Jaarverslag Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk..." Dress for Success regio Gorinchem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk..." Dress for Success regio Gorinchem"

Transcriptie

1 juni 2018 Jaarverslag 2017 Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk..." Dress for Success regio Gorinchem Met gepaste kleding succesvol solliciteren Veel mensen zijn actief op zoek naar een betaalde of onbetaalde baan die bij hen past. Maar voor iemand met een uitkering of minimum inkomen valt het niet mee zich voor een sollicitatiegesprek representatief te kleden. Hierdoor wordt de kans op een goede eerste indruk gemist. De missie van Dress for Success is om juist déze mensen te helpen. Gratis kleding en advies Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie met een ANBI-status die mensen die op zoek zijn naar een betaalde of onbetaalde baan, helpt bij het zoeken naar de juiste kleding die past bij de functie waarnaar zij solliciteren. De kleding in de inmiddels tien winkels in Nederland is afkomstig van donaties van grootwinkelbedrijven, het bedrijfsleven en particulieren. Mensen die onze winkel bezoeken, kunnen in sommige gevallen bij hun outfit tevens een cadeaubon ontvangen voor een knipbeurt bij de kapper. Sneller dan gedacht een leuke baan In de praktijk blijkt onze aanpak voor veel mensen een uitkomst. Mensen, die onze winkel bezocht hebben, vertellen ons dat zij door de adviezen en de kleding van Dress for Success met meer zelfvertrouwen zijn gaan solliciteren. Zij verwachten daardoor ook sneller een baan te zullen vinden. Bezoek ook onze websites: of en facebookpagina:

2 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG Voorwoord 2. Klanten 3. Financiën 4. Interne organisatie 5. Voorlichting & Publiciteit 6. Pand 7. Vooruitblik 1. Voorwoord Met een positieve blik kan worden teruggekeken op het jaar Steeg het klantenaantal eerst wat in 2016, in 2017 is het aantal klanten weer terug op ongeveer hetzelfde niveau als in Van de 131 klanten die door ons van een complete kledingset zijn voorzien, weten we met zekerheid dat minstens 69 % weer in het arbeidsproces is opgenomen. Van personen met wie we nadien geen contact meer hebben gehad weten we dat niet zeker, het slagingspercentage kan dus nog hoger liggen. Het team winkelmedewerkers / stylistes is van zes naar vijf gedaald en we zoeken daarom nog iemand voor de dinsdag. In het laatste kwartaal is een secretaris toegetreden tot het bestuur. Ook was er positief nieuws op huisvestingsgebied: er werd een nieuw huurpand gevonden om in 2018 te betrekken. Voor het opknappen en inrichten van dat pand en voor de verhuizing ernaartoe zijn fondsen geworven in 2017 en dit wordt in 2018 voortgezet. Opnieuw kon het jaar met een positief saldo worden afgesloten. 2. Klanten Het aantal klanten dat in 2017 onze winkel bezocht is ten opzichte van 2016 licht gedaald, van 148 naar 131. Hoewel de economie weer wat begint aan te trekken, is het vinden van een betaalde baan nog steeds heel erg moeilijk.

3 Daarentegen is het verrichten van vrijwilligerswerk in opdracht van de uitkeringsinstantie stijgende. Dit heeft te maken met de wetgeving dat iedereen die een WWB uitkering aanvraagt een tegenprestatie moet leveren in de vorm van vrijwilligerswerk. Een groot deel van onze klanten is evenwel al langere tijd zonder betaald werk. On Line registratiesysteem DfS Gorinchem doet mee met het landelijk systeem van het online registreren van onze klanten. In 2017 zijn we overgegaan op het nieuwe online registratiesysteem. Hoofddoel is het vereenvoudigen van statistische rapportages en het kunnen aanleveren daarvan aan Dress for Success International. In de afbeeldingen ziet u een overzicht van het type klanten van 2017, met daarin aangegeven: leeftijd en verhouding mannen/ vrouwen aantal jaren werkloos Klantgroepen Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar onze winkel te vinden. Dit zijn niet alleen mensen met een uitkering of minimum inkomen, maar ook zzp ers, kleine zelfstandigen met weinig inkomen en personen die te maken krijgen met faillissementen. Ook degenen die te maken krijgen met schulddienstverlening en er moeite mee hebben zich goed te kleden om hun baan te behouden, komen in aanmerking voor een mooie kledingset. Jongvolwassenen die voor hun studie een stageplek moeten zoeken, komen ook in aanmerking voor gratis kleding, echter tot nu toe maken nog maar weinig studenten daarvan gebruik. Wel waren er diverse vluchtelingen en statushouders op zoek naar een baan of vrijwilligerswerk, die bij ons geholpen werden aan een passende outfit.

4 Verwijzers De grootste verwijzer is nog altijd Avres. Het aantal klanten dat via Loket Altena voor Werk, Inkomen en Zorg naar onze winkel kwam, is ten opzichte van 2016 iets afgenomen naar 18 personen. Als aanmoediging om naar de winkel van DfS te komen zijn we ook in 2017 doorgegaan met het verstrekken van Verhoog je kans bonnen. Deze bonnen worden uitgereikt en voorzien van stempel en handtekening door onder meer consulenten van de uitkeringsinstanties, begeleiders van sociale werkplaatsen en maatschappelijk werk. Nog altijd maakt het merendeel van onze klanten gebuik van deze bon als stimulans om de winkel te komen bezoeken. Van de 131 klanten in het jaar 2017 waren er 58 man en 73 vrouw. De verdeling van de 131 klanten in 2017 naar uitkeringsinstantie, ziet er als volgt uit: 53 AVRES en verhoog je kans bonnen, 18 Loket Altena, 13 Voedselbank, 11 Overige: enkele bezoekers via ASVZ, Jij bent in beeld, Gemeente Oosterhout De Stip, Topsupport, Trema en Vluchtelingenwerk. Van de overige 36 is onbekend gebleven of zij via een verwijzer of op eigen initiatief naar onze winkel kwamen, we merken dat mensen soms ook door bekenden op die mogelijkheid worden geattendeerd 3. Financiën Organisaties Diverse organisaties hebben ons in 2017 weer ondersteund. Hetzij in geld, hetzij in goederen of diensten, onder andere: - AVRES - Loket Altena voor Werk, Inkomen en Zorg: Gemeenten Werkendam en Woudrichem - Accountantskantoor van Noordenne Gorinchem Zonder hun bijdragen was ons project ook in 2017 niet mogelijk geweest. Kleding-en schoenendonaties Ook in 2017 mochten we weer diverse kledingdonaties in ontvangst nemen. Heel veel dank aan onze kledingdonateurs! Overtollige kleding of voor ons doel niet geschikte kleding wordt door ons gedoneerd aan: - Stichting Gain te Sleeuwijk - Diverse kledingbanken in de regio - Vluchtelingenwerk - Roemenië Fondsen Mede omdat we nog een aanzienlijk bedrag moeten reserveren voor de huur van het huidige pand tot eind augstus 2018, en tegelijk al zullen moeten beginnen met het opknappen en inrichten van het nieuwe pand, zijn er in 2017 alvast fondsen geworven voor het verhuisproject. Van het Fonds Ontwikkeling Wonen & Welzijn, dat bijdraagt aan het verhogen van de kwaliteit van de Gorcumse samenleving, mochten we een gulle donatie ontvangen, die we hiervoor reserveren.

5 4. Interne organisatie Winkelmedewerkers De kleedsessies met onze klanten zijn dit jaar verzorgd door onze kundige medewerkers. Hoewel we zijn gestart met een team van zes winkelmedewerkers, hebben Shirley, en Gamze onze organisatie verlaten, en bestaat het team nu uit de volgende dames: op dinsdag werken Fran en Inge. Op donderdag Marianne, Hennie en Ricky. Deze dames geven onze klanten deskundig kledingadvies en adviseren hoe je bij een sollicitatiegesprek een goede eerste indruk wekt. De vrijwilligers van DfS zijn een steun voor onze klanten en hebben ook altijd een luisterend oor voor mensen die even hun verhaal kwijt willen. Daarnaast sorteren zij de gedoneerde kleding, wordt er gewassen en gestreken en zorgen zij voor een mooie uitstraling van de winkel. Dit alles doen zij op geheel vrijwillige basis. Onze coördinator Wilma Hamstra is tijdens de openingsdagen van de winkel aanwezig en helpt zo nodig de medewerkers bij de uitvoering van hun taken. Een andere vrijwilliger is Mireille die niet meer in de winkel assisteert maar nog wel onze facebook pagina en de website verzorgt.. Adviesgroep Coördinator en bestuur zijn ook in 2017 weer ondersteund door de adviesgroep. Deze groep kwam dit jaar twee keer bijeen. De leden van de adviesgroep geven advies aan bestuur en coördinator over diverse beleidskwesties. De adviesgroep bestaat uit vertegenwoordigers van AVRES, UWV, Loket Altena en een lid van een adviesbureau op het gebied van zorginnovatie. Bestuur en coördinator waarderen hun inbreng. Bestuur In 2017 startten we het jaar nog met een vacature in het bestuur, waardoor onze voorzitter ook secretaris ad interim was. Door het aantreden begin oktober van mevrouw Rens Verhard als secretaris zijn alle statutaire bestuursfuncties weer vervuld en bestaat het bestuur nu uit: de heer Dirk Hoogenraad, voorzitter de heer Jan van den Berg, penningmeester mevrouw Rens Verhard, secretaris Het bestuur heeft dit jaar vier keer vergaderd. Bij deze vergaderingen is de coördinator altijd aanwezig. De voorzitter heeft deelgenomen aan de landelijke Algemene Ledenvergaderingen, bijeengeroepen door DfS- Nederland.

6 5. Voorlichting en publiciteit 6. Pand Dit jaar zijn er door Dress for Success regio Gorinchem opnieuw workshops gegeven bij Avres om de vergroot je kansen-bonnen uit te delen aan mensen die in een reintegratietraject zitten of op een wat grotere afstand van de arbeidsmarkt staan (activeringstraject AVRES afdeling Avelingen). De coördinator en de secretaris hebben in 2017 diverse organisaties bezocht om voorlichting te geven over ons project en om goede contacten te smeden in de regio. Het huurcontract voor onze winkel aan de Bornsteeg is eind 2017 besproken met de verhuurder omdat we voornemens zijn een ander en groter huurpand te betrekken in Gorinchem. De verhuurder is in principe akkoord gegaan met een voorgenomen beëindiging van de huur per 31 augustus We hebben namelijk de stellige verwachting dat het pand waarop we onze zinnen hebben gezet ook voor die datum door ons gehuurd en ingericht kan worden. De onderhandelingen daarover zijn in 2017 gestart. Dat pand zal pas na een grote opknapbeurt in 2018 betrokken kunnen worden. Voor het opknappen en inrichten van dat pand en voor de verhuizing ernaartoe zijn fondsen geworven in 2017 en dit wordt in 2018 voortgezet. 7. Vooruitblik In 2018 willen we extra aandacht besteden aan: Sponsoracties met aantrekkingskracht door de verhuizing naar het nieuwe pand Het vinden van vrijwilligers voor het opknappen en inrichten van het nieuwe pand Uitbreiding van ons werkgebied / relaties / contacten naar de westelijke Alblasserwaard, Sliedrecht en de Drechtsteden Het aantrekken van extra winkelmedewerkers Het vinden van een nieuwe voorzitter voordat de zittende functionaris vanwege leeftijd of gezondheid afscheid moet gaan nemen

Dress for Success-Regio Gorinchem

Dress for Success-Regio Gorinchem Dress for Success-Regio Gorinchem Winkeladres: Bornsteeg 18, 4201 CN Gorinchem. E-mail: dressforsuccess-gorinchem@hotmail.com Website: www.dressforsuccess.nl Bank: NL60 RABO 0128655410 KvK: Rivierenland

Nadere informatie

Dress for Success-Regio Gorinchem

Dress for Success-Regio Gorinchem Dress for Success-Regio Gorinchem Winkeladres: Bornsteeg 18, 4201 CN Gorinchem. E-mail: dressforsuccess-gorinchem@hotmail.com Website: www.dressforsuccess.nl Bank: NL60 RABO 0128655410 KvK: Rivierenland

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord...pag. 2. 2. Activiteiten...pag. 3. 3. Financiën... pag. 3. 4. Interne organisatie...pag. 4

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord...pag. 2. 2. Activiteiten...pag. 3. 3. Financiën... pag. 3. 4. Interne organisatie...pag. 4 JAARVERSLAG 2014 Regio Gorinchem Secretariaat: Orakellaantje 19, 4205 AD Gorinchem Winkeladres: Bornsteeg 18, 4201 CN Gorinchem. Tel. (winkel): 06 42920436 E-mail: dressforsuccess-gorinchem@hotmail.com

Nadere informatie

Het aantal mensen van de doelgroepen die een beroep op Dress hebben gedaan is meer dan voorgaand jaar t.w 166

Het aantal mensen van de doelgroepen die een beroep op Dress hebben gedaan is meer dan voorgaand jaar t.w 166 Van de coördinator. Voorwoord en verwachtingen 2015 Het jaar 2014 is een spannend jaar geweest waarin er sprake was van sluiting i.v.m. een te korte aan financiële middelen. Zoals aangegeven in het jaarverslag

Nadere informatie

JAARVERSLAG Algemeen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer. Stijging van het bezoekersaantal

JAARVERSLAG Algemeen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer. Stijging van het bezoekersaantal JAARVERSLAG 2018 Algemeen Dress for Success is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, die mensen met een uitkering helpt aan passende kleding voor een sollicitatiegesprek. Het is belangrijk om een goede

Nadere informatie

Jaarverslag Dress for Success Leiden. goed gekleed naar een baan

Jaarverslag Dress for Success Leiden. goed gekleed naar een baan Jaarverslag 2014 Dress for Success Leiden goed gekleed naar een baan Twee weken geleden ben ik bij jullie geweest voor nieuwe kleding en ik wil melden dat het me, met jullie kleding, gelukt is een nieuwe

Nadere informatie

Hierbij weer een prachtig jaarverslag; waar wij als bestuur behoorlijk trots op zijn.

Hierbij weer een prachtig jaarverslag; waar wij als bestuur behoorlijk trots op zijn. INLEIDING Hierbij weer een prachtig jaarverslag; waar wij als bestuur behoorlijk trots op zijn. We mogen terugkijken op een succesvol jaar voor de Werkbank. Met meer dan 140 unieke bezoekers, 25 bezoekers

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017

Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017 Jaarverslag Stichting Kledingbank Doetinchem 2017 Inleiding De Kledingbank Doetinchem geeft herbruikbare kleding aan mensen binnen de gemeente Doetinchem die de financiële middelen niet meer hebben om

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Dress for Success Leiden

Jaarverslag 2014 Dress for Success Leiden Jaarverslag 2014 Dress for Success Leiden Goed gekleed naar een baan Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2014 van Dress for Success Leiden. DfS heeft een goed jaar achter de rug en gaat vol vertrouwen

Nadere informatie

WINKEL Voegt waarde toe: Vergroten van kans op werk met professionele kleding, advies en stimuleren zelfvertrouwen

WINKEL Voegt waarde toe: Vergroten van kans op werk met professionele kleding, advies en stimuleren zelfvertrouwen Strategisch plan DFS Amsterdam 2013 2015 Kader DfS WW De missie van Dress for Success WW is bevorderen van de economische onafhankelijkheid door mensen met een minimum inkomen geschikte kleding te geven

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Inloophuis Uitzicht

Jaarverslag 2014. Inloophuis Uitzicht Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22 4207 NL Telefoon: 0183-629863 Jaarverslag 2014 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015 JAARVERSLAG 2015 Stichting Kledingbank Amersfoort Adres Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort Internet www.kledingbank-amersfoort.nl E-mail info@kledingbank-amersfoort.nl Bankrekeningnummer NL95 RABO 0118 6286

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Dress for Success Eindhoven

Jaarverslag 2012 Dress for Success Eindhoven Jaarverslag 2012 Dress for Success Eindhoven Voorwoord Het jaar 2012 is een bijzonder jaar geweest. De gemeente sluit geen prestatiecontract meer af, maar zegt eenmalig een bijdrage toe. Het aantal klanten

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Maastricht

Jaarverslag 2015 Maastricht VOORWOORD Een bijzonder jaar voor Dress for Success Maastricht, dat kunnen we rustig stellen. Allereerst, de intensieve voorbereidingen en inspanningen om te komen tot formele erkenning van de 10 e winkel

Nadere informatie

Stichting Kledingbank Altena

Stichting Kledingbank Altena Secretariaat: Munsterkerk 33 271 XA Dussen www.kledingbankaltena.nl T: 0416666018 E: info@kledingbankaltena.nl Met elkaar.voor elkaar Jaarverslag 2015 Onderwerpen 1. Verslag van het bestuur 1.1 Gebeurtenissen

Nadere informatie

Dress for Success Leiden

Dress for Success Leiden Dress for Success Leiden Kleren maken de man! Deze klant voelde zich 'als een directeur' in zijn nieuwe pak. Na anderhalf jaar solliciteren gaat meneer aan de slag via het uitzendbureau, hij heeft een

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2015 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 13 mei 2016 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Jaarverslag Groencertificaat.

Jaarverslag Groencertificaat. Jaarverslag 2016. Voor de voedselbank in Schiedam was het jaar 2016 een belangrijk jaar. We kunnen terugkijken op een jaar met hoogtepunten, zoals het behalen van het Groencertificaat, waaruit blijkt dat

Nadere informatie

Woord vooraf 3. Alles begint met een gedachte 4. Beginnen met beschrijven van de plannen 4. Draagvlak creëren 4. Doelstelling van de stichting 5

Woord vooraf 3. Alles begint met een gedachte 4. Beginnen met beschrijven van de plannen 4. Draagvlak creëren 4. Doelstelling van de stichting 5 1 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave: pagina: Woord vooraf 3 Alles begint met een gedachte 4 Beginnen met beschrijven van de plannen 4 Draagvlak creëren 4 Doelstelling van de stichting 5 Aanschrijving fondsen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010.

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. Stichting van Katoen stelt als doel bruikbare kleding geven aan mensen die het

Nadere informatie

Jaarverslag Het is een eer om andere mensen te mogen helpen. pag. 1

Jaarverslag Het is een eer om andere mensen te mogen helpen. pag. 1 Jaarverslag 2017 Het is een eer om andere mensen te mogen helpen pag. 1 Inhoud De voorbereidingen en de start. 3 Het bestuur 4 Onze doelstelling. 5 Onze klanten 5 Ontwikkelingen in 2017. 6 Onze partners..

Nadere informatie

Secretarieel Jaarverslag 2017

Secretarieel Jaarverslag 2017 Secretarieel Jaarverslag 2017 1. Resultaten 2017 2 1.1 Sponsoren en Donateurs 2 1.2 Inzameladressen 2 1.3 Klanten 3 1.4 Overzicht van het aantal ingeschreven klanten per gemeente 3 1.5 Overzicht van het

Nadere informatie

Inhoud Inhoud Introductie Visie en Missie Doel Werkwijze Samenwerking Organisatie Middelen

Inhoud Inhoud Introductie Visie en Missie Doel Werkwijze Samenwerking Organisatie Middelen Inhoud Inhoud...2 1. Introductie...3 2. Visie en Missie...3 3. Doel...3 4. Werkwijze...4 5. Samenwerking...4 6. Organisatie...4 7. Middelen...5 8. Activiteiten 2016...6 9. Balans en resultatenrekening

Nadere informatie

A. 1 Algemeen 2. A.2 Resultaten 3. A.3 Resultaatbestemming 3. B.1 Balans per 31 december 2014 4. B.2 Resultatenrekening over 2014 en begroting 2015 5

A. 1 Algemeen 2. A.2 Resultaten 3. A.3 Resultaatbestemming 3. B.1 Balans per 31 december 2014 4. B.2 Resultatenrekening over 2014 en begroting 2015 5 STICHTING DRESS FOR SUCCES, REGIO- GORINCHEM INHOUDSOPGAVE A. ALGEMEEN DEEL VAN HET JAARVERSLAG Bladzijde A. 1 Algemeen 2 A.2 Resultaten 3 A.3 Resultaatbestemming 3 B. JAARREKENING STICHTING DRESS FOR

Nadere informatie

Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs

Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs Terugkijken en vooruitzien Als we terugkijken kunnen we zeggen dat we weer een succesvol jaar achter de rug hebben. Mensen hebben de weg naar ons weten te vinden en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon:

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon: Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22. 4207 NL Telefoon: 0183-624774 Jaarverslag 2016 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 DRESS FOR SUCCESS ROTTERDAM

JAARVERSLAG 2017 DRESS FOR SUCCESS ROTTERDAM JAARVERSLAG 2017 DRESS FOR SUCCESS ROTTERDAM Dress for Success Rotterdam Rijnhoutplein 4 3014 TZ Rotterdam E rotterdam@dressforsuccess.org KvK 244 90 333 IBAN NL 74 RABO 0126 1058 04 Voorwoord Zoals de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Werk en Inkomen september 2017

Nieuwsbrief Werk en Inkomen september 2017 Nieuwsbrief Werk en Inkomen september 2017 De onderwerpen in deze nieuwsbrief: Een baan vinden via uw netwerk Terug naar school Trainingen vrijwilligerswerk Kansen voor alle kinderen Heeft u het gratis

Nadere informatie

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie...

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie... Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Resultaten 2016... 3 1.1 Fondsenwerving... 3 1.2 Cliënten... 3 1.3 Public Relations en communicatie... 4 2. Organisatie... 5 2.1 Doel van

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2016 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 7 maart 2017 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Jaarverslag St. Samen Redzaam

Jaarverslag St. Samen Redzaam Jaarverslag St. Samen Redzaam 2016 Barrie (links) met jobmaatje Julia Samen Redzaam 2016 Inhoud Inleiding: Lokale samenleving versterken 3 Meerwaarde ReconnAct 4 Financiering 4 Resultaten 5 Training en

Nadere informatie

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken. Jaarverslag 2016 Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave: Voorwoord 1. Bestuur 2. Huisvesting 3. Vrijwilligers 4. Financiën en fondsenwerving Voorwoord: Een hospice is een bijna thuis-huis

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o.

Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o. Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o. Rapport inzake Jaarbericht 2017 29 January 2018 Board approval on January 29, 2018 Herma Dijkgraaf President/Voorzitter Nienke Zijlstra Secretary/Secretaris

Nadere informatie

Werk & inkomen. Werken met een verblijfsvergunning. Wie kan me helpen werk te vinden? Tips om zelf werk te vinden. Pagina 1 van 5. [ Werk & inkomen ]

Werk & inkomen. Werken met een verblijfsvergunning. Wie kan me helpen werk te vinden? Tips om zelf werk te vinden. Pagina 1 van 5. [ Werk & inkomen ] Werk & inkomen [ Werk & inkomen ] Veel vluchtelingen willen graag snel aan het werk. Werk is een belangrijke stap in het opbouwen van een nieuw leven in Nederland. Je voelt je nuttig en je verdient je

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Jaarverslag 2014 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer: NL80 RBRB 0850 0184 20 Redactie en

Nadere informatie

Plan van Aanpak 2015 BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo

Plan van Aanpak 2015 BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo Plan van Aanpak 2015 BUCH-gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo Plan van Aanpak 2015 Werkwinkel BUCH Aan Gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo Van John van den Oord, projectleider Marcel

Nadere informatie

Secretarieel Jaarverslag 2014 (waarin opgenomen de aanloopfase 2013)

Secretarieel Jaarverslag 2014 (waarin opgenomen de aanloopfase 2013) Secretarieel Jaarverslag 2014 (waarin opgenomen de aanloopfase 2013) Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Resultaten 2014 3 1.1 Fondsen en sponsors 3 1.2 Inzameladressen 4 1.3 Klanten 5 1.4 Naamsbekendheid 6 1.5

Nadere informatie

1. Algemene gegevens en doelstelling

1. Algemene gegevens en doelstelling jaarverslag 2017 Inhoud Inleiding 1. Algemene gegevens en doelstelling 2. Organisatie 3. Activiteiten 3.1 Boekjes 3.2 Scholenprogramma 3.3 Ondersteuning en doorverwijzing 3.4 Marketing en communicatie

Nadere informatie

Dress for Success - Leiden

Dress for Success - Leiden Dress for Success - Leiden Foto: 800st klant Jaarverslag 2015 Voorwoord voorzitter Met genoegen presenteren wij u het jaarverslag van 2015. Een jaar waarin we veel geïnvesteerd hebben in de samenwerking

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

Strategisch Plan 2014-2017

Strategisch Plan 2014-2017 Strategisch Plan 2014-2017 Dress for Succes Leiden Inclusief jaarplan 2015 Inhoudsopgave Inleiding 1 1. Missie, ambitie en waarden 2 2. SWOT 3 3. Strategische koers 4 Inleiding Voor u ligt het strategisch

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016 Vastgesteld maart 2017 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2016 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Stichting Net Niet Genoeg

Jaarverslag 2015 Stichting Net Niet Genoeg Jaarverslag 2015 Stichting Net Niet Genoeg Versie januari 2016 Datum 21 februari 2016 Status Definitief Goedgekeurd 23 juni 2016 Inhoud 1 Algemeen 3 2 Jaarverslag: Van het bestuur 4 2.1 Inleiding 4 2.2

Nadere informatie

6. Schuldhulpverlening

6. Schuldhulpverlening 6. Schuldhulpverlening Sociale Hulpverlening in de inloophuizen Het komt helaas meer en meer voor dat mensen financieel en/of emotioneel in de zorgen raken of in een sociaal isolement terecht komen en

Nadere informatie

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum Maxima HET HOGELAND De Werf 5 9951 EZ Win www.kledingbankmaxima.nl Jaarverslag Kledingbank Maxima Het Hogeland Op 1 maart 2017 opende Maxima haar deuren. In het eerste half jaar, van maart t/m augustus)

Nadere informatie

Verslaglegging bestuur

Verslaglegging bestuur Verslaglegging bestuur Als bestuur van het Stichting Present Putten (Present Putten) kijken we met een tevreden blik terug op het jaar 2014. Present Putten heeft veel betekenisvolle projecten mogelijk

Nadere informatie

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg 2015 Stichting Net Niet Genoeg Versie februari 2015 Datum 21 februari 2015 Status Definitief Inhoud 1 Algemeen 3 2 Jaarplan: Van het bestuur 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Positionering 4 2.3 Website 4 2.4 Social

Nadere informatie

Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële

Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële sterkere basis moeten creëren, zichtbaarder worden voor de

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie...

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie... Jaarverslag 2018 Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Resultaten 2018... 3 1.1 Fondsenwerving... 3 1.2 Cliënten... 3 1.3 Public Relations en communicatie... 4 2. Organisatie... 5 2.1 Doel van

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg 2016 vakantiehuis De Leeuwenkoning Februari 2017 Voorwoord Stichting SORT (stichting ontspanning en recreatie Tilburg) is ontstaan vanuit een initiatief

Nadere informatie

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014 Te Leeuwarden Rapport inzake jaarstukken over 24 juni 2015 Inhoud Rapportage... 3 Algemeen... 4 Jaarstukken over de periode 19 oktober 2012 tot en met 31 december 2013... 5 Jaarverslag van het bestuur...

Nadere informatie

Jaarverslag Dress for Success Nederland

Jaarverslag Dress for Success Nederland Jaarverslag Dress for Success Nederland 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Waar Dress for Success voor staat... 4 2.1. Dress for Success Nederland... 4 2.2. Relatie met Dress for Success Worldwide...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2016 1 Inhoud Samenvatting 2016 en verwachtingen 2017 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 6-7

Nadere informatie

S U C C E S S D R E S S F O R

S U C C E S S D R E S S F O R 2 Voorwoord Wat heeft u toch een mooie winkel. Deze ietwat verbaasde constatering mogen wij bijna dagelijks optekenen uit de mond van klanten die voor de eerste keer onze winkel aan het Rijnhoutplein bezoeken.

Nadere informatie

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon:

Bezoekadres: Krijtstraat GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat NL Telefoon: Inloophuis Uitzicht Bezoekadres: Krijtstraat 20 4201 GD Gorinchem Correspondentieadres: mevr. Mr. L. Ribbius Peletierstraat 22. 4207 NL Telefoon: 0183-624774 Jaarverslag 2017 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2.

Nadere informatie

Jaarverslag Dress for Success Nederland

Jaarverslag Dress for Success Nederland Jaarverslag Dress for Success Nederland 2014 Bladzijde 1 Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 2 Ontwikkelingen 3 Economie en arbeidsmarkt Participatie: meer mensen kunnen of willen niet werken Aanhoudende

Nadere informatie

Verenigingsplan Dress for Success Op weg naar een duurzame toekomst

Verenigingsplan Dress for Success Op weg naar een duurzame toekomst Verenigingsplan Dress for Success Op weg naar een duurzame toekomst Documentgegevens Datum Versie Status 25 mei 2013 Ter goedkeuring aan de leden van de Vereniging Dress for Success Nederland Dress for

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Versie November 2013 Datum 21 februari 2013 Status Concept Inhoud 1 Inleiding 3 2 Missie en visie 4 2.1 Transparant werken 4 2.2 Uitkeringen 4 2.3 Deskundigheidsbevordering

Nadere informatie

>>> WAT ER IN 2015 VERANDERT ALS U EEN UITKERING HEBT

>>> WAT ER IN 2015 VERANDERT ALS U EEN UITKERING HEBT Van bijstand naar Participatiewet WAT ER IN 2015 VERANDERT ALS U EEN UITKERING HEBT >>> VANAF 1 januari 2015 TREEDT DE PARTIcIPATIEWET IN WERKING. DEZE VERVANGT DE WET WERK EN BIjSTAND (WWB), DE IOAW EN

Nadere informatie

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1. Resultaten 2013... 4 1.1 Fondsenwerving... 4 1.2 Cliënten... 4 1.3 Doorverwijzers... 5 1.4 Public Relations en communicatie... 6 2. Organisatie... 7 2.1

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2018 STICHTING ALMEERSE HANDEN INEEN

BELEIDSPLAN 2018 STICHTING ALMEERSE HANDEN INEEN ALGEMEEN BELEIDSPLAN 2018 STICHTING ALMEERSE HANDEN INEEN In 2015 hebben wij een non-profit organisatie opgericht, genaamd Stichting Almeerse Handen Ineen. Wij werken laagdrempelig en in huiselijke sfeer.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Dress for Success Maastricht

Jaarverslag Stichting Dress for Success Maastricht Jaarverslag 2016 Stichting Dress for Success Maastricht 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Bestuursverslag 5 Klantervaringen in 2016 6 Activiteiten in 2016 7 Ambassadeurs 8 Jaarrekening 2016 9 2 Voorwoord Het

Nadere informatie

Strategisch plan

Strategisch plan Strategisch plan 2016-2019 1. Inleiding Voor u ligt het strategisch plan 2016-2019. In het strategisch plan 2016-2019 wil Dress for Success Amsterdam (DfS A) u meenemen in de strategie en de keuzes die

Nadere informatie

STICHTING ONEBIGSMILE.NL

STICHTING ONEBIGSMILE.NL STICHTING ONEBIGSMILE.NL JAARVERSLAG 2017 1 Stichting Onebigsmile.nl Jaarverslag 2017 Algemeen De Stichting Onebigsmile.nl is opgericht op 29 augustus 2013 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2017 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 12 maart 2018 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Pagina Planningsoverzicht Uitvoeringsplan Participatiewet 2015 W'dam W'chem. planning

Pagina Planningsoverzicht Uitvoeringsplan Participatiewet 2015 W'dam W'chem. planning 1-4-2015 Pagina 1 1. Planningsoverzicht Uitvoeringsplan Participatiewet 2015 W'dam W'chem 2. Ontwikkeling uitkeringsbestand 1e kw 2015 2e kw 2015 3e kw 2015 4e kw 2015 2016 bestand samenstellen van klanten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren)

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren) Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve 2016-2018 ( 3 jaren) Adres: Secretariaat AGS Merwekade 69 311 TH Dordrecht E-mail: info@abhilasa-global-serve.nl Website: Abhilasa-global-serve.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2015 Stichting GeefGratis

Beleidsplan 2013 2015 Stichting GeefGratis Beleidsplan 2013 2015 Stichting GeefGratis Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. DE ORGANISATIE KORT EN BONDIG... 3 1.1. WIE WE ZIJN / DE GESCHIEDENIS... 3 2. DE NORMEN EN WAARDEN VAN STICHTING GEEFGRATIS...

Nadere informatie

Platformtaak volgens gemeente. Datum: Adviserend. Datum: Informerend

Platformtaak volgens gemeente. Datum: Adviserend. Datum: Informerend Adviesnota PHO Maatschappij 1. Onderwerp Regionale financiering Dress for Success 2. Rol van het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland Platformtaak volgens gemeente 3. Regionaal belang Dress for Success

Nadere informatie

LEERWERKBEDRIJF KRINGLOOPWINKEL WERKPLAATS. Jaarverslag 2014. Stichting Vrienden van De Zaak van Ermelo

LEERWERKBEDRIJF KRINGLOOPWINKEL WERKPLAATS. Jaarverslag 2014. Stichting Vrienden van De Zaak van Ermelo 1 LEERWERKBEDRIJF KRINGLOOPWINKEL WERKPLAATS Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van De Zaak van Ermelo 2 Voorwoord Op 31 augustus 2012 is De Zaak van Ermelo BV opgericht als sociale onderneming en leerwerkbedrijf,

Nadere informatie

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Beleidsplan Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Inleiding. In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van Stichting de Melkkan het actuele beleid vast.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens Beleidsplan Stichting Volg de Wens 16-02-2014 Rotterdam Versie : 0.9 Auteur : Bob Arkema Datum : 16 februari 2014 Inhoud Voorwoord 3 1. De organisatie 4 1.1 Wie zijn we 4 1.2 Visie, Missie, Kernwaarden

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

Stichting Ezelwelzijn

Stichting Ezelwelzijn Stichting Ezelwelzijn Jaarverslag 2018 Dit jaarverslag is met groots mogelijke nauwkeurigheid samengesteld. Toch kunnen er onvolkomenheden in voorkomen. Daarom kunnen aan dit jaarverslag geen rechten worden

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting Fairchance.nu

Jaarverslag 2012 Stichting Fairchance.nu Jaarverslag 2012 Stichting Fairchance.nu ALGEMEEN ONZE MISSIE DONATIES & SPONSORING ACTIVITEITEN & PROJECTEN FINANCIEEL VERSLAG 2012 BELEIDSPLAN & BEGROTING 2012 ALGEMEEN Stichting Fairchance.nu is opgericht

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg 2015 vakantiehuis De Leeuwenkoning Februari 2016 Voorwoord Stichting SORT (stichting ontspanning en recreatie Tilburg) is ontstaan vanuit een initiatief

Nadere informatie

Spreekuur. Werklozenkrant

Spreekuur. Werklozenkrant Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Intro: pagina 3 Spreekuur: pagina 4 Werklozenkrant: pagina 4 Weekje Weg: pagina 5 Jeugdsportfonds: pagina 5 Organisatie: pagina 6 Financieel overzicht: pagina 7 Intro In

Nadere informatie

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017

Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017 Stichting Hospice Stadskanaal en Omstreken Jaarverslag 2017 Inhoudsopgave: Voorwoord 1. Bestuur 2. Coördinatoren 3. Vrijwilligers 4. Huisvesting 5. Donaties 6. Balans Voorwoord: Na ruim zes jaren van voorbereidingen,

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 en volgende jaren

Beleidsplan 2017 en volgende jaren Beleidsplan 2017 en volgende jaren Stichting Poncho p/a Wim Sonneveldstraat 93 5144 ZP Waalwijk www.ponchowaalwijk.nl K.v.K. inschrijfnr.: 1800880427 ANBI fiscaalnr.: 8153.55.518 Bankrek.nr.: NL95RABO0115986677

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 van Stichting Museum Vekemans INLEIDING

Jaarverslag 2018 van Stichting Museum Vekemans INLEIDING Jaarverslag 2018 van Stichting Museum Vekemans INLEIDING Voor u ligt het jaarverslag 2018 van Stichting Museum Vekemans. Uit een oogpunt van kostenbesparing heeft het bestuur besloten tot versobering van

Nadere informatie

Beleidsplan 2011-2014

Beleidsplan 2011-2014 Beleidsplan 2011-2014 Stichting Impuls Foundation Amsterdam, 23 september 2011 1. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan 2011-2014 van de Stichting Impuls Foundation. Het plan omvat een overzicht van de

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK ondersteunt je in je zoektocht naar een baan.

Nadere informatie

Leverstichting Nederland. - Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting behorend tot het financieel verslag 4

Leverstichting Nederland. - Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting behorend tot het financieel verslag 4 Leverstichting Nederland Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave pagina Verslag van het Bestuur 2 Financieel verslag - Balans per 31 december 2014 3 - Staat van baten en lasten over 2014 3 - Toelichting behorend

Nadere informatie

JAARVERSLAG Wij geloven in een Hollands Kroon Waar mensen er zijn voor elkaar..

JAARVERSLAG Wij geloven in een Hollands Kroon Waar mensen er zijn voor elkaar.. JAARVERSLAG 2015 Wij geloven in een Hollands Kroon Waar mensen er zijn voor elkaar.. Stichting Present Hollands Kroon Secretariaat: Brugstraat40 1775BG Middenmeer 0227-502057 www.stichtingpresent.nl/hollandskroon

Nadere informatie

JAARVERSLAG HUSRAADBANK

JAARVERSLAG HUSRAADBANK JAARVERSLAG HUSRAADBANK 2015 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Huisvesting 3. Doelstelling 4. Werkwijze 5. Aanbod 6. Website 7. Transport 8. Financiën 9. Vrijwilligers 10. Partners 11. Aantallen 12. Bestuur

Nadere informatie

Stichting Collective Nouns. Jaarrekening Stichting Collective Nouns

Stichting Collective Nouns. Jaarrekening Stichting Collective Nouns Jaarrekening 2016 KvK-nummer: 65458494 RSIN: 856120820 Statutaire zetel: Roermond Postadres: Wijershoflaan 25, 6042 NK, Roermond Website: www.collectivenouns.org E-mailadres: info [at] collectivenouns.org

Nadere informatie

Bestuur verslag Stichting Studiefonds ROC van Twente 2016

Bestuur verslag Stichting Studiefonds ROC van Twente 2016 Bestuur verslag Stichting Studiefonds ROC van Twente 2016 Inleiding Voor U ligt het jaarverslag 2016 van het bestuur van de stichting Studiefonds ROC van Twente. In oktober 2016 zijn er door de Minister

Nadere informatie