Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert



Vergelijkbare documenten
Zoudtlandseweg 60. Breda

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Baarleseweg 38. Chaam

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Warande 18. Rijsbergen

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Risten 33. Rijsbergen

Egelantier 12. Zundert

Broekakkerweg 7. Gilze

Legstraat 16/16a. Chaam

Caspar Damstraat17 Zundert

Zoudtlandseweg 60 Breda

Leursebaan 314 Breda

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Galderseweg 15a Galder

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Kloosterstraat 3 Chaam

Voske 3. Baarle-Nassau

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Zandspui 43. Etten-Leur

Wildertstraat 15b. Wernhout

Berkenlaan 110 Zundert

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Voske 3. Baarle-Nassau

Ganzenbeemd 20 Chaam

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Berkenlaan 28 Zundert

Galderseweg 64 Galder

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Welpenheuvel 18, De Mortel

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

Wouwse Plantage Heistraat 17

Lupineweide 4 - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Achter den Ham 23 - Dongen

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

WERNHOUT KALMTHOUTSEBAAN

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

Wouwse Plantage Heistraat 17

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Hoekstraat 5, Venhorst

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

T STEEKE 1 TE KLEIN ZUNDERT

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21

Kerkstraat 52-g - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT.

Prijs: ,-- k.k.

ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

TE KOOP. Domein AP GEMERT Vraagprijs: k.k.

WARMOESHOF 14 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 144 m². Woonoppervlakte : ca. 115 m².

Welpenheuvel 3, De Mortel

TE KOOP BURG. VERHEUGTSTRAAT 11 MIERLO. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. (kostprijs woning , nu te koop voor k.k.)

ZWAANTJES 6 TE RIJSBERGEN Perceelsoppervlakte : ca. 232 m². Woonoppervlakte : ca. 145 m². Garage : ca.

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca.

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in k.k.

DONGEN Rooseveltstraat 118

Boskantseweg te Sint Oedenrode

DONGEN Papaverstraat 1

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

KLEINE HEISTRAAT TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m².

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Victordal 31, te Valkenswaard

BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m².

DONGEN Schorsmolenhoef 24

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Hortsedijk 61 te HELMOND

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Prijs: ,-- k.k.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Helmondselaan 35 te Helmond

Transcriptie:

Vagevuurstraat 6 Klein-Zundert

Vagevuurstraat lein-zundert Vraagprijs. 549.000,= k.k. ZEER MULTIFUNCTIONELE WOONBOERDERIJ GELEGEN OP PRACHTIG GROENRIJKE LOCATIE. Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning Inhoud Perceeloppervlakte Ligging Vrijstaande woonboerderij (gerenoveerd). Schuur en gerenoveerd gastenverblijf. Circa 1948. Circa 995 m³. Circa 4.500 m². Mogelijkheid om extra grond aan te kopen. Rustig gelegen op een unieke locatie in het buitengebied van Klein-Zundert met een prachtig lommerrijk uitzicht en toch kort nabij de dorpskern van Klein-Zundert. Deze woonboerderij is zeer geschikt voor paardenliefhebbers of kantoor/praktijk aan huis!

VAGEVUUR STRAAT WOONBOERDERIJ Deze ruim opgezette en gerenoveerde woonboerderij is gelegen op een perceel van maar liefst 4.500 m². De woning kent veel authentieke details zoals balkenplafonds, paneeldeuren en spekkastjes. Op de begane grond van de woning bevinden zich o.a. een ruime woonkamer, centrale eetkamer, leefkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en twee kantoorruimten welke prima als slaapkamer in te vullen zijn. De 1e verdieping betreft een tweetal grote open ruimten met veel lichtinval, welke vrij in te delen zijn. Daarnaast beschikt de woning over een bijgebouw welke uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een bed & breakfast, gastenverblijf, kantoorruimte, atelier etc. Daarnaast is er ook een royale schuur aanwezig. Rondom de woning bevindt zich een verzorgde aangelegde volwassen tuin welke voorzien is van een natuurlijke vijver en prachtige bomen. Kortom, een unieke locatie waar men in alle rust kan genieten van het buitenleven, kort nabij de dorpskern van Klein Zundert! B OUWAARD Bouwstijl Dak en dakbedekking Begane grondvloer 1e verdiepingsvloer Isolatie Kozijnen Verwarming/Warm water Traditioneel gebouw met baksteen voorzien van spouw. Woning Zadeldak bedekt met pannen. Gastenverblijf Zadeldak bedekt met golfplaten. Schuur Zadeldak bedekt met golfplaten. Betonnen vloer. Houten verdiepingsvloer. De woning is voorzien van muur en vloerisolatie. Tevens is de verdiepingsvloer voorzien van isolatie. De originele muren zijn nadien omkleed met isolatie en opnieuw opgemetseld. Houten buitenkozijnen met geheel dubbele beglazing op de begane grond. Middels c.v.-combiketel (merk Nefit Ecomline HR, bouwjaar 2003).

Indeling Begane grond Het achter portaal is volgens goed Brabants gebruik de hoofdentree van de woning. Dankzij het serre dak is er veel lichtinval waarvan men zelfs profiteert in de centraal gelegen eetkamer. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een houten delen plafond. De ruimte is uitgerust met een wastafel met daarachter tegels. Vanuit het achter portaal heeft met toegang tot de keuken, het kantoor en het trapportaal. Het trapportaal is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een balken plafond. Vanuit hier is de woonkamer, de badkamer, het toilet, de eetkamer en middels de trapopgang de eerste verdieping bereikbaar. De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer, betegelde wanden en decowall plafond platen. Tevens is de ruimte voorzien van een fonteintje. De kantoorruimte is voorzien van een tegelvloer, deels geverfd schoonmetselwerk en deels stucwerk wanden. Het plafond is voorzien van houten delen.

De sfeervolle woonkamer is gesitueerd in het voormalige stalgedeelte in de boerderij. Mede dankzij het authentieke balkenplafond heeft de kamer een zeer landelijke en sfeervolle uitstraling. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, deels stucwerk en deels geschilderd schoonmetselwerk wanden. De hal/entree is gelegen aan de voorzijde en vanuit de woonkamer bereikbaar. De entree is afgewerkt met een tegelvloer en deels stucwerk en deels structuurverf op de wanden. Het plafond is afgewerkt met decowall plafond platen. In deze ruimte bevindt zich de meterkast met 13 groepen en 3x krachtstroom.

De sfeervolle en centraal gelegen eetkamer biedt toegang tot o.a. de kelder en is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een balken plafond. De ruimte is voorzien van een betegelde schouw met voorzetkachel, ingebouwde kast en spekkastjes. De ruime kelder (onder de opkamer) op stahoogte is afgewerkt met een plavuizen vloer en betegelde wanden.

De leefkeuken grenzend aan de eetkamer biedt toegang tot het achter portaal en biedt tevens een magnifiek uitzicht over de prachtige tuin en vijver. De ruimte is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en decowall plafond platen. De ruimte is uitgerust met een keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een granieten werkblad, 1½ spoelbak, vaatwasser (2015), elektrische kookplaat, combimagnetron, pannencarrousel, close-in-boiler en afzuigkap. De ruime badkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, betegelde wanden en decowall plafond platen. De ruimte is uitgerust met een ligbad, douche met glazen douchedeur, zwevend closet, designradiator, wastafel en wastafelmeubel. Tevens is in deze ruimte de wasmachine-aansluiting gesitueerd.

De eerste slaapkamer is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en een balken plafond. Tevens is de ruimte voorzien van een tweetal vaste kasten en spekkastjes. De opkamer, welke prima te gebruiken is als slaapkamer, is voorzien van een vinyl vloer en deels stucwerk en deels structuurverf op de wanden. Het plafond is afgewerkt met balken. Tevens is de ruimte voorzien van een vaste kast en is er een bergzolder gecreëerd. (Slaap)kamer 1 Opkamer / slaapkamer De tweede Opkamer/slaapkamer slaapkamer is voorzien van een vinyl vloer, stucwerk wanden en een balken plafond. Tevens is de ruimte voorzien van een marmeren schouw. Deze ruimte heeft een eigen portaal en voordeur. Door deze onafhankelijke ingang leent de ruimte zich ook prima voor kantoor/praktijkruimte! (Slaap)kamer 2

1e verdieping De 1e verdieping is verdeeld in een tweetal ruimten Middels de vaste trapopgang kom je boven op de voorzolder. Dit is een open ruimte welke nog geheel vrij in te delen is. De authentieke kapconstructie van de boerderij is nog geheel in het zicht. Door het zijraam en een drietal grote Velux dakramen valt er zeer veel licht de ruimte in. Tevens is hier de cv-installatie gesitueerd. Middels een 3-tal traptreden is de 2e open ruimte te bereiken. Ook deze ruimte is nog vrij in te delen en is voorzien van een 2 tal zijramen en 2 grote Velux dakramen. Daarnaast is er nog een originele rookkast aanwezig.

Multifunctioneel bijgebouw Uw kans voor het uitbaten van een Bed & Breakfast! Het compleet gerenoveerde vrijstaande bijgebouw is opgetrokken in baksteen (spouw) en nadien voorzien van extra isolatie (1997) en muren. Het geïsoleerde zadeldak is bedekt met golfplaten en een betonnen vloer welke deels voorzien is van vloerverwarming. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een bed & breakfast, gastenverblijf, atelier etc. Het bijgebouw is onderverdeeld in ondergenoemde ruimten waarbij de ramen van de entree, slaapkamer en keuken voorzien zijn van houten binnenluiken met pianoscharnieren. Indeling De entree is voorzien van een betonnen vloer, geschilderde schoonmetselwerk wanden en een balken plafond. Tevens bevindt zich in deze ruimte de meterkast met 5 groepen, krachtstroom + hoofdschakelaar en de opstelling van de c.v. combiketel (Merk Nefit Ecomline HR, bouwjaar 1997). De slaapkamer is voorzien van een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden en een balken plafond. De ruimte is voorzien van een wastafel. De ruime doucheruimte is voorzien van een tegelvloer, wandbekleding en een houten plafond. De toiletruimte is voorzien van een betonnen vloer, wandbekleding en een houten plafond. De ruimte is uitgerust met een zwevend closet, urinoir en fonteintje. De werkruimte/woonkamer biedt toegang tot de zolder en is afgewerkt met een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden. De ruimte is voorzien van een wastafel en middels een grote schuifpui is de verzorgde aangelegde tuin bereikbaar. De keuken is voorzien van een betonnen vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten balken plafond. De ruimte is uitgerust met een keukeninrichting in rechte opstelling voorzien van een RvS keukenblad, koelkast en gaskookplaat..

Schuur De royale schuur is opgetrokken in baksteen (spouw) en voorzien van een geïsoleerd zadeldak bedekt met golfplaten en een betonnen vloer. De schuur is bovendien praktisch opgedeeld in diverse ruimten waaronder een garage en een vide zolder.

VAGEVUUR STRAAT Tuin De woning beschikt over een architectonische parkachtige tuin rondom de woning. De achtertuin is daarbij voorzien van een grote natuurlijk vijver, prachtige bomen, borders met volwassen beplanting een tuinhuis welke o.a. te bereiken is middels een vlonder brug. Op de plaats waar voorheen kassen gesitueerd waren, kan men in de nabije toekomst eventueel een (paarden)weide creëren.

Gastenverblijf

Diversen Kadastrale gegevens Bijzonderheden Gemeente Zundert, sectie P, nummer 792, gedeeltelijk groot circa 4.500 m². Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel 076-5937000 Fax 076-5966177 E-mail info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite www.schalkmakelaardij.nl of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

Buitenstate Buitenkansen in wonen. Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-Makelaars in Nederland. Buitenstate is een nieuw samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Een Buitenstate Makelaar is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het buitengebied. Schalk Makelaardij is geselecteerd op basis van haar kennis en kunde van het buitengebied en vanzelfsprekend de kwaliteit van onze dienstverlening daaromtrent. Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. De bewoner van een woning in het buitengebied ervaart zijn huis als ware een buitenstate rust, ruimte en groen. Wat is een Buitenstate? Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate woning te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt - buiten de bebouwde kom - vrijstaand - > 1.000 m² oppervlakte - beleving van rust en ruimte Het gaat dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van de woning. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Waarom deze verplichte kenmerken? Door specialisatie in een beperkt gebied is het mogelijk de kennis en ervaring van de Buitenstate makelaars goed op peil te houden. Naast de verplichte scholing door de NVM, die de basiskennis up to date houdt, verzorgt de centrale office Buitenstate BV specifieke kennis en informatie via workshops, digitale communicatiesystemen, etc. Door segmentering in het buitengebied (op kleine schaal) is het mogelijk actief samen te werken met andere makelaars. Zo wordt de deskundigheid verder vergroot, weet men hoe de markt zich beweegt en leert men van elkaar. Uiteindelijk heeft de consument daar weer voordeel van deze is verzekerd van expertise op een specifiek gebied waardoor de droomwoning sneller is gevonden of wordt de huidige Buitenstate tegen betere condities verkocht. En ze hoeven maar één ding te onthouden Buitenstate. Wat maakt Buitenstate zo anders? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van wet- en regelgeving in het buitengebied. De kern is dat ze klanten op aangename wijze helpen op de zoektocht naar of de goede verkoop van de woning. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. Daarom worden klanten als individu benaderd en hanteert Buitenstate geen standaard dienstverleningspakket, alles is maatwerk. Kortom niet in het keurslijf van een franchiseformule, maar wel met de voordelen van samenwerking. Label Buitenstate is een label, dit betekent dat de makelaars hun eigen identiteit behouden. Ze voeren alleen een extra label de merknaam Buitenstate. De woning die als Buitenstate worden aangemerkt, worden op onderscheidende wijze gepresenteerd een eigen website www.buitenstate.nl, opvallend gekenmerkt op funda en hebben een eigenwijze woningpresentatie op locatie. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN