Haarle. Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haarle. Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen"

Transcriptie

1 Haarle Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen

2 Informatiebrochure De Marcke & Poggenbeltweg Nieuwbouw van 23 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn Versie: maart 2017

3 Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen Levensloopbestendig De naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven in te wonen. De woningen met drie slaapkamers zijn groot genoeg voor een gezin met maximaal twee kinderen. Omdat de badkamer en één slaapkamer op de begane grond liggen is traplopen niet noodzakelijk. Energiezuinig Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze woningen energiezuinig zijn. Goede isolatie, vloerverwarming op de begane grond, warmteterugwinning en zonnepanelen zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen tegen lage lasten. In en rond de woning Verhuizen brengt al genoeg werk met zich mee. De volgende zaken regelen wij daarom al voor u. Het aanleggen van: Het pad van de voordeur naar de straat; Het achterpad; Een terras van ongeveer 2,5 bij 4 meter. Het plaatsen van erfafscheidingen tussen de woningen laten wij aan u over. Zo kunt u, samen met uw buren, deze helemaal naar eigen wens uit (laten) voeren.

4 Nieuwbouw 23 levensloopbestendige woningen Erfafscheiding openbaar gebied Na de bouw gaan wij met alle huurders in overleg hoe de erfafscheidingen met het openbaar gebied uitgevoerd gaan worden. Valt de keuze op een groene afscheiding die door de woningstichting wordt onderhouden? Dan worden de servicekosten met 3,00 per maand verhoogd. Zelf veranderingen aanbrengen Uw huis moet uw thuis zijn. Daarom geven wij graag toestemming voor veel aanpassingen die onze huurders in hun huis willen aanbrengen. Voor nieuwbouwwoningen geldt alleen dat wij geen toestemming geven voor aanpassingen of aanbouwen bij en aan deze woning. Eventueel door ons geplaatste en/of aangeplante erfafscheidingen horen bij de woning en mogen niet (ver)plaatst worden. Ontwerp en uitvoering Deze woningen zijn ontworpen door IAA Architecten. Aannemersbedrijf Valk uit Daarle gaat deze woningen bouwen. De verwachting is dat de woningen begin 2018 worden opgeleverd.

5 Plattegronden Op deze en de volgende pagina s vindt u een aantal plattegronden. Aan de maatvoering op deze plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden. De inrichting in en rond de woning zijn bedoeld als sfeerbeeld. Alleen als zaken benoemd zijn in deze brochure worden deze aangebracht. Woningstichting Hellendoorn opleveren.

6 Plattegronden - Eindwoningen van type E krijgen in de eindgevel op de begane grond een bloem (erker) kozijn. - Eindwoningen van type R krijgen in de eindgevel op de begane grond een raam. -

7 Plattegronden - Woningen kunnen een gespiegelde plattegrond hebben. - Alle eindwoningen krijgen in de eindgevel een zolderraam.

8 Plattegronden - Eindwoningen van type Esp krijgen in de eindgevel op de begane grond een bloem (erker) kozijn. - Eindwoningen van type Rsp krijgen in de eindgevel op de begane grond een raam. -

9 Plattegronden - Woningen kunnen een gespiegelde plattegrond hebben. - Alle eindwoningen krijgen in de eindgevel een zolderraam. Gezellig wonen dichtbij bos en voorzieningen!

10 Een mooie combinatie v Kleuren en materialen In dit schema kunt u zien welke kleuren en materialen gebruikt gaan worden. Onderdeel Materiaal Kleur-afwerking gevelmetselwerk licht baksteen geel-bruin genuanceerd gevelmetselwerk donker baksteen donkerbruin genuanceerd voegwerk doorstrijkmortel grijs kozijnen kunststof lichtgrijs draaiende delen kozijnen kunststof leigrijs dakbedekking hellend pannen zwart dragende binnenwanden kalkzandsteen vlak (behangklaar) binnenwanden begane grond gasbeton vlak (behangklaar) binnenwanden verdieping gips vlak (behangklaar) en schuifwand begane grond binnenkozijnen staal wit binnendeuren hout wit plafonds spuitwerk wit onderkant dakplaat hout wit

11 Afwerking woningen Afwerking woningen De muren en vloer van de badkamer op de begane grond en het toilet worden betegeld. De muren van het toilet worden tot een hoogte van 1,50 meter betegeld en de muren van de badkamer tot aan het plafond. De wanden boven het tegelwerk in het toilet worden afgewerkt met spuitwerk. De overige wanden worden zonder behang opgeleverd. De betonnen plafonds en het gipsplafond op de overloop worden afgewerkt met spuitwerk. De dakplaten worden fabrieksmatig afgewerkt (wit). De woningen zijn voorzien van draaikiepramen. Het hang- en sluitwerk is inbraakwerend. In de hal, woonkamer en op de overloop worden rookmelders geplaatst. Alle vloeren worden afgewerkt met een betonnen afwerkvloer, met uitzondering van de betegelde vloeren. Het is niet toegestaan in vloeren te boren of te spijkeren! Eigen tegelkeuze Wij bieden huurders de mogelijkheid om zelf tegels naar keuze uit te zoeken. Hiervoor hebben wij verschillende keuzepakketten beschikbaar. In verband met de voortgang van de bouw is de keuze van het tegelwerk uiterlijk mogelijk tot 21 juni 2017.

12 Installaties en aansluitingen Technische installaties De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond worden voorzien van een bedrade CAI-aansluiting tot in de meterkast. In de woonkamer komt een telecomaansluiting tot in de meterkast. De woningen worden verwarmd door een HR-combiketel. De ketels worden geplaatst in de technische ruimte op de verdieping. Voor de warmteregeling worden thermostaten geplaatst. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangelegd. In slaapkamer 2, 3 en op de overloop worden alleen radiatoren geplaatst. In de woning wordt een balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) geplaatst in de technische ruimte op de verdieping. Een WTW is een ventilatiesysteem waarbij de mechanische afvoer en de mechanische toevoer van verse lucht in evenwicht zijn. In de woning zijn voldoende afzuig- en inblaasventielen aangebracht. De afzuigkap in de keuken is aangesloten op een apart kanaal met een afvoer rechtstreeks door het dak van de berging. In de aangebouwde berging wordt een aansluiting voor een wasmachine en een condensdroger geplaatst. Op de zuidkant van het dak worden zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van elektriciteit. Aansluitpunten voor buitenverlichting worden aangebracht bij de voordeur en bij de achterdeur. Nutsaansluitingen De woningen krijgen een gas-, water-, elektra- en CAI-aansluiting in de meterkast. Glasvezel is momenteel nog niet beschikbaar in Haarle. Heeft u een telecom-abonnement of wilt u een abonnement afsluiten? U mag zelf een aansluiting aanvragen bij uw provider naar keuze. Deze aansluiting zal dan dienstgestuurd worden aangelegd. Doet u dit binnen één jaar nadat de woningen aan ons opgeleverd zijn? Dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

13 Keuken Keukenindeling In de standaard keuken is een afzuigkap opgenomen. Ook zit er in de keuken een aansluiting voor elektrisch koken, een vaatwasmachineaansluiting en een aansluiting voor een oven. De huurder kan aan de wand tegenover het keukenblok een koel- en/of vriescombinatie plaatsen. Voor het tegelwerk, aanrechtblad en fronten kunt u een keuze maken uit verschillende keukenpakketten. Extra keuzemogelijkheden U kunt tegen kostprijs extra onder- en/of bovenkasten bijplaatsen of een langer aanrechtblad laten aanbrengen. Ook is het mogelijk om tegen kostprijs de keuken in een hoogglanskleur te kiezen. Inbouwapparatuur Voorbeeld keuken met en zonder opties. Het is mogelijk om inbouwapparatuur te (laten) plaatsen. Dat kan door: Via de woningstichting één of meerdere apparaten te kopen. Op de keuzelijst voor inbouwapparatuur ziet u welke apparatuur u via de woningstichting kunt kopen. Voor de specificaties van de apparatuur verwijzen wij u naar de website van de leverancier Deze apparatuur wordt door de woningstichting dan geleverd, geplaatst en aangesloten. Zelf inbouwapparatuur te kopen en te plaatsen. Koopt u zelf een inbouwkookplaat? Dan maakt u dus ook zelf een sparing in het aanrechtblad! Het is verstandig om de keukenapparatuur te kopen nadat de aannemer de keuken heeft geplaatst. Dit om te voorkomen dat u apparatuur koopt die niet past.

14 Keuken Uw eigen keuken samenstellen Op de keuzelijst ziet u voor welke extra keukenelementen en apparatuur u kunt kiezen. Op deze lijst kunt u ook zien wat hiervoor de kosten zijn. Komt u in aanmerking voor een woning? Dan nodigen wij u uit in ons kantoor aan de Storkstraat 11 in Nijverdal om een keuze te maken. Wij hebben daar de voorbeelden van de keukenfronten, tegels, handgrepen en keukenbladen. Uw eigendom Iedere uitbreiding op de basiskeuken wordt beschouwd als een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). De huurder betaalt deze aan de woningstichting en wordt en blijft eigenaar van deze uitbreiding. Vervanging van en onderhoud aan inbouwapparatuur en aanvullende kastjes is voor rekening van de huurder. Bij verhuizing De extra s die u laat toevoegen, zoals extra kastjes of een aanrechtverlenging, vormen één geheel met de standaard keuken. Omdat verwijdering hiervan de samenhang van de keuken zou verstoren, is het niet mogelijk om deze elementen bij verhuizing mee te nemen. Voor deze extra s ontvangt u bij verhuizing geen vergoeding omdat de woningstichting hier geen enkel belang bij heeft. Ook een volgende huurder kunt u niet om een vergoeding vragen. Keukenapparatuur is verwijderbaar en uw eigendom. Daarom heeft u het recht deze bij een verhuizing mee te nemen. U moet er wel voor zorgen dat de keuken in verhuurbare staat achterblijft. De keukenmengkraan en de afzuigkap horen bij de woning en moeten blijven zitten. In verband met de voorgang van de bouw is de keuze van een keuken en het tegelwerk maar mogelijk tot 21 juni 2017!

15 Procedure toewijzing Procedure toewijzing Een aantal woningen wordt rechtstreeks toegewezen aan de oorspronkelijke bewoners die gebruik maken van hun recht op terugkeer. Eén woning wordt gereserveerd voor een urgent-woningzoekende. In drie woningen gaan cliënten van Stichting Vrienden van Te Passe wonen. De overige woningen worden via het aanbodmodel aangeboden aan onze woningzoekenden via onze website ( Via de website kunt u een reactie plaatsen. Toewijzingscriteria Toewijzing via het aanbodmodel vindt plaats aan geregistreerde woningzoekenden op volgorde van inschrijfdatum. De volgende voorwaarden worden gesteld: Leeftijdseis: minimaal 23 jaar Maximale huishoudgrootte: 4 personen, waarvan maximaal 2 kinderen Inkomensvoorwaarden: maximaal ,00 Voorrang kern: Kandidaten met binding kern Haarle (minimaal één jaar woonachtig in Haarle) hebben voorrang op kandidaten zonder binding. Netto huur: 596,76 per maand Servicekosten: 6,95 per maand.

16 Procedure toewijzing Voorkeuren Heeft u voorkeur voor een woning? Plaats dan eerst een reactie via onze website op alle woningen waar u belangstelling voor heeft. Uw voorkeur(en) kunt u daarna per (info@wst-hellendoorn.nl) aan ons doorgeven. Wij proberen zoveel mogelijk met uw voorkeur(en) rekening te houden. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen. Inkomensverklaring belastingdienst Komt u in aanmerking voor een woning? Dan vragen wij u uw inkomensverklaring van de belastingdienst over 2016 aan te leveren. Vraagt u deze daarom direct aan via de belastingtelefoon U kunt de inkomensverklaring ook downloaden via de website U kunt daar inloggen op Mijn Belastingdienst. Zo voorkomt u dat wij de woningtoewijzing moeten intrekken.

17

18 Bezoekadres Storkstraat LW Nijverdal Postadres e A zonder exclusief Postbus en 325 inclusief (alle) opties AH Nijverdal Openingstijden Maandag t/m vrijdag van uur Royale woningen met een functionele indeling! materialen Op afspraak Maandag t/m vrijdag van uur Telefonisch contact (0548) Van maandag t/m vrijdag van uur info@wst-hellendoorn.nl Disclaimer: Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Woningstichting Hellendoorn is echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die voorkomen in deze brochure. Aan deze brochure kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen

Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Informatiebrochure Raadhuisstraat & Hofsteestraat Nieuwbouw van 6 levensloopbestendige woningen Woningstichting Hellendoorn

Nadere informatie

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen De Blokken Westzone Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen Levensloopbestendig: de naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven

Nadere informatie

24 levensloopgeschikte NOM woningen Karel Doormanweg Nijverdal

24 levensloopgeschikte NOM woningen Karel Doormanweg Nijverdal 24 levensloopgeschikte NOM woningen Karel Doormanweg Nijverdal HET UNIEKE GROENE LAANTJE De weg is krom Eén van de charmes van de Karel Doormanweg is de lichte kromming in de weg. Dit wordt in het nieuwe

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk

14 Nul op de Meter woningen Groenhove. te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk 14 Nul op de Meter woningen Groenhove te Stolwijk TE HUUR! Duurzaam, energiezuinig en comfortabel wonen in Stolwijk Deze projectdocumentatie is met zorg samengesteld. De tekst en tekeningen in deze brochure

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool

Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemene informatie 22 appartementen Hobbemaschool Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein. Is het een afgesloten parkeerterrein? Ben ik verplicht om een parkeerplaats

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Hebben de woningen eigen parkeerplaatsen? Nee, parkeren kan langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen? Nee, u kunt

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20

Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20 Algemene informatie over de 26 appartementen HSK20 Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen voor huurders bij het appartement. Voor wie zijn de parkeerplaatsen op het binnenterrein

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag Nieuwbouw 30 huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof Kollumerzwaag Versie: 14 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt

Nadere informatie

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle

Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemene informatie over de 22 woningen Eemlaan Zwolle Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, openbaar. Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het openbare binnenterrein en langs de openbare weg. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium

Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemene informatie over de 9 grondgebonden woningen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux

Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemene informatie over de 25 appartementen Bordeaux Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein, afgesloten door middel van een slagboom. Ben ik verplicht om

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten

Wonen waar u zich thuis voelt. Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Wonen waar u zich thuis voelt Nieuwbouw Tien huurwoningen Jan van Galenlaan Winschoten Algemene Informatie Aan de Jan van Galenlaan in Winschoten realiseert Acantus samen met bouwonderneming Gebr. Benus

Nadere informatie

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen bij de appartementen. Wel is er onder de appartementen een parkeergarage van de

Nadere informatie

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium

Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemene informatie over 41 appartementen Transitorium Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein (eigen terrein). Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk.

Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van de 2 woningen gelegen aan de Molenweg 23a en 23b in Andijk. Algemeen Beide woningen hebben op de begane grond een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, hal en toiletruimte. Beneden is de woning rolstoeltoegankelijk. Op de eerste verdieping vindt u twee grote

Nadere informatie

Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie

Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie Algemene informatie over 34 KZ woningen stationslocatie Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja. Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg en op het openbare binnenterrein. Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo Informatiebrochure 10 levensloopbestendige woningen Paulus Potterstraat Elsloo Bezoekadres: Correspondentieadres: T (046)-4203535 info@maaskantwonen.nl Dross. J.v.Kesselstraat 8 Postbus 18, 6170 AA Stein

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

Appartementen Kulturhus Lienden

Appartementen Kulturhus Lienden 1 6 appartementen in het Kulturhus Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer Betuwe, als geen ander. In Lienden in het Kulturhus verbouwen we een

Nadere informatie

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK Drukkleur Print kleur Pantone 323 coated / uncoated 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 coated / uncoated 0 100 100 0 0 96 100 0 parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

11 woningen om in thuis te zijn

11 woningen om in thuis te zijn 11 woningen om in thuis te zijn Project Oosterweijden in Maurik 24 wonen in Maurik 2 11 woningen om in thuis te zijn Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

Algemene informatie over 6 woningen Katwolderplein B

Algemene informatie over 6 woningen Katwolderplein B Algemene informatie over 6 woningen Katwolderplein B Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Op het binnenterrein direct achter de woning, afgesloten door middel van een slagboom.

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

Algemene informatie Merelstraat Hattemerbroek

Algemene informatie Merelstraat Hattemerbroek Algemene informatie Merelstraat Hattemerbroek Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja. Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen?

Nadere informatie

22 Woningen Vonderstraat Schinnen

22 Woningen Vonderstraat Schinnen 22 Woningen Vonderstraat Schinnen Bovenstaande betreft een impressie. De daadwerkelijke situatie kan na realisatie afwijken van dit beeld! Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen,

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Een nieuw thuis in Stadbroek 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven)

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) 1. Inhoudsopgave 3 2. Wonen in Dorsveld 4 3. Kenmerken + Situatietekening

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Seringenlaan/Kastanjelaan 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Curavie woning Nieuwbouw

Curavie woning Nieuwbouw Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER GROSFELD VAN DER VELDE ARCHITECTEN Curavie woning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Curavie woning heeft een

Nadere informatie

Eysmastrjitte in Oudwoude. Nieuwbouw 5 huurwoningen Oudwoude

Eysmastrjitte in Oudwoude. Nieuwbouw 5 huurwoningen Oudwoude Eysmastrjitte in Oudwoude Nieuwbouw 5 huurwoningen Oudwoude Versie: 21 juni 2018 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 4 3. Plattegronden... 5 4. Huurprijzen...11 5. Hoe komt

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in de Veerse kernen 2 13 toekomstbestendige woningen Aan het Baentje in Grijpskerke ontwikkelt Zeeuwland 4 woningen. In Veere aan de Charlotte van Bourbonlaan

Nadere informatie

Ruime eengezins- en 55+ woningen. Brummen en Oeken. groen! Wonen in het

Ruime eengezins- en 55+ woningen. Brummen en Oeken. groen! Wonen in het Ruime eengezins- en 55+ woningen Brummen en Oeken Wonen in het groen! Nieuwbouw Brummen en Oeken Landelijk wonen Woningstichting Brummen bouwt op twee locaties, aan de Voorsterweg in Brummen en aan de

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen

Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemene informatie 40 appartementen Dr. Damstraat Kampen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn parkeerplaatsen achter de appartementen en parkeervakken voor de appartementen Kan er een scootmobiel

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Lambrechtsenstraat in Ritthem ontwikkelt Zeeuwland 5 toekomstbestendige woningen. Ritthem is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER

Pluswoning Nieuwbouw. energiezuinige woningen OP METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen OP NUL DE METER Pluswoning Nieuwbouw energiezuinige woningen Levensloopbestendigheid De Pluswoning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond inclusief

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Sliedrecht Julianastraat 19a

Sliedrecht Julianastraat 19a Sliedrecht Julianastraat 19a Moderne starterswoning (maisonette) met eigen parkeerplaats Woonkamer Keuken Terras Sliedrecht Julianastraat 19a Vraagprijs e 179.500,-- k.k. Deze moderne starterswoning, type

Nadere informatie

Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart

Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart Woonfolder nieuwbouw 12 woningenlemstervaart Typ hier de slogan. Lyaemer Wonen Straatweg 54 8531 PZ Lemmer T: 0514-609000 E: info@lyaemerwonen.nl W: www.lyaemerwonen.nl Telefonisch bereikbaar: maandag

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd.

In de berging binnen is de aansluiting voor uw wasmachine, eventuele condensdroger en de opstelplaats voor de technische installaties gesitueerd. Nieuwbouw Kerkrade-West U zoekt een ruime, energiezuinige woning met tuin en berging, in een rustige buurt? Dan is dit prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de rand van het nog aan te leggen Park West

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Zelf Aangebrachte Voorziening. Toestemming. Overname

Zelf Aangebrachte Voorziening. Toestemming. Overname Klussen in huis 2 Een luxe keuken.. Een riant ligbad.. Een mooi tuinhuisje.. Natuurlijk richt u uw woning graag naar eigen smaak in. Woonservice Urbanus begrijpt dit en staat daar in principe positief

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

In dit boekje vindt u informatie over de woningen, huurprijzen en bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u informatie over de woningen, huurprijzen en bijkomende servicekosten. Architectuur en kenmerken woningen De 12 woningen worden in één blok gebouwd. De woningen hebben de aagse School als uitgangspunt in de gekozen architectuur. Kenmerken zijn de metselwerkstroken in de gevel

Nadere informatie

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen.

Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. 4 multiwoningen. Nieuwbouwwoningen Verbindingsweg in Mook Verbindingsweg, Mook Om u alvast een beeld te geven van de afwerking van de woningen hebben we in deze brochure enige informatie op een rij gezet. Project Locatie

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Feiko Algemene Informatie 4 421 5 traat 421 3025 s Clock Aan de Scholtenswijk in Oude Pekela realiseert Acantus

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Installaties Wijk achter t spoor

Installaties Wijk achter t spoor Installaties Wijk achter t spoor Nul-op-de-meter Bij de realisatie van de 4 eengezinswoningen en de 10 beneden-bovenwoningen in Wijk Achter t Spoor te Vleuten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De

Nadere informatie