr.

Nadere informatie

School van De Lovie vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs Opleidingsvorm 1 & 2 type 2 en type 3 Krombeekseweg 82 8970 Poperinge Tel.

School van De Lovie vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs Opleidingsvorm 1 & 2 type 2 en type 3 Krombeekseweg 82 8970 Poperinge Tel. School van De Lovie vzw Buitengewoon Secundair Onderwijs Opleidingsvorm 1 & 2 type 2 en type 3 Krombeekseweg 82 8970 Poperinge Tel. & fax 057/33 49 69 email: info@schoolvandelovie.be Schoolbusreglement

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Prettig Onderweg 2 Prettig onderweg Kinderen hebben recht op passend onderwijs. Het vervoer naar een speciale school moet prettig verlopen voor iedereen: veilige

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en haar busbegeleiders. Afspraken busvervoer begeleiding Schooljaar

Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en haar busbegeleiders. Afspraken busvervoer begeleiding Schooljaar Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0836 19-06-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 4 Afsprakenkader tussen de VGC Onderwijsinstelling en haar busbegeleiders Afspraken busvervoer begeleiding

Nadere informatie

Achteraan vindt u een apart blad waarop u telkens uw keuze kan aanduiden. Daarnaast vragen we u ook om de bijgevoegde leerlingenfiche in te vullen.

Achteraan vindt u een apart blad waarop u telkens uw keuze kan aanduiden. Daarnaast vragen we u ook om de bijgevoegde leerlingenfiche in te vullen. Tweede graad 2013-09-02 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de start van het schooljaar op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben

Nadere informatie

de spelregels leerlingenvervoer

de spelregels leerlingenvervoer de spelregels leerlingenvervoer 1 Sommige kinderen komen in aanmerking voor leerlingenvervoer. De gemeente Heerlen heeft dit op verschillende manieren georganiseerd. INLEIDING Er zijn 5 mogelijkheden voor

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. 2012-09-03 Derde graad Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Opvang. Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang

Opvang. Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang Uw kind maakt gebruik van de voor- en naschoolse opvang 1. Voorwoord Beste ouder(s), Wij danken u voor het vertrouwen in onze voor- en naschoolse opvang. Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom en

Nadere informatie

Naar school met Trevvel

Naar school met Trevvel Heeft u vragen over het leerlingenvervoer? Neemt u dan contact op met Trevvel. Hiervoor zijn drie manieren: 1 Bij voorkeur via het Ouderportaal MijnTrevvel of via de App. 2 Mail naar: leerlingenvervoer@trevvel.nl

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school onderwerp Inwonerszaken dienst Leerlingenvervoer op school Uw kind veilig Leerlingenvervoer gemeente Arnhem De meeste kinderen lopen of fietsen naar hun school. Ouders/verzorgers moeten er in beginsel

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Gemeente Raalte. Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen.

Leerlingenvervoer Gemeente Raalte. Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. Leerlingenvervoer Gemeente Raalte Spelregels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. Schooljaar 2012-2013 Het leerlingenvervoer van de gemeente Raalte wordt

Nadere informatie

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. /leerlingenvervoer

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant.  /leerlingenvervoer Angeline Swinkels Prettig Onderweg www.regiovervoermiddenbrabant.nl /leerlingenvervoer 0900-7755862 (op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur ) Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant

Nadere informatie

- Wanneer u de enquête heeft ingevuld kunt u deze terugsturen naar de gemeente in de bijgevoegde portvrije envelop.

- Wanneer u de enquête heeft ingevuld kunt u deze terugsturen naar de gemeente in de bijgevoegde portvrije envelop. Enquête klantgerichtheid leerlingenvervoer 2008-2009 Hieronder treft u de enquête aan met vragen over uw tevredenheid wat betreft een aantal aspecten van de uitvoering van het leerlingenvervoer dit jaar

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB.

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De lln mogen pas om 8u15 de speelplaats betreden. Indien de lln vroeger

Nadere informatie

Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant

Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Angeline Swinkels Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Prettig onderweg Kinderen hebben recht op onderwijs dat bij hen past. Het leerlingenvervoer biedt een oplossing voor kinderen

Nadere informatie

Bekostiging leerlingenvervoer Aanvraag 2016/2017

Bekostiging leerlingenvervoer Aanvraag 2016/2017 Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 646 Bekostiging leerlingenvervoer Aanvraag 2016/2017

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. informatieboekje

Leerlingenvervoer. informatieboekje Leerlingenvervoer informatieboekje Uw kind is het meest kostbare bezit. Dat vindt Willemsen- de Koning Personenvervoer ook. Daarom doen we er alles aan om uw kind veilig en op tijd te vervoeren van en

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen.

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB

ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB WEBDOC VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN GEVRAAGD DOOR EEN VENNOOTSCHAP Inlichtingsformulier A2 Acerta SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 ANTWERPEN-WILRIJK empty Formulier volledig invullen, ondertekenen

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school Gemeente Amsterdam Met aangepast vervoer naar school Inhoudsopgave 3 4 5 6 Aangepast vervoer voor Amsterdamse leerlingen Voorwaarden Op tijd aanvragen De dagelijkse praktijk Wijzigingen in adres en dagen

Nadere informatie

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

versie juli 2017 Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen

versie juli 2017 Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen versie juli 2017 Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het? Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen Goed geregeld Avan brengt uw kind met alle plezier naar school. Onze chauffeurs staan

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG 1 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG NERENWEG 3 TE 9270 KALKEN De burgemeester : Dhr. Ignace De Baerdemaeker

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015

INSCHRIJVINGSBUNDEL. Schooljaar 2014-2015 INSCHRIJVINGSBUNDEL Schooljaar 2014-2015 Naam en voornaam: Inschrijvingsdatum:. Waarborg gestort: ja - neen Bundel volledig in orde: ja - neen Opmerkingen:... INSCHRIJVINGSGEGEVENS Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer gemeente Houten

Aanvraagformulier leerlingenvervoer gemeente Houten 1. Gegevens leerling Roepnaam Achternaam BSN Geslacht 0 jongen 0 meisje Geboortedatum Straat + huisnummer Postcode + plaats Heeft de leerling een beperking, stoornis of ziekte? Is de leerling afhankelijk

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. in Zeeuws-Vlaanderen

Leerlingenvervoer. in Zeeuws-Vlaanderen Leerlingenvervoer in Zeeuws-Vlaanderen Inhoudsopgave 1. Algemeen...4 2. Regels en wetenswaardigheden...6 3. Meldingen...7 4. Uitgangspunten van het leerlingenvervoer...8 5. Wat kunt u van het taxibedrijf

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Introductie In deze brochure vindt u informatie over hoe het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer

Handboekje leerlingenvervoer Katwijk/Noordwijk Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 1 Handboekje LLV 2014_Katwijk-Noordwijk.indd 1 21-03-14 09:46 Waarom dit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer: - scholen voor basisonderwijs - speciale scholen voor basisonderwijs - scholen voor voortgezet onderwijs

Aanvraagformulier leerlingenvervoer: - scholen voor basisonderwijs - speciale scholen voor basisonderwijs - scholen voor voortgezet onderwijs Aanvraagformulier leerlingenvervoer: - scholen voor basisonderwijs - speciale scholen voor basisonderwijs - scholen voor voortgezet onderwijs Alvorens dit formulier in te vullen, de toelichting lezen!

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 2013-2014 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang

Nadere informatie

Ondergetekende, ouder van... (naam en voornaam)... (klas) verklaart hierbij dat zijn/haar kind niet op school aanwezig was

Ondergetekende, ouder van... (naam en voornaam)... (klas) verklaart hierbij dat zijn/haar kind niet op school aanwezig was AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 1 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 2 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 3 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 4 Ondergetekende, ouder

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer gemeente Houten

Aanvraagformulier leerlingenvervoer gemeente Houten Roepnaam Achternaam 1. Gegevens leerling Geslacht 0 jongen 0 meisje Geboortedatum Straat + huisnummer Postcode + plaats Heeft de leerling een beperking, stoornis of ziekte?, een chronische lichamelijke,

Nadere informatie

Basisschool De Wimpel. werkingsreglement. Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1

Basisschool De Wimpel. werkingsreglement. Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Belangrijke gegevens (zorgvuldig bewaren!!!) Naam leerling: Routenummer: Vervoerder: Naam chauffeur: Overige opmerkingen: Belangrijke contactgegevens LET

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer

Handboekje leerlingenvervoer Gemeente Krimpen a/d IJssel Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 1 Waarom dit boekje? Uw kind zal het komende jaar van het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling

Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl. Betreft: aanmelding nieuwe leerling Basisschool Franciscus Schoollaan 2 6241 BM Bunde T: 043-3641508 E: Info@bsfranciscusbunde.nl Betreft: aanmelding nieuwe leerling Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u ons aanmeldingsformulier

Nadere informatie

AANVRAAG OM GROEIPAKKET

AANVRAAG OM GROEIPAKKET AANVRAAG OM GROEIPAKKET Wanneer een formulier Aanvraag om Groeipakket indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch, per mail of online je groeipakket aanvragen.

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Inhoudsopgave 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 Het leerlingenvervoer in Amsterdam Elke dag gaan duizenden Amsterdamse

Nadere informatie

Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier

Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier Vervoerskosten leerlingenvervoer 2016-2017, aanvraagformulier Wij vragen u, voordat u het formulier invult, de toelichting te lezen. Denkt u eraan het formulier volledig in te vullen en de verplichte bijlagen

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen

Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen De Kempen Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 1 Waarom dit boekje? De gemeente is verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering

Nadere informatie

TAXIBELEID. Widdonckschool Heibloem

TAXIBELEID. Widdonckschool Heibloem TAXIBELEID Widdonckschool, expertisecentrum speciaal onderwijs cluster IV. Locatiedirecteur: Dhr. Pieter Classen Meijelseweg 2b 6089 ND Heibloem Telefoonnummer:0475-495091 Widdonckschool Heibloem Inhoud

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2011 / 2012

Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2011 / 2012 Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2011 / 2012 Wanneer dit formulier invullen? Wanneer uw kind niet lopend of fietsend naar school kan vanwege de afstand of een handicap. Overige informatie Dit formulier

Nadere informatie

Ouderportaal. Op

Ouderportaal. Op Prettig onderweg We willen allemaal dat kinderen gezond en veilig opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Daar zijn jongeren en hun ouders in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor. Als het aankomt

Nadere informatie

Samen met de fuifbus. Moeder en coach

Samen met de fuifbus. Moeder en coach Moeder en coach De fuifbussen zijn er om jongeren veilig van en naar je fuif te vervoeren. Natuurlijk hebben die jongeren vaak een glaasje op en is het wel nodig dat je als fuifbus begeleider één en ander

Nadere informatie

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Inhoud: 1.0 Inleiding 2.0 Hoe maakt u gebruikt van de overblijfvoorziening 2.1 Inschrijving 2.2 Kosten / automatische incasso 2.3 Aanmelden, afmelden 3.0

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Aanvraag bekostiging leerlingenvervoer

Aanvraag bekostiging leerlingenvervoer Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten, Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Telefoonnummer 0341-359646 Aanvraag bekostiging leerlingenvervoer 2017-2018 Lees eerst de

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het? Goed geregeld Avan brengt uw kind met alle plezier naar school. Onze chauffeurs staan er klaar voor. We hebben enkele spelregels opgesteld. Het is goed

Nadere informatie

Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016

Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016 Aanmeldformulier zij-instroom Schooljaar 2015-2016 hier niet schrijven Deel 1, in te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) (a.u.b. blokletters) Leerlinggegevens Roepnaam Geslacht man vrouw Achternaam Geboortedatum

Nadere informatie

Formulieren. - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen

Formulieren. - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen Vrije Basisschool De Zonnebloem Oude Diestsestraat 4, Waanrode Formulieren - Afwezigheid - Niet mee zwemmen - Niet mee turnen -Te laat op school -Vroeger school verlaten -Medicijnen Deel 7 p. 1 AFWEZIGHEIDSBERICHT

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Aanvraag om adoptiepremie Model E-ter Dossiernummer / Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting

Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Inlichtingenfiche voor vormingen met overnachting Deze gegevens zullen alle bescherming genieten zoals voorzien in de wet van 8.12.1992 op de bescherming van de privacy Datum opmaak inlichtingenfiche:

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad INSCHRIJVINGSFICHE Breng deze fiche al ingevuld mee naar het speelplein als je de eerste keer komt inschrijven, dit bespaart je heel wat werk en aanschuiftijd! 1. Algemene gegevens van onze Speelkameraad

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergoeding leerlingenvervoer voor voortgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs - schooljaar 2015-2016

Aanvraagformulier vergoeding leerlingenvervoer voor voortgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs - schooljaar 2015-2016 Aanvraagformulier vergoeding leerlingenvervoer voor voortgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs - schooljaar 2015-2016 Gebruik bij het invullen van dit formulier de toelichting. 1. Gegevens van

Nadere informatie

VERZOEK TOT INZAGE/AFSCHRIFT VAN GEGEVENS UIT EEN PATIËNTENDOSSIER

VERZOEK TOT INZAGE/AFSCHRIFT VAN GEGEVENS UIT EEN PATIËNTENDOSSIER AZ Alma T.a.v. de hoofdgeneesheer Moeie 18 9900 Eeklo VERZOEK TOT INZAGE/AFSCHRIFT VAN GEGEVENS UIT EEN PATIËNTENDOSSIER IDENTITEIT VAN DE PATIËNT Naam en Voornaam... Adres Geboortedatum AANVRAGER Naam

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Aalsmeer, juni 2015 Tussen Schoolse Opvang (TSO) Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2015-2016. Via de aanmeldstrook kunt u zich inschrijven voor de TSO na de zomervakantie. Dit geldt voor alle

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard

Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard 1 Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard Informatie en gedragsregels om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. 2 3 Uw kind maakt gebruik van

Nadere informatie

Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen, augustus 2015

Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen, augustus 2015 Protocol gescheiden ouders PCB De Stromen,augustus 2015 Protocol Gescheiden ouders Dit protocol beschrijft de afspraken die De Stromen hanteert in de situatie van gescheiden ouders. De verantwoordelijkheden

Nadere informatie

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV BUTAANSTRAAT 24 7463 PG RIJSSEN TELEFOON: (0548) 536 000 E-MAIL: LLV@TAXIBAAN.NL VOORWOORD Vanaf 1 augustus 2018 is Taxicentrale Witteveen

Nadere informatie

Het Gemeenschapsonderwijs. MPIGO Heemschool 1 en 2

Het Gemeenschapsonderwijs. MPIGO Heemschool 1 en 2 Het Gemeenschapsonderwijs MPIGO Heemschool 1 en 2 Schoolbusreglement 2014-2015 Taakafbakening en verantwoordelijkheden busbegeleiders Het departement Onderwijs betoelaagt de busbegeleiding en organiseert

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Overblijven op de Groen van Prinstererschool

Overblijven op de Groen van Prinstererschool Overblijven op de Groen van Prinstererschool Informatieboekje schooljaar 2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de overblijfinformatie van de Groen van Prinstererschool. Voor veel

Nadere informatie

Naar het 1ste leerjaar!

Naar het 1ste leerjaar! Lagere School Heldenplein 3 1840 Londerzeel Naar het 1ste leerjaar! Stamboeknr :... (Nr. in te vullen door de lagere school.) Kind : Naam :... Voornaam :... Beste ouders, Gelieve dit document met uw kind

Nadere informatie

Taxiprotocol Widdonckschool Weert

Taxiprotocol Widdonckschool Weert Taxiprotocol Widdonckschool Weert In dit protocol worden de afspraken met betrekking tot het schoolvervoer beschreven. Dit protocol is verdeeld in de hierna volgende hoofdstukken / rubrieken: A. Inleiding

Nadere informatie

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs.

Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal) voortgezet onderwijs. Let op! Als u dit formulier met pen invult, graag in blokletters invullen!! Aanvraagformulier bekostiging vervoerskosten schoolbezoek 2016/2017 (Speciaal) basisonderwijs/ Speciaal onderwijs/ (Speciaal)

Nadere informatie