zeg je oude adres vaarwel, niet de brieven die daar nog toekomen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "zeg je oude adres vaarwel, niet de brieven die daar nog toekomen"

Transcriptie

1 do my move nieuw! nu ook online zeg je oude adres vaarwel, niet de brieven die daar nog toekomen V.6.1

2 binnenkort verhuizen? Tijd om even aan Do My Move te denken: uw post volgt u op de voet! Bij een verhuis komt heel wat kijken! De DO MY MOVE-service van bpost maakt het u gemakkelijk: gewoon één formulier invullen. bpost biedt u dan de zekerheid dat uw briefwisseling naar uw nieuwe adres wordt doorgestuurd. En dat uw leveranciers op tijd weten dat u verhuisd bent. Eenvoudiger kan niet!

3 Do My Move, een formule 3 in 1 om 1. Mijn post te laten doorsturen U kunt erop rekenen dat wij uw briefwisseling naar uw nieuwe adres doorsturen. Uitgezonderd pakjes, pensioenassignaties, kranten en magazines met een postabonnement. U hoeft hiervoor alleen maar stap 1 van bijgevoegd formulier in te vullen. Bent u geabonneerd op een krant? Neem dan rechtstreeks contact op met de uitgever. 2. Informatie aan te vragen U kunt ook gratis interessante informatie aanvragen over de leveranciers van uw keuze. U kruist gewoon op bijgevoegd formulier aan welke informatie u wilt krijgen onder Stap 2 Vraag informatie aan. Onze partners sturen u graag hun gratis brochures en catalogi. Eenvoudig, toch? 3. Mijn leveranciers op de hoogte te brengen U wilt er zeker van zijn dat de leveranciers bij wie u klant bent op de hoogte zijn van uw verhuis? U kruist gewoon op bijgevoegd formulier het vakje naast uw leverancier(s) aan onder Stap 3 Breng uw leveranciers op de hoogte. Zo weten uw leveranciers op tijd dat u verhuist. Resultaat: al uw aansluitingen zijn in orde wanneer u in uw nieuwe woonst arriveert. En uw leveranciers beschikken meteen over alle up-to-date gegevens voor uw facturatie. 4 maanden = 20 * wist u dat... u online kunt bestellen? Surf naar * Tarief geldig t.e.m. 31/12/2011. Prijsaanpassing voorzien vanaf 01/01/2012.

4 uw Do My Move -inschrijving, stap voor stap 1. Neem er even uw identiteitskaart bij en de kopieën van identiteitskaarten van gezinsleden (van 15 jaar en ouder) van wie de briefwisseling naar hetzelfde adres moet worden gestuurd. 2. Maak het DO MY MOVE-formulier los en vul het in. Doe dit zo zorgvuldig en netjes mogelijk. Zo vermijdt u misverstanden. 3. Vul zeker de naam, de voornaam, het geslacht en de geboortedatum in van elke persoon die DO MY MOVE wil gebruiken. Het nummer van het identiteitsbewijs en de handtekening van elke gebruiker (van 15 jaar en ouder) moet ook zeker op het formulier staan. 4. Geef uw volledig ingevulde DO MY MOVE-formulier af in een postkantoor en laat het valideren aan het loket. Neem zeker de kopieën van de identiteitsbewijzen mee van alle personen die verhuizen. 5. U ontvangt een brief die bevestigt dat u de DO MY MOVE-dienst activeerde om uw briefwisseling naar uw nieuwe adres te laten sturen. U krijgt ook een lijst waarop staat wat bpost zal doen om de door u aangeduide leveranciers te contacteren. Do My Move, een mini prijs voor een maxi service! duur verhuis binnen België verhuis naar het buitenland 4 maanden 20 * 70 * verlenging met 4 extra maanden + 20 * + 70 * NB : Om uw contract te verlengen volstaat het om het correcte bedrag over te schrijven op rekening IBAN: BE , BIC: BPOT BEB1. In de vierde maand, krijgt u een overschrijvingsformulier dat u kunt gebruiken om de dienst met 4 extra maanden te verlengen. Vermeld als mededeling zeker uw contractnummer (vb AC ). Overschrijvingen waarvan het bedrag en/of de vermelde informatie niet klopt, worden automatisch teruggestort. Online aangemaakte contracten kunnen enkel online verlengd worden voor het einde van de contractduur. U dient zich hiervoor aan te loggen met uw login en paswoord op * Tarieven geldig t.e.m. 31/12/2011. Prijsaanpassing voorzien vanaf 01/01/2012.

5 Een verhuis? Mobistar houdt je online. Van deur tot deur. Een verhuis op stapel? Mobistar gaat met je mee en houdt je online. Zo surf je op je nieuwe adres meteen supervoordelig met Mobistar Internet. En dankzij Internet Everywhere blijf je verbonden, zelfs als je pendelt tussen je oude en nieuwe woonst. Ook dàt is nu eenmaal onze Zen-garantie: een perfecte surfervaring, van begin tot einde. Ontdek nú de surfoplossingen van Mobistar Bel snel naar Mobistar heeft nu ook digitale tv. Met Starpack heb je het enige complete pack om digitale televisie te kijken, te surfen en te bellen.

6 Schenk uzelf een Pack met gratis digitale tv Inclusief gratis decoder Krijg gratis Belgacom TV Comfort inclusief gratis decoder, zolang u belt en surft met Belgacom. Met andere woorden: als u uw internetabonnement en vaste lijn of gsm-abonnement samenvoegt in één enkel Pack, betaalt u niets voor digitale tv. Bij Belgacom is er altijd een Pack dat bij u past. En hoe meer diensten u bij Belgacom combineert in een Pack, hoe minder u betaalt. Meer info in uw Belgacom Center of bij onze partners, op of op Aanbod geldig voor elke nieuwe intekening van 12 maanden op een van de Packs Telephony + Internet + tv of Mobile + Internet + tv. Activeringskosten: 50. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met de promoties/voordelen die worden toegekend op de verschillende diensten van het Pack. Aanbod geldig tot uitputting voorraad decoders en/of modems.

7 Electrabel verhuist uw energie online. Zo hebt u meer tijd voor de rest. Papierwerk, sleuren met dozen, verhuizen kan lastig zijn. Met Electrabel hebt u alvast een zorg minder. Wij verhuizen uw energie snel, eenvoudig en zonder papierwerk. Simpelweg via het internet. Zo is uw elektriciteit en aardgas geregeld, en kunt u zich rustig installeren in uw nieuwe woonst. Wilt u binnenkort vlot verhuizen? Surf dan naar _ADV_Movers_190x136_NL.indd 1 4/07/11 10:48 Bouwen aan morgen Begin GOED voorbereid aan je bouw-, koop- of klusavontuur. Bouwen en verbouwen Kopen en huren Klussen Aan alles gedacht voor je verhuis? >> Check het met onze verhuisplanner op maat Op welke premies heb je recht? >> Raadpleeg onze premielinker Op zoek naar info over prijzen? >> Bekijk onze richtprijzen Info nodig over producten? >> Maak een keuze uit onze gratis folders Heb je een specifieke vraag? >> Leg ze voor aan ons deskundig vragenpanel

8 Simple, sûre et pour tous Eenvoudig, zeker en voor iedereen LENING OP AFBETALING 1 Een nieuw huis? Een nieuw appartement? Laat ons een handje helpen bij uw renovatiewerken Wie verhuist, heeft vaak grootse plannen: een veranda aanbouwen, een nieuwe keuken installeren of een simpel likje verf. Kunt u een duwtje in de rug gebruiken om de werken aan uw huis of tuin te financieren? Dankzij de simulatie op Simulatie op vindt u in een paar tellen een oplossing op maat. U bent klant bij Bank van De Post? Dan kunt u uw lening online aanvragen. U bent nog geen klant? Doe uw aanvraag dan in het postkantoor. Let op: geld lenen kost ook geld. 1 Onder voorbehoud van aanvaarding van uw krediet door Bank van De Post (Anspachlaan 1/24, 1000 Brussel, RPR ), kredietgever. bpost NV van publiek recht (Muntcentrum, 1000 Brussel) is kredietbemiddelaar voor Bank van De Post.

9 geheugensteuntje Niks vergeten? Bij een verhuis gaat u niet over één nacht ijs. Neem uw tijd en plan alles goed. Dit lijstje helpt u om vervelende verrassingen te vermijden. En om zorgeloos naar de grote dag toe te leven drie maanden vóór uw verhuis Huurt u? 1. Verstuur uw opzegging per aangetekend schrijven naar de eigenaar. Spreek daarna met hem de bezoekdagen en -uren af. 2. Voer kleine herstellingen uit die u anders aangerekend zouden worden. twee maanden vóór uw verhuis 3. Beslis of u zelf uw verhuis regelt, of een beroep doet op een verhuisfirma. één maand vóór uw verhuis 4. Vul uw DO MY MOVE-formulier in en geef het af in een postkantoor. U verzekert er zich van dat uw leveranciers tijdig op de hoogte zijn van uw adreswijziging. Er zijn ook voorgefrankeerde adreswijzigingskaarten beschikbaar in het postkantoor om uw vrienden en familie in te lichten. 5. Wij raden u ten stelligste aan een geschikte verzekering af te sluiten, ongeacht of u verhuist met vrienden of met professionele verhuizers. 6. Begin de spullen in te pakken die u niet meer nodig hebt (winter-/zomerkleding, reserves, souvenirs, klassementen, boeken, ). 7. Selecteer wat meeverhuist en wat niet. Wilt u spullen verkopen? Op vindt u stevige, handig te monteren verpakkingen om deze spullen te versturen.. één week vóór uw verhuis 8. Indien uw verhuizer dit niet doet, dient u aan de politie te vragen om borden verboden te parkeren te voorzien. 9. Voor huurders zou de datum van de plaatsbeschrijving bij einde huur en bij aanvang huur in deze week moeten vallen. 10. Begin de rest van uw bezittingen in te pakken in dozen. Houd de spullen die u dagelijks gebruikt voor het laatste moment. Zorg dat er slechts een minimum niet is ingepakt. de avond vóór uw verhuis 11. Schakel de koelkast en de diepvriezer uit en maak ze allebei leeg. 12. Maak de vaatwasmachine en de wasmachine leeg en zet de trommel vast. 13. Demonteer de meubelen. 14. Maak een kleine reiskoffer klaar met uw spullen voor één nacht. 15. Maak iets klaar om te eten (voor uzelf, uw gezin, de vrienden, ). de dag van uw verhuis 16. U zou nu klaar moeten zijn voor een stressloze verhuis. Verhuist u met professionele verhuizers? Zorg er dan voor dat u aanwezig bent zonder hun werk te hinderen. 17. Geef instructies om de dozen optimaal te verdelen. Zet op elke doos de kamer waarin ze uiteindelijk moet worden uitgepakt. 18. Zet nu eerst de belangrijkste meubels in elkaar: de bedden. de dag na uw verhuis 19. Begin uw dozen uit te pakken of pak ze verder uit : er begint een nieuw leven!

10 MIJNKAART breng iedereen met een echte kaart op de hoogte van je verhuis! Start meteen op bpost.be/mijnkaart Op zoek naar een snelle en originele manier om vrienden en familie op de hoogte te brengen van je verhuis? MijnKaart is de perfecte oplossing! Kies een leuke kaart uit de Hallmark-collectie of ontwerp je eigen originele verhuiskaart. MijnKaart drukt en verstuurt ze voor jou op de gewenste datum. Bovendien hoef je alle geadresseerden niet apart in te voeren. Je kan heel eenvoudig je volledige adressenbestand opladen vanuit Excel. Handig!

11 algemene voorwaarden 1. Definities Oud adres: het postadres (met uitsluiting van elke postbus waarvoor alle aan de Klant gerichte briefwisseling door bpost naar het Nieuwe adres wordt doorgestuurd. Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden Do My Move zoals die regelmatig worden bijgewerkt. Algemene Voorwaarden Postale Dienstverlening: de algemene voorwaarden voor het dienstenaanbod van bpost, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad en beschikbaar op de website van bpost, zoals die regelmatig worden bijgewerkt. Overeenkomst: de overeenkomst die wordt gesloten tussen de Klant en bpost met als voorwerp de Dienst Do My Move. Afgiftedatum: de dag waarop de Klant de dienst Do My Move aanvraagt aan bpost door afgifte aan het loket van het postkantoor van het Do My Move-formulier dat naar behoren is ondertekend door alle Gebruikers van wie de handtekening vereist is. Verzoek om Informatie: het onderdeel van de Dienst Do My Move waarin bpost opgedragen wordt om bepaalde, op het Do My Move-formulier genoteerde gegevens van de Klant mee te delen aan bepaalde Leveranciers van wie de Klant informatie wenst te ontvangen. Do My Move-formulier: het formulier waarmee de Klant kan vragen een of meer van de drie onderdelen van de Dienst Do My Move te activeren. Leverancier(s): de dienstverlener(s) die de Klant op het Do My Move-formulier heeft aangekruist en aan wie bpost het Nieuwe adres van Gebruiker G1 en de eventuele Gebruiker G2 meedeelt in het kader van de diensten Bericht van Adreswijziging of Verzoek om Informatie. bpost: bpost, naamloze vennootschap van publiek recht, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Muntcentrum, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer Bericht van Adreswijziging: het onderdeel van de Dienst Do My Move waarin bpost uitdrukkelijk opgedragen wordt de adreswijziging van Gebruiker G1 en/of Gebruiker G2 te melden aan de door de Klant op het Do My Moveformulier aangeduide Leverancier(s); Nieuw adres: het postadres of bpostbus waarnaar alle aan de Klant gerichte briefwisseling door bpost wordt doorgestuurd. Pakket: een zending die ofwel voldoet aan minstens een van deze drie voorwaarden: (1) de afmetingen overschrijden 350 mm lengte x 230 mm breedte x 30 mm hoogte, OF (2) het pakket weegt meer dan 2 kg, OF (3) de zending is een rol, ofwel door de afzender werd gefrankeerd met frankeermiddelen die voor pakketten zijn voorbehouden (Taxipost-etiketten bijvoorbeeld). Partner(s): de bedrijven aan wie bpost persoonsgegevens van de meerderjarige gebruikers meldt in het kader van direct marketingcampagnes, tenzij de Klant zich daartegen verzet. Doorsturen van de Briefwisseling: het onderdeel van de Dienst Do My Move waarin bpost uitdrukkelijk opgedragen wordt elke dag de briefwisseling van de Gebruikers door te sturen van het in België gelegen Oude adres naar het Nieuwe adres, conform artikel 4.4. «Dienst Do My Move» slaat op de door bpost aangeboden dienst die uit drie onderdelen bestaat, waarvan de laatste twee optioneel zijn: het Doorsturen van de Briefwisseling van de Klant (zoals hiervoor gedefinieerd) naar zijn Nieuwe adres, het Bericht van Adreswijziging aan de Leveranciers die de Klant aankruist en de mededeling van zijn naam en zijn Nieuwe adres aan bepaalde Leveranciers van wie de Klant gerichte commerciële informatie wenst te ontvangen zoals voorgesteld op het Do My Move-formulier (dienst Verzoek om Informatie zoals hiervoor beschreven). Gebruiker G1: de Gebruiker die op het Do My Move-formulier de velden invult die zijn voorbehouden voor de Eerste Hoofdgebruiker en die tegenover bpost en de andere Gebruikers aansprakelijk is voor de inschrijving op de Do My Move-diensten, de wijziging en de verlenging daarvan en voor het correcte en legale karakter van de verstrekte gegevens. Gebruiker G2: de Gebruiker die op het Do My Move-formulier de velden invult die zijn voorbehouden voor de Tweede Hoofdgebruiker. Gebruiker(s): elke natuurlijke persoon die gebruik wenst te maken van de Dienst Do My Move en die bij bpost een uniek verhuisformulier indient, «Do My Move»-Formulier geheten. Deze natuurlijke personen worden gezamenlijk aangeduid als «de Klant». 2. Toepassingsgebied van deze Algemene Voorwaarden en inwerkingtreding van de Overeenkomst 2.1. Deze Algemene Voorwaarden van de Dienst Do My Move maken, net als de Algemene Voorwaarden Postale Dienstverlening, integraal deel uit van de Overeenkomst die wordt gesloten tussen de Klant en bpost. Deze voorwaarden regelen de Dienst Do My Move vanaf 1 januari Ze gelden echter niet voor de Dienst Do My Move zoals die binnenkort op het internet wordt aangeboden. Voor die dienst zullen specifieke algemene voorwaarden van toepassing zijn Ze gelden evenmin voor de Mutapost-diensten gebruikt voor het doorsturen van briefwisseling voor rechtspersonen (definitieve of tijdelijke adreswijzigingen), het doorsturen van uitsluitend aangetekende zendingen voor natuurlijke of rechtspersonen, het doorsturen van de briefwisseling van gefailleerde of bestuurde personen voor curatoren of voorlopige bewindvoerders. Ze zijn evenmin van toepassing voor de dienst Mutapost Holiday waarmee een natuurlijk persoon zijn briefwisseling kan laten doorsturen naar een adres of postbus of in het postkantoor kan laten bewaren tijdens zijn tijdelijke afwezigheid. Deze diensten worden geregeld door de algemene voorwaarden Mutapost Wanneer hij zijn Do My Move-formulier afgeeft in het postkantoor, bevestigt de Klant de Algemene Voorwaarden te hebben gelezen en aanvaard De Overeenkomst treedt in werking op de Afgiftedatum. 3. Contractuele relatie 3.1. De inwerkingtreding van de Overeenkomst legt een contractuele relatie vast tussen de Klant en bpost, op voorwaarde dat (1) de eerste hoofdgebruiker de minimumleeftijd van achttien (18) jaar bereikt heeft, (2) het Do My Move-formulier naar behoren en correct is ingevuld en ondertekend werd door alle Gebruikers van vijftien (15) jaar of ouder en vervolgens aan een bediende werd afgegeven in het postkantoor, die de identiteit (zie artikel 3.2) van alle Gebruikers van vijftien (15) jaar en ouder zal controleren en (3) de Klant het geldende tarief voor de Dienst Do My Move contant of elektronisch betaalt, conform Punt 9 van deze Algemene Voorwaarden De identiteit van de Klant wordt gecontroleerd op vertoon aan het loket van een origineel identiteitsbewijs van de Hoofdgebruiker en van een kopie van een identiteitsbewijs van de andere Gebruikers (voor alle inlichtingen betreffende aanvaarde identiteitsbewijzen, gelieve uw postkantoor te contacteren) 3.3. De Dienst Do My Move is enkel beschikbaar voor Klanten van wie het Oude adres in België gelegen is en biedt de mogelijkheid om de briefwisseling van de Klant te laten doorsturen naar een Nieuw adres in België of in het buitenland (onder voorbehoud van Punt 4.4) Het Do My Move-formulier wordt ingevuld door en onder volledige verantwoordelijkheid van Gebruikers G1 en G Ze moeten door het aankruisen van de daartoe bestemde vakjes op het Do My Move-formulier uitdrukkelijk aangeven of ze het Bericht van Adreswijziging willen activeren. Zonder deze uitdrukkelijke opdracht zal bpost in geen geval aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het niet uitvoeren van dit onderdeel van de Dienst Do My Move Bij de afgifte van het Do My Move-formulier voert de bediende van het postkantoor de nodige gegevens voor het Doorsturen van de Briefwisseling in en overhandigt hij de Klant een bevestiging van de door de Klant ingediende aanvraag, waarop deze gegevens zijn vermeld, en een kasticket Als de Klant de gegevens op de bevestiging niet betwist, wordt hij geacht ze onherroepelijk te aanvaarden Het kasticket vormt het bewijs van betaling van de prijs waarvan sprake in punt Vijf à tien dagen na de Datum van Afgifte ontvangt de Klant een bevestigingsbrief per post met daarop de door de Klant ingevulde gegevens voor het Doorsturen van de Briefwisseling en de eventuele activering van andere onderdelen van de dienst Do My Move. Dat document wordt verstuurd naar het Oude adres (indien de sleutels op een datum na de Datum van Afgifte worden overhandigd), of naar het Nieuwe adres in het andere geval. De Klant dient onmiddellijk contact op te nemen met bpost wanneer hij een fout in dat document vaststelt. Elke wijziging in het contract zal doorgevoerd worden binnen een termijn van ongeveer zes dagen De Klant kan de annulering van een in werking getreden Overeenkomst alleen aanvragen d.m.v. een schriftelijk verzoek, ondertekend door alle Gebruikers, dat hij samen met een kopie van hun identiteitsbewijzen (voor alle informatie over aanvaarde identiteitsbewijzen neemt u contact op met uw postkantoor) faxt naar het nummer of verstuurt naar het volgende adres: Klantendienst bpost PB Brussel. Dergelijk verzoek geeft geen recht op enige terugbetaling. Het verzoek wordt uitgevoerd na ongeveer zes werkdagen. bpost kan de annulering van reeds uitgevoerde prestaties in het kader van het Bericht van Adreswijziging en het Verzoek om Informatie niet garanderen. De annulering heeft geen enkele invloed op de persoonsgegevens van de Klant die al aan Partners zijn meegedeeld. 4. Doorsturen van de Briefwisseling 4.1. bpost activeert het Doorsturen van de Briefwisseling van het Oude naar het Nieuwe, op het Do My Move-formulier aangeduide adres, op zijn vroegst binnen twee (2) werkdagen na de Afgiftedatum of op de op het Do My Move-formulier vermelde verhuisdatum als deze datum later valt Het Doorsturen van de Briefwisseling wordt beëindigd op de laatste dag van de vierde (4de) maand die volgt op de Afgiftedatum of de vermelde verhuisdatum als deze datum later valt De Klant kan het Doorsturen van de Briefwisseling een eerste keer verlengen onder dezelfde voorwaarden (zelfde Gebruikers, zelfde adres enz.) voor een periode van vier (4), acht (8) of maximaal twaalf (12) maanden tegen betaling van het tarief vermeld onder punt 9 van deze Algemene Voorwaarden. De Klant kan nog verdere verlengingen aanvragen voor zover de totale periode van het Doorsturen van de Briefwisseling niet meer dan zestien maanden bedraagt. Voor langere periodes dient de Klant een nieuwe Overeenkomst te sluiten. Informatie over het verlengen van het Doorsturen van de Briefwisseling vindt de Klant in de bevestiging die hij in het postkantoor ontvangt en in de bevestigingsbrief die hij achteraf krijgt toegestuurd. In de vierde maand van de eerste doorsturingsperiode ontvangt de Klant eveneens een voorstel tot verlenging met die informatie en een overschrijvingsformulier. De verlenging zal ingaan op de dag na de ontvangst van de betaling door bpost, of op de dag na de datum waarop de voorgaande periode eindigt (als deze datum later valt) bpost voert het Doorsturen van de Briefwisseling niet uit voor (i) Pakketten, (ii) postassignaties afkomstig van de Rijksdienst voor Pensioen-en of van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid, (iii) internationale verrekenzendingen en (iv) zendingen zonder adres, meer bepaald kranten en tijdschriften zonder adres Nadat de Overeenkomst beëindigd is (of wanneer de Klant de Overeenkomst niet verlengt), zal de briefwisseling met daarop het Oude adres niet langer naar het Nieuwe adres worden doorgestuurd, maar op het Oude adres worden uitgereikt Briefwisseling die geadresseerd is aan de Klant en aan een of meer andere geadresseerden (dan een Klant van de Dienst Do My Move) wordt als volgt verwerkt. Indien alle namen op de briefwisseling namen zijn van Gebruikers van de Dienst Do My Move waarvan de gegevens vermeld staan op hetzelfde Do My Move-formulier, wordt de briefwisseling doorgestuurd naar hun Nieuwe adres. Indien ten minste één naam op de briefwisseling niet op dat formulier staat aangegeven, zal de briefwisseling (1) op het op de briefwisseling vermelde adres worden uitgereikt als de namen worden gescheiden door de vermelding «of» of een vergelijkbare vermelding («/» enz.) en zal zij (2) naar de afzender teruggestuurd worden met het bericht «Woont niet (langer) op het aangeduide adres» indien de namen gescheiden zijn door de vermelding «en» of een vergelijkbare vermelding («+» enz.) In geval van meerdere Overeenkomsten voor een periode die (gedeeltelijk) samenvalt, verzorgt bpost de diensten zoals die in de respectieve Overeenkomsten werden gevraagd, zonder rekening te houden met de Afgiftedatum, wat tot fouten en vertragingen kan leiden In geval van meerdere Overeenkomsten die op minderjarige Gebruikers van toepassing zijn, kan bpost gelet op de problemen die dergelijke situaties met zich meebrengen naar eigen goeddunken beslissen om ofwel de in elke Overeenkomst gevraagde diensten uit te voeren, zonder rekening te houden met de Afgiftedatum en ongeacht de bevoegdheid van de Klant om dergelijke dienst aan te vragen in naam van minderjarigen (ouderlijk gezag, hoederecht enz.), ofwel beide Overeenkomsten te vernietigen zonder dat de Klant aanspraak kan maken op enige terugbetaling of schadeloosstelling. Dergelijke situaties kunnen tot fouten of vertragingen leiden waarvoor bpost in geen geval aansprakelijk gesteld kan worden Het staat bpost vrij om het Nieuwe adres van de Klant al dan niet op de door te sturen briefwisseling te noteren. 5. Bericht van Adreswijziging 5.1. bpost zal op verzoek van de Klant ten vroegste binnen drie (3) werkdagen na de Afgiftedatum de Berichten van Adreswijziging verzenden naar de Leveranciers die door de Klant zijn geselecteerd en voor wie de Klant voldoende gegevens heeft opgegeven opdat deze Leveranciers de Gebruikers zouden kunnen identificeren bpost zal op verzoek van de Klant ook ten vroegste binnen vijf (5) werkdagen na de Afgiftedatum de Berichten van Adreswijziging verzenden naar de Leveranciers voor wie de Klant een Verzoek om Informatie heeft ingediend bpost handelt ten opzichte van de Leveranciers op verzoek van de Klant, in het kader van het onderliggende mandaat van de Dienst Do My Move. De Dienst Do My Move is volledig onafhankelijk van de contractuele relatie die bestaat tussen de Klant en de Leveranciers. Bijgevolg blijven de verplichtingen van de Klant ten opzichte van de Leverancier bij een verhuizing, buiten deze Overeenkomst, (zoals het meedelen van een meterstand op de dag van het overhandigen van de sleutels) ten laste van de Klant 6. Intellectuele eigendom 6.1. bpost blijft houder van alle intellectuele eigendomsrechten die verbonden zijn met de Dienst Do My Move De Klant heeft het recht kopieën te maken van het Do My Move-formulier in zijn originele vorm (zonder er wijzigingen in aan te brengen) in het kader van zijn persoonlijke informatie of de informatie voor zijn familie De Klant mag het Do My Move-formulier niet gebruiken voor commerciële doeleinden De Klant heeft niet het recht om de merken van bpost te gebruiken (met inbegrip van het logo Do My Move ). 7. Verplichtingen en verantwoordelijkheden van de Klant 7.1. Gebruiker G1 verklaart dat de voor bpost bestemde gegevens die hij op het Do My Move-formulier invult, correct en volledig zijn Hij is als enige verantwoordelijk voor de relevantie en de exactheid van de gegevens op het Do My Move-formulier. Voor zover van toepassing, moeten de gegevens van de Gebruikers overeenstemmen met deze vermeld op hun identiteitsbewijs (met uitsluiting van alle pseudoniemen, aliassen, auteursnamen, de naam van de echtgenoot enz.) Hij is aansprakelijk voor alle schade die bpost en/of de Leveranciers zouden kunnen lijden als gevolg van een op de Klant terug te voeren overtreding van de verplichtingen uit de Overeenkomst of deze Algemene Voorwaarden, zoals de schade die zou kunnen voortvloeien uit een frauduleuze aangifte of het doorgeven van verkeerde informatie Hij vrijwaart bpost tegen alle vorderingen door derden, met inbegrip van de Leveranciers, in verband met de schade die zou kunnen voortvloeien uit het niet-toegestane of onachtzame gebruik van de Dienst Do My Move De Klant moet zijn adreswijziging zelf doorgeven aan de uitgevers van kranten en tijdschriften die hem door bpost worden uitgereikt via een postabonnement. 8. Verplichtingen en verantwoordelijkheden van bpost 8.1. Wat betreft het onderdeel «Doorsturen van de Briefwisseling» van de Dienst Do My Move, verbindt bpost zich ertoe om de Briefwisseling door te sturen gedurende vier (4) maanden vanaf de tweede werkdag na de Afgiftedatum of verhuisdatum (indien deze werd meegedeeld en later valt), onder voorbehoud van punt Wat betreft het onderdeel Bericht van Adreswijziging van de Dienst Do My Move, verbindt bpost zich ertoe om zo snel mogelijk en in de beste technische omstandigheden de Berichten van Adreswijziging met de relevante bijbehorende informatie aan de Leveranciers te bezorgen bpost kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van misbruik, overtredingen of misdrijven die begaan worden door de Klant of door derden die direct of indirect gebruik maken van de Dienst Do My Move. bpost zal niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de irrelevantie of de onnauwkeurigheid van de door de Klant op het Do My Move-formulier aangeduide informatie bpost zal enkel aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de directe schade die voortvloeit uit het niet uitvoeren van de Overeenkomst en die kan worden aangetoond door de Klant Ingeval bpost aansprakelijk blijkt te zijn, zal de schadevergoeding waar de Klant recht op heeft, beperkt zijn tot het door die Klant betaalde tarief, conform Punt 9 van deze Algemene Voorwaarden. In geen geval kan bpost aansprakelijk gesteld worden voor indirecte schade Klachten over de Dienst Do My Move moeten schriftelijk gericht worden aan: Klantendienst Do My Move, postbus 5000, 1000 Brussel. Elke klacht moet zo snel mogelijk na het betwiste feit worden ingediend en, op straffe van nietontvankelijkheid, uiterlijk binnen zes maanden na het voorval Het feit dat bpost op haar website of op het Do My Moveformulier verwijst naar bepaalde Leveranciers of Partners of naar hun producten of diensten, of hypertekstkoppelingen aanbiedt naar pagina s van de websites van deze Partners of Leveranciers, betekent geenszins dat bpost deze Partners of Leveranciers of hun producten of diensten op welke wijze ook controleert of goedkeurt bpost kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou kunnen voortvloeien uit het niet nakomen door de Leveranciers of de Partners van hun verplichtingen. 9. Tarieven en betalingen 9.1. De Tarieven van toepassing op de Dienst Do My Move op de datum van inwerkingtreding van deze Algemene Voorwaarden zijn deze vermeld op de website van bpost domymove. Deze prijzen hebben voorrang boven alle elders vermelde prijzen bpost past verschillende tarieftypes toe naargelang het Doorsturen van de Briefwisseling moet gebeuren naar een adres in België of in het buitenland Alle huidige en toekomstige onrechtstreekse belastingen, taksen, rechten en afhoudingen (met uitzondering van belastingen op inkomsten en winst) die door een overheid worden geheven in toepassing of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden zijn steeds ten laste van de Klant en worden desgevallend bovenop het tarief van de Dienst aangerekend Het staat bpost vrij haar tarieven op welk moment ook te wijzigen, waarbij verstaan wordt dat dergelijke wijzigingen niet gelden voor de lopende Overeenkomsten maar van toepassing is op verlengingen aangevraagd na de datum van de tariefwijziging. 10. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer De meerderjarige Gebruikers erkennen kennis te hebben genomen van de voorwaarden van het Privacycharter zoals vermeld op pagina 12 van het Do My Move-formulier en deze te aanvaarden. 11. Wijzigingen van de Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd door bpost. De aldus gewijzigde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Klant en bindend voor de partijen zodra de nieuwe Do My Move-formulieren met de nieuwe Algemene Voorwaarden (met vermelding van hun datum van inwerkingtreding) beschikbaar zijn in bpostkantoren, met dien verstande dat die wijzigingen niet van toepassing zijn op bestaande Overeenkomsten, maar wel op verlengingen. De Klant dient de recentste versie van het Do My Move-formulier te gebruiken, zodat hij kennis kan nemen van de geldende, recentste versie van de Algemene Voorwaarden en ze kan aanvaarden bpost heeft in alle omstandigheden en zonder voorafgaande kennisgeving het recht om de kenmerken van de Dienst Do My Move te wijzigen om deze aan te passen aan de evolutie van de technologie en de Algemene Voorwaarden te wijzigen die hierop betrekking hebben Indien bpost door een wet, reglement of beslissing van een Belgische, Europese of buitenlandse overheid verplicht wordt de prijzen, kenmerken of specificaties van de Dienst Do My Move of de inhoud van de Algemene Voorwaarden te wijzigen of de Overeenkomst te ontbinden, zal bpost de Klant daarvan op gepaste wijze op de hoogte brengen. In dit geval zal de Klant geen schadevergoeding kunnen eisen. 12. Overige bepalingen In geval van overmacht (inclusief stakingen van welke aard ook) kunnen noch de Klant, noch bpost aansprakelijk gesteld worden voor het niet of vertraagd uitvoeren van de verplichtingen die voortvloeien uit de Overeenkomst Indien krachtens een wettelijke bepaling van openbare orde of dwingend recht een van de bepalingen van deze Algemene Voorwaarden nietig zou zijn of niet afdwingbaar zou zijn ten opzichte van de Klant, zal deze bepaling geacht worden nooit geschreven te zijn. Alle andere bepalingen blijven echter van kracht Deze Algemene Voorwaarden worden geregeld door het Belgische recht. Alle geschillen inzake de Overeenkomst of deze Algemene Voorwaarden die niet in der minne geregeld kunnen worden, zullen uitsluitend voorgelegd worden aan de Rechtbanken en Hoven van het gerechtelijk arrondissement van Brussel, met uitzondering van Vredegerechten.

12 V.U. : Baudouin Meunier, bpost, Muntcentrum, 1000 Brussel. Code OIP wenst u meer informatie? Meer weten over de dienst DO MY MOVE? U heeft drie mogelijkheden: wend u tot het loket van uw postkantoor surf naar bel naar onze klantendienst op

DO MY MOVE ADIOS ZEG JE OUDE ADRES VAARWEL, NIET DE BRIEVEN DIE DAAR NOG TOEKOMEN. DE POST ZORGT ERVOOR

DO MY MOVE ADIOS ZEG JE OUDE ADRES VAARWEL, NIET DE BRIEVEN DIE DAAR NOG TOEKOMEN. DE POST ZORGT ERVOOR DO MY MOVE ADIOS ZEG JE OUDE ADRES VAARWEL, NIET DE BRIEVEN DIE DAAR NOG TOEKOMEN. DE POST ZORGT ERVOOR 4 maanden = 20 BINNENKORT VERHUIZEN? Tijd om even aan DO MY MOVE te denken : uw post volgt u op de

Nadere informatie

Do My Move V.7.2 05/2013-10/2013. u verhuist? bpost verhuist uw brieven met u mee!

Do My Move V.7.2 05/2013-10/2013. u verhuist? bpost verhuist uw brieven met u mee! Do My Move V.7.2 05/2013-10/2013 u verhuist? bpost verhuist uw brieven met u mee! Een vlotte opvolging van uw briefwisseling met Do My Move bpost zorgt ervoor dat uw briefwisseling naar uw nieuwe adres

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument 1. Wat is een energieovernamedocument? Een document dat wordt ingevuld als iemand de levering van elektriciteit en/of aardgas overneemt in een bepaalde

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze.

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Algemene voorwaarden KAPITOL N.V. INFOBEL OFFICE-SOFTWARE EN CORRESPONDERENDE

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSDOCUMENTEN EMPLOYEE PRIVILEGE PROGRAMME

INSCHRIJVINGSDOCUMENTEN EMPLOYEE PRIVILEGE PROGRAMME Werknemer Bedrijfsgegevens INSCHRIJVINGSDOCUMENTEN EMPLOYEE PRIVILEGE PROGRAMME BEDRIJFSNUMMER: 11550000 FIRMANAAM: BROEDERS VAN LIEFDE SFID: / FAX DIT BLAD SAMEN MET DE INGEVULDE DOCUMENTEN DOOR NAAR

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE DIENST VOOR DE VERHUUR VAN POSTBUSSEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE DIENST VOOR DE VERHUUR VAN POSTBUSSEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE DIENST VOOR DE VERHUUR VAN POSTBUSSEN 1. DEFINITIES bpost: bpost, Naamloze Vennootschap van Publiek Recht met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Muntcentrum, ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument

Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument Veelgestelde vragen over het energieovernamedocument 1. Wat is een energieovernamedocument? Een document dat wordt ingevuld als iemand de levering van elektriciteit en/of aardgas overneemt in een bepaalde

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Aanvraagformulier openen abo Business Account voor een feitelijke vereniging Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-nummer: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]]

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM ONLINE SPAREN EN BELEGGEN FORTUNEO.BE TER VEREENVOUDIGING VAN HET OPENEN VAN UW REKENING : 1. Zorg ervoor dat uw aanvraag correct ingevuld,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014 Algemene voorwaarden Voor Ontvangerservices 2014 Inhoud Inleiding 3 1. Definities en werkingssfeer 4 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 6 3. Annulering 7 4. Tarieven en betaling

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

VUL UW NAZENDFORMULIER IN.

VUL UW NAZENDFORMULIER IN. Uitneembaar formulier om af te geven in uw postkantoor VUL UW NAZENDFORMULIER IN. V.5.8 DO MY MOVE, hou ons op de hoogte en blijf up-to-date met één enkel formulier. Neem even enkele minuten tijd om dit

Nadere informatie

1. Uiteenzetting van de feiten

1. Uiteenzetting van de feiten Betreft: Kennisgeving van de beslissing van de Geschillendienst van BRUGEL betreffende de klacht die u hebt ingediend tegen Z en SIBELGA Geachte heer, Wij hebben uw klacht tegen Z en SIBELGA onderzocht.

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer; Gelet op het verslag opgesteld door de heer L. GOLVERS en de heer B.

De Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer; Gelet op het verslag opgesteld door de heer L. GOLVERS en de heer B. KONINKRIJK BELGIE 1000 Brussel, Zetel : Ministerie van Justitie Poelaertplein 3 Tel. : 02/504.66.21 tot 23 Fax : 02/504.70.00 COMMISSIE VOOR DE BESCHERMING VAN DE PERSOONLIJKE LEVENSSFEER O. ref. : S /

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BPOSTBUSSEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BPOSTBUSSEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BPOSTBUSSEN 1. DEFINITIES bpost: bpost NV, Naamloze Vennootschap van Publiek Recht met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Muntcentrum, ingeschreven onder ondernemingsnummer

Nadere informatie

Verklarende nota BELANGRIJK :

Verklarende nota BELANGRIJK : WIJZIGINGSFORMULIEREN (AFSLUITING, DECUMUL, VERBETERING VAN DE GEGEVENS, SCHRAPPING) VOOR EEN REEDS AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT (CAP) MEDEGEDEELDE REKENING Verklarende nota Deze verklarende nota geeft

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT Verklarende nota Het «Centraal aanspreekpunt» (CAP) is een geïnformatiseerde -databank die door de Nationale Bank

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Do My Move invulformulier V.7.2 05/2013-10/2013. vul het formulier online in, nog sneller en. eenvoudiger! www.bpost.be/domymove

Do My Move invulformulier V.7.2 05/2013-10/2013. vul het formulier online in, nog sneller en. eenvoudiger! www.bpost.be/domymove Do My Move invulformulier V.7.2 05/2013-10/2013 vul het formulier online in, nog sneller en eenvoudiger! www.bpost.be/domymove Do My Move, blijf up-to-date met één enkel formulier. Hoe vult u dit formulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013 Algemene Voorwaarden Voor Ontvangerservices 2013 Inhoud 1. Definities en werkingssfeer 3 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 5 3. Annulering 5 4. Tarieven en betaling 5 5. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Privacy & cookies policy

Privacy & cookies policy Privacy & cookies policy Artikel 1 Verwerking van gegevens 1.1. Door het aanmaken van een gebruikersaccount door de Klant op de website van Pelckmans uitgevers nv of de websites van haar onderliggende

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW 1. Identificatie vennootschap: Sociale benaming: Vennootschapsvorm: Handelsbenaming: Aard van de activiteit: Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen 1 te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

Do My Move V.7 APRIL - OKTOBER 2012. invulformulier. Nog sneller en eenvoudiger! Vul dit formulier online in: www.domymove.be. www.domymove.

Do My Move V.7 APRIL - OKTOBER 2012. invulformulier. Nog sneller en eenvoudiger! Vul dit formulier online in: www.domymove.be. www.domymove. Do My Move V.7 APRIL - OKTOBER 2012 invulformulier Nog sneller en eenvoudiger! Vul dit formulier online in: www.domymove.be www.domymove.be Do My Move, blijf up-to-date met één enkel formulier. HOE VULT

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen.

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Energie op uw oude en nieuwe adres: hoe regelt u het correct? MET HANDIG ENERGIEVERHUISFORMULIER GAAT U BINNENKORT VERHUIZEN? Denk er dan aan om uw elektriciteits-

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Gaat u binnenkort verhuizen? Hoe gaat u te werk? Stap 1 Een maand voor u verhuist. Stap 2 Wanneer u verhuist naar uw nieuwe adres

Gaat u binnenkort verhuizen? Hoe gaat u te werk? Stap 1 Een maand voor u verhuist. Stap 2 Wanneer u verhuist naar uw nieuwe adres Gaat u binnenkort verhuizen? Denk er dan aan om uw elektriciteits- en aardgasleverancier hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Via de onderstaande werkwijze kunt u bij uw verhuizing de elektriciteits-

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie.

Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Beste klant, Hartelijk dank voor uw aanvraag van een Colruyt-kaart op naam van uw organisatie. Om uw Colruyt-kaart zo snel mogelijk te kunnen bezorgen heb ik nog enkele gegevens nodig. Gelieve daarvoor

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM 1. Voorrang en aanvaarding van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden 1.1. Onder WWF wordt in de zin van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden het volgende

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. Voice Master BVBA, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Burgemeester Kenisstraat 1, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw B. Thewissen, zaakvoerder. hiernagenoemd

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen.

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen. Pagina 1/5 Overeenkomst inzake het gebruik van DVV e-services Na kennis te hebben genomen van deze overeenkomst, gelieve de bepalingen ervan te aanvaarden door de ontbrekende gegevens in te vullen en dit

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

Tariefplan voor uw GSM: EPP Bank Delen

Tariefplan voor uw GSM: EPP Bank Delen Beste Bank Delen medewerker, Bank Delen heeft een overeenkomst afgesloten met Proximus waar u, als werknemer van Bank Delen, kan genieten van allerlei voordelen. Zo kunt u vanaf nu veel voordeliger mobiel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienst Afhaling ten Huize

Algemene voorwaarden dienst Afhaling ten Huize Algemene voorwaarden dienst Afhaling ten Huize Inhoudstafel 1. Definities...2 2. Algemeenheden...2 3. Tarieven...2 4. Verbintenissen van de partijen...2 5. Aansprakelijkheid van de partijen...3 6. Klachten...3

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26

gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26 gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26 2 Collect & Send _ Gebruikersgids Inhoud Inleiding 3 Hoe gaat het in zijn werk? 3 Wat heeft u nodig? 3 Bakken of zakken

Nadere informatie

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849,

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

Welke procedure volgen voor gas en elektriciteit?

Welke procedure volgen voor gas en elektriciteit? REGULERINGSCOMMISSIE U verhuist IN HET BRUSSELS Welke procedure volgen voor gas en elektriciteit? Verhuisformulieren ingesloten www.brugel.be U verhuist? Breng dan uw energieleverancier zo snel mogelijk

Nadere informatie

Spelreglement. "Pink & Blue"

Spelreglement. Pink & Blue Spelreglement "Pink & Blue" ARTIKEL 1 ORGANISATOR BIC Belgium B.V.B.A, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een kapitaal van 124.235.677,22, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier Tussenpersoon: Naam: Nr agent CRELAN Bank Nr producent CRELAN INSURANCE: E-mail: FSMA-nr: Opmaakdatum:

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER APHILION Q² Beleggingsvennootschap met veranderlijk naar Belgisch recht Havenlaan 86C, bus 320, te 1000 Brussel Ondernemingsnummer: 0475805685 Inschrijvingsformulier Aphilion Q² 1/5 INSCHRIJVINGSFORMULIER

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD. Versie van kracht op 15/10/2015

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD. Versie van kracht op 15/10/2015 ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VIVABOX THE CARD Versie van kracht op 15/10/2015 1 DEFINITIES Kaart : Betekent de cadeaukaart uitgegeven door Imagor N.V. en voorgesteld door Sodexo Pass Belgium, van het merk

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende".

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen derde betalende. MANDAAT Ondergetekende STEMPEL PLAATSEN verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende". Het innen van de gelden gebeurt via de

Nadere informatie

bpost Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr (RPR Brussel) ( bpost NV )

bpost Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr (RPR Brussel) ( bpost NV ) bpost Naamloze vennootschap van publiek recht Muntcentrum, 1000 Brussel Ondernemingsnr. 214.596.464 (RPR Brussel) ( bpost NV ) OPROEPING TOT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 14 MEI

Nadere informatie

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur)

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) Van: N.I.A. Hypotheken B.V. Relatienummer bij Cardif: 1729 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel

verzekeringsvoorstel BA Gerechtelijke Mandatarissen (Handels- en/of burgerlijke rechtbanken) Minnelijke vereffenaars van vennootschappen Verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Gerechtelijke Mandatarissen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek 10 2860 Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE 0402.777.157 VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 SEPTEMBER 2017 1 Ondergetekende

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie