BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018"

Transcriptie

1 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: wethouder mw. M.W. Storteboom. 1. ONDERWERP: Subsidieaanvraag reguliere activiteiten Stichting Present BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Op 17 januari 2018 heeft Stichting Present een subsidieaanvraag van 8.000,-- ingediend voor het uitvoeren van hun reguliere projecten. Deze aanvraag is ingediend op basis van de deelverordening Sociale samenhang en leefbaarheid Op grond van de criteria, zoals omschreven in die deelverordening, kan voor deze aanvraag slechts een zeer beperkte subsidie worden verleend, zolang het subsidieplafond niet is bereikt. Gezien de organisatiestructuur en het type activiteiten van Stichting Present Nunspeet past deze aanvraag ook niet onder de deelverordening Subsidie welzijnsactiviteiten voor alle leeftijden gemeente Nunspeet 2017, terwijl Stichting Present in andere gemeenten ook gezien wordt als welzijnsorganisatie. Gezien het maatschappelijke belang, de doelgroep van de projecten en de wijze van inzetten van vrijwilligers met oog voor de toekomst van deze vrijwilligersorganisatie wordt u hierbij voorgesteld om voor 2018 op basis van artikel 17 (hardheidsclausule) van de deelverordening Sociale samenhang en leefbaarheid 2017 een maximale subsidie aan Stichting Present toe te kennen van 3.000, Een subsidie van 3.000,-- verlenen aan Stichting Present met toepassing van artikel 17 (hardheidsclausule) van de deelverordening Sociale samenhang en leefbaarheid 2017, gelet op de het belang van de aanvrager. 2. Via de jaarrekening verslag doen aan de gemeenteraad van het gemotiveerd besluit om de hardheidsclausule van toepassing te verklaren. 3. Akkoord gaan met het verzenden van bijgevoegde conceptbeschikking. Conform advies met verzoek aanvullend te adviseren over mogelijkheden tot wijzigen subsidieverordening gericht op verstrekken van projectsubsidies. 2. ONDERWERP: Uitstelrapport omgevingsvisie Nunspeet ROV A. Dickhof Weth. Groothuis Ja Voor de collegevergadering van 22 mei 2018 staat op de voortgangslijst geagendeerd de Omgevingsvisie. In verband met enkele door te voeren aanpassingen door het stedenbouwkundig bureau is deze datum niet haalbaar. De Omgevingsvisie agenderen voor 5 juni Conform advies.

2 ONDERWERP: Aanmeldingsnotitie mer-beoordelingsprocedure Droompark Bad Hoophuizen AZK-9976 ROV Weth. Groothuis Ja Er is namens de eigenaren van het recreatiepark Droompark Bad Hoophuizen per bericht van 30 januari 2018 een Aanmeldingsnotitie mer-beoordelingsprocedure Droompark Bad Hoophuizen ingediend. Volgens artikel 7.17, lid 1 van de Wet milieubeheer (Wm) dient hierover binnen zes weken door het bevoegd gezag een besluit te worden genomen. Het bevoegd gezag in dezen is de gemeenteraad. De onderhavige aanmeldingsnotitie is ten behoeve van het nieuwe bestemmingsplan Varelseweg 211 Hulshorst voor het recreatiepark Droompark Bad Hoophuizen opgesteld. De gemeenteraad zal over de Aanmeldingsnotitie merbeoordelingsprocedure Droompark Bad Hoophuizen een besluit dienen te nemen, opdat nadien de bestemmingsplanprocedure kan worden opgestart. Aan de gemeenteraad voor te stellen: 1. de Aanmeldingsnotitie mer-beoordelingsprocedure Droompark Bad Hoophuizen vast te stellen. 2. naar aanleiding van de conclusies van de bij besluit nr. 1 genoemde aanmeldingsnotitie, en na de beoordeling van de criteria volgens Bijlage III van de Europese mer-richtlijn 2011/92/EU (gewijzigd met Europese richtlijn 2014/52/EU), te besluiten om geen MilieuEffectRapport (MER) op te stellen t.b.v. het bestemmingsplan Varelseweg 211 Hulshorst voor het recreatiepark Droompark Bad Hoophuizen. Verder te besluiten: 3. de provincie Gelderland per brief te informeren over de Aanmeldingsnotitie mer-beoordelingsprocedure Droompark Bad Hoophuizen, aangezien de aanmeldingsnotitie ook is ingediend i.v.m. de voorgenomen ontgrondingen voor twee vijvers waarvoor een ontgrondingsvergunning (dan wel melding) noodzakelijk is en waarvoor de provincie het bevoegd gezag is. Conform advies. 4. ONDERWERP: Concept Jaarstukken FIN Weth. Van der Maas Ja Hierbij worden u de concept jaarstukken 2017 aangeboden. De accountant Baker Tilly Berk Accountants is op dit moment bezig met de afronding van de controle op de programmarekening Voor met name de transities sociaal domein (onderdeel jeugd) wordt een voorbehoud gemaakt. Vanwege de voortgang in het bestuurlijk proces, wordt voorgesteld de jaarstukken 2017 aan te bieden aan de commissie maatschappij en middelen en de gemeenteraad inclusief een aantal voorstellen voor de bestemming van het rekeningresultaat. Voorliggende concept jaarstukken 2017 vaststellen; De jaarstukken 2017 ter vaststelling aanbieden aan de gemeenteraad en de gemeenteraad voorstellen doen voor de bestemming van het rekeningresultaat Heragenderen op na verwerken wijzigen van tekstuele bestuurlijk-/ambtelijk check. Conform advies.

3 ONDERWERP: Eerste hoofdlijnenrapportage FIN Weth. Van der Maas Ja Hierbij wordt u de eerste hoofdlijnenrapportage 2018 aangeboden. Deze rapportage geeft inzicht in de stand van zaken rond de realisatie van de geformuleerde beleidsdoelstellingen in de Pro-grammabegroting en de financiële stand van zaken van de taakvelden. Kennisnemen van de eerste hoofdiijnenrapportage Eerste hoofdiijnenrapportage 2018 ter behandeling aanbieden aan de commissie Maatschappij en Middelen. Financiële consequenties van de eerste hoofdlijnenrapportage 2018 via begrotingswijziging aanbieden aan de gemeenteraad. Conform advies. 6. ONDERWERP: Collegevoorstel brief Ministerie Infrastructuur en Waterstaat (IenW) AZK FIN. Weth. Van der Maas Ja Het Ministerie van IenW wil een impuls geven aan de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire economie. Het kabinet stelt hiervoor 5 miljoen euro beschikbaar. Dit geld wordt gebruikt om 100 inkoopprojecten praktisch on-the-job te ondersteunen en voor het opstarten van thematische leernetwerken. Middels de brief van het Ministerie van IenW worden we uitgenodigd om mee te doen. - Kennis nemen van de brief van het Ministerie van IenW. - Nagaan of er aanbestedingen gepland zijn die aangemeld kunnen worden bij de inkoopprojecten die door het Ministerie van IenW ondersteund gaan worden. - Gebruik maken van de aangeboden thematische leernetwerken. Conform advies met verzoek, gelet op duurzaamheid, aanvullend te adviseren over gebruikmaken van impulsgelden voor klimaat neutrale- en circulaire economie. BESLUITENLIJST AKKOORDSTUKKEN 22 MEI 2018, VASTGESTELD DOOR BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 ONDERWERP: Duurzaamheidslening ROV Weth. van den Berg Ja

4 - 4 - Om duurzaamheid te stimuleren heeft de raad in haar vergadering van 26 juni 2014 besloten om tot krediet als revolverend fonds voor burgers in te zetten. Aanvankelijk werd met jaar tranches van gewerkt. Om de lening stabieler aan te kunnen bieden, zonder jaarlijkse discussie over al of niet nog beschikbaar zijn van een jaarbudget, werd besloten om met tranches van 3 jaar te werken; met als eerste tranche. Het plafond van dit budget is nu in zicht. Om die reden wordt voorgesteld om voor de periode opnieuw beschikbaar te stellen. SVn deed het verzoek de gehanteerde toewijzingsbrief aan te passen. E.e.a. is het gevolg van de wijzigingen in het kader van een betere scheiding tussen het publiek- en privaatrecht en de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei Een voorbeeld is bijgesloten. 1. Financiële middelen ter hoogte van voor de derde tranche van de Duurzaamheidlening ( ) uit de begroting beschikbaar te stellen. 2. Aanvraagformulier per 25 mei 2018 aan te passen. 2 ONDERWERP: Formatieuitbreiding Bedrijfsbureau Jeugd - Ermelo AZK BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Vanaf januari 2018 is er een forse toename van het aantal gecontracteerde partijen van jeugdhulp. Dit is het gevolg van een verandering in de wijze van inkoop jeugdhulp. De formatie-uitbreiding is nodig om te voldoen aan de gevraagde continuïteit en kwaliteit zoals die door de gemeenten van de gemeente Ermelo verlangd wordt. Voor de verdeling van de kosten is gebruik gemaakt van de verdeelsleutel uit het Uitvoeringsplan Samenwerking Noord-Veluwe. 1. In te stemmen met door de gemeente Ermelo verzochte structurele uitbreiding van de formatie van het bedrijfsbureau Jeugd met een fulltime financieel administratief medewerker. 2. In te stemmen het ten laste brengen van de kosten ( ,-) bij het budget bedrijfsvoering Jeugd en te verdelen conform de afgesproken verdeelsleutel over de 7 deelnemende gemeenten 3 ONDERWERP: Rapport herziening subsidiebesluit AZK ROV Weth. van der Maas Ja Voor instandhoudingswerkzaamheden aan het pand Veenweg 36 in Elspeet is aan de eigenaar bij besluit van 7 maart jl. een subsidie verleend van ,61. Tegen dit besluit is een bezwaarschrift ingediend. Bezien is of het bezwaarschrift aanleiding geeft om de subsidieberekening te heroverwegen zonder bezwaarprocedure. Dat blijkt het geval te zijn. De thans overgelegde gegevens leiden tot de maximaal mogelijke subsidie van ,--. Overeenkomstig bijgaande conceptbrief de maximale subsidie toe te kennen. 4 ONDERWERP: Jaarstukken 2017 VNOG AZK FIN Burgemeester Ja

5 - 5 - De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland heeft de voorlopige jaarstukken 2017 aangebo-den. Conform artikel 34b van de Wet gemeenschappelijke regelingen is er de informatieplicht vanuit het dagelijks bestuur om de raden van de deelnemende gemeenten de voorlopige jaar-stukken ter kennisname aan te bieden. Kennisnemen van voorliggende voorlopige jaarstukken 2017 VNOG. De voorlopige jaarstukken 2017 ter kennisname aanbieden aan de commissie Algemeen Bestuur. 5 ONDERWERP: Openstelling vacatures VNG-bestuur en -commissies AZK BeM/BS J. van den Broek Burgemeester Ja In de ledenbrief van 23 april meldt de VNG dat zij kandidaten zoekt voor in totaal 215 vacatures in het bestuur, negen vaste beleidscommissies en twee colleges. Daaronder vallen ook de vacatures in de vaste beleidscommissie Raadsleden & Griffiers (R&G) en het nieuwe College van Dienstverleningszaken (CvD). Conform de VNG Statuten worden alle functies opengesteld, behalve die van de voorzitter en de vicevoorzitter, want daarvoor geldt een doorlopende benoemingstermijn. De VNG nodigt alle burgemeesters, wethouders, secretarissen, griffiers en raadsleden van harte uit om zich kandidaat te stellen voor een of meerdere vacatures. De VNG-ledenbrief hebben wij overigens ook verzonden naar de raadsleden. Eventuele kandidaatstelling voor vacatures in VNG-bestuur en -commissies vanuit uw college bespreken en verder aan de orde stellen bij de fractievoorzitters. 6 ONDERWERP: Voordracht voor herbenoeming voorzitter en extern lid rekenkamercommissie Nunspeet BeM/BS Burgemeester Ja Per 1 juni 2014 zijn de heer R. de Vries en mevrouw L.B. Focken benoemd als extern lid van de rekenkamercommissie Nunspeet. Per 1 juni 2016 heeft de heer R. de Vries de rol van voorzitter van de rekenkamercommissie op zich genomen. Van beiden loopt de benoeming tot 1 juni De verordening biedt de mogelijkheid om na de eerste termijn eenmaal herbenoemd te worden voor een termijn van vier jaar. Zowel de heer De Vries als mevrouw Focken hebben aangegeven hiervoor in aanmerking te willen komen. Ambtelijk zijn wij positief over hun bijdrage in de rekenkamercommissie en wij adviseren u aan de raad voor te leggen tot herbenoeming over te gaan. 1. De gemeenteraad, middels de commissie Algemeen Bestuur, voor te stellen de heer R. de Vries voor een periode van vier jaar opnieuw te benoemen als voorzitter van de rekenkamercommissie Nunspeet. 2. De gemeenteraad, middels de commissie Algemeen Bestuur, voor te stellen mevrouw L.B. Focken voor een periode van vier jaar opnieuw te benoemen als extern lid van de rekenkamercommissie Nunspeet. 7 ONDERWERP: Aanbieding jaarstukken 2017 RNV.

6 AZK FIN Weth. Van der Maas Ja De deelnemende gemeenten in de RNV hebben de jaarstukken 2017 ontvangen. Dit is de laatste, volledige jaarrekening van de RNV omdat de RNV met ingang van 1 januari 2018 in liquidatie is. De gemeenten worden in de gelegenheid gesteld een zienswijze op de jaarstukken 2017 in te dienen. Instemmen met de voorliggende jaarstukken 2017 RNV. De jaarstukken 2017 RNV ter kennisname aanbieden aan de commissie Maatschappij en Middelen. 8 ONDERWERP: Jaarverslag Commissie Bezwaarschriften BeM/BS Burgemeester Ja De gemeenten Nunspeet en Elburg hebben een gezamenlijke commissie voor de behandeling van bezwaarschriften. Voor u ligt het gezamenlijk jaarverslag van de werkzaamheden over Wij stellen u voor dit jaarverslag ter kennisname aan de raadscommissie Algemeen Bestuur aan te bieden. 1. Het jaarverslag Commissie Bezwaarschriften 2017 ter kennisgeving aannemen. 2. Het jaarverslag ter kennisname aanbieden aan de raadscommissie Algemeen Bestuur. 9 ONDERWERP: Benoeming Functionaris Gegevensbescherming college P&P Burgemeester Ja Op 16 januari 2018 heeft uw college besloten om de werving van een Functionaris Gegevensbescherming (FG) te starten en deze functionaris aan te stellen ten behoeve van werkzaamheden voor de gemeenten Elburg en Nunspeet. De selectieprocedure heeft er toe geleid dat de gemeente Elburg mevrouw H.F.G. Wissels heeft aangesteld en dat zij per 14 mei de FG-taken gaat verrichten ten behoeve van Elburg en Nunspeet. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren moet mevrouw Wissels door de verschillende bestuursorganen als Functionaris Gegevensbescherming worden benoemd. Na benoeming kan zij enkelvoudig worden aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Mevrouw Wissels benoemen als Functionaris Gegevensbescherming voor het college en de raad voorstellen om haar tevens te benoemen als Functionaris Gegevensbescherming voor de raad. 10 ONDERWERP: Advies CB bezwaarschrift C.H. de Groot tegen herplant boom OR Weth. Grothuis Ja Op 4 januari 2018 heeft uw college een omgevingsvergunning kapplan 2017/2018 verleend. Tegen deze omgevingsvergunning heeft de heer C.H. de Groot, Smithstraat 16 op 10 april 2018 een bezwaarschrift ingediend. De conclusie van de CB is dat er van verschoonbare termijnoverschrijding geen sprake is en naar hun oordeel

7 - 7 - het bezwaar kennelijk niet-ontvankelijk is. Wij adviseren u het bezwaarschrift van de heer C.H. de Groot kennelijk niet-ontvankelijk te verklaren en de heer De Groot in een beslissing op het bezwaarschrift hiervan in kennis te stellen. - het bezwaarschrift van de heer C.H. de Groot kennelijk niet-ontvankelijk verklaren. - de heer C.H. de Groot in een beslissing op het bezwaarschrift hiervan in kennis stellen. 11 ONDERWERP: Vaststellen wijzigingsplan Vreeweg 94 (bouw bedrijfsgebouw) ROV Weth. Groothuis Ja Met ingang van woensdag 21 maart 2018 heeft het wijzigingsplan Vreeweg 94 voor een ieder ter inzage gelegen. Dit plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van de bouw van een bedrijfsgebouw voor een op dit perceel te starten agrarisch loonbedrijf. Zienswijzen zijn niet ingekomen. Met de initiatiefnemer is een privaatrechtelijke overeenkomst gesloten waarin een aantal gemaakte afspraken (o.a. planschade) zijn vastgelegd. Bijgevoegd wijzigingsplan ongewijzigd vast stellen. 12 ONDERWERP: Verzoek ontheffing toeristische wegtrein Stichting Nunspeet uit de Kunst AZK Infra Weth. Groothuis Ja U treft hierbij het verzoek aan van de Stichting Nunspeet uit de Kunst om ontheffing voor het rijden met de toeristische wegtrein in Nunspeet, Elspeet en Vierhouten. De stichting wil deze toeristische service op dezelfde wijze uitvoeren als in Er hebben zich geen problemen voorgedaan in het afgelopen jaar. Er is naar onze mening dan ook geen reden om de ontheffing te wijzigen of te weigeren. Wij adviseren u daarom de gevraagde ontheffing te verlenen. De Stichting Nunspeet uit de Kunst ontheffing verlenen voor rijden met een toeristische wegtrein in Nunspeet, Elspeet en Vierhouten in 2018, conform bijgevoegde conceptontheffing. 13 ONDERWERP: Intrekking enkele foutieve planbegrenzingen bestemmingsplan Buitengebied ROV Weth. Groothuis Ja Bij de vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied 2016 is voor enkele percelen een foutieve planbegrenzing gehanteerd waardoor enkele wijzigingsplan en een partiële herziening is overschreven. Om dit te corrigeren dient de gemeenteraad een intrekkingsbesluit te nemen met een correctie van de betreffende begrenzingen. Gezien het spoedeisende belang van de rechthebbenden van één percelen wordt het intrekkings-

8 - 8 - besluit niet als ontwerp ter inzage gelegd, maar direct voor vaststelling aan de raad aangeboden. 1. Aan de gemeenteraad voorstellen over te gaan tot het intrekken van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied 2016 wat betreft de foutieve plangrenzing van enkele percelen. 2. Het vastgestelde intrekkingsbesluit zo spoedig mogelijk na vaststelling zes weken ter inzage leggen voor beroep. 14 ONDERWERP: Wijziging bouwverordening ivm Reparatiewet BZK AZK VTH Weth. Groothuis Ja Met de inwerkingtreding van de Reparatiewet BZK 2014 komen de stedenbouwkundige bepalingen uit de bouwverordening van rechtswege te vervallen per 1 juli Als gevolg hiervan moet de Bouwverordening gemeente Nunspeet 2012 worden aangepast. De wijzigingen die nu moeten worden doorgevoerd zijn overgenomen uit de Ledenbrief 18/014van de VNG. 1. De raad conform bijgaand raadsvoorstel de wijzigingen in de Bouwverordening gemeente Nunspeet 2012 ter vaststelling aan te bieden. 2. Na vaststelling door de raad de Bouwverordening gemeente Nunspeet 2012 op gebruikelijke wijze te publiceren. 15 ONDERWERP: Jaarrekening 2017 en Programmabegroting 2019 GGD Noord- en Oost-Gelderland AZK BeM/SL Weth. Van den Berg Ja Van de GGD Noord- en Oost-Gelderland (GGD NOG) is de concept-programmabegroting 2019 ontvangen. De GGD NOG is de gezondheidsdienst van en voor 22 gemeenten. Als gemeentelijke organisatie voor publieke gezondheid bewaakt, beschermt en bevordert de GGD NOG de gezondheid van de inwoners in de regio Noord- en Oost-Gelderland. In de concept-programmabegroting zijn de Uitgangspuntennota 2019 en de reacties daarop verwerkt van de 22 gemeenten binnen de GGD NOG. 1. De Jaarstukken 2017 van de GGD Noord- en Oost-Gelderland voor kennisgeving aannemen. 2. Instemmen met de concept-programmabegroting 2019 van de GGD Noord- en Oost-Gelderland met het herhaaldelijke verzoek dat de GGD met een voorstel komt voor verdergaande bezuiniging voor 2019 zodat de door Nunspeet gewenste bezuiniging uit het coalitieakkoord wordt gerealiseerd. 3. Instemmen met de eerste begrotingswijziging Het dagelijks bestuur van de GGD NOG informeren conform (voorlopige) bijgevoegde conceptzienswijzebrief. 22/5/2018 JJK

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en J. Groothuis en secretaris J.J. Kerkhof Afwezig: wethouders

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 SEPTEMBER 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. Aanwezig: wethouders M. van de Bunte, L. van der Maas (tevens loco-burgemeester) en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders E.H. van der Geest

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, en secretaris A. Heijkamp. Afwezig: Wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 AUGUSTUS 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris A.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en loco-secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom (gedeeltelijk) en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouder L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 NOVEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 MAART 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 MAART 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 MAART 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en J. Groothuis en secretaris J.J. Kerkhof Afwezig: wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. BeM/BS Burgemeester Ja

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. BeM/BS Burgemeester Ja BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 APRIL 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 MEI 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017. Aanwezig: wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 DECEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 APRIL 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016 BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 mei 2016 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter drs. V.H. Kloos drs. P.F. Dijkman J.P. MBA mw. E.C. Konijn-Vermaas mw. A.J.A. van de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JUNI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

1. ONDERWERP: Pilot i.h.k.v. nieuwe Wet Inburgering 2021 aanvragen bij Ministerie SZW. Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

1. ONDERWERP: Pilot i.h.k.v. nieuwe Wet Inburgering 2021 aanvragen bij Ministerie SZW. Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JUNI 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 DECEMBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 DECEMBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 DECEMBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 JANUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 JANUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 JANUARI 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en loco-secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar. Cm-nr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 JANUARI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016. Aanwezig: wethouders J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester B. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011.

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011. Vergadering van het college van burgemeester en wets van Elburg op 24 mei 2011. Aanwezig: F.A. de Lange burgemeester H. Wessel wet S.W. Krooneman wet J. Polinder wet M. Boukema wet J.K.C. van der Jagt

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 JULI 2017. Aanwezig: wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester

Nadere informatie

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 BESLUITENLIJST Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 Aanwezig: burgemeester J.H.A. van Oostrum, wethouder M.H.H. van Haaren-Koopman wethouder J.B. Boer wethouder

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 MEI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 23.O (06-06-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouder L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013.

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. GEMEENTE WESTERVELD Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. Afwezig: Nr. Afdeling Onderwerp Toelichting Advies Besluit 1. Samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 JULI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 JULI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 5 JULI 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 9 mei 2017

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 9 mei 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 16 mei 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen. Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari (Week 03)

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari (Week 03) Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017. (Week 03) Aanwezig: drs. J.T.H.M. Penninx, burgemeester, A.B. Lagerweij, H.J. Pinkster, H. van der Sleen,

Nadere informatie

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d. 07-05-2019; 2. bekrachtiging van de in dit verslag aangegeven besluiten. 1.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 en 23 JULI 2019 (conform artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouders J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Tjapko Poppens Wilma van de Werken, loco Carel van Gelder Jan Burger Algemeen Onderwerp

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 17 mei 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02846/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015 CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 SEPTEMBER 2015 Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028080 Documentnummer: INT - 17456\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 24 mei 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 1 mei 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 1 mei 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 mei 2018 Aanwezig: Wobine Buijs-Glaudemans, burgemeester (voorzitter) Marie-Louise van Schaijk, gemeentesecretaris Johan van der Schoot, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 BESLUITENLIJST (14) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A.C. Bragt (loco) Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 FEBRUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 FEBRUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 FEBRUARI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

ESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 NOVEMBER 2016.

ESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 NOVEMBER 2016. ESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 NOVEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon 21 mei 2013 09.00uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Ontwerpverslag

Nadere informatie

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam vergadert iedere week, meestal op dinsdag. In deze 'B&W-belicht' informeren wij u over alle openbare besluiten van 12 februari 2019

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/17/02306 Z/G/16/38339 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 18 juli 2017. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 FEBRUARI 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof

Nadere informatie

Concept ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MOERDIJK

Concept ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MOERDIJK Concept ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING GEMEENTE MOERDIJK De raad van de gemeente Moerdijk; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van >, , inzake de Algemene

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Agenda en notulen. Publicatieblad openbare bekendmakingen gemeente Brummen. Datum: 5 juni 2013 Weeknummer: 23. Forum Ruimte 13 juni 2013

Agenda en notulen. Publicatieblad openbare bekendmakingen gemeente Brummen. Datum: 5 juni 2013 Weeknummer: 23. Forum Ruimte 13 juni 2013 Agenda en notulen Forum Ruimte 13 juni 2013 Op donderdag 13 juni 2013 vindt het forum Ruimte plaats. Locatie: Tjark Rikscentrum Eerbeek De onderwerpen die op de agenda staan: Vragenronde Ter kennisname

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 MAART 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 MAART 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 MAART 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BB/U Lbr. 10/097

BB/U Lbr. 10/097 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 betreft Invulling vacatures bestuurlijke organisatie VNG uw kenmerk ons kenmerk BB/U201002167 Lbr. 10/097 bijlage(n)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MAART 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MAART 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 MAART 2016. Aanwezig: wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester

Nadere informatie

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig:

H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris Afwezig: BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 5 en 6 november 2018 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders

Nadere informatie

besluitenlijst b en w-vergadering

besluitenlijst b en w-vergadering besluitenlijst b en w-vergadering Aanwezig Burgemeester M. Salet Wethouder T. van Vugt Wethouder C.P. Dijkstra Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder M. Bunnik Wethouder H. Niezen Gemeentesecretaris/ algemeen

Nadere informatie

Verslag dagelijks bestuur van 28 april 2014

Verslag dagelijks bestuur van 28 april 2014 DATUM 28 april 2014 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. J.H. Coes, plv. SECRETARIS dhr H.M. Bolhaar, plv PAGINA 1 De heren J.H. Coes, drs.mr. R.G. Welten, P. van Zwanenburg, drs. J. Bron,

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en

Nadere informatie