DB Private Solutions. Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals. Investeer in uw leven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DB Private Solutions. Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals. Investeer in uw leven"

Transcriptie

1 DB Private Solutions Discretionaire portefeuilles, beheerd door professionals Investeer in uw leven

2

3 U delegeert, wij beheren. De voorbije jaren hebben de beursprestaties duidelijk aangetoond dat de markten een complexe, moeilijk voorspelbare en zeer wispelturige omgeving vormen. In deze context wordt het voor de particuliere belegger een steeds delicatere kwestie om een solide en evenwichtige portefeuille op te bouwen die aan zijn of haar financiële doelstellingen beantwoordt. Welke activa verdienen de voorkeur? Hoe evalueert u de risico s? Welke strategieën moet u toepassen indien bepaalde segmenten een terugval vertonen? Bij Deutsche Bank geloven we dat onze cliënten recht hebben op een gerust gemoed wanneer ze beleggen. Daarom bieden wij een compleet gamma discretionaire portefeuilles aan onder de naam DB Private Solutions*. Het principe is eenvoudig: in functie van uw unieke Financial ID en uw risicotolerantie legt u samen met uw adviseur uw beleggingsstrategie en uw beleggingsdoelstellingen vast. We stellen u voor een deel van uw vermogen te beleggen in een discretionaire portefeuille die volledig door onze experts wordt beheerd. U geeft aan welke richting u wilt uitgaan en onze specialisten selecteren het type portefeuille dat bij uw strategie past. Zo beschikt u over een gediversifieerde, evenwichtige portefeuille waarvan u de evolutie kunt volgen via uw gepersonaliseerde portefeuillerapporten en uw Online Portfolio Manager. * Beheerd door Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel.

4 Discretionair beheer: een kunst op zich Een portefeuille samenstellen is een kunst. En zoals dat bij kunst altijd het geval is, berust dit op een combinatie van technische beheersing en beheersing van de emoties. Onze beheerders zijn het best in staat om die twee eigenschappen harmonieus te combineren. Technische beheersing Enerzijds maken zij gebruik van de internationale expertise van Deutsche Bank Groep, een van de wereldwijde leiders wanneer het gaat om vermogen onder beheer. Deutsche Bank is in meer dan 70 landen aanwezig en kan daardoor een globale beleggingsstrategie uitwerken, die door onze experts wordt toegepast in functie van de specifieke aspecten waar de Belgische beleggers mee te maken krijgen. Beheersing van de emoties Anderzijds beschikt een professionele beheerder over de ervaring die nodig is om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Wanneer er zich iets onverwachts voordoet, bestaat steeds het risico in paniek te geraken. Maar wat de omstandigheden ook zijn, onze specialisten passen een groei- en risicobeheersingsstrategie toe die uw oorspronkelijke doelstellingen nooit uit het oog verliest.

5 Speciaal ontwikkelde portefeuilles voor veeleisende beleggers Hobby s, werk, reizen, gezinsleven Uw dagelijkse agenda is vaak al voldoende gevuld, zonder daar ook nog het dagelijks beheer van een beleggingsportefeuille aan toe te voegen. Daarom staan onze beheerders klaar om de fakkel van u over te nemen: afgestemd op uw doelstellingen, uw strategie en uw risicotolerantie stellen ze voor u een evenwichtige, gediversifieerde portefeuille samen. Voor wie? De DB Private Solutions portefeuilles zijn toegankelijk voor een beleggingsbedrag vanaf euro *. Welke strategie? In functie van uw Financial ID, en rekening houdend met uw beleggingsdoelstellingen (en uw beleggingshorizon), uw kennis en ervaring inzake financiële producten, uw financiële situatie en uw risicotolerantie, stellen wij u de beleggingsstrategie voor die het beste bij u past. * De portefeuille DB Private Solutions Dynamic Equity is toegankelijk vanaf euro.

6 Een volledig gamma portefeuilles, aangepast aan uw strategische keuzes Het gamma DB Private Solutions biedt u de keuze uit diverse discretionaire portefeuilles die elk een andere doelstelling nastreven en aan een specifieke strategische oriëntatie beantwoorden.

7 DB PRIVATE SOLUTIONS Dynamic Equity een dynamische selectie groeiactiva DB PRIVATE SOLUTIONS Trackers passieve fondsen binnen een actieve portefeuille DB PRIVATE SOLUTIONS Funds de expertise van de beste fondsbeheerders De portefeuille DB Private Solutions Dynamic Equity kiest voor een eerder offensieve strategie door rechtstreeks of via fondsen een positie in te nemen op de aandelenmarkten. In functie van de opportuniteiten van het moment variëren de beheerders de weging van de waarden om hun stijgingspotentieel te benutten. De portefeuille DB Private Solutions Trackers wordt volledig in trackers belegd: passieve fondsen die de prestatie van hun onderliggende index weerspiegelen. Op deze manier hebt u toegang tot producten die markten en activaklassen volgen die traditioneel aan institutionele beleggers zijn voorbehouden. De DB Private Solutions Funds portefeuilles bestaan uit gemengde flexibele fondsen en trackers die door de specialisten van Deutsche Bank zijn geselecteerd uit een zeer brede waaier van gerenommeerde fondsenhuizen. Ze schuimen de markten af op zoek naar beheerders van wie het beleggingsbeleid het beste aansluit op uw verwachtingen. Deze portefeuille bestaat in drie varianten, afgestemd op verschillende doelstellingen: Income Generating, Medium en High.

8

9 Actieve opvolging, regel per regel Uw DB Private Solutions portefeuille is een volledig discretionaire oplossing. In uw portefeuillerapport wordt aan elk geselecteerd effect een eigen regel toegekend. Zo kunt u de evolutie van alle activa binnen uw portefeuille individueel en gedetailleerd opvolgen. 100% actief De portefeuillebeheerders van Deutsche Bank analyseren de evolutie van elk van de beleggingen die deel uitmaken van de portefeuille van nabij. Ze gaan op elk moment na of de toewijzing van activa, de beleggingsstrategie en de prestaties overeenstemmen met de nagestreefde doelstellingen. Waar nodig passen ze de portefeuille aan. Tegelijk zorgen ze voor een zekere mate van continuïteit op de lange termijn.

10

11 Deutsche Bank uw beleggingsspecialist Door uw beleggingen aan Deutsche Bank toe te vertrouwen, kiest u voor een bank die de marktervaring van een grote internationale groep combineert met de lokale expertise van onze in België gevestigde specialisten. Als wereldleider op beleggingsgebied beschikt Deutsche Bank Groep over experts in alle grote financiële centra ter wereld: Frankfurt, Londen, Hongkong, New York enz. Samen dragen zij bij aan de globale marktvisie van Deutsche Bank. Deze visie wordt vervolgens lokaal vertaald door onze in België gevestigde beleggingsspecialisten, die nauw samenwerken met onze portefeuillebeheerders. Bovendien kan Deutsche Bank dankzij haar open architectuur meer dan fondsen en trackers ter beschikking stellen aan haar cliënten, afkomstig uit partnerships met meer dan 20 wereldwijd erkende, zorgvuldig geselecteerde beheerders. Deutsche Bank is bovendien de eerste Belgische bank die haar particuliere cliënten actief advies biedt over beleggen in trackers. Dankzij het Financial ID heeft elke cliënt een uniek profiel dat zijn of haar doelstellingen, persoonlijke situatie, kennis en ervaring inzake de markten en risicotolerantie weerspiegelt. Al die elementen samen maken van Deutsche Bank de ideale partner voor elke veeleisende belegger.

12 Private Solutions in een oogopslag

13 Discretionaire portefeuilles die actief worden beheerd. Oplossingen die voor een beleggingsbedrag vanaf euro toegankelijk zijn*. De keuze uit meerdere strategieën in functie van uw doelstellingen. Professioneel beheer: uw beheerder stelt een beleggingsportefeuille samen die uw doelstellingen en uw risicoprofiel weerspiegelt. Volledige gemoedsrust: u bent er zeker van dat uw portefeuille in goede handen is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de evolutie op de markten. Gepersonaliseerde opvolging van uw beleggingen: u volgt niet alleen de evolutie van uw portefeuille in uw driemaandelijkse rapporten, maar u kunt de waarde ervan ook dagelijks opvolgen via onze online tools. *De portefeuille DB Private Solutions Dynamic Equity is toegankelijk vanaf euro.

14 Private Solutions Overzicht DB PRIVATE SOLUTIONS Dynamic Equity DB PRIVATE SOLUTIONS Trackers DB PRIVATE SOLUTIONS Funds Activaklasse Aandelen, aandelenfondsen 1, obligaties en alternatieve investeringen Trackers 2 en indexfondsen 1 Gemengde flexibele fondsen 1 Strategie Beleggen in een portefeuille, beheerd volgens een dynamisch risicoprofiel om een potentieel hoger rendement te behalen op lange termijn. Beleggen in een actief beheerde portefeuille, samengesteld op basis van een gebalanceerd risicoprofiel om een potentieel behoorlijk rendement te behalen op lange termijn. Beleggen in een selectie van fondsen van gerenommeerde beheerders. Mogelijk binnen drie uiteenlopende strategieën. Minimum investeringsbedrag euro euro euro Beheervergoeding* 0,90% (excl. BTW) 0,90% (excl. BTW) 0,90% (excl. BTW) * Gelieve voor meer informatie de brochure Tarieven voor de voornaamste bank- en effectenverrichtingen te raadplegen. 1 De term fonds is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AIVB (niet-ucits), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. Fondsen zijn onderhevig aan risico s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren. 2 Trackers, ook wel ETF s (Exchange Traded Fund) genoemd, zijn fondsen die op de beurs noteren, waardoor u ze gedurende de hele beursdag kunt kopen en verkopen, zoals beursgenoteerde effecten. Trackers streven ernaar het verloop van een vooraf bepaalde beursindex zo getrouw mogelijk na te bootsen.

15 Onze professionals staan voor u klaar.

16 Deutsche Bank AG, Taunusanlage 12, Frankfurt am Main, Duitsland, HR Frankfurt am Main HRB nr Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel, Marnixlaan 13-15, 1000 Brussel, België, RPR Brussel, BTW BE , IBAN BE , IHK D-H0AV-L0HOD-14. V.U.: Steve De Meester Juni MKG

DB Private Solutions Trackers Funds Evenwichtige en flexibele fondsenportefeuilles

DB Private Solutions Trackers Funds Evenwichtige en flexibele fondsenportefeuilles DB Private Solutions Trackers Funds Evenwichtige en flexibele fondsenportefeuilles Investeer in uw leven Onze oplossing: professionals die aan uw zijde staan Het belang van diversificatie binnen een portefeuille

Nadere informatie

DB DB Private Solutions Trackers. Een actief beheerde portefeuille van trackers. Investeer in uw leven

DB DB Private Solutions Trackers. Een actief beheerde portefeuille van trackers. Investeer in uw leven DB DB Private Solutions Trackers Een actief beheerde portefeuille van trackers Investeer in uw leven 01 Het belang van diversificatie binnen een portefeuille U volgt als belegger vraag en aanbod en mag

Nadere informatie

DB Private Solutions Funds. Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts

DB Private Solutions Funds. Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts 02 Inhoud 01. Waarom? p. 04 02. Regelmatige inkomsten of rendement op lange termijn? p. 06 A. Bent u op zoek naar regelmatige inkomsten? B. Beoogt u

Nadere informatie

Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts. DB Private Solutions Funds

Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts. DB Private Solutions Funds Gediversifieerde portefeuilles, beheerd door experts DB Private Solutions Funds Vandaag de dag hebben cliënten steeds minder tijd om hun portefeuille op te volgen PIETER DE BISSCHOP CO-HEAD OF PRIVATE

Nadere informatie

DB Private Solutions Dynamic Equity Een beleggingsportefeuille die een expert waardig is

DB Private Solutions Dynamic Equity Een beleggingsportefeuille die een expert waardig is DB Private Solutions Dynamic Equity Een beleggingsportefeuille die een expert waardig is 01 Het belang van diversificatie binnen een portefeuille Meerdere economische crisissen hebben sinds het begin van

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie

Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam

Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam Rabo Beheerd Beleggen Actief en Actief Duurzaam Verstandig beleggen begint bij de Rabobank. Of u nu een beginnende of ervaren belegger bent, of u nu veel of weinig tijd voor uw beleggingen heeft. De Rabobank

Nadere informatie

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN ONZE BEHEERSMANDATEN MET BELEGGINGSFONDSEN Banque de Luxembourg biedt u haar expertise aan op het gebied van vermogensbeheer. Door ons een

Nadere informatie

MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER. Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional. www.fortuneo.be

MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER. Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional. www.fortuneo.be MIK HOGER FORTUNEO PORTFOLIO MANAGEMENT: VERMOGENSBEHEER Vertrouw uw spaargeld toe aan een professional www.fortuneo.be WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR VERMOGENSBEHEER? U wilt graag BELEGGEN, maar weet niet hoe

Nadere informatie

Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitaliserend

Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitaliserend Distributie en Kapitaliserend is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse wet van

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN

MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN MULTIMANAGEMENT DE AANPAK VAN AG INSURANCE VOOR HET BEHEER VAN ZIJN FONDSEN Wilt u de voordelen genieten van een belegging in aandelen, obligaties of vastgoed op basis van fondsen, maar laat u de selectie

Nadere informatie

Sicav naar Luxemburgs recht

Sicav naar Luxemburgs recht Sicav naar Luxemburgs recht Best Choice Best Choice is een selectie van fondsen die spe ciaal werd samengesteld voor wie vandaag flexibel en verstandig wil beleggen. Best Choice werd opgericht onder de

Nadere informatie

Uw Financial ID. U bent uniek. Ons advies is dat ook.

Uw Financial ID. U bent uniek. Ons advies is dat ook. Uw Financial ID U bent uniek. Ons advies is dat ook. Uw Financial ID: het uitgangspunt van een persoonlijke dienstverlening 03 Een gloednieuwe vragenlijst voor online advies op basis van uw eigen doelstellingen

Nadere informatie

BIL Harmony Een vernieuwende aanpak in discretionair beheer

BIL Harmony Een vernieuwende aanpak in discretionair beheer _ NL PRIVATE BANKING BIL Harmony Een vernieuwende aanpak in discretionair beheer Wij hebben dezelfde belangen. Die van u. Private Banking BIL Harmony BIL Harmony is bestemd voor beleggers die op zoek zijn

Nadere informatie

Uw Financiële DNA. U bent uniek. Ons advies is dat ook. Eis meer voor uw geld

Uw Financiële DNA. U bent uniek. Ons advies is dat ook. Eis meer voor uw geld Uw Financiële DNA U bent uniek. Ons advies is dat ook. Eis meer voor uw geld Uw Financiële DNA: het uitgangspunt van een persoonlijke dienstverlening Uw Financiële DNA: het uitgangspunt van een persoonlijke

Nadere informatie

in het fondsenlandschap Deutsche Bank Knut Huys, CFA Fondsenspecialist

in het fondsenlandschap Deutsche Bank Knut Huys, CFA Fondsenspecialist 5 Trends in het fondsenlandschap Deutsche Bank Knut Huys, CFA Fondsenspecialist 0 Wettelijke bepalingen Deze presentatie is louter informatief en educatief. Ze bevat geen fiscaal of juridisch advies en

Nadere informatie

BIL Classic Traditioneel discretionair beheer

BIL Classic Traditioneel discretionair beheer _ NL PRIVATE BANKING BIL Classic Traditioneel discretionair beheer We hebben dezelfde belangen. Die van u. Private Banking BIL Classic Uw kapitaal wordt belegd in een portefeuille die op een dynamische

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN

DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN DISCRETIONAIR BEHEER ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN ONZE BEHEERSMANDATEN MET EFFECTEN Banque de Luxembourg biedt u haar expertise aan op het gebied van vermogensbeheer. Door ons een discretionair beheersmandaat

Nadere informatie

Vermogensbeheer voor iedereen. Xavier De Pauw, CEO

Vermogensbeheer voor iedereen. Xavier De Pauw, CEO Vermogensbeheer voor iedereen Xavier De Pauw, CEO MeDirect, één jaar actief en al een mooi resultaat Ondertussen hebben vele duizenden klanten hun weg gevonden naar MeDirect. Onze formule van een transparante

Nadere informatie

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel

Argenta Portfolio: gespreid beleggen volgens jouw profiel : gespreid beleggen volgens jouw profiel is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse

Nadere informatie

BlackRock Managed Index Portfolios. zorgeloos gespreid beleggen tegen lage kosten

BlackRock Managed Index Portfolios. zorgeloos gespreid beleggen tegen lage kosten BlackRock Managed Index Portfolios zorgeloos gespreid beleggen tegen lage kosten BlackRock Managed Index Portfolios zorgeloos gespreid beleggen tegen lage kosten Herkent u zich hier in? U wilt eigenlijk

Nadere informatie

Rendement versus risico:

Rendement versus risico: Rendement versus risico: Een belangrijke keuze! 1. Uw risicoprofiel is de hoeksteen van een goed beleggingsadvies Het gepersonaliseerd beleggingsadvies dat u van KBC krijgt is gebaseerd op uw risicoprofiel.

Nadere informatie

Ceres. Een beheersformule van ING Private Banking, die streeft naar een optimale verhouding tussen rendement en risico PRIVATE BANKING

Ceres. Een beheersformule van ING Private Banking, die streeft naar een optimale verhouding tussen rendement en risico PRIVATE BANKING Ceres Een beheersformule van ING Private Banking, die streeft naar een optimale verhouding tussen rendement en risico PRIVATE BANKING Ceres, een beheersformule van ING Private Banking, die streeft naar

Nadere informatie

Wat is een fonds? Wat zijn de voordelen? Welk rendement mag u verwachten? 5 tips voor een goede start Hoe beleggen in een fonds?

Wat is een fonds? Wat zijn de voordelen? Welk rendement mag u verwachten? 5 tips voor een goede start Hoe beleggen in een fonds? Hoe werken fondsen? inhoud 1l Wat is een fonds? P. 3 2l Wat zijn de voordelen? P. 3 3l Welk rendement mag u verwachten? P. 3 4l 5 tips voor een goede start P. 4 5l Hoe beleggen in een fonds? P. 5 6l Welk

Nadere informatie

Kronos. De oplossing van ING Private Banking voor veeleisende beleggers. ing.be/privatebanking

Kronos. De oplossing van ING Private Banking voor veeleisende beleggers. ing.be/privatebanking Kronos De oplossing van ING Private Banking voor veeleisende beleggers ing.be/privatebanking In Home'Bank en de ING Smart Banking-app volg ik dagelijks de prestaties van mijn Kronos-portefeuille op. Makkelijk,

Nadere informatie

Beleggen met persoonlijk advies

Beleggen met persoonlijk advies Beleggen met persoonlijk advies Beleggen bij de Rabobank is geen doel op zich, maar een manier om doelen te bereiken. Dat vraagt om een aanpak die op de lange termijn is gericht, met een evenwichtig opgebouwde

Nadere informatie

Distributie en Kapitalisatie. Argenta Fund of Funds

Distributie en Kapitalisatie. Argenta Fund of Funds Distributie en Kapitalisatie is een investeringsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Luxemburgs recht (sicav) met meerdere compartimenten. Ze voldoet aan de bepalingen van de Luxemburgse wet van

Nadere informatie

Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor

Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor Het beleggingsbeleid van Berben s Effectenkantoor Waarschijnlijk baseert u uw keuze voor een vermogensbeheerder op diverse gronden. Mogelijk heeft u binnen uw netwerk al goede berichten over ons vernomen.

Nadere informatie

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen.

Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Evenwichtig beleggen? Ontdek de juiste balans tussen rendement en risico, zonder dat u ervan wakker hoeft te liggen. Bent u als belegger op zoek naar rendement én bescherming, zonder de zorgen van het

Nadere informatie

Laat uw geld zijn vruchten afwerpen. db Renteportefeuille. n Geniet zorgeloos van regelmatige inkomsten

Laat uw geld zijn vruchten afwerpen. db Renteportefeuille. n Geniet zorgeloos van regelmatige inkomsten db Renteportefeuille Laat uw geld zijn vruchten afwerpen n Geniet zorgeloos van regelmatige inkomsten n Dankzij een veilige, transparante en flexibele oplossing n Kwalitatief voor u beheerd door onze specialisten

Nadere informatie

21 juni Wegwijs in Tak 23

21 juni Wegwijs in Tak 23 21 juni 2017 Wegwijs in Tak 23 Inhoud Vastrentende beleggingen en obligaties Wat zijn de alternatieven? Investeren in fondsen? Tak 23: de eenvoudige investering Tips om te slagen VASTRENTENDE BELEGGINGEN

Nadere informatie

Gepersonaliseerd discretionair beheer

Gepersonaliseerd discretionair beheer Gepersonaliseerd discretionair beheer Mijn vermogensbeheer op maat vind ik bij ING Private Banking ing.be/privatebanking Private Banking 1 Ik vertrouw op mijn persoonlijke beheerder voor het beheer van

Nadere informatie

Zakelijk beleggen. Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers

Zakelijk beleggen. Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers Informatie ABN AMRO 0900-00 24 (lokaal tarief) Zakelijk beleggen www.abnamro.nl Uitgebreide beleggingsmogelijkheden voor ondernemers Volledig zelf beleggen Beleggen met advies van ABN AMRO Uw vermogen

Nadere informatie

Uw beleggingen onder druk? De nieuwe fiscale maatregelen in 7 vragen en antwoorden

Uw beleggingen onder druk? De nieuwe fiscale maatregelen in 7 vragen en antwoorden Uw beleggingen onder druk? De nieuwe fiscale maatregelen in 7 vragen en antwoorden DB Planning Insights extra April 2018 De nieuwe fiscale maatregelen in 7 vragen en antwoorden Welke impact hebben ze precies

Nadere informatie

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen Beleggen Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen 225517_1213.indd 1 29-10-13 11:21 Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u

Nadere informatie

Wealth-compartimenten van BNP PariBas Portfolio foff

Wealth-compartimenten van BNP PariBas Portfolio foff Wealth-compartimenten van BNP PariBas Portfolio foff Promotioneel document Juni 2015 Wealth Stability en Wealth Balanced: Compartimenten van de bevek naar Luxemburgs recht bnp Paribas Portfolio fof Wenst

Nadere informatie

BI CARMIGNAC PATRIMOINE

BI CARMIGNAC PATRIMOINE BI CARMIGNAC PATRIMOINE Beleggingsdoelstelling Het compartiment belegt in het fonds Carmignac Patrimoine A (acc) EUR (ISIN: FR0010135103). Dit fonds behoort tot de categorie gediversifieerd en heeft als

Nadere informatie

Weet wat u kunt verwachten van uw geld Altijd en overal, dankzij uw Online Portfolio Manager. Alles wat u moet weten om van start te gaan

Weet wat u kunt verwachten van uw geld Altijd en overal, dankzij uw Online Portfolio Manager. Alles wat u moet weten om van start te gaan Weet wat u kunt verwachten van uw geld ltijd en overal, dankzij uw Online Portfolio Manager lles wat u moet weten om van start te gaan Weet wat u kunt verwachten van uw geld, 24/24 Via uw Online Portfolio

Nadere informatie

Rendement versus risico:

Rendement versus risico: Rendement versus risico: Een belangrijke keuze! 1. Uw risicoprofiel is de hoeksteen van een goed beleggingsadvies Het gepersonaliseerd beleggingsadvies dat u van KBC krijgt is gebaseerd op uw risicoprofiel.

Nadere informatie

Jaarverslag Millesimo Carmignac

Jaarverslag Millesimo Carmignac Millesimo Carmignac - Jaarverslag 31.12.2013-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2013 Millesimo Carmignac Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van Millesimo Carmignac... 2 3. Samenstelling van Millesimo

Nadere informatie

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Wat is vermogensbeheer? $ Roerend vermogen toevertrouwen aan een beheerder $ Beheerder neemt investeringsbeslissingen $

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 10.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

Beleggingsadvies. Een formule waarbij ik zelf de touwtjes in handen hou. En u? En u? ing.be/privatebanking. Private Banking 1

Beleggingsadvies. Een formule waarbij ik zelf de touwtjes in handen hou. En u? En u? ing.be/privatebanking. Private Banking 1 Beleggingsadvies Een formule waarbij ik zelf de touwtjes in handen hou ing.be/privatebanking En u? En u? Private Banking 1 In Home'Bank volg ik dagelijks de waarde van mijn portefeuille op. ING Private

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U?

ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U? ONS BELEGGINGSBELEID PAST ONZE BELEGGINGSFILOSOFIE BIJ U? Waarschijnlijk baseert u uw keuze voor een vermogensbeheerder op diverse gronden. Mogelijk heeft u binnen uw netwerk al goede berichten over ons

Nadere informatie

Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers

Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers Indexbeleggen bij Legal & General met BlackRock, wereldwijd marktleider in indextrackers Wat is indexbeleggen? Wat zijn Exchange Traded Funds (ETF s)? Wat zijn de voordelen van ETF s? BlackRock Funds of

Nadere informatie

Primavera Optimal Active 1

Primavera Optimal Active 1 Primavera Optimal Active 1 - Jaarverslag 31.12.2012-1 / 6 Jaarverslag 31.12.2012 Primavera Optimal Active 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving...2 2. Beleggingsbeleid van de Primaver Optimal Active 1...2 3.

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten.

Verder zien. Meer weten. Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

ING PERSONAL BANKING EEN GLOBALE EN PERSOONLIJKE BENADERING VAN UW FINANCIËLE VERMOGEN

ING PERSONAL BANKING EEN GLOBALE EN PERSOONLIJKE BENADERING VAN UW FINANCIËLE VERMOGEN ING PERSONAL BANKING EEN GLOBALE EN PERSOONLIJKE BENADERING VAN UW FINANCIËLE VERMOGEN www.ing.be 1 2 ADVIES VOOR HET BEHEER VAN UW PORTEFEUILLE 6 DOELSTELLINGEN, RISICO S EN BELEGGINGSHORIZON UW BELEGGERSPROFIEL

Nadere informatie

Capital Life. Beleggingsfondsen met een veelbelovende toekomst. Capital Life

Capital Life. Beleggingsfondsen met een veelbelovende toekomst. Capital Life Capital Life Beleggingsfondsen met een veelbelovende toekomst Capital Life Capital Life U zoekt: een uitgekiende spreiding van uw beleggingen de deskundigheid van één van de wereldleiders op het gebied

Nadere informatie

AXA WORLD FUNDS (de Bevek ) Een Luxemburgse Beleggingsvennootschap met Veranderlijk Kapitaal

AXA WORLD FUNDS (de Bevek ) Een Luxemburgse Beleggingsvennootschap met Veranderlijk Kapitaal AXA WORLD FUNDS (de Bevek ) Een Luxemburgse Beleggingsvennootschap met Veranderlijk Kapitaal Maatschappelijke zetel: 49, avenue J. F. Kennedy L-1855 Luxemburg Handelsregister: Luxemburg, B-63.116 10 november

Nadere informatie

stars for life growth

stars for life growth zelfstandigen fondsenfiche stars for life growth stars for life growth het groeipotentieel van de markt benutten de fondsselectie van stars for life Growth Met stars for life growth kan men op lange termijn

Nadere informatie

LifeCycle Mix via Mijn pensioen. Voor een professioneel en zorgvuldig beheer van uw pensioenkapitaal

LifeCycle Mix via Mijn pensioen. Voor een professioneel en zorgvuldig beheer van uw pensioenkapitaal via Mijn pensioen Voor een professioneel en zorgvuldig beheer van uw pensioenkapitaal LifeCycle Mix via Mijn pensioen Voor een professioneel en zorgvuldig beheer van uw pensioenkapitaal Een persoonlijke

Nadere informatie

BEHOUDSGEZINDE belegger Strategie OBLIGATIES

BEHOUDSGEZINDE belegger Strategie OBLIGATIES BEHOUDSGEZINDE belegger Strategie OBLIGATIES Strategie die de bescherming van het kapitaal vooropstelt en de investeringsrisico s beperkt. Het profiel dat aan deze portefeuille gelinkt is, kent een lage

Nadere informatie

Primavera Force Talents 1

Primavera Force Talents 1 Primavera Force Talents - jaarverslag 31.12.2014-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2014 Primavera Force Talents 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van Primavera Force Talents 1... 2 3. Samenstelling

Nadere informatie

DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN

DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN DE WEG NAAR UW FINANCIEEL GELUK GAAT WÉL OVER ROZEN Ontdek de Optima-boeketten. Verantwoordelijke uitgever : Danny De Raymaeker, Keizer Karelstraat 75, 9000 Gent. Copyrights : Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

AXA Life Protected Primavera OIT

AXA Life Protected Primavera OIT AXA Life Protected Primavera OIT - Jaarverslag 31.12.2013-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2013 AXA Life Protected Primavera OIT Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van ALP

Nadere informatie

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 31 december 2016

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 31 december 2016 FACT SHEET 31 december 2016 Beleggingsbeleid De beheerdoelstelling van dit compartiment stemt overeen met een hoog risiconiveau in vergelijking met de beurs- en obligatiemarkten. De activa van dit compartiment

Nadere informatie

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak

Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank. Ontdek onze beleggingsaanpak Doordacht beleggen begint bij Belfius Bank Ontdek onze beleggingsaanpak Onze beleggingsaanpak: op maat én persoonlijk Ontdek het verschil. Beleg bij Belfius Bank. Beleggen is complex. Er bestaan immers

Nadere informatie

Ceres. Een transparante aanpak volledig afgestemd op uw beleggingsprof iel. ing.be/privatebanking

Ceres. Een transparante aanpak volledig afgestemd op uw beleggingsprof iel. ing.be/privatebanking Ceres Een transparante aanpak volledig afgestemd op uw beleggingsprof iel ing.be/privatebanking Mijn ING Private Banker brengt mijn persoonlijke situatie en voorkeuren in kaart. Zo weet ik dat mijn portefeuille

Nadere informatie

Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen)

Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen) Gespreid beleggen in topfondsen via kant-en-klare Modelportefeuilles (fondsenspaarplannen) Xavier De Pauw MeDirect Bank Johan De Pauw MijnKapitaal.be MEDIRECT.BE, DÉ ONLINE FONDSENBANK MeDirect Bank is

Nadere informatie

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later.

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. UNIEK IN BELGIË TWINSTAR Tomorrow Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. 1 2 Levenslang een gegarandeerd extra maandelijks inkomen. Een innovatief product voor een inventieve generatie.

Nadere informatie

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 31 maart 2017

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 31 maart 2017 FACT SHEET 31 maart 2017 Beleggingsbeleid De beheerdoelstelling van dit compartiment stemt overeen met een hoog risiconiveau in vergelijking met de beurs- en obligatiemarkten. De activa van dit compartiment

Nadere informatie

Strategisch Pensioenmanagement

Strategisch Pensioenmanagement Strategisch Pensioenmanagement Strategisch Pensioenmanagement is samenbrengen. Strategisch Pensioenmanagement De belangrijkste taak van Strategisch Pensioenmanagement is ervoor te zorgen dat u in control

Nadere informatie

BELEGGINGSSTATUUT. Stichting Fonds Oncologie Holland. April 2015. Beleggingsstatuut SFOH 30 april 2015, pag. 1

BELEGGINGSSTATUUT. Stichting Fonds Oncologie Holland. April 2015. Beleggingsstatuut SFOH 30 april 2015, pag. 1 BELEGGINGSSTATUUT Stichting Fonds Oncologie Holland April 2015 30 april 2015, pag. 1 Inhoudsopgave I Beleid.... 3 Algemeen 4 Hefbomen 4 Restricties....4 II Middelenverdeling......5 Strategische asset allocatie

Nadere informatie

Belfius Fullinvest (Low, Medium, High) Candriam in één fonds

Belfius Fullinvest (Low, Medium, High) Candriam in één fonds Flash Belfius Fullinvest (Low, Medium, High) November 2014 Alle expertise van Candriam in één fonds Investeer in een zeer gespreide portefeuille via één belegging dankzij de bevek naar Belgisch recht Belfius

Nadere informatie

Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt

Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt Clavis Vermogensbeheer Wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt CLAVIS Vermogensstructurering Directievoering Trustdiensten Vermogensbeheer (Infra)structuur Vermogensplanning Transactiebegeleiding

Nadere informatie

Millesimo BlackRock 1

Millesimo BlackRock 1 Millesimo BlackRock - Jaarverslag 31.12.2013-1 / 5 Jaarverslag 31.12.2013 Millesimo BlackRock 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van de Millesimo BlackRock 1.... 2 3. Samenstelling

Nadere informatie

Beleggen bij de Rabobank

Beleggen bij de Rabobank Goed dat u erover denkt om bij de Rabobank om te gaan beleggen! Beleggen kan helpen om vermogen op te bouwen voor een financieel gezond leven. Nu en later. Wij geloven namelijk dat u zelf regie kunt nemen

Nadere informatie

Private Banking De essentie: een toekomst voor uw vermogen

Private Banking De essentie: een toekomst voor uw vermogen Private Banking De essentie: een toekomst voor uw vermogen NL samen naar de essentie 504452_DEXIA_tripyque_private_banking_NL.indd 3 11/19/10 8:44:20 AM Private Banking De essentie: een toekomst voor uw

Nadere informatie

Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening

Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening DB Investment Loan Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening DB Investment Loan : een flexibele kredietoplossing voor DB Personal en Private Banking-cliënten. Waarom biedt Deutsche Bank een

Nadere informatie

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 30 september 2017

VIVIUM DYNAMIC FUND FACT SHEET 30 september 2017 FACT SHEET 30 september 2017 Beleggingsbeleid De beheerdoelstelling van dit compartiment stemt overeen met een hoog risiconiveau in vergelijking met de beurs- en obligatiemarkten. De activa van dit compartiment

Nadere informatie

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn

Online. vermogensbeheer. voor iedereen. Want beleggen kan ook eenvoudig zijn Online vermogensbeheer voor iedereen Want beleggen kan ook eenvoudig zijn MeDirect maakt kwalitatief vermogensbeheer toegankelijk vanaf slechts 5.000 initiële inleg, tegen lage kosten en 24/7 online te

Nadere informatie

Beleggen binnen financieel Advies

Beleggen binnen financieel Advies Beleggen binnen financieel Advies Workshop passief beleggen met Exchange Traded Funds (ETF s) 25 april 2018 Wie ben ik? Bouke van den Berg Business development Think ETF s > 15 jaar ervaring bij o.a. ING,

Nadere informatie

Addendum. Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V.

Addendum. Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V. Addendum Prospectus van 1 mei 2018 RZL Beleggingsfondsen N.V. 1 augustus 2018 Inhoudsopgave 1 Wijziging Hoofdstuk 11, Supplementen, paragraaf 11.2.1 Beleggingsbeleid RZL Azië Aandelenfonds' 2 Wijziging

Nadere informatie

Belfius Fullinvest (Low, Medium, High)

Belfius Fullinvest (Low, Medium, High) Flash Belfius Fullinvest (Low, Medium, High) Juli 2014 Belfius Fullinvest Investeer in een zeer gespreide portefeuille via één belegging dankzij de bevek naar Belgisch recht Belfius Fullinvest. U hebt

Nadere informatie

Indexmatig beheer indexmatig beheer.

Indexmatig beheer indexmatig beheer. Indexmatig beheer Naast actief beheer van beleggingen, wint een andere aanpak veld: die van het indexmatig beheer. Bij deze beheersvorm streeft men naar een marktconform rendement tegen een zo laag mogelijke

Nadere informatie

2

2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 WOORDENLIJST A Active Return: Verschil tussen het rendement van het fonds en van de referte-index. Alpha: Indicator

Nadere informatie

2

2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 WOORDENLIJST A Active Return: Verschil tussen het rendement van het fonds en van de referte-index. Alpha: Indicator die de bijdrage van de beheerder tegenover de referte-index

Nadere informatie

2

2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 WOORDENLIJST A Active Return: Verschil tussen het rendement van het fonds en van de referte-index. Alpha: Indicator

Nadere informatie

SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN

SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN SLIM BELEGGEN ZONDER IN/UITSTAPKOSTEN BIJ DÉ BELGISCHE FONDSENBANK. WANT SLIM INVESTEREN IS UW GELD GOED PARKEREN Xavier De Pauw CEO MeDirect Bank MEDIRECT, DE BELGISCHE FONDSENBANK 2 STERKE GROEI VOOR

Nadere informatie

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management

Het leven is aan de vroege vogels. KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Het leven is aan de vroege vogels KEYPRIVATE New Generation Portfolio Management Wat is vermogensbeheer? $ Roerend vermogen toevertrouwen aan een beheerder. $ Beheerder neemt beleggingsbeslissingen. $

Nadere informatie

Een collectief pensioen, maar dan persoonlijk. NN Prestatie Pensioen

Een collectief pensioen, maar dan persoonlijk. NN Prestatie Pensioen Een collectief pensioen, maar dan persoonlijk NN Prestatie Pensioen 2 Een pensioen van deze tijd Het Nederland van nu verwacht openheid van zaken en neemt graag zélf beslissingen. Zeker als het om de financiële

Nadere informatie

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag.

Om in te tekenen. Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Om in te tekenen Stuur het bijgevoegde inschrijvingsformulier terug in de voorgefrankeerde omslag. Surf naar www.deutschebank.be en teken in via internet. Een eenvoudige, veilige en comfortabele manier

Nadere informatie

AXA Active Protection Trendshare 1

AXA Active Protection Trendshare 1 AXA Active Protection Trendshare 1 - Halfjaarverslag 30.06.2018-1 / 6 Halfjaarverslag 30.06.2018 AXA Active Protection Trendshare 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van fund trendshare

Nadere informatie

Millesimo Tocqueville Dividend 1

Millesimo Tocqueville Dividend 1 Millesimo Tocqueville Dividend 1 - Halfjaarverslag 30.06.2011-1 / 5 Halfjaarverslag 30.06.2011 Millesimo Tocqueville Dividend 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving...2 2. Beleggingsbeleid van Millesimo Tocqueville

Nadere informatie

Jaarverslag Millesimo Carmignac. 1. Omschrijving Beleggingsbeleid van Millesimo Carmignac... 2

Jaarverslag Millesimo Carmignac. 1. Omschrijving Beleggingsbeleid van Millesimo Carmignac... 2 - jaarverslag 31.12.2017-1 / 6 Jaarverslag 31.12.2017 Inhoudsopgave 1. Omschrijving... 2 2. Beleggingsbeleid van... 2 3. Samenstelling van in bedragen en in percentages op 31 december 2017... 3 4. Beheerders...

Nadere informatie

VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL

VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL VRAGENLIJST BELEGGERSPROFIEL Om de coherentie na te gaan tussen de transacties in financiële instrumenten die u invoert via de bank en uw beleggersprofiel, heeft de bank de verplichting informatie te verzamelen

Nadere informatie

Dossier Volatiliteit:

Dossier Volatiliteit: : iedereen in dekking? e Sinds april 2000 gaan de prestaties van de financiële markten sterk op en neer. e Zijn beleggers terecht bang voor volatiliteit? e In dit dossier stellen we u enkele beleggingsoplossingen

Nadere informatie

Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening DB Investment Loan

Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening DB Investment Loan Deutsche Bank Financier uw droomproject dankzij uw effectenrekening DB Investment Loan DB Investment Loan: een flexibele kredietoplossing voor DB Personal en Private Bankingcliënten. Waarom biedt Deutsche

Nadere informatie

ARGENTA LIFE WERELD AANDELEN * (INTERN COLLECTIEF FONDS IN EURO)

ARGENTA LIFE WERELD AANDELEN * (INTERN COLLECTIEF FONDS IN EURO) ARGENTA LIFE WERELD AANDELEN * (INTERN COLLECTIEF FONDS IN EURO) * Voorheen Argenta Life Japanse Aandelen. Continuum_Wereld_v20110527NL 1/6 1. ORGANISATIE VAN DE MAATSCHAPPIJ... 3 2. DOELSTELLING, BELEGGINGSBELEID

Nadere informatie

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23).

Easy Fund Plan 1. Type levensverzekering. Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Easy Fund Plan 1 Dit betreft een verzekeringsproduct van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be

Nadere informatie

Beleggingsadvies. De kracht van persoonlijk contact. 5 redenen om te kiezen voor Beleggingsadvies

Beleggingsadvies. De kracht van persoonlijk contact. 5 redenen om te kiezen voor Beleggingsadvies 5 redenen om te kiezen voor Door u goed te leren kennen weten wij wat voor u belangrijk is, zeker als het om uw beleggingen gaat. Zo krijgt u echt advies dat bij u past. 1 Uw eigen beleggingsspecialist

Nadere informatie