Luxueus wonen op het randje



Vergelijkbare documenten
Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op unieke locatie

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Luxueus wonen op het randje

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Luxueus wonen op het randje

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Luxueus wonen op het randje

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

Carleyspassage 17 Venlo

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

Gunstig nabij het centrum op de tweede verdieping gelegen luxe en modern afgewerkt appartement met balkon en berging op de begane grond.

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Te Koop: Aureliahof 53 penthouse gelegen op 3 e en 4 e etage

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Te Koop. Sir Winston Churchilllaan 370 F SJ Rijswijk Rijswijk k.k.

Lichtstraat 219, Eindhoven

TE HUUR. Frontonstraat KH HELMOND Huurprijs: 850 /maand

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Te koop. Complex Buiten Staete. Ruim 4-kamer appartement met inpandige garage gelegen aan de Boezem. Dokter Kroesenring 56, 3261 CG Oud-Beijerland

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

WONEN IN HET HART VAN DE MEDIASTAD

Bergen op Zoom, Keldermanslaan 30

De Hofnar 33 - Valkenswaard

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label:

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k.

Mari Andriessenrade 40, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

K.K. KAMP DA LELYSTAD

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oude Aa PZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Wilhelminaplein 143 Tegelen

TE KOOP. Kanaalboulevard KR Helmond k.k.

Plaats : Roosendaal Vraagprijs: ,- k.k Adres : Leede 1


Kloosterdreef 18. Eindhoven

Informatie over de DE SCHAKEL 22

Dr. Cuyperslaan 44 18

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Breda Oranjesingel 3A

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

TE KOOP. Vughterstraat 228E, 5211 GP s-hertogenbosch

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Hoog Gagel 32. Eindhoven

Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Alblasserdam. Kraanbaan 80. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

CLAERBEEK KG LELYSTAD K.K.

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 109

GRONINGEN Het Hout 122

TE KOOP DR. VAN HELVOORTSTRAAT 98 BOXTEL. Koopprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

Plein , Nijmegen

Herman Robbersstraat 114d ROTTERDAM

Weltevreden 19, Amersfoort

TE KOOP. Sleutelbloem SB Sittard

Plein Nijmegen

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

Corridor 2 M te Valkenswaard

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

Mosterdgriend 13, Herten

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

Turfsteker 12, Oudenbosch

Vraagprijs ,- k.k.

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Anne Frankstraat 170

Bergen op Zoom, Dubbelstraat 109

Moerashoeve 111, Nieuwegein

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Wonderklauwpad 8 Hoogvliet 3192 KK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

TE KOOP. Gasthuisstraat 6 C K.K KE Heerlen

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf ,- k.k. (V.P ,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs ,-- kosten koper

Transcriptie:

Luxueus wonen op het randje In Venlo, te koop / te huur Karel van Egmondstraat 148 Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek. Dan kiest u voor Hof van Egmond. Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het centrum én van natuurgebied de Groote Heide: luxueus wonen op het randje! Op de begane grond, 1,5 meter boven maaiveld, ligt dit royale 3-kamer hoekappartement met een prachtige en lichte woon-eetkamer welke voorzien is van grote raampartijen en schuifdeuren naar groot overdekt terras, half open keuken naar eigen wens in te delen, 2 slaapkamers, casco badkamer en grote inpandige berging/wasruimte. In de afgesloten parkeergarage heeft u een eigen parkeerplaats en royale privéberging. Vraagprijs: 385.000 v.o.n. Oppervlakte: ca. 148 m² Verdieping: begane grond (1,5m boven maaiveld) Maak een afspraak met ACM-InterMakelaars 077 351 61 88

Hof van Egmond Het project Hof van Egmond is gerealiseerd op een van de meest gewilde locaties in Venlo oost en biedt plaats aan 35 luxe appartementen verdeeld over 3 duurzame en energiezuinige gebouwen. Het complex is gelegen op een aangename en rustige locatie op loop afstand (15 minuten) van het centrum en op eenzelfde wandelafstand van het beschermde natuurgebied De Groote Heide. De drie residenties, Ravelijn op het oosten, Citadel op het zuiden en Parados op het westen, zijn asymmetrisch in de vorm van een hof geplaatst. Onderling gescheiden door borders met groene beplanting en een prachtig aangelegde binnentuin. Luxe, privacy, comfort en veiligheid Elk van de residenties telt 5 verdiepingen, waarvan ook de begane grond verhoogd boven het maaiveld is geplaatst. Dit om ook op deze etage een extra gevoel van veiligheid te creëren. Bij het ontwerp van de drie moderne, statige residenties die samen het Hof van Egmond vormen, is Quant Architectuur niet over één nacht ijs gegaan. Het befaamde Venlose architectenkantoor heeft zich qua interieur en exterieur laten leiden door vier onverbiddelijke randvoorwaarden: Luxe, privacy, comfort & veiligheid. Parkeren Het gehele project is voorzien van een afgesloten, ondergrondse parkeergarage met 39 parkeerhavens en 3 optionele parkeerboxen. Ook bevinden zich hier de fietsenbergingen. Om uw gevoel van veiligheid te versterken, komen alle trappenhuizen en liften uit in dit souterrain. Daardoor is elk appartement vanuit deze goed verlichte privé parking bereikbaar, zonder dat u naar buiten hoeft. Beveiligd toegangssysteem Het toegangssysteem biedt uitsluitend de bewoners een entree tot hun eigen trappenhuis en liftkolom. Op uw verdieping komt u, vanuit de lift, uit op een inpandig voorportaal, dat u naar de voordeur van uw eigen woning leidt. Begane grond De entree van de complexen met fraai aangelegde binnentuin ligt 1,5 meter boven maaiveld en is via een trap of rolstoeltoegankelijke opgang vanaf de straat te bereiken. De algemene entree is voorzien van een bellentableau met videofoon en brievenbussen. Via de lift of het trappenhuis bereikt u uw appartement.

INDELING APPARTEMENT Begane grond Entree Via de centrale hal bereikt u het portaal met toegang tot 2 appartementen. Het appartement beschikt over een T- vormige hal met meterkast, garderobemogelijkheid, naar eigen smaak in te richten toiletruimte, toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en de royale en lichte woonkamer welke in open verbinding staat met de half open keuken met inpandige berging. Woonkamer De ruime en lichte woon-/eetkamer van ruim 60 m ² met videofooninstallatie en grote raampartijen heeft een vrij uitzicht op de groene straat. Via schuifdeuren is het overdekte, ruime balkon te bereiken. Balkon Balkon van ca. 14 m², met uitzicht op straat en prachtig aangelegde binnentuin.

Keuken De half open keuken is naar eigen wens en smaak in te richten en staat in contact met het eetgedeelte. Toegang tot inpandige berging. Berging/wasruimte/technische ruimte voorzien van een warmte pompinstallatie, mechanische ventilatie unit, vloerverwarmingsen koelingsunit en aansluiting wasmachine. Slaapkamer 1 De ruime ouderslaapkamer is ca. 16 m² groot en heeft 2 raampartijen met draai-/kiepstand. Er is ruimte genoeg voor een 2 persoons-bed en een grote kledingkast. Slaapkamer 2 Slaap-/werkkamer van ca. 7 m² voorzien van openslaande deuren met kiepstand en Frans balkon. Badkamer Naast de ouderslaapkamer ligt de naar eigen wens in te richten badkamer, voorzien van vloerverwarming, leidingen en afvoer. U bepaalt zelf waar en of u een ligbad, douche, toilet en één of twee wastafels plaatst.

Energiezuinig Elk appartement is voorzien van een warmtepompinstallatie die op een duurzame en schone manier de appartementen voorziet van warmte en koeling in de vloer. Deze installatie functioneert op basis van water uit de bodem en kan per ruimte geregeld worden, energiezuinig en dus géén verwarmingsradiatoren aan de wanden. Omgeving De complexen liggen schuin tegenover een winkelgalerij waar een diversiteit aan winkels aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een supermarkt, patisserie, drogist en tandartsenpraktijk. Het openbaar vervoer in de vorm van een directe buslijn heeft een opstapplaats op korte afstand, tevens is het treinstation van Venlo op loopafstand gelegen. Strategisch gezien ligt vervoersstad Venlo, de Poort naar Europa, erg gunstig. Met goede aansluitingen en bestemmingen als Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Mönchengladbach, Krefeld en Düsseldorf op ongeveer een half uur afstand.

Bijzonderheden Het appartement wordt casco opgeleverd waarbij: - de wanden behang-klaar worden geleverd. - het plafond in de woonkamer is voorzien van stucwerk. - de v-naden in het plafond van de overige ruimten zijn dichtgezet en afgewerkt met structuur spuitwerk. - de (zwevende) vloeren zijn afgewerkt met een z.g. dekvloer die is voorbereid om te worden afgewerkt met bv hout of tegels. - elk appartement is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. - optimale isolatie met o.a. hoogwaardige aluminium kozijnen; - het gehele complex is voorzien van een goed beveiligde entree. - zowel het complex als de appartementen zijn rolstoel toegankelijk. - bij het appartement behoort één parkeerplaats en een berging, in de afgesloten parkeergarage; - Er is ruime, gratis parkeergelegenheid in de straten om het complex zodat u naar hartenlust uw bezoek kunt ontvangen. - de buitenzijde van alle gebouwen zijn vervaardigd van duurzame materialen die weinig tot geen onderhoud vragen behoudens de standaard wasbeurt op zijn tijd. - de maandelijkse vve bijdrage is 167,49 per maand (incl. reservering onderhoud, opstalverzekering, alle gemeenschappelijke kosten waaronder schoonmaak- en energiekosten gemeenschap pelijke ruimtes, tuinonderhoud, etc.) - in het complex worden meerdere types appartementen aangeboden; - mogelijkheid bestaat om de woning te huren voor 1.249,00 per maand; - de servicekosten bij huur bedragen 130,00 p/mnd. luxe privacy comfort & veiligheid www.luxueuswonen.nl

ACM-Intermakelaars ACM InterMakelaars uit Venlo begeleidt u bij bezichtigingen, onderhandelingen en aankoop (of huur) van de appartementen bij Hof van Egmond en Joseph Staete. Uiteraard behoort eventuele verkoop of verkoopklaar maken van uw eigen woning ook tot het dienstenpakket. Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het begeleiden van het uiteindelijke kooptraject. Een makelaar van InterMakelaars kan u hierbij helpen. Ze komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en als u liever bij hun op kantoor langs komt, kan dat natuurlijk ook. Laat gerust uw gegevens en vragen achter via het contactformulier op www.luxueuswonen.nl, dan wordt er op een door uw gewenst tijdstip contact met u opgenomen. ACM InterMakelaars Venlo Hogeschoorweg 98 5914 CH Venlo Tel: 077-3516188 venlo@acm-intermakelaars.com Altijd al gedroomd om aan de rand van de stad echte luxe, privacy en comfort & veiligheid qua interieur en exterieur te ervaren in uw woning? www.luxueuswonen.nl

Bouwbedrijf Van de Ven Het Brabantse Bouwbedrijf Van de Ven is eigenaar van de vrij beschikbare appartementen in Hof van Egmond te Venlo en Joseph Staete te Steyl. Dit bijna 90-jaar oude gerenommeerde familiebedrijf begeleidt u graag naar uw nieuwe woning. Wilt u een ruimte aanpassen? Heeft u ideeën over de aankleding, wilt u de inrichting van de keuken bespreken of wenst u hulp bij de verhuizing? De specialisten van Bouwbedrijf Van de Ven adviseren u en kunnen uw woonwensen realiseren. Als zij het van A tot en met Z voor u regelen, kunt u straks zorgeloos verhuizen. Bouwbedrijf Van de Ven bezoekadres: Erpseweg 3, Veghel poastadres: Postbus 184, 5460 AD Veghel Als u dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wilt wonen en tegelijkertijd wilt genieten van rust met de natuur om de hoek. Dan kiest u voor Hof van Egmond. Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het centrum én van natuurgebied de Groote Heide: www.luxueuswonen.nl

www.luxueuswonen.nl