Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar"

Transcriptie

1 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 en 23 JULI 2019 (conform artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouders J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris A. Heijkamp. Afwezig: burgemeester B. van de Weerd en wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte en mw. M.W. Storteboom. 1. ONDERWERP: Ledenraadpleging cao AZK POFO Burgemeester Ja De VNG heeft een principeakkoord gesloten over een nieuwe cao gemeenten Volgens het akkoord loopt de cao van 1 januari 2019 tot 1 januari Het akkoord bevat afspraken over: De salarisontwikkeling: 3,25% in 2019 en 3% in Een eenmalige uitkering van 750,-- in Bijdrage ziektekostenverzekering voor alle medewerkers. De ontwikkeling van sectorale normen voor verlof en vitaliteit. Voorkomen van stapeling van de transitievergoeding op bestaande cao afspraken. Een werkgeversbijdrage voor de vakbonden. Een onderzoek naar de effecten van de in de cao opgenomen payroll-toeslag. Procesafspraken bij de inwerkingtreding van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (WNRA) en de Cao gemeenten op 1 januari Gemeenten kunnen over het akkoord tot 6 september a.s. stemmen. Elke gemeente heeft één stem per 1000 inwoners met een maximum van 75 stemmen. Instemmen met ondertekening van het onderhandelaarsakkoord en dit via de link digitaal naar het VNG sturen. Conform advies met volgende kanttekening: - Melden oneens te zijn met werkgeversbijdrage voor de vakbonden. 2. ONDERWERP: Voorstel Wmo-cliëntervaringsonderzoek BeM Weth. Van den Berg ja De Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (wmo 2015) verplicht gemeenten om jaarlijks de tevredenheid van de cliënten over de kwaliteit van de geboden ondersteuning te meten. Dit kwantitatieve onderzoek is in de gemeente Nunspeet in 2019 (over het jaar 2018) uitgevoerd door onderzoeksbureau Reiger Research aan de hand van de door de VNG opgestelde verplichte vragenset. Publicatie van de resultaten vindt plaats op de website waarstaatjegemeente.nl. - Kennisnemen van de uitkomsten van het Wmo-cliëntervaringsonderzoek 2018; - Instemmen met het opstellen van een actieplan naar aanleiding van dit onderzoek, in overleg met het lokale veld en de Adviesraad Sociaal Domein Nunspeet; - Dit onderzoek ter kennisname sturen aan de commissie Maatschappij en Middelen (5 september 2019).

2 ONDERWERP: Uitvoering revitalisering Sportpark De Wiltsangh BeM Weth. Van de Bunte Ja Op 27 juni 2019 heeft de gemeenteraad van Nunspeet ingestemd met een raadsbesluit om over te gaan tot nieuwbouw van het sport- en recreatiecentrum De Wiltsangh en hiervoor ook financiële middelen te betrekken bij het opstellen van de meerjarenbegroting Tevens is in het raadsvoorstel ook een update gegeven van de ontwikkelingen rondom de revitalisering van het sportpark en doorontwikkeling van Sportbedrijf Nunspeet. Nu dit raadsbesluit is genomen willen wij uw college vragen om enkele (voorbereidings)kredieten beschikbaar te stellen om daarmee de verdere voorbereidingen ter hand te kunnen nemen. - Beschikbaar stellen van een krediet voor: o Begeleiding in bouwrijp maken van beoogde locatie Sportcomplex ( ,--) o Aanleg groenbuffer rondom Sportpark (15.000,--) o Voorbereidingskrediet planvorming VV Nunspeet (41.600,--) o Voorbereidingskrediet planvorming FCC Volharding (5.000,--) o Advies en begeleiding nieuwbouw sportcomplex/sportbedrijf ( ,--) o Advies en begeleiding revitalisering Sportpark (42.500,--) - De kapitaallasten van deze kredieten ten laste brengen van de gereserveerde kapitaallasten voor het project Sportpark De Wiltsangh in de Programmabegroting Instemmen met het versturen van bijgaande conceptbrief aan VV Nunspeet. 4. ONDERWERP: Subsidieverantwoording combinatiefuncties BeM Weth. Van de Bunte ja De gemeente Nunspeet neemt deel aan de landelijke Brede impuls combinatiefuncties. De werkzaamheden van team Nunspeet Beweegt (2,5 fte) worden gefinancierd vanuit deze regeling. Het werkgeverschap van Nunspeet Beweegt ligt bij Sportbedrijf Nunspeet. In dit voorstel wordt u geïnformeerd over de inhoudelijke en financiële verantwoording van de subsidie. 1. Op grond van de hardheidsclausule (art.22 ASV) afwijken van de indieningstermijn van 1 mei en subsidieverantwoording ontvankelijk verklaren. 2. Op basis van de ingediende inhoudelijke en financiële verantwoording adviseren wij uw college om de subsidie aan Sportbedrijf Nunspeet combinatiefuncties 2018 vast te stellen op ,- 3. Het terug te vorderen bedrag ,- beschikbaar houden voor de gemeentelijke cofinanciering voor sportparkmanager de Wiltsangh. 4. Op grond van de hardheidsclausule, artikel 22 ASV, afwijken van de verantwoordingsverplichting met betrekking tot de aanlevering van een accountantsverklaring. 5. Instemmen met het versturen van bijgevoegde conceptbrief gericht aan Sportbedrijf Nunspeet.

3 ONDERWERP: Ingebruikgeving gymzaal piersonstraat ten behoeve van KDV Ons Ideaal AZK BeM Weth. Van de Bunte Ja Kleindieren(sport)vereniging Ons Ideaal organiseert jaarlijks een clubshow. Dit jaar staat deze show in het teken van hun 75-jarig bestaan. Voor deze show willen zij gebruik maken van de gymzaal aan de Piersonstraat. Instemmen met het verzoek van Ons Ideaal om een clubshow te organiseren van t/m in de gymzaal aan de Piersonstraat 6. ONDERWERP: Rapport nieuwe huisvestingsverordening en urgentierichtlijnen ROV Weth. Groothuis Ja Per 1 maart 2020 loopt de werkingsduur van de huidige (tussentijdse) huisvestingsverordening af. In regionaal verband is bezien of een nieuwe verordening gewenst is en zo ja, of deze inhoudelijke aanpassing behoeft ten opzichte van de huidige regeling. De daaruit voortgekomen nieuwe conceptverordening, die geen ingrijpende wijzigingen omvat, is thans rijp voor bestuurlijke besluitvorming. Afgesproken is dat dit in twee ronden gebeurt: eerst een consulterende ronde op college- en commissieniveau en vervolgens, na eventuele aanpassing van het concept, de procedure tot vaststelling door de gemeenteraad. Dit proces geldt eveneens voor de urgentierichtlijnen, met uitzondering van het besluit tot vaststelling omdat uw college daartoe bevoegd is. In te stemmen met het concept van de huisvestingsverordening en de urgentierichtlijnen en deze in de vorm van een peiling voor te leggen aan de raadscommissie. 7. ONDERWERP: Beantwoording vragen fractie Gemeentebelang over RES ROV Weth. Groothuis Ja Vanuit de fractie van Gemeentebelang zijn een aantal vragen gesteld over Regionale Energie Strategie. Om een antwoord te geven op deze vragen is bijgevoegde (zie bijlage) brief opgesteld. Raadsvragen beantwoorden conform bijgevoegde brief.

4 ONDERWERP: Vrachtwagenparkeerplaatsen Maatweg 47 Elspeet AZK ROV Weth. Groothuis Ja De eigenaar van de Maatweg 67 in Elspeet heeft een transportbedrijf waarvan hij de parkeerplaatsen wil gaan verplaatsen van de Maatweg 67 naar de Maatweg 47. Hiervoor is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Door het verplaatsen en uitbreiden van de parkeerplaatsen van 3 naar 10 stallingsplaatsen kan het bedrijf verder groeien. Het college heeft op nog geen principebesluit genomen, maar heeft besloten om de aanvrager in de gelegenheid te stellen een detailtekening te (laten) vervaardigen met inpasbare parkeerplaats voor tien vrachtwagens. Deze tekening is inmiddels ontvangen en afgestemd met collega s van Verkeer en Openbare ruimte. In principe medewerking verlenen aan de geplande inpassing van de vrachtwagenparkeerplaats aan de Maatweg 47 mits er aan de volgende eisen wordt voldaan. De initiatiefnemer een houtsingel met een minimale breedte van zes meter aan drie zijdes rondom de parkeerplaatsen laten creëren. Een akoestisch onderzoek uit laten voeren om geluidsoverlast voor de Maatweg 51 en maatweg 47 uit te sluiten. Het principeverzoek voorleggen aan de commissie voor instemming. Conform advies met volgende wijziging / aanvulling: Initiatiefnemer houtsingel met minimale breedte van drie meter - incl. keerwand 1,5 meter hoog - laten creeren aan de drie zijdes rondom de parkeerplaatsen alsmede aan de volledige achterkant en ( om de hoek ) aan de andere zijde tot aan achterzijde schuur van perceel. Met inachtneming van bovenvermelde wijziging principeverzoek - na afstemming met portefeuillehouder - voor instemming voorleggen aan commissie Ruimte en Wonen d.d. 9 september ONDERWERP: Beslissing op bezwaar paardenbak Stakenbergweg AZK ROV Weth. Groothuis Ja Op 14 februari 2019 is van rechtswege een vergunning verleend voor het wegnemen van strijdigheid met het bestemmingsplan vanwege de aanwezigheid en het gebruik van een paardenbak en paddock op het perceel Stakenbergweg 46 in Elspeet. Tegen de van rechtswege verleende vergunning is een bezwaarschrift ingediend. De Commissie Bezwaarschriften heeft een advies uitgebracht over het bezwaar. - Het advies van de Commissie Bezwaarschriften van 15 mei 2019 overnemen. - Het bezwaar ontvankelijk en ongegrond te verklaren. - De omgevingsvergunning van 14 februari 2019 in stand te laten en ter motivering verwijzen naar de ingediende ruimtelijke onderbouwing. - Geen proceskostenvergoeding toe te kennen.

5 ONDERWERP: Vragen CDA-fractie over advertentie Molenbeek ROV Weth. Groothuis Ja De fractie van het CDA heeft schriftelijk enkele vragen gesteld naar aanleiding van een krantenadvertentie voor Molenbeek en doet een suggestie voor het perceel Ericaweg 4 in Nunspeet. De brief van het CDA overeenkomstig bijgaande conceptbrief beantwoorden. 11. ONDERWERP: Beantwoording vragen Gemeentebelang t.a.v. bomenkap OR Weth. Storteboom Ja Op 5 juli 2019 heeft de fractie van het Gemeentebelang een vragenlijst ingediend over de bomenkap in de gemeente Nunspeet. Wij stellen u voor de vragen van het Gemeentebelang over de bomenkap te beantwoorden overeenkomstig bijgaande conceptbrief. De vragen van het Gemeentebelang beantwoorden overeenkomstig bijgaande conceptbrief. 12. ONDERWERP: Aanbod verkoop aandelen Leisurelands door gemeente Brummen AZK BeM Weth. Storteboom Ja De gemeente Brummen biedt haar aandelen, die zij houdt in Leisurelands BV, aan medeaandeelhouders te koop aan. Het gaat om aandelen met een nominale waarde van 1,-- stuk. De gemeente Brummen wenst minimaal 95,-- per aandeel te ontvangen (4.305 x = ,--). Wij hebben echter geen belang bij aankoop van deze aandelen. Geen interesse kenbaar maken voor de aankoop van de aandelen van de gemeente Brummen die zij houdt in Leisurelands BV.

1. ONDERWERP: Stichting Lokale Radio Nunspeet (LRN): subsidievaststelling 2018 en subsidietoekenning 2019.

1. ONDERWERP: Stichting Lokale Radio Nunspeet (LRN): subsidievaststelling 2018 en subsidietoekenning 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 en 13 AUGUSTUS 2019 (conform artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouder G. van den Berg en gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, en secretaris A. Heijkamp. Afwezig: Wethouders

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 SEPTEMBER 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JUNI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 SEPTEMBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 en 26 JULI 2016 (in de zin van artikel 56, lid1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouder L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 JULI 2016. Aanwezig: wethouders J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester B. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 JUNI 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 AUGUSTUS 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris A.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 17 OKTOBER 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom (gedeeltelijk) en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 19 FEBRUARI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte Burgemeester en Wethouders Steller Documentnummer Afdeling 15I0006740 Ruimte Doorkiesnummer Communicatie Portefeuillehouder 036 5229423 Nee W.P. van der Es Kabinet Brief bijgevoegd Te volgen procedure

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 DECEMBER 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 augustus 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 SEPTEMBER 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 FEBRUARI 2018 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en loco-secretaris A. Heijkamp.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 MEI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, L. van der Maas, mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 DECEMBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

1. ONDERWERP: Pilot i.h.k.v. nieuwe Wet Inburgering 2021 aanvragen bij Ministerie SZW. Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

1. ONDERWERP: Pilot i.h.k.v. nieuwe Wet Inburgering 2021 aanvragen bij Ministerie SZW. Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JUNI 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 MAART 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. Datum 4 juli Ons kenmerk TAZ/U / Lbr. 19/050 Telefoon

Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad. Datum 4 juli Ons kenmerk TAZ/U / Lbr. 19/050 Telefoon Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad Datum 4 juli 2019 Ons kenmerk TAZ/U201900546/ Lbr. 19/050 Telefoon 070 373 83 93 College voor Arbeidszaken Bijlage(n) 1 Onderwerp ledenraadpleging Cao Gemeenten

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 01-06-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 OKTOBER 2016. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: wethouders

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 8 maart 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JUNI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 31 JULI 2018. Aanwezig: wethouders M. van de Bunte, L. van der Maas (tevens loco-burgemeester) en mw. M.W. Storteboom en loco-secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 JANUARI 2019.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 JANUARI 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 8 JANUARI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 DECEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 september 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld.

De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. * Besluitenlijst raadsvergadering van 29 juni 2017. De heren B. Kamp en B.G. ten Wolde van de fractie van de VVD zijn afwezig. Nr. ONDERWERP BESLISSING/TOEZEGGINGEN 1. Opening De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 JANUARI 2016. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis en L. van der Maas en secretaris

Nadere informatie

2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling agenda De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. * Besluitenlijst raadsvergadering van 30 juni 2016. De heer K. van Harten (fractie van de ChristenUnie) is afwezig. Nr. ONDERWERP BESLISSING/TOEZEGGINGEN 1. Opening De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 JANUARI 2019.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 JANUARI 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 15 JANUARI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/06/2016 week 24. 1. Domein Ruimte Duurzame renovatie Huis van de stad 16.00362 1. In te stemmen met de extra

Nadere informatie

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder.

Jaarverantwoording kinderopvang Antwoorden aanvullende vragen cie P&C 11 april Week mei Portefeuillehouder. Week 19 09 mei 2017 Jaarverantwoording kinderopvang 2016 Harry Oosterman 1. De gemeentelijke jaarverantwoording 2016 vast te stellen. 2. Akkoord te gaan met het vrijgeven van de aangeleverde toezichtinformatie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Besluitenlijst College

Besluitenlijst College enlijst College Datum 18-06-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Collegekamer Aanwezigen Voorzitter burgemeester Adema, wethouders Sparreboom, Rentenaar, Den Os, Van Wageningen,Schot en Van den Heuvel alsmede

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 en 25 JULI 2017 (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: wethouder L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 NOVEMBER 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 NOVEMBER 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 6 NOVEMBER 2018. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken.

2 Mogelijkheid ontheffing onbepaalde tijd onderzoeken. enlijst B&W-vergadering d.d. 16 juni 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 februari 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 APRIL 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en J. Groothuis en secretaris J.J. Kerkhof Afwezig: wethouders

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 50 13 december 2016 Datum 13 december 2016 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J.

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 NOVEMBER 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

1. In te stemmen met bijgevoegde raadsinformatiebrief en deze op 21 augustus 2018 naar de raad sturen

1. In te stemmen met bijgevoegde raadsinformatiebrief en deze op 21 augustus 2018 naar de raad sturen enlijst B&W-vergadering d.d. 21 augustus 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 26 MEI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 26 september 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C, 7C,

Nadere informatie

Beslisdocument college van Peel en Maas

Beslisdocument college van Peel en Maas Beslisdocument college van Peel en Maas Document openbaar: Ja Zaaknummer: 1894/2016/888870 Besluitnummer: 21 6.4 Onderwerp: Beslissing op bezwaar Advies: Gelet op het gestelde in de uitspraak van de Rechtbank

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 FEBRUARI 2017. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof.

Nadere informatie

004 Belastingverordeningen 2018 DickL1 Probleemstelling: AVV17-010, De raad dient jaarlijks uiterlijk in december de belastingtarieven voor het

004 Belastingverordeningen 2018 DickL1 Probleemstelling: AVV17-010, De raad dient jaarlijks uiterlijk in december de belastingtarieven voor het Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 07/11/2017 Aanwezig: Burgemeester Loco secretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer Stuknr.:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L. van

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Jan Burger, loco Bert van den Brand, loco Wil Kosterman Hans Marchal Algemeen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 APRIL 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 BESLUITENLIJST (14) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A.C. Bragt (loco) Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. CONCEPT *CONCEPT* BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015. Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders G. van den Berg, E.H. van der Geest, J. Groothuis en L.

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 MEI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 APRIL 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

11 december Mevr. C.G.J. Breuer, burgemeester; Dhr. R.M. ten Boden, wethouder; Dhr. A.L. van Kempen, wethouder; Dhr. J.J.G. Covers, secretaris

11 december Mevr. C.G.J. Breuer, burgemeester; Dhr. R.M. ten Boden, wethouder; Dhr. A.L. van Kempen, wethouder; Dhr. J.J.G. Covers, secretaris LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN TEYLINGEN 11 december 2018 Status Openbaar Aanwezig Afwezig Definitief Ja Mevr. C.G.J. Breuer, burgemeester; Dhr. R.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Besluitenlijst Collegevergadering openbaar

Besluitenlijst Collegevergadering openbaar enlijst Collegevergadering openbaar Datum 23-01-2019 Tijd 12:00-16:00 Locatie Kamer 2.58 Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M. van Lankvelt, M.

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 JANUARI 2019.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 JANUARI 2019. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 JANUARI 2019. Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, M. van de Bunte, J. Groothuis, L. van der Maas en mw. M.W.

Nadere informatie

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris,

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris, Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 januari 2019 De besluitenlijst vaststellen B Het college verzoekt om een aanpassing van de besluiten 0 en 5, zijnde:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 7 NOVEMBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Corsa registratienummer: 2019.22327 1 Adviesnota over aanvraag planschade Erasstraat 27 Kaatsheuvel 1. geadviseerd wordt aan de eigenaren

Nadere informatie

* *

* * *18.0000032* 18.0000032 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: M.A.J. Delhez MSc, A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders E.H. van der Geest

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 JANUARI 2018 Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg en J. Groothuis en secretaris J.J. Kerkhof Afwezig: wethouders

Nadere informatie