Highlights november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Highlights november 2018"

Transcriptie

1 Highlights 4.11 november 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten en mantelzorgers, brengen wij elk kwartaal een nieuwe release van mijncaress uit. Highlights van release 4.10 De afgelopen maanden werkten wij aan mijncaress In dit document lees je de tien belangrijkste vernieuwingen die met input van onze gebruikers tot stand kwamen. Centrale thema s In deze versie staan centraal: 1. Vernieuwd rapportage overzicht voor meer overzicht bij het lezen en bewerken van rapportages 2. De cliënt in één oogopslag in beeld met ken je cliënt 3. Overzicht van het dossier 4. Verbetering van de registratie van vrijheidsbeperkingen 5. Optimalisatie van de productselectie 6. Koppeling verzekeringsgegevens via Zorgvergoeding.com 7. Ontvangen van verwijzingen via de Zorgdomein koppeling 8. Koppeling met Triasweb voor incidentmeldingen 9. Koppeling met Gerimedica voor het behandeldossier 10. Uitbreiding bewoningsscherm voor betere inzage in bezetting en vrije plaatsen Kortom: een release met heel veel verbeteringen voor jou en je collega's! Met vriendelijke groet, Het mijncaress-team

2 1 Vernieuwd rapportage overzicht Omdat het rapportageoverzicht de plaats is waar veel van onze gebruikers als eerste naartoe gaan nadat ze ingelogd zijn, hebben we deze functie extra veel aandacht gegeven. Het rapportageoverzicht is de plaats waar je ziet wat er de afgelopen tijd met je cliënten is gebeurd, en je wilt dan wel zeker weten dat dit overzicht compleet en kloppend is. Het rapportageoverzicht heeft in de 4.11 release een flink aantal verbeteringen en uitbreidingen gekregen. Allereerst is op de achtergrond iets gedaan aan de laadtijd, waardoor je minder lang hoeft te wachten. Daarnaast kun je nu veel beter zien en selecteren over welke afdeling de rapportages gaan. Vanaf de 4.11 release is het mogelijk om rapportages vanaf het rapportage overzicht te bewerken en te verwijderen (mits daarvoor autorisatie is). Ook kunnen er groepsrapportages worden geschreven, bewerkt, doorgestuurd en afgetekend. Dat laatste geldt ook voor doorgestuurde rapportages. Ook kan er teruggefilterd worden op rapportage met prioriteit. En last but not least: Het is mogelijk om op tijd terug te filteren, als je bijvoorbeeld alleen de rapportages sinds gisteren 16:00 wilt zien! Sneller toegang tot de rapportages die je wilt lezen Slimmer teruglezen, en dus sneller klaar Extra functionaliteiten beschikbaar die je voorheen vanaf andere plaatsen in mijncaress moest benaderen Deze functie staan standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

3 2 De cliënt in één oogopslag in beeld Het gaat in de zorg steeds meer om welzijn en het bieden van zorg die écht bij de cliënt past. Maar tegelijk neemt de flexibele schil toe, zijn cliënten korter in zorg en ben je als zorgmedewerker verantwoordelijk voor meer cliënten dan voorheen. Hoe kun je dan toch altijd de cliënt zo goed in beeld hebben dat je zorg op maat blijft leveren? En wat is nou echt belangrijk? Het wijntje in de avond? Of wel/niet reanimeren? Met enkele klanten organiseerden wij een hackton rond het thema Ken je cliënt Team WZH werd aan het einde van de dag tot winnaar uitgeroepen. Dit winnende idee zijn we verder uit gaan werken, met als resultaat een nieuwe functie, waarmee je de cliënt in één oogopslag in beeld kunt krijgen. Zodra je in mijncaress op de cliënt klikt kom je in een overzicht waarin je naast een korte samenvatting over wie deze persoon is, een inkijkje krijgt in zijn of haar persoonlijke voorkeuren en levenscheschiedenis. Daarnaast zie dingen staan als Wel doen, niet doen en worden bijvoorbeeld de contacten en risico s getoond. Snel zien wie de cliënt is zonder uit je openstaande functionaleit weg te hoeven Een makkelijke en snelle manier om te zien wat de cliënt wel en niet fijn vindt Deze functie is eenvoudig aan te zetten voor jouw organisatie in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

4 3 Overzicht van het dossier Veel mijncaress gebruikers zijn al jaren gewend aan een dossierpaneel aan de rechterkant van het dossier, om snel bij informatie uit andere delen van het dossier te kunnen. Vanaf de 4.11 release heeft dit paneel een opvolger, die nu op elk dossierscherm te gebruiken is. opent na de klik meteen een lege variant in bewerkmodus zodat deze direct ingevuld kan worden. Dit paneel kan bij grotere schermresoluties ook vastgepind worden, zodat de bereikbaarheid nog beter is! Via een extra knop in het hoofdmenu aan de rechterkant kan het paneel bij dossierfuncties geopend worden. Dit paneel klapt uit en toont, afhankelijk van het profiel dat geconfigureerd is andere delen van het dossier, bijvoorbeeld bepaalde rapportages of vragenlijsten, maar bijvoorbeeld ook het plan. Bij elke item wordt getoond wanneer het voor het laatst is ingevuld. Een klik opent vervolgens een popup waarin de informatie te zien is, maar ook bewerkt, of hergebruikt kan worden. Een nog niet eerder ingevulde vragenlijst Met eén knop snel andere delen van het dossier erbij kunnen pakken terwijl je bezig bent. Zien welke delen nog ingevuld moeten worden voor de cliënt Deze functie is eenvoudig aan te zetten voor jouw organisatie in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

5 4 Logischer vrijheidsbeperkingen inzien De registratie van vrijheidsbeperkingen in de zorg is een belangrijk proces. Het is van groot belang dat alle handelingen namelijk goed worden vastgelegd zodat er altijd wordt gehandeld vanuit het belang van de cliënt. Met de module Vrijheidsbeperkingen is dit al ruime tijd mogelijk. In deze release hebben we de navigatie verder geoptimaliseerd zodat de maatregelen ook eenvoudig vanuit het dossier van de cliënt te benaderen zijn. Tot deze versie werden vrijheidsbeperkende maatregelen altijd op afdelingsniveau vastgelegd. Dit had voordelen, namelijk dat er in één opslag te zien was welke maatregelen golden voor die afdeling. Het was echter minder eenvoudig om dit per cliënt in te zien. Daarom is er in deze versie in het dossier van de cliënt dezelfde registratie en inzage beschikbaar als op afdelingsniveau. Hierdoor zitten de maatregelen voor een zorgverlener op een logischere plek in het dossier. Voor artsen die afdelingsoverstijgend werken blijft de oude route beschikbaar. Eenvoudiger toegang tot de maatregelen per cliënt Sneller en makkelijker navigeren Deze functie is eenvoudig aan te zetten voor jouw organisatie in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

6 5 Optimalisatie van de productselectie Registratie van geleverde zorg is erg belangrijk voor elke zorgorganisatie. Daarom leggen veel zorgverleners hun uren zorg vast in de agenda van mijncaress. Hier kan op basis van een planning of achter worden geregistreerd welke zorg is verleend. Met een productcode, tijdsduur en gekoppelde cliënt leidt dit tot een factuur. Maar welk product mag je bij welke cliënt leveren? Dat is helaas niet altijd even duidelijk met alle complexe regelgeving. Daarom hebben we deze productselectie in deze release verder verbeterd. Wanneer je een afspraak in de agenda vastlegt vraagt mijncaress eerst om de cliënt waar de afspraak bij is of was. Vervolgens toont mijncaress drie tabbladen waar producten te kiezen zijn. De eerste toont alleen de producten die jouw afdeling mag leveren. Zo maak je eenvoudig de juiste keuze voor een product. De tweede toont de producten die de hele organisatie mag leveren. Hiermee kun je bijvoorbeeld toch registreren als je zorg levert voor een andere afdeling. Het laatste tabblad toont alle producten die jij mag registreren. Zo kun je in alle gevallen een afspraak registreren, ook als er nog niet is vastgelegd waar de cliënt recht op heeft. Eenvoudig het juiste product kiezen Minder fouten en dus minder herstelwerkzaamheden achteraf Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

7 6 Zorgvergoeding.com integratie Voor het leveren van zorg die door de verzekeraar betaald wordt is het belangrijk om te weten welke voorwaarden er gelden. Iedere cliënt heeft een eigen verzekering, met eigen polisvoorwaarden. Om hier inzage in te bieden aan behandelaars is Zorgvergoeding.com opgericht. Ze bieden op basis van de poliscode informatie over de polisvoorwaarden die belangrijk zijn voor de behandeling. Met deze release kan die informatie rechtstreeks vanuit mijncaress ingezien worden. Voor cliënten die zorg uit de Zorgverzekeringswet ontvangen vraagt mijncaress veelal automatisch de verzekeringsgevens op via Vecozo. In deze release slaan we daarvan ook de poliscode op. In het legitimatiescherm van de cliënt is vervolgens een knop zorgvergoeding beschikbaar. Deze toont op basis van de aanwezige verzekeringen bij de cliënt de polisvoorwaarden die op Zorgvergoeding. com beschikbaar zijn bij die poliscode. Zo heb je als behandelaar in één druk op de knop de juiste gegevens beschikbaar. Meteen inzage in de polisvoorwaarden van de cliënt Altijd weten welke zorg verzekerd is Minder klikken, sneller informatie beschikbaar Deze functie is eenvoudig in te richten voor beheerder in mijncaress Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

8 7 Verwijzingen via de Zorgdomein ontvangen Informatie uitwisseling tussen zorgorganisaties is een belangrijk thema. Cliënten ontvangen namelijk steeds vaker zorg van meerdere organisaties. Eén van de redenen voor deze uitwisseling is het verwijzen van een cliënt, bijvoorbeeld van het ziekenhuis naar een revalidatiecentrum. Zorgdomein biedt hiervoor uitgebreide functionaliteit. In deze release is het mogelijk om geautomatiseerd de verwijzingen van Zorgdomein te ontvangen en te verwerken tot informatie in mijncaress. Wanneer een cliënt een verwijzing heeft gekregen via Zorgdomein komt deze direct beschikbaar in mijncaress. Op basis van de gegevens van Zorgdomein wordt een cliënt aangemaakt en het verwijsdossier gekoppeld. De cliënt wordt ook meteen op een tijdelijke afdeling geplaatst zodat er snel inzichtelijk is welke nieuwe verwijzingen zijn binnen gekomen. Vervolgens kan de administratie de verwijzing verwerken in het dossier. Verwijzingen digitaal en veilig direct in het ECD Tijdsbesparing bij nieuwe opnames De koppeling met Zorgdomein is een functionaliteit die we graag samen met een aantal klanten willen testen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met je accountmanager.

9 8 Triasweb integratie voor incidentmeldingen Het gestructureerd melden van incidenten en hierop verbeteren is een thema waar veel organisaties mee bezig zijn. Omdat dit nogal een specialistisch domein is waar bovendien veel registratie wordt gedaan die niet in een ECD thuishoort (denk aan medewerkergebonden incidenten) wordt vaak gewerkt met een systeem als Triasweb. Maar een deel van de registratie in deze systemen hoort wel degelijk in het dossier van de cliënt. Daarom integreren we in deze release Triasweb. Zo voorkomen we dubbel werk voor de zorgmedewerkers. Om de juiste gegevens in Triasweb beschikbaar te hebben worden de cliëntgegevens en gegevens over de zorgverlening gekoppeld. Vervolgens kan de gehele registratie van incidenten worden gedaan vanuit Triasweb. Dit betreft ook meldingen waar een cliënt bij betrokken is. Daarom maakt Triasweb hier een afschrift van die in het dossier van de cliënt wordt opgenomen. Deze meldingen zijn vervolgens als rapportage in de tijdlijn van de cliënt terug te vinden. Eénmalig gegevens vastleggen Een afschrift van de melding (MIC) in het dossier van de cliënt Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

10 9 Integratie van rapportages met Ysis Veel organisaties werken met een gespecialiseerde behandelafdeling. Binnen mijncaress is er al enkele jaren een geïntegreerd behandeldossier beschikbaar. Voor organisaties die nog meer ondersteuning willen bieden hebben we de koppeling met Ysis van Gerimedica gerealiseerd. In deze release leveren we hier een belangrijk stuk voor op, en de komende maanden zal hier verder aan gewerkt worden. Met een los behandeldossier is dubbele registratie soms nodig. Met deze koppeling willen we dat zo veel mogelijk voorkomen en optimaal gegevens uitwisselen. In deze koppeling wisselen we uit van mijncaress naar Ysis: - Cliëntgegevens (beschikbaar) - Rapportages (4.11) - Zorgplan (gepland voor 4.12) - Controles (gepland voor 4.12) Daarnaast stuur Ysis gegevens op naar mijncaress: - Rapportages (4.11) - Medische basis (gepland voor 4.12) - Behandelplan (gepland voor 4.12) - Vrijheidsbeperkingen (gepland voor 4.12) Een specialistisch behandeldossier met extra ondersteuning voor behandelaars Gegevens maar één keer vastleggen De koppeling met Gerimedica is een functionaliteit die we graag samen met een aantal klanten willen testen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met je accountmanager.

11 10 Betere inzage in bezetting en vrije plaatsen Het is van groot belang om goede inzage te hebben in de capaciteit van de zorgorganisatie. Hoe kan er anders worden ingespeeld op vragen van cliënten op de wachtlijst? De bezetting van kamers wordt geregistreerd in mijncaress. In deze release hebben we het mogelijk gemaakt om hier meer details in aan te brengen voor een beter inzicht in vrije plaatsen. In mijncaress 4.11 kun je per kamer een set van kenmerken definiëren. Deze koppel je aan de locatie of het bed. Vervolgens kun je met behulp van de wachtlijst of het bewoningsoverzicht de juiste plek zoeken op basis van één of meerdere kenmerken. Zo krijg je direct inzicht in beschikbare plekken die voldoen aan de vraag van de cliënt. Direct inzage in beschikbare plekken met een bepaald kenmerk Eenvoudig kenmerken definiëren en toekennen aan je kamers of bedden Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

12 Meer Ben je op zoek naar algemene informatie over mijncaress? Dan kun je terecht op of neem contact op met: Gerben Roebersen Productmanager mijncaress

Highlights februari 2019

Highlights februari 2019 Highlights 4.12 februari 2019 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden èn behoeften van

Nadere informatie

Highlights januari 2018

Highlights januari 2018 Highlights 4.10 januari 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.6 De zorg verandert snel. Naast grote aanpassingen in wet- en regelgeving die blijven doorgaan wordt uw organisatie steeds vaker geconfronteerd met wijzigingen in

Nadere informatie

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 08-09-2017 Table of Contents Algemene uitleg... 3 Algemene uitleg... 4 Voorwaarden en configuratie... 6 Voorwaarden voor gebruik en configuratie

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.2 Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren is daarbij een belangrijk

Nadere informatie

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een naar

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een  naar Inhoud 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon)... 1 1.1 Inloggen... 2 1.2 Startscherm... 3 1.3 Dagelijks werk... 3 1.3.1 Geplande afspraken bekijken... 3 1.3.2 Details afspraak, rapportage, metingen, uren

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Rapporteren

HANDLEIDING ECD. Rapporteren HANDLEIDING ECD Rapporteren INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 2.3 Laatst bezochte cliënten...6 3Cliëntdossier...7 3.1 Overzicht...7

Nadere informatie

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0 Cliëntportaal Documentversie: 2.0 Datum uitgifte: 01-10-2018 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Doel van het portaal.... 3 2 Portaal openen... 4 3 Registreren... 4 4 Inloggen... 8 5 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Highlights juli 2019

Highlights juli 2019 Highlights 4.14 juli 2019 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3.

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3. Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Portaal openen 2 3 Registreren 3 4 Inloggen 5 5 Wachtwoord vergeten 5 6 Algemeen 6 6.1 Hoog contrast

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing cliëntportaal. voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord

Gebruiksaanwijzing cliëntportaal. voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord Gebruiksaanwijzing cliëntportaal voor cliënten van Zonnehuisgroep Noord Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Portaal openen... 4 3. Registreren... 6 4. Inloggen... 8 5. Wachtwoord vergeten... 9 6. Algemeen...10

Nadere informatie

Plannen en registreren in Ons Agenda*

Plannen en registreren in Ons Agenda* Plannen en registreren in Ons Agenda* Inhoudsopgave 1.WERKWIJZE NIEUWE CLIËNTEN... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 2. NAVIGEREN NAAR DE ONS AGENDA... 3 3. DE ONS AGENDA... 4 4. EEN AFSPRAAK TOEVOEGEN...

Nadere informatie

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld RELEASENIEUWS mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld Maart 2016 Na de grote releases van de afgelopen jaren op weg naar het casusgestuurd EPD, met veel nieuwe modules en functionaliteiten, voert

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK)

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 30-10-2017 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 Inzage

Nadere informatie

Wijzigingen in het ECD na update versie

Wijzigingen in het ECD na update versie Wijzigingen in het ECD na update versie 2018.2 Inhoud Startscherm... 2 Overzicht weergave cliëntdoelen... 2 Aanmaken van vrijheidsbeperkingen... 3 Rapportage... 3 Wijzigingen in algemeen rapportagescherm...

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 11-09-2017 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 Inzage in rooster

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Méér tijd en aandacht voor goede zorg

Méér tijd en aandacht voor goede zorg De Zorgapp Méér tijd en aandacht voor goede zorg Efficiënter werken Méér cliënttijd, minder administratie De cliënttijd verhogen en de administratieve vastlegging beperken, is de wens van iedere zorgverlener.

Nadere informatie

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV software voor skibaanbeheer THICOR SERVICES BV Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl Professionele software voor skibaanbeheer Op bijna elke indoorskibaan doet men

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.5 Slim en eenvoudig Elk halfjaar brengt PinkRoccade Healthcare een nieuwe major release uit van mijncaress, hét ECD voor de ouderenen gehandicaptenzorg in Nederland.

Nadere informatie

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op KWALITEITSMONITOR Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 20-03-2018 Table of Contents Algemene uitleg... 3 Algemene uitleg Kwaliteitsmonitor... 4 Voorwaarden en configuratie... 6 Voorwaarden voor

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Digitaal ZorgDossier - Inleiding

Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier - Inleiding Digitaal ZorgDossier Digitaal ZorgDossier is een ECD voor de thuiszorg. Speciaal ontwikkeld voor de klantgerichte zorgprofessional die graag meer tijd en aandacht besteed

Nadere informatie

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager)

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager) Aan de slag Inrichten van OnsRooster (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van OnsRooster. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

SchoolMaster BV 25 september 2015. www.magister6.nl 1 van 20

SchoolMaster BV 25 september 2015. www.magister6.nl 1 van 20 www.magister6.nl 1 van 20 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen met 2-staps authenticatie... 4 2.1. Software token... 4 3. Vandaagscherm... 5 3.1. Vandaag (Afsprakenlijst)... 5 3.2. Berichten... 5 4. Agenda...

Nadere informatie

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress?

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Wanneer je wilt dat anderen ook in je plan kunnen kijken, dan kun je zelf mensen toevoegen. Dit doe je zo: 1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm. Je ziet je

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

MijnHilverZorg Gebruikersinstructies

MijnHilverZorg Gebruikersinstructies hilverzorg.nl MijnHilverZorg Gebruikersinstructies Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Mijnhilverzorg.nl 2 2.1 Inloggen 2 2.2 Wachtwoord wijzigen 4 2.3 Dashboard 6 2.4 Afsluiten 9 2.5 Mijn Afspraken 10 2.6

Nadere informatie

Releasenote BRIStoezicht

Releasenote BRIStoezicht Releasenote BRIStoezicht 3 april 2016 Versie: 4.0.0 Voorwoord De afgelopen maanden is er hard gewerkt om verbeteringen aan te brengen in BRIStoezicht. Vanaf 4 april 2016 staat de nieuwe versie van BRIStoezicht

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager)

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van WorkTimer. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

Handleiding MyCaRe. Cliëntportaal. Definitief. Rineke Keizer. datum 12 januari status versie 1.0 auteur(s)

Handleiding MyCaRe. Cliëntportaal. Definitief. Rineke Keizer. datum 12 januari status versie 1.0 auteur(s) Handleiding MyCaRe Cliëntportaal datum 12 januari 2017 status versie 1.0 auteur(s) Definitief Rineke Keizer Inhoud 1. Inloggen in het Clientportaal... 3 2. Home-pagina... 4 2.1. Knoppen Home-pagina...

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

Handleiding MyCaRe. Klantportaal. Concept. Rineke Keizer. datum 28 november 2015. status versie 1.0 auteur(s)

Handleiding MyCaRe. Klantportaal. Concept. Rineke Keizer. datum 28 november 2015. status versie 1.0 auteur(s) Handleiding MyCaRe Klantportaal datum 28 november 2015 status versie 1.0 auteur(s) Concept Rineke Keizer Inhoud 1. Inloggen in het Clientportaal... 3 2. Home-pagina... 4 2.1. Knoppen Home-pagina... 4 2.2.

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK)

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 03-07-2018 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 Inzage

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Personeelsplanning voor de toekomst

Personeelsplanning voor de toekomst Personeelsplanning voor de toekomst Het belang van personeelsplanning Goede personeelsplanning van groot belang Een goede personeelsplanning is cruciaal voor een organisatie. Het draagt bij aan de tevredenheid

Nadere informatie

CD Online. quick guide voor de relatie

CD Online. quick guide voor de relatie CD Online quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CD Online - quick guide voor de relatie Hoofdstuk

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

Handleiding Meetplan GR. Questmanager

Handleiding Meetplan GR. Questmanager Handleiding Meetplan GR Questmanager 1 Documentgegevens Historie Datum Auteur Versie Beschrijving 28-11-2016 GdB 0.1 Initiële versie 1-8-2016 GdB 1.0 Pilotversie 24-10-2018 LM 1.1 Tekstuele aanpassingen

Nadere informatie

Hoe u een werkgeversaccount kunt aanvragen of hoe uw werknemers zich aan uw account kunnen koppelen leest u hier in dit stappenplan.

Hoe u een werkgeversaccount kunt aanvragen of hoe uw werknemers zich aan uw account kunnen koppelen leest u hier in dit stappenplan. Werkgeveraccount Bij Registerplein is het mogelijk om middels een werkgeversaccount de voortgang van geregistreerde professionals binnen uw organisatie te volgen. In een oogopslag kunt u zien wat het einde

Nadere informatie

Jeugdzorg 2018: registratie en declaratie

Jeugdzorg 2018: registratie en declaratie Jeugdzorg 2018: registratie en declaratie 1. Inleiding Per 1-1-2018 is een nieuwe declaratiesytematiek ingevoerd in de Jeugdzorg. De oude systematiek die gebaseerd is op registratie van behandelingen als

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK)

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 01-14-2019 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 :

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

Bijsluiter ingebruikname ONS*

Bijsluiter ingebruikname ONS* Bijsluiter ingebruikname ONS* 1 Bijsluiter overgang Cura naar ONS Waarom deze bijsluiter? Jij gaat helpen om het cliëntdossier van Cura over te zetten naar ONS. In de training die je hebt gevolgd of nog

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Versie: 2.1 Ifective Koekoeksweg 3 8084 GN t Harde Tel.: (0525) 637212 fax: (0525) 653444 email: servicedesk@ifective.nl website: www.ifective.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Functionaliteitsoverzicht

Functionaliteitsoverzicht Functionaliteitsoverzicht OFFERTES module functionaliteit Maak uw offertes aan. In Watch kunt u alle benodigde projectinformatie al vanaf het begin registreren, in de Offertemodule. Zo heeft u een compleet

Nadere informatie

Topicus Jeugdzorg VVE- UP. Functionele beschrijving

Topicus Jeugdzorg VVE- UP. Functionele beschrijving Topicus Jeugdzorg VVE- UP Functionele beschrijving Topicus Jeugdzorg, 17 mei 2013 2 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave...2 Versiebeheer...2 2 Inleiding...3 3 Instellingen VVE- UP...4 4 Beheer...5 5 Smartobject

Nadere informatie

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2 versie 5.2 Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel 1 Inleiding 2 Eerste keer opstarten 3 Beheren administraties 4 Kopieren rechten 1 6 Beheren groepen 7 Beheren gebruikers 10 Gebruikersrechten

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.3 Slim en eenvoudig Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren

Nadere informatie

Deze werkinstructie beschrijft de werkzaamheden die begeleiders in ONS hebben.

Deze werkinstructie beschrijft de werkzaamheden die begeleiders in ONS hebben. Begeleiders in ONS* Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 3. DE BASISGEGEVENS VAN EEN CLIËNT INZIEN... 8 4. HET MEDISCH DOSSIER INZIEN... 10 5. PROFIELLIJSTEN INZIEN...

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 14-11-2016 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Handleiding digitale aan- en afwezigheidsregistratie.

Handleiding digitale aan- en afwezigheidsregistratie. Handleiding digitale aan- en afwezigheidsregistratie. In EduArte worden een aantal specifieke termen gebruikt die hieronder worden uitgelegd. Afspraak afspraken worden gebruikt om aan te geven wanneer

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor met slechts één dossiersoort werkt, wordt deze stap overgeslagen.)

Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor met slechts één dossiersoort werkt, wordt deze stap overgeslagen.) Een dossier aanmaken Om een dossier aan te maken: Klik op Nieuw Dossier in het contextmenu. Of klik op Nieuw in het scherm met de resultatenlijst. Het scherm Dossiersoort wordt geopend. (NB: als uw kantoor

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding MijnZorgdeclaratie.nl

Handleiding MijnZorgdeclaratie.nl Handleiding MijnZorgdeclaratie.nl Versie: 20161206 Inhoud Handleiding MijnZorgdeclaratie.nl... 1 Inloggen... 3 Homepage... 3 Navigeren... 4 Cliëntoverzicht... 4 Profiel... 5 Cliëntplan... 5 Rapportages...

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 22-03-2018 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 3.1 Pagina 1 van 21 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

In deze handleiding vind je een uitleg die je op weg helpt wanneer je voor het eerst een declaratie

In deze handleiding vind je een uitleg die je op weg helpt wanneer je voor het eerst een declaratie INHOUD Inleiding... 3 De declaratiemodule... 4 Het indienen van een declaratie... 4 Het invullen van je declaratie... 5 Facturen... 6 Uren... 13 Uitleg uurtarief... 13 Het declareren van uren... 14 Totaaloverzicht

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 05-02-2019 Table of Contents : uitleg voor zorgorganisaties... 3 Wat is?... 5 : koppeling activeren en inrichten in het ECD... 7 : gegevens delen vanuit

Nadere informatie

Registreren in ONS Groepszorg*

Registreren in ONS Groepszorg* Registreren in ONS Groepszorg* Inhoudsopgave 1. NAVIGEREN NAAR ONS GROEPSZORG... 3 2. DE PLANNING INZIEN... 4 3. REGISTREREN... 6 4. WAT TE DOEN BIJ VRAGEN... 11 2 In Ons Groepszorg wordt de dagbesteding

Nadere informatie

Cliëntportaal Syndion Handleiding

Cliëntportaal Syndion Handleiding Cliëntportaal Syndion Handleiding 20180122 Handleiding Cliëntportaal Versie 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beveiliging... 5 Inloggen... 6 Eerste keer inloggen... 7 Beveiligingscode... 8 Gebruikersvoorwaarden...

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3

Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Overzicht functies (nieuw/gewijzigd) HRM-Reviews v.3 Layout HRM-Reviews Reviews heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. De navigatiebalk is grijs met witte letters en heeft altijd de volgende knoppen

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. TAKEN NA ONTVANGEN VOORDRACHT CLIËNT... 6 4. TERUGKOPPELING

Nadere informatie

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Inhoudsopgave Inleiding... 2 Uw MyMindspace account activeren... 2 Uw MyMindspace account aan ConsultManager koppelen... 4 Vanuit ConsultManager inloggen

Nadere informatie

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving Zie ook handleiding.congrezzo.nl Opmerkingen en feedback over de documentatie kun je sturen naar congres@ugent.be. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software

Digi Dossier - Aanmaken en koppelen scans concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd op welke wijze: - het digitale dossier te benaderen is; - het digitale dosier is ingedeeld; - hoe gescande bescheiden gekoppeld kunnen worden aan een - persoon - object

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker

HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker pagina 1 Inhoudsopgave 1 Opstarten Ons/Nedap 3 2 Cliëntgegevens 4 2.1 Selecteren cliënt 4 2.2 Tabbladen cliëntdossier 4 2.2.1 Tabblad

Nadere informatie

Handleiding Clientportaal Versie December 2016

Handleiding Clientportaal Versie December 2016 Handleiding Clientportaal Versie December 206 Inhoud. Wachtwoord opvragen www.mijnsdw.nl... 3 2. E-mail met wachtwoord... 5 3. Inloggen op www.mijnsdw.nl... 6 4. Het beginscherm... 7 5. Wachtwoord veranderen...

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebehandelaar/ voordracht kenniscirkel Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. VOORDRACHT NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. DE BASISGEGEVENS VAN EEN CLIËNT

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zellingen.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Salesflow

Gebruikershandleiding Salesflow Gebruikershandleiding Salesflow Inhoudsopgave: 1: Beginnen... 2 2: Startscherm... 2 3: Hoe kan ik zoeken?... 3 4: Hoe kan ik naar een ander menu item navigeren?... 3 5: Hoe kan ik gegevens bewerken?...

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Het cliëntportaal is een online omgeving waarin u makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over uw zorg kunt raadplegen. Vivium houdt uw dossier bij in het Elektronisch

Nadere informatie

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 PSW Omgaan met documenten Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 In het nieuwe PSW portaal gaan we anders om met Documenten. Denk hierbij aan het verplaatsen van documenten,

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning 1 Inhoud Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning... 1 Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Menu Personeelsplanning... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Cliëntportaal. G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Amersfoort Versie 6.0

Cliëntportaal. G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Amersfoort Versie 6.0 Cliëntportaal G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Amersfoort 11-04-2017 Versie 6.0 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN OP HET CLIËNTPORTAAL... 3 1.1 Wachtwoord wijzigen... 5 2 STARTPAGINA... 7 3 MIJN AFSPRAKEN...

Nadere informatie

Releasenotes: 3.2.0.4

Releasenotes: 3.2.0.4 K.P. van der Mandelelaan 68-70 3062 MB Rotterdam NL T: +31 (0)10 41 33 906 F: +31 (0)10 24 47 411 info@connexys.com www.connexys.com Releasenotes: 3.2.0.4 Beste Connexys gebruiker, ABN AMRO: NL33ABNA0439955009

Nadere informatie

ZorgSom Gebruikershandleiding

ZorgSom Gebruikershandleiding ZorgSom Gebruikershandleiding Brons Zilver - OrthoPro ZorgSom Tel: 071-3030033 Flevoweg 9M Email: info@zorgsom.nl 2318 BZ Leiden Website: www.zorgsom.nl ZORGSOM IS EEN PRODUCT VAN BEDGE B.V. Inhoud 1.

Nadere informatie