Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Stichting Estafetteloop"

Transcriptie

1 Jaarverslag Stichting Estafetteloop

2 Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het goede doel Sponsors en donateurs Werven van fondsen Externe communicatie Relatiebeheer Nieuwsbrief Financiën Dankwoord Voorwoord Het bestuur Stichting Estafetteloop heeft zich in 2013 volledig ingezet om geld in te zamelen voor het Familiehuis Daniel den Hoed welke is gevestigd bij het Daniel den Hoed Erasmus MC. Het familiehuis is een zelfstandige stichting die tegen een kleine vergoeding onderdak bied aan patiënten en familie die onder behandeling zijn in het Daniel den Hoed ziekenhuis. De stichting estafetteloop heeft er duidelijk voor gekozen om jaarlijks een nieuw goed doel te kiezen met als inzet geld inzamelen. Door het organiseren van diverse activiteiten zoals de 100 van Spijkenisse, collecteren en sponsorwerving en de inzet van vele vrijwilligers hebben we het familiehuis met een geldbedrag kunnen ondersteunen. Het bestuur met ruime ervaring in meerdaagse estafettelopen bestaat uit de volgende 4 leden: Bob Westerduijn (voorzitter) Kees Gerritsen (penningmeester) Brigitte Ooms (secretaris) Hugo Koppenol (lid) Afgetreden d.d. 1 oktober 2013 Het bestuur wordt ondersteund door Hans Griep. Website, nieuwsbrief en communicatie.

3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop Stichting Estafetteloop bestaat uit een groep van enthousiaste lopers uit Spijkenisse. Samen trainen zij bij de atletiekvereniging Spark. Hier is ook het idee ontstaan om hardlopen in te zetten voor het goede doel. De Stichting Estafetteloop is opgericht op 7 februari 2011 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De Stichting Estafetteloop Missie Stichting Estafetteloop zet de passie voor hardlopen in om anderen te helpen! Wij zamelen geld in voor goede doelen en brengen dit onder de aandacht door in estafettevorm uitzonderlijke sportieve prestaties te leveren. Visie Er zijn tal van kleine initiatieven in de vorm van stichtingen en organisaties die onderbelicht blijven. Wij zijn van mening dat de goede doelen die nagestreefd worden van grote waarde zijn! Ons doel is om jaarlijks een van deze organisaties te steunen door het organiseren van estafettelopen en andere activiteiten. Ieder jaar opnieuw bepalen wij voor welk doel wij ons inzetten. Daarnaast krijgt ook de atletieksport in Spijkenisse extra belangstelling. De Stichting Estafetteloop realiseert hiermee een tweeledig doel, ondersteuning van een maatschappelijk relevant doel en het enthousiasmeren voor de atletiek. De 100 van Spijkenisse

4 De Stichting heeft in 2013 een estafetteloop van 100 kilometer (250 ronden) op de baan van atletiekvereniging Spark in Spijkenisse georganiseerd. Dit om richting te geven aan de doelen die in de missie en visie verwoord zijn. De estafetteloop combineerde een sportief element met een goed doel. De estafetteloop is gehouden op zondag 23 juni. Hoe werkt het Op de baan van atletiekvereniging Spark wordt in estafettevorm 100 km gelopen. Start 8.00 Sluitingstijd Er is uitgegaan van een snelheid van 10 km per uur zodat deze loop voor iedereen toegankelijk is en de prestatie voorop staat. Elke ronde bestaat uit 400 meter. 250 rondes is 100 km. Individueel mag een loper bepalen hoeveel ronde hij loopt. Een team bestaat uit minimaal 5 personen. Na elke gelopen ronde(s) pakt de loper op het wisselvlak een kaartje(s) uit de mand. Op deze mand staat het wedstrijdnummer waaronder het team loopt. Een kaartje staat voor 400 meter. De loper legt vervolgens het kaartje in de 2 e mand. Door de regen bleek het praktischer dat de vrijwilliger deze handeling overnam. Na 50 rondes wordt één kaart met nummer 50 oplopend tot nummer 250 door de vrijwilligers opgehangen op een bord, zodat de stand voor iedereen zichtbaar is. Deze procedure herhaalt zich tot er 250 rondes gelopen is. Barbecue De loop werd afgesloten met een (gesponsorde) barbecue. De opbrengst van deze barbecue is ten goede gekomen voor het goede doel. Het goede doel Voor het goede doel is de keuze gevallen op het Familiehuis Daniel den Hoed.

5 Het familie huis biedt onderdak aan kankerpatiënten en familie. Het familiehuis zorgt ervoor dat mensen dichtbij hun naasten kunnen zijn in een moeilijke periode. Het Familiehuis biedt een eigen plekje op arm-zwaai afstand van het ziekenhuis. Een plekje waar ze niet alleen een eigen slaapkamer en badkamer hebben, maar ook gebruik kunnen maken van de woonkamer, eetkamer en keuken. Een beetje doorleven zoals je dat thuis gewend bent. Sponsors en donateurs Door het ontwerpen van een eigen huisstijl met logo, website ontwerp, briefpapier en visitekaartje is een voorwaarde geschapen om potentiële sponsors en donateurs te benaderen. Een donateur ondersteunt de stichting met 10,00 per jaar. Door deze jaarlijkse donatie kan de stichting algemene activiteiten blijven organiseren. De bijdragen van sponsors kwamen geheel ten goede aan het Familiehuis Daniel den Hoed. In de loop van het jaar hebben de lokale/regionale pers diverse keren aandacht besteed aan onze activiteiten. Op de website zijn links te vinden naar deze artikelen. Het bestuur onderschrijft volledig het belang van een sterke positionering van de stichting in de verschillende organisaties in Spijkenisse. Om de naamsbekendheid verder te ontwikkelen zal het bestuur verschillende initiatieven blijven ontwikkelen. Werven van fondsen Diverse activiteiten zijn door de stichting ondernomen om sponsors en geld in te zamelen. Voorbeelden hiervan zijn: o Een huis-aan-huis collecte in de wijk Maaswijk in Spijkenisse. o Inzamelen van geld bij de marathon van Rotterdam De donateurs en sponsors hebben voor al hun bijdragen een persoonlijke dankbetuiging ontvangen.

6 Externe communicatie Om op afstand met de buitenwereld te communiceren is het hebben van een website van belang. De domeinnaam stichtingestafetteloop.nl is hiervoor geclaimd. Gedurende het afgelopen jaar is een website ontwikkeld die voldoet aan de styling eisen die de stichting zich opgelegd heeft. De site heeft ruim 600 bezoekers getrokken. Het doel van de website is een formele communicatie te onderhouden met een ieder die geïnteresseerd is in de stichting. Facebook is een tweede medium dit wordt vooral gezien als een meer informele manier van communiceren. Een aparte Facebook pagina wordt onderhouden door de stichting. Andere sociale media zijn overwogen maar niet toegevoegd aan het informatiepakket. Relatiebeheer Om effectief te kunnen communiceren met alle belangstellenden is een administratief systeem ontwikkeld. Alle relevante gegevens van een relatie worden hierin bijgehouden. Tevens wordt dit systeem gebruikt om berichten via post of naar de relaties te sturen. Voor biedt de provider van de website de benodigde faciliteiten. De stichting heeft in het afgelopen jaar verschillende mailings verzorgd. Nieuwsbrief Het bestuur van de stichting heeft aangegeven dat het sturen van een nieuwsbrief een middel kan zijn om de stichting naamsbekendheid te geven. De eerste nieuwsbrief is in het eerste kwartaal van 2013 verschenen. De frequentie is eenmaal per kwartaal. De nieuwsbrief wordt naar alle sponsors en donateurs gestuurd. De website biedt de mogelijkheid om via de site aan te melden voor de nieuwsbrief.

7 Financiën Resultatenrekening 2013 L Baten Donaties 1350,00 Schenking Familiehuis 2920,66 Sponsorbijdragen 596,00 Andere schenkingen 150,00 Collecte tbv Familiehuis 1811,84 Kosten beheer en administratie 158,93 Inschrijfgelden wedstrijd 400,00 Aanschaf materialen 609,95 Opbrengst acties 620,92 Kosten acties 342,91 Diversen 39,35 Kosten wedstrijd 204,54 Rente 79,21 Saldo ,33 Totaal 4897, ,32 Donaties zijn schenkingen die ten goede komen aan de stichting en worden gebruikt voor algemene kosten, investeringen en andere schenkingen. Sponsorbijdragen komen geheel ten goede aan het familiehuis Daniel den Hoed, zo ook de collecte inkomsten. Opbrengst wedstrijd en acties komen na aftrek van de gemaakte kosten geheel ten goede aan het gekozen doel. Evenals in 2012 heeft 2013 voor de stichting een positief bedrag opgeleverd wat ten goede komt aan de reserves. Doelstelling is om een vaste reserve aan te houden van minimaal 5000 en maximaal De aangeschafte materialen bestaan uit een verzorgingstent voor wedstrijden en een GPS systeem voor estafettelopen. De opbrengst voor het familiehuis bedroeg 2920,66.

8 Dankwoord van de voorzitter Bob Westerduijn Met dit dankwoord wil ik iedereen weer bedanken die zich in 2013 voor de stichting heeft ingezet. Een jaar waarin veel werk is verzet met als nieuw evenement de 100 van Spijkenisse op de atletiekbaan van Spark. Een geslaagd evenement. Als de editie van 2014 wederom een succes wordt, zal deze ook in de komende jaren worden herhaald en hopelijk uitgroeien tot een traditie. Het combineren van een sportieve prestatie en hiermee mensen helpen die het nodig hebben is op zich niet nieuw, de dankbaarheid die je er telkens voor terug krijgt wel. Het werven van sponsoren vergt veel tijd van het bestuur en vrijwilligers. Ondanks dat 2013 een jaar was waarin we veel nee hebben ontvangen waren er ook positieve reacties. Een aantal bedrijven hebben ons in deze moeilijke tijd toch weer hun financiële steun gegeven. Hiervoor mijn dank.

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind Beleidsplan Stichting Team Running Blind Inhoudsopgave Inleiding... 3 Team Running Blind... 3 Visie/Missie... 4 Doelstelling... 4 Organisatie... 4 Dagelijks bestuur... 4 Beloningsbeleid... 4 Team Runners...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016

Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016 Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016 1. Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2015 2016 van de Stichting Almeloopers. De Stichting Almeloopers is een stichting die zich richt op het

Nadere informatie

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Beleidsplan Sleen4Life Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Datum: 24 maart 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Sleen4Life... 3 Visie/Missie... 3 Doelstelling... 3 Organisatie... 4 Dagelijks

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8 JAARVERSLAG 2005 Inhoudsopgave 1. Bestuursverslag...3 1.1 Algemeen...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...4 1.4 Comité van aanbeveling...4 1.5 Banden met Tastite...4 1.6 CBF-keurmerk...4 2. Werkzaamheden...5

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beleidsplan Venlo versus Kanker

Beleidsplan Venlo versus Kanker Beleidsplan Venlo versus Kanker 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Team Venlo versus Kanker 3 Visie/Missie 3 Doelstelling 3 Organisatie 3 Dagelijks bestuur 4 Team Runners 4 Team Logistiek 4 Team Evenementen 4

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Almeloopers 2016 / 2017

Beleidsplan Stichting Almeloopers 2016 / 2017 Beleidsplan Stichting Almeloopers 2016 / 2017 1. Voorwoord De Stichting Almeloopers is een stichting die zich richt op het doen van uitkeringen aan goede doelen. Vanzelfsprekend is de naam gekoppeld aan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0.

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0. Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017 Beleidsplan Stichting Move for MS Mei 2012 Versie 1.0. VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Move

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Verrenieuwstraat 47 4301 HZ Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl JAARVERSLAG 2018 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2013 CCUFonds

Activiteitenverslag 2013 CCUFonds CCUFonds CCUFonds 13 februari info@ccufonds.nl Inhoud Inhoud... 1 Algemeen... 2 Doelstelling... 2 Bestuur... 2 Wetenschappelijke Raad... 3 Commissie van aanbeveling... 3 Communicatie... 3 Fondsenwerving...

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017 Stichting Asian Kidz Support Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave 1. Stichting Asian Kidz Support... 2

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie... 1 Doelstelling:... 2 Visie:... 2 Missie:... 2 Samenstelling bestuur:... 2 Activiteiten... 3 Doneren... 3 Vrijwilliger worden... 3 Projecten steunen...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend

Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend Beleidsplan stichting Tongen in Purmerend 2017-2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Inleiding 4 Missie en visie van de Stichting Tongen in Purmerend 5 Financiën 6 De manier waarop de Stichting Tongen in Purmerend

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2012 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Nikai 4 Life Beleidsplan 2018-2020 22 juni 2018 Inhoud Voorwoord Inleiding Organisatie Visie en Missie Doelstelling Bestuur en organisatie Voorwoord Wij zijn Arjan en Marrie Kroes uit IJsselmuiden,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting New Wings

Beleidsplan Stichting New Wings Beleidsplan Stichting New Wings 2018-2019 1. Voorwoord / ontstaan Voor u ligt het beleidsplan van Stichting New Wings (New Wings). New Wings is opgericht en notarieel geregistreerd 16-10-2018 en gevestigd

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2016 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2017 1 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02. Donateurs

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012

INHOUDSOPGAVE. Verslag bestuur. 2. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over 2012 INHOUDSOPGAVE 1. Verslag bestuur 2. Balans per 31 december 2012 3. Staat van baten en lasten over 2012 4. Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 5. Controleverklaring 1 STICHTING VRIENDEN

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2012-2016

BELEIDSPLAN 2012-2016 BELEIDSPLAN 2012-2016 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 1. INLEIDING 5 2. MISSIE & DOELSTELLING 5 2.1 MISSIE 5 2.2 DOELSTELLING 5 3. Projecten 6 4. Organisatie Stichting 6 4.1 Het bestuur

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani Financieel jaarverslag van Stichting Kalyani 2016 Inhoud opgave Pagina 1-2 Algemene Financiën 2016 Pagina 3-4 Toelichting Financieel verslag Pagina 5 Toekomstverwachting Financieel verslag van de Penningmeester

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK VEGHEL 1 Inhoud: 1. Inleiding 3 2. Missie 3 3. Doelstelling 3 4. Achtergrond Stichting Goede Doelen Week Veghel 3 5. Doelgroep 3 6. Stichtingsbestuur 3 7. Financiën

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2016 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018 Voorwoord Ook al voor de officiële de oprichting in 2004 van Stichting Ruiterweekend Gehandicapten is het jaarlijkse ruiterweekend georganiseerd voor een groeiend aantal deelnemers. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Help het Doel Inleiding Activiteiten voor de werving van middelen... 3

Beleidsplan Stichting Help het Doel Inleiding Activiteiten voor de werving van middelen... 3 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Activiteiten voor de werving van middelen... 3 3. Beheer van de verkregen middelen... 4 4. Besteding van verkregen middelen... 5 5. Nawoord... 6 1 1. Inleiding Stichting Help

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag Jaarverslag 2018 www.moonbikesandcoffee.nl Jaarverslag 2018 1 Jaarverslag 2018 Stichting Woongroep Elivagar, Roggel 2 Jaarverslag 2018 3 Inhoud Voorwoord 7 1: Algemene informatie 9 2: Donatie/sponsoring

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan Stichting Lach voor een Dag Beleidsplan Inleiding De Stichting Lach voor een Dag werd op 9 juli 2013 opgericht. De aanleiding hiervoor was de wens om structuur en uitbreiding te geven aan bestaande, incidentele

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2015

Financieel jaarverslag 2015 Financieel jaarverslag 2015 Begroting 2016 Inkomsten Ten opzichte van 2014 zijn de inkomsten van 2015 aanzienkijk lager uitgevallen en zijn deze voornamelijk afkomstig van geld verworven op beurzen. Met

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS Inleiding Dit beleidsplan geldt als leidraad voor de bestuurders van de stichting. Gestelde doelen worden aangegeven en nader uitgewerkt. Tevens wordt voldaan aan de aanpassing

Nadere informatie

Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn

Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn Public Relations Plan 2012 Harmonie De Drie Horens Horn Opdrachtgever: Uitvoerder: Bestuur Harmonie De Drie Horens Paul van Kempen (bestuurslid PR) Datum: 01 Oktober 2011 Versie: H3H.PR.2012.01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2014...5 3. Overige gegevens...11 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard

Nadere informatie

Stichting mosterdzaadje Jaarplan

Stichting mosterdzaadje Jaarplan Stichting mosterdzaadje Jaarplan 2017-2019 Januari 2017 Inhoud Voorwoord 3 mosterdzaadje 4 Projectreis 2016 5 Aanvullende werkzaamheden 2016 6 Werkzaamheden 2017, 2018 & 2019 6 Projectreis 2018 7 Bestuur

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Beleidsplan Careyn Zorgfonds

Beleidsplan Careyn Zorgfonds Beleidsplan Careyn Zorgfonds Priscilla Loor Fondsenwerver Careyn Zorgfonds Utrecht, november 2015 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 2. Careyn Zorgfonds... 3 3. Activiteiten... 4 3.1 Fondsenwerving... 4

Nadere informatie

Stichting No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory Jaarrekening 2013 Stichting No Guts No Glory Stichting No Guts No Glory Inschrijving Kamer van Koophandel : KVK 51441756 Opgesteld door penningmeester : Nathalie Rijk Mei 2013 1 Inhoudsopgave Inleiding..

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden Van Hospice de Waterlelie

Jaarverslag Stichting Vrienden Van Hospice de Waterlelie Jaarverslag Stichting Vrienden Van Hospice de Waterlelie 2012 Wat morgen brengt weet niemand maar niets van wat nog komen moet, kan wat voorbij is ongedaan maken. Daarin ligt een tastbaar deel van de eeuwigheid

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2011 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 11 Stichting Ministries Argentinas Disselboom 55 3763 ZJ Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

MOOI LEVEN HUIS EDE. Jaarverslag en jaarrekening Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven. Stichting Mooi Leven Huis Ede

MOOI LEVEN HUIS EDE. Jaarverslag en jaarrekening Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven. Stichting Mooi Leven Huis Ede MOOI LEVEN HUIS EDE Jaarverslag en jaarrekening 2016 Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven Stichting Mooi Leven Huis Ede Inhoud Gegevens Stichting Mooi Leven Huis Ede... 2 Partners... 3

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Jaarverslag 2013 2 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Communicatie en PR Website en social media Nieuwsbrief Bladzijde 4 Communicatie en PR Overig

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage

Stichting Vrienden van Onze Taal s-gravenhage s-gravenhage Jaarrekening 2012 31 mei 2013-1 - Inhoud Blad Jaarrekening 2012 3 Bestuursverslag 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2012 8 Staat van baten en lasten over 2012 9 Toelichting op de balans

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2017

Financieel jaarverslag 2017 Financieel jaarverslag 2017 INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMENE GEGEVENS VAN DE STICHTING 1 Oprichting 2 Inschrijving kamer van koophandel 3 Doelstelling 4 Samenstelling Bestuur 5 Activiteitenverslag 2 JAARREKENING

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari

Jaarverslag Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg RG, Marknesse Opgericht december Marknesse, 01 januari Jaarverslag 2017 Stichting vrienden van MeerZoo Steenwijkerweg 15 8316RG, Marknesse Opgericht december 2013 Marknesse, 01 januari 2018-1 - Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Inleiding 3 01. Algemeen 3 02.

Nadere informatie

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014 Te Leeuwarden Rapport inzake jaarstukken over 24 juni 2015 Inhoud Rapportage... 3 Algemeen... 4 Jaarstukken over de periode 19 oktober 2012 tot en met 31 december 2013... 5 Jaarverslag van het bestuur...

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Assen, juli

Jaarverslag 2015 Assen, juli Jaarverslag 2015 Assen, juli 2016 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2015...5 3. Overige gegevens...11 2 Jaarverslag Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard 1

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2017 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Assen, 22 april

Jaarverslag 2013 Assen, 22 april Jaarverslag 2013 Assen, 22 april 2014 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2013...6 3. Overige gegevens...12 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Inhoud. Jaarverslag Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4

Inhoud. Jaarverslag Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4 Inhoud Jaarverslag 2016... 2 Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4 Staat van baten en lasten... 5 Toelichting... 6 Jaarverslag 2016 Ontwikkelingen

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8 Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2017 1. Algemeen 3 2. Doelstelling 4 Jaarrekening 2017 3. Balans per 31 december 5 4. Staat van baten en lasten 6 5. Algemene toelichting.. 7 6. Toelichting

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Introductie. Quina Care Foundation KvK NL44TRIO

Introductie. Quina Care Foundation KvK NL44TRIO Introductie Quina Care is een Nederlandse stichting die in januari 2017 door twee Nederlandse tropenartsen, Jacob van der Ende en Carolien van der Ende-Bouwman, is opgericht met als doel het verbeteren

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2015 WWW.DEVREUGDEFABRIEK.NL Adres: Postbus 50 Postcode: 6650 AB Woonplaats: Druten Email: info@devreugdefabriek.nl Telefoonnummer: 06 2820 4744 INHOUD Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Voorwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen

Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Beleidsplan Stichting Vrienden van Hospice Huizen Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Sjaak Spanjersberg Louis Barmentlo Louise Kooij 31 oktober 2016 0 Inhoudsopgave Introductie... 2 1. Het werk dat

Nadere informatie