Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële"

Transcriptie

1 Doorzetten In 2016 zijn we begonnen met het uitvoeren van de plannen uit de visie Dress up for the future. Dat houdt in dat we een financiële sterkere basis moeten creëren, zichtbaarder worden voor de buiten wereld en meer mensen helpen tot het verkrijgen van een baan. Dat laatste is zeker gelukt. Na overleg met wethouder van der Schaaf, in het begin van het jaar, is Theo Mol in de zomer weer aanwezig geweest tijdens de cursussen voor sollicitanten. Hij heeft daar uitleg gegeven over hoe te kleden en sollicitanten uitgenodigd voor een kleedsessie. Wat betreft onze financiële situatie kunnen we helaas niet stellen dat we erg veel vooruitgang hebben geboekt. Het is ons niet gelukt om structurele middelen te verwerven om het voortbestaan van Dress for Success Spijkenisse e.o. te garanderen. Wethouder Mourik heeft aangegeven dat er geen geld is voor de diensten die we leveren. Ze heeft wel haar medewerking aangeboden om een oplossing te vinden voor onze situatie. Inmiddels zijn er enkele gesprekken geweest en we verwachten in 2017 concrete stappen te kunnen zetten richting een structurele oplossing. Naast het contact met de gemeente heeft Ans Groenendijk (penningmeester) via een internetactie van Specsavers geprobeerd om geld te genereren. Helaas kregen andere instellingen meer stemmen waardoor we buiten de prijzen vielen. Om stemmen te trekken bij acties zoals het internet heeft Dress for Success meer naamsbekendheid nodig. Daarvoor is in augustus een facebookpagina gemaakt. De pagina wordt gebruikt om mensen te laten weten wat we doen en om successen te delen. Om een betere financiële situatie te creëren hebben we onze dienstverlening uitgebreid.

2 We hebben onze expertise aangeboden aan o.a. de Leeuw van Putten d.m.v. een pakket aan hulpverlening. Zoals het ordenen van financiële situatie, hulp bij digitalisering en huiswerkondersteuning voor gezinnen die het even niet meer alleen aankunnen. Tevens hebben we meegewerkt aan een modeshow georganiseerd door Konnekt (buurtwerk in wijk de Akkers). Tijdens die modeshow hebben we mensen met een uitkering een gratis kleedsessie aangeboden waarbij ze de kleding mogen houden. In 2017 zullen we de samenwerking met Konnekt voortzetten zal in veel opzichten een bijzonder jaar worden. Dress for Success bestaat dan 10 jaar. Met al de inspanningen die we het afgelopen jaar hebben geleverd hoop ik dat we er dit jaar in slagen om Dress for Success een stevig fundament te geven zodat we er nog eens 10 jaar aan kunnen toevoegen.

3 Toekomst bericht over Dress for Success Spijkenisse met betrekking Dress for Success World Wide (door Theo Mol coördinator) Het ziet er naar uit dat er een politieke tumultueuze tijd in de Verenigde Staten (2017) zijn intrede zal gaan doen. Sterke verschil van meningen ten aanzien van vrouwen, wat de posities of gevoelens van individuen kunnen gaan beïnvloeden. Dress for Success is een non-profit organisatie, en we moeten daarom voorzichtig te werk gaan, om te voorkomen dat er een negatieve impact op ons wereldwijde merk plaats zal gaan vinden. Daartoe zijn er een aantal spreek punten die Worldwide en alle filialen kunnen gebruiken om te reageren op vragen over de te verwachten politieke situatie. De uitspraken zijn relevant, ongeacht de locatie, we denken dat deze suggesties ons in staat zullen stellen te voorkomen dat wij in politieke discussies worden getrokken. Zodat wij ons kunnen onthouden van het nemen van besluiten met betrekking tot een bepaalde positie op een stuk wetgeving. Dress for Success is gericht op empowerment van vrouwen en mannen en deze veilig te stellen om te groeien in de werkgelegenheid die hen in staat zouden kunnen stellen om hun volle potentieel te bereiken. Er zijn bijna 1 miljoen vrouwen en mannen ondersteund over de gehele wereld in het nastreven van hun doelen ten bevordering van werkgelegenheid voor alle vrouwen mannen. Wij Dress for Success Spijkenisse ondersteunen de economische onafhankelijkheid van vrouwen en mannen en de volledige betrokkenheid op de werkvloer. Daartoe geven wij alle inspanningen om te investeren in het oprichten en uitbreiden van zinvolle mogelijkheden, die toestaan dat onze vrouwen en mannen veilig kunnen gedijen in de werkgelegenheid.

4 Dress for Success Spijkenisse heeft een unieke focus op het ondersteunen van vrouwen en mannen in het vinden en behouden van werkgelegenheid en zodoende financiële zekerheid te garanderen. Onze programma's helpen vrouwen en mannen bij elke fase van het proces, in het vinden van werkgelegenheid en het bereiken van dat doel. Gezien onze focus, steunen wij op ervaring om banen te creëren over een spectrum van industrieën e.a. rekening houdend met de individuele succes van een ieder van ons. Net als vele anderen, hebben wij zeker een eigen mening over wat er gebeurt in de VS, maar omdat wij zelf zo nauw verbonden zijn met het Dress for Success merk (net als velen andere gemeenschappen), zullen wij ons onthouden, tot het maken van een standpunt Op sociale media zullen wij ons focussen op de kern van onze missie en het uitdragen van deze, met betrekking tot het helpen van vrouwen en mannen in het vinden en behouden van werk. Wij willen niet dat onze overtuigingen Dress for Success zal positioneren op een manier die onze organisatie zou kunnen beschadigen. Wij erkennen dat deze onzekere tijden in Amerika van invloed kunnen zijn en dat er gepassioneerde meningen aan alle kanten geventileerd zullen worden Dress for Success Spijkenisse zal zorg dragen, de identiteit als (lokaal) wereldwijd merk en organisatie te behouden, zodat wij ons blijven richten op onze belangrijke niet weg te denken missie. Bijdrage voor het jaarverslag 2016 DFS Secretariaat In het begin van 2016 is er een planning van de overleg opgesteld. In navolging hiervan zijn er 8 vergaderingen belegd, waarvan de verslaglegging en actiepuntenlijst zijn uitgevoerd. De inspanningen van Carel (medewerking mbo) hebben niet tot een resultaat geleid. Helaas heeft Carel zich in april teruggetrokken uit het bestuur, waardoor het bestuur nu bestaat uit voorzitter, secretaris en penningmeester.

5 Voor 2016 is een nieuwe organisatiestructuur (Dress for the Future) opgesteld door de voorzitter, in januari is een werkgroep hiermee aan de slag gaan. Bijdrage voorzitter. Prioriteit voor het bestuur was de structurele financiering van Dress Spijkenisse. Subsidiering van het pand in 2016 (en in 2017) door de Leeuw van Putten is gecontinueerd, hier tegenover is een nieuw initiatief ingezet (armoede bestrijding). Het Bestuur heeft een brochure opgesteld met het aanbod, wat DFS te bieden aan heeft werkzoekenden c.q. andere. Samenwerking met Stichting Konnekt Buurtnetwerken is ingezet op advies van S. Broekmeulen. Dit heeft geleid tot medewerking aan een modeshow Maximaal Kerst voor minima in december. Door het bestuur zijn diverse acties uitgevoerd om sponsoring in gang te zetten (Specsavers Steunt helaas afgewezen) van ING wordt nog een donatie verwacht. Er is een bestuurlijk besluit door gevoerd tot beperking van uitgaven zoals een vrijwilligersuitje en andere mogelijkheden. Door de coördinator zijn diverse presentatie trainingen gegeven bij de gemeente Nissewaard aan afdeling Voorne Putten Werkt. Het bestuur en de coördinator hebben een uitgebreide brief gezonden aan het College van de gemeente Nissewaard met het verzoek om financiële ondersteuning. Dit heeft tot nu toe geleid tot overleg met wethouders en ambtenaren over samenwerking en integratie met dienstverlenende instelling in De onderhandelingen zijn nog gaande. Tevens is er door de penningmeester een subsidieaanvraag voor 2016/2017 ingediend wat nog niet het gewenste resultaat te weeg gebracht heeft. Nies Niks, secretaris.

6 Resultaten In 2016 zijn er 88 bezoekers geweest, waarvan 57 dames en 31 heren. Van het totale aantal klanten 88 zijn 20 klanten geslaagd in het vinden van werk t.w. 7 dames en 13 heren Dit is totaal 20 % wat geslaagd is, in het vinden van een arbeid s plaats Door positieve inzet en informatie door onze enthousiaste vrijwilligers heeft deze resultaten het succes kunnen waarmaken Er is door Dress for Success Spijkenisse diverse malen deelgenomen aan banenbeurzen Bij deze beurzen namen ook diverse bedrijven en uitzendbureaus Dit heeft een positieve uitbreiding laten zien voor ons netwerk. De klanten zijn door de volgende instanties aangemeld: - UWV - SoZaWe Spijkenisse - Spijkenisse Werkt - Re-integratiebureaus - En andere

7 De klanten hebben allen een minimuminkomen. Dit kan een WWB-uitkering zijn, maar ook een WW- of Ziektewetuitkering. De klanten worden door verschillende instanties gewezen op Dress for Success. Het merendeel van de klanten wordt vanuit de gemeente Spijkenisse door sociaal denkende klantmanagers aangemeld. Dit kan rechtstreeks zijn, dan wel via een re-integratiebureau of anders. Een aantal klanten waren afkomstig uit andere gemeenten. Het gaat hierbij in de meeste gevallen om de regio Nissewaard Voorne-Putten- Rozenburg. De overige zijn afkomstig uit Rotterdam en Schiedam (UWV) De verwachting over het jaar 2017 zijn, gezien het aantrekken van de economie, zoals deze wordt voorspeld, is een ontwikkeling die Dress for Success Spijkenisse vastberaden ten aanzien van het voortbestaan met alle mogelijkheden doet inzetten Dit voor de desbetreffende doelgroepen in het belang van de gemotiveerde sollicitant en het bestrijden van de in Spijkenisse ondermaatse leefbaarheid grens. Zoals bekend is, is kabinet duidelijk voor armoe bestrijding en adviseert dan ook om naar een sollicitatie gesprek in gepaste kleding te gaan om te zorgen voor een goede eerste indruk. Deze gegevens zou voor een gemeente een belangrijke stap moeten zijn om gebruik te maken van mogelijkheden die Dress for Success Spijkenisse te bieden heeft. Spijkenisse e.o. Veerman GH Spijkenisse Bank rek.nr. NL 91 Rabo Bic code Rabo L2U K.v.K. nr Telf.nr Telf.nr dfsspijkenisse@online.nl theomol1946@gmail.com

8 Kas controle 2016 Datum : donderdag 04 Februari 2016 Onderwerp : Kascontrole Commissie : Administratie kantoor A.Kwikkers S. Kwikkers Op donderdag 04 Februari 2016 heeft er een kascontrole plaats gevonden op de Veerman 1 te Spijkenisse. Het hierboven genoemde administratie kantoor te Maasdam heeft geen onduidelijkheden gevonden en naar aanleiding daarvan de financiële administratie over het jaar 2015 goed gekeurd. Is getekend d.d De heer A.Kwikkers Mevr. S. Kwikkers..

Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs

Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs Voorwoord voorzitter Hanneke Stengs Terugkijken en vooruitzien Als we terugkijken kunnen we zeggen dat we weer een succesvol jaar achter de rug hebben. Mensen hebben de weg naar ons weten te vinden en

Nadere informatie

Het aantal mensen van de doelgroepen die een beroep op Dress hebben gedaan is meer dan voorgaand jaar t.w 166

Het aantal mensen van de doelgroepen die een beroep op Dress hebben gedaan is meer dan voorgaand jaar t.w 166 Van de coördinator. Voorwoord en verwachtingen 2015 Het jaar 2014 is een spannend jaar geweest waarin er sprake was van sluiting i.v.m. een te korte aan financiële middelen. Zoals aangegeven in het jaarverslag

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Maastricht

Jaarverslag 2015 Maastricht VOORWOORD Een bijzonder jaar voor Dress for Success Maastricht, dat kunnen we rustig stellen. Allereerst, de intensieve voorbereidingen en inspanningen om te komen tot formele erkenning van de 10 e winkel

Nadere informatie

Strategisch plan

Strategisch plan Strategisch plan 2016-2019 1. Inleiding Voor u ligt het strategisch plan 2016-2019. In het strategisch plan 2016-2019 wil Dress for Success Amsterdam (DfS A) u meenemen in de strategie en de keuzes die

Nadere informatie

WINKEL Voegt waarde toe: Vergroten van kans op werk met professionele kleding, advies en stimuleren zelfvertrouwen

WINKEL Voegt waarde toe: Vergroten van kans op werk met professionele kleding, advies en stimuleren zelfvertrouwen Strategisch plan DFS Amsterdam 2013 2015 Kader DfS WW De missie van Dress for Success WW is bevorderen van de economische onafhankelijkheid door mensen met een minimum inkomen geschikte kleding te geven

Nadere informatie

Stichting Present de Bevelanden

Stichting Present de Bevelanden Jaarplan 2017 Stichting Present de Bevelanden MISSIE Stichting Present de Bevelanden wil de makelaar zijn die groepen mensen die best eens een keer wat voor een ander willen doen, verbindt aan hen die

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2016 Vastgesteld maart 2017 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2016 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

JAARVERSLAG Algemeen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer. Stijging van het bezoekersaantal

JAARVERSLAG Algemeen. Dress for Success Hoogezand-Sappemeer. Stijging van het bezoekersaantal JAARVERSLAG 2018 Algemeen Dress for Success is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, die mensen met een uitkering helpt aan passende kleding voor een sollicitatiegesprek. Het is belangrijk om een goede

Nadere informatie

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum Maxima HET HOGELAND De Werf 5 9951 EZ Win www.kledingbankmaxima.nl Jaarverslag Kledingbank Maxima Het Hogeland Op 1 maart 2017 opende Maxima haar deuren. In het eerste half jaar, van maart t/m augustus)

Nadere informatie

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie...

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie... Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Resultaten 2016... 3 1.1 Fondsenwerving... 3 1.2 Cliënten... 3 1.3 Public Relations en communicatie... 4 2. Organisatie... 5 2.1 Doel van

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2017

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2017 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2017 Vastgesteld maart 2018 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2017 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

Initiatiefvoorstel aan de Raad. Formulierenbrigade. Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W

Initiatiefvoorstel aan de Raad. Formulierenbrigade. Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W Initiatiefvoorstel aan de Raad Datum raadsvergadering 29 november 2006 Nummer voorstel: 215/2006 Onderwerp: Initiatiefvoorstel van

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Strategisch Plan 2014-2017

Strategisch Plan 2014-2017 Strategisch Plan 2014-2017 Dress for Succes Leiden Inclusief jaarplan 2015 Inhoudsopgave Inleiding 1 1. Missie, ambitie en waarden 2 2. SWOT 3 3. Strategische koers 4 Inleiding Voor u ligt het strategisch

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2015 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 13 mei 2016 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Inleiding ter voorbereiding van een project aanvraag

Inleiding ter voorbereiding van een project aanvraag Inleiding ter voorbereiding van een project aanvraag Alle aanvragen moeten vallen onder een van de hieronder genoemde categorieën van de VINCI Foundation NL, zijnde: 1. Toegang tot de arbeidsmarkt 1.1.

Nadere informatie

Stichting Werken met Eric en Cindy

Stichting Werken met Eric en Cindy Jaarverslag 2007 Stichting Werken met Eric en Cindy Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. De Stichting a. aanleiding b.bestuursleden c. doelstelling d. werkwijze 3. Ontwikkelingen in 2007 a. bestuur b. scholen

Nadere informatie

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5

Voorwoord... 3. 1. Resultaten 2013... 4. 1.1 Fondsenwerving... 4. 1.2 Cliënten... 4. 1.3 Doorverwijzers... 5 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1. Resultaten 2013... 4 1.1 Fondsenwerving... 4 1.2 Cliënten... 4 1.3 Doorverwijzers... 5 1.4 Public Relations en communicatie... 6 2. Organisatie... 7 2.1

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

A D V I E S Nr Zitting van vrijdag 10 oktober

A D V I E S Nr Zitting van vrijdag 10 oktober A D V I E S Nr. 1.654 ------------------------------ Zitting van vrijdag 10 oktober 2008 ----------------------------------------------- IPA 2007-2008 - Non-discriminatie - Positieve acties x x x 2.278/1-1

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2018

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2018 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2018 Vastgesteld 14-02-2019 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2018 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

Help elkaar Helpen is de hulpverlening van Stichting SLIMM. De stichting richt zich op de Maatschappelijke, Sociale en Milieuproblematiek.

Help elkaar Helpen is de hulpverlening van Stichting SLIMM. De stichting richt zich op de Maatschappelijke, Sociale en Milieuproblematiek. Jaarverslag 2017 STICHTING SLIMM HELP ELKAAR HELPEN Help elkaar Helpen is de hulpverlening van Stichting SLIMM. De stichting richt zich op de Maatschappelijke, Sociale en Milieuproblematiek. Stichting

Nadere informatie

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2013 1 Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Het verslag geeft een weergave mee

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Introductie over ons Presentatie werkwijze en business model Aan de slag met oefening naar keuze Presentatie groeimodel toekomst

Introductie over ons Presentatie werkwijze en business model Aan de slag met oefening naar keuze Presentatie groeimodel toekomst Introductie over ons Presentatie werkwijze en business model Aan de slag met oefening naar keuze Presentatie groeimodel toekomst Stel je vragen gerust tussendoor! Opzet workshop Onze missie Starters4Communities

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten

Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten Jaarverslag 2016 Stichting Leergeld Voorne-Putten Stichting Leergeld Voorne Putten, gevestigd te Spijkenisse, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer :24385134 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 02 Inhoud Inhoud Inleiding Visie en Missie Projecten Aanpak Toekomst p. 3 p 3 p. 4 p. 4 p. 7 03 Inleiding Visie en Missie Inleiding EducAIDed streeft naar goed onderwijs voor iedereen.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg

Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Beleidsplan Stichting Net Niet Genoeg Versie November 2013 Datum 21 februari 2013 Status Concept Inhoud 1 Inleiding 3 2 Missie en visie 4 2.1 Transparant werken 4 2.2 Uitkeringen 4 2.3 Deskundigheidsbevordering

Nadere informatie

Stichting verantwoord roofvogels houden Zuiderstraat HG Bellingwolde Jaarverslag

Stichting verantwoord roofvogels houden Zuiderstraat HG Bellingwolde Jaarverslag Stichting verantwoord roofvogels houden Zuiderstraat 21 9695 HG Bellingwolde Info@svrh.nl 06-30407275 Jaarverslag 2017 www.svrh.nl Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur...

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Verankering laaggeletterdheid in gemeentelijk beleid. Soler Berk Stichting Lezen & Schrijven

Verankering laaggeletterdheid in gemeentelijk beleid. Soler Berk Stichting Lezen & Schrijven Verankering laaggeletterdheid in gemeentelijk beleid Soler Berk Stichting Lezen & Schrijven Dinsdag 30 oktober 2012 Stichting Lezen & Schrijven Stichting Lezen & Schrijven initiatief van H.K.H. Prinses

Nadere informatie

NissewaardPanel over opvang vluchtelingen, maart 2016

NissewaardPanel over opvang vluchtelingen, maart 2016 NissewaardPanel overopvang vluchtelingen, NissewaardPanel over opvang vluchtelingen, Deze nieuwsbrief beschrijft in het kort de resultaten van een peiling over de opvang van vluchtelingen in Nissewaard.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting BarmHartBox

Jaarverslag Stichting BarmHartBox Jaarverslag 2012 Stichting BarmHartBox [Geef de naam van het bedrijf op] Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Missie, visie en kernwaarden... 2 3. Activiteiten... 3 4. Werkplaats Den Haag... 4 5. Toekomst BHB...

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2016 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Beleidsplan Kringloop Gouda

Beleidsplan Kringloop Gouda Beleidsplan Kringloop Gouda 2015-2020 Project De Stichting Kringloop Gouda (hierna: Kringloop Gouda) heeft als hoofddoel om binnen Gouda en omstreken een kwaliteitskringloopwinkel tot stand te brengen,

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 VOORWOORD

Jaarverslag 2016 VOORWOORD Jaarverslag 2016 VOORWOORD Zoals vorige jaren was ook 2016 weer een jaar met veel overleg en gesprekken met Maasdelta en verschillende andere partijen. Waaronder ons vaste overleg met de drie andere Huurdersraden

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497

Jaarverslag 2014. Sunny Side Up Foundation. Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep. www.sunnysideupfoundation.com. KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Jaarverslag 2014 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bank: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het voorwoord... 3 2. Het

Nadere informatie

Vragen V-100 bij Jaarverslag Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2018

Vragen V-100 bij Jaarverslag Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2018 Vragen V-100 bij Jaarverslag Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2018 Vraag 1 Wat gaat u doen om de doorstroom van mbo naar hbo te bevorderen, bijvoorbeeld door hbogerichte vakken in mbo-4

Nadere informatie

Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o.

Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o. Stichting Dress for Success Leeuwarden e.o. Rapport inzake Jaarbericht 2017 29 January 2018 Board approval on January 29, 2018 Herma Dijkgraaf President/Voorzitter Nienke Zijlstra Secretary/Secretaris

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

Over de. Bernard van Leer Foundation

Over de. Bernard van Leer Foundation Over de Bernard van Leer Foundation Wie wij zijn De Bernard van Leer Foundation gelooft dat het realiseren van een sterke start voor alle jonge kinderen niet alleen goed is om te doen vanuit moreel perspectief,

Nadere informatie

Transitieplan. 12 september 2013

Transitieplan. 12 september 2013 Transitieplan 12 september 2013 Situatie Oost-Groningen Hoog aantal Wsw-ers (3,5 x landelijk gemiddelde) Hoog aantal Wajongeren (2 x landelijk gemiddelde) Arbeidsparticipatie is laag (61% ten opzichte

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2014

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2014 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2014 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard 4 4. Doelgroep 4 5. Activiteiten

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Verrenieuwstraat 47 4301 HZ Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl JAARVERSLAG 2018 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis Beleidsplan Stichting Vrienden van Service Bureau Ouderen Hellevoetsluis 2017 2018 Beleidsplan 2017-2018 Inhoudsopgave: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Doel en beleidsplan Aanvragen Historie van de Vrienden

Nadere informatie

DE VERKIEZINGEN STAAN

DE VERKIEZINGEN STAAN DE VERKIEZINGEN STAAN VOOR DE DEUR In contact komen en blijven om mee te praten over beleid Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Elke stap die de partijen nemen, biedt mogelijkheden om te

Nadere informatie

Manege zonder Drempels

Manege zonder Drempels Manege zonder Drempels Huifbedrijden met hart voor mens en dier Beleidsplan 2019 2021 Inhoud Inleiding 2 Missie, visie en doelstelling 2 Het werk en de kernwaarden 2 Rechtsvorm 2 Organisatie 3 ANBI en

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van International Federation of Medical Students Associations The Netherlands (IFMSA-NL) voor het beleidsjaar 2014-2015. Hierin zijn de

Nadere informatie

Vervolg aanpassingen vanwege de verscherping WWB

Vervolg aanpassingen vanwege de verscherping WWB Beslisnota voor de raad Ons kenmerk SZ1203-003 Onderwerp Versienummer 1 Vervolg aanpassingen vanwege de verscherping WWB Portefeuillehouder Filip van As Informant Huub Lubbers Eenheid/Afdeling sociale

Nadere informatie

Jaarverslag St. Samen Redzaam

Jaarverslag St. Samen Redzaam Jaarverslag St. Samen Redzaam 2016 Barrie (links) met jobmaatje Julia Samen Redzaam 2016 Inhoud Inleiding: Lokale samenleving versterken 3 Meerwaarde ReconnAct 4 Financiering 4 Resultaten 5 Training en

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Onderzoekscentrum toegewijd aan rentevrije & duurzame financiële diensten

JAARVERSLAG 2014. Onderzoekscentrum toegewijd aan rentevrije & duurzame financiële diensten JAARVERSLAG 2014 Onderzoekscentrum toegewijd aan rentevrije & duurzame financiële diensten Vooraf Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Onderzoekscentrum Rentevrije Financiële Dienstverlening (ORFD).

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan A Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ

MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ MOEDER- EN KINDCENTRUM BIJ-1 DE ARMOEDE VOORBIJ 2015-2017 Jaarverslag 2015 Maart 2016 Plan B Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 5820 06 1945 4347 Stichting Bij-1 KvK 53959965 Bankrekening NL92

Nadere informatie

Jaarverslag Dress for Success Nederland

Jaarverslag Dress for Success Nederland Jaarverslag Dress for Success Nederland 2014 Bladzijde 1 Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 2 Ontwikkelingen 3 Economie en arbeidsmarkt Participatie: meer mensen kunnen of willen niet werken Aanhoudende

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2016-2019 0 Inhoudsopgave: Inleiding 2 1. Visie 3 2. Kernwaarden en Huishoudelijk reglement 3 3. Doelstelling 3 4. Beleidsplan 2016-2019 4 5. Vrijwilligersbeleid 4 6. PR en Fondsenwerving 5

Nadere informatie

2. Visie; waar gaan we voor, wat willen we bereiken en langs welke weg?

2. Visie; waar gaan we voor, wat willen we bereiken en langs welke weg? Missie, visie en strategie Straat Consulaat Den Haag anno 2019 Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelijkwaardig zijn en dat alle mensen recht hebben op waardigheid, wonen, voeding, kleding, goede zorg

Nadere informatie

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014 Stichting Vrienden op Aarde Beleidsplan 2014-2015 Versie 12 januari 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Vrienden op Aarde ('de Stichting'). In dit beleidsplan legt de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

STRATEGIE. maagleverdarmstichting.nl

STRATEGIE. maagleverdarmstichting.nl maagleverdarmstichting.nl NIEUWE UITDAGINGEN De Nederlandse gezondheidszorg is volop in verandering. Gezondheid is niet langer de afwezigheid van ziekte, maar het vermogen van mensen om met de fysieke,

Nadere informatie

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Maandag 30 januari 2012 Studiedag Duurzaam Betrokken Kinderboerderijen Stefanie Lap Opbouw workshop Definitie Motivatoren voor bedrijven Omvang Huidige ontwikkelingen

Nadere informatie

AMSTERDAMMERS AAN HET WERK. Gemeentelijk werk voor tenminste het minimumloon

AMSTERDAMMERS AAN HET WERK. Gemeentelijk werk voor tenminste het minimumloon AMSTERDAMMERS AAN HET WERK Gemeentelijk werk voor tenminste het minimumloon 1 Samenvatting De weg uit armoede is werk. De vraag hoe mensen weer aan het werk geholpen kunnen worden is actueel. De flinke

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Platformvergadering in 2014

Platformvergadering in 2014 Jaarbeeld 2014 Platformvergadering in 2014 Stichting Net-Werk Vrijwilligershulp Zuid-Kennemerland Zijlweg 145, 2015 BE Haarlem, telefoon: 023 5440240 NL18 RABO 0129 1499 93 KvK 34184656 Email: info@vrijwilligershulp.nl

Nadere informatie

Communicatieplan Parochiële Caritas Instelling (PCI) H. Thomas

Communicatieplan Parochiële Caritas Instelling (PCI) H. Thomas Communicatieplan Parochiële Caritas Instelling (PCI) H. Thomas Voor u ligt het communicatieplan van de PCI H. Thomas. Het is de bedoeling van dit plan dat de PCI de hulpbehoevende mensen kan bereiken en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Jaarverslag 2008-2009

Jaarverslag 2008-2009 Jaarverslag 2008-2009 Maarssen, augustus 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 5 3. Gerealiseerde doelstellingen gedurende het boekjaar... 6 4. Toekomstplannen... 7 2 1. Voorwoord Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015

Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015 Stichting Leergeld Bommelerwaard Jaarverslag 2015 Vastgesteld 17 maart 2016 1 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 3 2. Samenstelling bestuur op 31 december 2015 4 3. Doelstelling Stichting Leergeld Bommelerwaard

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

Financieel verslag 2017 Dorpscomite De Hoef

Financieel verslag 2017 Dorpscomite De Hoef Stichting Dorpscomité De Hoef + p/a 2 e Hoefweg 3 1426 AV De Hoef ( 0297-282640 info@dehoef.info www.dehoefinfo.nl twitter: @dehoef_utrecht Financieel verslag 2017 Dorpscomite De Hoef De Hoef, 24 september

Nadere informatie

Het Europees Sociaal Fonds (ESF)

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) Het Europees Sociaal Fonds (ESF) Sinds de invoering van de Europese Werkgelegenheidsstrategie in 1998 en de Lissabonstrategie in 2000, wordt het Europees Sociaal Fonds beschouwd als de belangrijkste Europese

Nadere informatie

Voedselbank de Ronde Venen. Eendracht 6. 3641ML Mijdrecht. www.voedselbankderondevenen.nl

Voedselbank de Ronde Venen. Eendracht 6. 3641ML Mijdrecht. www.voedselbankderondevenen.nl De missie van stichting Voedselbank de Ronde Venen is het tegengaan van verborgen armoede en bijdragen aan het basislevensonderhoud van individuen en gezinnen die hier zelf niet voldoende in kunnen voorzien.

Nadere informatie

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk

Jaarverslag Seinpost Slinge Maatschappelijk Jaarverslag 2016 Seinpost Slinge Maatschappelijk Inhoudsopgave 1. Inleiding Seinpost Slinge 1.1 Missie en visie 1.2 Identiteit 1.3 Organisatie 1.4 Doelgroepen 2. Activiteiten 2.1 Taalles 2.2 Inloop 2.3

Nadere informatie

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf

Jaarverslag Het VeenendaalFonds. Vooraf Het VeenendaalFonds Jaarverslag 2016 Vooraf Dit is het eerste jaarverslag van de Stichting VeenendaalFonds te Veenendaal. Aan de oprichting ging een lange voorbereiding vooraf. Tot die datum er sprake

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Amsterdam, December 2012

Amsterdam, December 2012 Amsterdam, December 2012 Beleidsplan Muses 2012 2016 1 Hoofdstuk 1 Samenvatting Inleiding Het doel van stichting Muses is om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Enerzijds om hiermee alle

Nadere informatie

Uitkomsten BOP-enquête basisvaardigheden Zuid-Holland

Uitkomsten BOP-enquête basisvaardigheden Zuid-Holland Uitkomsten BOP-enquête basisvaardigheden Zuid-Holland 2017-2018 Aan de landelijke BOP-enquête basisvaardigheden 18 + van de KB hebben in totaal 126 (=86%) (basis)bibliotheken deelgenomen; er waren 147

Nadere informatie

Stichting Leergeld Zutphen Jaarverslag 2015

Stichting Leergeld Zutphen Jaarverslag 2015 Stichting Leergeld Zutphen Jaarverslag 2015 2 Voorwoord Ook in 2015 is weer aangetoond dat Stichting Leergeld een wezenlijke partner is in de bestrijding van armoede in Zutphen. Het aantal gehonoreerde

Nadere informatie

Strategisch Plan t/m 2021

Strategisch Plan t/m 2021 Strategisch Plan 2018 t/m 2021 Publieke versie 22-05-2018 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Identiteit, missie en visie van Sint Laurensfonds 3 3. De organisatie van Sint Laurensfonds 4 4. Meerjarige

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren)

Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve. 2016-2018 ( 3 jaren) Beleidsplan Stichting Abhilasa Global Serve 2016-2018 ( 3 jaren) Adres: Secretariaat AGS Merwekade 69 311 TH Dordrecht E-mail: info@abhilasa-global-serve.nl Website: Abhilasa-global-serve.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

JAARVERSLAG. VeraVitaal Foundation. Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften.

JAARVERSLAG. VeraVitaal Foundation. Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften. JAARVERSLAG 2016 JAARVERSLAG 2016 Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften. VeraVitaal Foundation Tel +31654732361 NSIR nr. 853527507 Kruisstraat

Nadere informatie

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Profielen van bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform Schollevaar Dit document bevat een omschrijving van de diverse bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform

Nadere informatie

November 2014 PLAN VAN DE ARBEID VOORNE PUTTEN

November 2014 PLAN VAN DE ARBEID VOORNE PUTTEN November 2014 PVDA PLAN VAN DE ARBEID VOORNE PUTTEN Een plan van De Partij van de Arbeid Voorne putten Werkgroep Economie & Werk Voorne Putten PvdA Nissewaard Gert-Jan Alberts Kim van de Kant PvdA Hellevoetsluis

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2016 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 7 maart 2017 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Felua groep heeft als missie mensen met een afstand tot werk te begeleiden naar zo regulier mogelijk werk.

Felua groep heeft als missie mensen met een afstand tot werk te begeleiden naar zo regulier mogelijk werk. Felua groep heeft als missie mensen met een afstand tot werk te begeleiden naar zo regulier mogelijk werk. Om bij onze doelgroepmedewerkers de focus op uitstroom te krijgen, is het van belang dat we vanuit

Nadere informatie

Inleiding. Patrick Bontinck CEO. Alain Hutchinson Voorzitter van de vzw visit.brussels

Inleiding. Patrick Bontinck CEO. Alain Hutchinson Voorzitter van de vzw visit.brussels Activiteitenverslag Inleiding 2014 werd in het kader van de regionalisering van het toerisme als een scharnierjaar aangekondigd. Het is ook een jaar van consolidatie geweest voor het toerisme in Brussel.

Nadere informatie

STICHTING VOEDSELBANK APELDOORN. Jaarverslag 2015

STICHTING VOEDSELBANK APELDOORN. Jaarverslag 2015 STICHTING VOEDSELBANK APELDOORN Jaarverslag 2015 1. Inleiding Het afgelopen jaar zijn wij er wederom in geslaagd om onze taak goed uit te voeren. De uitgifte van de wekelijkse voedselpakketten vind plaats

Nadere informatie

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Artikel 1. Begripsbepaling a. De vrijwilligersprijs: De Vrijwilligersprijs Twenterand voor personen van 23 jaar of ouder. b. De jongerenprijs: De Vrijwilligersprijs

Nadere informatie

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg

Jaarplan 2015 Stichting Net Niet Genoeg 2015 Stichting Net Niet Genoeg Versie februari 2015 Datum 21 februari 2015 Status Definitief Inhoud 1 Algemeen 3 2 Jaarplan: Van het bestuur 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Positionering 4 2.3 Website 4 2.4 Social

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN!

PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN! PARTICIPATIE: ÓÓK IN OOST-GRONINGEN! DOELEN VAN PARTICIPATIEWET ALLEEN TE HALEN ALS RIJK, PROVINCIE, GEMEENTEN, ONDERWIJS EN SOCIALE PARTNERS GEZAMENLIJK AAN DE SLAG GAAN! DE PARTICIPATIEWET IN OOST-GRONINGEN:

Nadere informatie