GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:"

Transcriptie

1 GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L. Groot de wethouder, H. Westerbroek de waarnemend-secretaris, M. van de Geijn Afwezig:

2 -2- Nr. Raad Regnr. Afd. Onderwerp Beslissing 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 maart Nee KCC Omgevingsvergunning kap bomen Duivendansweg ong (zaaknummer ). Akkoord 1. Vergunninghouder (de gemeente) trekt door middel van dit besluit de op 27 januari 2016 verleende omgevingsvergunning in. 2. Kennis nemen van de in dit voorstel opgenomen informatie over de herinrichting van de Duivendansweg. 3 Nee KCC Aanvraag omgevingsvergunning Komijnakker 8, aanleggen uitrit achterzijde van de woning en het plaatsen van een erfafscheiding ( ). 1. Het besluit van 22 september 2015 (kenmerknr ) intrekken. 2. De omgevingsvergunning van rechtswege met nummer bekend maken en de koper laten weten dat wij nakoming van de overeenkomst verlangen. 3. De ingediende mail van een omwonende via de antwoordbrief beantwoorden. 4 Ja KCC Opzeggen duurovereenkomsten met netbeheerders. 1. De duurovereenkomsten m.b.t. kabels en leidingen met de (rechtsvoorgangers van de huidige) netbeheerders Liander N.V., N.V. Gasunie en N.V. Vitens opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 6 maanden of de contractuele opzegtermijn. 2. Voor de uitvoering hiervan offerte opvragen bij een gespecialiseerd advocatenkantoor. 3. De advocaatkosten dekken uit advieskosten invordering gemeentelijke belastingen. 4. Met ingang van de maand na het vervallen van de duurovereenkomsten N.V. Vitens aanslaan voor precariobelasting voor het waterleidingnetwerk en Gasunie voor het hoofdgasleidingnetwerk. 5. De raad hierover informeren. 5 Nee Sam. Agenda s PO's RNV 24 maart Kennis nemen van de agenda s van de vergaderingen van de PO s van de RNV van 24 maart 2016 en de opmerkingen daarbij. 6 Nee R&C Budget Toeristisch Platform Kennisnemen van de brief van het Toeristisch Platform Oldebroek. 2. Instemmen met de besteding van het budget toerisme 2016.

3 -3-7 Ja R&C Ontwikkeling Johan Friso: Beantwoording Vragen. De aan het college gestelde vragen inzake de ontwikkeling van de locatie Johan Friso beantwoorden door middel van de college-informatie. 8 Ja R&C Voorstel tot ongewijzigde vaststelling ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Zuiderzeestraatweg 224 en tot afzien van een exploitatieplan. 1. De raad voorstellen het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Zuiderzeestraatweg 224 ongewijzigd vast te stellen conform het (concept)raadsvoorstel en (concept)raadsbesluit. 2. De raad voorstellen voor dit project af te zien van het vaststellen van een exploitatieplan conform het (concept)raadsvoorstel en (concept)raadsbesluit. 9 Nee R&C Omgevingsvergunning aanvraag voor het aanleggen van een kunstgrasveld met lichtmasten op het perceel Hoeloosweg 15 in Wezep ( ). 1. Medewerking verlenen aan de gevraagde buitenplanse afwijking (projectafwijkingsbesluit) voor het aanleggen van een kunstgrasveld met lichtmasten op het perceel Hoeloosweg 15 in Wezep, e.e.a. conform de onderbouwing en tekening. 2. De aanvraag conform het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in procedure brengen. 3. Teneinde de aanvrager niet de dupe te laten worden vanwege een omissie in het bestemmingsplan en als gevolg daarvan aanvrager te moeten laten belasten met kosten die voor VSCO en OWIOS ivm kunstgrasaanleg niet aan de orde zijn, aanvrager de legeskosten ad 6.000,- te vergoeden en de financiële gevolgen daarvan verwerken in de Bestuursrapportage Ja R&C Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, Mulligen. 1. Instemmen om het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Mulligen ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken ter inzage te leggen. 2. Het ontwerpbestemmingsplan toesturen aan de betrokken ketenpartners. 3. Het ontwerpbestemmingsplan ter kennisgeving aanbieden aan de raad. 11 Ja H/T/ B Verordening VTH gemeente Oldebroek. 1. De raad, overeenkomstig het raadsvoorstel, voorstellen de verordening kwaliteit, vergunningverlening, toezicht en handhaving gemeente Oldebroek vast te stellen nadat Gedeputeerde Staten van Gelderland zijn gehoord en deze akkoord zijn met de inhoud van de verordening. 2. De concept Verordening VTH met toelichting toe te sturen aan Gedeputeerde Staten van Gelderland met verzoek te reageren op het concept.

4 -4-12 Ja R&C Woningbouwontwikkeling Eikenhof Oosterwolde (E.35 Oosterwolde Heerdtwijk fase 2). 1. Planologische medewerking te verlenen aan een buitenplanse afwijking (projectafwijkingsbesluit) voor: a. het bouwen van twee woningen type twee-onder-één-kap en een rijtjeswoning met vier wooneenheden op de locatie Eikenhof ongenummerd in Oosterwolde, e.e.a. conform bijgevoegde ruimtelijke onderbouwing en bouwtekening en; b. de resterende strook grond binnen dit plangebied en hiervoor eveneens een buitenplanse afwijking (projectafwijkingsbesluit) procedure te doorlopen (groenstrook of tuindoeleinden); 2. Instemmen met de bijgevoegde concept-anterieure overeenkomst voor dit project en de grond overdragen binnen vier weken nadat de hiervoor te doorlopen ruimtelijke ordeningsprocedure onherroepelijk is geworden, middels een A-B-C- constructie; 3. De gemeenteraad conform het bijgevoegde raadsvoorstel en besluit voorstellen: a. Kennis te nemen van het ontwerp voor de locatie en de daarbij behorende exploitatieopzetten in het Reëel en Worst case scenario; b. het complex E.35 Oosterwolde Heerdtwijk fase 2 over te hevelen van de strategische voorraad naar de bouwgrond in exploitatie; c. op grond van artikel 6.5, lid 1 Bor te verzoeken om voor de ontvangen aanvraag omgevingsvergunning(inclusief de resterende strook grond) een verklaring van geen bedenkingen af te geven. d. voor het complex E.35 Heerdtwijk Oosterwolde fase 2 een verliesvoorziening in te stellen van ,- ten laste van de Algemene Reserve om het tekort in het Reëel scenario af te dekken. e. voor het complex E.35 Heerdtwijk Oosterwolde fase 2 de risicoreserve te verhogen met 5.000,- ten laste van de Algemene Reserve tot ,-. f. het voorbereidingskrediet van ,- dat met het MPG 2016 wordt toegekend weer vrij te laten vallen ten gunste van de algemene reserve en; g. de 25e begrotingswijziging van 2016 vast te stellen 4. Onder oplegging van geheimhouding op grond van art. 25 lid 2 / art. 86 lid 2 Gemeentewet - dit met het oog op de economische en financiële belangen van de gemeente die door openbaarmaking in belangrijke mate geschaad kunnen worden de exploitatieopzetten in het Reëel en Worst case scenario voor het complex E.35 Oosterwolde Heerdtwijk fase 2 via de raadscommissie Ruimtegebruik & Leefomgeving ter vaststelling aan te bieden aan de raad, onder bekrachtiging van de geheimhouding op grond van artikel 25 lid 3 Gemeentewet.

5 -5-13 Ja R&C Brief van de heer en mevrouw Kamphuis over procedure ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vierhuizenweg De ingekomen brief van de heer en mevrouw Kamphuis van 18 juli 2015 en 2 maart 2016 te beantwoorden conform de bijgevoegde conceptbrief en; 2. De gemeenteraad hierover te informeren middels de college-informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 januari 2015 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder,

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 21 juni 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

Datum: 16 december 2014 Nummer: Onderwerp: Aanwijzings- en delegatiebesluit Omgevingsvergunning gemeente Dinkelland

Datum: 16 december 2014 Nummer: Onderwerp: Aanwijzings- en delegatiebesluit Omgevingsvergunning gemeente Dinkelland RAADSVOORSTEL Datum: 16 december 2014 Nummer: Onderwerp: Aanwijzings- en delegatiebesluit Omgevingsvergunning gemeente Dinkelland Voorgesteld raadsbesluit: het Aanwijzings- en delegatiebesluit Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Aalten. Raadsvoorstel AGENDAPUNT NO. 9.

Aalten. Raadsvoorstel AGENDAPUNT NO. 9. 7. Raadsvoorstel Gemeente Aalten AGENDAPUNT NO. 9. Voorstel tot afgifte van een verklaring van geen bedenkingen voor de splitsing van de hoofdbouwmassa op het perceel Beunkdijk 13 te Aalten in twee zelfstandige

Nadere informatie

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Zaaknummer : 117548 Raadsvergaderin : 7 april 2015 Agendapunt : g Commissie : Ruimte Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Collegevergadering : 24 februari 2015 Agendapunt : 8. Portefeuillehouder

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Bouwplan Stationsstraat 6b te Oostzaan. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers C. Stevens

Raadsvoorstel. Bouwplan Stationsstraat 6b te Oostzaan. Leefomgeving. Beleid en regie E. Bressers C. Stevens Titel Nummer 11/55 Bouwplan Stationsstraat 6b te Oostzaan Datum 11 juli 2011 Programma Fase Onderwerp Leefomgeving Weigeren verklaring van geen bedenkingen verbouwen bedrijfsopslagruimte tot woning op

Nadere informatie

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde.

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde. Aan de gemeenteraad Agendapunt Documentnr.: RV10.0167 Roden, 11 mei 2010 Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad 1142109 Datum: 19 augustus 2014 Behandeld door: M.C. Deinum Afdeling / Team: RO / ROB Onderwerp: Verklaring van geen bedenkingen project Solar Campus

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad,

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad, Aan de gemeenteraad Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp P.J. IJnsen regelgeving 7 14 augustus 2017 Verklaring van geen bedenkingen aanvraag omgevingsvergunning realisatie bedrijfswoning bij

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 16ini01515 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren De Vreeze, Hengeveld, Kuster, Sluiter en Van de Wardt Secretaris : De heer Jeltema (interim) Afwezig : Datum:

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel van het college aan de raad Raadsvergadering d.d. 7 juli 2016 Agendapunt 07-03 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied, de Soppeweg 3 en 3A. Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Raadsvoorstel tot verlening verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van 36 studentenstudio's aan de Hessen Kasselstraat 3

Raadsvoorstel tot verlening verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van 36 studentenstudio's aan de Hessen Kasselstraat 3 gemeente Eindhoven Inboeknummer Dossiernummer 17.43.653 B&W beslisdatum 24 oktober 2017 Raadsvoorstel tot verlening verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van 36 studentenstudio's aan de Hessen

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 april 2018 Aanwezig De burgemeester De wethouder De wethouder De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn H. Westerbroek

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Besluit Wij zijn voornemens de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering verwijzen wij naar het hiervoor vermelde onderdeel.

Besluit Wij zijn voornemens de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering verwijzen wij naar het hiervoor vermelde onderdeel. OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 732894 behandeld door de heer R. Pilet doorkiesnummer 077-3599597 besluitdatum 26 januari 2016 onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 6 maart

Nadere informatie

Ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Kringloopbedrijf Hart in Friesland aan De Roef 8a, Smallingerland.

Ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Kringloopbedrijf Hart in Friesland aan De Roef 8a, Smallingerland. Ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Kringloopbedrijf Hart in Friesland aan De Roef 8a, Smallingerland. Burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland maken bekend dat zij

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning 1 e fase

Omgevingsvergunning 1 e fase Omgevingsvergunning 1 e fase Uitgebreide voorbereidingsprocedure Grondslag : Wabo artikel 2.1, 2.5 en 2.12 Registratienummer : W033374 / 38703 Datum : 5 december 2012 Activiteiten : Afwijken van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Raadsvergadering. 8 maart

Raadsvergadering. 8 maart RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 8 maart 2018 18-017 Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Odijk, Zeisterweg 103' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Odijk, Zeisterweg 103 Gevraagde

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel van het college aan de raad Raadsvergadering d.d. 10 november 2016 Agendapunt 10-03 Onderwerp: Gewijzigde vaststelling ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vierhuizenweg 5.

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1 ONT Akkoord plan van aanpak verhoogde asielinstroom Het concept-plan van aanpak verhoogde asielinstroom is besproken met de gemeenteraad. De raad heeft geen wensen en bedenkingen meegegeven aan B&W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 Lijst nr. 46 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 PUBLIEKSDIENST Actualisatie mandaat- en volmachtregisters Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015 Burgemeester Röell Afwijzen verzoek handhavend optreden Drakenburgerweg Goeman Borgesiuslaan 1. Het verzoek om handhavend op te treden afwijzen. 2. Verzoeker via bijgevoegde (concept)brief van uw besluitvorming

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 14 augustus 2012

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 14 augustus 2012 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 07 augustus 2012. Advies Akkoord. Registratienr. BW-004914 2. Onderwerp Tweede actualisatie van de Regionale Woonvisies Weerterkwartier en Midden-Limburg Oost

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2019. Akkoord 2 Ja 1017561 Sam Meerjarenbeleidsplan politie en Veiligheidsstrategie Oost-Nederland De gemeenteraad

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Oldehoofsterkerkhof 2 Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14058 www.leeuwarden.nl E-mail gemeente@leeuwarden.nl Uitvoering: archief via BAG beheerder afschrift : aanvrager kopie : team Toezicht en

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

2. GEVRAAGDE BESLISSING:

2. GEVRAAGDE BESLISSING: *Z0109EAA757* Voorstel voor de gemeenteraad Voorstelnummer Voorstellen Raad Directeur : L. Huberts Zaakgericht\407 Behandelend ambtenaar A.A. Siesling Zaaknummer Z.16-18920 Datum: 20 december 2016 Afdeling

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 Lijst nr. 30 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 FINANCIEN EN CONTROL Toezegging van wethouder Stukker aan de raad betreffende Zienswijze

Nadere informatie

Raadsvergadering : 17 mei 2016 agendapunt : 7. Commissie : Ruimte

Raadsvergadering : 17 mei 2016 agendapunt : 7. Commissie : Ruimte Zaaknummer : 163027 Raadsvergadering : 17 mei 2016 agendapunt : 7. Commissie : Ruimte Onderwerp : Verklaring van geen bedenkingen Borculoseweg 51 Eibergen (artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 o,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

In werking treden vergunning en onherroepelijkheid De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn. Deze vergunning ligt

In werking treden vergunning en onherroepelijkheid De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn. Deze vergunning ligt TEAM BOUWEN EN MILIEU ons kenmerk 1273564 behandeld door mevrouw SGM Jacobs doorkiesnummer +31 77 3596828 besluitdatum XX-XX-XXXX onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 23 januari 2018

Nadere informatie

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat RAADSVOORSTEL Van Aan Portefeuillehouder Burgemeester en Wethouders Gemeenteraad Wethouder P. van den Berg Reg.nr. Datum 4410142 8 april2014 B&W-vergadering De Ronde Agenda Het Besluit Vastgesteld besluit

Nadere informatie

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (Wabo artikel 2.1) Dossiernummer: VROM/HZ_WABO-2014-0257 Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren Datum gezien de aanvraag van : Twan Kusters Holding B.V. vertegenwoordigd

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 11.O (14-03-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Inhoudsopgave. Voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Zijdwerk 27 te Wervershoof

Omgevingsvergunning. Inhoudsopgave. Voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Zijdwerk 27 te Wervershoof Omgevingsvergunning Voor het bouwen van een woning met garage op het perceel Zijdwerk 27 te Wervershoof Inhoudsopgave 1. FEITEN... 2 2. WETTELIJK KADER... 2 3. VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN... 4 4. INGEKOMEN

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

GEMEENTE ONDERBANKEN

GEMEENTE ONDERBANKEN RAADSVOORSTEL GEMEENTE ONDERBANKEN Onderwerp: projectafwijkingsbesluit paardenstalletje percelen D 524 en 529, Bovenste Heiweg te Schinveld Gemeentebladnummer 2015/53 Behandelend ambtenaar : LIKKEL, LINDA

Nadere informatie

Van 28 oktober 2014 openbaar

Van 28 oktober 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 21 oktober 2014 Akkoord. BW-007675 2 Onderwerp Verkeersbesluit intrekken vrachtwagenverbod op Trancheeweg tussen Geuzendijk en spoorwegovergang NS. R 1.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

B&W-BESLUITENLIJST T.B.V. RAADSLEDEN D.D. 21 APRIL 2015.

B&W-BESLUITENLIJST T.B.V. RAADSLEDEN D.D. 21 APRIL 2015. B&W-BESLUITENLIJST T.B.V. RAADSLEDEN D.D. 21 APRIL 2015. Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d.14 april 2015. 2. Bekrachtiging van de op deze besluitenlijst aangegeven

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/17/02306 Z/G/16/38339 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 18 juli 2017. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning aan de Nieuwe Achtse Heide 70

Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning aan de Nieuwe Achtse Heide 70 gemeente Eindhoven 17R7211 Raadsnummer Inboeknummer 17bst00427 B&W beslisdatum 4 april 2017 Dossiernummer 17.14.652 Raadsvoorstel Weigeren verklaring van geen bedenkingen voor het bouwen van een woning

Nadere informatie

BIJLAGE 1 Aanvraagformulier tegemoetkoming in schade (artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening) (in tweevoud indienen bij de gemeente)

BIJLAGE 1 Aanvraagformulier tegemoetkoming in schade (artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening) (in tweevoud indienen bij de gemeente) BIJLAGE 1 Aanvraagformulier tegemoetkoming in schade ) Dossier nr. RO: Datum ontvangst: Aan burgemeester en wethouders van de gemeente Neder-Betuwe 1. Gegevens aanvrager: a. Naam en voorletters: b. Adres:

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 10.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 10.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 10.O (07-03-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Raadsvoorstel. jaar stuknr. Raad. categorie/agendanr. stuknr. B. en W RA A 10 12/858

Raadsvoorstel. jaar stuknr. Raad. categorie/agendanr. stuknr. B. en W RA A 10 12/858 Raadsvoorstel jaar stuknr. Raad categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2012 RA12.0093 A 10 12/858 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Emmen, Emmerhout Portefeuillehouder: A.J. Sleeking Ruimtelijke Ontwikkeling

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte

Burgemeester en Wethouders 16 september 2015. Steller Documentnummer Afdeling. S.L. Strauss 15I0006740 Ruimte Burgemeester en Wethouders Steller Documentnummer Afdeling 15I0006740 Ruimte Doorkiesnummer Communicatie Portefeuillehouder 036 5229423 Nee W.P. van der Es Kabinet Brief bijgevoegd Te volgen procedure

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning Ontwerp omgevingsvergunning Nummer: W2014-0271 Z -14-28738 Burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee; beschikkende op de aanvraag van: Windpark Krammer BV wonende/gevestigd: Postbus

Nadere informatie

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp Zaaknummer : WABO-2017-1420) OLO nummer : 3326517 Documentnummer : Burgemeester en wethouders van Dinkelland beschikken op de aanvraag

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 27-10-2016 16-063 Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Aan de raad, Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Werkhovenseweg 16 Gevraagde beslissing

Nadere informatie

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo).

Publiek. - Bouwen (Art. 2.1 lid 1 onder a Wabo) - Strijdig gebruik gronden of bouwwerken (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo). Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 15 maart 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor strijdigheid bestemmingsplan

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad, RAADSVOORSTEL NR. 19-45 Raadsvergadering Zaaknummer 18 april 2019 653643 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3, Bunnik.

Nadere informatie

Artikel 34 In dit artikel zijn nu alle nevenactiviteiten bij agrarische bedrijven geregeld. Er staan geen verwijzingen naar andere bestemmingen in.

Artikel 34 In dit artikel zijn nu alle nevenactiviteiten bij agrarische bedrijven geregeld. Er staan geen verwijzingen naar andere bestemmingen in. Raadsvoorstel ^ _ Gemeente w e III K B tl l K Usselstein Aan de raad van de gemeente Usselstein Zaaknummer "142784 Programma : Woon- en leefomgeving Cluster : Ruimte Portefeuillehouder: dhr. H.C.V. Veldhuijsen

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Hof van Tholen 2 4691 DZ Tholen Postbus 51 4690 AB Tholen telefoon: 140166 telefax: (0166) 66 35 53 e-mail: gemeente@tholen.nl website: www.tholen.nl bank: BNG 28.50.08.315 iban: NL14BNGH0285008315 bic:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 10 januari 2017

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 8) Datum: 10 januari 2017 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal en dhr. J. van Leeuwestijn (secretaris). Afwezig m.k.: mevrouw C. van der Laan Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

^Landgraaf OMGEVINGSVERGUNNING. Burgemeester en wethouders hebben op 7 januari 2014 een aanvraag voor een

^Landgraaf OMGEVINGSVERGUNNING. Burgemeester en wethouders hebben op 7 januari 2014 een aanvraag voor een ^Landgraaf OMGEVINGSVERGUNNING Documentnr: 1. Algemeen Burgemeester en wethouders hebben op 7 januari 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit: - Het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan)

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit: - Het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan) Gemeente Ermelo T.a.v. de heer E.O. Huizing Postbus 500 3850 AM ERMELO Raadhuisplein 2 Postbus 500 3850 AM Ermelo t 0341 56 73 21 f 0341 56 73 69 e gemeente@ermelo.nl i www.ermelo.nl banknr. 28 50 02 449

Nadere informatie

gemeente Peel en Maas

gemeente Peel en Maas Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 26 augustus 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de aanleg van een regenwaterbuffer aan de Bloemendaalseweg te Meijel op

Nadere informatie

Notulen van burgemeester en wethouders

Notulen van burgemeester en wethouders blz.1 Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 26-05-2015, 09:00 uur 30439 Burgemeester Van der Knaap, Ligtelijn Bruins Beantwoording raadsvragen van raadslid N. van der Poel van de SGP-fractie

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 BESLUITENLIJST (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 8 februari 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 8 februari 2011 Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 1 februari 2011 2 Besluitenlijst conformstukken d.d. 1 februari 2011 3 Besluitenlijst kabinetsstukken d.d. 1 februari 2011 a.1

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 16 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 29 januari 2019 Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, G. Smith-Bults, J. Booij-Venekamp en L.B. Leemrijse - wethouders

Nadere informatie

C.C.A. Evers 3678

C.C.A. Evers 3678 Agendapunt commissie: 3.3 steller telefoonnummer email C.C.A. Evers 3678 carlijn.evers@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 123325/225214 portefeuillehouder M. Wijnen onderwerp Verklaring

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING met uitgebreide procedure

OMGEVINGSVERGUNNING met uitgebreide procedure gemeente "*' Berkelland Project Locatie OMGEVINGSVERGUNNING met uitgebreide procedure : Het oprichten van een woning ; Wiersseweg 82 in Ruurio (kadastrale gegevens: gemeente Ruurio, sectie P en nummer

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014

Raadsvoorstel. Voorstel: Burgemeester en wethouders. Kerngegevens. Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Raadsvoorstel Burgemeester en wethouders Jaargang : 2014 Registratienummer : 2014/46767 Datum : 14 oktober 2014 Onderwerp : Aanvraag om omgevingsvergunning voor de huisvesting van arbeidsmigranten in het

Nadere informatie

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal Stichting S&L Zorg T.a.v. D. van Randwijk Postbus 148 4700 AC Roosendaal NEDERLAND contactpersoon : Mevr. M. Bezemer (Aanw.op ma,di,do) Roosendaal : doorkiesnummer : (0165) 579875 (W20_vrl_OU) onderwerp

Nadere informatie

Voorstel van het college aan de raad

Voorstel van het college aan de raad GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel van het college aan de raad Raadsvergadering d.d. 7 juli 2016 Agendapunt 07-02 Onderwerp: Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van drie vrijstaande woningen met garage

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 Onderwerp Op 26 januari 2017 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W14/008605)

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W14/008605) OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W14/008605) Aanvraag Op 16 mei 2014 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen/verplaatsen van lichtmasten, het kappen van 2 tweestamberken en

Nadere informatie

Besluit Wij besluiten de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering wordt verwezen naar de hiervoor vermelde bijlage(n).

Besluit Wij besluiten de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering wordt verwezen naar de hiervoor vermelde bijlage(n). FiS i gemeente w 111 PeelenMaas Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 12 augustus 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het aanleggen van een 48" stalen aardgastransportleiding

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. 2. aan deze vergunning voorschriften te verbinden.

Omgevingsvergunning. 2. aan deze vergunning voorschriften te verbinden. bladaanduiding : 1/9 Omgevingsvergunning Inleiding Burgemeester en Wethouders hebben op 30 september 2016 een aanvraag om omgevingsvergunning fase 2 ontvangen van Biomineralen B.V., vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017 Ons kenmerk: 56115 Dossier: OV 20162088 Uw kenmerk: OLO 2370633 Datum besluit: 30 januari 2017 Ontwerpbesluit Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.2

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 41. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 41. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 41. O (09-10-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 39.O

Nadere informatie