2. Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? De woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van Woningnet Regio Utrecht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? De woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van Woningnet Regio Utrecht."

Transcriptie

1 FAQ Veel gestelde vragen Haarzicht te Vleuten Algemeen & verhuurproces 1. Hoeveel woningen worden er aangeboden? GroenWest bouwt 49 eengezinswoningen in de nieuwe wijk Haarzicht te Vleuten, verdeeld over 9 blokken. De woningen zijn gelegen in het zuidelijke deel van het plan. Hiermee sluiten deze woningen direct aan bij de bestaande bebouwing van de kern Vleuten. 2. Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? De woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van Woningnet Regio Utrecht. 3. Wat is de huurprijs van de woningen? 31 woningen worden aangeboden voor een netto huurprijs van 720,42 16 woningen worden aangeboden voor een netto huurprijs van 607,46 4. Waarom worden dezelfde woningen aangeboden voor verschillende huurprijzen? Een groot deel van de 49 woningen worden verhuurd met een huurprijs van 720,42. Deze woningen zijn bedoeld voor meerpersoonshuishoudens met een inkomen tussen de ,- en ,-. Aangezien GroenWest ook woningen beschikbaar wilt stellen voor mensen met een lager inkomen is ervoor gekozen om 16 woningen te verhuren onder de eerste aftoppingsgrens. 5. Zijn de woningen ook toegankelijk voor middeninkomens? De woningen met een netto huurprijs van 720,42 zullen worden deels opengesteld voor middeninkomens tot We wijzen maximaal 10 woningen toe aan kandidaten met een middeninkomen. 6. Wat zijn de voorwaarden om te kunnen huren? Om in aanmerking te komen voor een woning moet worden gereageerd via Woningnet Regio Utrecht. Daarnaast worden aanvullende eisen gesteld, waaronder huishoudgrootte en inkomenseisen. 7. Aan welke inkomenseisen moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor een woning? Om in aanmerking te komen voor de woningen met een huurprijs van 720,42 moet u voldoen aan één van de volgende inkomenssituaties: Meerpersoonshuishoudens (onder AOW-grens): Gezamenlijk inkomen van tot en met Meerpersoonshuishoudens (boven AOW-grens): Gezamenlijk inkomen van tot en met Eénpersoonshuishoudens (onder AOW-grens): Inkomen van tot en met Eénpersoonshuishoudens (boven AOW-grens): Inkomen van tot en met Maximaal 10 woningen worden toegewezen aan kandidaten met een middeninkomen tot

2 Om in aanmerking te komen voor de woningen met een huurprijs van 607,46 moet u voldoen aan één van de volgende inkomenssituaties: Meerpersoonshuishoudens (onder AOW-grens): Gezamenlijk inkomen tot en met , met voorrang voor lagere inkomens tot Meerpersoonshuishoudens (boven AOW-grens): Gezamenlijk inkomen tot en met , met voorrang voor lagere inkomens tot Eénpersoonshuishoudens (onder AOW-grens): Inkomen tot en met , met voorrang voor lagere inkomens tot Eénpersoonshuishoudens (boven AOW-grens): Inkomen tot en met , met voorrang voor lagere inkomens tot Wat hierbij opvalt is dat zowel voor één- als meerpersoonshuishoudens met AOW in 2019 er een klein verschil is aangehouden van 25. Bepalend voor het ouderenhuishouden is de pensioengerechtigde leeftijd op 1 januari van het berekeningsjaar; in 2019 gaat het dus om de leeftijd van 66 jaar en 4 maanden op 1 januari Voorkom teleurstelling, vul uw inkomen goed in! Het is extra belangrijk dat uw inkomensgegevens bij WoningNet kloppen. U voorkomt hiermee dat u op een woning reageert die u niet mag huren. Klopt uw inkomen na controle niet, dan kunt u het huis niet gaan huren. U kunt uw inkomensgegevens controleren en aanpassen via Mijn gegevens (WoningNet). 8. Welke documenten moet ik aanleveren om in aanmerking te komen voor een woning? Om in aanmerking te komen voor een woning vragen wij diverse documenten op. Op de website van GroenWest vindt u een overzicht van de aan te leveren en benodigde documenten. De geselecteerde kandidaten krijgen dit overzicht ook toegestuurd. Alleen complete dossiers worden in behandeling genomen. 9. Hoe worden de woningen toegewezen? De woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur, samen met de gestelde inkomenseisen, eisen voor huishoudgrootte en volledigheid van de documenten. De geselecteerde kandidaten ontvangen van ons op maandag 28 januari 2019 een met voorlopige aanbieding. Controleer uw inbox, ook de spamfolder, goed op de binnenkomende . Als u bent geselecteerd, vragen wij u bewijsstukken aan te leveren. Let op! Er worden meer mensen aangeschreven dan het aantal beschikbare woningen. Bent u niet geselecteerd, dan ontvangt u ook een bericht van ons. 10. Ik heb een woning toegewezen gekregen, en nu? Als u definitief een woning toegewezen krijgt, krijgt u van ons telefonisch bericht. Na de toewijzing vindt een keuzemoment plaats voor een van de bouwnummers en wordt u uitgenodigd voor een keuzegesprek, Tijdens dit gesprek kunt u kleurkeuzes maken voor de keuken, badkamer en toilet. 11. Hoe wordt het inkomen getoetst? Er wordt uitgegaan van het geregistreerd inkomen op de inkomensverklaring over 2017 zoals vastgesteld door de belastingdienst. Is er geen inkomen bekend of is uw huidig inkomen zodanig veranderd? Dan kunnen wij met huidig inkomen rekenen. U levert van de laatste 3 maanden inkomensspecificaties in. U levert in dat geval ook altijd een UWV verzekeringsbericht aan. Op Mijn UWV kunt u uw verzekeringsbericht downloaden.

3 12. Hoe bereken ik mijn jaarinkomen? Neem het bedrag dat bij belastbaar maandloon / loon voor loonheffing staat vermeld en vermenigvuldig dit bedrag met 12. Bij loon per 4 weken vermenigvuldigt u het bedrag met 13. Vervolgens telt u er eventueel een dertiende maand en 8% vakantiegeld bij op als dit nog niet is inbegrepen. Ontvangt u vaste toeslagen voor bijvoorbeeld onregelmatige diensten? Dan telt u deze ook mee bij uw inkomen. Tel hier vervolgens uw eventuele inkomen uit vermogen dat boven de belastingvrijstellingsgrens zit bij op. 13. Wat moet ik doen als ik geen inkomensverklaring kan downloaden bij de Belastingdienst? Vraagt u in dat geval altijd een Inkomensverklaring aan via de Belastingtelefoon Als u geen inkomensverklaring kunt krijgen, stuurt de Belastingdienst u een verklaring waarin staat dat u (nog) geen inkomensverklaring kunt krijgen. Ook dat document moet u aanleveren. 14. Mag ik samen met een familielid/vriend(in)/huisgenoot huren met wie ik geen relatie heb? Dit is niet mogelijk. Er moet sprake zijn van een duurzaam gemeenschappelijke huishouding. Het is alleen mogelijk een woning te huren indien u zelf of samen met uw partner voldoet aan de gestelde eisen, waarbij maximaal 2 inkomens tot een gemeenschappelijk inkomen gezien mogen worden. Daarnaast dient er sprake te zijn van een gezinssituatie of een partnerschap (indien u met 2 personen of meer wilt huren). Overige inwoners zoals nichten/neven/broers/zussen worden niet tot het huishouden gerekend en mogen dus niet worden opgegeven bij het aantal personen. Voor een verdere toelichting op de huishoudsamenstelling verwijzen wij u naar Woningnet.

4 Woningen & opleverstaat 1. Betaal ik naast de huurprijs ook servicekosten voor de woningen? Ja, u betaalt maandelijks servicekosten. Servicekosten zijn kosten die de verhuurder in rekening mag brengen voor diensten en activiteiten die hij aan de huurder(s) levert. Hieronder vallen voor de woningen van nieuwbouwproject Haarzicht de kosten voor het serviceabonnement, glasfondsverzekering en bijdrage huurdersvereniging. Daarnaast betaalt u een bijdrage van 2,50 per zonnepaneel. 2. Wanneer worden de woningen opgeleverd? De bouw is gestart in december De oplevering staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019 / eerste kwartaal van Let op! De eengezinswoningen liggen verspreid in het project Haarzicht en het is mogelijk dat de woningen niet gelijktijdig worden opgeleverd. 3. Kan ik de woningen bekijken? Het project Haarzicht is een nieuwbouwproject. De woningen kunnen op het moment van toewijzen dan ook niet bezichtigd worden. Wanneer het project zodanig gevorderd is wordt er een kijkmiddag georganiseerd voor de nieuwe bewoners. U kunt uiteraard altijd een kijkje gaan nemen op de locatie waar de woningen gebouwd gaan worden. Het betreden van het bouwterrein is niet toegestaan! 4. Zijn alle woningen gelijk aan elkaar? Binnen het project Haarzicht zijn er 2 verschillende woningtypes: type A en type B. Het verschil is terug te zien in de gevel van de woning aan de voorzijde. De positie van het badkamerraam type A en B verschillen van elkaar. De oppervlakte van de 2 verschillende typen woningen is gelijk aan elkaar. De woningen liggen verspreid over 9 verschillende blokken. 5. Is het mogelijk voor meerwerk te kiezen? Bij het betrekken van de nieuwbouwwoning biedt GroenWest de nieuwe huurder een aantal keuzemogelijkheden aan in de afwerking van keuken, toilet en badkamer. Sommige opties zijn gratis, zoals de kleurkeuze van de keuken en tegelwerk. Andere opties, zoals inbouwapparatuur of een luxere tegel, worden tegen meerprijs aangeboden. Het is niet mogelijk om andere opties de vragen, dan de keuzes die in de keuzelijst staan, Wij doen ons best om alle nieuwe huurders de keuzelijst tijdig aan te bieden. Als u geen keuzelijst ontvangt, dan hebben wij de gegevens al aan de aannemer moeten verstrekken en wordt de woning volgens onze standaard inrichting opgeleverd. 6. Ik wil iets aanbrengen/wijzigen in de woning, mag dat? Dat is afhankelijk van wat u wilt doen. In onze brochure Klussen mag vindt u alle klussen op een rij. U vindt de brochure op deze website of via deze link Brochure Klussen mag. Het aanvraagformulier vindt u hier: Aanvraagformulier Toestemming voor zelf klussen. 7. Zijn de woningen voorzien van zonnepanelen? De woningen worden zeer energiezuinig: goed geïsoleerd en met zonnepanelen die energie opwekken. Op 2 woningen na (24 zonnepanelen) worden alle woningen voorzien van 26 zonnepanelen. De kosten voor de panelen zijn verwerkt in de servicekosten en bedragen 2,50 per zonnepaneel. 8. Zijn de woningen voorzien van een dakraam op zolder? De zolder van de woningen van Haarzicht is een onbenoemde ruimte of te wel bergruimte. De woningen hebben geen dakraam of dakkapel op zolder. Het plaatsen hiervan is helaas niet mogelijk. Dit vanwege de ligging van de vele zonnepanelen op het dak van de woning.

5 9. Hoe is de verwarming van de woningen geregeld? De woningen van Haarzicht hebben niet alleen zonnepanelen, maar zijn ook voorzien van een individuele lucht/waterwarmtepompinstallatie. De binnenunit hangt in de installatieruimte op zolder. De buitenunit wordt geplaatst in de buiten berging. Met deze installatie kunnen alle verblijfsruimten en de zolder via vloerverwarming van warmte worden voorzien. Warm water wordt opgeslagen in een 200 liter buffervat. In de badkamer is een elektrische radiator geplaatst. 10. Wat voor ventilatie is er aanwezig? In uw woning wordt een balans ventilatiesysteem aangebracht. Dit houdt in, mechanische toevoer van buitenlucht en mechanische afvoer van binnenlucht. De mechanische toe- en afvoer vindt plaats via een gemotoriseerde ventilatie box in de installatieruimte via kanalen tussen de gemotoriseerde ventilatiebox en toevoer- en afzuigventielen. De toevoer- en afzuigventielen zitten op vaste posities en worden per vertrek ingeregeld. In de woonkamer bevindt zich de hoofdbediening van het mechanische ventilatiesysteem. Daarnaast is ook een extra (draadloze) bediening voor in de badkamer aanwezig. 11. Hoe worden de muren afgewerkt? De woningen worden behang klaar opgeleverd. Dit is niet hetzelfde als saus klaar. U bent zelf verantwoordelijk voor het behangen van de woning. U kunt uiteraard ook kiezen voor een andere wijze van het afwerken van de wanden. 12. Kan ik ook op gas koken? De woningen zijn geheel gasloos, koken op gas is dus niet mogelijk. Het is alleen mogelijk om elektrisch te koken. In de keuken bevindt zich standaard een perilex aansluiting ten behoeve van elektrisch koken. 13. Is er een aparte berging bij de woning? Ja, alle woningen zijn voorzien van een eigen houten berging in de tuin. 14. Worden de woningen opgeleverd met erfafscheiding? Alle woningen worden opgeleverd met een erfafscheiding naar het openbaargebied. De erfafscheidingen zijn niet allemaal gelijk maar variëren tussen een metselwerk met begroeihek, begroeihek en begroeihek met poort (achterzijde woning/tuin). Welke erfafscheiding waar geplaatst wordt staat vermeld op de situatietekeningen. Op de laatste pagina van de verhuurtekeningen zijn de erfafscheidingen uitgewerkt. U mag de geplaatste erfafscheidingen niet verwijderen en het onderhoud van het groen is voor de huurder. De erfafscheidingen tussen de woningen dient uw in overleg met de buren zelf te plaatsen. 15. Hoe wordt de tuin opgeleverd? De grond in de tuin is dezelfde grond die vrijgekomen is bij het ontgraven van de bouwputten. In de voortuin wordt een plateau (terras aangelegd) en een pad van de voordeur het plateau naar de openbare bestrating (betontegels 30 x 30 cm) In de achtertuin komt een plateau (terras) van ongeveer 4m², van het terras wordt er een pad aangelegd naar de berging en het achterpad. (betontegels 30 x 30 cm)

6 Hoogteverschillen. In het gebied waar het project Haarzicht wordt gerealiseerd zijn hoogte verschillen. De meeste hoogte verschillen worden opgevangen in het openbaar gebied of de achterpaden, dit betekend dat er een hellingbaan of een trap geplaatst wordt om het hoogteverschil te overbruggen. Bij een aantal woonblokken was dit niet mogelijk. In de tuin van alle woningen in blok 25 en 2 woningen in Blok 28 (Bouwnummer 479 & 480) wordt het hoogteverschil opgevangen in de tuin door een damwand. Net zoals alle andere tuinen hebben deze woningen een plateau (terras) van ongeveer 4 m2 in de achtertuin (betontegels van 30 cm x 30 cm). Het pad van het plateau naar de openbare bestrating en de berging wordt ter hoogte van de damwand onderbroken met een trap. 16. Kan ik parkeren bij de woning? De woningen hebben geen eigen parkeerplaatsen. Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied.

2. Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? De woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van Woningnet Regio Utrecht.

2. Hoe moet ik me inschrijven voor een woning? De woningen worden aangeboden via het aanbodsysteem van Woningnet Regio Utrecht. FAQ Veel gestelde vragen Haarzicht te Vleuten Algemeen & verhuurproces 1. Hoeveel woningen worden er aangeboden? GroenWest bouwt 49 eengezinswoningen in de nieuwe wijk Haarzicht te Vleuten, verdeeld over

Nadere informatie

Eén van de hoekwoningen zal niet worden aangeboden via Woningnet Regio Utrecht. Deze woning zal direct worden toegewezen.

Eén van de hoekwoningen zal niet worden aangeboden via Woningnet Regio Utrecht. Deze woning zal direct worden toegewezen. FAQ Veel gestelde vragen Leeuwesteyn 4A Utrecht Algemeen & verhuurproces 1. Hoeveel woningen worden er aangeboden? Het nieuwbouwproject Leeuwesteyn, blok 4A is een gezamenlijk project van GroenWest en

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen 2 13 toekomstbestendige woningen Aan het Baentje in Grijpskerke ontwikkelt Zeeuwland 4 woningen. In Veere aan de Charlotte van Bourbonlaan

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden

Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden Bloemrijk 14 sociale huurwoningen Orden Bloemrijk, 14 sociale huurwoningen Orden - verhuurinformatie Na de 45 woningen op de Caretex- en Hobbema-locatie, bouwt de Woonmensen binnenkort nog eens 14 nieuwe

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Cor Druifplein Midwoud Energiezuinig wonen TE HUUR 12 EENGEZINSWONINGEN Energiezuinig wonen in Midwoud De woningen worden gebouwd in plan Tripkouw-Oost. Midwoud is gelegen in de gemeente Medemblik.

Nadere informatie

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Lambrechtsenstraat in Ritthem ontwikkelt Zeeuwland 5 toekomstbestendige woningen. Ritthem is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Vier huurwoningen H. Schwertmannweg Finsterwolde

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Vier huurwoningen H. Schwertmannweg Finsterwolde Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Vier huurwoningen H. Schwertmannweg Finsterwolde lgemene Informatie an de H. Schwertmannweg in Finsterwolde realiseert cantus samen met Geveke Bouw & Ontwieling

Nadere informatie

Eengezinswoningen Van den Boschstraat

Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat Eengezinswoningen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van zes eengezinswoningen in de Van den Boschstraat

Nadere informatie

Nieuwbouw Midwoud en Nibbixwoud

Nieuwbouw Midwoud en Nibbixwoud Nieuwbouw Midwoud en Nibbixwoud Burgemeester Avisstraat 22 t/m 30 en 48 t/m 58, Midwoud De Vriendschap 12 t/m 26, Nibbixwoud MIDWOUD TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN Landelijk wonen in Midwoud en Nibbixwoud

Nadere informatie

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen

Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen Verhuurinformatie Zomertaling 25 eengezinswoningen - 1 - 25 Nieuwe huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost Voor u ligt het informatieboekje over de 25 huur eengezinswoningen in Volgerlanden Oost. De

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag Nieuwbouw 30 huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof Kollumerzwaag Versie: 14 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Feiko Algemene Informatie 4 421 5 traat 421 3025 s Clock Aan de Scholtenswijk in Oude Pekela realiseert Acantus

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Jan Plenterstraat Delfzijl Algemene Informatie Acantus realiseert in de Schrijversbuurt in Delfzijl-Noord tien grondgebonden energiezuinige huurwoningen. De

Nadere informatie

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

RIJNVESTE 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK 30 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN RIJNVESTE HAZERSWOUDE-RIJNDIJK Inhoudsopgave Algemene informatie 3 De bouw is gestart 3 Levensloopbestendig, voor alle leeftijden 3 Een eigen berging 3 Parkeerplaatsen 3 Veiligheid

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Het Voert Grootebroek TE HUUR 19 EENGEZINSWONINGEN Betaalbaar wonen in Grootebroek Grootebroek is gelegen in de gemeente Stede Broec met vele voorzieningen GEMEENTE STEDE BROEC VOORZIENINGEN

Nadere informatie

Kale huurprijs Aantal personen Totaal belastbaar jaarinkomen

Kale huurprijs Aantal personen Totaal belastbaar jaarinkomen Amelie De verhuur van gebouw Amelie start op woensdag 14 november. Tot en met donderdag 29 november 08.00 uur kunt u reageren op de 18 driekamerappartementen via www.woningnetregioutrecht.nl. Vanwege de

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50

Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Morgenrood Tolhek 42 t/m 50 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Veerschuit 5 t/m 11 Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden De gemeente

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Wonen waar u zich thuis voelt Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Algemene Informatie Aan de Jan van Galenlaan in Winschoten realiseert Acantus samen met bouwonderneming Gebr. Benus

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen

Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum. 6 huurwoningen Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum 6 huurwoningen 2 uitbreidingsplan de thijs in wilsum Uitbreidingsplan De Thijs in Wilsum In Wilsum realiseert Beter Wonen 6 huurwoningen in Fase 2 van plan De Thijs.

Nadere informatie

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren Wonen op een energieke plek Modern, duurzaam en betaalbaar huren 1 Inhoudsopgave Villa Industria 4 Situatietekening 5 Omgeving 6 113 huurappartementen 7 Diverse woningtypen 8 Uw keuken en badkamer 13 Afwerking

Nadere informatie

Ruime eengezins- en 55+ woningen. Brummen en Oeken. groen! Wonen in het

Ruime eengezins- en 55+ woningen. Brummen en Oeken. groen! Wonen in het Ruime eengezins- en 55+ woningen Brummen en Oeken Wonen in het groen! Nieuwbouw Brummen en Oeken Landelijk wonen Woningstichting Brummen bouwt op twee locaties, aan de Voorsterweg in Brummen en aan de

Nadere informatie

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Nieuwbouw 31 won. Kerkveld Vaals Bouwblok: C 6 patio woningen C Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals pagina Omschrijving nieuwbouw 31 woningen Woningstichting Vaals bouwt in het Kerkveld Vaals 31 huurwoningen,

Nadere informatie

WONEN IN HULZEBRAAK INHOUDSOPGAVE

WONEN IN HULZEBRAAK INHOUDSOPGAVE WONEN IN HULZEBRAAK In de wijk Hulzebraak zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Tussen de straten de Dierenriem en de Schorpioen komen nieuwe eengezinswoningen van Huis & Erf. Graag laten we u zien

Nadere informatie

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Laantje van Heijenbrock... 1 Indeling en faciliteiten... 2 4 kopwoningen en 8 tussenwoningen... 2 4 woon-werk-woningen... 2 Afwerking... 3 Tuin... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals. Bouwblok: B 10 eengezinswoningen

Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals. Bouwblok: B 10 eengezinswoningen Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Bouwblok: B 10 eengezinswoningen pagina B Omschrijving nieuwbouw 31 woningen Krijtland Wonen bouwt in het Kerkveld Vaals 31 huurwoningen,

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

Huren in Hoef en Haag Het Lint Huurprijzen, inkomensgrenzen en toewijzingsvoorwaarden

Huren in Hoef en Haag Het Lint Huurprijzen, inkomensgrenzen en toewijzingsvoorwaarden Huren in Hoef en Haag Het Lint Huurprijzen, inkomensgrenzen en toewijzingsvoorwaarden De verhuur van de 7 woningen in de wijk Het Lint in Hoef en Haag start op vrijdag 26 januari. Tot en met woensdag 7

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof

Seniorenappartementen Reageer via WoningNet. Wonen in het Lopikhof Wonen in het Lopikhof Amsterdam Gaasperdam Seniorenappartementen Reageer via WoningNet * Lichte appartementen * 2 kamers * Vrij uitzicht * Groene omgeving * Vlakbij metro * Voor 65 jaar of ouder Contact

Nadere informatie

Nieuwbouw Irenelaan Duurzaam & groen: iets voor u?

Nieuwbouw Irenelaan Duurzaam & groen: iets voor u? 2 gasloze hoekwoningen Nieuwbouw Irenelaan Duurzaam & groen: iets voor u? Irenelaan 47 en 57 Aan de Irenelaan in Dalem gaat Poort6 in 2019 zes nieuwe woningen bouwen. In deze brochure staat de informatie

Nadere informatie

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek

Te huur 15 ééngezinswoningen. Stakenbeek Te huur 15 ééngezinswoningen Stakenbeek Wonen aan de Groene Loper! Stakenbeek Park Stakenkamp Groene Loper Aan de rand van het centrum van Oldenzaal is nieuwbouwlocatie Stakenbeek in ontwikkeling. Een

Nadere informatie

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart Comfortabel wonen in Empel 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart 10 huurwoningen Vragen? te Empel Vlakbij het dorpshart van Empel bouwt Mooiland 10 huurwoningen voor senioren. De 10 nultredenwoningen

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte VERHUURBROCHURE 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte Verhuurbrochure Marktstraat 65 Raalte Inleiding... 3 De omgeving... 3 Duurzaamheid... 3 Hergebruik van gebouw... 3 Energiezuinig...

Nadere informatie

Kale huurprijs Aantal personen Totaal belastbaar jaarinkomen. 695,- en 699,- 3 Minimaal en maximaal

Kale huurprijs Aantal personen Totaal belastbaar jaarinkomen. 695,- en 699,- 3 Minimaal en maximaal Hendrick De verhuur van Hendrick start op woensdag 17 oktober. Tot en met donderdag 1 november 08.00 uur kun je reageren op de 15 woningen via www.woningnetregioutrecht.nl. Vanwege de verschillende woningtypen

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

KROMWIJKERKADE KORENBLOEMSTRAAT 16 EENGEZINSWONINGEN. Informatiebrochure

KROMWIJKERKADE KORENBLOEMSTRAAT 16 EENGEZINSWONINGEN. Informatiebrochure KROMWIJKERKADE KORENBLOEMSTRAAT 16 EENGEZINSWONINGEN Informatiebrochure 2 Inhoud 1. Inleiding 4 2. Wie zijn wij? 5 3. Het project 6 4. De woningen 7 4.1 Oplevering 7 4.2 Parkeren 7 4.3 Servicekosten 7

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

Nieuwbouw Reigersborg - fase E en F Hoogkarspel TE HUUR 28 EENGEZINSWONINGEN

Nieuwbouw Reigersborg - fase E en F Hoogkarspel TE HUUR 28 EENGEZINSWONINGEN Nieuwbouw Reigersborg fase E en F Hoogkarspel TE HUUR 28 EENGEZINSWONINGEN Ruimtelijk wonen in Reigersborg Hoogkarspel, gelegen in de gemeente GEMEENTE DRECHTERLAND de spoorlijn. In het nabijgelegen winkelgebied

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer

11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer 11 vrije sector huurwoningen Prinses Margrietstraat, Slikkerveer Ridderkerk, rustig wonen dichtbij stad en natuur Rustig wonen dicht bij stad en natuur Ridderkerk-Slikkerveer is een wijk met een dorps

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Hebben de woningen eigen parkeerplaatsen? Nee, parkeren kan langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

Hof van Helsdingen. Huur Inkomenstabel. Toewijzingsvoorwaarden

Hof van Helsdingen. Huur Inkomenstabel. Toewijzingsvoorwaarden Hof van Helsdingen De verhuur van Hof van Helsdingen start op donderdag 12 april. Tot en met maandag 30 april 08.00 uur kunt u reageren op de 27 appartementen via www.woningnetregioutrecht.nl. Vanwege

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN. Brittenstein IN LEIDERDORP

VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN. Brittenstein IN LEIDERDORP VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN Brittenstein IN LEIDERDORP VERHUURBROCHURE 56 SOCIALE HUURWONINGEN In Leiderdorp bouwt aannemer Meerburg voor Rijnhart Wonen 56 sociale huurappartementen aan de

Nadere informatie

Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart

Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart Typ hier de slogan. Lyaemer Wonen Straatweg 54 8531 PZ Lemmer T: 0514-609000 E: info@lyaemerwonen.nl W: www.lyaemerwonen.nl Telefonisch bereikbaar: maandag

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Mooie energiezuinige woningen. 8 nultredenwoningen aan de Groenstraat te Maren-Kessel

Mooie energiezuinige woningen. 8 nultredenwoningen aan de Groenstraat te Maren-Kessel Mooie energiezuinige woningen 8 nultredenwoningen aan de te Maren-Kessel Reageren? Gelijkvloers wonen in Maren-Kessel Op de locatie aan de - in Maren-Kessel bouwt Mooiland 8 sociale huurwoningen in een

Nadere informatie

22 huurwoningen plan Bijsteren te Putten. De hoekwoning, die afgebeeld is, is een koopwoning. De huurwoningen hebben geen uitbouw.

22 huurwoningen plan Bijsteren te Putten. De hoekwoning, die afgebeeld is, is een koopwoning. De huurwoningen hebben geen uitbouw. 22 huurwoningen plan Bijsteren te Putten De hoekwoning, die afgebeeld is, is een koopwoning. De huurwoningen hebben geen uitbouw. Bijsterense Brink Het aanzicht van de wijk wordt bepaald door een duidelijk

Nadere informatie

CENTRUMPLAN VLEUTEN 30 APPARTEMENTEN. 12 sociale huurwoningen 18 vrije markt huurwoningen. Informatiebrochure

CENTRUMPLAN VLEUTEN 30 APPARTEMENTEN. 12 sociale huurwoningen 18 vrije markt huurwoningen. Informatiebrochure CENTRUMPLAN VLEUTEN 30 APPARTEMENTEN 12 sociale huurwoningen 18 vrije markt huurwoningen Informatiebrochure 2 Inhoud 1. Inleiding 4 2. Wie zijn wij? 5 3. Het project 6 4. Het gebouw 7 4.1 Indeling van

Nadere informatie

Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat

Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat In Frankhuis Stadshagen realiseert Openbaar Belang 28 eengezinswoningen en 1 kangoeroewoning. De ruime eengezinswoningen komen te liggen aan de Ravelijnstraat

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

8 Rijwoningen. Vlinderlaan

8 Rijwoningen. Vlinderlaan 8 Rijwoningen Vlinderlaan Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping (Huisnummer 94j is gespiegeld.) Voorgevel Vlinderlaan Doorsnede hoekwoning 2 HOEKWONINGEN Vlinderlaan 94a en 94j Woningomschrijving

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

KLOVERSDONK 209 APELDOORN

KLOVERSDONK 209 APELDOORN KLOVERSDONK 209 APELDOORN *TE HUUR* Op een rustige locatie in de wijk De Maten gelegen, kunnen wij u deze, in 1973 gebouwde, ruime eengezinswoning met inpandige berging en ruime achtertuin te huur aanbieden.

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten)

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Huissensestraat 159 6833 HT Arnhem woonoppervlakte 120 m 2 5 slaapkamers te huur Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Groene wijk Herperhof, Herpen. 25 huurwoningen aan de Waterstraat en Sint Sebastianusstraat

Groene wijk Herperhof, Herpen. 25 huurwoningen aan de Waterstraat en Sint Sebastianusstraat Groene wijk Herperhof, Herpen 5 huurwoningen aan de Waterstraat en Sint Sebastianusstraat Wonen in het centrum van Herpen Op de locatie aan de Sint Sebastianusstraat en Waterstraat bouwt Mooiland Herperhof.

Nadere informatie

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk.

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk. Algemeen Beide woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en toiletruimte. Beneden is de woning rolstoeltoegankelijk. Op de eerste verdieping vindt u twee grote

Nadere informatie

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen De Blokken Westzone Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen Levensloopbestendig: de naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven

Nadere informatie

28 woningen Aastraat in Steenwijk

28 woningen Aastraat in Steenwijk 28 woningen Aastraat in Steenwijk De opzet van het project en de woningen zijn ontworpen in co-creatie met oud-bewoners, omwonenden, de gemeente Steenwijkerland, de VAC, architectenbureau Fame uit Zwolle

Nadere informatie

16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure

16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure 16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Informatiebrochure 16 seniorenappartementen in Het Groene Hart Het Groene Hart Het is zover! Een langgekoesterde wens van de Molukse gemeenschap te Lunteren/Ede

Nadere informatie

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken

Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken Klussen mag (ZAV) Voorwaarden om van uw woning uw eigen stek te maken U wilt een eigen plek, die voldoet aan al uw wensen? Dat kan! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Daarom kunt u uw woning

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Haarle. Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen

Haarle. Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen Haarle Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure De Marcke & Poggenbeltweg Nieuwbouw van 23 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn Versie: maart 2017 Nieuwbouw 23

Nadere informatie

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, openbaar. Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het openbare binnenterrein en langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede 19 nieuwbouw appartementen in de vrije sector Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede Aan de oever van de Spaarne, naast het Spaarne ziekenhuis in Heemstede, staat Aurora. Een kleinschalig,

Nadere informatie

Natuurlijk voor iedereen. Wonen in Nieuw Zuid Hilversum

Natuurlijk voor iedereen. Wonen in Nieuw Zuid Hilversum Wonen in Nieuw Zuid Hilversum Natuurlijk voor iedereen Wonen in Nieuw Zuid Hilversum De wijk Nieuw Zuid bestaat uit vijf appartementengebouwen en een open binnentuin. De gebouwen heten Alba, Rubina, Saphira,

Nadere informatie