Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen"

Transcriptie

1 Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 15 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV /Z B&W besluitenlijst d.d. 8 december 2015 Dienovereenkomstig vastgesteld. Staf ADV /Z Uitnodigingen - B&W 15 december 2015 Uitnodiging OHW (Ondernemersvereniging Hoeksche Waard) inzake nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2015 van uur. Locatie Eendrachtshoeve, Tuinweg 3, Zuid-Beijerland Besluit: College zal nieuwjaarsreceptie bijwonen. Staf ADV /Z Weekschema - week 51 Besproken.

2 ADV /Z Aanvraag subsidie Spelenderwijs 2016 * Begroting 2016 van Stichting Spelenderwijs en het activiteitenplan 2016 voor kennisgeving aannemen. * Voorlopig subsidiebedrag ter beschikking stellen van ,- onder de voorwaarden zoals opgenomen in bijgevoegde subsidiebeschikking. * Stichting Spelenderwijs hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. ADV /Z Inzet budget Lokale Impuls jeugdhulp 2016 Budget lokale impuls van de gemeente Strijen ( ,00) in te zetten ten behoeve van: 1) Verbinding en versterking van het voorliggend veld met het jeugdteam en hiervoor regionale subsidies voor een bedrag van ,00 ter beschikking te stellen aan Careyn, Kwadraad, Flexus Jeugdplein en Stichting de Vluchtheuvel. Voor Strijen bedraagt dit ,00 2) Instellen van een vangnet en hiervoor een regionaal subsidie van ,- beschikbaar te stellen aan de Stichting Jeugdteams. Voor Strijen bedraagt dit ,00 3) Instellen van een innovatiebudget voor een bedrag van ,- met daarop een aanvulling vanuit de terugvordering vangnet 2015.Voor Strijen bedraagt dit 8.022,00. ADV /Z Financiële harmonisatie voorschoolse voorzieningen 1) Kennisnemen van de voorstellen van het Rijk aangaande de harmonisatie peuterspeelzalen en kinderopvang. 2) Stichting Spelenderwijs informeren dat de bestaande subsidiering per 1 januari 2018 komt te vervallen. 3) Regionale ambtelijke werkgroep voorschoolse voorzieningen de opdracht geven april 2016 te komen met een concreet voorstel voor de nieuwe financieringswijze vanaf ) Instemmen met de conceptbrief aan Stichting Spelenderwijs; 5) Middels bijgaande mededeling de commissie MZ en de raad informeren over dit besluit. ADV /Z Subsidieaanvraag 2016 Welzijn HW 1) Aan Welzijn Hoeksche Waard subsidie verlenen ter hoogte van op basis van de definitieve offerte ) Vaststellen van bijgevoegde uitvoeringsovereenkomst en deze aan te gaan voor het subsidiejaar ) Kennis nemen van de gespreksnotitie Plan B en de ambtelijke werkgroep opdracht geven om tot een regionaal (korte termijn) noodplan te komen zoals omschreven in de notitie.

3 ADV /Z Verzoek om benoemd te worden tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de heer B. van Dorp De heer B. van Dorp benoemen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Strijen voor de periode 1 januari tot en met 31 december ADV /Z Subsidieverlening 2016 Stichting Bibliotheek HW * Aan de Stichting Bibliotheek Hoeksche Waard voor het boekjaar 2016 een subsidie verlenen tot een bedrag van ,00. * Uitvoeringsovereenkomst 2016 vaststellen. ADV /Z Verslag ketenoverleg huisvestingstaakstelling statushouders/vluchtelingen 1 december 2015 Verslag van 1 december 2015 en de wijziging van de samenstelling van het ketenoverleg voor kennisgeving aannemen ADV /Z Vergadering raadscommissie van 7 december 2015 Kennis nemen van de door de raadscommissie uitgebrachte adviezen. ADV /Z Aanvraag subsidie 2016 door Stichting Strien...graag gezien!!! * Stichting Strien graag gezien!! over 2016 een voorlopige subsidie toekennen van ,--. * Bestuur van de Stichting Strien..graag gezien uitnodigen voor een gesprek met het college over het jaarplan ADV /Z Vaststelling subsidie 2014 stichting ToBe Contractsubsidie over het boekjaar 2014 van de stichting ToBe vaststellen op

4 ADV /Z Subsidie clientondersteuning 2016 aan ST.MEE ZHE * Stichting MEE ZHE voor 2016 vanuit de gemeente Strijen een bedrag van ,00 toe kennen, als onderdeel van de totale regionale subsidie. * Instemmen met afwijkingen in de kwantitatief bepaalde inzet van MEE op specifieke taken, zolang er geen overschrijding van het totaalbudget op treedt. ADV /Z Verzoek afwijzen. Niet overgaan tot het betalen van een bijdrage in het exploitatietekort van ToBe ter hoogte van zoals aangeven door de curator (statutaire verdeelsleutel).

5 ADV /Z Vergadering van de raadscommissie Wonen & Werken d.d 8 december 2015 Kennisnemen van de door de raadscommissie uitgebrachte adviezen. ADV /Z Aanvraag om omgevingsvergunning voor het plaatsen van een hekwerk, een hobbykas en een houtopslag (legaliseren) op het perceel Viskilstraat 27 in Mookhoek. 1. Mits overeenkomst tegemoetkoming in schade getekend, omgevingsvergunning verlenen voor: a) Activiteit gebruik van gronden of bouwwerken met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto artikel 4, lid 1, van het Besluit omgevingsrecht voor het realiseren van een bijbehorend bouwwerk en artikel 2.12,llid 1, onder a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto artikel 4, lid 3 van het Besluit omgevingsrecht voor het realiseren van een bouwwerk geen gebouwen zijnde voor het plaatsen van een hekwerk. b) Activiteit bouwen voor het plaatsen van een hekwerk, een kweekkas en een overkapping voor de houtopslag (legaliseren) 2. Indien de overeenkomst tegemoetkoming in schade niet voor het verlopen van de behandeltermijn getekend is, de vergunning weigeren. ADV /Z Partiele wijziging Verordening ruimte 2014 en Programma ruimte windenergie Kennisnemen van het startdocument. ADV /Z Aanvraag om omgevingsvergunning voor het plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Emmastraat 9 in Strijen * Met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder c Wabo, juncto artikel 4, lid 3 Bor afwijken van het bestemmingsplan. * Vervolgens omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen verlenen.

6 ADV /Z voortzetting wijze van toezicht Drank- en Horecawet in 2016 * Af te wijken van het inkoopbeleid en geen aanbesteding te doen voor het toezicht in het kader van de Drank- en Horecawet.< >Een nieuw contract onder gelijke voorwaarden aan te gaan met MB-All voor de voortzetting van het toezicht tot 1 januari 2017.Periode die genoemd staat in de besluiten om mevrouw A. Last en de heren C.E.H. Held en F. El-Haouli aan te wijzen als toezichthouder Drank en Horeca zoals bedoeld in artikel 5:11 Algemene Wet Bestuursrecht (college en burgemeestersbesluit) te verlengen tot 1 januari 2017.Periode die genoemd staat in de besluiten om mevrouw A. Last en de heren C.E.H. Held en F. El-Haouli aan te stellen als onbezoldigd ambtenaar (collegebesluit) te verlengen tot 1 januari ADV /Z Indiener conform concept brief informeren. Wob verzoek inzake vluchtelingen/asielzoekers/statushouders/gezinsherenigers. ADV /Z Informatie geluidscontour Windpark Hogezandse Polder * Raadscommissie Wonen & Werken informeren dat de geluidscontour geen gevolgen heeft voor de toeristisch-recreatieve ontwikkeling nabij Strijensas.

7 Middelen ADV /Z Aansprakelijkstelling voor inspectie en ontstoppen van riool, Walewegje 6. Kosten van 239,01 vergoeden. Middelen ADV /Z Agenda en stukken vergadering AB ISHW d.d. 16 december 2015 Voor kennisgeving aannemen. Middelen ADV /Z Vergadering commissie Financiën & Economische Zaken d.d. 9 december 2015 Voor kennisgeving aannemen.

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 22 december 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, J.J.

Nadere informatie

Agenda vergadering B&W - 1 -

Agenda vergadering B&W - 1 - Agenda vergadering B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. (1157) Uitnodigingen. Uitnodiging Gemeente Molenwaard inzake Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2015 in Bleskensgraaf 2. (1163) B&W concept besluitenlijst d.d. 16

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 1 maart 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02564/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging Strijense IJsclub inzake 125-jarig jubileum op 24 januari 2014 in Strijen. Besluit: Burgemeester en wethouders zullen receptie bijwonen.

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 25 april 2017 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-17-03976/Z.09749 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen.

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 12 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02728/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 8 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02315/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 17 mei 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02846/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum Openbaar 13 mei Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00424/Z.02426 Uitnodigingen B&W 13 mei

Nadere informatie

M.A.I.Born, secretaris KDK / A Subsidietoekenning 2017 Dorpsbelang Zuid-Beijerland

M.A.I.Born, secretaris KDK / A Subsidietoekenning 2017 Dorpsbelang Zuid-Beijerland Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 3 januari 2017 Nummer: 2016 / 1-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard, G.C.

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 27 september 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-03270/Z.07090 Besluitenlijst

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 5 augustus 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-14-00688/Z.01681 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Hoekschewaards Landschap inzake de Oeverloop op 12, 13 en 14 augustus 2011. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 8 december 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 1 november 2016 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J.Luteijn Secretaris: A. Buijserd Aanwezig: B. Boelhouwers, A. Buijserd, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Deltaprogramma Rivieren inzake werkconferentie op in Nijmegen. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 februari 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02509/Z.07090 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 26 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02784/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 18 JUNI 2013. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 18 JUNI 2013. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 18 JUNI 2013 besluitenlijst Wethouder Spaanderman B2013.0606 Betreft: Benoeming nieuw bestuurslid Stichting Dorpshuis de Zwaan Het bestuur van Stichting

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging gemeente Gorinchem inzake buitengewone raadvergadering (installatie de heer A.C. Barske als burgemeester) op 2 april 2013 in Gorinchem.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN Uitnodiging van Gemeente Oud-Beijerland inzake Open Dag Gemeentewinkel op 8 maart 2008 te Oud-Beijerland. Uitnodiging van Commissie Hoeksche Waard inzake werkconferentie

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Talentenwaard Hoeksche Waard inzake opening op 9 april 2009 in Oud-Beijerland. Besluit: Wethouder Janssen zal opening

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 december 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-01085/Z.02426 Uitnodigingen -

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van ZHVKK inzake Voorjaarsbijeenkomst Vernieuwend ondernemerschap in dorpen op 11 mei 2011 in Middelharnis. Besluit: Wethouder Van Tilborg

Nadere informatie

Agendapunt: 51/02 Registratienummer: A-00558/KDK/03422 Onderwerp: Drie maanden rapportage jongerenwerk juni t/m augustus 2014 Openbaar besluit:

Agendapunt: 51/02 Registratienummer: A-00558/KDK/03422 Onderwerp: Drie maanden rapportage jongerenwerk juni t/m augustus 2014 Openbaar besluit: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 16 december 2014 Nummer: 2014 / 51 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen. *108* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder);

Nadere informatie

A D V I E S V O O R H E T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S

A D V I E S V O O R H E T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S A D V I E S V O O R H E T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S O p e n b a a r Datum 17 april 2013 Zaakdossier B&W 16-04-2013 / 267 Afdeling : Staf commissie : Steller(s)

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Ministerie van Verkeer en Waterstaat inzake Wethoudersconferentie Samen werken aan fysiek Nederland op 10 september

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van ACIS/De Maashoek inzake slaan 1 e paal De Hooistoof Strijensas op 5 december 2007 te Strijensas. Besluit: BenW zullen

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 31 maart 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-15-01491/Z.04628 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Politie Zuid-Holland-Zuid inzake vergadering Regionaal College op 29 oktober a.s. om 15.00 uur locatie Regiobureau van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 enlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 Datum: 4 maart 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt,

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 21 april 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging Seniorenorkest Hoekse Waard inzake Winterconcert op 22 december 2012 in Puttershoek. Besluit: Wethouder Janssen zal winterconcert bijwonen.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van VVV Zuid-Holland Zuid inzake presentatie van de onderzoekresultaten van het rapport: Economische betekenis toerisme en

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van museum Het land van Strijen inzake opening van de expositie Merck toch hoe Sterck op 14 april 2012 in Strijen. Besluit: Burgemeester

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H.

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 24 mei 2016 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 1 september 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 2 april 2013 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W - 1 -

BESLUITENLIJST B&W - 1 - BESLUITENLIJST B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Senioren-Orkest Hoeksche Waard inzake Nieuwjaarsconcert op 2 januari 2010 in Oud-Beijerland. Besluit: College is verhinderd,

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van Lions Club Hoeksche Waard inzake plaatsing kunstwerk Als een Kristal uit de Hemel bij Hospice Hoeksche Waard op 15 november

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 645692 Datum: Behandeld door: 18 januari 2012 M. Hijstee Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Economie Onderwerp: Verklaring van geen bezwaar

Nadere informatie

Leden Burg. : A.J. van Hedel Secr. : M. Klos Weth. I: E.M. van Ooijen Weth. II: J. Pierik Weth. III: L. Tuiten

Leden Burg. : A.J. van Hedel Secr. : M. Klos Weth. I: E.M. van Ooijen Weth. II: J. Pierik Weth. III: L. Tuiten B&W-besluitenlijst van 19 december 2017, nr. OPENBAAR Leden Burg. : A.J. van Hedel Secr. : M. Klos Weth. I: E.M. van Ooijen Weth. II: J. Pierik Weth. III: L. Tuiten 1. BW17.0732 OPENBAAR Conform vastgesteld

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 december 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Bijgaande informatie over actuele beleidsmatige veiligheidsaangelegenheden ter informatie toe te zenden aan de gemeenteraad.

Bijgaande informatie over actuele beleidsmatige veiligheidsaangelegenheden ter informatie toe te zenden aan de gemeenteraad. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 13 augustus 2013 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer C.A. Kleijwegt De heer B. Marinussen

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 9 december 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 16 februari 2010 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 6 mei 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Oudheidkundige vereniging Het Land van Strijen inzake opening tentoonstelling Sas op de kaart gezet op 22 augustus 2009

Nadere informatie

het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren.

het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren. Publicatielijst van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee Besluiten genomen in de vergaderingen van 22 januari 2013 en 29 januari 2013 Onderwerp Advies Besluit Toezichthouders

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar 35/3.02 CC BW11.0702 35/3.05 OW&A BW11.0658 35/3.07 BW11.0695 35/3.09 BW11.0711 Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Principe-uitspraak

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van gemeente Binnenmaas inzake afscheidsreceptie van burgemeester A. Pijlman op 28 juni 2007 te Puttershoek. Besluit: College

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015

B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Stichting Jeugdland Strijen inzake de Jeugdlandweek 25 t/m 29 augustus 2008 om tijdens deze week een kijkje te komen

Nadere informatie

Een overzicht van het terrein van het bedrijf van Dam beton is weergegeven op tekening M-01_

Een overzicht van het terrein van het bedrijf van Dam beton is weergegeven op tekening M-01_ Onderwerp Portefeuillehouder Siebenga Datum collegebesluit 8 maart 2016 Opsteller Sjoerd Talstra Registratie GF16.20030 Agendapunt Verklaring van geen bedenking voor het bouwen van diverse bouwwerken op

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De

Nadere informatie

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar 1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar Conform het collegevoorstel van 26 maart 2013 is een samenwerkingsovereenkomst BOA's aangegaan met de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek,

Nadere informatie

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande Zaaknummer: Z - 17032919 Documentnummer: INT - 1721328 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 21 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter en Meulensteen B&W 1. B&W-adviezen

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 51 Datum: 19 december 2017 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, Afwezig - 1 Verslag van de vergadering d.d. 24 maart 2015 Vaststellen. Akkoord.

Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, Afwezig - 1 Verslag van de vergadering d.d. 24 maart 2015 Vaststellen. Akkoord. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 31 maart 2015, week 14 Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, P.A. Bot, J.N. Brandes, H.J.W. Raat en mr. M. Veeningen, wethouders, mr.

Nadere informatie

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders nr. 23 20 augustus 2013 burgemeester wethouder wethouder wethouder secretaris Aanwezig C.J.J. van Ee H. Freije R. Krämer J.H.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 14 mei 2013

Advies en besluitenlijst 14 mei 2013 Instantie BW Datum 14 mei 2013 Tijdstip 09.00 uur Weeknummer week 20. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder (wethouder), mevr. J.L.M. Vlekke (secretaris).

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Jan Burger, loco Bert van den Brand, loco Wil Kosterman Hans Marchal Algemeen

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie