Bijlage B: Programma van eisen parkvernieuwing At Risk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage B: Programma van eisen parkvernieuwing At Risk"

Transcriptie

1 Bijlage B: Programma van eisen parkvernieuwing At Risk ALGEMEEN De tennisvereniging At Risk telt bijna leden. Het is de enige vereniging in Utrecht Zuid. De vereniging groeit nog steeds. Het park telt een clubhuis van ca. 200 m2, twee oefenkooien, en tien tennisbanen. Het park wordt door het groeiende ledenaantal steeds intensiever gebruikt. Dit intensieve gebruik laat zijn sporen na. Op verschillende plaatsen wordt de veroudering van ons park, ondanks zorgvuldig onderhoud, geleidelijk zichtbaar. Om ook in de toekomst evenveel plezier te blijven beleven aan ons park werken willen we als bestuur het clubhuis en het park moderniseren. AANLEIDING Het clubhuis voldoet niet meer aan de wensen van de leden. Uit een enquête onder de leden kwamen de volgende dingen naar voren. Sfeerloos gebouw Ruimtegebrek, kantine is te klein. Er kan niet goed naar tennis worden gekeken Hoogteverschil hindert Slechte looproutes over het terrein. Beelden van de huidige situatie Het doel is de verblijfsduur vergroten. Zorgen dat mensen er langer en met plezier verblijven. Hier sommen we de voornaamste verbeterpunten op. Bij elk probleem is een oplossingsrichting genoemd. Het is het product van de sessies die we als commissie parkvernieuwing gezamenlijk hebben gehouden. Betere ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. In de bijlage is een uitgebreid overzicht te vinden van het programma van eisen. Hier de voornaamste punten. CLUBHUIS (BINNEN) Entree clubhuis: Het is voor nieuwe bezoekers niet duidelijk waar de entree ligt. De huidige entree is onaantrekkelijk en functioneert niet bij drukte. Bij binnenkomst heb je zicht op de vaak openstaande wc s. Daarna moet je langs de mensen die bij de bar iets willen bestellen.

2 We willen een entree die breder is en op een logischer plek ligt. Ook willen we een ruimte voor een rek met tennistassen.

3 Kantine en bar: De huidige kantine is veel te klein en de looproutes functioneren niet. De kantine moet (naar onze mening) twee keer zo groot. Ook de bar moet veel groter, het liefst in een U vorm. En de wens om een mooiere vloer en meubilair. Bij het materiaalgebruik denken we aan hout, beton, staal, onderhoudsvriendelijk, en duurzame producten. We willen tijdloze rustige neutrale kleuren, simpele oplossingen, en grote ramen Suggesties ten aazien van de gewenste situatie van de inrichting Suggesties ten aanzien van de gevel en de overgang van binnen naar buiten Kleedkamer: Nu telt de club twee donkere kleedkamers met elk een douche en een WC. We willen dit vervangen door kleedhokjes en douchecabines. Daardoor hoeft er ook geen M/V onderscheid meer te worden gemaakt. Het scheelt ruimte die te gebruiken is voor het vergroten van de kantine. Sanitair: We willen drie a vier wc s en twee urinoirs. De wc s moeten weg bij de entree en gecombineerd worden met het sanitair van de kleedkamers. Suggesties ten aanzien van de inrichting van de kleedkamer en sanitair Opslagruimte / trainerspullen en onderhoud: In het gebouw zitten veel functies die verplaatst kunnen worden naar een schuur. Ook dit levert ruimte op. Keuken: We willen achter de bar een goed functionerende keuken. Dit mag een open keuken zijn.

4 PARK (BUITEN) Buitenkant clubhuis: We zoeken een slimme oplossingen om de buitenkant aantrekkelijker te maken. Denk aan verven, bekleden of beplanten van de muren. Verplaatsen fietsenstalling: De fietsenstalling moet naar de entree van het park toe. Nu moeten fietsers over het terrein heen. Terras: Het vergroten van het terras. Op drukke dagen (competitie en toernooien) en zeker met mooi weer is het terras te klein. We willen het terras om het gebouw heen laten lopen. Op de plek van de huidige fietsenstalling willen we ook kunnen zitten. En we willen enkele afzonderlijke gezellige zithoekjes. Suggesties ten aanzien van de inrichting van het park Betere looproutes: De looproutes naar de banen zijn hinderlijk. Het is altijd omlopen, je kot fietsenrekken, plantenbakken of bankjes tegen. Ook zitten er hoogteverschillen in. Zorg dat ze beter aansluiten op de looproutes. DUURZAAMHEID At Risk geeft jaarlijks ca ,- uit aan energie. De komende 30 jaar is dat (geïndexeerd met 2% prijsstijging per jaar) in totaal ,-. Als aangetoond kan worden dat met betere isolatie, zonnepanelen en zonneboilers een Bijna nul op de meter gebouw haalbaar is dan is een hogere investering denkbaar. De kostenbesparing over 30 jaar kan dan als budget worden gebruikt voor de verbouwing. WAAROM EEN ARCHITECT? Het clubhuis is dertig jaar lang beetje bij beetje aangepast en gewijzigd. Het waren elk afzonderlijk terechte ingrepen, alleen is door een gebrek aan samenhang de sfeer / uitstraling van het park verloren gegaan. We willen met het inschakelen van een architect weer een aantrekkelijk gebouw en park creëren. Het budget is (waarschijnlijk) te krap om alle wensen uit het programma van eisen te realiseren. We zoeken een architect die sterk is in het bedenken van aantrekkelijke en goedkope oplossingen. WAT VERWACHTEN WE VAN EEN ARCHITECT. Werk drie schetsontwerpen uit. Een variant (variant buiten) waarbij de wensen van het park centraal staat, een variant waarbij de wensen in het clubhuis centraal staan (variant binnen) en een variant waar de duurzaamheid centraal staat.

5 Geef van elk van de schetsontwerpen een indicatieve kosteninschatting. Lever bij elk van de drie schetsontwerpen een integraal ontwerp voor zowel het clubhuis als het park. Werk het gekozen schetsontwerp uit tot een definitief ontwerp. Maak inzichtelijk welke hulp je daarbij nodig hebt (constructeur, Begeleid At Risk in de aannemersselectie. Doe suggesties voor aannemers en controleer de ingediende offertes op compleetheid. Begeleid de uitvoering en oplevering. Toets of alles volgens plan wordt gedaan. BEGROTING Er is door het bestuur ,- voor deze verbouwing begroot. Van de Architect wordt verwacht dat hij inzicht geeft in het benodigde bedrag aan investeringen en ook aangeeft of gefaseerd kan worden geïnvesteerd. Bij de variant Duurzaamheid is het vrijgekomen budget door energiebesparing ook extra in te zetten als budget. De Architect levert een inschatting aan van dit extra budget.

6 PROGRAMMA VAN EISEN Clubgebouw Entree Kantine Keuken Toelichting* Nu: 5 m2, klein, voorzien van garderobe, toegang tot kantine en toiletten. Bij goed weer kan kantine worden bereikt via terrasdeuren Gewenst: Een grotere, van buiten goed zichtbare, herkenbare en functionele entree. Zonder je langs wachtenden voor de WC en bar te hoeven wurmen. En met ruimte voor een rek waar de tennistassen in kunnen. Idealiter ook de ruimte om af te hangen en met een bedieningspaneel om de lampen handmatig aan en uit te doen. Nu: 72 m2, te klein, slechte lichtinval, weinig sfeer slecht zicht op de banen, smalle entree, tevens toegang tot kleedruimten. Gewenst: Een veel grotere ruimte (we denken aan150m²) en een veel mooiere en lichtere ruimte. Meer glas, andere vloer, andere bar, ander interieur. En beter zicht op terras en de banen Nu: 10 m2, klein, beperkte mogelijkheden voor bereiden van maaltijden Gewenst: Een grotere keuken. Met ruimte voor de apparatuur en een veel groter werkblad. Apparatuur bestaat twee frituurbakken (breder en minder diep), twee grillplaten, twee au bain-marie bakken, ca. tien koelbakken en twee koelkasten. Magazijn/provisieruimten (0.06) Nu: 15 m2 Containerruimte Toiletten (0.02 en 0.03) Terras Kleedruimte Opslagruimte materialen Bestuurs- en commissieruimte (0.07) Gewenst: Een vergelijkbaar magazijn in het clubhuis en extra bergruimte in een schuur. Nu: niet aanwezig, containers op park nabij calamiteitenuitgang Gewenst: Houten ombouwing voor de kliko s Nu: 10 m2, één voor heren, één voor dames, via entree (daarnaast één in iedere kleedkamer) Gewenst: Drie tot vier unisex WC s en twee urinoirs. Nu: circa 100 m2, voorzien van speelplaats, circa 6 m2 Gewenst: Een terras dat anderhalf tot twee keer zo groot is. Tennissers zitten graag buiten, een deel van het terras overkapt middels bijvoorbeeld een veranda of serre Nu: twee kleedruimten (2x30m2, één voor heren, één voor dames), elk voorzien van wasruimte (8 m2) en toilet (1,5 m2). Gewenst: Vier kleedhokjes (zoals in een zwembad) en twee douchecabines en twee washokjes (zoals campings ze vaak hebben). Nu: verspreid door het pand (o.a. in kleedkamers) en op het terrein (o.a. in oefenkooi) Gewenst: Een schuur elders op het terrein. Nu: één bestuurs- en commissiekamer, 13 m2, zelfstandig toegankelijk Gewenst: Wat wil het bestuur?

7 Archiefruimten Werk- en onderhoudsruimte (0.08) Werkkasten Technische ruimten Nu: niet aanwezig Gewenst: Digitaal archief? Nu: 15 m2, zelfstandig toegankelijk, voorzien van werkkasten Gewenst: Verplaatsen van functie naar de schuur Nu: in opslagruimte materialen en in bestuurs- en commissiekamer Gewenst: Verplaatsen van functie naar de schuur Nu: 7 m2, voor CV + warm water Gewenst: Er zitten vijf meterkasten in. Dat kan terug naar een? En de ketel kan naar een HR++ variant toe. PARK (P) hekken entree (hoofdingang) Toelichting: Nu: Er kan niet goed naar het tennis op de banen 6 t/m 10 worden gekeken vanwege de hoge hekken. Gewenst: Lagere hekken aan de zijkant van de banen. Nu: Moeilijk te openen deur en een onaantrekkelijke entree. Gewenst: Ander openingsmechaniek, en aantrekkelijkere en duidelijkere entree nooduitgang Nu:?? aan- en afvoerroute voor leveranciers (horeca, materiaal, etc.) en ambulance/brandweer; autoparkeerplaatsen; fietsenstalling; Gewenst: Moet voldoen aan de wettelijke eisen Nu: Gewenst: Moet voldoen aan de wettelijke eisen Nu: Er wordt nu op straat geparkeerd Gewenst: Op straat parkeren Nu: Er staan drie diagonaal geplaatste fietsenrekken achter het clubhuis. Je moet over het park heen fietsen. Door de diagonale plaatsing is het lastig indraaien en lastig lopen naar het clubhuis. Gewenst: Fietsenrekken bij de entree verharde paden naar de banen. Nu: Er zit geen pad tussen baan 7 en 8 Gewenst: Een pad en kijkmogelijkheid tussen de banen 7 en 8. Speelvoorziening voor kinderen Er is een klein speeltoestel (een lieveheersbeestje). Mogelijk kan er een extra toestel bij.

Programma van eisen parkvernieuwing At Risk

Programma van eisen parkvernieuwing At Risk Programma van eisen parkvernieuwing At Risk De tennisvereniging At Risk telt bijna 1.000 leden. Het is de enige vereniging in Utrecht Zuid gevestigd in de wijk Lunetten. De vereniging groeit nog steeds.

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Ternatestraat 21 Vlaardingen Vraagprijs 200.000 k.k. Wat een knusse hoekwoning! Al aan de buitenzijde ademt deze 3 kamer eengezinswoning een gezellige sfeer uit. De mooie gevel met luiken en een fraaie

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Te Koop. Laan van Koot AT Wassenaar. Villa, Tussenwoning 168m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Laan van Koot AT Wassenaar. Villa, Tussenwoning 168m². Vraagprijs k.k. Te Koop Laan van Koot 43 2244 AT Wassenaar Villa, Tussenwoning 168m² Vraagprijs 1.049.000 k.k. Vraagprijs 1.049.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Villa, Tussenwoning Soort

Nadere informatie

TE KOOP. Nijenhuislaan WE Zwolle k.k.

TE KOOP. Nijenhuislaan WE Zwolle k.k. TE KOOP Nijenhuislaan 183 8043 WE Zwolle 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 8043 WE Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Voortuin, Noord, 5 1.5m Woonruimte 126m² Perceeloppervlakte 136m² Inhoud

Nadere informatie

Pijlhovestraat 19, Enschede

Pijlhovestraat 19, Enschede Pijlhovestraat 19, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 192.500 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 19.250 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Arcen Maliebaan 4 Op A locatie genieten

Arcen Maliebaan 4 Op A locatie genieten Arcen Maliebaan 4 Op A locatie genieten Op n steenworp afstand van de Kasteeltuinen, rivier de Maas, gezellige restaurantjes, winkeltjes, dorpskern, bossen en busopstap deze verrassende split-level woning

Nadere informatie

Brochure. Papendonk 29 te Oosterhout Nb Te koop

Brochure. Papendonk 29 te Oosterhout Nb  Te koop WWW.VDPLAS.NL Brochure Papendonk 29 te Oosterhout Nb Te koop Omschrijving In de rustige, gewilde wijk "Kruidenbuurt" gelegen 2-kamer appartement met ruim terras (12.5m2). Het appartement is gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k. TE KOOP Schumannlaan 97 8031 EZ Zwolle 307.000 k.k. KENMERKEN Prijs 307.000 k.k. Postcode 8031 EZ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 5 11m Woonruimte 145m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Trompstraat TN Zwolle k.k.

TE KOOP. Trompstraat TN Zwolle k.k. TE KOOP Trompstraat 45 8023 TN Zwolle 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 8023 TN Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 720 1800m Woonruimte 100m² Perceeloppervlakte 208m² Inhoud 300m³

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Programma van eisen voor uw eigen woning

Programma van eisen voor uw eigen woning Programma van eisen voor uw eigen woning De eisen die in een zogenaamd programma van eisen worden opgenomen bestaan grofweg uit drie soorten: 1. Functionele & ruimtelijke eisen 2. Materiaaleisen, vorm

Nadere informatie

Eigentijds wonen. LEIDERDORP Wilgenpark 34. vraagprijs k.k

Eigentijds wonen. LEIDERDORP Wilgenpark 34. vraagprijs k.k Eigentijds wonen LEIDERDORP Wilgenpark 34 vraagprijs 649.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. 3171AD Poortugaal

TE KOOP. 3171AD Poortugaal TE KOOP Albrandswaardseweg 1A-B 3171AD Poortugaal 665.000,- k.k. villa We mogen u aanbieden: een exclusief vrijstaand woonhuis, zorgvuldig gebouwd in 1990 in eigen opdracht, 640m3 groot, o.m. voorzien

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning checklist Bezichtig jouw droomwoning Is dit echt jouw droomwoning of toch niet? Met deze checklist weet je zeker dat je tijdens de bezichtiging niks over het hoofd ziet of vergeet. Veel kijkplezier! Adres:

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Nieuwenhoornstraat 94b 3083 VL Rotterdam

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Nieuwenhoornstraat 94b 3083 VL Rotterdam Villex Wonen B.V. TE KOOP Nieuwenhoornstraat 94b 3083 VL Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 134.500, k.k. Ruime,

Nadere informatie

Gemeente Venray Mevrouw Yvonne Jeuken Per mail: yvonne.jeuken@venray.nl

Gemeente Venray Mevrouw Yvonne Jeuken Per mail: yvonne.jeuken@venray.nl Gemeente Venray Mevrouw Yvonne Jeuken Per mail: yvonne.jeuken@venray.nl Venray, 11 april 2011 Betreft: uw mail 4 april inzake oa functioneel programma van eisen Geachte mevrouw Jeuken, beste Yvonne, In

Nadere informatie

K.K. SAERDAM JE LELYSTAD

K.K. SAERDAM JE LELYSTAD SAERDAM 241 8242 JE LELYSTAD 275.000 K.K. "Nu bieden vanaf 275.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 275.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft 460.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 460.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Adres gegevens ricoligtvoet Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Hooglanderveen Vraagprijs: 450000 Kosten Koper Bouwjaar: 1997 Aantal kamers: 5 Woon oppervlakte:

Nadere informatie

OMMEL GEMEENTE ASTEN DE LOO 2C

OMMEL GEMEENTE ASTEN DE LOO 2C Woninginformatie OMMEL GEMEENTE ASTEN DE LOO 2C AARD Half vrijstaande woning met carport, berging, overdekt terras en een mooi aangelegde tuin. Kenmerkend voor deze in 2016 opgeleverde woning is de perfecte

Nadere informatie

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL Restyle INTRO Unieke kans! Deze woning op een ruim perceel van ca. 325 m 2 gelegen leent zicht uitstekend voor een gezin met behoefte aan veel tuin, de kleine zelfstandige en

Nadere informatie

TE KOOP. Van Ostadestraat 15 Te Leeuwarden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Van Ostadestraat 15 Te Leeuwarden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Van Ostadestraat 15 Te Leeuwarden Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl In

Nadere informatie

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

middellaan 45 Helmond (brandevoort) middellaan 45 Helmond (brandevoort) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w S c h o o l m e t d e B i j b e l t e L a n g b r o e k

S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w S c h o o l m e t d e B i j b e l t e L a n g b r o e k S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w datum: 30-09-2014 ARCOM B.V. Postbus 381 3900 AJ Veenendaal Koningsschot 45 3905 PR Veenendaal T 0318 64 55 52 F 0318 66 88 52 E info@arcombv.nl I www.arcombv.nl

Nadere informatie

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

CELEBESSTRAAT 40 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

CELEBESSTRAAT 40 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // CELEBESSTRAAT 40 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES CELEBESSTRAAT 40 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 250.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 66M2 INHOUD CIRCA 240M3 BOUWJAAR 0

Nadere informatie

KERKEWIJK 168 VEENENDAAL

KERKEWIJK 168 VEENENDAAL KERKEWIJK 168 VEENENDAAL INTRO Deze karakteristieke en vrijstaande woning uit 1925 is een woning om op slag verliefd op te worden! De woning beschikt over vele authentieke details die zorgen voor sfeer

Nadere informatie

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k.

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k. VAN VELDEKESTRAAT 7 5344 TA OSS 245.000,- k.k. Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 107 m2 Perceeloppervlakte 168 m2 Aantal kamers 4 Vrij wonen aan de voorzijde, lekker veel ruimte om je heen (want het is een

Nadere informatie

Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem

Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem Vraagprijs 208.500,- k.k. Omschrijving Bij binnenkomst krijg je bij dit huis direct het gevoel van 'thuis komen'. De fijne woonkamer met een open haard, een lichte inbouwkeuken,

Nadere informatie

STEENSTRAAT 6 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

STEENSTRAAT 6 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // STEENSTRAAT 6 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES STEENSTRAAT 6 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 525.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 114M2 INHOUD CIRCA 397M3 BOUWJAAR 1910 AANVAARDING

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Valkenburgstraat 56, Uden

Valkenburgstraat 56, Uden Valkenburgstraat 56, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 210.000 k.k. Aangeboden sinds 29-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

Lutmastraat 15 1 TE KOOP. Amsterdam. "Schitterend en zeer licht 3-kamer appartement met ruime balkons waar u volop van de zon kunt genieten!

Lutmastraat 15 1 TE KOOP. Amsterdam. Schitterend en zeer licht 3-kamer appartement met ruime balkons waar u volop van de zon kunt genieten! TE KOOP Lutmastraat 15 1 Amsterdam "Schitterend en zeer licht 3-kamer appartement met ruime balkons waar u volop van de zon kunt genieten!" Over Lutmastraat 15 1 Midden in de Amsterdamse Pijp ligt dit

Nadere informatie

Vraag 9: Heb je aanvullende suggesties/wensen? Laat het ons weten!! Beantwoord: 32 Overgeslagen: 68 Antwoorden: 1. Succes 2. Het plan ziet er verder goed uit. Ik heb verder geen suggesties. Ik vind wel

Nadere informatie

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE HAZENVELD 25 8017 LX ZWOLLE 375.000 K.K. Gaaf woonhuis met veel ruimte en gezellige sfeer Voor degene die op zoek is naar een royale woning met garage (bijkeuken en berging) en een heerlijke tuin! INLEIDING

Nadere informatie

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij

Zwanebloem 1. Kockengen. Rien Treur Makelaardij Zwanebloem 1 Kockengen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Deze ruime, goed onderhouden, vrijstaande woning met inpandige garage en een parkeerplaats op eigen terrein ligt op de hoek van de straat

Nadere informatie

Patio woning. LEIDERDORP Hobolaan 13. vraagprijs k.k

Patio woning. LEIDERDORP Hobolaan 13. vraagprijs k.k Patio woning LEIDERDORP Hobolaan 13 vraagprijs 259.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Westersingel 39 g, 3014 GS Rotterdam ,- k.k.

Westersingel 39 g, 3014 GS Rotterdam ,- k.k. , 3014 GS Rotterdam 495.000,- k.k. Omschrijving Benieuwd wat er achter deze karakteristieke gevel schuilt? Maar liefst 157m2 aan woonoppervlakte, een speelse indeling, uniek door diverse hoogteniveaus!

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Ruwaard 10 te Maasland In rij gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht en ruime tuin met grote stenen berging, gelegen nabij het centrum. Vraagprijs: 219.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca.

Nadere informatie

Eengezins- woning. LEIDERDORP Machteld van Brabantplaats 28. vraagprijs k.k

Eengezins- woning. LEIDERDORP Machteld van Brabantplaats 28. vraagprijs k.k Eengezins- woning LEIDERDORP Machteld van Brabantplaats 28 vraagprijs 310.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 335.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Hafvrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Vrijstaande Villa. LEIDERDORP Mauritssingel 80. vraagprijs k.k

Vrijstaande Villa. LEIDERDORP Mauritssingel 80. vraagprijs k.k Vrijstaande Villa LEIDERDORP Mauritssingel 80 vraagprijs 748.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

Bergse Maat 46, Westervoort

Bergse Maat 46, Westervoort Bergse Maat 46, Westervoort Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 28-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bergeijk Kerkstraat 42. Vraagprijs ,- K.K. Wonen met karakter revastmakelaardij.nl

Bergeijk Kerkstraat 42. Vraagprijs ,- K.K. Wonen met karakter revastmakelaardij.nl Bergeijk Kerkstraat 42 Vraagprijs 549.000,- K.K. Wonen met karakter 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Kerkstraat 42 5571 CK Bergeijk Bouwjaar: 1938 Soort:

Nadere informatie

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k. TE KOOP Twistvlietpad 183 8043 HZ Zwolle 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Postcode 8043 HZ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1400m Garage Garage, Carport Woonruimte 130m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Kloosterweg 50. Te Koop GB Bunde (Bunde) Vraagprijs k.k.

Kloosterweg 50. Te Koop GB Bunde (Bunde) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 795.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 795.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Oplevering 30-08-2019 Soort woonhuis Villa, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1954

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

Rozenstraat 14 Oldenzaal k.k.

Rozenstraat 14 Oldenzaal k.k. Rozenstraat 14 Oldenzaal 182.000 k.k. Buiten Makelaar Richard Schasfoort: Diepe tuin met tal van mogelijkheden Rozenstraat 14 Oldenzaal 2 Buiten Rozenstraat 14 Oldenzaal 3 Binnen Makelaar Richard Schasfoort:

Nadere informatie

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen Kwaliteitsimpuls openbare ruimte stadscentrum / hoofdstraat Hoogeveen Ruimte voor initiatieven Workshop voor inwoners, organisaties en ondernemers: 11 oktober 2017 Diversiteit aan speelplekken aanbrengen,

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

PANHUIS 51 VEENENDAAL

PANHUIS 51 VEENENDAAL PANHUIS 51 VEENENDAAL INTRO Aan de rand van het centrum van Veenendaal is deze karakteristieke en vrijstaande woning gelegen met een fraaie achtertuin en maar liefst 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 329.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie Duizelseweg 4 5521 AC te Eersel Vraagprijs 450.000,- K.K. Wonen in het centrum Nieuwbouwwoning op prachtige locatie 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Vraagprijs 1.595.000,- k.k. Henk Burger Makelaardij o.g. b.v. Amsterdamseweg 487 1181 BR, AMSTELVEEN Tel: 020-6403853 Fax: 020-6404004 E-mail: info@henkburger.nl www.henkburger.nl

Nadere informatie

RONDESTRAAT 40 DEURSEN-DENNENBURG 189.500 k.k. www.rondestraat40.nl Rondestraat 40, Deursen-dennenburg Wonen met dat echte dorpsgevoel Prachtige kansen voor wie altijd al in een echte landelijke kern wilde

Nadere informatie

Azaleastraat 32 - Sint-Michielsgestel

Azaleastraat 32 - Sint-Michielsgestel Azaleastraat 32 - Sint-Michielsgestel Vraagprijs 219.950,-- k.k. SINT-MICHIELSGESTEL, Azaleastraat 32 Bent u op zoek naar een betaalbare tussenwoning met riante aanbouw en toch nog een diepe achtertuin,

Nadere informatie

Te Koop. 3e Joan Maetsuyckerstraat ZS Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 97m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. 3e Joan Maetsuyckerstraat ZS Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 97m². Vraagprijs k.k. Te Koop 3e Joan Maetsuyckerstraat 214 2593 ZS Den Haag Portiekwoning, Appartement, 97m² Vraagprijs 275.000 k.k. Vraagprijs 275.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Portiekwoning,

Nadere informatie

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg Casimir Ubaghslaan 46 6301 LP Valkenburg Vraagprijs: 300.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden en energiezuinige vrijstaand geschakelde woning met vier slaapkamers, oprit, garage en zeer rustig gelegen.

Nadere informatie

Maarland Zuidzijde 16 17 - Brielle Vraagprijs 450.000,= k.k. Omschrijving Direct tegen het centrum gelegen op de hoek van de straat naast het Zakkendragershuisje ligt deze prachtige karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kopersteeg 13 5708 ZG Helmond 295.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 295.000 k.k. Postcode 5708 ZG Ligging Aan drukke

Nadere informatie

LOPIK Moerasbos 13. vraagprijs k.k

LOPIK Moerasbos 13. vraagprijs k.k LOPIK Moerasbos 13 vraagprijs 200.000 k.k. 0182-326936 info@peltenburgmakelaardij.nl www.peltenburgmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 83 m²

Nadere informatie

Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914)

Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914) Unieke, voormalige papierfabriek Willemstraat 3-5, Alphen aan den Rijn (1914) Algemeen Aan de Willemstraat 3-5 staat een unieke,voormalige papierfabriek te koop. Het pand is verdeeld over twee verdiepingen

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Kipakkers 42, Peize Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 13-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Vrieswijkstraat WK Zwolle k.k.

TE KOOP. Vrieswijkstraat WK Zwolle k.k. TE KOOP Vrieswijkstraat 23 8043 WK Zwolle 435.000 k.k. KENMERKEN Prijs 435.000 k.k. Postcode 8043 WK Woningtype Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Voortuin, Noordoost, 6 3m Woonruimte 155m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef)

TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) TE HUUR - Haaften, Hagedelstraat 22 (op de hoek met de Dreef) Royaal kantoorpand op zichtlocatie Uitstekend gelegen kantoorruimte (130 m²) met eigen parkeergelegenheid Aan een brede laan met bomen, op

Nadere informatie

Courant benedenhuis met tuin in hip Oud-West en met diverse Amsterdamse hotspots om de hoek!

Courant benedenhuis met tuin in hip Oud-West en met diverse Amsterdamse hotspots om de hoek! Courant benedenhuis met tuin in hip Oud-West en met diverse Amsterdamse hotspots om de hoek! Nassaukade 139-huis in Amsterdam De eerste indruk: Staat een eigen tuin, een nette keuken, goed onderhoud (intern

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Delistraat 8 + PP,, AMSTERDAM vraagprijs 525.000,- k.k. Delistraat 8 + PP 1094CV AMSTERDAM Speels ingedeeld ruim benedenhuis van circa 116 m², met eigen entree en eigen parkeerplaats, in Amsterdam Oost.

Nadere informatie

Timmer en Timmer B.V. Makelaars o.g. Renkum - Zetten. Ganzenvoet 28 DRIEL. Vraagprijs ,= k.k.

Timmer en Timmer B.V. Makelaars o.g. Renkum - Zetten. Ganzenvoet 28 DRIEL. Vraagprijs ,= k.k. Ganzenvoet 28 DRIEL Vraagprijs 239.000,= k.k. In zeer geliefde en ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk De Breekenhof ligt deze uitstekend onderhouden en luxe afgewerkte TUSSENWONING MET 2,4M UITBOUW

Nadere informatie

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE Wilt U graag in de binnenstad wonen aan de rand van het slingerbos/nobelpoort en niet willen klussen? Dan hebben wij de perfecte woning voor u. Hierbij bieden wij

Nadere informatie

Fijn licht familiehuis met tuin op het zuidwesten

Fijn licht familiehuis met tuin op het zuidwesten Fijn licht familiehuis met tuin op het zuidwesten Liedekerkeplantsoen 6 te Amsterdam Eerste indruk: Heerlijk licht familiehuis van circa 115 m² met vier kamers, een zonnige tuin op het zuidwesten en een

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

Nieuwstraat 18 Oldenzaal k.k.

Nieuwstraat 18 Oldenzaal k.k. Nieuwstraat 18 Oldenzaal 438.000 k.k. Buiten Verkoper Buitenschilderwerk 2018 Makelaar Richard Schasfoort: Stadsleven, Groote Markt op loopafstand, levendige omgeving en het ultieme buitengevoel door al

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf Heigank 115 6373 KP Landgraaf TE KOOP 219.000 K.K. Heigank 115 6373 KP Landgraaf Inleiding Halfvrijstaand woonhuis met verrassende aanbouw en prachtige serre, oprit en ruime garage, onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

Laag Boskoop 123 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 123 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 123 Boskoop Vraagprijs 760.000,-- k.k. Verrassend grote vrijstaande monumentale, mooi gerestaureerde en onder invloed van Art Nouveau gebouwde villa met een inhoud van ca. 1.052 m³ en een

Nadere informatie

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52 Postweg 52 Lunteren E X C L U S I E F W O N E N Deze woning in 3 woorden samengevat? Uniek, karakteristiek en ruim! Intro Deze vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw ademt sfeer! Dat doet het

Nadere informatie

Koraalstraat 14 a, 3051 VH Rotterdam ,- k.k.

Koraalstraat 14 a, 3051 VH Rotterdam ,- k.k. , 3051 VH Rotterdam 180.000,- k.k. Omschrijving DAKTERRAS (ca. 30m2) helemaal van jou alleen?! Dit ruimtelijke 3-kamer appartement (ca. 82m2) ligt in een rustige straat in Hillegersberg. De open woon-,

Nadere informatie

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Vrijstaande woning die volledig is uitgebouwd.

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

TOLBERTERSTRAAT 69. * Vrijstaande wonig 9351 BD LEEK. * Garage. * Kavel 401 m K.K. * Bouwjaar 1977

TOLBERTERSTRAAT 69. * Vrijstaande wonig 9351 BD LEEK. * Garage. * Kavel 401 m K.K. * Bouwjaar 1977 TOLBERTERSTRAAT 69 9351 BD LEEK 349.000 K.K. * Vrijstaande wonig * Garage * Kavel 401 m2 * Bouwjaar 1977 INLEIDING TOLBERTERSTRAAT 69, 9351 BD LEEK Op loopafstand van landgoed Nienoord met zijn bossen

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

Beckershagen 28 Chaam

Beckershagen 28 Chaam Wonen in een geliefde straat aan de rand van Chaam 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers en een garage Met de deur in huis vallen Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage staat aan de rand van het

Nadere informatie

Kantoor familiebedrijf

Kantoor familiebedrijf Kantoor familiebedrijf Werken op een erf Na alle uitbreidingsmogelijkheden in een aantal aangrenzende panden langs een hoofdweg in een Brabants dorp volledig te hebben benut, zocht dit familiebedrijf naar

Nadere informatie