GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig:"

Transcriptie

1 GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 januari 2015 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L. Groot de wethouder, H. Westerbroek de secretaris, B. Brand Afwezig:

2 -2- Nr. Raad Regnr. Afd. Onderwerp Beslissing 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 19 januari Nee Fac. Verlenging huurovereenkomst VZK kantine Kamphal en gemeente Oldebroek. Akkoord 1. De overeenkomst met de Stichting VZK Kantine voor de exploitatie van de kantine in de sporthal de Kamphal te Wezep verlengen tot 1 januari Vóór 1 oktober 2016 afspraken maken over mogelijke verlenging per 1 januari Instemmen met de huurovereenkomst. 3 Ja Sam. Kadernota VNOG. 1. Kennisnemen van de Kadernota van de VNOG. 2. De Kadernota ter consultatie aanbieden aan de gemeenteraad. 4 Ja Sam. Beleidsplan Hoogwaardig Handhaven Vaststellen van het beleidsplan Hoogwaardig Handhaven inclusief de bijlagen: protocol Huisbezoeken gemeente Oldebroek; controleplan Hoogwaardig Handhaven gemeente Oldebroek; protocol Handreiking Handhaving Kostendelersnorm; protocol Internetonderzoek door gemeenten; en deze ter informatie aanbieden aan de raad. 5 Ja R&C Voortgangsrapportage inzake Fitness Check Natura 2000 beleid. 1. In het kader van de Fitness Check Natura 2000 verder geen acties meer ondernemen en de uitkomsten van dit evaluatietraject door het Ministerie van Economische Zaken af te wachten. 2. De gemeenteraad hierover informeren via een college-raad-informatie. 3. Het dagelijks bestuur van de RNV en de overige relevante partijen hierover informeren. 6 Nee R&C Aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk wijzigen van het gebruik van vijf recreatieobjecten Looweg 47 in 't Loo Oldebroek ( ). Conform het besluit de gevraagde omgevingsvergunning voor de periode van één jaar wijzigen van vijf recreatieobjecten voor het perceel Looweg 47 in t Loo verlenen.

3 -3-7 Nee B&O Besluit mandaat- en volmachtverlening eenmalige PGB's SVB voor de Wmo en de Jeugdwet. 1. Instemmen met het Besluit mandaat- en volmachtverlening eenmalige PGB s SVB Instemmen met het mandaat- en volmacht aangaande eenmalige PGB s van de SVB tot het moment dat de Wmo en Jeugdwet op dit punt gewijzigd zijn. 3. Ondermandaat verlenen conform de mandaatlijst van de Mandaat-, volmachten machtigingsregeling. 8 Nee R&C Principeverzoek voor het toestaan van permanente bewoning van een recreatieobject op het perceel Mheneweg Zuid 15 R1 in Oldebroek( ). 1. In principe planologisch medewerking verlenen aan het verzoek voor het toestaan van permanente bewoning van een recreatieobject op het perceel Mheneweg Zuid 15 R1 in Oldebroek door middel van een aanvraag omgevingsvergunning (uitgebreide Wabo procedure), mits initiatiefnemer een aantal aspecten voldoende onderbouwt en bereid is om met de gemeente een anterieure overeenkomst te sluiten. 2. Initiatiefnemer door middel van de antwoordbrief berichten over het onder punt 1 genoemde besluit. 9 Nee R&C Verkoop woningbouwkavel 9A Wezep Noord. 1. Toestemming verlenen aan de huidige eigenaar van woningbouwkavel 9A, om de kavel door te verkopen aan een derde partij. 2. Aan deze toestemming de voorwaarde verbinden dat de tussen de koper en haar rechtsopvolger(s) te sluiten overeenkomsten de Algemene Voorwaarden voor de verkoop van onroerende zaken door de gemeente Oldebroek 2008, voor zover deze van toepassing zijn verklaard, integraal worden overgenomen, alsmede de overeengekomen bijzondere bedingen. 3. De verkoper via de brief informeren over het genomen besluit. 10 Nee R&C Verzoek verlenging subsidie monument Mheneweg Noord 21. Het verzoek om de termijn voor subsidie te verlengen van monument Mheneweg Noord 21 afwijzen en de subsidie vaststellen op 0,-.

4 -4-11 Ja R&C Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Collenhovensweg Gasunie. 1. Instemmen om het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Collenhovensweg Gasunie ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken ter inzage leggen. 2. Het ontwerpbestemmingsplan toesturen aan provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe. 3. Het ontwerpbestemmingsplan ter kennisgeving aanbieden aan de raad. 12 Ja R&C Uitspraak van de rechtbank Gelderland inzake het verzoek om een voorlopige voorziening betreffende het vastgestelde Besluit Activiteitenbesluit (maatwerkvoorschriften) voor een bedrijf op de locatie Verlengde Looweg 7 in Oldebroek ( ). 1. Kennis nemen van de uitspraak van de rechtbank Gelderland inzake het verzoek om voorlopige voorziening betreffende het Besluit Activiteitenbesluit (maatwerkvoorschriften) van 13 oktober De raad informeren over de uitspraak van de rechtbank Gelderland. 13 Nee H&T& Ruiling gronden nabij Het Buitencentrum Oldebroek (Broekeroordsweg 9, 't Loo). 1. Het perceel kadastraal bekend gemeente Oldebroek, sectie G, nummer 1435 te verkopen voor een bedrag van 8.697,- kosten koper, waarvan 2.800,- in natura betaald wordt. 2. De percelen kadastraal bekend gemeente Oldebroek, sectie F, nummer 3741 en nummer 3746 gedeeltelijk aan te kopen voor een bedrag van 108,50 kosten koper. 3. Het perceel kadastraal bekend gemeente Oldebroek, sectie F, nummer 312 (gedeeltelijk) aan te kopen voor een bedrag van 294,00 kosten koper. 14 Nee H&T& Advies van de commissie bezwaarschriften m.b.t. bezwaarschrift J. Bakker, Koemkolkweg ongenummerd, Oosterwolde. 1. Het onderhavige bezwaarschrift van 17 augustus 2015, gegrond verklaren. 2. Het bestreden besluit herroepen en een nieuw besluit nemen, gericht aan de juiste rechtspersoon en met een gewijzigde begunstigingstermijn. 15 Nee H&T& Afwijzen handhavingverzoek inzake perceel Verlengde Looweg 7 te Oldebroek. Het verzoek om handhavend op te treden t.b.v. Van Werven, Verlengde Looweg 7 te Oldebroek, inzake opslag van grond, afwijzen. 16 Nee H&T& Afwijzen handhavingsverzoek inzake perceel Verlengde Looweg 7 te Oldebroek. Het verzoek om handhavend op te treden t.b.v. Van Werven b.v., Verlengde Looweg 7 te Oldebroek, inzake opslag en verhuur van draglineschotten afwijzen.

5 -5-17 Nee H&T& Vernieuwen ontheffingen ingevolge Artikel 87 van het RVV. 1. Bestaande ontheffingen (besluitnr: ) in het kader van RVV van personen van de eigen dienst intrekken. 2. De in dit voorstel genoemde personen en voortuigen een hernieuwde ontheffing in het kader van RVV artikel 87 toekennen, volgens de in de bijlage gespecificeerde uitzonderingen. 18 Ja H&T& Nalevingsstrategie voor de aan Omgevingsdienst Noord-Veluwe overgedragen taken De Nalevingsstrategie voor de aan Omgevingsdienst Noord-Veluwe overgedragen taken vaststellen en deze per 1 februari 2016 in werking laten treden. 2. Met deze voorliggende nalevingsstrategie de eerder vastgestelde beleidskaders voor toezicht en handhaving voor zover van toepassing op de aan de Omgevingsdienst Noord- Veluwe overgedragen taken te vervangen. 3. Deze Nalevingsstrategie tevens vaststellen voor de milieutoezichttaken (pakket 2) die per 1 juli 2016 worden overgedragen aan de Omgevingsdienst Noord Veluwe. 4. De raad hierover informeren via de college-informatie. 19 Ja Fin/P&O Jur. Overhevelingsvoorstel budgetten van 2015 naar De gemeenteraad met het oog op het realiseren van doelen en effecten, die via eerdere raadsbesluiten zijn vastgesteld, voor te stellen: a. in 2016 de volgende bedragen beschikbaar te stellen: - een bedrag van ten laste van het jaarrekeningresultaat 2015 (via de algemene reserve); - een bedrag van ten laste van de algemene reserve; - een bedrag van ten laste van diverse reserves en voorzieningen. b. in 2016 een bate te ramen van en deze toe te voegen aan de reserve Recreatie & toerisme. c. de 18e begrotingswijziging vaststellen. 2. De eenheidsmanagers machtigen om vooruitlopend op het raadsbesluit uitgaven te verrichten met het oog op de voortgang van de activiteiten.

6 -6-20 Ja R&C Voorstel tot ongewijzigde vaststelling ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vierhuizenweg 21 en tot afzien van een exploitatieplan. 1. De raad voorstellen het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vierhuizenweg 21 ongewijzigd vast te stellen conform het (concept)raadsvoorstel en (concept)raadsbesluit. 2. De raad voorstellen voor dit project af te zien van het vaststellen van een exploitatieplan conform het (concept)raadsvoorstel en (concept)raadsbesluit. 21 Ja DV& BV Waarneming gemeentesecretaris. 1. Zolang niet in structurele invulling van de vacature van gemeentesecretaris is voorzien, instemmen met de benoeming van M.G.M. van de Geijn als waarnemend gemeentesecretaris per 1 maart Zolang niet in structurele invulling van de vacature van gemeentesecretaris is voorzien, P.K. Goedhart te benoemen als 2e loco-secretaris per 1 maart De verantwoordelijkheden en taken van de gemeentesecretaris en eenheidsmanagers te beleggen conform het voorstel. 4. De portefeuillehouder te mandateren voor het goedkeuren van de externe communicatie hierover. 22 Ja Con. Voortgang packagedeal Bedrijvenpark H2O. De informatiebrief Voortgang packagedeal Bedrijvenpark H2O op 25 januari 2016 toesturen aan de leden van de gemeenteraad van Oldebroek en de leden van de raadscommissie Ruimtegebruik en Leefomgeving en op 25 januari 2016 via de griffiers ter beschikking stellen van de raadsleden in Hattem en Heerde.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2019. Akkoord 2 Ja 1017561 Sam Meerjarenbeleidsplan politie en Veiligheidsstrategie Oost-Nederland De gemeenteraad

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 21 juni 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 april 2018 Aanwezig De burgemeester De wethouder De wethouder De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn H. Westerbroek

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel van het college aan de raad Raadsvergadering d.d. 7 juli 2016 Agendapunt 07-03 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied, de Soppeweg 3 en 3A. Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/05/2013 week 19. 1. Vastgoed en Wonen Verkoop grond aan Grobel Vastgoed I B.V. Wethouder Den Besten 13.315

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 17/04/2018 week 16. 1. Domein Samenleving Aanwijsbesluit Toezicht Wmo en Participatiewet Wethouder Van Noort

Nadere informatie

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 *634230* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 628766 Aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 Lijst nr. 46 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november 2011 PUBLIEKSDIENST Actualisatie mandaat- en volmachtregisters Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder 1 e loco-secretaris R.W. Schiettekatte (tot

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1

Ambtelijke bijstand: Janke Bolt 1 Raadsvoorstel Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen Ter inzage XX-XX-XXXX XX-XX-XXXX 1. Vast te stellen bestemmingsplan

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders enlijst College van Burgemeester en Wethouders Datum 03-07-2018 Tijd 9:00-13:00 3.a.1 OND: enlijst Collegevergadering (OPENBAAR) d.d. 25 juni 2018 De besluitenlijst 25 juni 2018 (openbare besluiten) vast

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Doorkiesnummer : (0495) Agendapunt: 7 ONDERWERP VOORSTEL COLLEGE

Doorkiesnummer : (0495) Agendapunt: 7 ONDERWERP VOORSTEL COLLEGE Beeren, Marjo RB S1 RAD: RAD151103 dinsdag 3 november 2015 BW: BW150915 voorstel gemeenteraad Vergadering van de gemeenteraad van 3 november 2015 Portefeuillehouder : A.F. van Eersel Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 21 november 2017 No. 2017-43 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten wethouders G.P. van den Anker, mevr. J.H.A. Sørensen J.H.L.M.

Nadere informatie

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie.

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie. Raadsvoorstel Zaaknummer: 2017-008843 gemeente Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen 20-06-2017 30-01-2018 Ter inzage 1.

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 Lijst nr. 30 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2013 FINANCIEN EN CONTROL Toezegging van wethouder Stukker aan de raad betreffende Zienswijze

Nadere informatie

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan "Buitengebied Holten, Oude Deventerweg"

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Holten, Oude Deventerweg g e m e e n t e Rijssen-Holtet\^ Rijssen, 5 april 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 23 mei 2017 agendanummer: 15 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein portefeuillehouder: R.J. Cornelissen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R

B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aalten, gehouden op dinsdag 22 maart 2016 om 9.30 uur. Aanwezig: G. Berghoef (burgemeester), H.J. Rijks,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/11/2017 week 46. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar 17.00696 1. Het bezwaarschrift d.d. 19 juli 2017 ingediend

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W. Schiettekatte

Nadere informatie

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 *630176* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 619708 Trefwoord: Huisvestingsverordening

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: Zaaknummer: 2017-013931 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Eén woning mogelijk

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 20/12/2016 week 51. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar tijdelijk hekwerk 16.00880 1. Het bezwaarschrift tegen

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting

GEMEENTE OLDEBROEK. Samenvatting GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel van het college aan de raad Raadsvergadering d.d. 10 november 2016 Agendapunt 10-03 Onderwerp: Gewijzigde vaststelling ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Vierhuizenweg 5.

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0834 B.17.0834 Landgraaf, 10 mei 2018 ONDERWERP: Vaststelling Bestemmingsplan Woning Vogelzankweg ong. PROGRAMMA 9. Volkshuisvesting,

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan "Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde)".

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde). Gemeente Heerde Raadsvergadering 3 1 JAN 2011 Conform voorstel Raadsvoorstel Raadsvergadering 31 januari 2011 Commissie Ruimte 10 januari 2011 Agendapunt 7 Afdeling en opsteller Ruimte/Lisette Sipman (0578

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 50 13 december 2016 Datum 13 december 2016 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J.

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer Besluitvormende nota Raad/14-00122 Datum voorstel: 7 oktober 2014 Agendapunt: Vergadering: 28 oktober 2014 Portefeuillehouder: Dhr. B.H.M. Brands Behandelend ambtenaar: Onderwerp: Mevr. K.W. Ammerdorffer

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 1 oktober 2013 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 1 oktober 2013 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 1 oktober 2013 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 24 september 2013. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad,

Aan de gemeenteraad. Geachte leden van de raad, Aan de gemeenteraad Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp P.J. IJnsen regelgeving 7 14 augustus 2017 Verklaring van geen bedenkingen aanvraag omgevingsvergunning realisatie bedrijfswoning bij

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 7 juni 2016 Aanwezig: Afwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester E.A. Smit, loco-gemeentesecretaris E. Eerenberg

Nadere informatie

Van 26 maart 2013 Openbaar

Van 26 maart 2013 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergaderingen d.d. 12 maart 2013. Advies Akkoord. BW-005690 2 Onderwerp Evaluatie en herijking hondenpoepbeleid. R Advies Kennis nemen van de nota Evaluatie en herijking

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 22 juli 2014

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 22 juli 2014 Nr. 14042806 Casenr. 2014-09747 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 22 juli 2014 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer A.L. Klappe,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers W.J.A. Gerritsen W.G.H. Sinderdinck M.G.E.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer

Uw raad ontving over dit bestemmingsplan eerder een raadsinformatiebrief onder nummer Besluitvormende nota Raad/14-00124 Datum voorstel: 7 oktober 2014 Agendapunt: Vergadering: 28 oktober 2014 Portefeuillehouder: Dhr. B.H.M. Brands Behandelend ambtenaar: Onderwerp: Mevr. K.W. Ammerdorffer

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging

Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Raadsvoorstel 2016./ ontwerp t.b.v. terinzagelegging Vaststellen bestemmingsplan Zwanenburg De Kom Noordwestzijde en vaststellen Portefeuillehouder Adam Elzakalai Steller D. Ong Collegevergadering 30 augustus

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld)

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Documentnr. 1044815 gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Vergadering van burgemeester en wethouders van Putten Datum 26 maart 2019 Aanvang : 09.00 uur Plaats Vergaderzaal De Keut Aanwezig:

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 21 november 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Plattelandswoning Middenweg 87 en 91 Bestemmingsplan Plattelandswoning Middenweg 87 en 91

Plattelandswoning Middenweg 87 en 91 Bestemmingsplan Plattelandswoning Middenweg 87 en 91 Plattelandswoning Middenweg 87 en 91 Bestemmingsplan Plattelandswoning Middenweg 87 en 91 Gemeente Venlo Projectnummer BRO: 211x08099 Identificatienummer: NL.IMRO.0983.BP201605MDDNWG8791-VA01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 Lijst nr. 47 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 VEILIGHEID EN RECHT Herbenoeming (commissie/kamer/plaatsvervangend)voorzitter(s)

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP va01)

Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP va01) B en W Adviesnota Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Agter de Hoven ong. Wanssum (NL.IMRO.0984.BP19009- va01) Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 15 juli 2019 Afdeling/Team Stad

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 10 juni 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 12 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Inclusief erratum d.d. 13 september Rv. nr.: B en W-besluit d.d.: B en W-besluit nr.: 11.

RAADSVOORSTEL Inclusief erratum d.d. 13 september Rv. nr.: B en W-besluit d.d.: B en W-besluit nr.: 11. RAADSVOORSTEL 11.0078 Inclusief erratum d.d. 13 september 2011 Rv. nr.: 11.0078 B en W-besluit d.d.: 30-8-2011 B en W-besluit nr.: 11.0863 Naam programma: Stedelijke ontwikkeling Onderwerp: Aanwijzing

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar

Vergadering van burgemeester en wethouders Van 17 januari 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 10 januari 2012. Advies Akkoord BW-004242 2. Onderwerp Verzoek voor het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel Emmasingel 31 te Weert R Advies

Nadere informatie

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend BESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 11 maart 2014 nummer: 2014_BW_00147 Onderwerp enlijst openbaar B&W 4 maart 2014 - vormend Beknopte samenvatting Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Anne Lize van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W d.d. 4 oktober 2016

Openbare besluitenlijst B&W d.d. 4 oktober 2016 1 Burgemeester Röell Wethouder Van Roshum Wethouder Baerends 16CV000344 Portefeuilleverdeling voor het college van burgemeester en wethouders c.a. vaststellen aangepaste portefeuilleverdeling 2015-2018,

Nadere informatie

tegen de afwijzing van het verzoek om vergoeding planschade.

tegen de afwijzing van het verzoek om vergoeding planschade. Besluitvormende raadsvergadering: 14 juli 2009 Portefeuillehouder: G.J.J. Burger AAN DE GEMEENTERAAD Nummer : 2009/45 Datum : 30 juni 2009 Onderwerp : Tweede behandeling bezwaarschrift Jeremiasse tegen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 4 november 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012 12CV000580 Glasverzekering Akkoord te gaan met de verhoging premie glasverzekering per 2013 De extra premie ad 6.900,- verdelen over alle gemeentelijke panden De financiële consequenties verwerken in de

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel)

Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Dorpstraat 59(Riel) Raadsvoorstel ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Dorpstraat 59"(Riel) Agendapunt: Zaaknummer: 2018-008690 Onderwerp Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 24 januari 2018 RAADSBESLUIT Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied Rucphen 2012, herstelbesluit recreatieobjecten' 31 januari 2018 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017

Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017 Bijlage 4 Voorstel Mandaatregeling OMWB, 26 oktober 2017 De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Overwegende dat: het Rijk, het IPO en de VNG in 2009 afspraken hebben

Nadere informatie