Baarleseweg 38. Chaam

Vergelijkbare documenten
Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Warande 18. Rijsbergen

Caspar Damstraat17 Zundert

Egelantier 12. Zundert

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Ganzenbeemd 20 Chaam

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Zoudtlandseweg 60. Breda

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 110 Zundert

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Voske 3. Baarle-Nassau

Leursebaan 314 Breda

Galderseweg 15a Galder

Risten 33. Rijsbergen

Legstraat 16/16a. Chaam

Zoudtlandseweg 60 Breda

Voske 3. Baarle-Nassau

Broekakkerweg 7. Gilze

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Kloosterstraat 3 Chaam

t Vonderke 13 te HOOGELOON

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

Welpenheuvel 18, De Mortel

Prijs: ,-- k.k.

ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Hortsedijk 61 te HELMOND

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Galderseweg 64 Galder

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Laarpark 52, 4881 ED Zundert

HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Prijs: ,-- k.k.

Pelgrimsweg 10, Handel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m².

Prijs: ,-- k.k.

Waalwijk (5144 AB), Sint Antoniusstraat 71

Prijs: ,-- k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Wildertstraat 15b. Wernhout

Boomstraat 25 te Gemonde

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Lupineweide 4 - Dongen

AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m²

Helmondselaan 35 te Helmond

PASTOOR BIELARSSTRAAT 23 TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 288 m². Woonoppervlakte : ca. 90 m².

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Wetering AP Gemert Vraagprijs: k.k.

Waalwijk (5142 AA), Ambrosiusweg 57

Vraagprijs ,00 kosten koper

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

TE KOOP. Pandelaar NG GEMERT Vraagprijs: k.k.

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

TE KOOP. Domein AR GEMERT Vraagprijs: k.k.

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Lage Ham 96 - Dongen

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Prijs: ,-- k.k.

Gooisehof 70 te HELMOND

MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 95 m².

TE KOOP. Groenendaal AX Milheeze Prijs: k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Hoekstraat 5, Venhorst

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Prijs: ,-- k.k.

Morgenster 3, te Maarheeze

TE KOOP. Vroonhof EZ Gemert Prijs: k.k.

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

Transcriptie:

Baarleseweg 38 Chaam

Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport en houtopslag. Bouwjaar woning : Circa 1910. Inhoud : Circa 410 m³. Perceeloppervlakte : Circa 450 m². Ligging : Aan de rand van de dorpskern, gelegen aan een doorgaande weg. Bijzonderheden : Gemeentelijk monument.

VRIJSTAANDE WONING Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 450 m² en ligt op loopafstand van de dorpskern met al zijn voorzieningen. De achterzijde van de woning is uitgebouwd met daarin gesitueerd de tuinkamer, bijkeuken en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De tuin is onderhoudsvriendelijk en middels de ruime oprit, welke met een elektrische poort is af te sluiten, heeft men toegang tot de in 2013 gebouwde vrijstaande garage met carport. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw met baksteen (begane grond met spouw). Dak en dakbedekking : Woning : Zadeldak gedekt met pannen. Aanbouw : Lessenaar dak deels gedekt met kunststof en deels met licht doorlatende kunststof platen. Garage/carport : Plat dak gedekt met bitumen. Houtopslag : Lessenaar dak gedekt met staal platen. Begane grondvloer : Betonnen vloer. 1e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. 2e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. Isolatie : Gedeeltelijk voorzien van dakisolatie. Kozijnen : Houten buitenkozijnen welke nagenoeg geheel zijn voorzien van dubbele beglazing. Verwarming : Middels c.v.-combiketel (merk: ATAG HR, bouwjaar: 1998). Warm water : Middels c.v.-combiketel (merk: ATAG HR, bouwjaar: 1998). Bijzonderheden : Object is 2013 voorzien van zonnepanelen.

Indeling Begane grond: De voorentree biedt toegang tot de woonkamer. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schroten plafond. De meterkast bestaat uit 8 groepen, een aardlekschakelaar en krachtstroom. De woonkamer heeft een mooie schouw met houtkachel en er zijn houten gebinten zichtbaar. De kamer is voorzien van een tegelvloer en de wanden bestaan deels uit schoonmetselwerk en deels uit stucwerk. Het plafond is afgewerkt met houten sierbalken.

De open keuken in hoekopstelling is uitgerust met een kunststof werkblad, een spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en diverse onder- en bovenkastjes. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, Granol afgewerkte wanden en een sierbalken plafond. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuinkamer, de opkamer en de kelder. De opkamer is voorzien van vloerbedekking, Granol wandafwerking en een houten schroten plafond. Vanuit de opkamer heeft men toegang tot de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is uitgerust met een closet en is voorzien van zeil op de vloer. De wanden bestaan deels afgewerkt met houten schroten en deels met Granol. Het plafond is afgewerkt met houten schroten.

De tuinkamer biedt uitzicht over de tuin en is voorzien van een tegelvloer. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk, kunststof schroten en stucwerk. Het plafond bestaat uit licht doorlatende kunststof platen met aan de buitenzijde een elektrische bedienbaar zonnescherm. Vanuit de tuinkamer heeft men toegang tot de bijkeuken en de tuin. De bijkeuken is een praktische ruimte welke is ingericht met een vaste kast en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof delen plafond. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche en thermostaatkraan, een wastafel en een toilet. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden met daarboven stucwerk en een stucwerk plafond.

1e verdieping De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. De ruimte is voorzien van vloerbedekking, Granol wandafwerking en een kunststof delen plafond. De royale eerste slaapkamer (links) met twee vaste kasten en een wastafel is netjes afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk wand en plafond afwerking. De tweede slaapkamer (rechtsvoor) en de derde slaapkamer (rechtsachter) zijn beide voorzien van vloerbedekking, deels gestuukte wanden en deels Granol wanden. Het plafond bestaat in beide kamers uit Agnes plafonddelen. 2de verdieping De bergzolder is vanuit de overloop toegankelijk middels een vlizotrap. De ruimte is voorzien van de opstelling van de c.v.-combiketel.

Garage De vrijstaande garage is in 2013 opgetrokken met baksteen (spouw met isolatie) en is voorzien van een geïsoleerd plat dak gedekt met bitumen en een betonnen vloer met vloerverwarming. Tevens is de ruimte voorzien van elektra, krachtstroom en een wateraansluiting. Middels een elektrische kunststof sectionaaldeur is de garage toegankelijk voor de auto en aan de zijkant bevindt zich een loopdeur. Voor de garage is een carport gebouwd welke plaats biedt aan één auto. Tuin De woning is voorzien van een verzorgd aangelegde voortuin (2013) met sierhekwerk en een onderhoudsvriendelijke achtertuin. De achtertuin is nagenoeg geheel bestraat met twee borders met beplanting en een houtopslag. Via de royale oprit, welke af te sluiten is met een elektrisch bedienbare poort, is de achtertuin toegankelijk.

Diversen Kadastrale gegevens: Bijzonderheden: Gemeente Chaam, sectie C, nummer 1936 (gedeeltelijk), groot circa 4 aren en 50 centiaren. Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als U uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen Tel: 076-5937000 Fax: 076-5966177 E-mail: info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod tot verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de woning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite www.schalkmakelaardij.nl of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.