GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 21 juni Aanwezig:"

Transcriptie

1 GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 21 juni 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L. Groot de wethouder, H. Westerbroek de waarnemend-secretaris, M. van de Geijn Afwezig:

2 -2- Nr. Raad Regnr. Afd. Onderwerp Beslissing 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 juni Nee Sam. Samenwerkingsovereenkomsten Goed Bezig/JOGG - Grafisch bedrijf Bredewold en Plus Supermarkt. Akkoord 1. Kennisnemen van de samenwerkingsovereenkomsten tussen Goed Bezig/JOGG Oldebroek met de ondernemers Grafisch Bedrijf Bredewold en Plus Van den Hoven Supermarkt. 2. De burgemeester machtigt wethouder Vos tot ondertekening van deze overeenkomst namens de gemeente Oldebroek op 22 juni Ja Sam. Jaarverslag 2015 en Uitvoeringsprogramma 2016 Goed Bezig/JOGG Oldebroek. 1. Het jaarverslag 2015 en het uitvoeringsprogramma 2016 van Goed Bezig/JOGG Oldebroek voor kennisgeving aannemen. 2. Idem voor de tussentijdse procesevaluatie Jongeren Op Gezond Gewicht Noord-Veluwe met bijbehorende factsheet en de evaluatie regionale samenwerking. 3. Deze stukken ter informatie toesturen aan de raad. 4 Nee Sam. Agenda's DB en AB vergadering RNV 22 juni Kennis nemen van de agenda s voor de DB en AB vergadering van de Regio Noord-Veluwe van 22 juni 2016 en de opmerkingen daarbij. 2. De bijlagen bij agenda punt 5b en 5f niet openbaar te verklaren op grond van artikel 10, lid 1, sub c en d, en op grond van artikel 10, lid 2, sub b van de Wet openbaarheid van bestuur (WOB), aangezien het belang bij openbaarmaking niet opweegt tegen de bescherming van de in de documenten genoemde bedrijfs-, organisatie- en persoonsgegevens. 5 Nee Sam. Gunning aanbesteding medische-, indicatie-, selectie- en arbeidskundige advisering sociaal domein (excl. Jeugd). Na het verstrijken van de standstill periode de opdracht definitief gunnen aan Treve Advies, onder de voorwaarde dat hiertegen geen bezwaren zijn aangetekend.

3 -3-6 Ja R&C Vorming woningmarkregio definitief. 1. Een aanvraag tot vorming van een woningmarktregio indienen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties waarbij de woningmarktregio bestaat uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde. 2. De raad hierover informeren door middel van de college-informatie. 7 Ja R&C Grondprijs CPO Hattemerbroek. 1. Een grondprijs van ,- aan te houden als aankoopprijs voor locatie Hattemerbroek Oost. 2. De raad voor te stellen, op basis van de taxatie, af te wijken van het vastgestelde grondprijsbeleid. 3. CPO-vereniging De Driehoek conform de brief te informeren over het genomen besluit. 8 Nee R&C Projectplan Sociale Woningbouw voor starters, vergunninghouders en kwetsbare groepen. 1. Instemmen met projectplan Sociale woningbouw voor starters, vergunninghouders en kwetsbare groepen. 2. Instemmen om het incidenteel benodigde budget voor 2017 op te nemen in de primaire begroting Nee R&C Locatieonderzoek grondstoffenstation Oldebroek en Wezep. 1. Het locatieonderzoek voor kennisgeving aannemen. 2. Overeenkomstig het locatieonderzoek ca m2 bedrijfsterrein op bedrijventerrein Wezep-Noord (Rondweg) reserveren ten behoeve van het te realiseren grondstoffenstation op een nader te bepalen locatie. 3. Opdracht geven tot de 2e fase van het locatieonderzoek met een nadere uitwerking van exacte locatie, inrichting van het grondstoffenstation en financiële consequenties. 10 Nee H/T/ B Aanstelling van de heer L.C.M. Jonkman in tijdelijke onbezoldigde dienst en aanwijzing als toezichthouder. 1. De heer L.C.M. Jonkman, werkzaam voor de gemeente (toezichthouder) in tijdelijke onbezoldigde dienst aanstellen. 2. De heer L.C.M. Jonkman, aanwijzen als toezichthouder in de zin van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de Reclameverordening, de Algemene plaatselijke verordening juncto de Algemene wet bestuursrecht.

4 -4-11 Nee H/T/ B Aanbesteding ingenieursdiensten. 1. Instemmen met de aanbesteding, als samenwerking Inkoopsamenwerking Noord Veluw (ISNV), van de levering van en de dienstverlening rondom Civiele Ingenieursdiensten. 2. Instemmen met het aanwijzen van de gemeente Harderwijk als penvoerder voor de begeleiding van de aanbestedingsprocedure en de gemeente Harderwijk van dit besluit op de hoogte stellen. 3. Instemmen met een zodanige definitie van de Uitsluitings- en Selectiecriteria dat mededinging voor zowel grote als kleine bureaus en ZZP-ers mogelijk wordt gemaakt. 4. Instemmen met het gegeven dat als gunningscriterium de economische meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt aangehouden met een weging van 40 punten op het criterium prijs en 60 punten op het criterium kwaliteit. 5. Instemmen met de definitieve gunning na het verstrijken van de Alcatel termijn, onder de voorwaarde dat hiertegen geen bezwaar wordt aangetekend, en raamovereenkomsten aangaan met de gekwalificeerde partijen. 6. Instemmen om de besluitvorming omtrent de te sluiten raamovereenkomsten te mandateren aan de gemeente Harderwijk. 12 Nee KCC Aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de woning op perceel Zuiderzeestraatweg 211 Oldebroek (zaaknummer ). De gevraagde omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht verlenen. 13 Nee R&C Verlengen overeenkomst Instituut Midden- en Kleinbedrijf uitvoering regeling 155 red een bedrijf. 1. Samenwerkingsovereenkomst 155 red een bedrijf voor een jaar verlengen met het IMK. 2. Het college machtigt wethouder Westerbroek om afspraken in de samenwerkingsovereenkomst nader uit te werken. 3. De burgemeester machtigt wethouder Westerbroek om de samenwerkingsovereenkomst met het IMK te ondertekenen. 14 Ja Con. Vragen van de fractie Lijst Zeven over het Bedrijvenpark H2O. 1. Instemmen met de antwoorden op de vragen van de fractie Lijst Zeven. 2. Deze antwoorden via de informatiebrief aan de gemeenteraad sturen. 3. De beantwoording van de vragen toesturen aan de colleges van burgemeester en wethouders van Hattem en Heerde.

5 -5-15 Ja Sam. Overdracht gymzaal Oosterwolde. 1. Kennis nemen van de financiële toetsing scenario s overdracht gymzaal Oosterwolde. 2. Op basis van deze toetsing niet meewerken aan het plan van dorpshuis De Heerdt voor overdracht en ombouw van deze gymzaal. 3. Het totaalplan van Stichting Dorpsbelang Oosterwolde voor de locaties sportpark De Heughte en dorpshuis De Heerdt afwachten. 4. Instemmen met de antwoordbrief aan het bestuur van dorpshuis De Heerdt. 16 Ja R&C Ontwerp bestemmingsplan Hattemerbroek, De Driehoek. 1. Instemmen om het ontwerpbestemmingsplan Hattemerbroek, De Driehoek ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken ter inzage te leggen, waarbij het advies van de mediator (conform paragraaf 5.5.) met betrekking tot de bouwhoogtes wordt verwerkt. 2. Instemmen om het ontwerpbesluit Hogere Waarden voor het bestemmingsplan Hattemerbroek, De Driehoek gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage te leggen. 3. Het ontwerpbestemmingsplan toesturen aan de betrokken ketenpartners. 4. Het ontwerpbestemmingsplan ter kennisgeving aanbieden aan de raad. 17 Nee OvM Overeenkomst pilots Burgerbegroting Oosterwolde en t Loo Overeenkomst pilot Burgerbegroting 't Loo en Oosterwolde 2016 aangaan met de stichtingen Dorpsbelang Oosterwolde en Klankbordgroep t Loo. - De intentie uitspreken om op termijn het beheer en onderhoud van de speelplekken in Oosterwolde en t Loo over te dragen aan de stichtingen Dorpsbelang Oosterwolde en de Klankbordgroep t Loo. 18 Ja Sam. Basisschool t Noordermerk 1. Kennis te nemen van brief stichting Proo, dd 20 juni Daarin deelt zij mee samen met pc-schoolbestuur VPCPO De Akker en de gemeenten Kampen en Oldebroek te zoeken naar oplossingen om basisschool t Noordermerk open te houden Mocht er geen oplossingen gevonden worden, dan sluit Proo per 1 augustus 2017 t Noordermerk. 2. De raad een college-informatie sturen over de brief van Proo.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 15 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 januari 2015 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder,

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 27 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2019. Akkoord 2 Ja 1017561 Sam Meerjarenbeleidsplan politie en Veiligheidsstrategie Oost-Nederland De gemeenteraad

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig.

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 14 november Aanwezig. GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 november 2017 Aanwezig De burgemeester De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn E.G. Vos- van de Weg L. Groot

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 28 juni 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 28 juni 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T.G.W. Jansma Wethouder drs. T. Stroo Wethouder drs. J. Baerends Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib 1 Burgemeester Röell 16CV0000242

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 10/07/2018 week 28. 1. Domein Ruimte Verordening Winkeltijden Harderwijk (n.a.v. coalitieakkoord 2018) 18.00350

Nadere informatie

Sander Reith, Jean-Paul Lamers

Sander Reith, Jean-Paul Lamers B en W - advies Gemeente Elburg Portefeuillehouder Domein Advies van Datum advies Advies O.R. I.o.m. I.o.m. wijkcontactambtenaar J. Polinder Ruimte Arno Voskamp 15-6-2016 Nee Sander Reith, Jean-Paul Lamers

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 17/04/2018 week 16. 1. Domein Samenleving Aanwijsbesluit Toezicht Wmo en Participatiewet Wethouder Van Noort

Nadere informatie

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar P&P Burgemeester Ja

Zaaknr. Afdeling Naam ambtenaar Portefeuillehouder Openbaar P&P Burgemeester Ja BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 OKTOBER 2017 Aanwezig: burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 20/12/2016 week 51. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar tijdelijk hekwerk 16.00880 1. Het bezwaarschrift tegen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/05/2013 week 19. 1. Vastgoed en Wonen Verkoop grond aan Grobel Vastgoed I B.V. Wethouder Den Besten 13.315

Nadere informatie

: M.L.C. Klein, W. van Veelen en N. Aboyaakoub, P.M.C. van Loozen

: M.L.C. Klein, W. van Veelen en N. Aboyaakoub, P.M.C. van Loozen Besluitenlijst van de collegevergadering gehouden op 16 mei 2017 Aanvang 09.00 uur Aanwezig: De voorzitter De wethouders De secretaris : G.D. Renkema, burgemeester : M.L.C. Klein, W. van Veelen en N. Aboyaakoub,

Nadere informatie

Gemeente Elburg T.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus 70 8080 AB ELBURG. Geacht college,

Gemeente Elburg T.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus 70 8080 AB ELBURG. Geacht college, Gemeente Elburg Postbus 70 8080 AB ELBURG Gemeente Epe Postbus 600 8160 AP EPE Gemeente Ermelo 3850 AM ERMELO Gemeente Harderwijk Postbus 148 3840 AC HARDERWIJK Gemeente Heerde Postbus 175 8180 AD HEERDE

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 3 april Aanwezig. Afwezig GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 april 2018 Aanwezig De burgemeester De wethouder De wethouder De gemeentesecretaris A. Hoogendoorn H. Westerbroek

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders week 51 (17 t/m 23 december) 2018

Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders week 51 (17 t/m 23 december) 2018 enlijst Burgemeester en Wethouders week 51 (17 t/m 23 december) 2018 1. enlijst week 50. Vastgesteld. 2. Voorstel betreffende vaststelling bestemmingsplan Gelkenhorsterweg I. (nr. 1096286/RO-Bou) 3. Schaffelaarbos

Nadere informatie

A. Te bespreken stukken ter doorgeleiding naar de gemeenteraad

A. Te bespreken stukken ter doorgeleiding naar de gemeenteraad Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 20 16 mei 2017 Datum 16 mei 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 30/06/2015 week 27. 1. Meerinzicht Wijzigingen tekst Arbeidsvoorwaardenregelingen i.v.m. wijzigingen in de Wet

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum Raadsvoorstel Vergadering : 10 april 2014 Agendapunt : 7 Status : Besluitvormend Programma : (10) Ruimtelijke Ordening Portefeuillehouder : G.H. Schippers Behandelend ambt. : Johan Kok E-mail : jkok@t-diel.nl

Nadere informatie

Rekenkamercommissie Vallei en Veluwerand

Rekenkamercommissie Vallei en Veluwerand Rekenkamercommissie Vallei en Veluwerand Aan de gemeenteraad van Bunnik Postbus 5 3980 CA BUNNIK P/a Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB Barneveld Tel: 14 0342 Barneveld, 17 mei 2018 Ons kenmerk: 1078068

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 Onderwerp Op 26 januari 2017 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene

Nadere informatie

Agendapunt 7. Pagina 1 van 1

Agendapunt 7. Pagina 1 van 1 Agendapunt 7 Vergadering : Bestuurlijk Overleg Sociaal Domein Regio Amersfoort Datum : 22 november 2018 Onderwerp : Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Centrale Toegang Bijlage : 1 Vandaag ondertekenen

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

Van 14 oktober 2014 Openbaar

Van 14 oktober 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 07 oktober 2014 Akkoord. BW-007620 2 Onderwerp Aanwijzen van dagen ten behoeve van collectieve festiviteiten 2015 R 1) Het aanwijzen van dagen ten behoeve

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst voor de coördinatie van gemeentelijke taken ten aanzien van Proo

Samenwerkingsovereenkomst voor de coördinatie van gemeentelijke taken ten aanzien van Proo Samenwerkingsovereenkomst voor de coördinatie van gemeentelijke taken ten aanzien van Proo Waar gaat het om? De overgang van het huidige externe toezicht op Stichting Proo naar de inrichting van intern

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017

*625081* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 *625081* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 11 juli 2017, vastgesteld 14 juli 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 606821 Trefwoord: Principeverzoek

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

OPENBAAR NOTULEN. van de vergadering van. burgemeester en wethouders. nr 48. 22 december 2015. (waarnemend) burgemeester. A.F.

OPENBAAR NOTULEN. van de vergadering van. burgemeester en wethouders. nr 48. 22 december 2015. (waarnemend) burgemeester. A.F. OPENBAAR NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders nr 48 22 december 2015 (waarnemend) burgemeester wethouder wethouder wethouder secretaris Aanwezig A.F. Bonthuis G. Bos A. Donker W. Mulckhuijse

Nadere informatie

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld)

gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Documentnr. 1044815 gemeente putten OPENBARE BESLUITENLIJST (vastgesteld) Vergadering van burgemeester en wethouders van Putten Datum 26 maart 2019 Aanvang : 09.00 uur Plaats Vergaderzaal De Keut Aanwezig:

Nadere informatie

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn.

Gemeente Assen. om namens de gemeente. feitelijke handelingen en rechtshandelingen te verrichten die in het kader van dit project vereist zijn. BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Aanwezig: M.L.J. Out - burgemeester A. Smit, M. Hoogeveen, H. Vlieg-Kempe en R. Wiersema - wethouders R.J. Stoffelsma - loco-secretaris

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen

Officiële bekendmakingen GEMEENTENIEUWS OLDEBROEK Voor dinsdag 12 april Officiële bekendmakingen Verkeer Tijdelijke verkeersmaatregelen Op woensdag 27 april 2016 van 08.00 tot 22.00 uur geldt een tweezijdig stopverbod voor de

Nadere informatie

VERSLAG RUD UTRECHT 2.0

VERSLAG RUD UTRECHT 2.0 VERSLAG vergadering Constituerende vergadering Algemeen Bestuur RUD Utrecht 2.0 vergaderdatum 8 januari 2014 Aanwezig : J. Baerends (gemeente Baarn), mw. A.J.M. van Beek (gemeente Leusden), C. van Eijk

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 13 april 2004 nr. 16 Nr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/11/2014 week 45. 1. Beheer Openbare Ruimte Aanvullend vervoer toeristen Dolfinarium 14.704 1. Instemmen met

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 11 JULI 2017. Aanwezig: wethouders G. van den Berg, J. Groothuis. L. van der Maas en mw. M.W. Storteboom en secretaris J.J. Kerkhof. Afwezig: burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018.

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 AUGUSTUS 2018. Aanwezig: Burgemeester B. van de Weerd, wethouders G. van den Berg, J. Groothuis, en secretaris A. Heijkamp. Afwezig: Wethouders

Nadere informatie

Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN

Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN Aan Stichting Friesland Bedrijven t.a.v. de heer S. Postma Moleneind Nz 56 9203 ZR DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 1 februari 2016 15-0247/cor Z1392722 Bruno Wester D1586654 0512 581234

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 941097 behandeld door de heer N Bel Hadj doorkiesnummer +31 77 3596514 besluitdatum onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 6 april 2016 hebben

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00107087 Burgemeester en wethouders hebben op 17 juli 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 2 vrijstaande schuurwoningen

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 645692 Datum: Behandeld door: 18 januari 2012 M. Hijstee Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Economie Onderwerp: Verklaring van geen bezwaar

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel aan het college van B&W

GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel aan het college van B&W GEMEENTE OLDEBROEK Voorstel aan het college van B&W Onderwerp: bodemprijzen behorend bij de concept nota Grondprijsbeleid 2013-2014 bespreken akkoord p.f.-houder C. van Dijk overleg p.f.-h. afdeling add.

Nadere informatie

7 november Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

7 november Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 7 november 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad 1142109 Datum: 19 augustus 2014 Behandeld door: M.C. Deinum Afdeling / Team: RO / ROB Onderwerp: Verklaring van geen bedenkingen project Solar Campus

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. Agenda. 10-8-2010 Vertrouwelijk

Besluitenlijst d.d. d.d. Agenda. 10-8-2010 Vertrouwelijk Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team RS_SI_GB aanbesteding Oostelijke Ontsluiting 1- Notagegevens Notanummer 392437 Datum 28-6-2010 Programma: 08. Economie en Vastgoedontwikkeling

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Van 18 december 2012 openbaar

Van 18 december 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 december 2012. Advies Akkoord. BW-002588 2 Onderwerp Herontwikkeling Wilhelminaplein en directe omgeving. R Advies 1. In te stemmen met het ontbinden

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

VASTGESTELD BESLUITENLIJST A + B vergadering burgemeester en wethouders van Delft d.d

VASTGESTELD BESLUITENLIJST A + B vergadering burgemeester en wethouders van Delft d.d VASTGESTELD BESLUITENLIJST A + B vergadering burgemeester en wethouders van Delft d.d. 27-11-2018. Aanwezig : burgemeester Van Bijsterveldt. wethouders Brandligt, Vollebregt, Huijsmans, Van der Woude en

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 28/10/2014 week 44. 1. Voorbespreken agenda voor de vergadering van het Dagelijks Bestuur van het RNV Voorbesproken.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT. Vergadering van december Onderwerp:

VOORSTEL OPSCHRIFT. Vergadering van december Onderwerp: VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van december 2013 Besluit nummer: 2013_Raad_00081 Onderwerp: Verklaring van geen bedenkingen voor omgevingsvergunning herinrichting Kloosterwei/Ganzenwei in Warmond - Besluitvormend

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet).

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 AUGUSTUS 2015, (in de zin van artikel 56, lid 1 van de Gemeentewet). Aanwezig: burgemeester D.H.A. van Hemmen, wethouders E.H. van der Geest

Nadere informatie

Gemeente Oldebroek Nota Grondprijsbeleid

Gemeente Oldebroek Nota Grondprijsbeleid Prijzen grondprijsbeleid vergeleken Gemeente Oldebroek Nota Grondprijsbeleid 2015-2016 2017-2018 2015-2016 2017-2018 2015-2016 2017-2018 Wonen Wezep Wezep Noordeinde, Oosterwolde Oosterwolde t Loo of Noordeinde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 22/05/2018 week 21. 1. Domein Ruimte winkeltijdenverordening Harderwijk (zomeropenstelling 2018) 1. Instemmen

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 15 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02346/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00079369 Burgemeester en wethouders hebben op 30 juni 2016 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 14 woningen op

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1 ONT Akkoord plan van aanpak verhoogde asielinstroom Het concept-plan van aanpak verhoogde asielinstroom is besproken met de gemeenteraad. De raad heeft geen wensen en bedenkingen meegegeven aan B&W.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 06 NOVEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 06 NOVEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 45 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER M. BORSBOOM-TURABAZ B.D. LUGTHART J.J. VAN DER POL

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015 Burgemeester Röell Afwijzen verzoek handhavend optreden Drakenburgerweg Goeman Borgesiuslaan 1. Het verzoek om handhavend op te treden afwijzen. 2. Verzoeker via bijgevoegde (concept)brief van uw besluitvorming

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T. Stroo Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib Verslag vergadering van 12 juli 2016 Besluit: 1 Allen 16CV000265 Aanwijzing tijdelijke

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen

Officiële bekendmakingen GEMEENTENIEUWS OLDEBROEK Voor dinsdag 5 april Officiële bekendmakingen Verkeer Tijdelijke verkeersmaatregelen Een afsluiting voor alle verkeer op woensdag 6 april 2016 tussen 08.00 uur en 13.00 uur, de

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W. Schiettekatte

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Verordening Cliëntenparticipatie Wet sociale werkvoorziening Leusden Verordening Cliëntenparticipatie Wet sociale werkvoorziening Leusden 2017

Verordening Cliëntenparticipatie Wet sociale werkvoorziening Leusden Verordening Cliëntenparticipatie Wet sociale werkvoorziening Leusden 2017 Verordening Cliëntenparticipatie Wet sociale werkvoorziening Leusden 2017 De raad van de gemeente Leusden; heeft het voorstel van burgemeester en wethouders dd. 1 augustus 2017, zaaknummer L140681, gelezen;

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 *630176* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 619708 Trefwoord: Huisvestingsverordening

Nadere informatie

Het bestemmingsplan legt gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden planologisch-juridisch

Het bestemmingsplan legt gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden planologisch-juridisch voorstel raad en raadsbesluit gemeente Landgraaf Programma ONDERWERP: Vaststelling bestemmingsplan Steenen Kruis. Raadsvoorstelnummer: 63 PROGRAMMA 2. Ruimte en Herstructurering Documentnummer: Landgraaf,

Nadere informatie

*15.159324* 15.159324

*15.159324* 15.159324 omgevingsvergunning plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) Beschikking 239368 *15.159324* 15.159324 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris.

J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 21-08-2018 (nr. 34). Aanwezig: Afwezig: J. Seton, burgemeester; T. Houwing, wethouder; H.G. Wind, wethouder; J. Gorseling, locosecretaris. F.A.J. Buijtelaar, wethouder. A.

Nadere informatie

Beschikking Omgevingsvergunning

Beschikking Omgevingsvergunning Beschikking Omgevingsvergunning Betrokken Externe Contacten: Aanvrager: R.J.E.M. van Bladel Betreft locatie: Surinamehof 19, 3404ZE IJsselstein Decos kenmerk: Blad 2 van 5 Burgemeester en Wethouders hebben

Nadere informatie

Postadres Bezoekadres Besluit Overwegingen

Postadres Bezoekadres Besluit Overwegingen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Tav: dhr. J. Schaminee Bevelandseweg 1 1703 AZ Heerhugowaard Postadres Postbus 200 1790 AE Den Burg Bezoekadres Emmalaan 15 1791 AT Den Burg T 14 0222 F 0222

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 15/12/2015 week 51. 1. Domein Bestuur en Organisatie Informatievoorziening beleids- en begrotingscyclus 15.00770

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland. Aan dhr. J. Brander Skoalleane 27 9247 CS URETERP Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen D 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat

TITEL Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor bouw woningen aan de Stavestraat en de Valkestraat RAADSVOORSTEL Van Aan Portefeuillehouder Burgemeester en Wethouders Gemeenteraad Wethouder P. van den Berg Reg.nr. Datum 4410142 8 april2014 B&W-vergadering De Ronde Agenda Het Besluit Vastgesteld besluit

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 02 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 08 JANUARI 2013 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie