Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013"

Transcriptie

1 Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013

2 HET PROJECT In mei 2013 gaat een groep van 12 Friezen (10 jongeren tussen 18 en 25 jaar en twee oudere jongeren ) op een Stepperbike door Nederland. Een Stepperbike is een kruising tussen een step en een fiets (zonder zadel)* Doel van deze actie is om aandacht te vragen voor bewegen in relatie tot kanker. Door dit project op te zetten met jonge vrijwilligers promoten we tevens het vrijwilligerswerk onder deze doelgroep. Dit project is een Friese nuchtere versie van de Alpe D HuZes met ook een landelijke uitstraling. De actieweek start in het uiterste puntje van Limburg en de teamleden bikesteppen ruim 360 km naar Zwarte Haan (uiterste puntje Friesland). De groep gaat er 5 dagen over doen. De organisatie is in handen van de Stichting BVO Jong, onderdeel van stichting Bewegen voor Overleven. DE DOELEN bewegen en kanker Het project heeft eigenlijk twee grote maatschappelijke doelen: Regelmatig bewegen is goed voor je gezondheid en kan de kans op kanker verkleinen. Daarnaast is bewegen ook bevorderlijk voor kankerpatiënten die na de behandelingen weer herstellen. Deze actie staat in het teken van bewegen voor overleven. Daarnaast promoten we in het algemeen het bewegen onder jongeren. Door gebruik te maken van de hippe Stepperbike laten we zien dat bewegen/sporten voor jongeren leuk, gezellig en heel lekker is. jongeren als vrijwilliger Onze jongeren zetten zich in voor het goede doel, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Zij kunnen op deze manier een positief voorbeeld zijn voor leeftijdsgenoten. Door deze actie willen we bereiken dat ook andere jongeren enthousiast worden om zich vrijwillig in te zetten voor een ander of de maatschappij. Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving. Door veel acties op te zetten voor Steppin Forward laten we zien dat je zelf het verschil kan maken! GROOTS OPGEZETTE ACTIE bij iedere start/finishplaats vindt een feestelijke activiteit plaats; naast het bikesteppen gaat het team in de etappeplaatsen het project promoten in o.a. de winkelgebieden/het centrum; er wordt aan bekende Nederlanders (artiesten, sporters e.d). en bekende lokale inwoners gevraagd om een stuk mee te doen op de Stepperbike; er wordt veel tijd en aandacht gestoken in publiciteit; er komt een Comité van Aanbeveling met prominente leden; er worden veel mensen en maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties bij dit project betrokken om te komen tot een zo groot mogelijk draagvlak. Projectplan Steppin Forward van BVO Jong 2013 blad 2.

3 HET STEPPERBIKE TEAM De jongeren die gaan bikesteppen zijn leuke jonge mensen uit Friesland. Sommige studeren, anderen zijn al aan het werk, maar de grote gemeenschappelijke deler is de motivatie om deze uitdaging aan te gaan en om het project tot een groot succes te maken. De twee veertigers die bikesteppen zijn de ploegleiders/coaches van het team. Al vanaf het najaar van 2012 is de groep aan het trainen. Opgeven is geen optie! SAMENWERKING EN SUPPORT comité van aanbeveling locale acties op de route Bewegen voor Overleven Er wordt een Comité van Aanbeveling ingesteld en aan prominenten op het gebied van politiek, sport, gezondheid en cultuur gevraagd zitting te nemen in dit comité. De heer John Jorritsma, Commissaris van de Koningin in Friesland, heeft al aangegeven hiervan graag voorzitter te willen zijn. Verder heeft oudstaatssecretaris Joop Atsma toegezegd om enthouiast ambassadeur te willen zijn. Een aantal van deze prominenten zal een etappe of een deel daarvan mee bikesteppen. In iedere etappeplaats hebben we een coördinator aangezocht die alle plaatselijke feestelijkheden aanstuurt. Bij de finish wordt de burgemeester uitgenodigd het team binnen te halen. Via de lokale Ondernemersvereniging(en) wordt een feestelijk programma opgezet om het doel zoveel mogelijk te promoten. Deze stichting uit Friesland heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen waarbij aandacht gevraagd wordt voor borstkanker (bewegenvooroverleven.nl). Het bestuur van Stichting Bewegen voor Overleven vormt samen met de jongeren de organisatie van het project, zowel tijdens de voorbereiding als gedurende de actieweek. Er liggen nauwe contacten tussen de Leeuwarder en de Friese provinciale bestuurders en het stichtingsbestuur van Bewegen voor Overleven. Deze relaties zijn en worden aangewend om zoveel mogelijk bestuurders (burgemeesters, wethouders en CdK s) in andere steden en provincies te enthousiasmeren voor deze actie. Er is voor dit project een aparte stichting opgericht: Stichting BVO Jong. KWF Kankerbestrijding De regio coördinator van KWF ondersteunt en adviseert in de contacten met het hoofdkantoor van KWF en publicitaire zaken. De bedoeling is dat op elke etappeplaats ook een stand van het KWF Jongerenproject Love Life, Fight Cancer aanwezig zal zijn. DE ROUTE De route gaat dwars door Nederland met als startpunt Vaals in Zuid- Limburg op woensdag 22 mei De etappeplaatsen zijn Roermond, Nijmegen, Harderwijk en Wolvega. De finish is op zondag 26 mei 2013 in Zwarte Haan, een van de uiterste punten van Friesland. Projectplan Steppin Forward van BVO Jong 2013 blad 3.

4 DE PUBLICITEIT Er is een speciale PR-werkgroep onder aanvoering van Wildwater Communicatie uit Leeuwarden ingesteld die de publiciteit en de marketing voor, tijdens en na de actie gaat verzorgen. Zowel lokale, regionale als landelijke media worden benaderd, vanuit de organisatie, maar ook vanuit KWF. Bij iedere etappe-finishplaats wordt een uniforme opstelling gemaakt voor pers- en promotie activiteiten. Hier wordt uiteraard ook melding gemaakt van de sponsors. Naast de info vanuit het project zal ook het Jongerenproject van KWF, Love Life, Fight Cancer vertegenwoordigd zijn met een stand en het plaatselijke promotieteam. Beurs Vrouw 2013 Eén van de grote acties die we gaan doen om aandacht te krijgen tijdens het voortraject is de Beurs Vrouw 2013 in het WTC Expo in Leeuwarden. Van 8 t/m 10 maart wordt deze beurs gehouden en het hele team is in een stand aanwezig om Steppin Forward te promoten. Tijdens de vorige editie van deze beurs waren er meer dan bezoekers! DE SPONSORING Sponsoruitingen De kosten van de tocht worden zo veel mogelijk gedekt uit subsidies c.q. sponsorbijdragen. Op dit moment is ruim 1/3 deel van de kosten gedekt door toegezegde bijdragen. Graag gaan we met fondsen en bedrijven in overleg over de tegenprestatie van de financiele bijdrage. Mogelijkheden zijn o.a. shirtreclame reclame op de mobiele promotiewagen (onderdeel van de karavaan) vermelding met logo en/of naam op de website Steppin Forward.nl vlaggen en start- en finishdoeken geheel bestickerde Stepperbike met logo of huisstijl van de sponsor promotiestand (onderdeel van de karavaan) presentatie door teamleden over de actie op nader te bepalen tijdstip De jongeren die gaan bikesteppen, betalen geen deelnamekosten, maar leveren hun inzet! Wel zullen zij zich individueel op verschillende manieren laten sponsoren. Het totale bedrag komt ten goede aan KWF. SMS DIENST Samen met KWF Kankerbestrijding is een speciale sms dienst voor dit project gerealiseerd. Iedereen die het project wil steunen en daarmee dus KWF kan een smsje sturen: sms STEP naar De kosten van een smsje bedragen EUR 1,50. Projectplan Steppin Forward van BVO Jong 2013 blad 4.

5 VOLGPLOEG Er gaat een volgploeg mee die bestaat uit o.a. sportmasseur/ehbo-er, mecanicien/fietsenmaker, journalist/verslaggever, motorbegeleiding en cateringmedewerkers. Er gaan verschillende volgauto s mee met o.a. de mobiele presentatiewagen van 8 meter waardoor er een echte karavaan ontstaat. PROJECTPLAN Wij hopen dat u met dit projectplan een goede indruk heeft van onze actie. Uiteraard willen we graag met u in gesprek om aanvullingen te geven en om te kijken op welke wijze we elkaar kunnen versterken. Projectleider en contactpersoon Steppin Forward Projectleider Koos Pot, voorzitter BVO Jong en ploegleider koos@noordersingel.nl tel * zie voor filmpje van de Stepperbike : Projectplan Steppin Forward van BVO Jong 2013 blad 5.

6e editie 21 april Sponsorconcept

6e editie 21 april Sponsorconcept 6e editie 21 april Sponsorconcept 2013 Missie De stichting Sportpromotie Sittard heeft als doel met behulp van sportevenementen het sporten in de gemeente Sittard-Geleen te bevorderen met focus op de breedtesport.

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

Aanvraagformulier sponsoring Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

Aanvraagformulier sponsoring Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde Aanvraagformulier sponsoring Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde U wilt voor uw vereniging/stichting/organisatie graag in aanmerking komen voor een sponsorbijdrage van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde U wilt voor uw vereniging/stichting/organisatie graag in aanmerking komen voor een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van

Nadere informatie

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl

SAMEN KUNNEN WIJ HET! 2bike4alzheimer.nl 2bike4alzheimer, 400 km non-stop estafette fietstocht voor onderzoek naar dementie Op 17 en 18 september 2016 organiseert de stichting 2bike4alzheimer voor de vijfde maal de 24-uurs estafette fietstocht.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport

Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Beleidsplan Stichting OnbeperktSport Inhoud Voorwoord 1 Organisatie 2 Doelgroep/Doelstellingen 3 Bestuur 4 Samenwerkingsverbanden 5. Het beheer van het vermogen 6. Financieel beleid 7 Promotie Voorwoord

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2015 Voorwoord Voor u ligt het vijfde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Met dit jaarverslag beogen wij verantwoording

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Doorkiesnummer : (0495) Agendapunt: - ONDERWERP

Doorkiesnummer : (0495) Agendapunt: - ONDERWERP Akkermans, Cindy CS S0 RAD: RAD120627 2012-06-27T00:00:00+02:00 BW: BW120522 voorstel gemeenteraad Vergadering van de gemeenteraad van 27 juni 2012 Portefeuillehouder : J.M. Cardinaal Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Inloophuis Dordrecht, Inloophuis Helianthus

Jaarverslag 2014. Stichting Inloophuis Dordrecht, Inloophuis Helianthus Jaarverslag 2014 Stichting Inloophuis Dordrecht, Inloophuis Helianthus 16 juni 2015 Gedicht voor Inloophuis Helianthus, gemaakt door Marieke van Leeuwen, Stadsdichter van Dordrecht van 2009 2014 2 Voorwoord...

Nadere informatie

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker Stichting tegen Kanker en het lokale Levensloop vrijwilligerscomité organiseren LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN STK008_Levensloop_Broch_NL_03.indd 1 26/04/13 12:14 Levensloop,

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau 7 maart 2015 Programma Team Sponsorwerving Inleiding Alpe d HuZes

Nadere informatie

Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen

Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen Publiekscampagne Zes Minuten Zones (AED) gemeente Bergen Algemeen Binnenkort wordt gestart met het Project Zes Minuten Zones in de gemeente Bergen. Het doel van dit project is om Zes Minuten Zones te realiseren

Nadere informatie

Expansie & Grassroots

Expansie & Grassroots Expansie & Grassroots Expansie A. D. Visie Volt activeert mensen op lokaal niveau om bij te dragen aan positieve verandering. B. Goede introductie in Volt voor vrijwilligers. Doelen 40 lokale teams met

Nadere informatie

Communicatieplan Vrouwenopvang 2011

Communicatieplan Vrouwenopvang 2011 Communicatieplan Vrouwenopvang 2011 In 2010 is het meerjarencommunicatieplan van de Vrouwenopvang vastgesteld en van start gegaan. De Vrouwenopvang heeft voor het eerst een grote publiciteitsactie georganiseerd.

Nadere informatie

RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016

RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 1998 Amsterdam 1999 Amsterdam 2000 Westland 2001 Westland 2002 Landgraaf 2003 Waalwijk 2004 Oldenzaal 2005 Westland 2006 Utrecht

Nadere informatie

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! SPONSORING RUN FOR KIKA Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd?

Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Resultaten workshops Molencontactdag 22 november 2013 Thema 1: Hoe is over 10 jaar bij uw molenorganisatie het draagvlak bij het publiek georganiseerd? Groep blauw - Nicole Bakker: Werken met de molen

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

Stichting Vrienden van PARK VOSSENBERG

Stichting Vrienden van PARK VOSSENBERG Beleidsnotitie 2018-2022 Stichting Vrienden van PARK VOSSENBERG Opgesteld door het bestuur van Stichting Vrienden van Park Vossenberg Kaatsheuvel, 29 maart 2018 Inleiding Stichting Maasduinen vervult een

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer)

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer) Beste relatie, De afgelopen jaren hebben wij op Uw steun mogen rekenen bij de organisatie van Rock am Roer. Rock am Roer is mede daardoor gestaag uitgegroeid van een evenement voor Berg, naar een evenement

Nadere informatie

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van:

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: Sponsordossier VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: WAT? Eleven vibes is een festival van vzw Langemark-Poelkapelle Leeft!. Het is een driedaags muziekfestival dat zich richt

Nadere informatie

Business Plan. Organisatie: GIDSnetwerk Datum: 11.04.2014 Periode: 01/2014-12/2017

Business Plan. Organisatie: GIDSnetwerk Datum: 11.04.2014 Periode: 01/2014-12/2017 Business Plan Organisatie: GIDSnetwerk Datum: 11.04.2014 Periode: 01/2014-12/2017 Business Plan Agenda 1 Visie & Business Model 2 Strategie 3 Team & Organisatie 4 Implementatie 5 Financien 1. Visie & Business

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Subsidies Gemeente Deurne vanaf 2017

Subsidies Gemeente Deurne vanaf 2017 Subsidies Gemeente Deurne vanaf 2017 Informatiebijeenkomst vrijwilligers- en subsidiebeleid 11 april 2016 Programma Presentatie vrijwilligersbeleid Presentatie subsidiebeleid Vragen algemeen Vrijwilligersbeleid

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2014

Sponsorpakketten 2014 www.alphendhuez.nl 2014 Sponsorpakketten 2014 Inhoud document Het festival Doel 2014 Sponsorpakketten Materialen & benodigheden Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011 ontstaan

Nadere informatie

in te dienen voor 1 april 2011 APB Sport, Boomgaardstraat 22 bus 1 2600 Berchem ; subsidies@apbsport.provant.be

in te dienen voor 1 april 2011 APB Sport, Boomgaardstraat 22 bus 1 2600 Berchem ; subsidies@apbsport.provant.be Aanvraagformulier 2011 2 de golf NIEUWE PROJECTEN Subsidies voor jeugd- en gehandicaptensportprojecten in het kader van het Jeugdsportfonds Camille Paulus 1. IDENTITEIT ORGANISATIE: Naam organisatie voluit:

Nadere informatie

Rabobank NL43 RABO 0126 3864 98 t.n.v. KWF Kankerbestrijding afdeling Franeker

Rabobank NL43 RABO 0126 3864 98 t.n.v. KWF Kankerbestrijding afdeling Franeker Franeker 2015 Geachte ondernemer, Helpt u mee om van de SamenLoop voor Hoop Franeker 2015 een succes te maken? Franeker en omgeving staat 26 en 27 juni 2015 in het teken van de eerste SamenLoop voor Hoop.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting De Zonnesteen

Jaarverslag Stichting De Zonnesteen Jaarverslag 2013 Stichting De Zonnesteen te Zwolle Secretariaat: Koestraat 4 8011 NK Zwolle Tel. 038 337 64 52 Inhoud Jaarverslag 1. Oprichting en doel van de stichting 3 2. Bestuursverslag 4 3. Activiteiten

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst

Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Samenvatting Notitie Vrijwillige Inzet met Toekomst Werkgroep Vrijwilige Inzet met Toekomst, 28 september 2015 Aanleiding In Nieuwegein zetten vele inwoners zich vrijwillig in. Dit is goud waard! Het eigen

Nadere informatie

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2013 1 Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Het verslag geeft een weergave mee

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

HEINEKEN EN SPORT, EEN OPMERKELIJKE COMBINATIE? Tim Terlingen Seminar Visual Design Periode B

HEINEKEN EN SPORT, EEN OPMERKELIJKE COMBINATIE? Tim Terlingen Seminar Visual Design Periode B HEINEKEN EN SPORT, EEN OPMERKELIJKE COMBINATIE? ONDERZOEKSVRAAG. WAAROM GEBRUIKT HET BIERMERK HEINEKEN SPORT ALS MARKETINGKANAAL EN HOE DOEN ZIJ DAT? MOTIVATIE. - HEINEKEN OPGERICHT IN 1864 - ACTIEF IN

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde U wilt voor uw vereniging/stichting/organisatie graag in aanmerking komen voor een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van

Nadere informatie

Jaarplan 2013. Jaarplan 2013 Versie 1.0 Showband Prins Willem Alexander Zwanenburg

Jaarplan 2013. Jaarplan 2013 Versie 1.0 Showband Prins Willem Alexander Zwanenburg Jaarplan 2013 Versie 1.0 Showband Prins Willem Alexander Zwanenburg 1 Inleiding Vanuit het meerjarenplan is dit jaarplan 2013 opgezet. Het jaarplan 2013 bepaalt de doelstellingen voor het verenigingsjaar

Nadere informatie

GIP heeft uw hulp nodig...

GIP heeft uw hulp nodig... GIP heeft uw hulp nodig... Kinderen in Wa (Ghana) stichting Even voorstellen Wie is Stichting GIP? GIP is een kleine stichting met zeer enthousiaste vrijwilligers. Die 0% overhead kosten heeft, al het

Nadere informatie

CHECKLIST FIETSEN ZONDER LEEFTIJD TIPS BIJ OPSTART

CHECKLIST FIETSEN ZONDER LEEFTIJD TIPS BIJ OPSTART CHECKLIST FIETSEN ZONDER LEEFTIJD TIPS BIJ OPSTART Fietsenzonderleeftijd.be MENSEN WARM MAKEN VOOR FIETSEN ZONDER LEEFTIJD Communiceren met de (toekomstige) betrokkenen kan vanaf je ervoor gaat om Fietsen

Nadere informatie

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ De Dommelcross is een nieuw hardloopevenement in de mooie natuur van de Meijerij. Met een uitgebreid programma aan cross-lopen dwars door het mooie,

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Het eerste beleidsplan is begin 2009 opgesteld. Vanaf dat moment vindt er jaarlijks een update plaats.

Het eerste beleidsplan is begin 2009 opgesteld. Vanaf dat moment vindt er jaarlijks een update plaats. Apeldoorn, 4 september 2013 1. Algemeen Inleiding De Stichting Vrienden van de Geode is opgericht op 6 maart 2009. Aanleiding voor de oprichting van de stichting was het initiatief van een groep ouders

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kikkeropfleurdoos

Beleidsplan Stichting Kikkeropfleurdoos Beleidsplan Stichting Kikkeropfleurdoos Datum: 31-12-2013 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kikkeropfleurdoos. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport. Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen

Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport. Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen Onderwerpen Introductie Waarom organiseren van (inter)nationale wedstrijden Voorbereiding

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

Best Buddies Informatiepakket. Ontdek een nieuwe vriendschap

Best Buddies Informatiepakket. Ontdek een nieuwe vriendschap Best Buddies Informatiepakket Ontdek een nieuwe vriendschap Geschiedenis van Best Buddies International Best Buddies is een non- profit organisatie die mensen met een verstandelijke beperking in een één

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen

`Grenzeloos stage lopen. Evenementen `Grenzeloos stage lopen Evenementen Inhoudsopgave 1. HET EVENEMENT 3 1.2 DE DOELGROEP 3 2. VAN SPONSORING NAAR NAAMSBEKENDHEID 5 3. SPONSORING EN HET BELEID VAN HET EVENEMENT 6 4. VORMEN VAN SPONSORING

Nadere informatie

5 de Midnight Walk 26 augustus 2016

5 de Midnight Walk 26 augustus 2016 Genieten van de nieuwe route & verrassende acts SPONSORINFORMATIE De Midnight Walk Zonta aan de Leede, Soroptimistclub Leiden Aurora en Soroptimistclub Leiden, drie serviceclubs van vakvrouwen in de Leidse

Nadere informatie

Medezeggenschap van Vrijwilligers

Medezeggenschap van Vrijwilligers Terugkoppeling netwerkbijeenkomst 1 december 2014 Medezeggenschap van Vrijwilligers In deze derde en laatste bijeenkomst keken we opnieuw naar verschillende mogelijkheden om meedenken en meepraten van

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Present Fryslân 2014-2015

Jaarverslag Stichting Present Fryslân 2014-2015 Jaarverslag Stichting Present Fryslân 2014-2015 Jaarverslag 2014. Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling Verduurzaming. 3. Actieplan 2014 4. Bijstelling Plannen 2014/ 2015,Speerpunten 5. Projecten Present

Nadere informatie

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt:

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt: Bijlage 1 Subsidie Het doel en de criteria voor het verlenen van subsidie worden in dit hoofdstuk besproken. De Algemene Wet Bestuursrecht en de Subsidieverordening evenementen gemeente Venray zijn hierbij

Nadere informatie

Open Bedrijven Weekend

Open Bedrijven Weekend V1.0 Open Bedrijven Weekend Den Haag e.o. 28-30 Oktober 2011 Wat is het? Open Bedrijvenweekend = weekend met 2 of 3 aaneengesloten open bedrijvendagen waarbij minimaal 50 bedrijven binnen een regio gezamenlijk

Nadere informatie

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR

PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR PROJECTPLAN EASTEREIN ROCKS OPEN AIR Februari 2011 Commissie Easterein Rocks INLEIDING Easterein is een dorp dat leeft. Er zijn veel muzikanten, zij spelen in bands of bij muziekverenigingen. In 2006 vond

Nadere informatie

Playing for Success Achterhoek

Playing for Success Achterhoek Playing for Success Achterhoek Inhoud Voorwoord Gegevens Leercentrum Achterhoek Missie Visie en doelen Personeel Publiciteit Het programma Contact met scholen Selectie van leerlingen Internetprotocol Voorwoord

Nadere informatie

ORANJE FONDS EN BEDRIJVEN SAMENWERKEN AAN EEN VERBONDEN SAMENLEVING

ORANJE FONDS EN BEDRIJVEN SAMENWERKEN AAN EEN VERBONDEN SAMENLEVING ORANJE FONDS EN BEDRIJVEN SAMENWERKEN AAN EEN VERBONDEN SAMENLEVING Ontwikkelingen die ons bezighouden Het Oranje Fonds verbindt Er zijn in ons land te veel mensen die zich buitengesloten voelen. Mensen

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos 21 november 2015 Programma Voorstellen: Team Sponsorwerving Uitgangspunten

Nadere informatie

Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea

Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea Fondsenwerving 2013 2017 Stichting Vrienden van Estinea Visie Stichting Vrienden van Estinea gaat actief sponsoren en fondsen werven. De stichting wil op deze wijze direct of indirect zorgprojecten financieel

Nadere informatie

Vrijwillige inzet is de basis

Vrijwillige inzet is de basis Vrijwillige inzet is de basis Soms hebben mensen een duwtje in de rug nodig om actief te worden als vrijwilliger. U kunt samen met vrijwilligers en organisaties een belangrijke rol spelen bij het stimuleren

Nadere informatie

SPONSORING VG-BILJART

SPONSORING VG-BILJART 2017 Commissie VG-Biljarten van de KNBB Vereniging Carambole Bank Triodosbank NL85 TRIO 0777 8627 51 t.n.v. Stichting Gehandicapt & Gezellig Sporten Info: Dick van Egmond e-mail: kloesunlimited@ziggo.nl

Nadere informatie

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent

Alkense Oogstfeesten: voor wie ons nog niet kent voor wie ons nog niet kent De Alkense Oogstfeesten is een prachtig plattelandsevenement dat de laatste jaren uit zijn voegen barst. Wat ooit startte als een trekpaardkeuring met één wedstrijdring is nu

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN SPONSORPLAN Auteurs : Michel van Straten / Bob Elbersen / Dimitri Nobel Status : Final, Maart 2011 Beschrijving : Sponsorplan Stichting Nobel Judo Support Acties : FINAL Pagina1 1. Algemeen De Judo Club

Nadere informatie

Strategisch plan

Strategisch plan Strategisch plan 2017-2020 Strategisch plan Stichting Present Noordoostpolder 2017-2020 Voor u ligt het strategisch document van de Stichting Present Noordoostpolder. Dit document omschrijft de plannen

Nadere informatie

Meerjarenplan bijgewerkt

Meerjarenplan bijgewerkt Meerjarenplan 2015-2017 bijgewerkt 30-09-2015 Stichting De Slinger Almelo www.deslingeralmelo.nl 1 1. Missie en Visie De Slinger Almelo Missie De missie van De Slinger Almelo is de betrokkenheid (MBO)

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt:

Subsidie. Bijlage 1. De definities van de categorieën zijn als volgt: Bijlage 1 Subsidie Het doel en de criteria voor het verlenen van subsidie worden in dit hoofdstuk besproken. De Algemene Wet Bestuursrecht en de Subsidieverordening evenementen gemeente Venray zijn hierbij

Nadere informatie

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R 2 0 1 7 1 INTRODUCTIE LACROSSE, WAT IS DAT VOOR BEEST? E N W A A R O M Z O U I K E R I N I N V E S T E R E N? Houdt u van een snelle, tactische en

Nadere informatie

JAARVERSLAG December Spoorstraat 15 Postbus ED Bodegraven 2410 AD RSIN

JAARVERSLAG December Spoorstraat 15 Postbus ED Bodegraven 2410 AD RSIN JAARVERSLAG 2012 December 2013 Spoorstraat 15 Postbus 165 2411 ED Bodegraven 2410 AD RSIN 823081175 1 Inhoudsopgave Bestuur en organisatie... 3 Activiteiten... 3 Beleidsplan... 4 Inleiding... 4 Geschiedenis,

Nadere informatie

Visiedocument en Activiteitenplan 2013

Visiedocument en Activiteitenplan 2013 Visiedocument en Activiteitenplan 2013 1. Inleiding In Leusden is in september 2006 gestart met het project Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Gemeente Leusden, het bedrijfsleven en de maatschappelijke

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Campagneproject. Slow Food Rijnzoet. Lili Ujvari 488236 Sean Nauta 472323

Plan van Aanpak. Campagneproject. Slow Food Rijnzoet. Lili Ujvari 488236 Sean Nauta 472323 Campagneproject 2014 Slow Food Rijnzoet Lili Ujvari 488236 Sean Nauta 472323 Inhoudsopgave Inleiding 3 Probleemstelling 4 Probleemoriëntatie 4 Probleemdefinitie 4 Doelstelling 5 Hoofdvraag 5 Deelvragen

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Sponsoring en fondsenwerving

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Sponsoring en fondsenwerving Sponsoring en fondsenwerving Weet wat je aan wie vraagt Bronnen van geldgevers: Particulieren (eenmalige gift of donateurs) Bedrijven (eenmalige gift of sponsoring) Vermogensfondsen (financiering initiatief)

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. p/a Oosterpark 53 1092AP Amsterdam tel 020-6921173 fax 020-6942077 Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 34305055

JAARVERSLAG 2014. p/a Oosterpark 53 1092AP Amsterdam tel 020-6921173 fax 020-6942077 Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 34305055 JAARVERSLAG 2014 Namens BESTUUR Stichting Verdriet door je hoofd Algemene gegevens De stichting Verdriet door je hoofd is opgericht op 19 juni 2008 Inschrijving KVK: Inschrijvingen. 34305055 Postadres:

Nadere informatie

Saab Historic Rally Team

Saab Historic Rally Team Saab Historic Rally Team Inhoudsopgave 1. Saab Historic Rally Team 1.1 Aanleiding 1.2 Doelstelling 1.3 Doelgroep 2. Teamleden SHRT 2.1 Lidmaatschap 2.2 Rechten en plichten teamleden 3. Saab Club Nederland

Nadere informatie

I n f o r m a t i e b i j e e n k o m s t 2 9 n o v e m b e r 2 0 1 4 Z w o l l e / R o t t e r d a m

I n f o r m a t i e b i j e e n k o m s t 2 9 n o v e m b e r 2 0 1 4 Z w o l l e / R o t t e r d a m P e r s b i j e e n k o m s t 2 8 n o v e m b e r 2 0 1 4 A m s t e r d a m I n f o r m a t i e b i j e e n k o m s t 2 9 n o v e m b e r 2 0 1 4 Z w o l l e / R o t t e r d a m Michaël Maarschalkerweerd

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen.

1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen. Huishoudelijk Reglement Stichting PAR 1. Algemeen 1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen. 1.2. Doelgroep

Nadere informatie