BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015."

Transcriptie

1 CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. 1. ONDERWERP: Verhoging en extra bijdrage aan Streekarchivariaat Noordwest Veluwe. A INFO Burgemeester Ja De invoering van de Wet revitalisering Generiek Toezicht heeft geleid tot een verandering en uitbreiding van de taken van het streekarchivariaat. Op dit moment beschikt het streekarchivariaat over onvoldoende capaciteit om deze wettelijke taak uit te voeren. Om het toezicht op een verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren is extra formatie noodzakelijk. Naast de veranderende taken doen zich enkele personele ontwikkelingen voor bij het streekarchivariaat Noordwest Veluwe. 1. De raad voorstellen de extra lasten voor 2015 van ,-- (negatief resultaat over 2014 van ,-- en extra bijdragen voor 2015 van ,-- en ,-) via een begrotingswijzing ten laste brengen van de algemene reserve. 2. De hogere bijdrage vanaf 2016 ( ,- over de periode en vanaf ,--) meenemen in de aanvragen nieuw beleid zodat deze betrokken wordt bij de totaalafweging van het nieuwe beleid voor de programmabegroting De commissie Algemeen Bestuur via bijgaand concept-commissievoorstel van bovenstaande op de hoogte brengen. Conform advies. 2. ONDERWERP: Verordening dode gezelschapsdieren gemeente Nunspeet A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Om bedreiging voor de volksgezondheid te voorkomen, gelden voorschriften voor het afvoeren en verwerken van dierlijk materiaal dat niet voor consumptie geschikt is. De wettelijke basis voor deze voorschriften was de Destructiewet 1957, sinds 1995 was in deze wet de verplichting voor gemeenten opgenomen om te regelen dat dode huisdieren (voornamelijk honden en katten) op verantwoorde wijze kunnen worden geruimd. Op 1 januari 2008 is de Destructiewet vervallen, waarna dit werd geregeld in de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren. Per 1 januari 2013 verplicht artikel 3.5 uit de Wet Dieren tot een gemeentelijke verordening waarin regels zijn gesteld voor het afgeven, bewaren, ophalen en overdragen van dode gezelschapsdieren aan een erkend verwerkingsbedrijf binnen wiens werkgebied het materiaal zich bevindt. De Destructieverordening gemeente Nunspeet 1995 is echter nog gebaseerd op de oude wet, daarom moet een nieuwe verordening dode gezelschapsdieren worden vastgesteld. 1. De conceptverordening ter advisering voorleggen aan de commissie Maatschappij & Middelen van 12 mei 2015 en voor definitieve vaststelling aan de raad op 28 mei De vastgestelde verordening dode gezelschapsdieren gemeente Nunspeet 2015 op de gebruikelijke wijze publiceren.

2 - 2 - Conform advies. 3. ONDERWERP: Aanlegkosten infra Verpleegunits Kulturhus. A INFRA Weth. Groothuis Ja In december 2007 is besloten in te stemmen met de realisatie van 24 zorgappartementen en 24 verpleegunits op de locatie Nachtegaalweg/Staverdenseweg in Elspeet. Hiertoe is een realisatie-overeenkomst gesloten met woningstichting Omnia. Daarbij is afgesproken dat de kosten van de infrastructurele aanpassingen in het openbaar gebied voor rekening van de gemeente Nunspeet komen. Ten behoeve van de uitvoering van de infrastructurele maatregelen is ,- beschikbaar gesteld. Inmiddels zijn de infrastructurele aanpassingen gereed. Het project laat op dit moment een saldo van zien waarvoor geen dekking is aangevraagd. Wij stellen voor een krediet van beschikbaar te stellen en deze kosten dekken door de post Verbetering en aanvulling van 30 km/zones (2009). Een krediet van beschikbaar stellen en deze kosten dekken door de post Verbetering en aanvulling van 30 km/zones (2009). Conform advies. 4. ONDERWERP: Ledenbrief VNG AWBZ-realisatiecijfers A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Op 13 april 2015 is een ledenbrief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten ontvangen over de AWBZrealisatiecijfers Uit die cijfers blijkt dat het Rijk in dat jaar minder geld heeft uitgegeven dan begroot aan AWBZ-doelgroepen die vanaf 2015 onder de Jeugdwet en de Wmo vallen. Hoewel het nog onderdeel is van voorjaarbesluitvorming van het kabinet lijkt het erop dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport dit in mindering wil brengen op het macrobudget Jeugd en Wmo van gemeenten. Deze vermindering zou al in 2015 in moeten gaan. Dat is tegen de gemaakte bestuurlijke afspraken. De VNG verzet zich tegen deze uitname. In deze brief staat wat de gemeenten van de VNG hierin kunnen verwachten. Kennisnemen van de ledenbrief van de VNG over de AWBZ-realisatiecijfers 2014 en de mogelijke financiële gevolgen hiervan voor de gemeente Nunspeet. Conform advies na verwerken volgende aanvullingen: gemeenteraad informeren en te nemen maatregelen om uitname op te vangen in kaart brengen.

3 ONDERWERP: Structuurvisie/ Omgevingsvisie Nunspeet. A ROV Weth. Groothuis Ja In het collegeprogramma is het volgende opgenomen: Ambitie 8: Start opstellen Gemeentelijke Structuurvisie als vervolg op vastgestelde Integrale Toekomstvisie. Er is een bedrag geraamd van euro voor de ontwikkeling van de Structuurvisie/ Omgevingsvisie. Via de op te stellen Omgevingsvisie wordt ook de welstandsnota herzien waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheid om flitsvergunningen te kunnen verlenen. Voor dit onderdeel welstand is een bedrag van euro geraamd. De bekostiging kan plaatsvinden uit het beschikbaar gestelde budget voor de structuurvisie en uit de post nieuw beleid Actualisatie welstandsbeleid. Voor concrete opdrachtverlening zal een separaat collegevoorstel worden aangeboden. 1. Instemmen met bijgaand commissievoorstel waarin de kaders voor de op te stellen structuurvisie/ omgevingsvisie worden weergegeven. 2. De post nieuw beleid van ,-- zoals opgenomen in de Programmabegroting 2015 onder productnummer Vergunningverlening Bouw- en woningtoezicht en omschreven als actualisatie Welstandsbeleid beschikbaar te stellen. Conform advies. 6. ONDERWERP: Taakstelling verblijfsgerechtigden 2 e helft A ROV Weth. Groothuis Ja De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de taakstelling verblijfsgerechtigden voor de 2 e helft van 2015 vastgesteld en tevens een prognose gegeven voor de 1 e helft van De taakstelling voor de 2 e helft van 2015 is in lijn met de eerdere prognose (24 personen). De prognose voor 2016 komt op weer hogere aantallen uit, namelijk 32 personen voor het 1 e halfjaar. In het kader van de nieuwe Huisvestingswet en de in voorbereiding zijnde Huisvestingsverordening gaat het om personen die van rechtswege als urgent woningzoekende moeten worden aangemerkt. Tenzij het gaat om grote aantallen die in het kader van gezinshereniging moeten worden gehuisvest (zoals momenteel het geval is), betekent het een zeer groot beslag op de vrijkomende huurwoningen. De taakstelling en de prognose voor kennisgeving aannemen; stichting Omnia Wonen conform bijgaande brief van de taakstelling in kennis stellen. Conform advies na verwerken volgende aanvulling: nader adviseren over mogelijke oplossingen om te blijven beschikken over voldoende huurwoningen. 7. ONDERWERP: Jaarstukken 2014 en begroting 2015 Regio Noord Veluwe (RNV).

4 - 4 - A FIN Weth. Van der Maas Ja De gemeenten hebben de jaarstukken 2014 en Programmabegroting 2016 van de RNV ontvangen. De stukken worden ter vaststelling geagendeerd voor de vergadering van het algemeen bestuur van RNV op 24 juni a.s. - Het Algemeen bestuur voorstellen de jaarstukken 2014 vast te stellen; - Het Algemeen bestuur voorstellen in te stemmen met terugbetaling aan de gemeenten van het resultaat 2014 ( ,-). - Het Algemeen bestuur voorstellen de Programmabegroting 2016 vast te stellen. - De jaarstukken 2014 en Programmabegroting 2016 voor een mogelijke zienswijze ter kennisname voorleggen aan de commissie Maatschappij en Middelen. Conform advies na verwerken volgende wijziging: indienen zienswijze door raad voorbereiden en gevolgen voor tarieven afvalverwerking voor gemeente Nunspeet aangeven. 8. ONDERWERP: Onderzoek precariobelasting. A FIN/BEL Weth. Van der Maas Ja De gemeenteraad heeft, bijeengekomen in de vergadering op 30 oktober 2014, uitgesproken dat de invoering van een heffing van precariobelasting op het leggen en houden van kabels en leidingen in de ondergrond binnen de gemeente Nunspeet onder bepaalde voorwaarden gewenst zou zijn. In de commissievergadering van 5 maart 2015 is de eerste primaire inventarisatie inzake de precariobelasting aangeboden en is aangegeven dat er nader onderzoek verricht dient te worden naar het eventueel invoeren van precariobelasting voor kabels en leidingen in gemeentegrond. Bijgaand treft u het vervolgonderzoek aan naar de mogelijkheden van het invoeren van precariobelasting op kabels en leidingen in de gemeente Nunspeet. 1. Kennisnemen van het onderzoek naar de mogelijkheden van het invoeren van precariobelasting op kabels en leidingen in de voor de openbare dienst bestemde gemeentegrond. 2. Budget van 5.000,-- voor een extern onderzoek beschikbaar stellen en dekken uit post onvoorziene uitgaven incidenteel. 3. De commissie M&M informeren over bovengenoemd onderzoek en adviseren dat indien besloten wordt precariobelasting op kabels en leidingen in de gemeente Nunspeet in te voeren, hiervoor een bestemmingsreserve in te stellen. Conform advies na verwerken tekstuele aanpassing in tekst over planning in toelichting. ONDERWERP: Voorstel DB RNV betreffende huurovereenkomst RNV - Stichting Jeugd Noord-Veluwe. A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja

5 - 5 - Stichting Jeugd Noord-Veluwe heeft gevraagd om huur van ca 50 m 2 kantoorruimte in het RNV-kantoor in Harderwijk. De RNV vraagt het DB RNV om instemming om de kantoorruimte te verhuren en een huurovereenkomst te sluiten met Stichting jeugd Noord-Veluwe. 1. In principe instemmen met verhuur van 50 m 2 kantoorruimte in het RNV-kantoor aan Stichting Jeugd Noord-Veluwe. 2. Nagaan of RNV en Stichting Jeugd Noord-Veluwe zich hebben gehouden aan de te volgen procedures voor het aangaan van een huurcontract. Conform advies. 9. ONDERWERP: Vergadering Algemeen Bestuur GGD Noord- en Oost-Gelderland op 23 april A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Op donderdag 23 april 2015 vindt er een vergadering plaats van het Algemeen Bestuur van de GGD Noord- en Oost-Gelderland. De agenda, onderliggende stukken en advisering treft u bijgevoegd aan. De agenda voor het Algemeen Bestuur van de GGD Noord- en Oost-Gelderland voor donderdag 23 april 2015, onderliggende stukken en advisering voor kennisgeving aannemen. 10. ONDERWERP: Verantwoording subsidie 2014 Stichting Mozaïek Nunspeet. A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Het bestuur van Stichting Mozaïek heeft op grond van artikel 5 van de deelverordening Sociale samenhang en leefbaarheid 2013 over 2014 subsidie ontvangen tot een bedrag van 1.310,--. Stichting Mozaïek verantwoordt de subsidie door het indienen van een jaarrekening en jaarverslag Beide documentengeven een goed beeld van de omgang van de werkzaamheden en de besteding van de subsidie. Voorgesteld wordt de jaarrekening en het jaarverslag 2014 ontvankelijk te verklaren, vast te stellen dat de subsidie 2014 rechtmatig en doelmatig is besteed en de daarom de subsidie 2014 definitief vaststellen op 1.310,-- 1. Jaarverslag en jaarrekening 2014 Stichting Mozaïek ontvankelijk verklaren. 2. Vaststellen dat verleende subsidie rechtmatig en doelmatig is besteed. 3. Subsidie 2014 definitief vaststellen op 1.310, Inhoud concept beschikking vaststellen. 11. ONDERWERP: Verantwoording subsidie 2014 Slachtofferhulp Nederland. A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja

6 - 6 - Slachtofferhulp Nederland heeft 30 maart 2014 de jaarrekening en het jaarverslag 2014 ingediend. Dit is binnen de gestelde termijn. De jaarrekening en het jaarverslag 2014 kunnen daarom ontvankelijk worden verklaard. Uit de jaarrekening 2014 blijkt dat de subsidie rechtmatig en doelmatig is besteld. De subsidie 2014 kan hiermee definitief worden vastgesteld op 6.671,-- 1. Jaarrekening en jaarverslag 2014 Slachtofferhulp Nederland ontvankelijk verklaren. 2. Subsidie 2014 definitief vaststellen op 6.671,--; 3. Inhoud concept beschikking vaststellen. 12. ONDERWERP: Verantwoording subsidie 2014 Humanitas. A BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Bij beschikking 30 december 2013 is aan Humanitas op grond van artikel 5 van de Deelverordening sociale samenhang en leefbaarheid 2013 subsidie toegekend over kalenderjaar 2014 tot een bedrag van 3.000,--. Het bestuur van Humanitas verantwoordt de subsidie via het indienen van een jaarrekening en een activiteitenverslag/jaarverslag Beide documenten geven een goed beeld van de omvang van de werkzaamheden en de betrokkenheid van vrijwilligers. Voorgesteld wordt de jaarrekening en het jaarverslag ontvankelijk te verklaren, vaststellen dat de subsidie rechtmatig en doelmatig is besteed en daarom de subsidie 2014 definitief vaststellen op 3.000,-- 5. Jaarverslag en jaarrekening 2014 Humanitas ontvankelijk verklaren. 6. Vaststellen dat verleende subsidie rechtmatig en doelmatig is besteed. 7. Subsidie 2014 definitief vaststellen op 3.000, Inhoud concept beschikking vaststellen. 13. ONDERWERP: Zomeravondcompetitie A BeM/SL Weth. Van der Geest Ja De organisatie van de Zomeravondcompetitie Voetbal heeft een aanvraag ingediend om in 2015 wederom gebruik te mogen maken van het sportveld aan de Schoolweg. Het toernooi wordt gehouden van 25 mei tot 3 juli Het toernooi wordt voor de 43 e keer georganiseerd. De voorwaarden zoals opgenomen in de toestemming 2010 kunnen onverkort en onveranderd worden overgenomen. De huurprijs is een afgeleide en bedraagt 150,- (afgerond). Tot slot zijn de verschillende afdelingen op de hoogte gebracht van dit verzoek, met betrekking tot het speelklaar maken van het veld en vermelding op de evenementenkalender. - Toestemming verlenen voor het gebruik van het sportveld Schoolweg voor de Zomeravondcompetitie Voetbal van 25 mei t/m 3 juli 2015 onder de gebruikelijke voorwaarden en de huurprijs bepalen op 150,-. - Instemmen met het versturen van bijgaande conceptbrief.

7 ONDERWERP: Verantwoording subsidie 2015 peuterspeelzaalwerk SPCP. A BeM/SL Weth. Van der Maas Ja subsidie peuterspeelzaalwerk over het kalenderjaar 2014 door op 1 april 2015 de jaarrekening inclusief accountantsverklaring in te dienen. Dit is binnen de gestelde termijn. De verantwoording kan ontvankelijk worden verklaard. De verantwoording ( jaarrekening 2014) voldoet aan de eisen. Uit het financieel jaarverslag komt naar voren dat de subsidie is besteed aan het doel waarvoor deze beschikbaar is gesteld namelijk het aanbieden van dagdelen peuterspeelzaalwerk op de onder het bestuur ressorterende peuterspeelzalen tw. Kabouterhof en De Vlinderhof. Wij stellen u voor de subsidie 2014 definitief vast te stellen op , Subsidie 2014 peuterspeelzaalwerk SPCP definitief vaststellen op , Bestuur SPCP meedelen dat zij als vervolg op de beschikking van 9 oktober 2014 voor 1 juni 2015 een plan van aanpak in moeten dienen over de nabetaling subsidie 2012/bijzondere baat zo niet dan zal het bedrag bij de verantwoording van de subsidie 2015 worden teruggevorderd. 3. Inhoud conceptbeschikking vaststellen. 15. ONDERWERP: Verantwoording subsidie 2014 peuterspeelzaalwerk Spelenderwijs. A BeM/SL Weth. Van der Maas Ja Het bestuur van peuterspeelzaal Spelenderwijs heeft 27 maart 2015 de verantwoording (jaarrekening en jaarverslag) 2014 ingediend. Het bestuur van de peuterspeelzaal heeft de verantwoording tijdig ingediend en is daarmee ontvankelijk. Uit het financieel jaarverslag komt naar voren dat de subsidie is besteed aan het doel waarvoor deze beschikbaar is gesteld namelijk het aanbieden van 4 dagdelen peuterspeelzaalwerk in de ochtend op de onder het bestuur ressorterende peuterspeelzaal. Wij stellen u voor de verantwoording ontvankelijk te verklaren en de subsidie voor het reguliere peuterspeelzaalwerk definitief vast te stellen op ,-- 1. Verzoek vaststellen subsidie regulier peuterspeelzaalwerk Spelenderwijs ontvankelijk verklaren. 2. Subsidie 2014 regulier peuterspeelzaalwerk definitief vaststellen op , Inhoud conceptbeschikking vaststellen. 16. ONDERWERP: Samenwerking Dr. A. Verschoorschool en Pactum. A BeM/SL Weth. Van der Maas Ja Van het bestuur van de Dr. A. Verschoorschool en Pactum is een verzoek ontvangen om toestemming te geven voor het oprichten van een voorziening gericht op een geïntegreerd aanbod van dagbehandeling en

8 - 8 - onderwijs in het kader van de transities in het sociaal domein en passend onderwijs voor jeugdigen met een complexe hulpvraag.voorgesteld wordt toestemming te verlenen voor de samenwerking. 1. Instemmen met het gezamenlijk verzoek van het bestuur Dr. A. Verschoorschool en Pactum om te komen tot een geïntegreerd aanbod voor dagbehandeling en onderwijs. 2. Inhoud conceptbrief vaststellen. 17. ONDERWERP: Principeverzoek van de heer J.A. Peters tot herziening van het bestemmingsplan voor de realisering van een gezondheidscentrum in Elspeet. A ROV Weth. Groothuis Ja De heer J.A. Peters heeft op 3 oktober 2014 een principe verzoek tot herziening van het bestemmingsplan ingediend voor de realisering van een gezondheidscentrum in Elspeet. Het verzoek heeft betrekking op drie mogelijke locaties, namelijk het gemeentelijk perceel ten zuiden van de Staverdenseweg, het perceel ten zuiden van de Diepeweg en de locatie Vierhouterweg 22. In principe planologische medewerking verlenen aan de realisering van een gezondheidscentrum op de locatie Vierhouterweg 22 in Elspeet, mits een deugdelijke ruimtelijke onderbouwing wordt overgelegd waaruit onder meer blijkt welke partijen in het plan participeren en voorafgaand aan het vaststellen van het bestemmingsplan of verlening van de omgevingsvergunning om van het bestemmingsplan af te wijken een planschadeovereenkomst wordt gesloten. Geen planologische medewerking verlenen aan de realisering van een gezondheidscentrum op het gemeentelijk perceel ten zuiden van de Staverdenseweg en het perceel ten zuiden van de Diepeweg. Aan het principebesluit een werkingsduur van een jaar verbinden. Aanvrager informeren conform conceptbrief. 18. ONDERWERP: Principeverzoek van de heer S. van Wieren om planologische medewerking aan de realisering van een gezondheidscentrum op de locatie Apeldoornseweg 25 in Elspeet. A ROV Weth. Groothuis Ja De heer S. van Wieren heeft op 17 maart 2015 een principeverzoek om planologische medewerking ingediend voor de realisering van een gezondheidscentrum in Elspeet. Het verzoek heeft betrekking op de locatie Apeldoornseweg 25. In principe planologische medewerking verlenen aan de realisering van een gezondheidscentrum op de locatie Apeldoornseweg 25 in Elspeet, mits een deugdelijke ruimtelijke onderbouwing wordt overgelegd waaruit onder meer blijkt welke partijen in het plan participeren en voorafgaand aan het vaststellen van het bestemmingsplan of verlening van de omgevingsvergunning om van het bestemmingsplan af te wijken een planschadeovereenkomst wordt gesloten. Aan het principebesluit een werkingsduur van een jaar verbinden Aanvrager informeren conform conceptbrief

9 ONDERWERP: Vaststelling nieuwe Huisvestingsverordening. A ROV Weth. Groothuis Ja In het kader van de nieuwe Huisvestingswet die per 1 januari 2015 in werking is getreden en die ten aanzien van gemeentelijke verordeningen een maximale overgangstermijn tot 1 juli 2015 kent, is regionaal overleg gevoerd over gezamenlijk nieuw beleid ter vervanging van de regionale samenwerkingsovereenkomst over woningtoewijzing die momenteel nog geldt. De hoofdpunten van het nieuwe beleid zijn al eerder inhoudelijk besproken in de raadscommissie Ruimte en Wonen. Er is thans een conceptverordening beschikbaar waar de regiogemeenten, op het niveau van het portefeuillehoudersoverleg, overeenstemming over hebben. Behalve de verordening moeten ook het reglement urgentiecommissie en het reglement commissie bezwaarschriften woningtoewijzing worden vastgesteld. De laatstgenoemde twee stukken betreffen de bevoegdheid van uw college. Deze kunnen eveneens per 1 juli 2015 in werking treden. - Na raadpleging van de raadscommissie de gemeenteraad voorstellen de Huisvestingsverordening vast te stellen overeenkomstig het bijgevoegde concept. - Het Reglement urgentiecommissie woningtoewijzing Noord-Veluwe 2015 vaststellen overeenkomstig het bijgevoegde concept. - Het reglement Commissie Bezwaarschriften Woonruimteverdeling Noord-Veluwe 2015 vaststellen overeenkomstig het bijgevoegde concept. 20. ONDERWERP: Jaarverslag regionale woonruimteverdeling A ROV Weth. Groothuis Ja De regionaal werkende woningcorporaties brengen jaarlijks verslag uit van de woonruimteverdeling. Thans is het verslag over 2014 beschikbaar. Evenals vorige jaren zijn In het verslag veel gegevens opgenomen zonder dat er duiding aan gegeven wordt. Een deel van de cijfers is niet relevant voor inzicht in de woningmarkt. De beleidsmatige waarde van het verslag is daardoor beperkt. Het jaarverslag voor kennisgeving aannemen. 21. ONDERWERP: Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vitens, 30 april A BeM/BS Weth. Van der Geest Ja Op 30 april 2015 vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vitens (AVA) plaats. De vergaderstukken treft u hierbij aan. Deze vergadering is in het Nuval-platform voorbereid. Op de agendapunten 4a, 4b, 5a, 5b, 6 en 7 geven we hierna een toelichting.

10 Wethouder E.H. van der Geest machtigen om de gemeente Nunspeet te vertegenwoordigen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vitens op 30 april Instemmen met de jaarstukken Hogere dividendopbrengst van 4.400,- verantwoorden in de eerstvolgende hoofdlijnenrapportage. 4. Instemmen met het voorstel kwijting te verlenen aan de leden van de directie. 5. Instemmen met het voorstel kwijting te verlenen aan de leden van de Raad van Commissarissen. 6. Instemmen met een wijziging van het bezoldigingsbeleid van de directie. 7. Instemmen met een wijziging van het bezoldigingsbeleid van de Raad van Commissarissen. 22. ONDERWERP: Jaarverslag Commissie Bezwaarschriften 2014 A BeM/BS Burgemeester Ja De gemeenten Nunspeet en Elburg hebben een gezamenlijke commissie voor de behandeling van bezwaarschriften. Voor u ligt het gezamenlijk verslag van de werkzaamheden over Jaarverslag voor kennisgeving aannemen. Jaarverslag ter kennisname voorleggen aan de commissie AB.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders E.H. van der Geest

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en J. Groothuis en secretaris J.J. Kerkhof Afwezig: wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, en secretaris A. Heijkamp. Afwezig: Wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. Aanwezig: wethouders M. van de Bunte, L. van der Maas (tevens loco-burgemeester) en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 SEPTEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 SEPTEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 SEPTEMBER 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom (gedeeltelijk) en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 JANUARI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. BeM/BS Burgemeester Ja

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. BeM/BS Burgemeester Ja BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 APRIL 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en loco-secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 17/05/2016 week 20. Nr. Afdeling 1. Domein Bestuur en Organisatie GGD NOG concept programmabegroting 2017 16.00257

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 DECEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 augustus 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis en M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

1. ONDERWERP: Stichting Lokale Radio Nunspeet (LRN): subsidievaststelling 2018 en subsidietoekenning 2019.

1. ONDERWERP: Stichting Lokale Radio Nunspeet (LRN): subsidievaststelling 2018 en subsidietoekenning 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 en 13 AUGUSTUS 2019 (conform artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouder G. van den Berg en gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 AUGUSTUS 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris A.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 MAART 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 MAART 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 MAART 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O (15-11-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 september 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld.

De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. * Besluitenlijst raadsvergadering van 29 juni 2017. De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. Nr. ONDERWERP BESLISSING/TOEZEGGINGEN 1. Opening De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011.

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011. Vergadering van het college van burgemeester en wets van Elburg op 24 mei 2011. Aanwezig: F.A. de Lange burgemeester H. Wessel wet S.W. Krooneman wet J. Polinder wet M. Boukema wet J.K.C. van der Jagt

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 en 23 JULI 2019 (conform artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouders J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouder L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 APRIL 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 APRIL 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 APRIL 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015 CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015 Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouder L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MEI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 OKTOBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 OKTOBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 OKTOBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest en L. van der Maas

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 28-05-2019 Tijd 9:30-12:30 Besluitenlijst B&W vergadering A Locatie Voorzitter Aanwezigen Afwezig Koepoortzaal L.W.C.M. van der Meijs P.J. Bollen, L.W.C.M. van der Meijs, B van Veldhuizen-van Oort

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 16 april 2013

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 16 april 2013 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: dhr. L. Buwalda Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 DECEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 augustus 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 16ini01515 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren De Vreeze, Hengeveld, Kuster, Sluiter en Van de Wardt Secretaris : De heer Jeltema (interim) Afwezig : Datum:

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening 18ini01372 Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster, Van de Wardt, Sluiter en Hengeveld Secretaris : Mevrouw Verstappen Datum: : 15 mei 2018 (week 20)

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 JULI 2017. Aanwezig: wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 NOVEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 NOVEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 NOVEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

3. Agenda commissie M d.d. 11 december 2017 en commissie O d.d. 12 december 2017

3. Agenda commissie M d.d. 11 december 2017 en commissie O d.d. 12 december 2017 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 november 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 BESLUITENLIJST (14) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A.C. Bragt (loco) Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders Nummer 19 Locatie Gemeentehuis Den Burg Datum 15 mei 2018 Aanwezig De heer M.C. Uitdehaag (voorzitter) De heer T. van Waes

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 17 mei 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02846/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 BESLUITENLIJST Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 Aanwezig: burgemeester J.H.A. van Oostrum, wethouder M.H.H. van Haaren-Koopman wethouder J.B. Boer wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2019. Akkoord 2 Ja 1017561 Sam Meerjarenbeleidsplan politie en Veiligheidsstrategie Oost-Nederland De gemeenteraad

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

O P E N B A R E N O T U L E N

O P E N B A R E N O T U L E N Vergadering College van B & W der gemeente Hellendoorn dd dinsdag 20 december 2016 Aanwezig: AH Raven, voorzitter F Dijkstra, secretaris JH Coes, wethouder JH van den Dolder-Soeten, wethouder JJ Beintema,

Nadere informatie