Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat"

Transcriptie

1 Informatie energiezuinige huurwoningen Ravelijnstraat

2 In Frankhuis Stadshagen realiseert Openbaar Belang 28 eengezinswoningen en 1 kangoeroewoning. De ruime eengezinswoningen komen te liggen aan de Ravelijnstraat 1 t/m 28 en de kangoeroewoning aan de Oranjeriestraat 2. De woningen worden zo gebouwd dat er een bijzonder binnengebied ontstaat dat aandoet als een gezellig hofje. De eengezinswoningen hebben een ruime woonkamer met een open keuken en vier slaapkamers. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De eengezinswoningen bestaan uit vier verschillende types. Er zijn veel keuzemogelijkheden bij het inrichten van de woningen: de indeling van de begane grond en eerste verdieping, keuken en badkamer. Verder hebben alle eengezinswoningen een ruime tuin en grotendeels een parkeerplaats op eigen terrein. Een kangoeroewoning is een combinatie van twee zelfstandige woningen met een eigen voordeur, maar wel met elkaar verbonden door een tussendeur. Dit type woning is geschikt voor mantelzorgers die vlakbij degenen willen wonen voor wie ze zorgen en voor de zorgbehoevenden. De woningen zijn zeer energiezuinig met aanzienlijk lage stookkosten en een erg aangenaam woonklimaat. In geen van de 29 woningen komen gasleidingen, maar een warmtepomp die zorgt voor verwarming en koeling. Dit noemt men ook wel all electric. Koken en verwarmen, alles wordt elektrisch. De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau 19 het Atelier uit Zwolle in samenwerking met Bouwbedrijf Salverda uit t Harde.

3 Algemeen Frankhuis Stadshagen Zwolle is een levendige stad waar je kunt genieten: gezellig, groen en cultureel. Frankhuis Stadshagen is een wijk met een uniek karakter, dit heeft te maken met de ligging aan het Zwarte Water. Zij kent bewoners uit verschillende levensfasen. Naast gezinnen wonen er singles, stellen en ouderen. Frankhuis is een autoluwe wijk in een groene omgeving. Vanuit u woning bent u in slechts vijf minuten fietsen in het stadscentrum van Zwolle. In de wijk worden verschillende doelgroepen voorzien van een eengezinswoning, een 2 onder 1 kap of een appartement. Openbaar Belang bouwt levensloopbestendige woningen die beschikbaar zijn voor diverse doelgroepen. Aan de zuidkant van de wijk blijft het dorpse karakter aanwezig vanuit het buurtschap Frankhuis. Groen en water spelen de hoofdrol in de wijk en is nauw aangesloten bij het karakter van het buurtschap Frankhuis. In Frankhuis aan het Zwarte Water worden circa 470 woningen gebouwd. Nieuwbouwwoningen Ravelijnstraat Algemene info die voor alle woningen geldt. Alle 28 woningen beschikken op de begane grond over een ruime woonkamer van circa 18 m², de keuken heeft een oppervlakte van circa 15 m². Op de eerste verdieping beschikken de woningen over drie ruime slaapkamers van circa 7, 10 en 15 m². De badkamer heeft een oppervlakte van circa 5 m². Op de tweede verdieping beschikken de woningen over een vierde slaapkamer van circa 22 m². De woningen worden opgeleverd zonder bouwbehang. Bewoners keuze mogelijkheden Openbaar Belang wil de toekomstige bewoner verschillende keuzemogelijkheden bieden. Dit bestaat uit kostenneutrale bewonerskeuzes (keuken en tegels) en een meerwerklijst. De huurders kunnen met de aannemer hun keuzes doorspreken. De meerwerkopties worden aangeboden tegen marktconforme prijzen. De meerwerkopties zijn te kiezen door huurders zelf.

4 Woningtypen Openbaar Belang zal in Frankhuis 28 eengezinswoningen bouwen en 1 kangeroewoning. Er zijn vier type eengezinswoningen. Woningtype A1 De eengezinswoning heeft een beukmaat van 5400mm ( inwendig 5100mm ). De woning heeft een lengtemaat van 9660mm ( 8900mm ). Begane grond De woning heeft een ruime woonkamer van circa 18 m2. De keuken is gelegen in het midden van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. Naast de keuken is er een ruime eetkamer gesitueerd. De woning heeft een tuin op het noorden. U kunt ervoor kiezen de indeling van de begane grond te wijzigen. Er is een mogelijkheid om een extra deur te plaatsen van de hal naar de keuken. Er is een mogelijkheid om een dichte keuken te maken. Eerste verdieping De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers van circa 7, 10 en 15 m2. De badkamer is circa 5 m2 en is voorzien van een wastafel, douchehoek, en een tweede toilet. U heeft meerdere opties om deze verdieping anders in te delen zoals: een wasmachine aansluiting in de badkamer; een bad i.p.v. een douche in de badkamer; twee slaapkamers; twee slaapkamers en een kast waar de wasmachine & wasdroger in past. De woning heeft aan de zuidkant nog een Frans balkon. Aan de tuinzijde heeft de woning een dakkapel en een veranda. Tweede verdieping De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer van 15 m2. Daarnaast is er een opstelplaats voor de wasmachine & wasdroger. Woningtype B1 De eengezinswoning heeft een breedtemaat van 5400mm ( inwendig 5100 mm). De woning heeft een lengtemaat van 9700mm ( inwendig 8900 mm). Begane grond De woning heeft een ruime woonkamer van circa 18 m2. De keuken is gelegen in het midden van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. Naast de keuken is er een ruime eetkamer gesitueerd. De woning heeft een tuin op het noorden. U kunt ervoor kiezen de indeling van de begane grond te wijzigen. Er is een mogelijkheid om een extra deur te plaatsen van de hal naar de keuken. Er is een mogelijkheid om een dichte keuken te realiseren. De woning heeft aan de hofzijde een veranda en een dakkapel. Eerste verdieping De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers van circa 7, 10 en 15 m2. De badkamer is circa 5 m2 en is voorzien van een wastafel, douchehoek, en een tweede toilet. U heeft meerdere opties om deze verdieping anders in te delen zoals: een wasmachine aansluiting in de badkamer; een bad i.p.v.

5 een douche in de badkamer; twee slaapkamers; twee slaapkamers en een kast waar de wasmachine & wasdroger in past. Tweede verdieping De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer van circa 15 m2. Daarnaast is er een opstelplaats voor de wasmachine & wasdroger. Woning type A2 De eengezinswoning heeft een breedtemaat van 5400mm ( inwendig 5100 mm). De woning heeft een lengtemaat van 9700mm ( inwendig 8900 mm). Begane grond De woning heeft een ruime woonkamer van circa 18 m2. De keuken is gelegen aan de voorkant van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. Naast de keuken is er een ruime eetkamer gesitueerd. De woning heeft een tuin op het zuiden. U kunt ervoor kiezen de indeling van de begane grond te wijzigen. Er is een mogelijkheid om een dichte keuken te realiseren. Eerste verdieping De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers van circa 7, 10 en 15 m2. De badkamer is circa 5 m2 en is voorzien van een wastafel, douchehoek, en een tweede toilet. U heeft meerdere opties om deze verdieping anders in te delen zoals: een wasmachine aansluiting in de badkamer; een bad i.p.v. een douche in de badkamer; twee slaapkamers; twee slaapkamers en een kast waar de wasmachine & wasdroger in past. De woning heeft aan de zuidkant nog een Frans balkon. Aan de tuinzijde heeft de woning een dakkapel en een veranda. Tweede verdieping De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer van 25 m2. Daarnaast is er een opstelplaats voor de wasmachine & wasdroger. Woningtype B2 De eengezinswoning heeft een breedtemaat van 5400mm ( inwendig 5100 mm). De woning heeft een lengtemaat van 9700mm ( inwendig 8900 mm). Begane grond De woning heeft een ruime woonkamer van circa 18 m2. De keuken is gelegen in het midden van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15 m2. Naast de keuken is er een ruime eetkamer gesitueerd. De woning heeft een tuin op het zuiden. U kunt ervoor kiezen de indeling van de begane grond te wijzigen. Er is een mogelijkheid om een dichte keuken te realiseren. De woning heeft de veranda met dakkapel aan de hofzijde. Eerste verdieping De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers van circa 7, 10 en 15 m2. De badkamer is circa 5 m2 en is voorzien van een wastafel, douchehoek, en een tweede toilet. U heeft meerdere opties om deze verdieping anders in te delen zoals: een wasmachine aansluiting in de badkamer; een bad i.p.v.

6 een douche in de badkamer; twee slaapkamers; twee slaapkamers en een kast waar de wasmachine & wasdroger in past. Tweede verdieping De tweede verdieping beschikt over een vierde slaapkamer van circa 15 m2. Daarnaast is er een opstelplaats voor de wasmachine & wasdroger. Woningtype kangoeroe De woning heeft een ruime keuken en woonkamer. De woning heeft één slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De patiowoning op het zuiden is rondom afgeschermd. Overige informatie Parkeerplaats: Vrijwel elke woning heeft beschikking over 1 parkeerplaats op eigen terrein, met uitzondering van de Ravelijnstraat 1 en Oranjeriestraat 2. De parkeerplaats bestaat uit grijze betontegels. Bergingen: Iedere woning heeft een eigen berging van circa 6 m². De bergingen zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd naast de parkeerplaats. De wand van de berging wordt uitgevoerd in vurenhouten stijl- en regelwerk met een bekleding van verduurzaamde vuren rabatdelen. Tuinen: De woningen hebben de beschikking over een achtertuin. Onder het overstek aan de achterzijde wordt er tussen de hardhouten kolommen en de woning een stalen gaashekwerk in kleur aangebracht van 1800 mm. De tuin is voorzien van een terras. Het terras, het looppad en de ruimte voor de bergingsdeur bestaan uit grijze betontegels. Keuken: Alle woningen hebben een open keuken. Bij de woningtypes A1 en B1 is deze gesitueerd in het midden van de woning. Bij de woningtypes A2 en B2 is de keuken gesitueerd aan de voorkant van de woning. De standaard keuken bestaat uit 3 onderkasten, 2 laden en 3 bovenkasten en 180 mm werkblad. Boven het tegelwerk wordt structuur spuitwerk aangebracht. De opstelplaats voor het fornuis is gesitueerd aan het eind van de keuken. De keuken kunt u naar eigen smaak inrichten en uitbreiden. Meer informatie hierover vindt u bij de keuzemogelijkheden. Centrale antenne- en telefoonaansluiting: In alle woningen zijn aansluitdozen voor de centrale antenne en de telefoon aangebracht. U dient voor een aansluiting zelf contact op te nemen met een partij naar keuze. Wasmachine en wasdroger-aansluiting: De wasmachine en wasdroger-aansluiting bevinden zich op de zolder. U heeft de keus om deze te verplaatsen naar de 1 e verdieping. Dit is mogelijk in de badkamer of in de werkkast. Zie meerwerkoptie tekeningen.

7 Verwarming en warm water: In de woningen wordt er gebruik gemaakt van een individuele warmtepomp. Een individuele warmte pomp is een duurzaam energiesysteem dat energie door middel van verticale bodem wisselaars in de grond kan omzetten in bruikbare warmte. De woningen worden voorzien van vloerverwarming. De woningen hebben een hoge isolatiewaarde. De hoge isolatiewaarden en het installatiesysteem zorgen dag en nacht voor een gelijkmatige warmte in de hele woning. De woning wordt voorzien van een douchepijp-wtw. Ventilatie: Ventilatie vindt plaats via natuurlijke toevoer doormiddel van roosters in de kozijnen en mechanische afvoer in de keuken, toilet en badkamer met CO2-sturing op de mechanische ventilatie-box. Doordat er gebruik gemaakt is van een goed ventilatie systeem wordt de luchtkwaliteit verbeterd in de woningen. In de keuken wordt een draadloze timer geplaatst. Met deze timer kunt u de ventilatie handmatig 10, 30 of 60 minuten op maximaal zetten. Riolering/ hemelwaterafvoer: De woningen worden voorzien van kunststof rioleringen in een gescheiden systeem. De vuilwaterriolering wordt aangesloten op het opbaar vuilwaterriool. Het hemelwater van de woning en de berging wordt ondergronds afgevoerd naar een infiltratiesysteem onder de woning. Het systeem zorgt ervoor dat het hemelwater van de daken via de bodem wordt afgevoerd naar het grondwater. Voorbehoud - Aan de tekeningen kunnen geen rechten ontleend worden - Meubilair en apparatuur, aangegeven als interieursuggestie in de plattegronden, worden niet meegeleverd, als ze elders in de technische omschrijving niet in het bijzonder genoemd zijn. - Stippellijnen van sanitair of keukens in de plattegronden duiden aan dat dit opties en/of opstelplaats eigen keuken apparatuur. - De artist impression geeft een impressie weer. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. - De indeling op de situatietekening van het openbare gebied ( paden, groenstroken, bomen, parkeerplaatsen, wegen enz.) en de terreinmaten zijn weergegeven aan de hand van de beschikbare gegevens op het moment van schrijven. Hierin kunnen wijzigingen optreden buiten de invloedsfeer van de ontwikkelaar. - De grootte van de kavels is nauwkeurig bepaald. Verschillen met de praktijk kunnen voorkomen. Verschil in oppervlakte wordt niet verrekend. - De op de tekening aangegeven maten zijn circa maten. - Openbaar Belang en Bouwbedrijf Salverda behouden zich het recht voor, op of aan de woningen die wijzigingen aan te brengen, die hun inziens technisch of architectonisch noodzakelijk zijn, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit en de bruikbaarheid van uw woning. De wijzigingen geven Openbaar Belang en Bouwbedrijf Salverda of u geen recht tot het vragen van meer dan wel minder werk.

8 - Omdat er talrijke factoren zijn die de organisatie van een bouwwerk kunnen beïnvloeden ( bijvoorbeeld weersinvloeden) kan er vooraf geen exacte opleveringsdatum genoemd worden. Tijdens de bouwfase geeft de aannemer door informatiebrieven een steeds gedetailleerde en nauwkeurige prognose af. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend. Huurprijzen De huurprijzen zijn vastgesteld op basis van woninggrootte en uitrustingsniveau. Servicekosten De servicekosten bedragen 4,21 Huurprijzen excl. Servicekosten Adres Type Huurprijs Ravelijnstraat 1 B1 652,00 Ravelijnstraat 2 B2 (kangoeroewoning) 652,00 Ravelijnstraat 3 B1 652,00 Ravelijnstraat 4 B2 652,00 Ravelijnstraat 5 B1 652,00 Ravelijnstraat 6 B2 652,00 Ravelijnstraat 7 B1 652,00 Ravelijnstraat 8 B2 652,00 Ravelijnstraat 9 B1 652,00 Ravelijnstraat 10 B2 652,00 Ravelijnstraat 11 A1 652,00 Ravelijnstraat 12 A2 652,00 Ravelijnstraat 13 A1 652,00 Ravelijnstraat 14 A2 652,00 Ravelijnstraat 15 A1 652,00 Ravelijnstraat 16 A2 652,00 Ravelijnstraat 17 A1 652,00 Ravelijnstraat 18 A2 652,00 Ravelijnstraat 19 A1 652,00 Ravelijnstraat 20 A2 652,00 Ravelijnstraat 21 A1 652,00 Ravelijnstraat 22 B2 652,00 Ravelijnstraat 23 B1 652,00 Ravelijnstraat 24 B2 652,00 Ravelijnstraat 25 B1 652,00 Ravelijnstraat 26 B2 652,00 Ravelijnstraat 27 B1 652,00 Ravelijnstraat 28 B2 652,00 Oranjeriestraat 2 Kangoeroewoning 500,00

12 sociale huurwoningen

12 sociale huurwoningen 12 sociale huurwoningen Van Pallandtmarke, Zwolle-Zuid In de w ijk Schelle in Zw olle-zuid ligt de Van Pallandtmarke. Een mooi stukje Zw olle, op korte afstand van de IJssel en dichtbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen

Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Te huur: 25 gasloze nieuwbouwwoningen in Nieuwleusen Wijk Westerbouwlanden, oplevering vanaf najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 25 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Westerbouwlanden in Nieuwleusen.

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals

Bouwblok: C 6 patio woningen. Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Nieuwbouw 31 won. Kerkveld Vaals Bouwblok: C 6 patio woningen C Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals pagina Omschrijving nieuwbouw 31 woningen Woningstichting Vaals bouwt in het Kerkveld Vaals 31 huurwoningen,

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen

Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Prins Hendrikstraat Bunschoten 7 Eengezinswoningen Informatie 7 woningen Prins Hendritstraat (complex 629) pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Publicatie Inhoudsopgave... 2 Prins Hendrikstraat... 3 Indeling en

Nadere informatie

Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals. Bouwblok: B 10 eengezinswoningen

Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals. Bouwblok: B 10 eengezinswoningen Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Nieuwbouw 31 woningen Kerkveld Vaals Bouwblok: B 10 eengezinswoningen pagina B Omschrijving nieuwbouw 31 woningen Krijtland Wonen bouwt in het Kerkveld Vaals 31 huurwoningen,

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H H Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Omschrijving bouwblok H Woningstichting Vaals bouwt 4

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C C Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok C Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum

Verhuurinformatie. Bolster. Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Verhuurinformatie Gooischedreef 16 t/m 50, 1261 WH, Blaricum Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1... 2 Indeling en faciliteiten... 2 3 tweekamer appartementen... 2 15 driekamer appartementen... 3 Afwerking...

Nadere informatie

12 sociale huurwoningen

12 sociale huurwoningen 12 sociale huurwoningen voormalig Isalaterrein (ziekenhuis de Weezenlanden) Aan de rand van de historische binnenstad van Zw olle, tegen de Stadsgracht, w ordt de ziekenhuislocatie De Weezenlanden herontw

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 4 levensloopbestendige woningen in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan de Matjador 75 t/m 81. De postcode voor deze woningen is

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A A Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok A Woningstichting Vaals bouwt 8 appartementen, gelegen: Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo

Informatiebrochure. 10 levensloopbestendige woningen. Paulus Potterstraat. Elsloo Informatiebrochure 10 levensloopbestendige woningen Paulus Potterstraat Elsloo Bezoekadres: Correspondentieadres: T (046)-4203535 info@maaskantwonen.nl Dross. J.v.Kesselstraat 8 Postbus 18, 6170 AA Stein

Nadere informatie

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten)

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Huissensestraat 159 6833 HT Arnhem woonoppervlakte 120 m 2 5 slaapkamers te huur Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag

Nieuwbouw 30 huurwoningen. Kollumerzwaag Nieuwbouw 30 huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof Kollumerzwaag Versie: 14 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018

Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen. Salomon Levystrjitte. Versie: 20 november 2018 Salomon Levystrjitte Nieuwbouw 24 huurwoningen De Westereen Versie: 20 november 2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen

Verhuurinformatie. Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum. 4 appartementen op de begane grond. Impressie van de woningen Verhuurinformatie Jacob van Campenlaan 147 t/m 177 (oneven) Hilversum 4 appartementen op de begane grond Impressie van de woningen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Jacob van Campenlaan... 2 Indeling en

Nadere informatie

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld

Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Te huur: Zes gasloze nieuwbouwwoningen in Lemelerveld Weerdhuisweg nummer 14, 16, 18, 20, 22 en 22A, oplevering in najaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat zes duurzame nieuwe huurwoningen bouwen aan

Nadere informatie

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen

Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Te huur: 44 gasloze nieuwbouwwoningen in Dalfsen Wijk Oosterdalfsen, oplevering vanaf voorjaar 2019 Woonstichting VechtHorst laat 44 nieuwe huurwoningen bouwen in de wijk Oosterdalfsen in Dalfsen. Het

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Gysbert Japicxstrjitte Kollum

Gysbert Japicxstrjitte Kollum P a g i n a 1 Gysbert Japicxstrjitte Kollum Nieuwbouw 15 levensloopbestendige huurwoningen P a g i n a 2 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 3 2. Wat gaan we bouwen? 4 3. Plattegronden 5 4. Huurprijzen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B. Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B. Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B B Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok B Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen Wonen in De Laren Meerveldplein 19 appartementen De Laren Meerveldplein Almere-Haven Wonen in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Almere-Haven In plan De Laren Meerveldplein realiseert de Alliantie

Nadere informatie

Nieuwbouw 13 appartementen St. Paulusstraat Bouwblok: E. Bouwblok E, 13 appartementen St. Paulusstraat, pagina

Nieuwbouw 13 appartementen St. Paulusstraat Bouwblok: E. Bouwblok E, 13 appartementen St. Paulusstraat, pagina Nieuwbouw 13 appartementen St. Paulusstraat Bouwblok: E E Bouwblok E, 13 appartementen St. Paulusstraat, pagina Omschrijving bouwblok E Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Project Waterkwartier 10 huurappartementen in Waterkwartier Nijmegen

Project Waterkwartier 10 huurappartementen in Waterkwartier Nijmegen Algemene verhuur informatie En plattegronden Project Waterkwartier 10 huurappartementen in Waterkwartier Nijmegen Bouwnummer 1 t/m 6 en 11 t/m 14 Inhoud 1. Plan Waterkwartier, in Nijmegen 2. Typen appartementen

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 215.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Informatie energiezuinige huurwoningen Zuiderkerkstraat

Informatie energiezuinige huurwoningen Zuiderkerkstraat Informatie energiezuinige huurwoningen Zuiderkerkstraat Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Algemeen... 4 2.1 Situering woningen... 4 2.2 De woningen... 4 2.3 Overige informatie... 5 2.4 Voorbehoud... 7 3 Huurprijzen...

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning

www.woneninkorendijk.nl Rust, ruimte en vrijheid, dat is wonen in Goudswaard. Eengezinswoning Begane grond type A en Ah Bouwnummers 16, 17, 18, 19 en 20 De basisplattegrond van deze eengezinswoning bestaat uit een ruime begane grond met goede indelingsmogelijkheden. De woning is tevens naar wens

Nadere informatie

6 generatiebestendige woningen aan de. A. Verburghwijk te Termunterzijl

6 generatiebestendige woningen aan de. A. Verburghwijk te Termunterzijl 6 generatiebestendige woningen aan de A. Verburghwijk te Termunterzijl 6 generatiebestendige woningen aan de A. Verburghwijk te Termunterzijl Opdrachtgever Ontwerp Aannemer Informatie en Verhuur Woonstichting

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Feiko Algemene Informatie 4 421 5 traat 421 3025 s Clock Aan de Scholtenswijk in Oude Pekela realiseert Acantus

Nadere informatie

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k.

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 450.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 450.000 k.k. Status Archief Soort woonhuis Eengezinswoning Soort bouw Nieuwbouw Bouwjaar 1915 Oppervlakte 330m² Perceel 1.215m² Inhoud 825m³ Aantal

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Phoenix K.K MT Waddinxveen

TE KOOP. Phoenix K.K MT Waddinxveen TE KOOP 289.000 K.K. Phoenix 15 2743 MT Waddinxveen Phoenix 15 2743 MT Waddinxveen Inleiding In de moderne nieuwe woonwijk Plasrode bieden wij deze compleet luxe afgewerkte eengezinswoning aan. Plasrode

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent

16 woningen aan het Laantje van Heijenbrock 9 t/m 39 in de Blaricummermeent Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Laantje van Heijenbrock... 1 Indeling en faciliteiten... 2 4 kopwoningen en 8 tussenwoningen... 2 4 woon-werk-woningen... 2 Afwerking... 3 Tuin... 3 Isolatie/verwarming/ventilatie...

Nadere informatie

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM Thús Wonen HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum Versie: 22 januari 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven)

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) 1. Inhoudsopgave 3 2. Wonen in Dorsveld 4 3. Kenmerken + Situatietekening

Nadere informatie

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik

Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik Schoolstraat Hilvarenbeek 6 appartementen op een levendige locatie Duurzaam en comfortabel wonen met de voorzieningen binnen handbereik De gemeente Hilvarenbeek ligt in het zuiden van de provincie Noord

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette. Algemeen:

Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette. Algemeen: Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette Algemeen: a. Alle bedragen zijn inclusief BTW. b. Alle antwoorden zijn onder voorbehoud goedkeuring aannemer. c. Aanpassingen

Nadere informatie

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij

mijneikendonk Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij mijneikendonk ben zo op mijn werk met de snelweg dichtbij Locatie 3: 18 jongerenappartementen Verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk verrassend wonen in de tuin van de binnenstad Eikendonk

Nadere informatie

Koninginneplein 15 - Belfeld

Koninginneplein 15 - Belfeld Koninginneplein 15 - Belfeld "Vooroorlogse 2/1 kapwoning met garage, royale achtertuin op het noorden met zwembad (10X5), overdekt terras met inbouwkeuken, prieeltje en berging met zolder en technische

Nadere informatie

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit.

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit. VERHUURBROCHURE Kruidentuin Putten Ligging De 13 luxe en comfortabele appartementen maken deel uit van een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject, midden in het centrum van Putten. Gesitueerd rondom

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Adres : BRASEM 5 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES

Adres : BRASEM 5 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : PAPENDRECHT Adres : BRASEM 5 Vraagprijs 209.000,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning BOUWJAAR Circa 2000 BRUTO

Nadere informatie

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos

Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Woningen type Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Woningen type Kleine Vos 2 uitbreidingsplan het meer in issselmuiden Kleine Vos Uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden Situatie Kadastraal bekend, gemeente

Nadere informatie

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie. Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie.     Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick Initiatief en verhuur Architect Ontwikkeling en realisatie Bezoekadres Molenbossen 618 5923 AJ Venlo-Blerick Postadres Postbus 337 5900 AH Venlo t 077 389 3131 f 077 382 7951 www.woonwenz.nl www.quantarchitectuur.nl

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in het nieuwbouwplan Schuitvaerder in Onderdijk. Deze woningen, van het type Aak, zijn geschikt voor alle doelgroepen. De woningen zijn

Nadere informatie

Carpentier Altingstraat en Potterstraat

Carpentier Altingstraat en Potterstraat Nieuwbouw huurwoningen Carpentier Altingstraat en Potterstraat 12 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand!

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand! START BOUW e KWARTAAL 05 INCLUSIEF KEUKEN & SANITAIR Europakwartier, Almere Poort Fase 6 blok F dichtbij het strand! beneden- & appartementen vanaf 9.900,- v.o.n. Groots wonen in Blok F In deze brochure

Nadere informatie

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF 187.500,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND Ben je op zoek naar een energiezuinige tussenwoning, hoekwoning of patiobungalow en wil je naar wens wonen?

Nadere informatie

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer.

30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer. 30 eengezinswoningen met tuin ruime koopwoningen in Bos & Lommer www.woneninleeuwendael.nl Leeuwendael Basisschool de Wiltzangh Hofwijckstraat Hertspieghelplein Locatie Leeuwendael ligt op een rustige

Nadere informatie

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Raadhuisstraat 73, Leerbroek Raadhuisstraat 73, Leerbroek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 27-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft

Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Nieuwbouw 40 energiezuinige eengezinswoningen Telderslaan in Delft Prettig wonen in één van de 40 eengezinswoningen op de Professor Telderslaan en Hendrik Casimirstraat in Delft Op de plek waar tot voor

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw Plattegronden en informatie 28 riante appartementen in kleinscig woongebouw Appartement 3 kamers Appartement 2 kamers H01 H02 < 307 > < 174 > < 297 > terras < 174 > < 262 > < 545 > < 438 > < 258 > < 200

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Type Extra ruime hoekwoningen. Droomweide

Type Extra ruime hoekwoningen. Droomweide Type Extra ruime hoekwoningen Droomweide Bestaande woningen Blok 4 Blok 5 Blok 3 Blok 1 Extra ruime hoekwoningen Blok 4 en 5 De extra ruime hoekwoningen hebben een beukbreedte van 6 meter. Door deze ruime

Nadere informatie

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Te koop Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Algemeen Deze goed gesitueerde bungalow met dubbele parkeerplaats op eigen grond

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart

Comfortabel wonen in Empel. 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart Comfortabel wonen in Empel 10 huurwoningen voor seniorenen nabij het dorpshart 10 huurwoningen Vragen? te Empel Vlakbij het dorpshart van Empel bouwt Mooiland 10 huurwoningen voor senioren. De 10 nultredenwoningen

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Kerkhofweg Venlo-Zuid Huurwoningen Keverstraat - Monsepad - Sloterbeekstraat

Kerkhofweg Venlo-Zuid Huurwoningen Keverstraat - Monsepad - Sloterbeekstraat Kerkhofweg Venlo-Zuid Huurwoningen Keverstraat - Monsepad - Sloterbeekstraat Sloterbeekstraat 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 26 28 30 32 34 36 38 1 40 Aan de rand van Venlo-Zuid is het

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM

Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM Spanjaardstraat 85B2 ROTTERDAM Vraagprijs: 169.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Blokvucht 31 279.500,- k.k. 4827MD Breda Tussenwoning Energiezuinige instapklare ruime tussenwoning in de populaire wijk de Waterdonken. Met luxe keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers, ruime topetage

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie